انتخابات و تعیین سرنوشت چهار سال آینده
دو تا موضوع رو خواهش دارم دقت کنید:
۱-هر کس شنبه رییس جمهور بشه دیگه برای همه خواهد بود چه اونی که به آ. جلیلی رای داده و چه به آ. پزشکیان و مهم تر حتی اونی که رای نمیده، دیگه برای همه هست و نمیتونیم بگیم چون رای ندادیم تصمیماتش برای ما نیست و بدونیم که تصمیماتش توی زندگی هامون اثر داره و نگیم فرقی نداره، حتما فرق داره.
۲-مشکل همه ی ملت، اقتصادی هست و برای داشتن معیشت خوب ناچار به رشد اقتصادی حداقل ۸٪ هستیم و برای آن نیز، نیازمند ارتباط بین المللی هستیم و آینده ی ما رو همین انتخاب ها مشخص میکنه.
پس ببینیم کی میتونه یا تفکرش این هست یا اندیشه اش راه رو باز کنه یا میتونه باز کنه.
✍محمد حسین رمضانی زارع
https://eitaa.com/dr_mh_ramezani_zare
☑️آقای جلیلی/پزشکیان
🔵بماند به یادگار برای ثبت در تاریخ:
امروز ۱۵ تیر ماه مرحله ی دوم رای گیری انتخابات ۱۴٠۳ ریاست جمهوری:
گوشت در قصابی: ۷۵٠ هزار تومان
مرغ: ۱٠٠هزار تومان
دلار ۶٠.۸۷۶ تومان
سکه امامی ۴۲.۵۱٠.٠٠٠ تومان
طلا گرمی ۳.۴۹٠.٠٠٠ تومان
فعلا که ملت در حال رای دادن هستند و نمیدانیم که کدامیک از نامزدها رای می آورد، برای ثبت در تاریخ و عدم گمراه کردن مردم در چهار سال آینده با دادن اطلاعات غلط.
در چهار سال آینده یادمان باشد که قیمت ها چند بود و در آن دوره چطور خواهد بود، چون مشکل مردم معیشت است و بخواهیم و نخواهیم زندگی مان متاثر از نرخ ارز است.
البته آقای دکتر جلیلی اصرار بر ادامه راه دولت مرحوم رئیسی را دارند و باید اطلاعات اولین روز دولت شان می آوردیم ولی تخفیف دادیم.
✍محمد حسین رمضانی زارع
https://eitaa.com/dr_mh_ramezani_zare
گامی به سوی آینده
دست نوشته های محمدحسین رمضانی
☑️آقای جلیلی/پزشکیان 🔵بماند به یادگار برای ثبت در تاریخ: امروز ۱۵ تیر ماه مرحله ی دوم رای گیری ا
البته برای مقایسه دوره ها با شاخص های اقتصادی بیش از ۲٠ شاخص همچون:
نرخ بهره، (GDP)، (GNP)، (GDP deflator)، (GNP deflator)،(PPI)، نرخ بیکاری، (HPI)، شاخص مجوزهای ساخت، درآمد و دستمزد. ذخایر نفت خام، فلاکت و...
موجود هست ولی برای موارد ساده و دم دستی اعلام شده که برای هر کسی قابل لمس و حس می باشد.
✍محمد حسین رمضانی زارع
https://eitaa.com/dr_mh_ramezani_zare
رقابت تمام شد.
ادب پیروزی و ادب شکست در همه ی سطوح لازم است.
برای بهبود شرایط معیشتی و اقتصادی ملت و امت و توسعه ی ایران عزیز، به همدلی نیاز داریم نه زخم زبان و کینه.
https://eitaa.com/dr_mh_ramezani_zare
🔵ضربه بزرگ تحریمها به طبقه متوسط ایران
🔹تحریمها از طریق کاهش درآمدهای نفتی، کاهش واردات و افزایش تورم منجر به کاهش قدرت خرید و اندازه طبقه متوسط شدهاند.
از سال ۲٠۱۲ تا ۲٠۱۹، میانگین زیان سالانه در اندازه طبقه متوسط ایران ۱۱ درصد بوده است.
به عبارت دیگر، بدون تحریمها اندازه طبقه متوسط در ایران تقریبا ۱۱ درصد در سال بیشتر میشد.
🔹در سال ۲٠۱۹ شکاف بین اندازه طبقه متوسط در ایران و سناریوی فرضی بدون تحریمها به حداکثر ۲٠ درصد رسید.
این تحریمها با کاهش درآمدهای صادرات نفت و محدودیتهای تجاری و بانکی باعث کاهش تولید ناخالص داخلی سرانه و افزایش نرخ تورم شدهاند که به کاهش قدرت خرید طبقه متوسط انجامید.
🔹تنوع بخشی به اقتصاد، کاهش وابستگی به درآمدهای نفتی، توسعه تجارت با کشورهای غیر تحریمی و اجرای اصلاحات اقتصادی و مالی، بهبود سیستم مالی و بانکی، کاهش تورم و افزایش شفافیت اقتصادی نیز از جمله راهکارهایی است که میتواند به بهبود شرایط اقتصادی و کاهش تاثیرات منفی تحریمها کمک کند.
https://eitaa.com/dr_mh_ramezani_zare
✍️ اختلاف نظر سیاسی میتواند جامعهای بهتر بسازد
@dr_mh_ramezani_zare
🔴 بیشتر مردم فکر میکنند شکاف عظیم ایدئولوژیک بین رقبا یا جناحهای سیاسی، بزرگترین مانع برای حل مشکلات ملی است. باور رایج این است که برای ایجاد هر نوع پیشرفت مهمی باید برداشت مشترکی از جامعه آرمانی خود داشت. تردیدی وجود ندارد که هر کشوری با معضلاتی روبهروست که به هر حال باید به دنبال راهحلی برای آنها باشد. اما در جستوجوی راهحل، گروههای همنظر معمولاً چندان کارامد عمل نمیکنند.
🔴 گروههای همنظری که به دنبال حل مشکلات هستند، نگاهی مشابه به امور دارند و دربارۀ مسیر پیشرو همعقیدهاند؛ این امر تا زمانی کارا است که با مشکلی مواجه نشوند. اما وقتی به مشکلی برخورند غالباً توان پیشبینی گام بعد را ندارند.
🔴 در مقابل، در گروههای متنوع افراد نگاهها و رویکردهای مختلفی به مشکلات دارند، و ازینرو به موانع مختلفی برمیخورند. به همین دلیل هرگاه چشماندازی به مانع برخورد، چشماندازی دیگر میتواند مسیر پیشرو را نشان میدهد. بنابراین در سطحی کلان، نوعی همکاری ناخواسته و جالبتوجه شکل میگیرد.
