هدایت شده از آقای تحلیلگر 🇮🇷✌️
4_6025914548798624674.mp3
12.04M
🚨 تحلیل / ۲۰ هزار موشک به سوی اسرائیل شلیک شد / سخنگوی ارتش رسماً اعلام کرد: توان نابودی حماس را نداریم!
#شبنامه / تحولات فلسطین / ارتش اسرائیل رسما اعلام کرد: توان شکست حماس را نداریم / نتانیاهو: ارتش درباره اظهارات سخنگوی خود توضیح دهد / شلیک ۲۰ هزار موشک به اسرائیل/ انگلیس: یک کشتی را نتوانستیم از غرق شدن نجات دهیم، همین حالا یکی دارد غرق میشود، بیایید به داد آن برسیم / قسمت ۱۶۰۸
✅ لینک تمام صفحات ما در شبکه های اجتماعی ✌️🇮🇷
@mrtahlilgar1
هدایت شده از نشریه عبرتهای عاشورا
🔴شنیدم آقایان طلبکار از مردم، وقت خواستهاند تا در تلويزيون صحبت کنند. خیلی هم خوب است که خودشان به ویترین میآیند. حوصله مردم از این حرفها سر رفته است، لذا آقای روحانی را به #مناظره_زنده تلویزیونی دعوت میکنم.
🌹ضمنا از کمیسیون بررسی تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری درخواست میکنم، برای پاسخ به توهینها و ظلمها نسبت به #شهیدرئیسی، به آقای دکتر مخبر سرپرست ریاست جمهوری، وقت کافی برای حضور در تلویزیون اختصاص داده شود.
🇮🇷🗳کانالهای نشریه عبرتهای عاشورا 🇵🇸
💥دولت پزشکیان، دولت سوم روحانی
مردم آلزایمر ندارند
🌍 @ebratha_ir ایتا
🌍 @ebratha.org سروش
هدایت شده از نشریه عبرتهای عاشورا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴هوشنگ امیراحمدی: جواد ظریف به شدت دروغگو، جاهطلب و خطرناک است
🇮🇷🗳کانالهای نشریه عبرتهای عاشورا 🇵🇸
💥دولت پزشکیان، دولت سوم روحانی
مردم آلزایمر ندارند
🌍 @ebratha_ir ایتا
🌍 @ebratha.org سروش
هدایت شده از کانال خبری رجانیوز
🔻پاسخ کمیسیون بررسی تبلیغات انتخابات ریاستجمهوری به نامه عباس آخوندی
🔹مهدی امیری اصفهانی سخنگوی کمیسیون بررسی تبلیغات چهاردهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری در پاسخ به نامه عباس آخوندی آورده است: احتراما به اطلاع میرساند ارائه فرصت جهت احقاق حق مندرج ذیل ماده ۶۴ قانون انتخابات ریاست جمهوری مستلزم ذکر مواردی است که از حدود قانونی عدول شده است.
🔹در این نامه آمده است: بنابراین لازم است مواردی که از نظر شما مصداق نشر اکاذیب و افترا است به همراه مستندات به کمیسیون ارائه شود تا در صورت وارد بودن موارد براساس نظر کمیسیون بررسی تبلیغات اقدام شود.
✅ @Rajanews_com
هدایت شده از مهندس امیدرضاستاری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥فوق العاده مهم
چماق؛ "گشت ارشاد" و "تحریم"
حربه بی لیاقت های ناکارآمد و بی برنامه، برای فریب مردم و رسیدن به قدرت
با انتشار گسترده این کار، مردم را آگاه کنیم
_________________
به روز ترین و جذاب ترین مباحث روز👇
https://eitaa.com/omidreza_sattari
https://rubika.ir/Omidreza_sattari
#جلیلی #انتخابات #پزشکیان
هدایت شده از ديانت و عقلانيت
متاسفانه همیشه قبل از انتخابات، برخی نامزدها چنان تصویری از کشور می دهند که گویا هیچ چیزی سر جایش نیست و کشور از هر جهت، دچار بحران است!!!این نوع مواجهه مضاف بر سیاه نمایی و تزریق ناامیدی به مردم و ناواقع گویی، به هیچ وجه اخلاقی نبوده و مخالف نص صریح قرآن است:
وَإِذا قُلتُم، فَاعدِلوا ( انعام 152)
خود این رفتار و رویکرد می تواند به عنوان یک ملاک در انتخاب نامزد مطلوب ما مورد توجه قرار گیرد.
