هدایت شده از جدال احسن
33.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آیا سوئیفتیسم نسخه براندازی جمهوری اسلامیست؟
عجب!اینا میگن #سوئیفتیسم همون #صهیونیستم است!
✅️کاری از کانال #جدال_احسن
▶️مشاهده و دریافت با کیفیت FULL HD از آپارات
aparat.com/v/ubos579
@jdale_ahsan
هدایت شده از کلید بنفش !!!
9.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نماینــــده تبریز ...
دو دقیقـــــه شنـــــیدنی
#کلید_بنفش!
🆔 @Violet_Key
هدایت شده از اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
💥هشدار ۸۰۰ استاد حوزه علميه
درباره افزايش سلطه سايبری دشمنان
⏹هشتصد نفر از اساتيد حوزههای علميه کشور، در نامهای به رياست محترم جمهور، ضمن حمايت از مواضع مقام معظم رهبری و نامه بيش از دو هزار استاد دانشگاه درباره فضای مجازی، خواستار حکمرانی قانونمند در فضای مجازی و رفع سلطه سايبری دشمنان، با هدف جلوگيری از آسيبهای گسترده از جمله برخی آسيبهای اقتصادی ناشی از فضای مجازی غيراستاندارد شدند.
⏹نويسندگان نامه، با بيان نقش و جايگاه مهم فضای سايبر در پيشرفت کشورها، به وضعيت أسفبار فضای مجازی ايران پرداخته، نوشتهاند: «با وجود ظرفيتهای فراوان داخلی در ايران براي پيشرفت در زمينه فضای مجازی و حل مشکلات گوناگون کشور از اين طريق، متأسفانه، عدم إعمال حاکميت در اين عرصه، آسيبهای زيادی را در زمينههای اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی، سياسی و امنيتی کشور ايجاد کرده است».
⏹اساتيد حوزههای علميه هشدار دادهاند، در صورت عدم رفع سلطه سايبری دشمنان، «علاوه بر گسترش عقبماندگی و وابستگی فضای مجازی کشور، دشمنان از استعمار سايبری موجود، بيش از پيش برای ضربهزدن به ميهن عزيزمان در ابعاد گوناگون استفاده خواهند کرد».
📌براي آگاهی از متن کامل نامه و اسامی امضاکنندگان، 👇👇
https://www.hawzahnews.com/news/1216688/
https://www.mehrnews.com/news/6289809/
┈••••✾•💞🌺💞•✾•••┈┈
🇮🇷 پایگاه اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
🆔 Eitaa.com/TABATABAEI_IR
هدایت شده از اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
همه میدانستیم!
۱) همه میدانستیم که سیل بنیانکن فضای مجازیِ رها، درحال نابودکردن اخلاق و دیانت و خانواده و هویتمان است؛ باید جلویش را سدّ میکردیم!
۲) همه میدانستیم که این سدّ هنوز مرحلهی اول است؛ راحتترین و در عینحال لازمترین مراحل؛ وقتی وظایف بسیار مهمتر بعدی پیگیری و انجام نشد، معلوم بود که این سدّ بهزودی تَرَک برمیدارد و در آیندهای نزدیک فرو میریزد!
۳) همه میدانستیم که فروش فیلترشکن آن هم در این سطح وسیع و رها، یعنی ضربات کاری بر پیکرهی این سدّ؛ چه کسی باید با باندهای تبهکار فروش فیلترشکن مبارزه میکرد تا احداث آن سدّ به سخره گرفته نشود؟!
۴) همه میدانستیم که عدمحمایت از سکوهای ایرانی که غریبانه در حال جنگیدن با غولهای بیرحم مجازی هستند، یعنی ریزش سدّ؛ چه کسی باید ایتا و سروش و گپ و... را متعهدانه در آغوش میگرفت و حمایتشان میکرد؟!