🔴 «آموختن از دیگران» و «گرد هم آمدن» را نباید یکی دانست. بسیاری از بنبستهای سیاسی به دلیل اختلافنظر نیست, زیرا اختلافنظرهای عمیق ویژگی همۀ دموکراسیهای معاصر است. در مقابل، شاید یکی از بزرگترین مشکلها باوری باشد که در همۀ جناحها با هم مشترک است: اینکه جناح دیگر، حق نیست, نادان و احمق هستند، فاسدند و البته شرور است. اگر با این چشم به دیگران نگاه میکنیم، پس تنها چیزی که دائم با آن مواجه خواهیم بود جنگ سیاسی است و این تنها چیزی است که میتوانیم منتظرش باشیم. هر جناح یا گروهی با این عقیده به جلو می رود که ناجیِ حقیقت از دست دشمن است.
🔴 راهحل چیست؟ قدم اول این است که بپذیریم غالباً از مخالفان خودمان میآموزیم. بنابراین میتوانیم با دیگران مبارزه کنیم، و در عینحال این مبارزه به جنگی نفیکننده مبدل نشود.
🔴 تحقیقات متعددی نشان داده است وقتی برای حل یک مسئله، تیمی تشکیل میشود که تنوع دیدگاه بیشتری در میان اعضای آن وجود دارد، راهحلهای کارامدتری حاصل میشود. بهعنوان نمونه در تحقیق از دانشگاه میشیکان نشان داده است هرگاه زنانی به گروههای حل مشکلی اضافه میشوند که قبلاً همگی مرد بودهاند، توانایی در حل مشکل به شکل محسوسی بالا میرود. این مسئله دربارۀ تخصصها و ایده های اجتماعی مختلف هم مصداق دارد، پس می توان عنوان کرد که تنوع نگاه سیاسی برای حل مسائل مختلف جامعه منجر به افزایش راه حل ها می شود که باید در حوزۀ سیاست نیز بکار گرفته شود.
✍محمد حسین رمضانی زارع
لینک کانال در ایتا:
🆔 @dr_mh_ramezani_zare
لینک کانال تلگرام:
🆔 @gami_be_ayandeh
📝 حاج سید اصغر حمال
🔻 نعمت الله فاضلی
✅ امروز پادکست "ماجرای اصغر حمال" را که مجله پرگار منتشر کرده است، گوش دادم. این ماجرا را استاد حسین پاپلی یزدی در جلد دوم شاهکارش "شازده حمام" نقل می کند. ماجرایی شگفت اما واقعی و فراگیر در جامعه ی ماست؛ ماجرای "طبقه انگل" و چگونگی رشد آن در ایران. ایران همان طور که "طبقه فهیم" دارد، "طبقه انگل" هم دارد. اولی در کار ساختن ایران است، و دومی در کار تخریب ایران.
🔻بگذارید خلاصه ماجرا را بگویم و بعد ببینیم این "طبقه انگل" چگونه و چرا ویرانگر جامعه ماست.
✅ پاپلی یزدی در سال ۱۳۴۶ تصادفی اصغر حمال را در مشهد موقع گدایی می بیند و او را می شناسد. اصغر پیشتر در گاراژ اتو تاج در یزد باربری و حمالی می کرده. پاپلی احوالش را می پرسد و ناهار مهمانش می کند و با هم دوست می شوند. زمان می گذرد و ماجراهایی پیش می آید و اصغر و پاپلی رفیق می شوند و اصغر داستان زندگی اش را برای پاپلی می گوید.
🔻قصه این است: اصغر برای زیارت به مشهد آمده و شبی کنار حرم نشسته و سرش را روی زانویش گذاشته بود. عابران به گمان این که گداست، جلوی پایش پول می گذاشتند. اصغر می بیند در زمان کمی چهار پنج تومن پول به او داده اند. همان شب دو ساعت دیگر سرش را به زانو می گذارد و ده تومن جمع می کند. پولی بسیار بیشتر از بار زدن یک کامیون.
🔻اصغر بعد از آن کار حمالی را رها می کند و به گدایی می پردازد و روزی پنجاه تومن گدایی می کند. مدتی بعد پاپلی اصغر حمال را در حال نزول دادن می بیند، در حالی که شالی سبز دارد و سید هم شده است!
🔻پنج سال می گذرد و سید صاحب خانه ای بزرگ و مال و منال اشرافی می شود. همسرش هم وارد دلالی می کند و او سیصد هزار تومن جهیزیه دخترش را از همین راه فراهم می سازد. حالا اصغر حمال به "حاج سید اصغر" مشهورست.
🔻سال ۶۷ پاپلی "حاج سید اصغر حمال" را در تهران می بیند، در حالی که صراف شده و صاحب صرافی در خیابان فردوسی و کاخ و جلال و جبروت است. بقیه ماجرا را خودتان حدس بزنید که چطور اصغر حمال می شود حاج سید اصغر صراف و سکینه بانویش هم "حاجیه مریم خانم".
✅ فقط اصغر حمال نیست که هوشمندانه ناگهان در می یابد با زحمت کشیدن نمی شود پولدار شد، اطراف ما پر است از "حاج سید اصغر حمال ها" که از راه گدایی، ربا، دلالی و زندگی رانتی و انگلی، گنج قارون دارند و سید سبز پوش هم شده اند.
🔻حاج سید اصغر حمال ها همه جا هستند، حتی در دانشگاه ها. کم نیستند اعضای هیات علمی که بدون زحمت، صلاحیت و مهارت، و با دوشیدن دانشجویان و سیستم دانشگاه، استاد و دانشمند شده اند. در ادارات هم همین طور. حتی در صنایع و کارخانه جات و بانک ها و هم مدیران زیادی می بینیم که همان اصغر حمال اند که از نردبان باندبازی و رانت بالا بالاها رفته و چه ثروت ها اندوخته اند.
🔻 این گروه طبقه انگل اند که بدون تولید کالا و خدمات، بدون داشتن دانش و مهارت، بدون طی کردن مراتب رشد و کمال، تنها و تنها از راه دوشیدن جامعه به ثروت باد آورده می رسند.
✅ یکی از علل فلاکت ایران رشد این "طبقه انگل" است.
🔻در این خصوص راز بزرگی را نهفته است، اگر میل سودجویی، پولدوستی و زراندوزی مردم در "چارچوب عقلانی و نهادی" هدایت نشود، صرف وجود ثروت و ثروتمند در جامعه، پیشرفت ایجاد نمی کند.