#انتخابات
#اصلح
🔻 ما را در ویراستی دنبال کنید 👇
https://virasty.com/MJafari_ir
هدایت شده از 📻 رادیو روایت
3. دو قطبی اجتماعی.mp3
2.4M
#شاخص_اصلح
- قسمت_۳
☄️ چه کسی از جنگ مردم سود میبرد ؟
📍سبک مدیریت فرعون 00:20
📍معنای دوقطبی 00:50
📍دوقطبی واقعی و غیرواقعی 01:22
📍تحلیل رفتار یک جریان 03:45
📻 پادکست حجره - کاری از رادیو روایت
🌀 به حجره ما خوش آمدید 🌀
هدایت شده از سعیدیسم ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پاسخ دکتر جلیلی به شبهه نداشتن کارنامه عملیاتی
دکتر #سعید_جلیلی:
▪️اتفاقا من از پایین ترین سطح وارد کار عملیاتی و اجرا شدم. از طریق آگهی برای ورود به دولت گزینش شدم؛ از کارشناسی معاون اداره، رئیس اداره، مدیر کل، معاون وزیر و دبیری شورایعالی امنیت ملی.
▪️اینها یک روزه یا دو روزه انجام نشد و همه ی آن ۱۸ سال طول کشید.
▪️شورای عالی امنیت ملی کار بسیار مهمی بود.
▪️زمانی که دبیر شعام شدم دور تا دور ایران تهدید بود ولی کاری شد که نه تنها تهدیدات رفع شد بلکه گفتگو های خودرا در کاخ صدام برگزار کردیم.
▪️اینها به این معنی است که این تهدیدات را پشت سر گذاشته و در آن فرصت و موفقیت ایجاد کردهایم حتی در زمینههای اقتصادی.
_____دکترجلیلی:_________
«یک جهان فرصت، یک ایران جهش؛ هر ایرانی یک نقش باشکوه»
#نشردهید،در معرفی دکترجلیلی شریک شوید.
#انتخابات_ریاست_جمهوری
#جهاد_تبیین
✅ با #سعیدیسم :
@saeedism
هدایت شده از سعیدیسم ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدایت شده از سعیدیسم ✅
میگم ، مگه پزشکیان دیشب نگفت هرکس بیاد به ستادمون راه براش بازه؟
چجوریه که خانمهای چادری رو با عکس شهید امیرعبداللهیان راه نمیدین ولی عباس آخوندی و زنهای کشف حجاب کرده رو راه میدین؟!!!
هدایت شده از آقای تحلیلگر 🇮🇷✌️
شبنامه 1609 - @mrtahlilgar.mp3
10.99M
🚨 تحلیل / یمن عربستان را در تداوم جنگ غزه هدف خواهد گرفت؟/ اسرائیل کشتههای جنگ را جای تصادف جا زد
#شبنامه / تحولات فلسطین / اسرائیل کشتههای جنگ غزه را اعلام نکرده و به عنوان آمار تصادف جا زده است / هشدار آمریکا به اسرائیل: وارد جنگ با لبنانی ها نشوید / یمن سعودی را تهدید کرد: به مذاکرات برگشته و از بی عملی فاصله بگیرید/ قسمت ۱۶۰۹
✅ لینک تمام صفحات ما در شبکه های اجتماعی ✌️🇮🇷
@mrtahlilgar1
هدایت شده از کانال حسین دارابی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رأی سیدکاظم مشخص شد😃
از کنار مسجدالحرام
#حسین_دارابی | عضوشوید 👇
http://eitaa.com/joinchat/443940864Cf192df24f0
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حال خونین دلان که گوید باز.....
