فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☘ قبل و بعد از انتخابات!
پزشکیان : من حزبی نیستم
ظریف : آقای پزشکیان نامزد حزب اصلاحات هستند.
پیدا کنید کذاب و دروغگو را...
https://eitaa.com/dezjalili/796
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☘یکی از بکرترین جاهای شهر #یاسوج که میتونید با طی مسافت کم از آرامشش لذت ببرید.
یاسوج - ۵ کیلومتری جادهی یاسوج به شیراز - دریاچه (سد) شاه قاسم
https://eitaa.com/dezjalili/797
هدایت شده از حیات معقول
طرحی برای کارآمد نمودن و اصلاح امور!
🔴 دولت سایه!
✍🏼 قدرت الله متین
این برای اولین بار است که در ایران از دولتی پردهبرداری شد که بدان دولت سایه گفته میشود!
ابتکار دولت سایه، توسط سعید جلیلی از سال ۱۳۹۲ کلید خورد.
در ادبیات سیاسی، دولت سایه به سازمانی گفته میشود که عملکرد دولت حاکم را تحت نظر کارشناسی خود دارد.
در این سازماندهی، کار گروه هایی موظف میگردند تا نهادهای دولتی را بطور مستمر، دقیق و تخصصی نظاره نمایند.
برای مثال، کارگروهی از کارشناسان علوم سیاسی و روابط بین الملل، عملکرد وزارت خارجه را پیگری می کنند و کارگروهی دیگر، عملکرد یک وزراتخانه دیگر را !
از مزایای این نظارهگری، جمع آوری اطلاعات کارشناسی شده از نقاط قوت و ضعف نهادهای دولتی است.
از دیگر مزایای این نظاره گری، مستند نمودن اطلاعات و تفکیک یا پالایش این اطلاعات از شایعات بی اساس و سپس تحلیل داده هاست.
به عبارت دیگر، دولت سایه نمی تواند، نتایج کار خود را بر اساس اخبار کذب یا آمارهای ساختگی قرار دهد!
همچنین شان و اعتبار دولت سایه بر خلاف جناحهای سیاسی که بر پایه اطلاعات اغراق آمیز و ایجاد هیجان های کاذب استوار است، مبتنی بر اطلاعات و تحلیلهای دقیق و پیشبینیهای واقع نگرانه بوده و نباید از فلسفه وجودی خود دور شود!
البته در کشورهایی که از احزاب فراگیر و قدرتمند برخوردارند، معمولا حزب رقیب، کار دولت سایه را انجام میدهد، اما این احزاب، به دلیل ماهیت سیاسی خود، از نقاط ضعف به عنوان چماقی بر سر رقیب بهره برداری می کنند و سعی آنها تخریب چهره رقیب است، نه اصلاح امور کشور!
هدایت شده از حیات معقول
🔻 ادامه
اما جای امیدواری است که، هدف دولت سایه، اصلاح امور و ارائه پیشنهادات سازنده به دولت مستقر اعلام شده و ادعا میشود که طی ده سال گذشته، چه در دولت روحانی و چه در دولت رئیسی، بر همین عهد، متعهد بوده است و چه بهتر که در چهار سال آینده نیز بر این سیاست باقی بماند و اجازه ندهد که منافع سیاسی بر منافع ملی، چیره گردند!
اما دوستداران مسعود پزشکیان، بالاخص شخص رئیس جمهور ، اگر از سلامت و صحت کار خود اطمینان دارند، باید از وجود دولت سایه، استقبال کنند، زیرا یک تاییدیه از دولت سایه، بهتر از هزار بار تعریف کردن از خود است.
آقای رئیس جمهور، نباید به وسوسه های اطرافیان خود، نسبت به دولت سایه، وقعی نهد، چون اگر دولت روحانی نتوانسته است، خللی بدان وارد کند، پس او هم نخواهد توانست!