✅ در ایران امروز حجم عظیمی پول و جمعیت پرشماری سودجو وجود دارد، اما این سرمایه ها و سودجویی ها فاقد " چارچوبی عقلانی و نهادی" است. بخش چشم گیری از سرمایه ها و ثروتمندان امروز ما از قماش حاج سید اصغر حمال اند.
🔻 اصغر حمال ها محصول دولت رانتی، فقدان آزادی و نبود نظم و نظام دموکراتیک در جامعه هستند. جامعه ای که سامان دموکراتیک ندارد، شایسته سالاری در آن پا نمی گیرد، و افراد به جای کوشش در ارتقای توانایی های شان، می کوشند راه های کم زحمت، اما پر درآمد و پر منزلت را طی کنند.
🔻اصغر حمال ها تعهدی به هیچ ارزش و اخلاق و ادب و آدابی جز سودجویی و غارت ندارند. آنها انگل جامعه اند که خود را رنگ کرده اند، رنگ ارزش های حاکم.
اصغر حمال ها را نمی توان کامل از جامعه زدود، اما می توان راه تکثیرشان را تنگ کرد.
لینک کانال در ایتا:
🆔 @dr_mh_ramezani_zare
لینک کانال تلگرام:
🆔 @gami_be_ayandeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
Ⓜ️ داستان هند و بنگلادش و ایران
✳️کارشناسی عنوان کرده بود که مردم ایران نباید خودشان را با ژاپن و آلمان مقایسه کنند و باید باید هند و پاکستان و بنگلادش مقایسه کنند. ما این کار را برای ایشان و سیاستمداران ایران انجام دادیم.
▪️پینوشت: اعداد بر مبنای گزارشات بانک مرکزی، بانک جهانی و دلار آزاد محاسبه شدهاند.
لینک کانال در ایتا:
🆔 @dr_mh_ramezani_zare
لینک کانال تلگرام:
🆔 @gami_be_ayandeh
جالبه بدونین از ۱.۴ میلیارد جمعیت چین، ۹۶.۷ میلیون نفر آنان عضو حزب کمونیست هستند یعنی خیلی کمتر از ۱۰ درصد مردم این کشور!
اعضای این حزب ۲۳۰۰ عضو کنگره را انتخاب و کنگره ۲۴ عضو دفتر سیاسی و ۷ عضو کمیسیون نظامی را بر میگزیند و دفتر سیاسی هم ۷ عضو کمیته اجرایی و رهبری این کشور را تعیین میکند.
لینک کانال تلگرام:
@gami_be_ayandeh
لینک کانال ایتا:
@dr_mh_ramezani_zare
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طولانیترین قطار باری در جهان و متعلق به عربستان است یک نشانه از نشانه هایی است که اقتصاد عربستان را از حالت تک بعدی و متکی نفت خارج کرده است.
لینک کانال در ایتا:
🆔 @dr_mh_ramezani_zare
لینک کانال تلگرام:
🆔 @gami_be_ayandeh
گامی به سوی آینده
دست نوشته های محمدحسین رمضانی
طولانیترین قطار باری در جهان و متعلق به عربستان است یک نشانه از نشانه هایی است که اقتصاد عربستان را
این کلیپ قطار عربستان را تا آخر بببنید و سپس اطلاعات مربوط به آن را در زیر بخوانید:
ویدئوی قطار با هم ببینیم؛ چرا که هم خوب و هم لازم است تا برخی از تصورات خام خود را نسبت به عربستان که اقتصاد آن را صرفاً متکی به محصولات نفتی معرفی میکنند تغییر دهیم و تصحیح کنیم:
عربستان سعودی دارای ذخایر وسیعی از فسفات، طلا، مس و بوکسیت و مقادیر زیادی از آلومینیوم است.
قطاری که میبینید طولانیترین قطار باری در جهان و متعلق به عربستان است که فسفات استخراجی از مناطق شمالی کشور سعودی را تا بندر رأسالخیر در جنوب شرقی منتقل میکند.
برای دریافت و تصور حجم آن کافی است بدانیم که فقط طول قطار سهکیلومتر است؛ که دارای ۱۶۰ واگن است که هر واگن آن، باری به وزن ۱۰۰ تن یعنی در مجموع ۱۶۰۰۰، شانزده هزار تن بار را در طولانیترین خط ریلی صحرا، حمل و جابجا میکند.
لازم به یاد آوری است که صحراهایی که طول جغرافیایی آنها هزارکیلومتر و عرضشان ۶۰۰کیلومتر است، انتقال این حجم از محمولههای معدنی با صدها کامیون هم امکانپذیر نیست.
فارغ از هزینههای هنگفتی که برای دولت، نسبت به سوخت و رانندگان و هزینههای غیر مستقیم در تعمیر و نگهداری جادهای به همراه خواهد داشت.
فقط کافی است به (شركة التعدين العربية السعودية) یا شرکت معادن عربستان سعودی که بزرگترین هلدینگ استخراج معادن و فلزات پایهی آن کشور است و قراردادها و سهام آن در بورس نگاهی بیندازید تا تصویر پندارینِ عربستان به عنوان کشوری تکمحصولی و صرفا متکی به نفت از ذهنهاتان رخت بربندد.
عربستان جزو پنج کشور بزرگ تولید و صادرکنندهی فسفات جهان است که تا کنون در مناطق وعدالشمالی ۵۳۰۰ معدن آن کشف شده است که ارقام تریلیون دلاری آن در اذهان امثال من نمیگنجد.
✍محمد حسین رمضانی زارع
لینک کانال در ایتا:
🆔 @dr_mh_ramezani_zare
لینک کانال تلگرام:
🆔 @gami_be_ayandeh
هدف قیام عاشورا
در طول زمان سوالات و پرسش هایی در خصوص عاشورا مطرح میشود که پرسش های قبل و قدیمی را به فراموشی می سپارد، اما هنوز این پرسش که هدف قیام عاشورا چه بود پرباجاست.
هدف قیام عاشورا یک پرسش مهم برای تعیین ماهیت و هویت شیعه و البته مدلی از استراتژی برای عمل سیاسی است که پاسخ های متنوعی مشاهده شده که دو پاسخ آن بیشتر مورد توجه قرار گرفته است:
۱)هدف از قیام عاشورا اقامه عدل بوده که با شهید شدن امام در کربلا باید آن هدف ادامه داده و آنچه امام حسین شروع کرده را شیعیان به پایان برسانند.
