هدایت شده از سعداء/حجت الاسلام راجی
🔹 رکورددار خدمت، قسمت هفتم
#مثل_ابراهیم_انتخاب_کنیم
7⃣ کمترین زمان صدور مجوز
🔸 حذف مجوزهای دستوپاگیر از فرآیند شروع کسب و کار در همان سال اول دولت سیزدهم اتفاق افتاد و کاهش صدور مجوز از چندین ماه به چند روز رسید.
🔸 با توسعه فعالیت مرکز ملی بهبود فضای کسب و کار وزارت امور اقتصادی و دارایی، زمان صدور پروانه کسب و کار به طور متوسط به سه تا هفت روز رسیده است.
🔸 همچنین تعداد مجوزهای الکترونیک کسب و کار از ۵۰۰ هزار عبور کرد که گامهایی امیدوارکننده در رفع موانع کسب و کار است. سید امیر سیاح، رئیس مرکز ملی بهبود فضای کسب و کار وزارت امور اقتصادی و دارایی: یکی از مهمترین مؤلفههای صدور الکترونیکی مجوزها، کاهش زمان صدور است. پیش از این صدور مجوزها تا چندین ماه زمان میبرد، اما هماکنون و با پیگیریهای انجام شده و همچنین با حذف شروط ناهنجار، مدت زمان صدور مجوز کاهش یافته است. به طور مثال برای صدور پروانه کسب ۳ روز زمان نیاز است و متوسط آن نیز ۵.۲ روز است که کاهش قابل توجهی داشته است. در مجموع شاخص پاسخگویی ۳۱ استان کشور در خصوص صدور مجوزهای کسب و کار تا تیرماه ۱۴۰۲، ۹۰.۶ درصد است.
🔸 خاندوزی، وزیر اقتصاد و دارایی در خردادماه ۱۴۰۲ عنوان میکند که ۴۰۰۰ مجوز در یک روز صادر شد که یک رکورد در روز پایانی اردیبهشت بود.
____________________
📈 دستاوردهای دولت #شهید_رئیسی
📚 برگرفته از کتاب «رئیس جمهور تراز انقلاب» اثر اندیشکده راهبردی سعداء
🆔 @soada_ir
هدایت شده از سعداء/حجت الاسلام راجی
🔹 رکورددار خدمت، قسمت هشتم
#مثل_ابراهیم_انتخاب_کنیم
8⃣ بیشترین سطح پوشش بیمه
🔸 طبق آمار سال ۱۴۰۲، حدود ۲.۳ میلیون نفر جدید طی دوسال اول دولت سیزدهم در سازمان تأمین اجتماعی بیمه شدهاند.
🔸 اعضای صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر نسبت به ابتدای دولت مردمی رشد ۵.۲۵ درصدی داشته است. بیمه شدگان سازمان تأمین اجتماعی نسبت به ابتدای دولت نیز رشد ۱۳ درصدی داشته است. همچنین افزایش ۷.۶ درصدی ضریب پوشش بیمه اجتماعی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر نسبت به ابتدای دولت مردمی، کاهش سهم پرداختی حق بیمه تکمیلی بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی از ۷۰ به ۵۰ درصد، پوشش بیمهای درمان زوجهای نابارور، پوشش هزینههای بیماران خاص توسط سازمان تأمین اجتماعی برای بیش از ۷ میلیون نسخه و پوشش ۲۳۴ قلم دارو، معافیت افراد مستمری بگیر ۶۵ سال به بالا از پرداخت ۱۰ درصد فرانشیز بستری در تمام بیمارستانهای تحت پوشش تأمین اجتماعی و افتتاح صندوق حمایت از بیماران صعب العلاج با اعتبار ۵ همت در سال ۱۴۰۱ و ۷ همت در سال ۱۴۰۲ از دیگر اقدامات دولت در زمینه گسترده شدن چتر بیمههای درمانی و اجتماعی بوده است. در دو سال گذشته [تاریخ این نوشتار ۳ اردیبهشت ۱۴۰۳] پوشش هزینههای بیماران خاص برای بیش از ۷ میلیون نسخه و پوشش بیمهای ۲۳۴ قلم دارو را نیز شاهد بودیم که افزایش ۴۰ درصدی داشته است.
