فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حال خونین دلان که گوید باز.....
دکتر علم الهدی همسر رئیس جمهور شهیدمان، دوسه روز پیش این کلیپ رو تو کانالشون گذاشتن
😭😭😭😭😭
صحبت های آخر آقای پزشکیان در مناظره امشب حتما باید تحلیل بشه.
نقد جدی به این بخش آخر صحبت ایشون در بحث حجاب و استفاده از آیه «أدع الی ربک بالحکمة و ...»وارد است ..
هم اشکال قرآنی و برداشت اشتباه و بخشی نگری به قرآن
و هم نقد عقلانی بر صحبت ایشون وارد هست..
گذشته از این
واقعا خیلی خطرناک است که یک پزشک خیال کند در فهم قرآن و معارف دینی انقدر مسلط و در حد یک مجتهد و کارشناس علم تفسیر و نهج البلاغه می تواند ، حکم صادر کند!
در حوزه پزشکی یک مفسر قرآن حق ندارد حکم بدهد و سلامت بدن را به خطر بیاندازد
چگونه است که روح انسان که پیچیده تر است ، هر کسی به خودش اجازه می دهد در حوزه دین اجتهاد کند ؟ !
و بسیار فاجعه است که این آدم بخواهد رئیس جمهور باشد..
خدا یا رحم کن و مباد که فرهنگ و دین ما به دست یک پزشک بیفتد که توهم کارشناس دین بودن را دارد... یا خدا ایشان ظاهراً نیاز به شهید مطهری ها و علامه طباطبایی ها... هم ندارد..
خطر ایشون خیلی زیاد است..
هدایت شده از نوشتههای مهدی جمشیدی
🔻تدبیر فرهنگ در دولت آینده -۴
(متن مواضع در گفتگوی برنامۀ تقاطع)
🖊مهدی جمشیدی
[یکم]. هیچ تاریخی بدون حضور و کنشگریِ «نیروهای پیشران»، به حرکت نمیافتد و یا دستکم شتاب حرکت و تحوّلات درونیاش، بسیار ناچیز و نامحسوس خواهد بود. سیر تکاملی و پیشرونده، محتاج مجموعهای از نیروهای فعّال و تحریکگر است که بتوانند «پویایی» و «شدن» و «صیرورت» را به جامعه القا کنند و جامعه را در جهت هدفهای خاص، بسیج نمایند. جامعههای یکنواخت و متوقف، اغلب گرفتار «خلاءهای عاملیّتی» هستند؛ یعنی نخبگان و سرآمدانی در میان آنها نیستند که بتوانند بار حرکت تاریخی را به دوش بکشند و ظرفیتهای پراکنده و استعدادهای نهفته را همسو و هماهنگ سازند. نیروهای پیشران میتوانند قوّههای جامعه را به فعلیّتهای برانگیخته و عینی تبدیل کنند و «تحوّل تاریخی» را رقم بزنند. ازاینرو، نیروی پیشران - در معنایی که در این نوشته لحاظ شده است - نه دولت است و نه توده، بلکه نیروی پیشران در عرصۀ عمومی، حضور دارد و میتواند کنشگری تاریخی از خود نشان بدهد. «خواص» یا «حلقههای میانی» یا به تعبیر عام، «جامعۀ مدنیِ نخبگانی»، همان بضاعت و توشۀ پویاییآفرینی است که «تحرّکِ تاریخیِ جامعه» را به دنبال دارد. خودِ انقلاب نیز خواهناخواه، برآمده از عناصرِ متفکّرِ تاریخپرداز است که میتوانند اراده و خواستِ اجتماعی به وجود بیاورند و در قالب یک روح واحد، همۀ امکانها و استعدادهای تاریخی را در یک نقطه، متمرکز کنند و در نهایت، انقلاب را پدید بیاورند. این منطق، اختصاص به انقلاب ندارد، بلکه در دورۀ پساانقلاب نیز باید آن را به کار گرفت؛ به ویژه در ساختار سیاسیای که نمیخواهد از «نهضت» به «نهاد» عبور کند، بلکه میخواهد به نظریۀ «نظام انقلابی»، وفادار بماند. پس از پیروزی انقلاب، مطهری بر آن بود که از طریق بازگشت به حوزه، چنین نیروهایی را بپروراند، چنانکه بهشتی نیز از طریق تشکیلات و گردهمآوردن امکانهای انسانی، قصد داشت به حرکت تکاملیِ انقلاب، کمک کند. در دورههای بعد، از این ضرورت تاریخی، غفلت شد و فربهشدن عرصۀ رسمی و ساختار قدرت، موجب تهیشدن عرصۀ عمومی گردید. آری، دولت، تدبیر میکند و توده نیز خصوصیّت بسیجشوندگی دارد، اما مسأله این است که نخبگان غیررسمی و نشسته در ساحت عمومی و اجتماعی، توان پیشرانی و پیشبرندگی دارند. بااینحال، اکنون احساس میشود که ما، عرصۀ عمومیِ قوی و فعّالی نداریم که سرشار از نیروهای طرّاح و متفکّر و مولّد باشد؛ یعنی کسانیکه در بهترین وضع، در حکم «یک امّت» هستند و میتوانند «حرکت تاریخی» بیافرینند. اکنون نیروهای پیشران در عرصۀ عمومی، نه پُرتعداد هستند، و نه کنشگر و نه زیر سپهر اجماع. بدین جهت است که فرهنگ عمومی، دچار عقبافتادگیها و اعوجاجهاست و حتی سیاستِ رسمی در زمینۀ فرهنگ نیز، گرفتار تلاطمها و تکانهها و نوسانهاست و چندان قادر نیست زمام و عنان امر فرهنگی را در دست بگیرد.