دکتر علم الهدی همسر رئیس جمهور شهیدمان، دوسه روز پیش این کلیپ رو تو کانالشون گذاشتن
😭😭😭😭😭
صحبت های آخر آقای پزشکیان در مناظره امشب حتما باید تحلیل بشه.
نقد جدی به این بخش آخر صحبت ایشون در بحث حجاب و استفاده از آیه «أدع الی ربک بالحکمة و ...»وارد است ..
هم اشکال قرآنی و برداشت اشتباه و بخشی نگری به قرآن
و هم نقد عقلانی بر صحبت ایشون وارد هست..
گذشته از این
واقعا خیلی خطرناک است که یک پزشک خیال کند در فهم قرآن و معارف دینی انقدر مسلط و در حد یک مجتهد و کارشناس علم تفسیر و نهج البلاغه می تواند ، حکم صادر کند!
در حوزه پزشکی یک مفسر قرآن حق ندارد حکم بدهد و سلامت بدن را به خطر بیاندازد
چگونه است که روح انسان که پیچیده تر است ، هر کسی به خودش اجازه می دهد در حوزه دین اجتهاد کند ؟ !
و بسیار فاجعه است که این آدم بخواهد رئیس جمهور باشد..
خدا یا رحم کن و مباد که فرهنگ و دین ما به دست یک پزشک بیفتد که توهم کارشناس دین بودن را دارد... یا خدا ایشان ظاهراً نیاز به شهید مطهری ها و علامه طباطبایی ها... هم ندارد..
خطر ایشون خیلی زیاد است..
هدایت شده از نوشتههای مهدی جمشیدی
🔻تدبیر فرهنگ در دولت آینده -۴
(متن مواضع در گفتگوی برنامۀ تقاطع)
🖊مهدی جمشیدی
[یکم]. هیچ تاریخی بدون حضور و کنشگریِ «نیروهای پیشران»، به حرکت نمیافتد و یا دستکم شتاب حرکت و تحوّلات درونیاش، بسیار ناچیز و نامحسوس خواهد بود. سیر تکاملی و پیشرونده، محتاج مجموعهای از نیروهای فعّال و تحریکگر است که بتوانند «پویایی» و «شدن» و «صیرورت» را به جامعه القا کنند و جامعه را در جهت هدفهای خاص، بسیج نمایند. جامعههای یکنواخت و متوقف، اغلب گرفتار «خلاءهای عاملیّتی» هستند؛ یعنی نخبگان و سرآمدانی در میان آنها نیستند که بتوانند بار حرکت تاریخی را به دوش بکشند و ظرفیتهای پراکنده و استعدادهای نهفته را همسو و هماهنگ سازند. نیروهای پیشران میتوانند قوّههای جامعه را به فعلیّتهای برانگیخته و عینی تبدیل کنند و «تحوّل تاریخی» را رقم بزنند. ازاینرو، نیروی پیشران - در معنایی که در این نوشته لحاظ شده است - نه دولت است و نه توده، بلکه نیروی پیشران در عرصۀ عمومی، حضور دارد و میتواند کنشگری تاریخی از خود نشان بدهد. «خواص» یا «حلقههای میانی» یا به تعبیر عام، «جامعۀ مدنیِ نخبگانی»، همان بضاعت و توشۀ پویاییآفرینی است که «تحرّکِ تاریخیِ جامعه» را به دنبال دارد. خودِ انقلاب نیز خواهناخواه، برآمده از عناصرِ متفکّرِ تاریخپرداز است که میتوانند اراده و خواستِ اجتماعی به وجود بیاورند و در قالب یک روح واحد، همۀ امکانها و استعدادهای تاریخی را در یک نقطه، متمرکز کنند و در نهایت، انقلاب را پدید بیاورند. این منطق، اختصاص به انقلاب ندارد، بلکه در دورۀ پساانقلاب نیز باید آن را به کار گرفت؛ به ویژه در ساختار سیاسیای که نمیخواهد از «نهضت» به «نهاد» عبور کند، بلکه میخواهد به نظریۀ «نظام انقلابی»، وفادار