eitaa logo
امام حسین ع
21.9هزار دنبال‌کننده
414 عکس
2.1هزار ویدیو
2هزار فایل
کانال مداحی و شعر و سبک https://eitaa.com/emame3vom
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
. 🎤 از همون روزی که دنیا اومدم تا رسیدنت دلم شور میزنه ترسم اینه بمیرم نبینمت ، واسه دیدنت دلم شور میزنه اضطراب بازی با جونم میکنه ، انتظار داره دیوونم میکنه آرزومه ببینم مادرِ تو واسه نوکری نشونم میکنه ... یَا بنَ الحسن کجایی ، من آمدم گدایی ... قلب من رو خط معکوس میزنه ، لحظه هام ثانیه هام یار نمیشن نَه کلافی نَه طلایی تو بساط ، واسه یوسف اینا بازار نمیشن فاصله حس من و شما شده ، فاصله رمز من و شما شده فاصله افتاده بین من و تو ، فاصله تقدیر ما دوتا شده الهی بشکنه پای فاصله که جوونیِ منو ازم گرفت چقَدَر بهت بگم بسه دیگه ، چقَدَر بهت بگم دل گرفت ... یَا بنَ الحسن کجایی ، ای وای از این جدایی ... دوس دارم پَر بکشم از این قفس ، دوس دارم جون بگیرم زیر نگات یه نگاه مهربونت مال من ، همه ی دار و ندار من فدات تو حضور تو منم که غایبم ، تو کلاس عشق تو جا میزنم هی میگم یه روز منم عاشق میشم ، هی میگم دلو به دریا میزنم آسمونم بی تو سوت و کور شده ، بی تو این زمین چقدر صبور شده دستمو هِی روی دستم میزنم ، دل من بدجوری از تو دور شده ... یَا بنَ الحسن کجایی ، مُردم از این جدایی ... https://eitaa.com/emame3vom/46309 .👇
. حجت‌الاسلام ناصر رفیعی صبح امروز در سیزدهمین همایش مدیران هیئت‌های محوری و برگزیده کشور که در مجتمع یاوران مهدی قم برگزار شد، با اشاره به اینکه غدیر باید برای همگان معرفی شود، اضافه کرد: اگر غدیر انکار شود و نتوانیم حقانیت آن را اثبات کنیم در حقیقت امامت و مهدویت انکار می‌شود؛ داستان غدیر برای خودمان قطعی و حتمی شود و ما به عنوان یک هیأتی باید بتوانیم چند دلیل برای حقانیت آن بیان کنیم. وی با اشاره به اینکه پیامبر اسلام برای همه‌چیز حتی نوع لباس پوشیدن سخن گفتند، محال است نسبت به جانشینی خود موضع‌گیری نداشته باشند، گفت: برخی می‌گفتند که پیامبر در مورد جانشین خود سخنی نگفته است درحالی‌که با زدن چنین حرفی در حقیقت به پیامبر توهین شده است. وی ادامه داد: برخی مدعی شدند که رسول خدا خبرگانی را تعیین کرد تا جانشین را مشخص کنند درحالی که این فرضیه به هیچ وجه قابل اثبات نیست و در اسناد تاریخی هیچ اشاره‌ای به شورا نشده است. رفیعی با اشاره به اینکه غدیر اعلام امامت نیست بلکه اعلام رسمیت امامت علی(ع) است، عنوان کرد: نخستین بار جانشینی پیامبر در خانه پیامبر در یوم الدار ۲۰ سال قبل از غدیر مطرح شده است. وی با بیان اینکه در هیئت‌ها باید عالمانه سخنرانی و مداحی کرد، اظهار کرد: امروز دنیای فضای مجازی است و به راحتی هر سخنی در هر زمان و مکانی قابلیت انتشار دارد به همین علت افرادی که تربیون دارند باید بیشتر مراقب سخنان خود باشند. رفیعی با تاکید بر اینکه بدون داشتن علم غدیر نمی‌توان برای غدیر کار کرد، گفت: هیأتی‌ها باید کتب مرتبط با غدیر را بخوانند و از آن دفاع کنند تا بتوانند غدیر را برای مردم ترویج کنند. وی از دلایل سکوت امیرالمومنین (ع) بعد از وفات پیامبر یاد کرد و افزود: یهود به شدت بعد از پیامبر ترویج یافته و خطر آن زیاد شده بود، تفکر اجتهاد در میان اهل سنت بر نص مقدم شده بود، منافقان بسیاری در مدینه بودند و بسیاری از امام علی(ع) کینه به دل داشتند و نمی‌گذاشتند که ایشان در رأس باشند. رفیعی یادآور شد: در مورد فتح مکه و تغییر قبله در قرآن آیاتی داریم که می‌گوید نعمت بر مسلمانان تمام شد اما در مورد روز غدیر داریم که نعمت تمام و کامل شد. وی فریادها و اعتراض‌های حضرت زهرا(س) نسبت به غصب خلافت را دیگر نشانه حقانیت غدیر دانست و گفت: اگر جانشینان پیامبر در خلافت به حق بودند دختر پیامبر هیچگاه این همه صدمه و لطمه نمی‌دیدند. رفیعی با اشاره به اینکه اگر مظهر عزا و غم شیعه عاشوراست مظهر جشن و شادی شیعه باید غدیر باشد، گفت: پاداش اطعام در روایات با اطعام ۱۲۴ هزار پیامبر برابری می‌کند. استاد حوزه و دانشگاه با تاکید بر اینکه همه ما نسبت به غدیرمسؤولیت داریم، عنوان کرد: شاکر تلاش غدیریان اول رسول اکرم(ص) و دوم حضرت زهرا(س) هستند. .