🔸 از جمله اقدامات در زمینه بیمه؛
ایران؛ رتبه اول بیمه کشاورزی ایران در منطقه است و در این زمینه با تشکیل هاب منطقهای (قطب و محل تمرکز زنجیرهای) آمادگی لازم برای همکاری با کشورهای منطقه را دارد. در سالهای ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲ دولت به اندازه ۸ سال قبل، غرامت به کشاورزان پرداخت.
بیمه شدن ۱۲ میلیون نفر از افراد فاقد بیمه سلامت از پنج دهک ابتدایی
رایگان نمودن بیمه سلامت مادران باردار وکودکان تا ۵ سالگی
اجرای بیمه فراگیر برای دانشجویان
بیمه رایگان درمان کودکان زیر ۷ سال و بودجه ۲.۵ هزارمیلیارد تومانی برای این امر
پرداخت از جیب مردم برای حدود ۲۶۰ قلم دارو تا ۸۶ درصد کاهش
بیمه رایگان سلامت برای حدود ۶ میلیون نفر از شهروندان فاقد بیمه
________________
📈 دستاوردهای دولت #شهید_رئیسی
📚 برگرفته از کتاب «رئیس جمهور تراز انقلاب» اثر اندیشکده راهبردی سعداء
🆔 @soada_ir
هدایت شده از بیکران♾️(ﺣﺳﻳناﺑﺭاﻫﻳﻣﻳاﻧـ)/سعیدیسم
voice.ogg
1.23M
🔴پنج نکته کوتاه و نقطه زن در مورد میزگرد دیشب پزشکیان
+شنیدنی👌
✅ #حسین_ابراهیمیان |بیـکـران👇
♾️ @bikarran ♾️
هدایت شده از سعیدیسم ✅
.
♨️ بیانیه دانشگاه علوم پزشکی تبریز در مورد اظهارات پزشکیان
🔹جناب آقای دکتر مسعود پزشکیان کاندیدای محترم انتخابات ریاست جمهوری؛ ضمن عرض سلام و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای خدمت و آرزوی سلامتی برای مقام معظم رهبری و تمام خدمتگزاران نظام جمهوری اسلامی؛ اظهارات حضرتعالی در برنامه میزگرد فرهنگی مورخ ۱۴۰۳/۳/۳۰ حاوی نکاتی بود که دانشگاه علوم پزشکی تبریز را بر آن داشت که جهت روشنگری و رفع ابهامات، جوابیهای خدمت مردم شریف ایران ارائه نماید.
🔹۱- حضرتعالی در سخنان خود از بکارگیری افراد تازه کار در مسئولیتها انتقاد نمودید و فرمودید مگر میشود یک نفر دانشیار را مسئول استاد قرار داد. بایستی بگوییم، در انتصابات روسای دانشگاهها، قوانین و مقررات شورای عالی انقلاب فرهنگی مراعات می شود و اگر مغایرتی باشد، انتصاب صورت نمی گیرد.
🔹گفتنی است وقتی در سال ۱۳۷۳ بر مسند ریاست دانشگاه علوم پزشکی تبریز منصوب شدید، یک استادیار ۴۰ ساله تازه کار بودید و حال آنکه در آن زمان، اعضای محترم هیئت علمی، در سابقه و سن و رتبه علمی بالاتر از جنابعالی بودند و در انتصاب های جنابعالی در مسئولیت های سنگین و حساس نیز، سابقه، تجربه و صلاحیت علمی مهم نبودند.