۲)قیام عاشورا به عنوان یک کنش یا رویداد افشاگری بدانیم.
حال افشای چه کسی و چه چیزی؟ سهل الوصول ترین پاسخ انحرافات و ظلم و ستم خاندان بنی امیه را عنوان کرد.
اگر عمیق تر بیاندیشیم باید حسین را افشاگر سرشت این جهان معرفی کرد بطوری که به شهادت رساندن نوه پیامبر اعظم، آن هم کمتر از گذشت نیم قرن از وفاتش آن عزیز، اثبات کننده این موضوع است که عدالت و اساسا عدل در این دنیا امکان پذیر نیست.
هیچ کس بالاتر و شایستهتر از پیامبر و امام نبود. آن سرنوشت نشان داد عدل تحقق یافتنی نیست، اما نباید ظلم را بدیهی انگاشت. هرچه میتوان باید انجام داد تا ظلم در لباس عدل، مردمان ساده را نفریبد. برای تحقق تام و تمام عدالت مومنان متوجه جهانی پس از این جهان میشدند. شیعیان باید عاشق عدالتی میماندند که در این جهان غایب است.
بنابراین پاسخ اول سیطره پیدا کرد. امام اقامه کننده عدل دانسته شد. به این معنا قیام عاشورا یک حادثه تاریخی تلخ بوده و شیعیان باید سینههای خود را مملو از غضب نگاه دارند و راه ناتمام او را ادامه دهند. پاسخ دوم اما رویداد عاشورا را به یک رویداد فلسفی تبدیل میکرد.
عاشورا یک رویداد فلسفی است به این معنا که پنجرهای به بنیاد این عالم میگشاید.
پاسخ اول آرزواندیشیهای بلندی را خلق میکند. شیعیان میتوانند خیال کنند به مثابه یک قوم برگزیده میتوانند سراسر این عالم را مملو از عدل کنند و مردمان جهان را از شر ظلم و عداوت برهانند. کاری که نهایتاً امام زمان باید تمام کند. احساس حقانیت کنند و دیگران را پیرو خود بخواهند. پاسخ دوم اما شیعیان را ضد سلطه میساخت. نه تنها در ساحت عام سیاسی، بلکه در ساحت اجتماعی و حتی فردی. شیعیان هر کجا که ستمی لباس حقانیت پوشیده رسوا میکردند. بیآنکه خود را حامل حقیقتی یگانه بدانند. امام زمان میآمد تا پایان این جهان را به سرآغاز روزگار عدالت خداوند پیوند بزند. همین و بس.
پاسخ اول این جهان را عرصه تاخت و تاز اراده انسانی میداند و پاسخ دوم، با نگاهی تراژیک به سرشت این عالم مینگرد، پاسخ اول مستعد آن است که انسان را به جای خدا بنشاند، پاسخ دوم به محدودیتهای عمیق این عالم مینگرد و تناهیهای انسان. پاسخ اول در جستجوی قدرت تشیع است، و پاسخ دوم در جستجوی آنکه تشیع جانبدار حقیقت باشد.
✍محمد حسین رمضانی
لینک کانال تلگرام:
🆔 @gami_be_ayandeh
لینک کانال در ایتا:
🆔 @dr_mh_ramezani_zare
در حسابداری مفهومی با اهمیت و مهمی داریم به نام رجحان محتوا بر شکل و جالب اینکه عاشورا مصداق واقعی این مفهوم می باشد.
عاشورا از مصادیق رجحان بر شکل است.
عناوین رسمی و شکلی سپاه یزید:
امیرالمومنین، رهبر جامعه اسلامی، حاکم دینی، حافظ و مفسر قرآن، پیشانی پینه بسته، نماز خوان و با حجاب و...
محتوای سپاه یزید:
ظالم و فاسد و سخت دل ترین مردمان تاریخ
عناوین شکلی سپاه امام حسین:
آشوبگر، اغتشاشگر، بی بصیرت، خارج شده از دین، شوریده از امام زمانش،
محتوای سپاه امام حسین:
آزاده و دادخواه، افشاگر ظلم و ستم
حواسمان باشد درست حسابداری کنیم.
✍محمد حسین رمضانی
لینک کانال تلگرام:
🆔 @gami_be_ayandeh
لینک کانال در ایتا:
🆔 @dr_mh_ramezani_zare
واردات خودرو، مردم، تغییر قیمت
با توجه به ابلاغ آئین نامه واردات خودرو با چه مواردی را مواجه می شویم.
۱) طبق ماده سه آئین نامه واردات خودرو، ارز برای واردات خودرو میبایست از منابع خارج از ایران باشد، فلذا هر فرد حقیقی امکان واردات خودرو خواهد داشت که توانایی صادر نمودن قلم کالایی را داشته و از طریق فروش کالایی صادراتی ارز مورد نیاز برای خودرو را تهیه نمایید.
۲) در ماده ۵ آئین نامه واردات خودرو اشاره کرده که افراد حقیقی برای واردات جهت تامین قطعات یدکی و خدمات پس از فروش میبایست تاییدیه را اخذ کنند که این موضوع عملا موضوع را واردات را منتفی می کند.
۳) علاوه بر بند یک و دو باید خاطر نشان کرد که هیچگاه دولت از مواردی همچون عوارض کمرگی، مالیات و... هم به قیمت تمام شده خودرو های وارداتی اضافه می گردد.
۴)در حال حاضر خودرو های موجود در کشور شامل دو نوع تولیدی و مونتاژی می شود که بطور کلی به سه دسته تقسیم می شود:
الف) خودرو های سطح یک(زیر۵٠٠ میلیون) همچون: ساینا و کوییک و...
ب) خودرو های سطح دو(بین ۵٠٠ میلیون تا یک میلیون) همچون: پارس و دنا و تارا و...
پ) خودروهای سطح سه(بالای یک میلیارد) همچون: لاماری، سراتو و...
۵) با توجه به بند یک و دو و از طرفی سطح بندی خودروها(بند چهار) ، عملا واردات خودرو خارجی به راحتی امکان پذیر نیست و تنها تعداد معدودی امکان واردات را خواهد داشت.
۶)با توجه به بند پنج و سطح فنی بالای خودروهای خارجی و نسبت به خودرو های سطح یک و دو، واردات خودرو تاثیر چندانی بر قیمتی این خودروها نخواهد داشت.
۷)با توجه به بند شش میتوان عنوان کرد واردات در واقعیت(باتوجه به دهک بندی یارانه ها) برای بالای ۹٠٪ مردم ایران اثر بخشی واقعی نداشته، چون محصولات داخلی را مردمی خریداری می کنند که امکان تهیه خودروهای مونتاژی را نداشته و واردات خودرو ها تاثیری در کاهش قیمت خودرو های سطح یک و دو ندارد.