۴) همه میدانستیم که تمام کشورها قائل به حکمرانی در فضای مجازی هستند و در این عرصهی خطیر با احدی شوخی ندارند؛ اگر فلان خواننده و بازیگر و بازیکن و بلاگرشان دست از پا خطا کند و از خطوط قرمز اخلاق و امنیت و قانون عبور کند، قلم پایش را میشکنند؛ چه کسی باید زمینهی حکمرانی مجازی را فراهم میکرد و جلوی این همه قانونشکنی و فساد و فحشا و ناامنسازی را میگرفت؟!
۵) همه میدانستیم که وقتی در همهچیز تحریمیم الا در همین سکوهای پررنگولعاب، لابد باید به فکر ایجاد شبکهی ملی اطلاعات میافتادیم تا هم مردممان به کار و کسبشان برسند و هم دشمنمان به مرادش نرسد؛ چه کسی باید زمینهی ایجاد این شبکه را فراهم میکرد؟!
۶) همه میدانستیم که رهبری حکیم و زمانشناس داریم که بارها و بارها تمامی آنچه را میدانستیم، گوشزد کردهاند و برای پیشبرد این کار مهم، شورای عالی فضای مجازی را با اختیارات قابلتوجه ایجاد کردهاند؛ شورایی که به گفتهی ایشان «نقطهی کانونی متمرکزی است برای سیاست گذاری و تصمیم گیری و هماهنگی در فضای مجازی کشور. شورایی با اختیارات کافی به ریاستِ رئیسجمهور که لازم است به کلیهی مصوبات آن ترتیب آثار قانونی داده شود.»
شورایی که وظیفه دارد «مرکز ملی فضای مجازی کشور» را درست کند تا کامل و بهروز بر فضای مجازی درونی و بیرونی اشراف داشته و درباره نحوهی رویارویی با آسیبهای اینترنت تصمیم بگیرد.
شورایی که بهواسطهی اهمیت راهبردیاش، «آقا» همهی دستگاههای کشور را موظف به همکاری با آن کردند.
حال سه سؤال کوتاه از اعضای محترم شورای عالی فضای مجازی:
- آیا در طول این ۱۳ سالی که از تشکیل این شورای مهم میگذرد، از فعالیتهای خود رضایت دارید؟
- چند درصد از فرامین داهیانهی «امامخامنهای» را در طول این سالها جامهی عمل پوشاندید؟
-آیا امنیت ملی و دینی و اخلاقی و خانوادگی که در این سالها بهواسطهی ترکفعلها از بین رفت، قابل جبران هست؟
بنده با فهم ناقصم از بیانات «حضرتآقا» در طول این ۱۳ سال گمان میکنم ایشان از فعالیتهای شما رضایت ندارند!
✍عباس بابائی ۵ دی ۱۴۰۳
┈••••✾•💞🌺💞•✾•••┈┈
🇮🇷 پایگاه اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
🆔 Eitaa.com/TABATABAEI_IR
دکتر کبری خزعلی
https://B2n.ir/r49132
🔻طرحی برای تدبیر ساختار فرهنگی:
تجربۀ مواجهه با مسألهای در عمق جامعه
🖊مهدی جمشیدی
۱. پس از آنکه رهبر انقلاب، مسألۀ «بازسازی انقلابیِ ساختار فرهنگی» را مطرح کردند، بنده بهعنوان محقّقی که بیش از یک دهه است در زمینۀ «نظریۀ فرهنگیِ متفکّران مسلمان» کار میکنم و مطالعاتم معطوف به حوزۀ «علم اجتماعیِ اسلامی» است، تصمیم گرفتم که به این مسألۀ عینی بپردازم. در مراحل آغازین، ابهامهای مهمی در میان بودند و نمیدانستم باید از کدام نقطه شروع کنم و مسأله را بر اساس چه نقشه و قالبی بگشایم. چندی که گذشت، در اثر تأمّلات و مطالعات جدّی، ذهنم روشنی یافت و توانستم به درک واضحی از مسأله دست یابم. این مسأله، از همان ابتدا، دستخوش یک برداشت نادرست نیز شده بود و آن عبارت از این بود که برخی تصوّر کردند که مقصود از تعبیر بازسازی انقلابیِ ساختار فرهنگی، تجدیدنظر در «نهادهای فرهنگی» است و اشاره به ساختار، به معنی پرداختن به نهادهای فرهنگی است، اما پس از این، رهبر انقلاب تصریح کردند که مقصودشان، «ذهنیّت فرهنگیِ مردم» است؛ یعنی ذهن مردم، بهمثابه یک ساختار درونی و نامحسوس است که اینک باید در چهارچوب ارزشهای انقلابی، بازسازی شود. ریشۀ شکلگیری مسأله نیز این بود که در اثر برخی تحوّلات معرفتی و دستکاریهای شناختی در دهههای گذشته، لایههایی از جامعه دچار واگراییهایی هویّتی شدهاند و این امر درونی به واسطۀ سبک زندگی – که جنبۀ بیرونی و عینی دارد – آشکار شده است. ازاینرو، باید ذهنیّت فرهنگیِ مردم را به همان ارزشهای نخستین باز گرداند و هویّت اصیل اسلامی و انقلابی را بازتولید کرد.