🔹۲- حضرتعالی یکی از اعضای جذب هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تبریز بودید و میدانید که در این دانشگاه، در طی دولت شهید رئیسی، نهایت دقت برای رعایت قانون در جذب هیئت علمی شده و حتی یک مورد جذب سلیقه ای اتفاق نیفتاده است.
🔹شایان ذکر است در دوران تصدی ریاست دانشگاه توسط جنابعالی و معاونت آموزش وقت دانشگاه، با گزینش سلیقهای، تعداد زیادی از قبول شدگان در آزمون دستیاری رد صلاحیت شدند و به جای آنها نفرات دیگر با نمرات بسیار پایین که همفکر جنابعالی بودند جایگزین شدند، که این افراد به « قبول شدگان با سهمیه پزشکیان » معروفند.
🔹آیا این اقدام را در جهت اجرای عدالت انجام دادید؟ یکی از این قبول شدگان از هموطنان ارمنی بود که با وجود چند نوبت قبولی در آزمون دستیاری قربانی گزینش سلیقهای سیستم آموزشی جنابعالی شده و چند سال از ادامه تحصیل بازماند. (افراد مذکور و مستندات، حاضر و آماده ارائه هستند)
🔹۳- فرمودید که رئیس و برخی معاونین دانشگاه علوم پزشکی تبریز فارغ التحصیل دانشگاه آزاد اسلامی هستند و اساتید زمان تحصیل جنابعالی از آمریکا و اروپا آمده بودند. از نظر شما تحصیل در آمریکا خوب است یا بد؟ نوسان های شدید و تندروی های غیرمنطقی در اعلام موضع جنابعالی جای تامل دارد چرا که در مواضع تان در دهه ۷۰ بسیاری از همین اساتید تحصیل کرده در آمریکا و اروپا را ضد انقلاب خطاب کرده و همین جریان افراطی منجر به فرار بخشی از نخبگان از کشور شد.
🔹آیا منظور شما این است که هر کس در دانشگاه آزاد اسلامی تحصیل نموده حق انتصاب در مسئولیتی را ندارد و یا مشکلی از بابت صلاحیت علمی و یا اخلاقی دارد، در صورتی که دانشجویان علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی، امتحان علوم پایه و پرانترنی و آزمونهای تخصص و فوق تخصص را با دانشجویان دانشگاههای دولتی میگذرانند و تعدادی از آنها حائز رتبههای برتر در این آزمونها هستند و رئیس و معاونینی که شما از ایشان صحبت به میان آورده اید، فارغ التحصیلان پزشکی عمومی دانشگاه آزاد اسلامی بوده و مدارج تخصص، فوق تخصص و فلوشیپ خود را در بهترین دانشگاههای وزارت بهداشت سپری نموده اند، که مسئولین و اساتید دانشگاهها شاهد کیفیت تحصیلی و کاری شان میباشند.
🔹آیا این موضوع که شما فارغ التحصیلی از کشورهای آمریکا و اروپا را نشانه ارزش و باسوادی میدانید، نشان از خودتحقیری ندارد؟ چرا که بسیاری از متخصصین و اساتید دانشگاههای کشور عزیزمان ایران بویژه دانشگاه بزرگی همچون دانشگاه علوم پزشکی تبریز از نظر دانش و رتبه علمی، بالاتر از فارغ التحصیلان کشورهای غربی میباشند و این شایستگی خود را در مجامع علمی بین المللی به اثبات رساندهاند. بی تردید کسی که میخواهد سکان دار نظام مدیرتی کشور شود، باید بیش از همه به استعدادها و بنیه علمی درون کشور اعتماد و اتکا داشته باشد.
🔹در پایان، ضمن دعوت خود و همه به تقوای الهی و حق گویی و حق طلبی و تاسی عملی از سیره امیر مومنان حضرت علی (ع)؛ علو درجات روح امام راحل و شهدای جنگ تحمیلی و مدافع حرم، سلامت و امنیت و بهترین روزها را برای ملت شریف ایران از خداوند متعال مسالت مینماییم.