ضمن آنکه ایده دولت سایه، ریشه در شعور و معرفت مردم دارد و البته هر خردمندی از چنین طرحی استقبال می کند.
یکی دیگر از مزایای دولت سایه، تربیت نیروی انسانی در سطوح مختلف و تخصصی است که در ۴۰ سال گذشته، جمهوری اسلامی به دلیل فقدان یک حزب فراگیر، مانند حزب جمهوری اسلامی، از وجود کادر مدیریتیِ کارآمد و هماهنگ، رنج برده است.
به عبارتی رساتر، مدیران در یک دولت، باید مانند چرخ دندههای یک سیستم، نه تنها خوردگی نداشته باشند، بلکه با هم هماهنگ بوده تا انتقال نیرو به نحو احسن صورت گیرد!
بی شک این مهم، یعنی کادر سازی مدیران آینده، میتواند محقق گردد، زیرا اساس کار، همانطور که گفته شد مبتنی بر نظارت کارشناسانه و تخصصی است و همین امر سبب میگردد تا بدون هیچگونه آزمون و خطایی، استعدادها شناسایی شوند و در شرایط مناسب به کار گرفته شوند، تا هزینه آزمون و خطای آنها از جان و مال و ناموس مردم، پرداخت نگردد!
و سخن آخر آنکه، اگر دولت سایه بتواند، برای نخبگان جامعه، اعم از هر گرایشی، مرجعی معتبر و مقبول گردد، دیری نخواهد پایید که بساطِ کاسبانِ شایعاتِ کذب، جمع خواهد شد!
در یک کلام! چنین ایدهای، می تواند طرحی باشد، برای کارآمد نمودن، اصلاح امور و شفافیت نظام!
والعاقبه للمتقین!
https://eitaa.com/hayatemaaghol
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آسوده بخواب جناب پزشکیان!
که روحانی و ظریف بیدارند.
https://eitaa.com/dezjalili/800
هدایت شده از محمدعلی رامین
📚برنامهی ما تا غروب برجام
🎯پائیز ۱۴۰۴ پایان فرصت "مکانیسم ماشه" علیه جمهوریاسلامی در پرونده هستهای ایران است.
🔰بنابراین، اولویت و ضرورت تدوین برنامه اقدام یکساله برای بند معروف به "غروب برجام"، اقدامی دوراندیشانه و هوشمندانه است.
✍️در «برجام» ۲دسته تاریخ و زمانبندی پیشبینی شده، بخشی از این زمانبندی مربوط به نحوه اجرایی شدن توافق و لغو تحریمها بود که سپری شده است و بخشی دیگر مربوط رفع تحریمهای زماندار و کاهش نظارتهای باقی مانده طی ۲۵ سال است که به این زمانبندی «بندهای غروب برجام» گفته میشود.
👈این بند (غروب برجام) بازه زمانی رفع محدودیتهای هستهای ایران را مشخص میکند که شامل افزایش «سانتریفیوژهای غنیسازی اورانیوم» بعد از ۱۰ سال و افزایش حجم اورانیوم کمترغنی شده بعد از ۱۵ سال است.
📌سررسید بند سوم غروب برجام در اکتبر ۲۰۲۵ (مهر ۱۴۰۴) مربوط به همکاریها و فناوری هستهای ایران است و اگر در این فاصله مکانیزم ماشه و بندهای ۱۱ و ۱۲ قطعنامه ۲۲۳۱ فعال نشوند، محدودیتهای هستهای علیه ایران برداشته میشود.
📍با فرا رسیدن اکتبر سال ۲۰۲۵ ایران از تمام بندهای فصل هفتم سازمان ملل خارج میشود، لذا چند کشور غربی قطعا سعی خواهند کرد، از فرصت باقیمانده تا پایان عمر قطعنامه ۲۲۳۱ حداکثر استفاده را برده و در این راستا از کارکردهای مکانیسم ماشه غافل نشوند.