چاره چیست؟
به نظر می رسد دو راه حل برای کاهش قیمت خودرو و بالا رفتن کیفیت وجود دارد:
استفاده از Foreign Direct Investment شرکت های خودرو ساز خارجی و یا استفاده از Joint venture(قرارداد های مشترک)
✍محمد حسین رمضانی
لینک کانال تلگرام:
🆔 @gami_be_ayandeh
لینک کانال در ایتا:
🆔 @dr_mh_ramezani_zare
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺قطعا این جمله به گوشتون خورده
دیپلم زمان قدیم اندازه صد تا مدرک لیسانس امروزی میارزه
در مکتب خانه های قدیم مواردی شامل قرآن، نهج البلاغه، نصاب الصبیان، صرف میر فارسی، شرخ تعریف، عوامل منظومه شرح سیوطی، الفیه، شرح نظام، شرح جامی، شاهنامه فردوسی و در نحو و صرف و حاشیه ملا عبدالله، کلیات سعدی و خمسه نظامی و…
این نوجوان با تسلط کامل شرح ماجرای فردوسی را کامل عنوان می کند.
لینک کانال در تلگرام:
🆔 @gami_be_ayandeh
لینک کانال در ایتا:
🆔 @dr_mh_ramezani_zare
🔰🔰خارجیا ، یه اصطلاح دارن که میگن:
“Let’s agree to disagree”
🔆یعنی بعد یذره بحث و گفتگو میگن بیا رو اینکه نمیتونیم باهم موافق باشیم و نظرامون فرق میکنه توافق کنیم که بحث تموم شه، نه تو نیازه با من هم عقیده و هم نظر باشی و نه من با تو. ببین چه احترام و شعوری…
لینک کانال در تلگرام:
🆔 @gami_be_ayandeh
لینک کانال در ایتا:
🆔 @dr_mh_ramezani_zare
پیشرفت و اختلاف نظر سیاسی
اکثر مردم فکر میکنند مانع بزرگ حل مسایل مملکت مربوط به اختلاف ایدئولوژیک بین رقبا یا جناحهای سیاسی است.اما باید باور کنیم برای هر توسعه و پیشرفتی ناچاریم که از جامعه مطلوب و آرمانی خودمان تصویر مشترکی داشته باشیم. تردیدی وجود ندارد که هر کشوری با مشکلاتی روبهروست که در هر صورت باید به دنبال حل آنها باشد. اما در جستوجوی راهحل، گروههای هم سو معمولاً چندان کارآمد عمل نمیکنند.
🔹 گروههای هم سو که به دنبال حل مشکلات هستند، نگاهی مشابهی به مسائل دارند و همعقیدهاند ولی این موضوع تا زمانی وجود دارد که با مشکلی روبرو نشوند و به محض مواجهه با مشکل غالباً توان پیشبینی قدم بعدی را ندارند.
🔹 در مقابل، گروههایی هستند که نگاه های متنوع و رویکردهای گوناگون نسبت به مسائل دارند، و به همین ترتیب به موانع مختلفی برمیخورند و از طرفی هرگاه چشماندازی به مانعی برخورد، چشماندازی دیگر میتواند مسیر پیش رو را نشان میدهد. بنابراین در سطحی کلان و گسترده تر، نوعی همکاری ناخواسته در این خصوص شکل میگیرد.
🔹 باید بیاموزیم که «آموختن از دیگران» و «گرد هم آمدن» یکی نیستند. بسیاری از بنبستهای سیاسی به دلیل اختلافنظر نیست؛ زیرا اختلافنظرهای عمیق ویژگی همۀ جوامع معاصر است. در مقابل، شاید یکی از بزرگترین مشکلها باوری باشد که در همۀ جناحها با هم مشترک است. اینکه جناح دیگر، احمق، فاسد و البته شرور است و اگر با این چشم به دیگران نگاه میکنیم، پس جنگ سیاسی، تنها چیزی است که میتوانیم منتظرش باشیم. هر جناح با این عقیده راسخ حرکت کند شک نکنید با توسعه کمتر, پیشرفت محدود تر و در نهایت تباهی مواجه می شود.
🔹 راهحل چیست و چه کار کنیم؟
راه حل این است که بپذیریم غالباً از مخالفان خودمان میآموزیم. بنابراین میتوانیم با دیگران مبارزه کنیم و در عینحال این مبارزه به جنگی نفیکننده بدل نشود.
🔹وقتی برای حل یک مسئله، تیمی تشکیل میشود که دارای دیدگاه های متنوع تر و بیشتری است، راهحلهای کارامدتری دارد.
بهعنوان نمونه، اسکات پیج، استاد اقتصاد دانشگاه میشیگان در تحقیقی نشان داده است بطور مثال هرگاه زنانی به گروههای حل مشکلی اضافه میشوند که قبلاً همگی مرد بودهاند، توانایی در حل مشکل به شکل قابل توجهی بالا میرود. همین موضوع را می توان برای انواع دسته بندی های سیاسی, فرهنگی, قومیتی و... اشاره کرد و این مسئله دربارۀ تخصصها و نظرگاههای اجتماعی مختلف هم مصداق دارد، پس به نظر شما آیا میتواند این تنوع و گوناگونی در حوزۀ سیاست فایده نداشته باشد؟
لینک کانال در تلگرام:
🆔 @gami_be_ayandeh
لینک کانال در ایتا:
🆔 @dr_mh_ramezani_zare
ادب گفتگو
✳️یکی از مواردی که در فضاهای مختلف دیده می شود و متاسفانه در آن کمبود داریم این است آداب گفتگو را بلد نیستیم. در گروه ها،کانال ها و... همانطور که بسیار دیده شده بدلیل عدم آگاهی از آداب گفتگو و بحث، غالبا به بی اخلاقی و ناراحتی طرفین می انجامد.
طرفین بحث، البته برخی به قصد قربت الی الله اما بواسطه برخورد نامناسب باعث رنجش دوست و همشهری، هم میهن خود را فراهم می کنند.
گفتگو آدابی دارد که رعایت آن می تواند به اصل موضوع شفاف کند و عدم رعایت آن می تواند بی اخلاقی و... و در نهایت بی حاصل بودن گفتگو منجر شود.