هدایت شده از آقای تحلیلگر 🇮🇷✌️
4_6025914548798624674.mp3
12.04M
🚨 تحلیل / ۲۰ هزار موشک به سوی اسرائیل شلیک شد / سخنگوی ارتش رسماً اعلام کرد: توان نابودی حماس را نداریم!
#شبنامه / تحولات فلسطین / ارتش اسرائیل رسما اعلام کرد: توان شکست حماس را نداریم / نتانیاهو: ارتش درباره اظهارات سخنگوی خود توضیح دهد / شلیک ۲۰ هزار موشک به اسرائیل/ انگلیس: یک کشتی را نتوانستیم از غرق شدن نجات دهیم، همین حالا یکی دارد غرق میشود، بیایید به داد آن برسیم / قسمت ۱۶۰۸
✅ لینک تمام صفحات ما در شبکه های اجتماعی ✌️🇮🇷
@mrtahlilgar1
هدایت شده از نشریه عبرتهای عاشورا
🔴شنیدم آقایان طلبکار از مردم، وقت خواستهاند تا در تلويزيون صحبت کنند. خیلی هم خوب است که خودشان به ویترین میآیند. حوصله مردم از این حرفها سر رفته است، لذا آقای روحانی را به #مناظره_زنده تلویزیونی دعوت میکنم.
🌹ضمنا از کمیسیون بررسی تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری درخواست میکنم، برای پاسخ به توهینها و ظلمها نسبت به #شهیدرئیسی، به آقای دکتر مخبر سرپرست ریاست جمهوری، وقت کافی برای حضور در تلویزیون اختصاص داده شود.
🇮🇷🗳کانالهای نشریه عبرتهای عاشورا 🇵🇸
💥دولت پزشکیان، دولت سوم روحانی
مردم آلزایمر ندارند
🌍 @ebratha_ir ایتا
🌍 @ebratha.org سروش
هدایت شده از نشریه عبرتهای عاشورا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴هوشنگ امیراحمدی: جواد ظریف به شدت دروغگو، جاهطلب و خطرناک است
🇮🇷🗳کانالهای نشریه عبرتهای عاشورا 🇵🇸
💥دولت پزشکیان، دولت سوم روحانی
مردم آلزایمر ندارند
🌍 @ebratha_ir ایتا
🌍 @ebratha.org سروش
هدایت شده از کانال خبری رجانیوز
🔻پاسخ کمیسیون بررسی تبلیغات انتخابات ریاستجمهوری به نامه عباس آخوندی
🔹مهدی امیری اصفهانی سخنگوی کمیسیون بررسی تبلیغات چهاردهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری در پاسخ به نامه عباس آخوندی آورده است: احتراما به اطلاع میرساند ارائه فرصت جهت احقاق حق مندرج ذیل ماده ۶۴ قانون انتخابات ریاست جمهوری مستلزم ذکر مواردی است که از حدود قانونی عدول شده است.
🔹در این نامه آمده است: بنابراین لازم است مواردی که از نظر شما مصداق نشر اکاذیب و افترا است به همراه مستندات به کمیسیون ارائه شود تا در صورت وارد بودن موارد براساس نظر کمیسیون بررسی تبلیغات اقدام شود.
✅ @Rajanews_com
هدایت شده از مهندس امیدرضاستاری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥فوق العاده مهم
چماق؛ "گشت ارشاد" و "تحریم"
حربه بی لیاقت های ناکارآمد و بی برنامه، برای فریب مردم و رسیدن به قدرت
با انتشار گسترده این کار، مردم را آگاه کنیم
_________________
به روز ترین و جذاب ترین مباحث روز👇
https://eitaa.com/omidreza_sattari
https://rubika.ir/Omidreza_sattari
#جلیلی #انتخابات #پزشکیان
هدایت شده از ديانت و عقلانيت
متاسفانه همیشه قبل از انتخابات، برخی نامزدها چنان تصویری از کشور می دهند که گویا هیچ چیزی سر جایش نیست و کشور از هر جهت، دچار بحران است!!!این نوع مواجهه مضاف بر سیاه نمایی و تزریق ناامیدی به مردم و ناواقع گویی، به هیچ وجه اخلاقی نبوده و مخالف نص صریح قرآن است:
وَإِذا قُلتُم، فَاعدِلوا ( انعام 152)
خود این رفتار و رویکرد می تواند به عنوان یک ملاک در انتخاب نامزد مطلوب ما مورد توجه قرار گیرد.
