💢همین الان دانلود کنید...
مجموعه عکس نوشتههای بهار جانها ویژه میلاد با سعادت پیامبر اسلام، حضرت محمد مصطفی(صلی الله علیه و آله)
🌸بدون لوگو
🌺بدون واترمارک
🌸کیفیت بالا
👇👇👇
دانلود
متن ۵۳ کتاب از علامه حسن زاده آملی ( apkbook.blog.ir).rar
16.84M
👆👆متن ۵۳ جلد از کتاب های فیلسوف و عارف ذوفنون مرحوم علامه #حسن_زاده_آملی رحمهالله علیه
🔰🔰🔰🔰🔰🔰
https://eitaa.com/ehyakalam
🌷🌷🌷
⛔️ باطن دشمن برخلاف اظهارات دیپلماسی اوست.
#معارف_اعتقادی👇🌷
https://eitaa.com/ehyakalam
🔵🔵🔵
⁉️⁉️ مقصود از شيطان در قرآن چيست؟
پاسخ:
👇
📌كلمه «شيطان» از ماده «شطن» گرفته شده، و «شاطن» به معنى «خبيث و پست» آمده است و شيطان به موجود سركش و متمرد اطلاق مى شود، اعم از انسان و يا جن و يا جنبندگان ديگر، و به معنى روح شرير و دور از حق، نيز آمده است، كه در حقيقت همه اينها به يك قدر مشترك بازگشت مى كنند.
بايد دانست كه «شيطان» اسم عام (اسم جنس) است، در حالى كه «ابليس» اسم خاص (علم) مى باشد، و به عبارت ديگر «شيطان» به هر موجود موذى و منحرف كننده و طاغى و سركش، خواه انسانى يا غير انسانى مى گويند، و ابليس نام آن شيطان است كه آدم را فريب داد و اكنون هم با لشكر و جنود خود در كمين آدميان است.
📌از موارد استعمال اين كلمه در قرآن نيز برمى آيد كه شيطان به موجود موذى و مضر گفته مى شود، موجودى كه از راه راست بركنار بوده و درصدد آزار ديگران است، موجودى كه سعى مى كند ايجاد دودستگى نمايد، و اختلاف و فساد به راه اندازد، چنانكه مى خوانيم:
«انما يريد الشيطان ان يوقع بينكم العداوة والبغضاء،.
.. »:
«شيطان مى خواهد بين شما دشمنى و بغض و كينه ايجاد كند... » (۱).
📌با توجه به اينكه كلمه «يريد» فعل مضارع است و دلالت بر استمرار دارد حاكى از اين معنى است كه اين اراده، اراده هميشگى شيطان است.
و از طرفى مى بينيم كه در قرآن نيز شيطان به موجود خاصى اطلاق نشده، بلكه
حتى به انسانهاى شرور و مفسد نيز اطلاق گرديده است. آنجا كه مى خوانيم: «وكذلك جعلنا لكل نبى عدواً شياطين الانس والجن» «بدينگونه ما براى هر پيامبرى دشمنى از شيطانهاى انسانى و يا جن قرار داديم». (۲)
و اينكه به ابليس هم شيطان اطلاق شده بخاطر فساد و شرارتى است كه در او وجود دارد.
🔵علاوه بر اينها گاهى كلمه شيطان بر «ميكربها» نيز اطلاق شده:
به عنوان نمونه اميرمؤمنان (عليه السلام) مى فرمايد، «لاتشربوا الماء من ثلمة الاناء و لا من عروته، فان الشيطان يقعد على العروة و الثلمة»: «از قسمت شكسته و طرف دستگيره ظرف، آب نخوريد، زيرا شيطان بر روى دستگيره و قسمت شكسته شده ظرف مى نشيند» (۳).
🔵و نيز امام صادق (عليه السلام) مى فرمايد: «ولا يشرب من اذن الكوز، و لامن كسره ان كان فيه فانه مشرب الشياطين» (۴) «از دستگيره و قسمت شكسته كوزه آب مخوريد كه جايگاه آشاميدن شيطانها است».