بماند. پس از پیروزی انقلاب، مطهری بر آن بود که از طریق بازگشت به حوزه، چنین نیروهایی را بپروراند، چنانکه بهشتی نیز از طریق تشکیلات و گردهمآوردن امکانهای انسانی، قصد داشت به حرکت تکاملیِ انقلاب، کمک کند. در دورههای بعد، از این ضرورت تاریخی، غفلت شد و فربهشدن عرصۀ رسمی و ساختار قدرت، موجب تهیشدن عرصۀ عمومی گردید. آری، دولت، تدبیر میکند و توده نیز خصوصیّت بسیجشوندگی دارد، اما مسأله این است که نخبگان غیررسمی و نشسته در ساحت عمومی و اجتماعی، توان پیشرانی و پیشبرندگی دارند. بااینحال، اکنون احساس میشود که ما، عرصۀ عمومیِ قوی و فعّالی نداریم که سرشار از نیروهای طرّاح و متفکّر و مولّد باشد؛ یعنی کسانیکه در بهترین وضع، در حکم «یک امّت» هستند و میتوانند «حرکت تاریخی» بیافرینند. اکنون نیروهای پیشران در عرصۀ عمومی، نه پُرتعداد هستند، و نه کنشگر و نه زیر سپهر اجماع. بدین جهت است که فرهنگ عمومی، دچار عقبافتادگیها و اعوجاجهاست و حتی سیاستِ رسمی در زمینۀ فرهنگ نیز، گرفتار تلاطمها و تکانهها و نوسانهاست و چندان قادر نیست زمام و عنان امر فرهنگی را در دست بگیرد.
[دوّم]. تدبیر فرهنگ، ریشه در «نظام آموزشی» دارد، درحالیکه نظام آموزشی ما، ازدسترفته و استحالهشده است. مدرسه در روایت انقلابی، فروپاشیده و جز یک محملِ تحمّلناپذیر و فاقد ارزش ذاتی، چیزی از آن باقی نمانده است. در مدرسه، «علم» به زوائد بیخاصیّت و غیرکابردی تبدیل شده است، و «فکر» به حافظه و تکرار و تقلید و انباشتن، فروکاهیده شده، و «هویّت» نیز بهطور کلّی، به حاشیه رفته است. بیش از هر چیز باید بر روی هویّت تأکید کرد که سرّ تداوم انقلاب و ارزشهاست. اگرچه در سالهای نخست انقلاب، رجایی و باهنر دریافتند که نظام آموزشیِ بهجامانده، قدرت و ارادۀ تولید و بازتولیدِ «هویّتِ اسلامی و انقلابی» را ندارد و برایناساس، «امور تربیتی و پرورشی» را بنیان گذاشتند، اما این هستۀ هویّتپرداز در دورۀ اصلاحات، بهصورتی زیرکانه و عامدانه برچیده شد تا بقا و رشد انگارۀ «اسلام سیاسی» و «انقلابیگری»، در نقطۀ آغاز خویش با چالش مواجه شود. بعدها نیز هرچند تلاشهایی برای بازسازی و بازآفرینی صورت گرفت، اما «هویّت» و «تربیت» و «معنا» و «خودآگاهی تاریخی» و «دیانت»، هیچگاه به نسخۀ اوّلیّهاش بازنگشت و جز صورتِ بیخاصیّت و بیحاصلی از آن برجا نماند. اکنون ذهنیّت نسل جوان، به دست بادِ کجروایتهای بیگانه و ناخودی سپرده شده و در بخشهایی، گسست از سنّت تاریخی واقع گردیده است؛ چراکه تداومِ هویّت اسلامی و انقلابی و آفرینش خودآگاهی تاریخی در مدرسه، هیچگاه مسألۀ جدّی و کانونی دولتها نبوده است. باید این چالش هویّتی را مهلک و ویرانگر انگاشت و فرصتی که اکنون فقط به اندازۀ یک پنجره تقلیل یافته است را بیش از این از دست نداد؛ به دلیل واگراییهای ساختاری و رسمی است که ریشههای هویّت، از خاک ذهن و ضمیر، بیرون افتادهاند.