[دوّم]. تدبیر فرهنگ، ریشه در «نظام آموزشی» دارد، درحالیکه نظام آموزشی ما، ازدسترفته و استحالهشده است. مدرسه در روایت انقلابی، فروپاشیده و جز یک محملِ تحمّلناپذیر و فاقد ارزش ذاتی، چیزی از آن باقی نمانده است. در مدرسه، «علم» به زوائد بیخاصیّت و غیرکابردی تبدیل شده است، و «فکر» به حافظه و تکرار و تقلید و انباشتن، فروکاهیده شده، و «هویّت» نیز بهطور کلّی، به حاشیه رفته است. بیش از هر چیز باید بر روی هویّت تأکید کرد که سرّ تداوم انقلاب و ارزشهاست. اگرچه در سالهای نخست انقلاب، رجایی و باهنر دریافتند که نظام آموزشیِ بهجامانده، قدرت و ارادۀ تولید و بازتولیدِ «هویّتِ اسلامی و انقلابی» را ندارد و برایناساس، «امور تربیتی و پرورشی» را بنیان گذاشتند، اما این هستۀ هویّتپرداز در دورۀ اصلاحات، بهصورتی زیرکانه و عامدانه برچیده شد تا بقا و رشد انگارۀ «اسلام سیاسی» و «انقلابیگری»، در نقطۀ آغاز خویش با چالش مواجه شود. بعدها نیز هرچند تلاشهایی برای بازسازی و بازآفرینی صورت گرفت، اما «هویّت» و «تربیت» و «معنا» و «خودآگاهی تاریخی» و «دیانت»، هیچگاه به نسخۀ اوّلیّهاش بازنگشت و جز صورتِ بیخاصیّت و بیحاصلی از آن برجا نماند. اکنون ذهنیّت نسل جوان، به دست بادِ کجروایتهای بیگانه و ناخودی سپرده شده و در بخشهایی، گسست از سنّت تاریخی واقع گردیده است؛ چراکه تداومِ هویّت اسلامی و انقلابی و آفرینش خودآگاهی تاریخی در مدرسه، هیچگاه مسألۀ جدّی و کانونی دولتها نبوده است. باید این چالش هویّتی را مهلک و ویرانگر انگاشت و فرصتی که اکنون فقط به اندازۀ یک پنجره تقلیل یافته است را بیش از این از دست نداد؛ به دلیل واگراییهای ساختاری و رسمی است که ریشههای هویّت، از خاک ذهن و ضمیر، بیرون افتادهاند.
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
هدایت شده از نوشتههای مهدی جمشیدی
https://virasty.com/Mahdijamshidi/1718990756190969410
🗒 جلیلی در مناظرهی فرهنگی، تکلیف دولت نسبت به حجاب را با ارجاع حکیمانه به وصیتنامهی شهید سلیمانی بیان کرد:
مسئولین باید به مسئولیت خود پیرامون تربیت و حراست از جامعه توجه کنند، نه با «بیمبالاتی» و به خاطر «احساسات» و «جلب آراء احساسی زودگذر»، از اخلاقیاتی حمایت کنند که فساد را در جامعه توسعه دهد.
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
هدایت شده از نوشتههای مهدی جمشیدی
https://virasty.com/Mahdijamshidi/1718994668724372836
🗒 برخلاف قالیباف و پزشکیان، نگاه جلیلی دربارهی فضای مجازی، دو مؤلفهی هوشمندانه و بومی داشت:
۱. خروج از حکمرانی غرب بر فضای مجازی و احیای حکمرانی ملی،
۲. درخشش سکوهای ارتباطی ایرانی و امکان مهاجرت معکوس به آنها.
او میخواهد ایران را از مصرفکننده و تابع و زیر سلطه، به گرانیگاه مستقل تبدیل کند.
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
هدایت شده از احمد نوایی / سعیدیسم
🗒 چرا رأی جلیلی در این انتخابات، رشد فراوان داشته و از بدنهی اجتماعی اولیهاش، بسیار فراتر رفته؟! به دلیل سه مزیت منحصربهفرد و بنیادیاش:
۱. آشکار شدن درستی و پختگی موضع گذشتهاش در تجربهی برجام،
۲. باورپذیری عدالتخواهی ساختاری و پاکدستی شخصیاش،
۳. گستردگی برنامههای فکرشدهی عینی و جزئی او.
کانال سرباز جنگ رسانه#احمد_نوایی👇
➺@ahmad_navaei [عضویت]
هدایت شده از خبر فوری سراسری
♨️زاکانی : شنیدم آقایان طلبکار از مردم، وقت خواستهاند تا در تلويزيون صحبت کنند.
🔹خیلی هم خوب است که خودشان به ویترین میآیند. حوصله مردم از این حرفها سر رفته است، لذا آقای روحانی را به مناظره زنده تلویزیونی دعوت میکنم.