۲. چنانکه جستجوهایم نشان میدهند، اثری که نگاشتهام، تنها اثر در این باره است و همچنان این مسأله، با پاسخ معرفتی و علمی مواجه نشده است. فضای علوم اجتماعی و فرهنگی در جامعۀ عملی ما، چندان به این قبیل مطالعات عینی که جنبۀ کلان و سیاستی دارند، نزدیک نیست و دغدغههای دانشگاهی و شخصی را ترجیح میدهد؛ دغدغههایی که برآمده از مسألههای جزئی یا حتی غیرواقعی هستند و نسبتی با آنچه که در جامعه میگذرد، ندارند. یکی از دلایل بومینشدن علوم اجتماعی و فرهنگی در جامعۀ ما، همین فاصلهگیری و گسستگی است. این در حالی است که باید اندکی پس از مطرحشدن این مسأله در سال ۱۴۰۱، نیروهای فکری به آن میپرداختند و میکوشیدند از چشماندازهای مختلف، پاسخهایی را برای آن ساختهوپرداخته کنند. وقتی دانشگاهها و پژوهشگاه، درگیر عینیّت نباشد و علوم اجتماعی به کالای تجاری و سببسازِ منزلت صوری تبدیل شود، چنین وضع ناخوشایندی پدید میآید.
۳. در این اثر، از مباحث مفهومی و نظری دربارۀ فرهنگ و بازسازی انقلابیِ ساختار فرهنگی، آغاز شده و آنگاه به ریشهها و زمینهها پرداخته شده است؛ بهطوریکه به تاریخ فرهنگی در دورۀ پساانقلاب، اشاره شده و علل ظهور آفتِ زاویهدارشدن ذهنیّتها برشمرده شدهاند. پس بهعنوان زیربنای مطالعه، هم به جنبۀ نظری و معرفتی پرداخته شده و هم به جنبۀ عملی و عینی. در این میان، یک چهارچوب بینشی که مقاومت فرهنگی نام نهاده شده، تحلیل شده است که نشان میدهد ما بهعنوان جامعهای که خود را ذیل و در سایۀ عالَم تجدّد تعریف نمیکنیم، چه نسبتی با روند جهانیسازی و تهاجم فرهنگی برقرار کردهایم و چه غایات متفاوتی داریم. همچنین به مجموعهای از چالشهای فرهنگی نیز اشاره شده است که تعیینکننده و ریشهای هستند و باید آنها را مولّد و خاستگاه پدید آمدن شکافها و گسستها در ذهنیّت اجتماعی بدانیم. در نهایت نیز، سلسلهای از تدابیر و راهکارها برشمرده شدهاند که هم معطوف به ساختارهای رسمی هستند و هم معطوف به کارگزاران فرهنگی در عرصۀ غیررسمی. این تجویزها و توصیهها، تا حد زیادی، نوآورانه هستند و میتوانند در مقام راهبردپردازی، به کار گرفته شوند.
