eitaa logo
امام حسین ع
22.2هزار دنبال‌کننده
414 عکس
2.1هزار ویدیو
2هزار فایل
کانال مداحی و شعر و سبک https://eitaa.com/emame3vom
مشاهده در ایتا
دانلود
. حتما بخوانید. مادحین و وعاظ آیا علیه السلام رئیس است؟! ✍️ به قلم حجت الاسلام دکتر قربانی مقدم 🔹در سالهای اخیر بر زبان گویندگان و قلم نویسندگان اینطور رایج شده که امام صادق رئیس مذهب جعفری است. درحالی که این تعبیر کاملاً غلط و ساخته و پرداخته مخالفین شیعه است. البته بعضی نیز با توجه به جایگاه علمی امام صادق و نقش بی بدیل ایشان در احیاء اسلام، گمان کرده اند که این لقب، تمجید از مقام شامخ حضرتش محسوب میشود و مکرر آن را بر زبان جاری میکنند. 🔹باید دانست که اصلاً مذهبی به نام «جعفری» وجود ندارد و هیچ یک از متکلمین و علمای بزرگ شیعه مانند شیخ مفیدها، سید مرتضی‌ها، شیخ صدوق‌ها و... از چنین مذهبی نام نبرده اند. آنچه هست مذهبی است به نام دوازده امامی که مؤسس آن، شخص پیامبر است و البته امام اولش امیرالمومنین میباشد. امام صادق علیه السلام نیز ششمین پیشوا محسوب میشود. 🔹علامه امینی در کتاب و در کتب گوناگون اثبات کرده اند که شیعه از زمان پیامبر و با دستور شخص ایشان ایجاد شده است. اما از آنجایی که مذاهب فقهی چهارگانه اهل سنت نوعا اواخر قرن دوم پیدا شده است، سعی کرده اند پیدایش مذهب تشیع را تا زمان فوق به عقب رانند، زیرا حقانیت مکتبی که از صدر اسلام وجود داشته نسبت به مذاهبی که در اواخر قرن دوم پدیدار شده، امر واضح و روشنی است. (البته مخالفینی که مقداری انصاف داشته باشند، پیدایش شیعه را تا زمان فوق به تاخیر می اندازند، وگرنه بعضی از معاندین، چنین تبلیغ می کنند که شیعه ساخته و پرداختهٔ قرون متأخرتر مثلاً در زمان صفویه است.) 🔹 بله حتی می‌توان به دلیل حجم عظیم روایات امام صادق علیه‌السلام، با مسامحاتی فقه شیعه را فقه جعفری نامید، اما مذهب شیعه که مفهومی وسیع‌تر دارد و شامل یک برنامه اعتقادی، اخلاقی و عملی است، از دوره پیامبر عزیز اسلام و با امامت امیرالمومنین علیه السلام شکل گرفت. 🔹به هرحال آنچه مسلم است، نقش عظیم امام صادق علیه السلام در حفظ و احیاء اسلام (و نه فقط تشیع) است. اما نباید فراموش کرد که حضرت صادق علیه السلام، امامِ ششمِ مذهبی است که دهها سال قبل از ولادت ایشان، توسط ص تاسیس شده است. .
