📣 آخرین نظرسنجی انتخاباتی ایسپا
🔸 آخرین یافتههای نظرسنجی انتخاباتی ایسپا که در روزهای ۲۹ و ۳۰ خرداد ماه ۱۴۰۳ اجرا شده، منتشر شد.
📌 برای مطالعه مشروح گزارش به سایت ایسپا مراجعه فرمایید.
🆔 @ispa_polling
🆔@Asre_jadid_57
دولت قوی
📣 آخرین نظرسنجی انتخاباتی ایسپا 🔸 آخرین یافتههای نظرسنجی انتخاباتی ایسپا که در روزهای ۲۹ و ۳۰ خردا
آ. جلیلی در صدر تعداد آراء کسبشده.
⭕️از آقاى بنیصدر بايد همانگونه انتقاد بشود كه فرض كنيد داريد از خودمان انتقاد میكنيد؛ نه بيش از آن.
▪️مبادا زبان و قلم ديگران نسبت به آقاى بنیصدر يا اشخاص اطراف ايشان بیمهار و بىتقوا بشود و آن وقت بگويند آقای بنیصدر ديگر هيچ كمال و ارزشی ندارد. نه خير، ايشان داراى كمالات و ارزشهایی بودند و هستند. داراى ضدارزشهایی هم بودند و هستند و آنچه هست نتيجۀ جمعبندى آنهاست. اگر بیانصافى و بیعدالتى حتى در اين برخوردها به اخلاق ما رخنه كند، آن وقت ما هم به پاكى و طهارت و نورانيت اين اسلام ضربه زدهايم...
▪️از آقاى بنیصدر بايد همانگونه انتقاد بشود كه فرض كنيد داريد از خودمان انتقاد میكنيد نه بيش از آن. در راهپيماییها و تظاهرات هم بايد همينطور باشد. تا آنجا كه در توان داريد در شعارهایي كه داده میشود، اظهار نظرهایی كه میشود، عكسهایی كه برداشته میشود و امثال اينها، كرامت اخلاق متعالى اسلامی بايد به چشم بخورد...
▪️عقدهخالىكردنها و كينهتوزیهاى بیمعنى نبايد باشد. ما نبايد در اين جريان بگذاريم چهرۀ پاك و نورانى اسلام و انقلاب اسلامى در دنيا لكهدار بشود. در همين داخل، ما نبايد بگذاريم كه فطرت پاك نسل جوان و نوجوان ما از مسلمانها و جريان مكتبى مشمئز شود كه اين چه اخلاقى است اين مكتبیها دارند...
▪️بايد صداقت، صميمت، انصاف، برخوردِ حقطلبانه و حقپرستانه را با هر برادر، خواهر و هر جريانى رعايت كنيم. گاهى هم رويدادهایي پيش میآيد كه حتى بعضى از افراد ساختهشدۀ ما در برابر آنها عملها يا عكسالعملهایي شتابزده نشان میدهند كه با واجبات و وظايفى كه از نظر اخلاقى نسبت به حفظ منزلت و كرامت و ارزش يكديگر بر عهده داريم، منافات دارد.
📕حزب جمهوري اسلامی(گفتارها، گفتگوها، نوشتارها)، شهید بهشتی، صص۱۹۴-۱۹۶
@beheshtium_ir
🔗پینوشت: آقای بهشتی زمانی این دیدگاهها را مطرح کردهاند که بزرگانی میفرمودند بنیصدر با کَهَنه در ارتباط است(من در ذهنم آ. مکارم و آ.رضوی هستند، البته نسبت قطعی نمیدم). دنبال نفی این نگاه نیستم اما طرح آن هم زمانی که قابل اثبات نیست، خودزنی است. البته شأن ما هم در مقام سرپرستی نیست و صدالبته امام و آقا در مقام رهبری اند و ادبیات خاص خود را دارند که صحیح و کارگشا است.
#سعه_صدر
#کرامت
#شخصیت
#شیوه_نقد
#برچسبزنی
#عقدهگشایی
🆔@Asre_jadid_57
⭕️بازیگردانی سیاست با تعیین نزاعها
▪️گاهی در میدان سیاست، نباید تنها بازیگری کرد؛ بلکه باید بازیگردان سیاست بود و قواعد بازیگری سیاسی را در چارچوب ساختار موجود وضع کرد، آن هم با توجه به امتیازات خود و محدودیتهای طرف مقابل.
▪️یکی از نامزدهای انتخابات سال ۸۴ وارد منطقهی ممنوعهی قدرت شد و رقابت را بین خود و هاشمی تعریف کرد و نزاع اصلی را دعوای بین عدالت و فساد خواند. در این حالت کاندیداها در همهی متغیرها بررسی نمیشوند بلکه تنها در نزاع بهوجودآمده بررسی میشوند.