🔵از قول پيامبر اسلام (صلى الله عليه وآله) مى خوانيم: «موهاى شارب (سبيل) خويش را بلند مگذاريد، زيرا شيطان آنرا محيط امن براى زندگى خويش قرار مى دهد، و در آنجا پنهان مى گردد» (۵)!
به اين ترتيب
روشن شد كه يكى از معانى شيطان ميكروبهاى زيانبخش و مضر است.
🔵ولى بديهى است منظور اين نيست كه: شيطان در همه جا به اين معنى باشد، بلكه منظور اين است كه: شيطان معانى مختلفى دارد، كه يكى از مصداقهاى روشن آن «ابليس» و لشكريان و اعوان او است: و مصداق ديگر آن انسانهاى مفسد و منحرف كننده، و احيانا در پاره اى از موارد به معنى ميكروبهاى موذى آمده است (دقت كنيد). (۶)
پي نوشتها
۱ مائده: ۹۱.
۲ انعام: ۱۱۲.
۳ كافى جلد ۶ كتاب الاطعمة والاشربة، باب الاوانى.
۴ كافى جلد ۶ كتاب الاطعمة والاشربة، باب الاوانى.
۵ كافى جلد ۶ كتاب الاطعمة والاشربة، باب الاوانى.
۶ تفسير نمونه ۱/۱۹۱
#معارف_اعتقادی👇🌷
https://eitaa.com/ehyakalam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺 هفدهم ربیع الاول جزو ۴ روز سال است که به فضیلت روزه ممتاز است. و روزه گرفتن آن معادل یک سال روزه گرفتن است.
🌺میلاد با سعادت حضرت محمد مصطفی صلی الله علیه و آله وسلم و امام جعفر صادق علیه السلام مبارک باد...🌺
#معارف_اعتقادی👇🌷
https://eitaa.com/ehyakalam
#هفته_وحدت
✅این روزها مشهور به ایام کشته شدن خلیفه دوم است؛ شهرتی که البته معلوم نیست از نظر تاریخی هم اعتبار داشته باشد. برخی شیعیان در این ایام، کارهایی میکنند که نام عید الزهرا یا فرحة الزهرا بر آن گذاشتهاند! دور هم جمع میشوند و شیرینی و شکلات میخورند و کل میکشند و میرقصند و گاه رفتارهای نامتعارف دیگر. به این نیت که دل حضرت زهرا (س) شاد شود. شاید علمای نخست شیعه هرگز گمان نمیکردند روزی برسد که پیروان اهل بیت دور هم جمع شوند و کارهایی سخیف انجام دهند به این امید که دل اهل بیت را به دست آورند. معمولا هم در مواجهه با نصیحت و خیرخواهی منتقدان، از تعابیری استفاده میکنند که مسلمان نشنود، کافر نبیند! گاه برای کارهایشان، مبانی فکری هم تدارک میبینند و میگویند «رُفِعَ القَلم» همین است دیگر! به بیان کوتاه، رُفِعَ القلم یعنی سنت گناهنویسی برداشته شده است. گویا خداوند از ترور خلیفه دوم چنان شاد است که اگر در این ایام هر گناهی انجام دهید هیچ چیز پایتان نوشته نخواهد شد. «مثقال ذرة خیرا یره و شرا یره» هم احتمالا شوخی است و نباید کام مومنان را با این حرفهای منبری تلخ کرد!