متن فوق را وعاظ و مادحین بخوانند. شهادت تسلیت باد
4_5915633785935760099.mp3
2.62M
#آموزش_مداحی #صدا_سازی #استاد_سید_مهدی_طباطبایی_فر
doa_nodbeh2_yasererahmani.mp3
4.6M
#آموزش_مداحی #فنون_مداحی #دعا مبحث:آموزش دعاخوانی موضوع:دعای ندبه مدت زمان فایل:٧دقیقه و ۴٠ثانیه مدرس:استاد #یاسر_رحمانی
میرداماد.mp3
9.33M
های زیباسازی صدا: ،تحریر،موج گرفتن و ذخیره نفس های بهداشت صدا حتمی است
امام حسین ع
. چرا صوتهای قدیمی باز نمیشه روی ایتا! #امام_زمان بفریادمون برسه با این ایتا . گناه کردیم اومدیم رو
. 📣 اطلاعیه ✳️ پیرو اطلاعیه روز گذشته و شکل گیری ابهاماتی در ذهن برخی کاربران محترم، پاسخ گزیده‌ای از پرتکرار ترین سوالات مطرح شده در ساعت‌های اخیر تقدیم می‌شود: ❓ آیا قرار است فعالیت ایتا متوقف یا برنامه واگذار شود؟ 🔹 به هیچ وجه. ایتا هیچ برنامه‌ای برای پایان فعالیت یا توقف روند توسعه خود ندارد؛ بلکه به عکس، محدودیت منابع عزم ما را برای طراحی خدمات جدید از جمله سرویس‌های پرداخت برای نیل به استقلال مالی بیشتر نموده است. ❓ آیا ایتا مثل واتس اپ از حالت ابری خارج خواهد شد؟ 🔸 ایتا در حال حاضر ابری است و ابری هم خواهد ماند. بدین معنی که با خروج از حساب کاربری یا لغو نصب، داده‌های کاربر از بین نمی‌روند و با ورود مجدد به برنامه در دسترس هستند. (برخلاف واتس اپ و دیگر برنامه‌هایی که ابری نیستند) ❓ طراحی جدید ایتا چه تفاوتی با وضعیت فعلی خواهد داشت؟ 🔹 در حال حاضر فضای ابری ایتا از لحاظ زمانی و حجمی هیچ محدودیتی ندارد. ولی در شیوه جدید که هنوز در مرحله طراحی است و فعلاً پیاده سازی نشده است، برای نگه‌داری داده‌ها سقف زمانی و حجمی معقولی در نظر گرفته خواهد شد؛ آن هم به ترتیبی که به فعالیت‌های متعارف افراد، گروه‌ها و کانال‌ها هیچ لطمه‌ای وارد نشود. ❓ آیا ایتا به علت محدودیت منابع داده‌های کاربران را حذف نموده است؟ 🔸 تا این لحظه ایتا بصورت ارادی هیچ فایل یا داده مورد استفاده‌ای را حذف نکرده است. البته بروز اشکالات فنی و غیرمترقبه که یکی از دلایل آن محدودیت منابع می‌باشد و موجب آسیب دیدن بخشی از فایل‌های ذخیره شده گردید، ما را بر آن داشت تا برای تداوم خدمت‌رسانی، در شیوه عمل خود در آینده تغییراتی ایجاد کنیم. ❓ آیا توصیه می‌کنید کاربران اطلاعات خود را از ایتا خارج کنند؟ 🔹 برخی کاربران از ایتا به عنوان Cloud Partition یا هارد شخصی آرشیو داده استفاده می‌کنند. با وجود اعمال سقف 50 مگ برای هر آپلود، کاربرانی داریم که دهها گیگابایت اطلاعات در ایتا ذخیره کرده‌اند ولی پس از ماه‌ها و حتی سال‌ها به آن مراجعه نمی‌کنند. توصیه ما صرفا این است که از ایتا به عنوان پیام رسان استفاده کنید نه آرشیو شخصی. ❓شیوه جدید ذخیره سازی ایتا چه مزیتی خواهد داشت؟ 🔸 مشکل امروز ما انباشت حجم داده‌هایی است که بسیاری از آنها حتی توسط کاربر ارسال کننده هم استفاده نمی‌شود. لذا تصمیم داریم در شیوه جدید به هر کاربر فضای مکفی اختصاص دهیم و مدیریت این فضا را هم به خود شخص واگذار کنیم تا بتواند داده‌های لازم را ذخیره کند و فایل‌هایی که پس از یکبار مشاهده، نیازی به آنها ندارد را حذف نماید. «در پایان از کاربران عزیز استدعا دارد از ارسال پیام به واحد پشتیبانی در زمینه این موضوع خودداری فرمایند تا روند پاسخگویی به مشکلات فنی سایر کاربران با تاخیر مواجه نشود» •┈••✾••┈• 🔰کانال رسمی ایتا: .