۴. در عین حال، باید اظهار ناخشنودی کنم که پس از انتشار این اثر در ماههای نخست امسال، تاکنون هیچیک از نهادهای فرهنگی از آن استقبال نکردهاند و نشست و گفتگو و نقادی و مباحثهای را دربارۀ آن سامان ندادهاند. این امر برای یک محقّق، تلخ و تأسفبار است. شورای عالی انقلاب فرهنگی که باید خودش عهدهدار انجام چنین مطالعهای میشد، نهفقط چنین نکرد، بلکه پس از انتشار این اثر هم واکنشی نشان نداد. همچنین سازمان تبلیغات اسلامی نیز که در این زمینه، نقشآفرین است و باید برای مواجهه با آن، سیاست و تدبیر اندیشه کند، واکنشی نشان نداد. روشن است که این اثر میتواند موجبات پیشروی اجتماعیِ نهادهای فرهنگی را فراهم سازد و برای آن، مقدّمۀ تدوین نقشۀ راه باشد، اما افسوس نگرشهای دیوانسالارانه و بسته و غیراجتماعی، سبب در انزوا ماندن و غبارگرفتگی مطالعاتی از این دست شده است.
https://eitaa.com/mahdi_jamshidi60
هدایت شده از میثم تـمّار
7.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🗯 کاش این بلاگر های ایرانی به خارجی ها یاد بدن چطور پول دربیارن به جای اینکارها
━━═━━⊰❀🦋❀⊱━━═━
✅کانال #میثم_تمار 👇
@meysame_tammarr
هدایت شده از بیداری ملت
❌رزمایشی فراتر از یک تمرین عادی |
#علیرضا_تقوی_نیا
رزمایش اقتدار پیامبر اعظم ۱۹ چند روزی است که آغاز شده است ؛ این مانور نظامی که با توجه به تعدد و تکثر نیروهای شرکت کننده در آن و تنوع تسلیحات به کارگرفته شده، بی سابقه ارزیابی می شود، نکاتی را برای تحلیل گران خاطرنشان می سازد.
1️⃣ این رزمایش شبیه ساز یک جنگ بزرگ و تمام عیار است - که باید از آن جلوگیری شود- و نشان دادن توانایی ها و ابتکارات نیروهای مسلح به دشمنان منطقه ای و فرامنطقه ای (جهت بازداشتن آنان از تصمیمات و اقدامات نابخردانه) از جمله اهداف آن ارزیابی می گردد.
2️⃣ پدافند هوایی، عملیات های آفندی و پدافندی در زمین ، شلیک موشک ها و پهپادهای مختلف و تمرین بستن تنگه هرمز تنها بخشی از نمایش اقتدار نیروهای مسلح ایران در این رزمایش است.
3️⃣ با توجه به قطعی بودن عملیات #وعده_صادق_۳ و عزم ایران برای نشانیدن رژیم صهیونیستی بر سر جای خود، این رزمایش به نوعی تمرینی است برای زدن اسرائیل و اِعمال تدابیر لازم پس از آن جهت مصون نگاه داشتن دارایی های راهبردی کشور و کاهش فشار به مردم عادی.
4️⃣ پیش بینی می شود که با روی کار آمدن ترامپ ، فشار به محور مقاومت بیشتر گردد و با عطف به شخصیتی که نتانیاهو از خود و دولتش در یکسال اخیر نشان داده و ریسک پذیری بالایی که از او دیده شده، نیروهای مسلح ایران باید خود را برای تمام شرایط خطیر احتمالی آماده سازند؛ خاصه این که با توجه به عبور جمهوری اسلامی از نقطه گریز هسته ای، احتمال هرگونه حماقتی از سوی دشمنان ایران متصور می نماید.
5️⃣ احتمال این که اسرائیل پس از آتش بس ۶۰ روزه با لبنان به تجاوزات خود ادامه دهد و جنگ علیه عروس خاورمیانه را مجددا شعله ور گرداند، بالاست ؛ در نتیجه ارتش و سپاه جمهوری اسلامی باید برای هر سناریویی خود را آماده سازند ؛ بی تردید استقرار دولت جدید ترامپ آزادی عمل بیشتری به نتانیاهو برای پی گیری اهدافش خواهد داد.