‼️طبق بندهای "غروب توافق برجام"، در یک دوره ده ساله پرونده هستهای ایران به حالت عادی در میآید.
سومین "بندِغروب"، قرار است در سال ۲۰۲۵ اجرایی شود که مطابق با آن، کل پرونده هستهای ایران به حالت عادی در میآید و عمر قطعنامه ۲۲۳۱ به اتمام میرسد.
🔹بعد از پایان ۱۰ سال، هر تحریم هستهای باید به شورای امنیت برود، مصوبه بگیرد و هر پنج کشور عضو شورای امنیت از جمله چین و روسیه با آن موافقت کنند. از آن جایی که دعوای جدی بین آمریکا و روسیه وجود دارد، معلوم نیست تحریم جدیدی علیه کشورما وضع بشود یا نشود؛ ولی تحریمهای آمریکا هست، بوده و حتی ممکن است در آینده تشدید هم بشوند.
🔻آمریکا و سه کشور اروپایی به شدت در تلاش برای فعال کردن مکانیزم ماشه تا قبل از اکتبر ۲۰۲۵ هستند و از آنجا که آمریکا از برجام خارج شده و رسما نمیتواند اقدام کند، این ماموریت به انگلستان داده شده است تا نسبت به فعال نمودن مکانیزم ماشه اقدام نماید.
🔺لذا ضرورت دارد اولویت برنامه سیاست خارجی در دولت جدید به نحوه عبور از تاریخ بند سوم غروب برجام در اکتبر۲۰۲۵ و تلاش برای جلوگیری از فعال شدن مکانیزم ماشه باشد و بر این اساس پیشنهادات زیر به دولت جدید تقدیم میشود:
۱-هرچه سریعتر برنامه اقدام (Action Plan) یک ساله تا اکتبر ۲۰۲۵ (مهر ۱۴۰۴) تهیه شده و همه تدابیر لازم و اقدامات ضروری برای ممانعت از فعال شدن "مکانیزم ماشه" پیشبینی شود.
۲-به منظور حفظ منافع ملی و تمرکز بر پرونده مهم برجام و پرهیز از حواشی، هیچگونه تغییری در مدیریت پرونده برجام و دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی تا مهر ۱۴۰۴ ایجاد نشود.
۳-هماهنگی مقتدرانهای بین "میدان" و "دیپلماسی" به منظور حمایت و پشتیبانی یکدیگر صورت پذیرد تا دستگاه دیپلماسی با دست پُر به مذاکره با طرف غربی بپردازد.
۴-دستگاه دیپلماسی، زنجیرهای از مذاکرات هدفمند با طرف غربی به منظور مشغول کردن و خلع سلاح آنها را طراحی نماید.
۵- "میدان" (جبهه مقاومت) با قدرت هرچه تمامتر وارد شده و برگهای برنده و از موضع قدرت خصوصا مقابل منافع انگلستان در منطقه تهیه نموده و دست دیپلماسی را در مذاکرات مقتدرانه پُرکند تا انشاءالله با عنایاتالهی، کشور از این پیچ تاریخی هم به سلامتی عبور کند و شکستی دیگر بر دشمن غدار تحمیل شود.
(محسن شاطرزاده/ ۲۹تیرماه ۱۴۰۳- با اندکی ویرایش)
✍️پینوشت: در تکمیل نکات مذکور در نوشتاربالا، چند مطلب را یادآور میشود:
یکم-ضرورت گسترش روابط اقتصادی، سیاسی و فرهنگی_اجتماعی با کشورهای همسایه، آسیایی، آفریقایی و آمریکای لاتین.
دوم- اولویت و فوریت گسترش دیپلماسی عمومی همهجانبه برای بسترسازی روابط بینالمللی و بهرهگیری از تلاطمها و تحولات جهانی در راستای آرمانهای انسانی انقلاب اسلامی؛ مانند عدالتخواهی و معنویتگرایی
سوم- فعالشدن کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی که میتواند ظرفیتهای بیشتری برای وزارت خارجه جمهوری اسلامی فراهم آورد.