#انتخابات
#اصلح
🔻 ما را در ویراستی دنبال کنید 👇
https://virasty.com/MJafari_ir
هدایت شده از 📻 رادیو روایت
3. دو قطبی اجتماعی.mp3
2.4M
#شاخص_اصلح
- قسمت_۳
☄️ چه کسی از جنگ مردم سود میبرد ؟
📍سبک مدیریت فرعون 00:20
📍معنای دوقطبی 00:50
📍دوقطبی واقعی و غیرواقعی 01:22
📍تحلیل رفتار یک جریان 03:45
📻 پادکست حجره - کاری از رادیو روایت
🌀 به حجره ما خوش آمدید 🌀
هدایت شده از سعیدیسم ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پاسخ دکتر جلیلی به شبهه نداشتن کارنامه عملیاتی
دکتر #سعید_جلیلی:
▪️اتفاقا من از پایین ترین سطح وارد کار عملیاتی و اجرا شدم. از طریق آگهی برای ورود به دولت گزینش شدم؛ از کارشناسی معاون اداره، رئیس اداره، مدیر کل، معاون وزیر و دبیری شورایعالی امنیت ملی.
▪️اینها یک روزه یا دو روزه انجام نشد و همه ی آن ۱۸ سال طول کشید.
▪️شورای عالی امنیت ملی کار بسیار مهمی بود.
▪️زمانی که دبیر شعام شدم دور تا دور ایران تهدید بود ولی کاری شد که نه تنها تهدیدات رفع شد بلکه گفتگو های خودرا در کاخ صدام برگزار کردیم.
▪️اینها به این معنی است که این تهدیدات را پشت سر گذاشته و در آن فرصت و موفقیت ایجاد کردهایم حتی در زمینههای اقتصادی.
_____دکترجلیلی:_________
«یک جهان فرصت، یک ایران جهش؛ هر ایرانی یک نقش باشکوه»
#نشردهید،در معرفی دکترجلیلی شریک شوید.
#انتخابات_ریاست_جمهوری
#جهاد_تبیین
✅ با #سعیدیسم :
@saeedism
هدایت شده از سعیدیسم ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدایت شده از سعیدیسم ✅
میگم ، مگه پزشکیان دیشب نگفت هرکس بیاد به ستادمون راه براش بازه؟
چجوریه که خانمهای چادری رو با عکس شهید امیرعبداللهیان راه نمیدین ولی عباس آخوندی و زنهای کشف حجاب کرده رو راه میدین؟!!!
هدایت شده از آقای تحلیلگر 🇮🇷✌️
شبنامه 1609 - @mrtahlilgar.mp3
10.99M
🚨 تحلیل / یمن عربستان را در تداوم جنگ غزه هدف خواهد گرفت؟/ اسرائیل کشتههای جنگ را جای تصادف جا زد
#شبنامه / تحولات فلسطین / اسرائیل کشتههای جنگ غزه را اعلام نکرده و به عنوان آمار تصادف جا زده است / هشدار آمریکا به اسرائیل: وارد جنگ با لبنانی ها نشوید / یمن سعودی را تهدید کرد: به مذاکرات برگشته و از بی عملی فاصله بگیرید/ قسمت ۱۶۰۹
✅ لینک تمام صفحات ما در شبکه های اجتماعی ✌️🇮🇷
@mrtahlilgar1
هدایت شده از کانال حسین دارابی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رأی سیدکاظم مشخص شد😃
از کنار مسجدالحرام
#حسین_دارابی | عضوشوید 👇
http://eitaa.com/joinchat/443940864Cf192df24f0
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حال خونین دلان که گوید باز.....