🔹ضمنا از کمیسیون بررسی تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری درخواست میکنم، برای پاسخ به توهینها و ظلمها نسبت به شهیدرئیسی، به آقای دکتر مخبر سرپرست ریاست جمهوری، وقت کافی برای حضور در تلویزیون اختصاص داده شود.
«علیرضا زاکانی»
📌 خبر فوری سراسری
@fori_sarasari
هدایت شده از خبر فوری سراسری
♨️ زاکانی دعوت بسیج دانشگاه تهران را برای مناظره با روحانی پذیرفت
🔹 بسیج دانشجوییِ دانشگاه تهران پیشتر برای میزبانیِ مناظرهٔ زاکانی و روحانی اعلام آمادگی کرده بود.
📌 خبر فوری سراسری
@fori_sarasari
هدایت شده از حجره انقلاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 حمایت استاد ابوالفضل بهرام پور از دکتر سعید جلیلی
🔵صدای انقلاب را از اینجا بشنوید
࿐჻ᭂ⸙@hojre_enghelab⸙჻ᭂ࿐
هدایت شده از دکتر فکت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️سید محمدحسین راجی بیان میکند که یوگسلاوی یکی از کشورهایی بود که با رای ندادن مردم در انتخابات، امنیتش از بین رفت و تجزیه شد.
🔹یوگسلاوی بخاطر سیستم اقتصادی خاص خود، که چیزی مابین اقتصاد کمونیستی و سرمایهداری بود و جایگاه اقتصادی مطلوبی را به دست آورده بود، هدف سیاستهای مداخلهجویانه ایاالات متحده قرار گرفته بود؛ زیرا آمریکا نمیخواست الگویی غیر از لیبرال سرمایه داری برای کشورهای جهان سوم وجود داشته باشد.
🔹بعد از مرگ تیتو رهبر یوگسلاوی، ایجاد تنشهای نژادی و قبیلهای در این کشور توسط آمریکا گسترش شدت گرفت. تحریم های اقتصادی آمریکا، مشکلات اقتصادی و نارضایتی های عمومی را ایجاد کرد و کشور به سمت تجزیهطلبی پیش رفت.
🔹فعالیتهای سازمان CIA در مناطق مختلف یوگسلاوی برای ایجاد نارضایتی و آشوب علیه حکومت مرکزی، اعتماد مردم به دولت مرکزی را سلب و تنشهای سیاسی اجتماعی زیادی خلق کرده بود.
🔹حکومت مرکزی مستقر در صربستان نیز اعتراضات را سرکوب کرده و از خشونت استفاده میکرد. بعضی از خشونتهای دولت صرب علیه مسلمانان بیگناه شرق اروپا صورت گرفت.
🔹تمام تبلیغات آمریکا بر مردم یوگسلاوی خود را در عدم شرکت اکثریت مردم در آخرین انتخابات این کشور نشان داد و توجیه مناسب را جهت مشروعیتزدایی از دولت صربستان و حمله نظامی به این کشور در اختیار دستگاه تبلیغاتی ایالات متحده قرار داد و همه اینها زمینهساز جنگ داخلی شد.
🔹میتوان نتیجه گفت، اظهارات سید محمدحسین راجی #درست بوده است.
در #دکترفکت بخوانید
🌐 @drfact
هدایت شده از کشکول|محسن مهدیان
🔻تفاوت دولت سوم روحانی و دولت دوم رئیسی
🔻دولت سوم روحانی یا دولت سوم خاتمی یا ادامه دولت مرحوم هاشمی؛ این ها همه عناوین یک نماد است. دولت دوم شهید رئیسی نیز یک نماد است.
قبل از هرچیز ذکر این تذکر ضروری است که سخن از مقایسه دو راهبرد برای اداره کشور است. به سخن دیگر دولت سوم روحانی تعریض یا گوشه و کنایه نیست. آنانکه قائل به ادامه دولت مرحوم هاشمی و خاتمی و روحانی هستند نیز تلاش می کنند از این مسیر خدمت کنند.
اما اینکه آیا این راه موثر است یا نه سخن دیگری است که غرض این متن نیست. این متن صرفا توجه دادن به مقایسه برخی اختلافات راهبردی این دو نماد است؛ دولت سوم روحانی یا دولت دوم رئیسی؟
1⃣یکم. نگاه به جمهوریت
دو نگاه در موضوع جمهوریت حاکم است. یکی توده گرایی و دوم مردم سالاری. تفاوت ایندو چیست؟ در توده گرایی صرفا انتخاب مردم اهمیت دارد. در مردم سالاری رشد انتخاب مردم. یعنی انتخاب از سر آگاهی و نه هر انتخابی.
🔻ثمره نگاه اول در انتخابات، جلب نظر مردم به هر قیمتی است و دومی رشد آگاهی مردم برای انتخاب احسن.
2⃣دوم. نگاه به نقش مردم
نگاه اول به نقش مردم صرفا در انتخابات است و نگاه دوم مشارکت و نقش پذیری.
🔻ثمره نگاه اول اینست که مردم انتخاب می کنند و لازم نیست در همه جزئیات تصمیم گیری ها ورود کنند اما در نگاه دوم مردم بعد از انتخابات نقش دارند و باید کنار منتخب شان مشارکت کنند.