چهارم- فعالسازی نمایندگان فعلی و ادوار مجلس در ارتباطات بینالمجالس با تشکیل "گروههای دوستی" میان نمایندگان مجالس فعلی و ادوار کشورهای مختلف جهان.
پنجم- فعالسازی ظرفیت نمایندگان مجلس خبرگان رهبری انقلاب اسلامی در عرصه جهانی برای تعاملات فکری_فرهنگی با علمای ادیان الهی و مذاهب اسلامی که میتوانند، ابواب مفاهمه میان نخبگان فکری جوامع بشری را برای اصلاح امور جهان بگشایند.
1_12575686813.mp3
1.89M
شرح نحوه ی دفن شهیدرئیسی توسط استاد مومنی 😭
https://eitaa.com/dezjalili/807
هدایت شده از دکتر سعید جلیلی
⭕️ دکتر جلیلی: همه چیز با انتخابات تمام نشده است و این راه و مسیری که شروع کرده ایم با قدرت ادامه خواهیم داد
دکتر جلیلی در جمع اعضای ستاد انتخاباتی در شهر یاسوج:
🔹یک جهان فرصت یک شعار زیبا نیست، بلکه واقعیتی تلخ ومغفول مانده است که سالیان متمادی نتواستیم از داشته ها، سرمایه ها و استعدادهای درونی و نهفته کشورمان به نحو شایسته بهره ببریم.
🔹هر کدام از شهرها، روستاها، عشایر و استان های مختلف ما با ظرفیت های متنوع و استعدادهای بومی خود بهترین و بالاترین ظرفیت و نقش آفرینی را در ساختن و ایجاد جهش کشوردارند و البته باید تاکید کرد که از این ظرفیت های مختلف ما در برهه هایی و مقاطعی بی بهره بودیم .
🔹درهشت سال از دولت های یازدهم و دوازدهم ما بارها برنامه می دادیم و هر جایی که مشکل و انحرافی در مسیر دیدیم تذکر می دادیم که این راه و مسیر اشتباه است والبته بارها هم دولت را در حوزه های مختلف کمک می کردیم.
🔹ما ظرف سه سال گذشته و با روی کار آمدن دولت سیزدهم و تا زمان حیات شهید رئیسی با کمترین چالش در زمینه پیاده کردن اهداف و برنامه های خودمان برای کمک به حل مسایل مردم و حمایت از دولت در راستای انجام بهتر امور و خدمات رسانی شایسته به مردم مواجه بودیم.
🔹ما در دولت شهید رئیسی هر جایی که احساس شد و ضرورت دیدیم ورود می کردیم و با رویکرد حل مسائل به کمک دولت می آمدیم و شهید رئیسی هم استقبال می کرد و بارها نسبت به پیاده سازی و اجرای برنامه ها و پیشنهادهایی که ما می دادیم تاکید می ورزید.
🔹نباید این تصور وجود داشت که انتخابات تمام شد و مسیر ما هم متوقف شده است بلکه با تمام ظرفیت ها و توان خود باید دولت فعلی را همراهی و کمک کرد و این کشور و قطار پیشرفت آن باید با سرعت و شتاب بیشتری پیش رود.
🔹معتقد هستیم که همه چیز با انتخابات تمام نشده است و این راه و مسیری که شروع کرده ایم با قدرت ادامه خواهیم داد و ما امیدواریم که هم دولت جدید و هم مردم از نتایج حرکت های «دولت سایه» نیز بهره لازم را خواهند برد.
✅ پایگاه اطلاعرسانی دکتر سعید جلیلی
@saeedjalily
هدایت شده از بلاغ
.