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
هدایت شده از نوشتههای مهدی جمشیدی
https://virasty.com/Mahdijamshidi/1718990756190969410
🗒 جلیلی در مناظرهی فرهنگی، تکلیف دولت نسبت به حجاب را با ارجاع حکیمانه به وصیتنامهی شهید سلیمانی بیان کرد:
مسئولین باید به مسئولیت خود پیرامون تربیت و حراست از جامعه توجه کنند، نه با «بیمبالاتی» و به خاطر «احساسات» و «جلب آراء احساسی زودگذر»، از اخلاقیاتی حمایت کنند که فساد را در جامعه توسعه دهد.
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
هدایت شده از نوشتههای مهدی جمشیدی
https://virasty.com/Mahdijamshidi/1718994668724372836
🗒 برخلاف قالیباف و پزشکیان، نگاه جلیلی دربارهی فضای مجازی، دو مؤلفهی هوشمندانه و بومی داشت:
۱. خروج از حکمرانی غرب بر فضای مجازی و احیای حکمرانی ملی،
۲. درخشش سکوهای ارتباطی ایرانی و امکان مهاجرت معکوس به آنها.
او میخواهد ایران را از مصرفکننده و تابع و زیر سلطه، به گرانیگاه مستقل تبدیل کند.
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
هدایت شده از احمد نوایی / سعیدیسم
🗒 چرا رأی جلیلی در این انتخابات، رشد فراوان داشته و از بدنهی اجتماعی اولیهاش، بسیار فراتر رفته؟! به دلیل سه مزیت منحصربهفرد و بنیادیاش:
۱. آشکار شدن درستی و پختگی موضع گذشتهاش در تجربهی برجام،
۲. باورپذیری عدالتخواهی ساختاری و پاکدستی شخصیاش،
۳. گستردگی برنامههای فکرشدهی عینی و جزئی او.
کانال سرباز جنگ رسانه#احمد_نوایی👇
➺@ahmad_navaei [عضویت]
هدایت شده از خبر فوری سراسری
♨️زاکانی : شنیدم آقایان طلبکار از مردم، وقت خواستهاند تا در تلويزيون صحبت کنند.
🔹خیلی هم خوب است که خودشان به ویترین میآیند. حوصله مردم از این حرفها سر رفته است، لذا آقای روحانی را به مناظره زنده تلویزیونی دعوت میکنم.
🔹ضمنا از کمیسیون بررسی تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری درخواست میکنم، برای پاسخ به توهینها و ظلمها نسبت به شهیدرئیسی، به آقای دکتر مخبر سرپرست ریاست جمهوری، وقت کافی برای حضور در تلویزیون اختصاص داده شود.
«علیرضا زاکانی»
📌 خبر فوری سراسری
@fori_sarasari
هدایت شده از خبر فوری سراسری
♨️ زاکانی دعوت بسیج دانشگاه تهران را برای مناظره با روحانی پذیرفت
🔹 بسیج دانشجوییِ دانشگاه تهران پیشتر برای میزبانیِ مناظرهٔ زاکانی و روحانی اعلام آمادگی کرده بود.
📌 خبر فوری سراسری
@fori_sarasari
هدایت شده از حجره انقلاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 حمایت استاد ابوالفضل بهرام پور از دکتر سعید جلیلی
🔵صدای انقلاب را از اینجا بشنوید
࿐჻ᭂ⸙@hojre_enghelab⸙჻ᭂ࿐
هدایت شده از دکتر فکت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️سید محمدحسین راجی بیان میکند که یوگسلاوی یکی از کشورهایی بود که با رای ندادن مردم در انتخابات، امنیتش از بین رفت و تجزیه شد.
🔹یوگسلاوی بخاطر سیستم اقتصادی خاص خود، که چیزی مابین اقتصاد کمونیستی و سرمایهداری بود و جایگاه اقتصادی مطلوبی را به دست آورده بود، هدف سیاستهای مداخلهجویانه ایاالات متحده قرار گرفته بود؛ زیرا آمریکا نمیخواست الگویی غیر از لیبرال سرمایه داری برای کشورهای جهان سوم وجود داشته باشد.