. بسم الله الرحمن الرحیم کاش میشد به دل غمزده سامان بدهم به دو چشمان کویرم نمِ باران بدهم پیِ تو روضه به روضه همه جا رفتم من نگرانم که ندیده رُخ تو جان بدهم گُنهم حال تو را سخت به زحمت انداخت چقدر هدیه به درگاه تو عُصیان بدهم ؟ خبط من یوسف من باعث این غیبت شد حقم اینست که من تن سوی زندان بدهم خویِ حیوانی من بُرد ز تو دورم کرد حیف باشد به خودم منصب انسان بدهم بزن امّا تو بیا چشم مرا خُشک نکن که فقط فخر به این دیدهء گریان بدهم با همه بی سر و پایی تو رهایم نکنی ولی افسوس که من عشق تو ارزان بدهم حال که آمده ام گر که برانی ز درت چه جوابی به دل زار و پریشان بدهم جان مادر دل ما را به مدینه برسان عوضش هر چه بخواهی بخدا، آن بدهم با تو خواهم به بقیع و غم آن گریه کنم تا که شاید به دلِ سوخته درمان بدهم تو بیا روضه بخوان حضرت صادق چه کشید تا که جان پای غم ناطق قرآن بدهم جدّ تو روی زمین خورد همه خندیدند باید از دیدهء خود اشکِ فراوان بدهم . ▫️ مظلومیت یعنی هزاران شاگرد تربیت و امر دین را احیا کنی، اما در لحظه هجوم به خانه ات، هنگامی که ماموران خلیفه غاصب، پا برهنه و بی عمامه به دنبال خود می‌کشاندنت، تنها و بی یاور باشی. ◾️ اوج مظلومیت آنجاست که حتی کسی به خون خواهی ات قیام نکند. امان از خاطراتِ تلخ کوچه و غربت و بی یاوری و امان از کمی و ضعف و بی‌وفایی شیعیان مدعی، حتی در عصر غیبت 🔘 شهادت بر امام زمان و شما شیعیان تسلیت باد
. بسم الله الرحمن الرحیم به نام خالق عالم، به حق حضرت سرمد بیا که سینه ی ما پُر شد از مصیبت بی حد اگرچه قسمت این دل، همیشه بوده جدایی زبان به شکوه ندارم، هر آنچه یار بخواهد رسیده ام به ته خط، ولی برای رضایت نشد دلم به خلاصیِ از گناه، مقید همیشه نامه ام آزرد قلب فاطمی ات را ولی دوباره نکردی مرا ز خانه ی خود، رد نشسته ام به دو چشم پُر آب تا که بمیرم به پای روضه ی جانسوز جعفر بن محمد رئیسِ مکتب حق باشی و غریب؟! بمیرم نه زائری، نه رواقی، نه گنبدی و نه مرقد خیال کن سرِ پیری میان سجده که هستی کسی به چکمه به روی عبات پا بگذارد دوباره واژه ی چکمه مرا رساند به گودال به روی عرش برین شمر... وای فاطمه آمد .
Mohammad Hossein Pooyanfar - Be To Az Door Salam (128).mp3
5.66M
به از تو دور سلام به سلیمان جهان از طرف مور سلام✋ https://eitaa.com/emame3vom/24851
•﷽• (ع) فرمودند که هر کس، محبت مادر ما رو در دلش حس کرد؛ میتونه به مادرِ ما بگه: مادر...! . 💢 آیا ما شیعه هستیم؟ ♦️ قال الصادق علیه‌السلام: ليس من شيعتنا مَن قال بلسانه و خالفنا فی أعمالنا و آثارنا... ♦️ امام صادق علیه السلام فرمودند: کسی که به زبان دم از تشیع زند اما در عمل برخلاف اعمال و کردار ما عمل کند از شیعیان ما نیست. 📚 وسائل الشیعه، ج ۱۵، ص ۲۴۷ .