مهمترین مبانی گفتگو :
✳️هدف:
اساس گفتگو همان هدف بحث است مشخص شدن حقیقت است نه زمین زدن طرف مقابل و یا برتری نشان دادن خود. پس انسان هر کجا که فهمید حق با مخاطب است باید بگوید حق با شماست که باعث بالا رفتن منزلت فرد می شود.
✳️عدم اتهام زنی:
اگر دنبال حقیقت و اصل موضوع هستیم اگر فردی سخنی مخالف نظر ما دارد را برچسب های مختلف نزنیم که این منجر رنجش خاطر مخاطب می شود.
✳️ من قال نه ما قال:
سعی کنیم آنچه را گفته نقد کنیم و نه آنکه آنرا چه کسی گفته است.چون انسان ها در هر وضعی ممکن است در گفتار و بیان و متاسفانه نوشتار خود اشتباه کنند.
✳️تخصص لازم
از بحث در خصوص موضوعی که تخصص لازم را نداریم اجتناب کنیم. در زمینه ای که علم ما اندک است بهتر است وارد نشویم و دیگران را هم به گمراهی نیاندازیم و خودمان را به واسطه حرف های عام که همه جا گفته می شود صاحب نظر ندانیم.
✳️گفتگوی محترمانه:
باید با مخاطب محترمانه گفتگو کنیم و از عبارتی که باعث بی احترامی به مخاطب است پرهیز کنیم و بطور مثال از گفتن عباراتی همچون:
تو نفهمی، درکت درست نیست،و..... دوری کرده و بهتر است بگوییم من از سخن شما چنین برداشت می کنم درست است؟
✳️ نقد در بحث نه دعوا با مخاطب:
نقد یک مطلب نشانگر اهمیت دادن به آن مطلب و گوینده آن است وگرنه بقول روانشناسی که عنوان میکرد هیچکس به سگ مرده سنگ نمی زند!
✳️بردباری:
در گفتگو بردبار و نقد پذیر باشیم نه آنکه به پرخاش کردن و هو کردن او بپردازیم
✳️طهارت:
قلم و زبان را حفظ کنیم و هیچگاه از دایره ادب خارج نشویم.
✍محمد حسین رمضانی
لینک کانال در تلگرام:
🆔 https://t.me/gami_be_ayandeh
لینک کانال در ایتا:
🆔 @dr_mh_ramezani_zare
Ⓜ️ "خطای اثر خصوصیت مثبت"
➕به اعداد زیر نگاه کنید
724-947-421-843-394-411-054-646
این اعداد سهرقمی چه اشتراکی دارند؟
لطفا تا آن را پیدا نکردهای، ادامه متن را نخوان. خُب، عدد 4 در هریک از آنها وجود دارد.
➕حالا اعداد زیر را امتحان کن و وجه اشتراک آنها را پیدا کن.
349-851-274-905-772-032-845-113
میبینیم که پیدا کردن اشتراک در این سری اعداد کمی دشوارتر است.اشتراک این مجموعه این است که در هیچکدام از آنها از عدد 6 استفاده نشده بود.تشخیص "نبودن"، بهمراتب دشوارتر از تشخیص "بودن" است.
بهعبارت دیگر ما تاکید بیشتری بر آنچه هست میکنیم تا آنچه وجود ندارد. ما تا وقتی دردی به سراغمان نیاید، متوجه نبود آن نمیشویم اما تا به سراغمان بیاید فورا متوجه حضورش خواهیم شد.
➕ما محصولی را تولید میکنیم و با وجود بالا بودن درجهی کلسترول آن، اسمی از آن نمیبریم و فقط لیستی از ویتامینها را روی برچسب آن تبلیغ میکنیم و هیچکس متوجه عدم حضور کلسترول در برچسب آن نمیشود.در محیط آکادمیک هم ما مدام به اثر خصوصیت مثبت بر میخوریم. دائم به تایید فرضیهها میپردازیم اما اثری با مضمون رد یک فرضیه به مراتب سختتر چاپ و منتشر میشود.
➕ما به مشورتهای مثیت (این کار را بکن)، اقبال بهمراتب بیشتری نشان میدهیم تا پیشنهادهای منفی (این کار را نکن). در نتیجه ما در درک اتفاقاتی که نیفتادهاند مشکل داریم. ما در برابر آنچه وجود ندارد،نابینائیم. وقتی جنگی وجود دارد، متوجه آن هستیم اما در دوران صلح، برای نبود جنگ، ارزش قائل نمیشویم. یا اگر از هواپیما به سلامتی پیاده شویم، کمتر به سلامتی لحظه به لحظه در طول سفر، دقت میکنیم. شاید اگر این خطای شناختی را بشناسیم و با مهارتِ اندیشیدن به فقدانها، ذهنمان را تقویت کنیم، بهتر بتوانیم شادی کنیم.این کار دشواری است اما شدنی است. بزرگترین سوالهای فلسفی این است که چرا یک چیز وجود دارد و نه اینکه چرا "هیچچیز" وجود ندارد.
https://eitaa.com/dr_mh_ramezani_zare
https://t.me/gami_be_ayandeh
https://t.me/gami_be_ayandeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درد را بپذیریم!
درد در حقیقت همان چیزی است که میتوان به واسطهی درک و پذیرش آن، لذت را تجربه کرد. مثلا وقتی ورزش میکنیم، دردناک است. با آغاز ورزش کردن و در میانهی انجام ورزش، به شدت احساس خستگی و شاید کلافگی کنیم، اما وقتی تمام میشود، حس خوبی داریم و انرژی میگیریم.
هنگام یادگیری یک کار تخصصی ممکن است حس خسته کنندهای را تجربه کنیم. اما میتوانیم در این فرآیند به آن فکر کنیم که نهایتا این یادگیری ما را قادر به انجام چه کارهایی خواهد کرد. حالا دیگر این خستگی و کلافگی، آنقدرها هم بد نیست.
اگر مقاومتی در زندگی نباشد، ما به هیچ هدفی نخواهیم رسید. چه کسانی در دنیا بیشترین مشکل عاطفی و روانی را دارند؟ بچههایی که همیشه، همهچیز برایشان فراهم است و هرگز برای چیزی مجبور به تلاش کردن نبودهاند. آنها کسانی هستند که درد را تحمل نمیکنند.
ما انسانها به صورت ژنتیکی در طول سالیان دراز اینگونه پرورش یافتهایم که برای آنکه چیزی را بسازیم یا کشف کنیم، باید مجبور باشیم. اجبار باعث میشد درد را تحمل کنیم. امروز اما مسیرها را انتخاب میکنیم و درد را باید آگاهانه بپذیریم.