✅کلیشه است اگر بگویم فیلم این کارها در مناطقی که شیعه در اقلیت است منتشر میشود و رنج و درد فراوانی به آنها تحمیل میکند. شماری از گروهکهای تروریستی فعال در ایران که در همین سالهای اخیر جنایت میکردند کارهای خود را واکنشی غیورانه به توهین شیعیان به صحابه میدانستند و حتی از فیلم این توهینها برای انگیزهبخشی به نیروهای تحت فرمان خود استفاده میکردند. شیعیانی که این چنین میکنند میدانند شریک خونهای ریخته و جانهای گرفته شدهاند؟ ممکن است بگویید آنها که خون نریختهاند، چه ربطی به آنها دارد؟ امام باقر (ع) پاسخ این پرسش را داده است: روز قیامت به دست کسی، کاسهای پر از خون میدهند و میگویند: «این سهم تو از خون فلانی است» شخص با تعجب به خداوند میگوید: «خدایا تو میدانی که من در طول عمرم هیچ کس را نکشتهام» پاسخ میآید: «چرا! سخنی را از کسی شنیدی و نقل کردی. نقلت دهان به دهان چرخید تا به دست فلان ظالم رسید و او هم جان آن شخص را گرفت. بنابراین در این قتل به اندازه خودت سهیمی!»
این جشنها علاوه بر خونریزی، دردسرهای دیگری هم دارد:
✅در اختلاف بین دو گروه که یکی اقلیت مطلق و دیگری اکثریت مطلق است هیچگاه اقلیت نباید بنزین بر آتش اختلاف بریزد که در نهایت دود این آتش به چشم خودش خواهد رفت. البته که مراد نویسنده از بنزین نریختن بر آتش اختلاف، چشم بستن بر حقیقت و دفاع نکردن از خود نیست که وظیفه تخلفناپذیر امامتپژوهان شیعه است. اما فاصلهای فراوان است میان دفاع مودبانه و حمله هتاکانه. نمونههایی از دفاع مودبانه و مستدل را میتوان در المراجعات، الغدیر، معالم المدرستین و شبهای پیشاور دید.
✅ رفتارهای تند، غیر منطقی و بیادبانه در این روزهای ربیعالاول باعث میشود شیعه به عنوان گروهی فحاش و بیاخلاق به جهان معرفی شود و سایر ابعاد تشیع مانند معارف بلند توحیدی، حِکَمی و عرفانی پوشیده بماند. روشن است که این رفتارها، تنها موجب دوری مردم جهان از حقایق تشیع میشود و اندک شعله احتمال حقانیت شیعه را در دلهای طالبان حق، خاموش خواهد کرد. گناه محرومیت آنها از تشیع، تندروی اینهاست.
✅ما با بسیاری از برادران اهل سنت در کشورهای گوناگون اسلامی عقاید، منافع و اهداف مشترک داریم که ممکن است بر اساس آن، همکاریهای پرثمر با یکدیگر داشته باشیم، اما این رفتارها موجب دور شدن آنان از ما و نزدیک شدنشان به فرقههای خشن تکفیری میشود. به بیان روشنتر، تلاش برای سنی ماندن اهل سنت و نرفتن آنان به سوی وهابیت، از جمله مهمترین کارهایی است که بر دوش ماست. باید مراقب باشیم که جشنهای خرافی نهم ربیع، این کوشش مهم را ناکام نگذارد؛ البته اگر برادران تندمزاجمان بگذارند و شادی زودگذرشان در قم و کاشان به عملیات انتحاری جانیان در کراچی نینجامد!