3⃣سوم. نگاه به دنیا
در نگاه اول باید قواعد نظم نوین جهانی را پذیرفت و در نگاه دوم می گوید نظم نوین جهانی اصالت ندارد. اصالت هویت ملی ماست.
🔻مقایسه ثمره هر دو نگاه در موضوعی شبیه مذاکره اینست که اولی می گوید راهی غیر از مذاکره نیست و دومی می گوید مذاکره موضوعیت ندارد و طریقیت دارد. مذاکره بدون انتفاع بی ثمر است.
4⃣ چهارم. نگاه به آزادی
در نگاه اول آزادی ضروری است چون انسان آزاد است و خط قرمز جایی است که به دیگران صدمه بزند
در نگاه دوم ازادی ضروری است چون اختیار مقدمه انتخاب و رشد انسان است. لذا ازادی محدود می شود به عقلانیت انسانی نه صرفا صدمه به دیگران.
🔻ثمره ایندو نگاه را باید در محدودیت های عقلانی دید. مثل قانون حجاب و فیلترینگ و غیره
5⃣پنجم. نگاه به اقتصاد
در نگاه اول اقتصادی رقابت همه چیز را حل و فصل می کند و نگاه دوم معتقد است رقابت به تنهایی منجر به کارامدی و کارایی نیست و نیاز به دولت تنظیم گر و هوشمند و موثر داریم.
🔻ثمره نگاه اول در واردات اینست که منطقا وقتی جنسی ارزان تر و باکیفیت تر است راهی جز واردات نیست و در نگاه دوم می گوید تقویت تولید داخلی به جهات راهبردی مهمتر از جنس ارزان و باکیفیت است.
6⃣ششم. نگاه به عدالت
یک نگاه اینست که باید پیشرفت کنیم و هرجا نقصی ایجاد شد با حمایت های اجتماعی انرا اصلاح کنیم و نگاه دوم اینست که عدالت تنها در نتیجه نیست و باید در مبدا و مسیر هم عدالت ایجاد کرد.
🔻ثمره ایندو نگاه در اقتصاد اینست که یکی در یارانه ها و اعانه ها متوقف می شود و دومی به رشد و توانمند سازی بیش از یارانه ها توجه می کند.
7⃣هفتم. نگاه به مصلحت
نگاه اول به مصلحت اینست که ما در زمانه ای بسر می بریم که نباید بلندپروازی کنیم. نگاه دوم اینست که ما محکومیم به حق گرایی و مصلحت تنها زمانی بکار می آید که در نهایت منجر به حق گرایی شود.
🔻ثمره نگاه اول مصلحت سنجی به سبک مرحوم آیت الله هاشمی است و در دومی مصلحتی شبیه نرمش قهرمانانه.
8⃣هشتم. مدیریت برو یا مدیریت بیا
در نگاه اول صرفا ساختار سلسله مراتبی است که اداره کشور را بر عهده دارد اما در نگاه دوم مدیرت ارشد خودش جلوتر از دیگران میرود و ساختار را با خود می کشد.
🔻ثمره نگاه اول ساختار بروکراتیک است و از نگاه دوم سفر استانی و اقدام جهادی و مهمتر اینکه تربیت خود و نیروی انسانی در سطوح مختلف نتیجه می شود.
9⃣نهم. ولایت پذیری
نگاه اول ولایت پذیر است و می گوید در چارچوب قانون تلاش می کنیم نظر رهبری را پیش ببریم. نگاه دوم می گوید نگاه راهبردی رهبری را می فهمیم و تلاش می کنیم آن نگاه را پیش ببریم.
🔻ثمره نگاه اولی اینست که ولایت فقیه مثل خط قرمز عمل می کند که نباید از آن تخطی کرد و نگاه دوم اینست که ولایت فقیه نقش پیش برنده دارد. اولی حداقلی و دومی حداکثری است.
🔟دهم. ارزش های انقلاب
نگاه اول در بهترین حالت این است ک ما باید تلاش کنیم ارزش های انقلاب را در کنار دنیا و رفاه مردم محقق کنیم. دومی می گوید دنیا و رفاه را باید از درون ارزش های انقلاب سامان بخشید .
🔻ثمره نگاه اول میشود نگاه ضمیمه ای ارزش ها به پروژه ها و ثمره نگاه دوم می شود نگاه ضمیمه ای پروژه ها به ارزش ها.
همشهری
@mahdian_mohsen
هدایت شده از خبر مهم 🇮🇷
📌دلنوشته کُردِ اهل سنت برای پزشکیان
🔴 *جناب دکتر پزشکیان کمی تامل یا اندکی تحقیق کنید!*
در میزگرد انتخاباتی، دکتر پزشکیان موضوعی را مطرح کردند مبنی بر اینکه به قومیت ها ظلم شده است.
بنده بعنوان یک فعال مدنی کردِ اهل سنت و کسی که سالهاست پیگیر مشارکت نخبگان اهل سنت در چرخه مدیریتی هستم لازم دانستم یادآوری و تذکری به ایشان داشته باشم.
🔹جناب آقای پزشکیان! بله شایستگان اهل سنت را در گردونه مدیریتی جائی شایسته و بایسته نبوده است اما این موضوع را طوری مطرح و القا نکنید که اقوام ایرانی فکر کنند نظام با اهل سنت بودن آنها مشکل دارد. بلکه به مردم بگویید که امثال شما که مدیون رای اهل سنت در طول همان ۱۶سال دولتداری تان بودید به نخبگان ما پشت کردید و بجای عمل به وعده هایتان آنها را در دور باطل " تا ببینیم چه می شود ها" سرگردان کردید.