🔹بعد از مرگ تیتو رهبر یوگسلاوی، ایجاد تنشهای نژادی و قبیلهای در این کشور توسط آمریکا گسترش شدت گرفت. تحریم های اقتصادی آمریکا، مشکلات اقتصادی و نارضایتی های عمومی را ایجاد کرد و کشور به سمت تجزیهطلبی پیش رفت.
🔹فعالیتهای سازمان CIA در مناطق مختلف یوگسلاوی برای ایجاد نارضایتی و آشوب علیه حکومت مرکزی، اعتماد مردم به دولت مرکزی را سلب و تنشهای سیاسی اجتماعی زیادی خلق کرده بود.
🔹حکومت مرکزی مستقر در صربستان نیز اعتراضات را سرکوب کرده و از خشونت استفاده میکرد. بعضی از خشونتهای دولت صرب علیه مسلمانان بیگناه شرق اروپا صورت گرفت.
🔹تمام تبلیغات آمریکا بر مردم یوگسلاوی خود را در عدم شرکت اکثریت مردم در آخرین انتخابات این کشور نشان داد و توجیه مناسب را جهت مشروعیتزدایی از دولت صربستان و حمله نظامی به این کشور در اختیار دستگاه تبلیغاتی ایالات متحده قرار داد و همه اینها زمینهساز جنگ داخلی شد.
🔹میتوان نتیجه گفت، اظهارات سید محمدحسین راجی #درست بوده است.
در #دکترفکت بخوانید
🌐 @drfact
هدایت شده از کشکول|محسن مهدیان
🔻تفاوت دولت سوم روحانی و دولت دوم رئیسی
🔻دولت سوم روحانی یا دولت سوم خاتمی یا ادامه دولت مرحوم هاشمی؛ این ها همه عناوین یک نماد است. دولت دوم شهید رئیسی نیز یک نماد است.
قبل از هرچیز ذکر این تذکر ضروری است که سخن از مقایسه دو راهبرد برای اداره کشور است. به سخن دیگر دولت سوم روحانی تعریض یا گوشه و کنایه نیست. آنانکه قائل به ادامه دولت مرحوم هاشمی و خاتمی و روحانی هستند نیز تلاش می کنند از این مسیر خدمت کنند.
اما اینکه آیا این راه موثر است یا نه سخن دیگری است که غرض این متن نیست. این متن صرفا توجه دادن به مقایسه برخی اختلافات راهبردی این دو نماد است؛ دولت سوم روحانی یا دولت دوم رئیسی؟
1⃣یکم. نگاه به جمهوریت
دو نگاه در موضوع جمهوریت حاکم است. یکی توده گرایی و دوم مردم سالاری. تفاوت ایندو چیست؟ در توده گرایی صرفا انتخاب مردم اهمیت دارد. در مردم سالاری رشد انتخاب مردم. یعنی انتخاب از سر آگاهی و نه هر انتخابی.
🔻ثمره نگاه اول در انتخابات، جلب نظر مردم به هر قیمتی است و دومی رشد آگاهی مردم برای انتخاب احسن.
2⃣دوم. نگاه به نقش مردم
نگاه اول به نقش مردم صرفا در انتخابات است و نگاه دوم مشارکت و نقش پذیری.
🔻ثمره نگاه اول اینست که مردم انتخاب می کنند و لازم نیست در همه جزئیات تصمیم گیری ها ورود کنند اما در نگاه دوم مردم بعد از انتخابات نقش دارند و باید کنار منتخب شان مشارکت کنند.
3⃣سوم. نگاه به دنیا
در نگاه اول باید قواعد نظم نوین جهانی را پذیرفت و در نگاه دوم می گوید نظم نوین جهانی اصالت ندارد. اصالت هویت ملی ماست.