🔴🔴 🔵🔵 💠 دعای حضرت فاطمه زهرا (علیها سلام) در روز پنجشنبه 🔹اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ الْهُدَى وَ التُّقَى وَ الْعَفَافَ وَ الْغِنَى وَ الْعَمَلَ بِمَا تُحِبُّ وَ تَرْضَى 🔹اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ مِنْ قُوَّتِكَ لِضَعْفِنَا وَ مِنْ غِنَاكَ لِفَقْرِنَا وَ فَاقَتِنَا وَ مِنْ حِلْمِكَ وَ عِلْمِكَ لِجَهْلِنَا 🔹اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ أَعِنَّا عَلَى شُكْرِكَ وَ ذِكْرِكَ وَ طَاعَتِكَ وَ عِبَادَتِكَ 🔹برَحْمَتِكَ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ. 🔸خدایا! از تو هدایت و تقوا و عفاف و بی نیازی می-خواهم؛ و اینکه به آنچه تو دوست داری و می-پسندی، عمل کنم. 🔸خدایا! از قدرت تو برای ضعف و ناتوانی-ام، از ثروت و توانگری تو برای فقر و تهیدستی-ام، و از بردباری و دانایی تو برای جهل و نادانی-ام می-خواهم. 🔸خدایا! بر محمد و آل محمد درود فرست؛ و ما را در ادای شکرت، یاد کردنت، اطاعتت، و عبادت و بندگی-ات یاری فرما. 🔸به رحمتت ای مهربان ترین مهربانان. 📚 بحارالانوار جلد 87 صفحه 339 ا〰〰〰〰 .
. دوباره فصل گلهاست شهرمدینه غوغاست زینت فضای عالم گلی زنسل طاهاست نخل دینِ حق دوباره پرثمر شده زین گلی که در مدینه جلوه‌گر شده در سپهر دین پیدا یکی قمر شده بنت فاطمه، معصومه جان خوش آمدی(۳) درگلشن ولایت گل واشده دوباره موسی بن جعفرامشب باباشده دوباره جان نجمه و دخترموسی آمده این گل ولا ازنسل طاها آمده در خصائلش تالی زهرا آمده بنت فاطمه، معصومه جان خوش آمدی(۳) از یمن مقدم او مدینه با صفا شد درخانه ی ولایت شورو شعف بپاشد درسپهر دین نورُ اَلا نور آمده بهرِتهنیت از آسمان حورآمده هفتمین امام شادان ومسرورآمده بنت فاطمه، معصومه جان خوش آمدی(۳) در آسمان یثرب ماه مدینه آمد بر اهل بیت عصمت سرور سینه آمد درسپهردین ماهی بگشته آشکار این مه آمده ازلطف خاص کردگار این گل ولا باشد ز زهرا یادگار بنت فاطمه، معصومه جان خوش آمدی(۳) این عبدِ روسیاهت آمده در پناهت هستم عزیزِ موسی محتاج یک نگاهت همچو فاطمه هستی شما خیرکثیر آمده سویت مولاتنا عبد فقیر امشب از کرم معصومه جان دستم بگیر بنت فاطمه، معصومه جان خوش آمدی(۳) هستم عزیز زهرا همیشه بی قرارت کنارسفره ی تو گردیده ریزه خوارت از طفولیت گردیده ام گدای تو گشته شاملم لطف تو وعطای تو با نگاه تو دارم به دل ولای تو بنت فاطمه، معصومه جان خوش آمدی(۳) مرقد تو بهشتم مهر تو در سرشتم نام تو را زطفلی بر قلب خود نوشتم بی ولای تو من بی کسم معصومه جان هستی چون رضا همه کسم معصومه جان عمریه تویی فریاد رسم معصومه جان بنت فاطمه، معصومه جان خوش آمدی(۳) تاصف محشر ای دوست کویت پناه شیعه است هرکس به سینه دارد ولایت تو بیمه است یار آشنا هستم به گلزار تو خار بر منِ گدا هستی توصاحب اختیار تا صف جزا بر من ولایت اعتبار بنت فاطمه، معصومه جان خوش آمدی(۳) .