🔹جناب دکتر پزشکیان! طوری صحبت نکنید که ما اهل سنت فکر بکنیم شما و طیف حامی شما تازه از مادر سیاست این سرزمین متولد شده اید، نه برادر من، شما مولود همان طیفی هستید که در دوران ۸ سال اول دولتداری تان حتی یک اهل سنت را هم مشاور خود نکرد. در دوره ۸ سال دوم شما هم که ما دیدیم و لازم به ذکر نیست.
🔹یک سئوال از شخص شما می پرسم، در زمانیکه وزیر بهداشت بودید چند نفر از نخبگان اهل سنت و کرد و بلوچ را معاون وزیر و یا روسای دانشگاههای علوم پزشکی کردید؟
راستی در دولت های شما چند استاندار اهل سنت منصوب کردید؟
کاش در انتخابات شرکت نمیکردید تا مجبور نمی شدید به توصیه برخی مشاوران به برخی وادی های پوپولیستی وارد شوید.
و اما باید به عرض برساند که ما اهل سنت به نیکی میدانیم که نظام و رهبری عزیز اهل سنت را قطعه ای از پازل زیبای ایران زمین می دانند و همه ما زیر یک چتر میآسائیم.
🔹جناب دکتر پزشکیان! باید یادآور بشوم که فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران یک کرد اهل سنت هستند.
باید بدانید که در همین دولت ناتمام دکتر رئیسی شهید بدون هیاهو و جنجال مشاور رئیس جمهور یک کرد اهل سنت هستند.
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی یک کرد اهل سنت هستند.
مشاور وزیر اقتصاد یک اهل سنت هستند.
چند معاون وزیر اهل سنت هستند.
برای اولین بار معاون استاندار گلستان یک ترکمن اهل سنت هستند.
چندین مدیر کل و مدیران وزارتخانه ها منصوب شده اند.
البته اینرا هم بدانید که در همین دولت شهید رئیسی یک بانوی بلوچ اهل سنت مدیرعامل منطقه آزاد چابهار شدند.
اینرا هم اضافه کنم استاندار کردستان هم یک کرد اهل کردستان هستند که اتفاقا با پوشش کردی هم انجام وظیفه می کنند.
جناب دکتر پزشکیان به مشاورین خود تذکر بدهید که کمی مستند به شما خوراک تبلیغاتی بدهند.
اصلا بفرمائید در دولت های شما(۴دولت) چند استاندار کرد منصوب کردید!؟
ما که شاهد بودیم از نیروهای دست چندم استانهای دیگر را در استان کردستان استاندار می کردند.
جناب دکتر پزشکیان بله بنده هم معتقدم حق ۱۳۰۰۰ شهید و سالها همدلی اهل سنت ادا نشده است اما چرا نشده است!؟ لطفا آنرا به حساب نظام نگذارید، همه ارکان نظام با بکارگیری اهل سنت در مدیریت ها موافق هستند، این امثال شما دولتمردان هستید که ما را "لب جوی می برید و تشنه بر می گردانید".
جناب پزشکیان وقتی رهبر فرزانه انقلاب یکی از ارکان مهم نظامی کشور را بدست یک اهل سنت کرد می سپارد یعنی حجت بر همه شما تمام شده است.
حالا اول کارنامه ۱۶ساله خودتان را مرور کنید بعد نقش یک منجی دلسوز خارج از گود را بازی کنید.
🔹اینرا بدانید که اگر اهل سنت و اقوام ما نگرانی دارند ناشی از رفتار امثال شماهایی است که تا ایام انتخابات فرا می رسد یاد ما می افتید و فردای انتخابات آلزایمر میگیرید و ما را نمیشناسید.
🔹طوری رفتار نکنید که مردم فکر کنند شما و طیف شما تا حالا در ایران ساکن نبودید به مردم بگویید که ما معمولا رای میگیریم و بجای آن تشکر هم تحویل نمیدهیم.
🔹یادمان نمی رود که در مراسم تحلیف ریاست جمهوری سال ۱۳۹۶ حتی بزرگان ما را به مراسم تحلیف دعوت نکردید.
شفاف به مردم بگویید که وقتی به پیروزی رسیدیم در گرداگرد سفره قدرت، جایی برای اهل سنت خالی نمیکنیم چون الی ماشاءاِلله هم طیفی داریم و اصلا شما را فراموش میکنیم.
لطفا کم کاری و کج سلیقگی ها را به حساب نظام ننویسید.
🔹اما اهل سنت آگاهند و میدانند که طیف شما با لبخند رای ما را می گیرد و با رندی از زیر بار دین ما شانه خالی می کند.
🔹اما در این سه سال دولت سیزدهم دیدیم که بدون وعده به خیلی از وعده های شما عمل شد.
رئیسی شهید میگفتند: اینها (مطالبات اهل سنت) وظیفه دولت من هستند بدون منت.
تفاوت را ما دیدیم جناب پزشکیان!!