دکتر علم الهدی همسر رئیس جمهور شهیدمان، دوسه روز پیش این کلیپ رو تو کانالشون گذاشتن
😭😭😭😭😭
صحبت های آخر آقای پزشکیان در مناظره امشب حتما باید تحلیل بشه.
نقد جدی به این بخش آخر صحبت ایشون در بحث حجاب و استفاده از آیه «أدع الی ربک بالحکمة و ...»وارد است ..
هم اشکال قرآنی و برداشت اشتباه و بخشی نگری به قرآن
و هم نقد عقلانی بر صحبت ایشون وارد هست..
گذشته از این
واقعا خیلی خطرناک است که یک پزشک خیال کند در فهم قرآن و معارف دینی انقدر مسلط و در حد یک مجتهد و کارشناس علم تفسیر و نهج البلاغه می تواند ، حکم صادر کند!
در حوزه پزشکی یک مفسر قرآن حق ندارد حکم بدهد و سلامت بدن را به خطر بیاندازد
چگونه است که روح انسان که پیچیده تر است ، هر کسی به خودش اجازه می دهد در حوزه دین اجتهاد کند ؟ !
و بسیار فاجعه است که این آدم بخواهد رئیس جمهور باشد..
خدا یا رحم کن و مباد که فرهنگ و دین ما به دست یک پزشک بیفتد که توهم کارشناس دین بودن را دارد... یا خدا ایشان ظاهراً نیاز به شهید مطهری ها و علامه طباطبایی ها... هم ندارد..
خطر ایشون خیلی زیاد است..
هدایت شده از نوشتههای مهدی جمشیدی
🔻تدبیر فرهنگ در دولت آینده -۴
(متن مواضع در گفتگوی برنامۀ تقاطع)
🖊مهدی جمشیدی
[یکم]. هیچ تاریخی بدون حضور و کنشگریِ «نیروهای پیشران»، به حرکت نمیافتد و یا دستکم شتاب حرکت و تحوّلات درونیاش، بسیار ناچیز و نامحسوس خواهد بود. سیر تکاملی و پیشرونده، محتاج مجموعهای از نیروهای فعّال و تحریکگر است که بتوانند «پویایی» و «شدن» و «صیرورت» را به جامعه القا کنند و جامعه را در جهت هدفهای خاص، بسیج نمایند. جامعههای یکنواخت و متوقف، اغلب گرفتار «خلاءهای عاملیّتی» هستند؛ یعنی نخبگان و سرآمدانی در میان آنها نیستند که بتوانند بار حرکت تاریخی را به دوش بکشند و ظرفیتهای پراکنده و استعدادهای نهفته را همسو و هماهنگ سازند. نیروهای پیشران میتوانند قوّههای جامعه را به فعلیّتهای برانگیخته و عینی تبدیل کنند و «تحوّل تاریخی» را رقم بزنند. ازاینرو، نیروی پیشران - در معنایی که در این نوشته لحاظ شده است - نه دولت است و نه توده، بلکه نیروی پیشران در عرصۀ عمومی، حضور دارد و میتواند کنشگری تاریخی از خود نشان بدهد. «خواص» یا «حلقههای میانی» یا به تعبیر عام، «جامعۀ مدنیِ نخبگانی»، همان بضاعت و توشۀ پویاییآفرینی است که «تحرّکِ تاریخیِ جامعه» را به دنبال دارد. خودِ انقلاب نیز خواهناخواه، برآمده از عناصرِ متفکّرِ تاریخپرداز است که میتوانند اراده و خواستِ اجتماعی به وجود بیاورند و در قالب یک روح واحد، همۀ امکانها و استعدادهای تاریخی را در یک نقطه، متمرکز کنند و در نهایت، انقلاب را پدید بیاورند. این منطق، اختصاص به انقلاب ندارد، بلکه در دورۀ پساانقلاب نیز باید آن را به کار گرفت؛ به ویژه در ساختار سیاسیای که نمیخواهد از «نهضت» به «نهاد» عبور کند، بلکه میخواهد به نظریۀ «نظام انقلابی»، وفادار