#پذیرش
https://t.me/gami_be_ayandeh
https://eitaa.com/dr_mh_ramezani_zare
🔻اجارهبها سقف دولتی را شکافت/ رشد ۴۳.۲ درصدی هزینه اجاره خانه به جای نرخ مصوب ۲۵ درصد
▪️بازار اجاره مسکن از سقف کاذب اجارهبها عبور کرد و میانگین هزینه اجاره خانه در تیرماه امسال ۴۳.۲ درصد جهش کرد.
▪️دولت مصوب کرده بود از تابستان امسال اجارهبها در قراردادها حداکثر ۲۵ درصد نسبت به سال گذشته افزایش یابد. ساز و کار بازار اما مانع توجه معاملات به نرخ دستوری شد.
▪️تورم تند اجاره مسکن به خاطر تورم عمومی بالا و جهشهای پیشین قیمت مسکن است. از همین رو برای کاهش آن باید تکلیف این دو فاکتور روشن شود.
▪️با این حال به دلیل آنکه نرخ مصوب دولتی از روی تورم عمومی و به اندازه نصف آن در نظر گرفته شده با واقعیت بازار اجاره و تورم اجاره فاصله چشمگیر دارد و قابل پذیرش نیست.
▪️در آمریکا طرح تنظیم اجارهبها تدوین شده است که زمین تا آسمان با اینجا تفاوت دارد.
▪️آن طرح نرخ رشد را نزدیک به تورم اجاره تعیین کرده و اعمال آن اجباری نیست بلکه تشویقی است.
https://eitaa.com/dr_mh_ramezani_zare
https://t.me/gami_be_ayandeh
معاون اول دولت پزشکیان محمدرضا عارف
دولت پزشکیان امروز تنفیذ شد و بلافاصله حکم معاون اولی به نام محمدرضا عارف صادر شد که، به نظر انتخاب عاقلانه است. در این بین گزینه های دیگر ذیل نیز مطرح بودند که آنها را مورد بررسی قرار داده شده است.
۱)علی لاریجانی: در بین افرادی که مطرح شده اند، علی لاریجانی به جهت سابقه و نگاه مخاطب که خود را به نوعی از لحاظ سیاسی بالاتر از پزشکیان می داند جالب نبود(فارغ از قبول و یا عدم قبول مسئولیت) و از طرفی انتخاب ایشان، کابینه را دچار انتخاب هایی همچون رحمانی فضلی که فاقد هرگونه ویژگی های مثبت است و از همان بلایی که بر دولت روحانی آمده بود جلوگیری شد.
۲)جواد ظریف: در این بین گزینه ی دیگری به نام جواد ظریف بود که خود قبلا عنوان نیز عنوان کرده بود هیج سمتی را نخواهم پذیرفت و البته اگر چنانچه می پذیرفت با توجه به ضدیت مستقیم گروه اندک اما دارای قدرتی با ایشان، دولت و شخص ظریف هر هفته دچار حواشی شده که این موضوع برای دولت عواقب خوبی را در پی نداشت.
۳)اسحاق جهانگیری:
جهانگیری اگر تمام ویژگی های مثبت را هم داشته باشد یادآور دو مطلب نامناسب فعلا در ذهن مردم است، نخست ایجاد دولت سوم روحانی و بعدی موضوع ارز ۴۲٠٠
۴)طیب نیا:
گزینه ی بعدی طیب نیا بود که ایشان به دلایل شخصی (بیماری) این منصب را نپذیرفته اند و البته به نظر می رسد در صورت پذیرش با توجه به وظایف معاون اولی، امکان و فرصت رهبری تیم اقتصادی را نمی داشتند هر چند با این انصراف، خود را برای سال های بعد نیز نامزد احتمالی معاون اولی حفظ کرد.
۵)جواد آذری جهرمی:
گزینه ی دیگر جواد آذری جهرمی است که ایشان هم علاوه بر اینکه عنوان کرده بود سمتی را نمی پذیرم اما به نظر با توجه سنی که دارا است و جایگاه معاون اولی امکان حل برخی موضوعات در سطح بالا و فیمابین قوه های مختلف را نداشته باشد.
۶)محمد شریعتمداری:
گزینه دیگر محمد شریتعمداری بود که در دولت روحانی مدتی وزارت کار و مدتی هم وزارت صمت در اختیار ایشان بود و ثمره خاص و قابل توجهی مشاهده نشد.
حال با توجه به شعار وفاق ملی و از طرفی خواستگاه اصلی پزشکیان، آقای عارف که مشی اصلاح طلبانه داشته و دارای ویژگی هایی همچون عدم کنش سیاسی فعال، متفکر، ارتباط مناسب با مسئولان نظام و تجربه معاون اول در دوره دوم دولت آقای خاتمی به عنوان فردی که بتواند وظایف خود را به خوبی انجام دهد گزینه ی مناسبی باشد.
ایشان نه تنها مورد تایید اصلاحطلبان است بلکه طیف اصولگرایی سنتی نیز ایشان را به مدیریت، پاک دستی و... می شناسند.
✍محمد حسین رمضانی
https://eitaa.com/dr_mh_ramezani_zare
پول دیجیتال بانک مرکزی یا CBDC به زبان ساده
قبل از توسعه ی سیستمهای الکترونیکی تقریبا کل پول در گردش که شامل اسکناس و مسکوک) توسط بانک مرکزی چاپ می شد.
بانکهای تجاری هم تعهد خودشون رو منتشر میکردن ولی همچنان مجبور بودن که اسکناس چاپی بانک مرکزی رو به مشتری تحویل بدن.
با الکترونیکی شدن سیستمها دیگه بانکهای تجاری برای صدور تعهد (برای مثال پرداخت وام و ایجاد سپرده)؛ الزام فنی نداشتن که اسکناس چاپی بانک مرکزی تحویل مشتری بدن و تو کامپیوترهای خودشون مینوشتن که فلانی اینقدر پیش ما پول داره.
از این نقطه به بعد، عمده پول در گردش شد پول منتشره توسط بانکهای تجاری و پول منتشره بانک مرکزی صرفا بین خود بانکها برای تصفيه بین خودشون مورد استفاده قرار گرفت.
در مورد انتشار پول، تقریبا میشه گفت بانک مرکزی به حاشيه رفت.
در چند سال اخیر به مدد پیشرفت تکنولوژی، بانکهای مرکزی تصمیم گرفتن قدرت از دست رفته خودشون رو برگردونن و گفتن که همان اسکناسی که قبلا ماهیت فیزیکی داشت الان به صورت دیجیتال چاپ میکنم که در کیف پول الکترونیکی قابل نگهداری هست.