🔻مقایسه ثمره هر دو نگاه در موضوعی شبیه مذاکره اینست که اولی می گوید راهی غیر از مذاکره نیست و دومی می گوید مذاکره موضوعیت ندارد و طریقیت دارد. مذاکره بدون انتفاع بی ثمر است.
4⃣ چهارم. نگاه به آزادی
در نگاه اول آزادی ضروری است چون انسان آزاد است و خط قرمز جایی است که به دیگران صدمه بزند
در نگاه دوم ازادی ضروری است چون اختیار مقدمه انتخاب و رشد انسان است. لذا ازادی محدود می شود به عقلانیت انسانی نه صرفا صدمه به دیگران.
🔻ثمره ایندو نگاه را باید در محدودیت های عقلانی دید. مثل قانون حجاب و فیلترینگ و غیره
5⃣پنجم. نگاه به اقتصاد
در نگاه اول اقتصادی رقابت همه چیز را حل و فصل می کند و نگاه دوم معتقد است رقابت به تنهایی منجر به کارامدی و کارایی نیست و نیاز به دولت تنظیم گر و هوشمند و موثر داریم.
🔻ثمره نگاه اول در واردات اینست که منطقا وقتی جنسی ارزان تر و باکیفیت تر است راهی جز واردات نیست و در نگاه دوم می گوید تقویت تولید داخلی به جهات راهبردی مهمتر از جنس ارزان و باکیفیت است.
6⃣ششم. نگاه به عدالت
یک نگاه اینست که باید پیشرفت کنیم و هرجا نقصی ایجاد شد با حمایت های اجتماعی انرا اصلاح کنیم و نگاه دوم اینست که عدالت تنها در نتیجه نیست و باید در مبدا و مسیر هم عدالت ایجاد کرد.
🔻ثمره ایندو نگاه در اقتصاد اینست که یکی در یارانه ها و اعانه ها متوقف می شود و دومی به رشد و توانمند سازی بیش از یارانه ها توجه می کند.
7⃣هفتم. نگاه به مصلحت
نگاه اول به مصلحت اینست که ما در زمانه ای بسر می بریم که نباید بلندپروازی کنیم. نگاه دوم اینست که ما محکومیم به حق گرایی و مصلحت تنها زمانی بکار می آید که در نهایت منجر به حق گرایی شود.
🔻ثمره نگاه اول مصلحت سنجی به سبک مرحوم آیت الله هاشمی است و در دومی مصلحتی شبیه نرمش قهرمانانه.
8⃣هشتم. مدیریت برو یا مدیریت بیا
در نگاه اول صرفا ساختار سلسله مراتبی است که اداره کشور را بر عهده دارد اما در نگاه دوم مدیرت ارشد خودش جلوتر از دیگران میرود و ساختار را با خود می کشد.
🔻ثمره نگاه اول ساختار بروکراتیک است و از نگاه دوم سفر استانی و اقدام جهادی و مهمتر اینکه تربیت خود و نیروی انسانی در سطوح مختلف نتیجه می شود.
9⃣نهم. ولایت پذیری
نگاه اول ولایت پذیر است و می گوید در چارچوب قانون تلاش می کنیم نظر رهبری را پیش ببریم. نگاه دوم می گوید نگاه راهبردی رهبری را می فهمیم و تلاش می کنیم آن نگاه را پیش ببریم.
🔻ثمره نگاه اولی اینست که ولایت فقیه مثل خط قرمز عمل می کند که نباید از آن تخطی کرد و نگاه دوم اینست که ولایت فقیه نقش پیش برنده دارد. اولی حداقلی و دومی حداکثری است.
🔟دهم. ارزش های انقلاب
نگاه اول در بهترین حالت این است ک ما باید تلاش کنیم ارزش های انقلاب را در کنار دنیا و رفاه مردم محقق کنیم. دومی می گوید دنیا و رفاه را باید از درون ارزش های انقلاب سامان بخشید .
🔻ثمره نگاه اول میشود نگاه ضمیمه ای ارزش ها به پروژه ها و ثمره نگاه دوم می شود نگاه ضمیمه ای پروژه ها به ارزش ها.
همشهری
@mahdian_mohsen