#با_رای_اهل_سنت_کاسبی_نکنید
🖋️سید علاءالدین حیدری فعال مدنی کرد اهل سنت
#پزشکیان_روحانی_ثانی_است
🔥 @Moohem
هدایت شده از اساتید انقلابی و نخبگان علمی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انتقاد بیسابقۀ مهدی خزعلی، فعال سیاسی اصلاحطلب از همحزبیهای خود:
دکتر پزشکیان باید در انتخاب مشاوران خود دقت بیشتری کند؛ این عناصر، اراذل و اوباش سیاست هستند!
اطراف آقای پزشکیان را اصلاحطلبانی گرفتهاند که تا دیروز برانداز بودند و با سلطنتطلبان و منافقین پالوده میخوردند!
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
هدایت شده از خبر فوری سراسری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️دستگاههای امنیتی خیال ندارند این ظریف خائن دروغگو رو جمع کنن؟
تا کی باید دروغ های این خائن رو بشنویم و صبوری کنیم!
حتما باید اغتشاش دیگه ای رو رقم بزنن تا احساس تکلیف کنید؟
از این طریق رسما اعلام میکنم آقای ظریف و آقای روحانی خائن به این کشور و این مردم هستند و اگر فکر میکنن این ادعا تهمت هست شکایت کنند تا در دادگاه ثابت کنم!
📌 خبر فوری سراسری
@fori_sarasari
هدایت شده از بر پا
بعد از مناظره دوم:
🔺خیلی زود دوگانه "دولت روحانی_دولت شهید رئیسی" شکل گرفته. این دو گانه را ساده نگیرید، همان ابتدای دولت حسن روحانی، رهبری به صراحت گفت ما دو راهبرد کلی برای اداره کشور داریم، یک راهبرد، اداره کشور و حل مشکلات کشور را گره میزند به اراده غربیها و راهبرد دیگر به ظرفیت و توان و استعداد داخلی و مردم. این دو راهبرد امروز قیافه و تصویر قابل اشاره دارد، یکی دولت روحانی و دیگری دولت رییسی. بحث یک دو گانه راهبردی مهم است.
🔺ما دو دارایی مهم داشتیم که وسط مجادله بر سر رای آوری قالیباف و جلیلی توجه نکردیم به آنها، یکی شهادت رییسی و تک تک هیات همراهش، دوم واقعه حیرت آور غزه. هنوز هم دیر نیست، به جای چرتکه انداختن روی نظرسنجی ها و دعواهای مسخرهی "به کی رای میدی"، برویم روی درشت کردن همین دو مقوله در ذهن مردم. ماجرای غزه مهم است، حیف است در گفتگوها پر رنگ و شفاف نمیشود، بترسید و بترسیم از خون غزه، اگر مردممان را از آن غافل کنیم در این دعواهای بیفایده، بدجوری دامن گیر ما میشود. من دلنگران عاقبت پورمحمدی و پزشکیان هستم که در این وضعیت، دوباره مساله راهبرد تسلیم مقابل غرب را طرح میکنند. جای خطرناکی ایستاده اند. و متاسفم برای خودمان که از کنار مسالهای به این مهمی ساده میگذریم.
🔺نکته دیگرم درباره طرح آقای جلیلی است. گفتمان و راهبرد او را انتخاب میکنم و به نظرم آقای جلیلی در برداشتن این پرچم هوشمندی کرد، او در این جهت از دولت رییسی شهید هم حتی به نظرم جلوتر است. این دارایی بزرگ و رو به جلویی است، این گفتمان را من بههنگام ترین گفتمان برای کشور میدانم و دقیقا هماهنگ با تاکیدات گفتمانی رهبری و دوران امروز ما است.
"یک جهان فرصت، یک ایران جهش؛ هر ایرانی یک نقش باشکوه"
خود جلیلی ارزشمند است اما این گفتمان جدا به خودی خود ارزشمند است. نگاه جهانی که کل اتفاقات عالم را فرصت میبیند، این نکته که ایران را در آستانه یک جهش دوباره و قیام مجدد میبیند و در آخر هم دادن نقشی با شکوه به مردم و تک تک انسانها. این رویکرد راه حل مشکلات اقتصادی، اداره کشور، فرهنگی و غیره است، او نشان داده این گفتمان را تبدیل به طرح و برنامه هم کرده، و اساسا هیچ گفتمانی و طرحی با او قابل مقایسه نیست. در هر نشستی که او شرکت میکند من به این نگاه و راهبرد از عمق جانم آفرین میگویم.
🔺بله البته میفهمم انتخاب رئیس جمهور انتخاب طرح و گفتمان نیست، بلکه انتخاب مدیری در سطح کلان است که بتواند کشور را با توانمندی ثابت شدهای، از این مقطع، یک گام پیش ببرد اما اینکه کسی اینقدر درست مساله امروز ما را تشخیص داده و انتخاب کند، و آن را سر دست بگیرد نکته ای نیست که بتوان از کنارش عبور کرد، آقای جلیلی حتی اگر رای هم نیاورد همین حضورش و زنده کردن این گفتمان در این دوران برای حل مساله عدالت و پیشرفت یک نعمت الهی است.
