eitaa logo
دفاع همچنان باقیست
1.1هزار دنبال‌کننده
36.9هزار عکس
8.7هزار ویدیو
825 فایل
«لا يَسْتَأْذِنُكَ الَّذِينَ يُؤْمِنُونَ» مؤمن انقلابی، از صحنه مبارزه کناره‌گیری نمی‌كند. کسانی که از میدان مبارزه عقب‌نشینی می‌کنند، گروهى بی‌ایمان هستند. @Admin_Channel_Defa لینک ادمین
مشاهده در ایتا
دانلود
ما خـادمـان خانه ی آل پیمبریم هستیم خاک این درُ از خلق برتریم وقتی که مقصد و هدف ماست نوکری در این مسیر ما همه با هم برادریم ما را نوشته اند گـدایان تا زنده ایم بر در این خانه نوکریم روز ازل به دست پر از مهر حک شد به قلب ما که گرفتار حیدریم از سامرا و کرببلا و دمشق و قم تا کاظمین و مشهد و سوریه می پریم وقتی علی ست سایه ی امنِ حضور ما پس بچه های حضرت زهرای اطهریم فرقی نمیکند ز کدامین قبیله ایم وقتی که عاشقیم تماما برابریم از مال و ثروتِ همه دنیا فقط همین شال عزای خود به دل قبر می بریم : مـادرم بعد خدا نام تو را یادم داد عادت کودکی ماست گفتن ما سلام عليكم و رحمة الله،صبحتون بخير، روزتون معطر بنام ‌دفاع همچنان باقیست https://eitaa.com/defa_baghist
عزیزترین آدمها🌸 مثل پازلن اگه نباشن نه جاشون پر میشه نه چیزی جاشونو می گیره قدر یکدیگر را بدانیم🌸🍃 ‌دفاع همچنان باقیست https://eitaa.com/defa_baghist
🌷امام علی علیه السلام: با و ادب کردن ممکن نیست. 📗غررالحکم حدیث ۱۰‌۵۲۹
💫نماز بسیار با فضیلت شب یازدهم ماه شعبان (امشب) 🌷پیامبر اکرم صلی‌الله‌علیه‌وآله: هر کس در شب یازدهم شعبان، ۸ رکعت نماز ( ۴تا نماز ۲رکعتی) در هر رکعت بعد از حمد، ۱۰ بار سوره کافرون بخواند، سوگند به خدایی که به حق مرا به پیامبری برانگیخت، جز مومنانی که ایمانشان کامل است این نماز را نمی‌خوانند و نیز خداوند در برابر هر رکعت یک بوستان از بوستان‌های بهشت را به او عطا می‌کند. (اقبال الاعمال سید ابن طاووس) ✍ ان شاء الله برای اینکه فراموش نکنیم این متن را ذخیره و ساعت موبایل را برای امشب کوک کنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 / تصاویری از لحظات موشک باران پایگاه سری موساد (سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی) در اربیل عراق
🛑 اوّلین واکنش توییتر کانال سپاه پاسداران به حمله موشکی به پایگاه سری موساد در اربیل عراق: ‏وقـتلوا فی سبیل الله الذین یقـتلونکم جمهوری اسلامی ایران برای پاسخگویی به فتنه انگیزی‌های شیاطین لحظه‌ای درنگ نمی‌کند و هر اقدام خصمانه بر علیه ملّت ایران را با پاسخی ویرانگر مواجه خواهد کرد.
📸 تصویر هوایی از مناطق هدف قرار گرفته شده در اربیل عراق 🔹منابع عراقی می‌گویند که در حملات سنگین بامداد امروز، مراکز آموزشی پیشرفته متعلق به موساد اسرائیل در اربیل واقع در شمال عراق با «موشک‌های بالستیک» مورد ضربه قرار گرفتند. 🔹برخی نهادهای کردستان عراق نیز گفته اند که در این حملات، ۱۲ موشک بالستیک شلیک شده است.
خط خبری رسانه‌های خارجی: ایران در انتقام شهادت ۲ نظامی خود توسط اسرائیل در سوریه، تمامی پایگاه‌های امنیتی-نظامی اسرائیل در اربیل عراق را موشک‌باران‌ کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⏱ ساعت ۰۱:۲۰ زمان معنا دار حمله به پایگاه آمریکایی‌ها در اربیل؛ نمایی دیگر از اصابت دقیق موشک‌های بالستیک به مقر اشغالگران
🔸 🚨| اولین واکنش سپاه پاسداران به حمله موشکی به پایگاه سری موساد در اربیل عراق حساب توئیتری منتسب به سپاه پاسداران با انتشار تصاویر شهید کربلایی پور و شهید سعید نژاد نوشت : ‏وقـتلوا فی سبیل الله الذین یقـتلونکم جمهوری اسلامی ایران برای پاسخگویی به فتنه انگیزی های شیاطین لحظه ای درنگ نمی کند و هر اقدام خصمانه بر علیه ملت ایران را با پاسخی ویرانگر مواجه خواهد کرد. ‌دفاع همچنان باقیست https://eitaa.com/defa_baghist
🚨بیانیه مهم سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درباره عملیات موفق آمیز علیه نیروهای جنایتکار اسرائیلی بسم الله الرحمن الرحیم  در پی جنایات اخیر رژیم جعلی صهیونیستی و اعلان قبلی مبنی بر بی پاسخ نگذاردن جنایت ها و شرارت های این رژیم منحوس ؛ شب گذشته "مرکز راهبردی توطئه و شرارت صهیونیست‌ها" مورد هدف موشک های قدرتمند و نقطه زن "سپاه پاسداران انقلاب اسلامی" قرار گرفت.  بار دیگر به رژیم جنایتکار صهیونیستی هشدار می‌دهیم ، تکرار هر گونه شرارت با پاسخ های سخت ، قاطع و ویرانگر مواجه خواهد شد. به ملت عظیم‌الشأن ایران نیز اطمینان می‌دهیم امنیت و آرامش میهن اسلامی ، خط قرمز نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران بوده و به احدی اجازه تهدید و تعرض به آن را نخواهند داد.
المیادین: حمله به مقر موساد به غیرنظامیان آسیب نزد 🔹منابع موثق به شبکه المیادین گفتند که حمله موشکی به مقر موساد در اربیل عراق هیچ‌گونه آسیبی به غیرنظامیان یا تأسیسات عراقی در منطقه کردستان عراق وارد نکرده است. 🔹پایگاه «المعلومه» عراق به نقل از منابع امنیتی نیز مدعی شد که در حمله موشکی به مقر اصلی جاسوسی موساد در اربیل چند افسر موساد کشته و زخمی شده‌اند.