بسم الله الرحمن الرحیم
امروز کلمهای در غـزه شـهید شد.
شما دارید به عکس #رفعت_العریر نگاه میکنید. او نـظامی نبود. اگر بخواهم کامل صدایش کنم، باید بگویم استاد دکتر رفعت العریر.
رفعت در دانشگاه ادبیات درس میداد. شعر میگفت. داستان مینوشت. رفعت کلمات را میفهمید. وزن واژهها را حس میکرد.
در صفحهاش به میوهها و گلها دقیق میشد. ظرافتشان را ادراک میکرد.
رفعت زبان میدانست. به شاگردانش انگلیسی درس میداد. داستان نوشتن یادشان میداد.
رفعت، شصت روز مداوم، پشت یک صفحه ایستاده بود [که نزدیک به ۹۰ هزار نفر عضو داشت]
این ایدهٔ او بود: «ما عدد نیستیم.»
او شصت روز، لاینقطع، قصهٔ شـهدای غـزه را برای دنیا تعریف میکرد. با چشم خیس مینوشت و مینوشت و مینوشت تا دنیا بداند بیست هزار نفر شـهید طی دو ماه، یک گزارش آماری از غـزه نیست، بیستهزار زندگی، بیستهزار روایت، بیستهزار داستان است که در گور دستهجمعی زیر خاک رفته.
امروز، دکتر رفعت العریر، تبدیل شد به شـهید رفعت العریر. امروز اسـرائیل خانهٔ او را بمــباران کرد و رفعت و هر شش نفر عضو خانوادهاش با هم شـهید شدند.
امروز، تمام شاعران آزادهٔ جهان، تمام نویسندگان روشنضمیر جهان در غـزه شهید شدند. امروز کلمهای در غـزه زیر آوار ماند که مثلش نبود و نیست. واژهای به آسمان رفت که بلند بود، خیلی بلند، آنقدر که به سرانگشت آرزو، دستم به بلندای قامت نستوهش نرسد؛ رفیع، درست مثل اسمش.
رفعت العریر، اسطورهٔ من بود. تقلا میکردم بین او و خودم قرابتی پیدا کنم از جنس ادبیات و کلمات و زبان. آرزوبهدل بودم مثل او مؤثر باشم. او نظامی نبود، اما کلمه را مثل سـلاحی بیمانند میان انگشتانش میچرخاند و سمت ظالمان جهان شـلیک میکرد. رفعت، حاشیهنگار رنج فلـسطین بود.
عکسش را ورق بزنید. به کلماتش برسید. این شعر اوست. رفعت نوشته «اگر من باید بمیرم، پس تو باید زنده بمانی تا داستانم را برای بقیه تعریف کنی. تا خرتوپرتهایم را بفروشی… و از لباسهایم، از بند کفنم، نخ بلند بادبادکی بسازی تا بچهای در غـزه که بهشت در نگاهش خانه کرده در جستوجوی پدری که در چشمبههمزدنی شـهید شده، این بادبادک را، بادبادکی را که تو از من ساختی، ببیند و شده برای لحظهای تصور کند فرشتهایست که عشق را به او بازگردانده. اگر من باید بمیرم، بگذار این مرگ امیدی بیافریند، بگذار این مرگ افسانهای باشد.»
کلمهٔ عزیز من که امروز شـهید شدی
تو کلمهای. عدد نیستی.
دنیا شاید اعداد را فراموش کند، اما کلمات را هرگز از یاد نخواهد برد؛ بهخصوص اگر این کلمات، حماسهای باشند، چنان که تو بودی.
نوشتهی: پرستو علیعسگرنژاد
https://eitaa.com/joinchat/2151219200Cf6cb8914a4
بازی های حرکتی.mp3
6.88M
🌸شب یلدا چه کنیم ؟
1⃣ قسمت اول :
۴ بازی مخصوص بچه ها کودکان و نوجوانان
🔻سیب خوری
🔸بادکنک بترکون بازی
🔻دون انار شماری
🔸 گل یا پوچ جهاد تبیین
🔰 ۱۶ کنش و فعالیت فرهنگی برای شب یلدا
7.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام...
اگر استقامت و صبر تصویر بود....
معنای پدر، دختری و....❤️
https://eitaa.com/didavar/112 عضو شوید
چند کلمه درباره ترور شهید سید رضی موسوی
در غزه، رژیم ناچار باید به سطح متفاوتی از درگیری منتقل شود چون سطح فعلی دیگر قابل تداوم در طولانی مدت نیست. شدت تلفات خصوصا در ۱۰ روز اخیر و غیرقابل دست یابی بودن اهداف اعلامی، دو عاملی است که تغییر نوع جنگ را برای اسراییل اجباری کرده است. اساسا باور رژیم این است که اگر کل مقاومت غزه را هم منهدم کند باز توازن از دست رفته در ۷ اکتبر احیا نخواهد شد چه رسد به اینکه دریافته همین هدف هم دست نیافتنی است. بنابراین تصمیم گرفته تا حدی ریل را عوض کند. فعلا دم دست ترین اقدام برای رژیم راه اندازی کمپین ترور و عملیات های اطلاعاتی است. شهادت سید رضی در آستانه سالروز شهادت شهید سلیمانی علامتی از افزایش تنش در سایر جبهه ها به موازات جدی تر شدن کاهش تنش در غزه است. این جنگ جدید، دفاع جدید می خواهد.
@mohammadi61
آخه چرااااااا؟
😂😂😂😂
این هوش مصنوعی چی از جون آخوندا میخواد.