🔺نکته دیگر آنکه اخلاق آقای جلیلی و قالیباف هر دو ستودنی است، قالیباف کاملا تلاش میکند طعنه و کنایه نزند، این ارزشمند است، او سعی میکند داشته های دیگران را به چشم آورد، آقای جلیلی هم گفتمان و طرح مهم خود را تشریح میکند. ادعای انسجام و وحدت را پزشکیان و پورمحمدی دارند اما بیش از همه در اخلاق و سبک کنش خصوصا آقای قالیباف میتوان این نکته را مشاهده کرد. این خصلت برای اداره کشور نیاز است.
🔺این سخن قاضی زاده مهم است، که به جز افراد، جریانهای متصل به آنها را هم مشاهده کنید. به نظرم ولو بی اخلاقی در اطرافیان همه کاندیداها کم و بیش هست ولی از این جهت آقای جلیلی و پزشکیان باید بیشتر مراقبت کنند. دو جریان مهم بی اخلاقی در کشور حول این دو بزرگوار شکل گرفته اند، البته میفهمم که طرفداران این هر دو عزیز گسترده تر از این جریانهای بی اخلاق هستند. و فرهیختگان و معتقدین و عزیزانی طرفدار و انتخاب کننده آنها هستند. لکن بالاخره دو جریان مهم بی اخلاقی در کشور وجود دارند که باید اصلاح شوند و معتقدم اصل اتصال این دو بزرگوار به این جریانها مهمترین لطف خدا است برای پالایش و ارتقای جریانهای بی اخلاقی موجود.
🔺در آخر اینکه من روش آقای قاضی زاده و خصوصا زاکانی را نمیپسندم، این را قبلا هم گفته ام، اگر رهبری فرمود تخریب و لجن پراکنی نکنید فقط مرادش انقلابی ها نسبت به هم نبود، بلکه حتی نسبت به پزشکیان و پور محمدی هم بود. حتی اگر آنها رعایت نمیکنند، ما موظفیم تمرین کنیم و سیره سیدالشهدای خدمت را زنده نگه داریم.
@ali_mahdiyan
هدایت شده از بر پا
دیگر درمان، دغدغه نیست
🌹🌹🌹
مناظره های دیشب را میلیون ها ایرانی دیدند.
در مساله بهداشت و درمان که یکی از دغدغه های جدی مردم است، نگاهی به کارنامه دولت شهید رییسی ما را مصمم به ادامه این مسیر خواهد کرد.
این فهرست را مرور کنیم تا ریل خدمت رسانی گم نشود:
۱. اژدهای #کرونا با کشته های روزی ۷۰۰ نفر، با تولید واکسن و مدیریت صحیح مردمی، از بین رفت.
۲. در دولت شهید رییسی هیچ ایرانی وجود ندارد که بیمه نشده باشد.
۳. ۶ میلیون نفر از افرادی که در دهک های یک تا ۵ هستند، به صورت رایگان بیمه شدند.
۴. با تشکیل صندوق حمایت از بیماران صعب العلاج، ۱۰۷ بیماری، درمانش دیگر رایگان شد. بیماری های مثل دیابت و سرطان.
۵. زوج های نابارور، پوشش بیمه ای ۹۰ درصدی پیدا کردند. کودکانشان تا ۵ سالگی تحت پوشش بیمه قرار گرفتند.
۶. برای بیماری ام اس، که به داروی داخلی حساسیت دارند، داروی برند تامین شد.
۷. کاشت حلزون شنوایی برای کودکان ناشنوا، رایگان شد. ۱۰ هزار کودک دیگر به راحتی شنوایی دارند.
۸. ارائه رایگان خدمات به بیماران اتیسم شروع شد. تا به امروز ۹ هزار اتیسمی در سامانه بیمه سلامت، نشان دار شده اند.
۹. ۱۵ درصد به ظرفیت تخت های بیمارستانی کشور اضافه شد.
۱۰. ۳۸۰ دستگاه پیشرفته پزشکی مثل سی تی اسکن و ام آر آی در مناطق محروم توزیع شد.
۱۲. نسخه الکترونیک که سالها بود تبدیل به آرزو شده بود، عملی شد.
🌹🌹🌹🌹
این ها تنها بخشی از خدمات وزارت بهداشت دولت #شهید_خدمت بود که سبد هزینه ها را در خانواده ها به شدت کاهش داد.
فرق میکند چه کسی رئیس جمهور باشد.
این مسیر باید ادامه پیدا کند.
@tamardom
هدایت شده از بر پا
41.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌷بینات
🔺اگر از من بپرسند میگویم استاد بزرگوار حضرت آیت الله یزدانپناه یکی از مهمترین مظاهر "عقل معنوی و توحیدی" حوزوی است.
این ده دوازده دقیقه را ببینید، از چند جهت مفید است:
🔹اولا منطق و روش کار سیاسی معنوی را یاد بگیریم
🔹ثانیا چگونه درس اخلاق و سیاست یکی میشود.
🔹ثالثا نکات تمرکز خود را پیدا کنیم و تمرین کنیم.