#بصیرت
#معارف_اعتقادی👇🌷
https://eitaa.com/ehyakalam
🌺🌺🌺
🔴 زیارت امام زمان (عج) در روز جمعه
🔵 اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا حُجَّةَ اللهِ في اَرْضِهِ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا عَيْنَ اللهِ في خَلْقِهِ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا نُورَ اللهِ الَّذي يَهْتَدي بِهِ الْمُهْتَدُونَ، وَيُفَرَّجُ بِهِ عَنِ الْمُؤْمِنينَ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ اَيُّهَا الْمُهَذَّبُ الْخآئِفُ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ اَيُّهَا الْوَلِيُّ النّاصِحُ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا سَفينَةَ النَّجاةِ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا عَيْنَ الْحَيوةِ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ صَلَّي اللهُ عَلَيْكَ وَعَلي آلِ بَيْتِكَ الطَّيِّبينَ الطّاهِرينَ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ عَجَّلَ اللهُ لَكَ ما وَعَدَكَ مِنَ النَّصْرِ وَظُهُورِ الاَْمْرِ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يامَوْلايَ، اَنـَا مَوْلاكَ عارِفٌ بِاُوليكَ وَاُخْريكَ، اَتَقَرَّبُ اِلَي اللهِ تَعالي بِكَ وَبِآلِ بَيْتِكَ، وَاَنْتَظِرُ ظُهُورَكَ، وَظُهُورَ الْحَقِّ عَلي يَدَيْكَ، وَاَسْئَلُ اللهَ اَنْ يُصَلِّيَ عَلي مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد، وَاَنْ يَجْعَلَني مِنَ الْمُنْتَظِرينَ لَكَ وَالتّابِعينَ وَالنّاصِرينَ لَكَ عَلي اَعْدآئِكَ، وَالْمُسْتَشْهَدينَ بَيْنَ يَدَيْكَ في جُمْلَةِ اَوْلِيآئِكَ، يا مَوْلايَ يا صاحِبَ الزَّمانِ صَلَواتُ اللهِ عَلَيْكَ وَعَلي آلِ بَيْتِكَ، هذا يَوْمُ الْجُمُعَةِ وَهُوَ يَوْمُكَ، الْمُتَوَقَّعُ فيهِ ظُهُورُكَ، َالْفَرَجُ فيهِ لِلْمُؤْمِنينَ عَلي يَدَيْكَ، وَقَتْلُ الْكافِرينَ بِسَيْفِكَ، وَاَنَا يا مَوْلايَ فيهِ ضَيْفُكَ وَجارُكَ، وَاَنْتَ يا مَوْلايَ كَريمٌ مِنْ اَوْلادِ الْكِرامِ، وَمَأْمُورٌ بِالضِّيافَةِ وَالاِْجارَةِ، فَاَضِفْني وَ اَجِرْني، صَلَواتُ اللهِ عَلَيْكَ وَعَلي اَهْلِ بَيْتِكَ الطّاهِرينَ.
🌺🌺🌺
🌹ولادت با سعادت فخر آسمان و زمین، حضرت محمد مصطفی صلی الله علیه و آله و سلم و امام جعفر صادق علیه السلام را به وجود نازنین امام زمان ارواحنا فداه و همه منتظران تبریک و تهنیت عرض می کنیم.
#امام_زمان
#معارف_اعتقادی👇🌷
https://eitaa.com/ehyakalam
✅ اهمیت کار شما و این «طرح ولایت» در اینجاست. شما با آگاهی، وارد عرصهی حیات اجتماعی خودتان در دوران جوانی میشوید.
امام خامنهای مدظله العالی
🔻 ثبت نام سومین دوره سراسری
🇮🇷 #طرح_ولایت_مجازی ١۴٠١🇮🇷
🔸 برادران و خواهران غیرحوزوی (١٨تا۴٠سال)
👈 ویژه #دانشجویان
#معلمین و #فعالین_فرهنگی
🔴 مهلت ثبتنام : تا ١۵ آبان ماه
📌 محل ثبتنام 👇
🌐 hamzevasl.ir
کانال مرکز آموزشهای آزاد 👇
🆔 @maab_iki
🌐 کانال و سایت مؤسسه امام خمینی(ره)
🔰 https://eitaa.com/iki_ac_ir
🌐 https://iki.ac.ir
☎️ 02532113627
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢#نقد_مسیحیت_تبشیری(13)
خانواده خدا
✍ استاد محسنمنصوری
پژوهشگر #موسسه_کلامی_احیاء_همدان
#معارف_اعتقادی👇🌷