📌 در نتیجه باید تصریح کرد که رزمایش اقتدار پیامبر اعظم ۱۹ ، تمرینی فراتر از یک مانور نظامی است که هدف آن تست نهایی امکانات و قابلیت های نظامی کشور و ورزیدگی و توجیه پرسنل نیروهای مسلح برای شرایط حساس پیش روست.
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
هدایت شده از حسین حسینی
تواند بسیارى ازمشکالت پناهندگى و آوارگى را پایان ببخشد چون در نبود امنیت و در غیاب نظام آموزشىو وضعیت بد اقتصادى، مردم در جستجوى راهى براى خروج از کشور خواهند بود، اما وجوداین موسسات آموزشى و خدماتى فکر خروج و پناهندگى به دیگر کشورها را از سر مردمخارج مى کند؛ ما اکنون در راستاى بازگشت پناهندگان به خاك سوریه هستیم.روزنامه نگار:بین برخى کشورها در مورد وقایع سوریه در آستانا و ژنو نشست هایى صورتگرفت و مراحلى را براى نوشتن قانون جدید سپرى کردند اما تصمیمات جدى گرفته نشد آیا نمایندگانى که به نام سوریه در این نشست ها شرکت مى کنند مى توانند براى تامیندرخواست هاى مردمى و جنگجویان موجود در جبهات، حق نمایندگى را به جاى آورند؟فرمانده ابو محمد جوالنى: همانطور که قبال اشاره کردم، زبان اصلى روسیه و ایران زبان نظامى و جنگى است و دیگر نشست ها و توافقات سیاسى فقط براى کسب وقت است، بطورمثال در توافق نامه آستانا برجک هاى و نطقه هاى مراقبت در ادلب احداث شد اما رژیم اسداین نقاط را محاصره و مناطق دیگرى را نیز اشغال کرد و برجک هاى مراقبت ترکیه به مکانجدیدى منتقل شد.و در نشست هاى ژنو هم اتفاقات خنده دارى روى داد، این رژیم اسد بود که نمایندگانانقالبیون را جهت شرکت در نشست انتخاب کرد و به انقالبیون اجازه ى انتخابنمایندگانش داده نشد. این افرادى که گمان مى کنند نماینده ى انقالب سوریه هستند درحقیقت هیچ ربطى به این انقالب ندارند، اگر مى خواهند نماینده ى انقالب باشند باید اراده اى قوى داشته باشند؛ این ماییم که هیکلى قوى در داخل این انقالب داریم و بار سنگینىروى دوشمان حمل مى کنیم و هزینه اش را با خون شهدا پرداخت مى کنیم.از جمله مسائلى که در ژنو از آن سخن گفتند، دستور و قانون بود! در سیاه چال هاى رژیمنزدیک صد و پنجاه هزار شخص زندانى هستند، مردم ما بر اثر جنگنده هاى روسى و سورى یک میلیون شهید داده اند، این قضایا و جنایت ها باید توسط این نشست ها پیگیرى شوند؛بایستى در مورد مسئله ى خروج ایران و روسیه از سوریه سخن گفت اما در این نشست ها از6مؤسسه بنیاناین مسئله چشم پوشى مى کنند تا انقالبیون را از رسیدن به اهدافشان منصرف کنند.روزنامه نگار:آیا احتمال مى رود عملیات نظامى جدیدى علیه ادلب اتفاق بیافتد؟ اخبارى مبنى بر محکم کردن پایگاه هاى نظامى توسط رژیم اسد شنیده مى شود، آیا این احتمالوجود دارد؟فرمانده ابو محمد جوالنى: آنها در صدد غنیمت شمردن نزدیک ترین فرصت براى حمله هستند اما خطوط دفاعى ما قوى هستند با وجود اینکه براى هجوم نیز برنامه هایى داریم.از زمان اعالم آتش، بمباران روسیه و ایران روى ادلب متوقف نشده و شاهد کشتارهاىبسیارى در منطقه جبل الزاویه بوده ایم.