🔹رابعا به تشخیص راهبرد این روزهای کنشگری جهادتبیین ما در انتخابات کمک میکند
@ali_mahdiyan
هدایت شده از مرکز تخصصی امربه معروف 💕 (موسسه موعود)
لایو اول ۳۱ خرداد.mp3
18.03M
#فایل_صوتی پخش زنده
#دکتر_علی_تقوی
🗓 پنجشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۳
🔰لینک این پخش زنده:
https://eitaa.com/aamerin_ir/29855
هدایت شده از مرکز تخصصی امربه معروف 💕 (موسسه موعود)
لایو دوم ۳۱ خرداد .mp3
23.32M
#فایل_صوتی پخش زنده
#دکتر_علی_تقوی
🗓 پنجشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۳
🔰لینک این پخش زنده:
https://eitaa.com/aamerin_ir/29863
هدایت شده از ديانت و عقلانيت
بخش دوم.mp3
8.22M
درس گفتار عقل و دین
🔸 جلسه هجدهم
❇️ عقل گرایی افراطی در فلاسفه اسلامی
❇️تفاوت دءیسم و تءیسم
❇️ شخصیت زکریای رازی و روایتهای مختلف پیرامون او
❇️جدال غزالی با ابن سینا
حجت الاسلام دکتر جعفری
🆔@mjafari_ir
هدایت شده از لفظ قلم | زهرا محسنیفر
🔴مدل مردمی کنشگری جلیلی، تنهبهتنهی ساختارهای رسمی حاکمیت
🔸مدل سیاستورزی ویژهی #سعید_جلیلی در سپهر حکمرانی انقلاب اسلامی تقریباً بیبدیل و شایستهی تحسین است.
🔸۱۱ سال سفر به ۱۴۰ نقطهی ایران جهت شناسایی و لمس مشکلات مردم و البته احصاء ظرفیتهای بالقوهی بومی و ملی و همچنین برگزاری جلسات متعدد با نخبگان و صاحبنظران برای یافتن راهحلهای موشکافانه و تدوین برنامههای همهجانبه، او را فراتر از یک رجل سیاسی و در جایگاه بنیانگذار یک نهضت مردمی نشانده است.
🔸اگر عینک تبلیغات انتخاباتی را از چشم برداریم و فارغ از نتیجهی انتخابات، مدل کنشگری سعید جلیلی را مورد واکاوی و ارزیابی قرار دهیم، درسهای بسیاری برای آموختن دارد.
🔸شاید بدیهی به نظر برسد که جلیلی در جایگاه عضویت در مجمع تشخیص مصلحت نظام یا سابقا شورای عالی امنیت ملی، مسئولیتی متمرکز و تعریف شده داشته و مأموریتی ایرانشمول و مردمپایه برای او تعریف نشده باشد. اما مسئولیت نانوشتهی کارگزاران اسلامی حکم میکند که جلیلی برای ایفای رسالت مغزافزاری خود، همهی ظرفیتهای کشور را از نزدیک شناسایی و ادراک کند.
🔺این نوع نگاه و مأموریت لزوماً مختص زمامداران نیست و اگر چنین اندیشه و رویکردی در بدنهی مردمی حاکمیت نیز رسوخ کند، مردمسالاری به معنای واقعی کلمه محقق میشود. تصور کنید گروهی از جوانان در شهر و استان خود برای شناسایی مزیتها و پتانسیلها و چالشها و مشکلات، تور جهادی راه بیندازند و با مردم و مسئولین منطقهای و کشوری نشست و برخاست کنند و با شبکهای از کارشناسان و ایدهپردازان برای راهحلیابی جهت رفع مشکلات و بالفعل کردن بالقوهها رایزنی کرده و برنامههای راهبردی و اجرائی تدوین کنند. آیا یک جهش تحولی در توسعهی منطقه رخ نمیدهد؟ آیا مدیران منطقهای و کشوری در رسیدگی به اولویتها از سردرگمی خارج نمیشوند. آیا تبعیضها فروکش نمیکند و رسیدگیها عادلانهتر نمیشود؟ آیا نقاط آسیب و بحران بهتر شناسایی نمیشوند؟ فرجام #انتخابات هرچه باشد، ما برای حکمرانی بهتر به جنبش جلیلی نیاز داریم.
✍#زهرا_محسنی_فر
https://eitaa.com/joinchat/963837996C814ca55648
هدایت شده از عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 چهار دقیقه پایانی #سعید_جلیلی نشان داد که شناخت وی از نظام مسائل فرهنگی کشور بسیار دقیق است؛ نسبت به سینما، فیلم های سینمایی و سریالی داخلی و خارجی، کتاب و سایر محصولات فرهنگی و هنری شناخت بالایی دارد. هم فیلم زیاد می بیند هم کتاب زیاد می خواند.
🔹او معتقد است رئیس جمهور خود باید حتماً مصرف کننده حرفه ای محصولات فرهنگی باشد. یعنی اهل فیلم دیدن و کتاب خواندن باشد آن هم بصورت حرفهای نه مبتدی و بی اطلاع!
🔸جلیلی دستاوردهای فرهنگی را خوب میشناسد، مشکلات، موانع و ضعف ها را خیلی خوب رصد کرده؛ فرصتهای داخلی و بین المللی را خیلی خوب احصاء کرده و برای آنها طرح و برنامه تدوین کرده و میداند که میخواهد چه کند.
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
هدایت شده از ضد شایعات 🚨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️میگن آقای جلیلی اجرایی نیست؟
❌آیا یک رئیس جمهور باید مدیر اجرایی باشد؟!
❌یا باید دستان اجرایی قوی داشته باشد؟!
👤حسین مرادی
#انتـخابـات 🇮🇷☝
#سعید_جلیلی
────
🚨کانال تخصصی ضد شایعات:
@zshayeat
@zshayeat