https://eitaa.com/ehyakalam
هدایت شده از بسمت خدا | سیروسلوک🇵🇸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸️با صدای ماندگار مرحوم کافی
🔶️ارزش نمازشب و نگاه ویژه حضرت ربوبی به #شب_زنده_داران
🌙کانال معرفتی #نمازشب 👇
[به جمع نمازشبی ها ملحق شوید]
https://eitaa.com/joinchat/3463250005Ca6b1a984ed
⚫️ #سیر_مطالعات_فکری_و_تاریخی 1⃣
✍️ بررسی شبهات #تعدد_زوجات_پیامبر (ص) و حکم چند همسری در اسلام
📖 دانلود ۲۹ مقاله و کتاب سودمند؛ با کلیک کردن روی عنوان اثر
✍ #محمدصادق_ابوالحسنی
✔️ محور اول: بررسی شبهات حکمت تعدد زوجات در اسلام و قرآن
1. فلسفه حکم تعدد زوجات | مسعود امامی - پژوهشنامه اسلامي زنان و خانواده
2. بررسی شبهات موجود درباره تعدد زوجات در قرآن کریم | حسین رضایی فرج الله میرعرب - فصلنامه مطالعات علوم قرآن
3. آیة تعدد زوجات، حکمی مطلق یا مشروط؟ | اثر رضا شکرانی - مهدی حبیباللهی - پژوهشنامه زنان
4. چندهمسری در قرآن؛ چالشها و رویکردها | فرجالله هدایتنیا - فصلنامه قرآن، فقه و حقوق اسلامی
5. علل دیگر تعدد زوجات؟ | زین العابدین قربانی _ مجله درسهایی از مکتب اسلام
6. مبانی فقهی و حقوقی نظام تعدد زوجات در خانواده | فریبا حاجی علی - فصلنامه فقه و حقوق خانواده
7. تعدد زوجات | ابراهیم عبدی پور - حقوق اسلامی (فقه و حقوق)
8. پاسخ دفتر حضرت آیت الله سبحانی به مقایسه چند همسری و چند شوهری در اسلام؛ جوابیه به روزنامه اطلاعات
✔️ محور دوم: بینش و سیره پیامبر (ص) درباره نظام زن و خانواده
1. زن و خانواده در باز خوانی سیره پیامبر (ص) | محمد رضا زیبایی نژاد؛ ماهنامه حوا
2. زن از نگاه پيامبر (ص) | اثر محمد شفیعی / نشریه زن و فرهنگ
3. احترام به مقام زن در سیره نبوی (ص) | فاطمه پهلوان پور و سید علی اکبر حسینی ایمنی؛ فرهنگنامه سیره پیامبر اعظم (ص)، انتشارات پژوهشکده باقرالعلوم (ع)، ص ۹۳ به بعد.
4. زن در سنت و سیره پیامبر اکرم (ص) در جامعه | زهرا حجازی دوست / پرتال جامع امام خمینی (ره)
5. اصول ارتباط اجتماعي با زنان بر اساس سيره فعلي پيامبر (ص) | نویسندگان: رجبي طاهره, بختيارنصرآبادي حسنعلي / فصلنامه اخلاق
6. سبکهای رفتاری پیامبر اعظم(ص) با زنان در عرصه های اجتماعی، جنگ و خانواده | نویسندگان سید حسن قریشی کربن؛ حجت شعبانی / فصلنامه علمی – پژوهشی سیاست متعالیه
7. حضور پزشکي و درماني زنان در جنگ هاي عصر پيامبر (ص) (سال هاي 1 تا 11 هجرت) | حاجيان پور حميد و كريمي زينب / سالنامه مجله ايراني اخلاق و تاريخ پزشكي
8. آیت ا... کورانی در گفت و گو با قدس: «منشور حقوقی زن» در سیره اجتماعی پیامبر(ص)
9. بررسی شیوه های ارتباطی پیامبراکرم (ص) [از جمله روابط خانوادگی] | ایوب هاشمی و محمدعلی فلاح / فصلنامه حبل المتین
10. اصول حاکم بر سیره پیامبر (ص) در خانواده | حجت الله بیات - محمد باقری زاده اشعری
فصلنامه حدیث اندیشه
✔️ محور سوم: چیستی و چرایی تعدد زوجات پیامبر (ص)؛ پاسخ به شبهات
1. کتاب مهم «عذر تقصیر به پیشگاه محمد [ص] و قرآن»؛ مورد توصیه استاد ابوالحسنی (منذر)
اثر یک دانشمند انگلیسی به نام «جان دیون پورت» که اساساً این کتاب را برای عذرخواهی از تهمتهای غربیان به وجود مقدس پیامبر رحمت (ص) نگاشته است؛ ترجمه سید غلامرضا سعیدی.