بماند. پس از پیروزی انقلاب، مطهری بر آن بود که از طریق بازگشت به حوزه، چنین نیروهایی را بپروراند، چنانکه بهشتی نیز از طریق تشکیلات و گردهمآوردن امکانهای انسانی، قصد داشت به حرکت تکاملیِ انقلاب، کمک کند. در دورههای بعد، از این ضرورت تاریخی، غفلت شد و فربهشدن عرصۀ رسمی و ساختار قدرت، موجب تهیشدن عرصۀ عمومی گردید. آری، دولت، تدبیر میکند و توده نیز خصوصیّت بسیجشوندگی دارد، اما مسأله این است که نخبگان غیررسمی و نشسته در ساحت عمومی و اجتماعی، توان پیشرانی و پیشبرندگی دارند. بااینحال، اکنون احساس میشود که ما، عرصۀ عمومیِ قوی و فعّالی نداریم که سرشار از نیروهای طرّاح و متفکّر و مولّد باشد؛ یعنی کسانیکه در بهترین وضع، در حکم «یک امّت» هستند و میتوانند «حرکت تاریخی» بیافرینند. اکنون نیروهای پیشران در عرصۀ عمومی، نه پُرتعداد هستند، و نه کنشگر و نه زیر سپهر اجماع. بدین جهت است که فرهنگ عمومی، دچار عقبافتادگیها و اعوجاجهاست و حتی سیاستِ رسمی در زمینۀ فرهنگ نیز، گرفتار تلاطمها و تکانهها و نوسانهاست و چندان قادر نیست زمام و عنان امر فرهنگی را در دست بگیرد.
[دوّم]. تدبیر فرهنگ، ریشه در «نظام آموزشی» دارد، درحالیکه نظام آموزشی ما، ازدسترفته و استحالهشده است. مدرسه در روایت انقلابی، فروپاشیده و جز یک محملِ تحمّلناپذیر و فاقد ارزش ذاتی، چیزی از آن باقی نمانده است. در مدرسه، «علم» به زوائد بیخاصیّت و غیرکابردی تبدیل شده است، و «فکر» به حافظه و تکرار و تقلید و انباشتن، فروکاهیده شده، و «هویّت» نیز بهطور کلّی، به حاشیه رفته است. بیش از هر چیز باید بر روی هویّت تأکید کرد که سرّ تداوم انقلاب و ارزشهاست. اگرچه در سالهای نخست انقلاب، رجایی و باهنر دریافتند که نظام آموزشیِ بهجامانده، قدرت و ارادۀ تولید و بازتولیدِ «هویّتِ اسلامی و انقلابی» را ندارد و برایناساس، «امور تربیتی و پرورشی» را بنیان گذاشتند، اما این هستۀ هویّتپرداز در دورۀ اصلاحات، بهصورتی زیرکانه و عامدانه برچیده شد تا بقا و رشد انگارۀ «اسلام سیاسی» و «انقلابیگری»، در نقطۀ آغاز خویش با چالش مواجه شود. بعدها نیز هرچند تلاشهایی برای بازسازی و بازآفرینی صورت گرفت، اما «هویّت» و «تربیت» و «معنا» و «خودآگاهی تاریخی» و «دیانت»، هیچگاه به نسخۀ اوّلیّهاش بازنگشت و جز صورتِ بیخاصیّت و بیحاصلی از آن برجا نماند. اکنون ذهنیّت نسل جوان، به دست بادِ کجروایتهای بیگانه و ناخودی سپرده شده و در بخشهایی، گسست از سنّت تاریخی واقع گردیده است؛ چراکه تداومِ هویّت اسلامی و انقلابی و آفرینش خودآگاهی تاریخی در مدرسه، هیچگاه مسألۀ جدّی و کانونی دولتها نبوده است. باید این چالش هویّتی را مهلک و ویرانگر انگاشت و فرصتی که اکنون فقط به اندازۀ یک پنجره تقلیل یافته است را بیش از این از دست نداد؛ به دلیل واگراییهای ساختاری و رسمی است که ریشههای هویّت، از خاک ذهن و ضمیر، بیرون افتادهاند.