🗣 محمد حسین پور 🇮🇷
@twtenghelabi
❇️ سؤالات دانشمندان ایرانی مقیم نیویورک از علامه طباطبایی
🔸 «کتاب بررسیهای اسلامی، ج ۲، ص۲۸۸»: در سال ۱۳۸۳ هجری قمری چند نفر از دانشمندان ایرانی مقیم نیویورک آمریکا پرسشهای گوناگونی در زمینههای مختلف اسلامی از علامه طباطبائی نموده بود که معظم له پاسخ همه آنها را نوشته و یک جا به آنها فرستادند.
🔰 مرحوم استاد سید هادی خسروشاهی، در مقدمه کتاب، توضیح میدهد که این مطالب چگونه به دست ایشان رسیده و بااجازه مرحوم علامه منتشر گردیده است.
🔺 بسیاری از نکات جذاب و عمیقی که مرحوم علامه در این نوشته مرقوم فرمودند در جایجای کتب ایشان خصوصا تفسیر المیزان تبیین شده است که توصیه میشود علاقمندان به آنها مراجعه کنند.
🔻 بخشی از سوالات بدین شرح است:
❓آیا زن و مرد در قانون اسلام مساوی هستند؟ آیا زن میتواند در سیاست و کارهای مملکتی دخالت کند و با مرد مساوی باشد؟
❓چرا ارث به زن کمتر از مرد می رسد؟
❓چرا حق طلاق در اختیار مرد است؟
❓آیا زن میتواند در امور اقتصادی و مالی مستقل باشد؟
❓چرا مرد میتواند چند زن اختیار کند؟
❓اسلام درباره ازدواج و تشکیل فامیل چه نظر دارد؟
❓اسلام درباره عشق و روابط جنسی بین زن و مرد چه نظری دارد؟
❓نظرتان درمورد «دولت مترقی اسرائیل!!» چیست؟
❓به طور کلی آیا معتقدید که قوانین اسلامی قابل تغییر و تبدیل است یا نه؟ در این تغییرات معتقدید سران دینی باید پیشقدم شوند یا این که وقتی تغییرات پدید آمد با آن سازش کنند؟
❓آیا شخصاً به تمام این قوانین و عادتهای اسلامی بدون سؤال و جواب معتقدید؟
#علامه_طباطبایی
📌 فایل پاسخهای علامه در فرستهی بعد ⬇️
@Tanbiholomah
سوالات از علامه طباطبایی.docx
57.9K
❇️ سؤالات دانشمندان ایرانی مقیم نیویورک از علامه طباطبایی
❓آیا قبول دارید که دین اسلام نتوانسته است گذشت زمان را درک کند و دین باید مطابق خواست زمان و مکان باشد؟
❓قبول دارید که حضرت علی گفته است: فرزندانتان را برای آینده بار آورید؟ در این صورت این نشان این نیست که قوانین اسلامی مطابق خواست زمان و مکان باید تغییر کند؟
❓آیا فکر نمیکنید گناهِ پشت کردن جوانان تحصیل کرده مسلمان به دین، به گردن قوانین عقب افتادهای است که نمیتواند با دنیای صنعت و علم امروزی وفق دهد؟
❓غربیها معتقدند که اسلام دینی است که فقط برای مردم ساده و زارع و صحرانشین و آنها که با تمدن ماشینی امروز جلو نرفتهاند میباشد و میبینیم که حتی یکی از کشورهای مسلمان جزو کشورهای مترقّی پیشرفته نیست و اسلام در کشورهای ماشینی و متمدن اصلًا پیشرفت نکرده است. دلیلش چیست؟ آیا فکر میکنید قوانین اسلامی را میتوان طوری تغییر داد یا ترجمه کرد که قابل قبول برای افراد تحصیلکرده باشد و با علم وفق دهد؟
❓حضرت علی علیه السلام گفته است مسلمان نباشید به خاطر پدر و مادرتان، بلکه به خاطر این که خودتان به آن ایمان پیدا کنید و قبول کنید هرچه را که میتوانید با عقلتان قبول کنید. در این صورت فکر نمیکنید هر مسلمان آزادی این حق را دارد که هر کدام از قوانین اسلامی را خواست قبول کند و بقیه را که نمیتواند با عقل قبول کند به کنار بگذارد؟
❓آیا فکر نمیکنید این نشان این است که هر بشری آزادی دارد که هر دینی را که خواست قبول کند و فرد مسلمان باید همه ادیان را محترم شمارد؟
#علامه_طباطبایی
@Tanbiholomah
دانش آموز یازده ساله، شهید امیرعلی بامری از خانواده افغانستانی اهل سنت
خیلی خانه سادهای داشتن
مشخص بود امیرعلی در فقر بزرگ شده
باباش میگفت امیرعلی میرفت کار میکرد کمک خرج ما بود
امیرعلی میگفت که بابا تو قند داری، نمیخواد بری کارتون جمع کنی، من میرم دم مغازه کار میکنم، خرجی خودم و مدرسه رو درمیارم، به شماهم میدم
عاشق حاج قاسم بود
همش میگفت بریم گلزار، بریم بیتالزهرا، همون جایی که حاج قاسم فاطمیه میرفت اونجا....
وقتی میرفت گلزار، همه قبور شهدارو آب میریخت و تمیز میکرد
یازده سالش بود ولی اندازه آدم سی چهل ساله میفهمید...
#وکیل_پور
@Vakilpour_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
استاد حامدکاشانی... حسرت نبود مادر