2. بررسی اصول اخلاق خانوادگی و همسرداری نزد پیامبر (ص) | فرزین سلیمی؛ منیژه پدیه؛ مهدیه خنجری - فصلنامه حبل المتین (نقطه پرگار)
3. حکمت چندهمسری در حیات رسول خدا (ص) | نیکو دیالمه - فصلنامه تاریخ فرهنگ و تمدن اسلامی
4. چند همسری در قرآن و سیره پیامبر (ص) | وحیده حمامی - بینات 1385 شماره 52
5. تحلیل حکمتهای تعدد زوجات پیامبر(ص) و بازخوانی اختصاصات نبی در ازدواج | فرزانه حکیم زاده؛ حسین حسینیان مقدم - فصلنامه «مطالعات اسلامی زنان و خانواده»
6. تفسير آيات مربوط به همسران پيامبر با تأکيد بر شبهات نوپديد | جعفري اباذر - فصلنامه مطالعات تفسيري
7. پیامبر اکرم (ص) و چند همسری | مصطفى جعفرپیشه - نشریه بازتاب اندیشه
8. چرایی تعدد همسران حضرت محمد (ص) | علي محمد آشناني؛ قائمیه اصفهان
9. بررسی همسر گزینی پیامبر اعظم (صلی الله علیه و آله) | علی اصغر رضوانی - نشریه شمیم یاس
10. بررسی انحرافات تاریخی و اعتقادی« زنان پرده نشین و نخبگان جوشن پوش» | فاضل حسامی - نشریه مطالعات راهبردی زنان
11. ازدواجهاى پیامبر | نشریه پاسدار اسلام
12. جايگاه و نقش همسران رسول خدا (ص) در تحولات سياسي، فرهنگي صدر اسلام با تاکيد بر احاديث فريقين | بشیر سلیمی و اصغر کریمخانی - کنگره علوم اسلامی
✔️ محور چهارم: نقد دیدگاه مستشرقان در باب تعدد زوجات پیامبر (ص)
1. مستشرقان و تعدد زوجات پيامبر اکرم (ص) | اثر كيوان احساني و ماندانا قنبري - از مقالات همايش بين المللي شرق شناسي...
2. نقد دیدگاه مستشرقان درباره تعدد همسران پیامبر (ص) از منظر قرآن | محمد حسین محمدی؛ فاطمه صارمی - قرآن پژوهی خاورشناسان
◾️ معرفی منابع فوق، لزوما به معنای تایید همه محتوای آن نیست.
#معارف_اعتقادی
https://eitaa.com/ehyakalam
🔰 چرا زنان ایرانی، نباید مانند زن غربی آزادی داشته باشند؟
⭕️ در ابتدای باید سوال کرد که چه کسی گفته است زنان در ایران آزادی ندارند؟ بلکه دستاوردهای ایران در حوزه زنان نشان دهنده فراهم شدن زمینه های پیشرفت همه جانبه زنان است.
اما اگر منظور از آزادی زنان در غرب، آزادی در پوشش و روابط و آن چیزهایی است که در فمینیسم تبلیغ می شود، باید گفت:
♨️ اولا نه تنها در غرب آزادی برای زنان وجود ندارد؛ بلکه #دیکتاتوری_رسانهای و سبک زندگی تحمیل شده غربی توسط رسانه ها آنها را #مجبور می کند که آنگونه باشند و گرنه مورد پذیرش واقع نمی شوند.