▪️ما وارد منطقهی ممنوعهی قدرت شدهایم و میخواهیم انحصار قدرت در دست طبقههای خاص، احزاب خاص که عاملین ناکارآمدی در این چنددهه هستند را بشکنیم! اما کاش محل نزاعها به صورت عمومی با نظام سرمایهداری (انحصار سرمایه) برجسته میشدند! برجستهشدن غیر از مطرحکردن است و باید در بین مردم نیز فراگیر و مشخص باشد و مردم دقیقا بدانند که ما دست به چه اقداماتی زدهایم و دستآوردهای آن چه خواهد بود.
کاش تبعات فسادانگیز و ضدعدالتِ توسعه را نمایان میکردیم! کاش محل نزاعها را برای این انتخابات برجسته میکردیم؛ «عدالتخواهی» امتیاز ما بود در مقابل نابرابریها و فسادهای بهوجودآمده از فعالیت چنددههایِ توسعهگرایان. «خودباوری» امتیاز ما است در مقابل خودتحقیری، «مقاومت» امتیاز ما است در مقابل سازشگری و هزاران امتیازات دیگری مانند «مردمیسازی»، «استقلالطلبی» و «اقتدارطلبی» که در ما وجود دارد و هزاران نقاط ضعف و محدودیتی که در رقبا وجود دارند.
البته آنها نیز برای خود محل نزاع تعیین کردهاند؛ آزادی، حجاب آزاد و...
▪️ما حتی نظام کارشناسی را برای مردم تبیین نکردیم که عدهای آن را دستاویز اهداف خود قرار میدهند؛ چه در عرصهی نظر که مکاتب مختلفی با روشهای متفاوتی به تجویز میپردازند و چه در میدان عمل، ارتباط کارشناسان با سران قدرت و ثروت را نشان ندادیم تا زمینهی انتخاب صحیح و آگاهانه فراهم شود.
🆔@Asre_jadid_57
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️برافراشتن تصویر رهبر انقلاب توسط جوانان آمریکایی در یکی از دانشگاههای آمریکا
▪️نوشته روی تصویر:
رهبر معظم، دختران و پسران آمریکایی بهخاطرِ حمایتتان از شما تشکر میکنند.
🆔@Asre_jadid_57
ما برای غلبه بر استبداد سرمایهداری نئولیبرال، هیچ چارهای جز کار جدی تشکیلاتی و گفتمانی نداریم.
هیچ قدرتی بالاتر از آگاهی و همراهی مردم نیست.
@syjebraily
🔗پینوشت:
▪️عدهای بعد از اشتغال به سمتهای سیاسی و منصبهای اجرایی و کارهای عملیاتی در لایهی حکمرانی، بنا به تجربهزیستهی خود به این نتیجه میرسند که معرفت و تجربهی خود را، آسیبشناسی خود اط وضعیت موجود و ریشههای شکلگیری آن آسیبها را، تصویر خود از وضعیت مطلوب و راهکارها و راهبردهای رسیدن به آن را باید به مردم انتقال داد تا به «آگاهی ملی» تبدیل شود تا این حرکت با همراهی مردم ختم به تغییرات و تحولات اساسی و بنیادی گردد.
▪️دولت مستعجل اگر با تحمیل و بدون زمینهسازی و فراهمکردن مقدمات روی کار بیاید-که از جملهی این مقدمات، آگاهی عمومی است- در آینده بهصورت کامل کامیاب نخواهد شد.
✅بله؛ هیچ قدرتی بالاتر از آگاهی و همراهی مردم نیست.
#آگاهی_بخشی
#آگاهی_عمومی
#آگاهی_ملی
#انتخاب_آگاهانه
#همراهی_مردم
#تشکیلات
#حزب
#نیروهای_اجتماعی
#نخبگان
#حلقههای_میانی
#تشکلهای_کارگران
#تولیدکنندگان_داخلی
#مصرفکنندگان
🆔@tarafdare_mardom
⭕️نظام کارشناسی، فساد و منافع، مسأله این است.
👤سید محمدمهدی حسینی
▪️در این دوران انتخابات، گفتمان و رویکرد «رجوع به کارشناس» بهگونۀ برجستهای خود را نشان داده و تا حدی زیادی بین طیفهای مختلف سیاسی مشترک است. نهایت تفاوت بین طیفهای سیاسی در این نکته متمرکز شده که اختلاف بین کارشناسان، جدی و غیر قابل چشمپوشی است؛ بنابراین «سیاستمدار ترازِ ریاست جمهوری» کسی است که بتواند کارشناسی بهتر و معتبر را تشخیص داده و آن را انتخاب کند و برای اجراء آن اقدام نماید. این مقدار از دقت، ارزشمند و یک قدم رو به جلو است.