إنّا لله و إنّا إليه راجعون
وَ عَلَى الإسلامِ " ألسّلام " إذا بُلِيَتِ الاُمّةُ بِراعٍ مِثْلِ يزيد
🔸 افرادی ضعیف همچون آقای ظریف از قدرتِ ایمانِ مردمِ متدیّن و شریف و نجیب ایران که برای اسلام صدها هزار شهید و جانباز و آزاده داده اند بیخبرند و هنوز نفهمیده اند که طبق فرمایش سردار دل ها شهید سلیمانی :
ما ملّتِ شهادتیم
ما ملّتِ امام حسینیم
🔸 آقای پزشکیان که گویا هنوز احرازِ منصبِ ریاست جمهوری اسلامی ایران برایش قابلِ باور نیست و خویش را توانمند و شایسته چنین ریاستى نمی بیند باید بشدّت مراقب باشد که مبادا و مبادا با طنابِ پوسیده ی چنین افرادِ معلوم الاحوالی در چاهی که برایش حفر می کنند سقوط کند
🔸 غیر قابلِ اعتماد بودن و ناپاکی سیاست چنین افرادِ امتحان پس داده و مردودی ، فقط با استناد به شعارهای دروغین و سخنان باطل و منافقانه و تفرقه انگیز آنان نیست که با توجیهاتِ غیرِ وجیه تطهیر شود .
هشت سال کارنامه ی بیکاری دولتمردان دولتِ یازدهم و دوازدهم حکم می کند که آزمودنِ مجدّدِ این افراد و واگذاری هر منصبی به آنان خیانت است و خطا
مَن جرّبَ المُجرّب حَلّت به النّدامة
حوزه علمیه آية الله العظمی
سبط الشیخ الانصاری ره . دزفول
رضا سبطالشیخ
۱۴۰۳/۰۴/۳۰
https://eitaa.com/joinchat/1023934486C0b0c914d99
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گفت : ببخش مادر...من تا حسین را یادم هست
https://eitaa.com/dezjalili/811
📌 خسروپناه بر سر دوراهی سخت
الف) دل از منصب دبیری شعاف بکند و برود
ب) بشود نیروی دولت سوم حسن روحانی
🔹البته این دو راهی در صورتی پیش روی خسروپناه است که پزشکیان او را بخواهد
https://eitaa.com/dezjalili/812
37.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌جناب آقای جزایری، لطفن رفع ابهام بفرمایید برای مردم دارالمومنین دزفول
حضرت آیت الله جزایری دامت برکاتک
زعیم محترم حوزه های علمیه استان خوزستان
سلام علیکم
پس از عرض سلام و تحیت و با آرزوی قبولی عزاداری های حضرتعالی، نظر به اینکه چندی است التفات و بذل عنایت جنابتان به دزفول و مردم شریفش ملموستر شده، مستدعی است به پرسش زیر نیز ارایه پاسخ بفرمایید :
آیا وقفنامه ای در خصوص حوزه علمیه حضرت آیت الله سید مجدالدین قاضی دزفولی رضوان الله علیه وجود دارد که گویا به امضای امام جمعه فقید و اسطوره مقاومت دزفول (مرحوم مغفور آقا سید مجدالدین علیه الرحمه) نیز رسیده و طبق مفاد آن، تولیت و زعامت حوزه علمیه قاضی لزومن بر عهده امام جمعه دزفول باید باشد؟
اگر چنین وقف نامه ای و چنین دستوری وجود ندارد که عنایت نموده و انکار بفرمایید!
ولی اگر خبر صحیح است خواهشمندست برای افکار عمومی دزفول رفع ابهام و تبیین بفرمایید، آیا حکمی که حضرتعالی سال گذشته برای مدیریت و تولیت حوزه علمیه آیت الله قاضی حکمی صادر نمودید با متن وقفنامه مذکور منافات ندارد؟
باتشکر از پاسخگویی جنابتان
🇮🇷 مهران موزون
🇮🇷 احدی از آحاد مردم دزفول
🇮🇷 شنبه ۳۰ تیر ۱۴۰۳
https://eitaa.com/dezjalili/813