ثانیا مشکلاتی که برای زنان از ناحیه همین آزادی و #فمینیسم به وجود آمده است به وضوح نشان می دهد که در غرب آزادی زن معنا ندارد.
🔴 برخی از واقعیتهای زن در غرب:
👈 رشد سریعتر میزان خودکشی در زنان، نسبتبه مردان در آمریکا: در میان سالهای 2000 تا 2016، با وجود اینکه آمار خودکشی در مردان نیز با میزان 21 درصد درحال افزایش بود، افزایش این آمار برای بانوان نزدیک به 50 درصد بود.
👈 گزارشی به نام «پارادوکس #خوشبختی زنان» که توسط دفتر ملی تحقیقات اقتصادی منتشر شد، می گوید علیرغم بهبود شاخص های کمی سلامت، طی ۳۵ سال گذشته در آمریکا، شادی کلی ذهنی در میان زنان هم به طور مطلق و هم به طور نسبی نسبت به شادی مردان کاهش یافته است.
👈 پس از یک قرن آزادی زنان، وزارت بهداشت و خدمات انسانی آمریکا گزارش میدهد که از هر 5 زن آمریکایی بیش از ۱ نفر، در طول زندگی خود به بیماری روانی مبتلا میشوند و دو برابر بیشتر از مردان در معرض افسردگی قرار دارند.
👈 مصرف بیرویه الکل در میان زنان آمریکایی بین سالهای ۲۰۰۲ تا ۲۰۱۳ بیش از دو برابر شده است.
👈 موارد سندرم الکل جنینی در نوزادان تازه متولد شده از سال ۱۹۹۶ تا ۲۰۱۸ دو و نیم برابر شده است.
⭕️ بلایی که فمینیسم بر سر زنان غربی آورد این بود که به اسم آزادی و برابری زنان برخی از حقوق آنها را حذف کرد. به عنوان مثال حجم ساعات کاری یا شرایط خاصی که به نفع زنان در برخی کشورها وضع شده بود به ضرر زنان تغییر کرد. طبق برخی قوانین اجبار نیروی کار زن به برداشتن و جابجایی بار بیش از یک وزن معین ممنوع بود اما به اسم برابری زن و مرد این امتیازات زنان لغو شد.
💢 تشویق زنان به کسب #شغل و استقلال مالی، پروژهای بود که توسط #موج_اول_فمینیسم ترویج شد. با ترویج ضرورت کسب شغل توسط زنان، اشتغال اولویت بالاتری نسبت به ازدواج پیدا کرد که در سال ۲۰۲۰، ۷۰ درصد طلاقها توسط زن صورت گرفته است. که در میان زنان تحصیلکرده #دانشگاه، تعداد کسانی که دادخواست طلاق را آغاز میکنند به 90 درصد میرسد؛ چرا که آنها در معرض تبلیغات فمینیستی بسیار بیشتری از طریق برنامههای مطالعات زنان و جنسیت هستند.
ظلم مهمی که یکی از نتایج اصلی این موج از فمینیسم بود، تحمیل بار اقتصادی زندگی بر دوش زنان بود:
👈 اکنون سرپرست اقتصادی نیمی از خانوادههای آمریکایی زنان هستند. یعنی فارغ از بحث شاغل بودن زنان، نیمی از خانوادهها مسئولیت تامین مالی آنها با زن هست.
#شبهه
#فمینیسم
#اعتقادی
#معارف_اعتقادی👇🌷
https://eitaa.com/ehyakalam
سالگرد قتل عام مسجدگوهرشاد مشهد و جنبش علیه کشف حجاب _ 1397.mp3
13.37M
✅ پاسخ به شبهات و سوالات حقوق زنان
🎙 حسن رحیم پورازغدی
🔸 حجاب اجباری، مهریه، مسائل جنسی، حق طلاق، ازدواج سفید، نکاح موقت و...
☑️هنگام کپی، از لینک دانشنامه استفاده کنید
#حجاب
#زن_عفت_افتخار
@daneshnameh1399