▪️اما واقعیت این است که مسأله غامضتر و پیچیدهتر از این است. اساساً نظام کارشناسی دچار مشکل «فساد» و داشتن «منافع» است؛ مثلاً نظام کارشناسی که در بورس به شما مشورت میدهد، خودش قبلا در بورس سرمایهگذاری کرده و در مشورت خویش ایدهای را نمیدهد که به ضرر خود تمام شود. نظام کارشناسی، خود در أحزاب شرکت دارد و برای او منافع حزبی و سیاسی حائز اهمیت است.
▪️بالاتر، نظام کارشناسی دچار مسأله «منافع هویّتی» است؛ مثلاً یک اقتصادخوانده تلاش میکند اثرگذاری و اهمیّت علم اقتصاد را بیشتر نشان دهد، در مقابل کسی که مدیریت خوانده سعی دارد، سهم مدیریت را بزرگتر جلوه دهد و این مسأله در مورد علوم دیگر در مباحث مختلف فرهنگی، اجتماعی و سیاسی نیز صادق است و متأسفانه باید گفت بعضاً بین شاخههای علوم هم چنین است؛ مثلا بین گرایشهای اقتصاد یا مدیریت و ... میتوان این چالش را مشاهده نمود.
▪️در پایان باید گفت که نظام کارشناسی کاملا ایدئولوژیک است. ممکن است این نظام خود را فارغ از هرگونه ایدئولوژی نشان دهد و ادّعای بیطرفی کند ولی حقیقت این است که کاملاً ایدئولوژیک است و ایدئولوژی را در لابلای حرفهای زیبای علمی و اصطلاحات پرطمطراق و گاهی حتّی در روش علم نیز، پنهان میکند. برای اثبات ایدئولوژیک بودن علم و کارشناسی، کتابها و مقالات فراوانی در جهان غرب نگاشته شده و برخی به فارسی ترجمه شده است. این تحقیقات در لایه و سطوح فرانظری، نظری و عینی مطالب بسیار مهمی همراه با مثالهای چشمگیری دارند. برای مثال پیرامون موضوع مورد بحث و مناقشهآمیز «تجارب بینالمللی اقتصادی» و «دستورالعملهای سازمانهای جهانی» به وفور کُتب و مقالاتی نگاشته شده است.
▪️این مشکل و مسأله البته مختص کشور عزیز ما ایران نیست بلکه در سایر کشورها نیز موجود است ولکن ما باید به این مسأله مهم و جدّی توجّه کرده و با آن مواجهه فعّالانه داشته باشیم؛ نه اینکه منفعلانه سر در برف فرو بریم و با مسأله دست و پنجه نرم نکنیم.
#کارشناسی_معتبر #منافع_سیاسی #منافع_هویتی #ایدئولوژیک
🆔@tarafdare_mardom
🔰حضرت آیتالله خامنهای:
▪️«در ادبیّات سیاسی ما، کلمهی «مستضعف» و «استضعاف» وارد شد... «مستضعف» با «ضعیف» فرق دارد؛ «ضعیف» یعنی کسی که ضعیف است، «مستضعف» یعنی آن کسی که او را ضعیف نگه داشتهاند.
▪️ضعیف نگه داشته شدن که معنای کلمهی «مستضعف» است، دو جور است. یک وقت یک قدرتی میآید بر یک ملّتی سوار میشود، تسلّط پیدا میکند، او را ضعیف نگه میدارد... چیز بدی است، چیز خطرناکی است. از این خطرناکتر، نوعِ دوّمِ استضعاف است و آن، این است که یک ملّت خودش باور کند که ضعیف است، باور کند که بیعرضه است، باور کند که نمیتواند؛ این خیلی خطرناک است... ما در دورهی قبل از انقلاب، هر دو جور استضعاف را داشتیم... میخواستند بباورانند که توِ ایرانی قادر نیستی، چرا بیخودی اصرار میکنی، چرا تلاش میکنی.»
📕بیانات در دیدار دانشمندان، متخصصان، کارشناسان و مسئولان صنعت هستهای کشور، ۱۴۰۲/۰۳/۲۱
🌐https://khl.ink/f/53111
#ادبیات_سیاسی
#مستضعف
#استکبار
#خودضعیفپنداری
🆔@tarafdare_mardom