روزنامه نگار: اخیرا استان ادلب شاهد افزایش جمعیتى بى سابقه بوده، اکنون در صورتحمله نظامى روسیه و ایران به ادلب سرنوشت مردم غیرنظامى چه خواهد بود؟فرمانده ابو محمد جوالنى: در هر حمله نظامى تعداد بسیارى از مردم قربانى مى شوند وآمار آوارگان باال مى رود و در تمام حمالت، اولویت اول ما در این مواقع، حفظ و حمایت جانمردم غیر نظامى و هدف دوم ما باز پس گیرى مناطق از دست رفته بوده است.پرونده ى آوارگان نزد ما از اهمیت باالیى قرار دارد، تعداد بسیارى از مردم سوریه به لبنانو عراق و بویژه ترکیه پناه برده اند و افزایش آمار آوارگان چه در داخل سوریه و چه در خارجاز آن سبب بروز مشاکل جدید مى شود، بنابراین ما براى پیشگیرى از موج جدید آوارگان وحمایت از این مناطق تدابیر نظامى ویژه اى را اختیار کرده ایم.روزنامه نگار: صحبت ها در مورد وجود جنگجویان بیگانه در ادلب بسیار باال گرفته و مدام بهتعداد این افراد اضافه مى شود آیا در آینده سوریه جایگاهى براى این بیگانگان مى بینید؟فرمانده ابو محمد جوالنى: اینان (بیگانه نیستند) و برادران مهاجر ما هستند و براى کمک7مؤسسه بنیانبه ما آمده اند و در ازاى تالش و خدماتشان بسیار از آنها سپاس گذاریم و تاکید مى کنم که پشت شان را خالى نمى کنیم و همواره از آنها پشتیبانى خواهیم کرد، آنها به جزئىجداناپذیر از ما تبدیل شده اند و در بین همین مردم سوریه زندگى مى کنند، آنها از زندگىدر بین این مردم راضى و خرسند هستند و مردم سوریه نیز همین احساس را نسبت به آنهادارند. این جنگجویان تهدیدى براى دیگر کشورها به حساب نمى آیند، آنها اکنون زیر سلطه ما زندگى مى کنند و سیاست ما بر دشمنى و جنگ با هیچ کشورى بنا نشده بلکهدشمنى ما با اشغالگرانى است که به خاك سوریه تجاوز و مردم آن را قتل عام کرده اند و مادر داخل مرزهاى سوریه با آنها مى جنگیم و باز هم تکرار مى کنم: برادران مهاجر جزوى ازما هستند و طبق آموزه هاى دین و فرهنگ مان از آنها حمایت مى کنیم.روزنامه نگار:برخى ها مى گویند تعدادى از جنگجویان شما به افغانستان رفته اند، آیا اینصحت دارد؟فرمانده ابو محمد جوالنى: هرگز نشنیده ام کسى از اینجا به افغانستان رفته باشد.روزنامه نگار:تا سال 2016
هدایت شده از حسین حسینی
6.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ببینید این وحشیهای داعش با نظامی سوری چه میکنند.
#ملاحظه کنید ، اگر این وحشی ها رو در سوریه سرکوب نکنیم ، و به کشور ما نفوذ کنند ، چه بر سر مردم ما میارن ؟
# اللهم عجل لولیک الفرج
هدایت شده از حسین حسینی
🔻مدز پالزویگ تحلیلگر سیاسی: چقدر غافلگیرکننده! رئیس «شورشیان سوری» وابسته به سرویس اطلاعات مخفی اسرائیل است. او یهودی و فارغ التحصیل دانشکده فقه اسلامی تل آویو است!
☑️ اخبار ویژه نظامی
https://eitaa.com/joinchat/286654797C0ce75ca221
هدایت شده از حسین حسینی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ ژوزفین گیلبیو، افسر سابق اینتل آمریکا: من شاهد بودم که اسرائیل کودکان را زنده زنده میسوزاند، شما اهمیتی به اخلاق و انسانیت نمیدهید، شرم بر شما باد. شما میلیاردها دلار به اسرائیل میفرستید.
🆔️ @Armanirn