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
هدایت شده از نوشتههای مهدی جمشیدی
https://virasty.com/Mahdijamshidi/1718990756190969410
🗒 جلیلی در مناظرهی فرهنگی، تکلیف دولت نسبت به حجاب را با ارجاع حکیمانه به وصیتنامهی شهید سلیمانی بیان کرد:
مسئولین باید به مسئولیت خود پیرامون تربیت و حراست از جامعه توجه کنند، نه با «بیمبالاتی» و به خاطر «احساسات» و «جلب آراء احساسی زودگذر»، از اخلاقیاتی حمایت کنند که فساد را در جامعه توسعه دهد.
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
هدایت شده از نوشتههای مهدی جمشیدی
https://virasty.com/Mahdijamshidi/1718994668724372836
🗒 برخلاف قالیباف و پزشکیان، نگاه جلیلی دربارهی فضای مجازی، دو مؤلفهی هوشمندانه و بومی داشت:
۱. خروج از حکمرانی غرب بر فضای مجازی و احیای حکمرانی ملی،
۲. درخشش سکوهای ارتباطی ایرانی و امکان مهاجرت معکوس به آنها.
او میخواهد ایران را از مصرفکننده و تابع و زیر سلطه، به گرانیگاه مستقل تبدیل کند.
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
هدایت شده از احمد نوایی / سعیدیسم
🗒 چرا رأی جلیلی در این انتخابات، رشد فراوان داشته و از بدنهی اجتماعی اولیهاش، بسیار فراتر رفته؟! به دلیل سه مزیت منحصربهفرد و بنیادیاش:
۱. آشکار شدن درستی و پختگی موضع گذشتهاش در تجربهی برجام،
۲. باورپذیری عدالتخواهی ساختاری و پاکدستی شخصیاش،
۳. گستردگی برنامههای فکرشدهی عینی و جزئی او.
کانال سرباز جنگ رسانه#احمد_نوایی👇
➺@ahmad_navaei [عضویت]
هدایت شده از خبر فوری سراسری
♨️زاکانی : شنیدم آقایان طلبکار از مردم، وقت خواستهاند تا در تلويزيون صحبت کنند.
🔹خیلی هم خوب است که خودشان به ویترین میآیند. حوصله مردم از این حرفها سر رفته است، لذا آقای روحانی را به مناظره زنده تلویزیونی دعوت میکنم.
🔹ضمنا از کمیسیون بررسی تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری درخواست میکنم، برای پاسخ به توهینها و ظلمها نسبت به شهیدرئیسی، به آقای دکتر مخبر سرپرست ریاست جمهوری، وقت کافی برای حضور در تلویزیون اختصاص داده شود.
«علیرضا زاکانی»
📌 خبر فوری سراسری
@fori_sarasari
هدایت شده از خبر فوری سراسری
♨️ زاکانی دعوت بسیج دانشگاه تهران را برای مناظره با روحانی پذیرفت
🔹 بسیج دانشجوییِ دانشگاه تهران پیشتر برای میزبانیِ مناظرهٔ زاکانی و روحانی اعلام آمادگی کرده بود.
📌 خبر فوری سراسری
@fori_sarasari
هدایت شده از حجره انقلاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 حمایت استاد ابوالفضل بهرام پور از دکتر سعید جلیلی
🔵صدای انقلاب را از اینجا بشنوید
࿐჻ᭂ⸙@hojre_enghelab⸙჻ᭂ࿐