برای بدست آوردن این ریال دیجیتال فرض کنید رفتید یه بانک تجاری (مثلا ملی) و بهش گفتید که اسکناس میخوام. بانک ملی از حساب شما نزد خودش کم میکرد و بهتون اسکناس میداد. الان هم دقیقا همین فرایند باید رخ دهد.
از این نقطه به بعد ارتباط شما با بانک تجاری قطع میشه و شما هیچ کاری با بانک تجاری ندارید دقیقا عین اسکناس (البته بانک تجاری ممکنه زیرساخت فنی ارائه بده ولی هیچ رابطه مبتنی بر بدهی بین شما و بانک وجود نداره).
وقتی با یه نفر مبادله میکنید هم انگار مستقیم اسکناس دادید.
نکته مهمش اینه که در این حالت تمرکز در سیستم پولی افزایش پیدا کرده و به واسطه فنآوریهای جدید؛ این پول قابل برنامهریزیه، مثلا فقط برای خریدهای خاصی استفاده بشه یا استفاده ازش مشروط به شرایطی بشه و مواردی از این قبیل.
✍محمد حسین رمضانی
https://eitaa.com/dr_mh_ramezani_zare
https://t.me/gami_be_ayandeh
🔵🔴 درک افراد از سخنان ما یکسان نیست
🔦هر کس در محدوده توانایی ذهنی خود حرف ما را فهم می کند.
🔹فرض کنیم توانایی درک یک شخص را بتوان با یک عدد نشان داد و برای هر سخنی ،میزان تواناییِ معینی نیاز باشد.برای مثال شخص A توانایی درک ذهنی اش 10 باشد و شما سخن منطقی بگویید که برای درک آن میزان توانایی 20 نیاز باشد. در اینصورت اون تنها نیمی از مفهوم و دلایل سخن شما را درک می کند. اما شما تصور می کنید او نیز مثل خود شما تمام سخن منطقی را که گفته اید ، درک کرده یا توقع دارید به سادگی همانند شما اقناع شود.اما اینطور نیست.چون برای درک و اقناع او، نیاز است تمام سخن شما را فهم کند.
🔹همانطور که برتراند راسل میگفت: "برداشت نادان از چیزی که دانا میگوید هيچوقت نمیتواند درست باشد. چراکه نادان هر چیزی را که میشنود، به چیزی که بتواند بفهمد، تفسیر و ترجمه میکند."
🔹با توجه به این مساله ،دونکته را باید رعایت کرد: به آسانی با هر کسی وارد بحث نشویم ؛ به قول دیگری از راسل سعی نکنیم با یک صابون، ذغالی را سفید کنیم و یا اگر هم وارد گفتگو شدیم، تنها نکات ساده و بدیهی را در استدلال خود بکار ببریم که چندان نیازمند فهم عمیق نباشد.
🔹نکته دوم اینکه معمولا افراد ، سخن یکسان را به گونه های متفاوتی فهم و درک می کنند، یعنی ابتدا سخن را در ظرف ذهن خود می ریزند و به فرمی در می آورند که با ذهن و ضمیر خود سازگارتر است.
🔹به بیان تمثیلی ، هر حرفی ابتدا در اندازه ی ظرف اندیشه ی افراد قرار می گیرد و اضافی آن، اگر از فهم آنها فراتر باشد ، بیرون می ریزند. در مرحله دوم نیز همان سخن به شکل قالب ذهن افراد در می آید.
چنانچه شوپنهاور می گفت:
"هر کس در واقع آنچه را که با طبیعت او همگون است می فهمد و ارج می نهد. کسی که سطحی است چیزهای سطحی را می پسندد، کسی که عامی است چیزهای عوامانه را... کسی که ابله است مهملات را ...
هر کس بیش از هرچیز ، آثار و محصول خود را می پسندد که کاملا با او یکسان و هماهنگ است."
🔹اندیشمندان برای این معضل رهیافت و راه حل های متنوعی داده اند، اما بسیاری از آنها همچون خود شوپنهاور معتقد بوده اند که نباید با هرکسی وارد بحث شد، و گاهی باید از گفتگوی بی حاصل نیز پرهیز کرد .دکارت ،مور و فلاسفه تحلیلی تاکید را بر وضوح سخنان گذاشته اند . به شکلی که تا جای ممکن سخن واضح و متمایزی بکار رود که از سوءظن و برداشت های نابجا جلوگیری شود. اما به هر حال ما این نکات را مدنظر نداریم و اغلب فرض ما بر این است که سخن ما همانطور که برای خودمان سرراست یا قابل فهم است ، برای دیگری نیز به همین ترتیب درک می شود، حتی به جرأت می توان گفت که بسیاری از اندیشمندان نیز دچار این سهل انگاری ها شده و می شوند.
https://eitaa.com/dr_mh_ramezani_zare
https://t.me/gami_be_ayandeh
✅ سوادعددی چیست؟
سواد عددی به توانایی درک، تفسیر و استفاده از دادههای عددی برای اتخاذ تصمیمات هوشمندانه اشاره دارد. برای مدیران، این مهارت به منزله یک چراغ راهنما در دنیای پیچیده و پُر از اطلاعات است.
مدیرانی که دارای سواد عددی قوی هستند، میتوانند با تجزیه و تحلیل دادهها، الگوهای پنهان را کشف کنند و روندهای بازار را پیشبینی کنند. آنها قادرند از آمار و ارقام برای ارزیابی عملکرد تیمها و بهبود فرآیندها بهرهبرداری کنند. این مهارت نه تنها به بهینهسازی منابع و کاهش هزینهها کمک میکند، بلکه پایهگذار نوآوریهای جدید و تصمیمگیریهای استراتژیک در سازمانها نیز هست.
بنابراین، تقویت سواد عددی نه تنها یک ضرورت است، بلکه یک سرمایهگذاری معنادار برای مدیرانی است که میخواهند در دنیای رقابتی امروز پیشرو باقی بمانند.
این توانایی به مدیران این امکان را میدهد که از دریاچه وسیع دادهها، جواهراتی از بینش و استراتژیهای جدید استخراج کنند و به سمت موفقیتهای بزرگتری حرکت کنند.
نداشتن سواد عددی باعث می شود بدون درک مفهوم اعداد در مورد آنها صحبت کنیم و بدون درک آنها تصمیم های نسجیده بگیریم به همین جهت یکی از پایه های سواد در عصر ما سواد عددی است.
https://t.me/gami_be_ayandeh
https://eitaa.com/dr_mh_ramezani_zare