روضه _شهادت امام محمد باقر علیه السلام _ حاج میثم مطیعی.mp3
4.84M
🔻روضه و مرثیه🔻 علیه السلام 🔶روضه جانسوز امام باقر علیه السلام 🔻گریز به روضه حضرت ابوالفضل العباس و حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها علیه السلام
02.mp3
2.41M
🔻روضه و مرثیه🔻 علیه السلام 🔶روضه جانسوز امام باقر علیه السلام 🎤 🔻گریز به روضه مصائب شام و قصر یزید ملعون علیه السلام
1. ای نعمت ولایت تو.mp3
4.8M
اَلسَّلامُ عَلَیکَ اَیُّهَا الدُرُّ الفاخِر ( علیه السلام ) ای نعمت ولایت تو بهترین نِعَم ولی لطف بینهایت تو شامل اُمَم هم باقر العلومی و هم کاشف الغموم هم منبع سخایی و هم جود و هم کرَم ای آنکه گفت خواجه ی اَسری تورا سلام بپذیر هم سلامِ منِ خسته از کرَم وا حسرتا که کُشته ی زَهرِ جفا شدی از کینه ی هِشام تو ای شاه محتشم غريب اوست که در موسم زيارت حج مدينه و آن همه زائر که هست مهمانش شب شهادت او يک نفر نمي ماند که اشکِ غم بفشاند به قبر ويرانش ... من خاطراتِ کربلا در سینه دارم داغی به دل از آن غمِ دیرینه دارم دستان بابای مرا زنجیر بستند ... .
. 📋 آمدم سرزده بی‌حرف و سخن کربلایی سیدرضا نریمانی ـــــــــــــــــــــــــــــــــــ آمدم سرزده بی‌حرف و سخن خسته‌ام خسته ز آلوده شدن به بزرگیت نظر کن نه به من من شکستم دل تو، تو نشکن تو بزرگی و حقیرم، العفو باز تحویل بگیرم، العفو یخ فروشم که یخم آب شده بنده‌ات بنده‌ی ناباب شده با هویٰ و هوسش خوار شده سخت شرمنده‌ی ارباب شده پشت کردم به حسین خام شدم باعث گریه‌ی آقام شدم هیچ‌کس دوروبرم نیست که نیست ذکر توبه به سرم نیست که نیست اشک و حال سحرم نیست که نیست توشه بهر سفرم نیست که نیست خرج نَفْسم شده کل عملم می‌دود پشت سر من اجلم وای بر دور ز قرآن شدنم وای بر بی‌سر و سامان شدنم از عطای تو گریزان شدنم معصیت بود و پریشان شدنم چکمه بر دوش خود آویخته‌ام بغلم کن که به هم ریخته‎ام گرچه آلوده و رسوا هستم نوکر فضه و اسما هستم نجفی هستم و والا هستم شیعه‌ی حضرت مولا هستم حضرت بنده‌نواز است علی به خدا روحِ نماز است علی شب قدر است بها می‌خواهم درد کافی‌ست دوا می‌خواهم رزق یک سال بکا میخواهم کربلا با رفقا می‌خواهم تو بگو تا که از این غم چه کنم من هوایی حسینم چه کنم آن حسینی که غم آبش دادند آب می‌خواست عذابش دادند با کف و سوت جوابش دادند روی سرنیزه که تابش دادند خبرش رفت به خیمه، ای داد مادرش دست به پهلو افتاد یوسف من وسط گودالی من بمیرم چقدر مینالی نیزه باران شدی و بی حالی تاج روی سر من، پامالی مهر من را به رویت می‎بندند دست و پا میزنی و میخندند آبرودار قبیله‎ست نزن با عصا بر تنش ای مست نزن شاعر:  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــ https://eitaa.com/emame3vom/46315 ‌👇
4_5989907750602147755.mp3
6.28M
برات میخونه امشب ددلم دیوونه ی دیوونه ی ایوون طلایت سرم سرگشته ی گلدسته صحن و سراته علی حق و علی حی و  هو دیوانه ی آنم که وفایی دارد آن یار که چشم دلربایی دارد این ذکر مرا همیشه دیوانه کند ایوان نجف عجب صفایی دارد هر قلب به سینه قبله گاهی دارد هر قبله برای خود خدایی دارد اما زدرون کعبه فرمود خدا حاجی به حرم حال و هوایی دارد در وقت طواف ربّنایی دارد بر گرد حرم مهدی زهرا گوید ایوان نجف عجب صفایی دارد ای کعبه به خود مبال از روی شرف جایت بنشین که هرکه جایی دارد الحق که ملائکه چنین می گویند ایوان نجف عجب صفایی دارد عشق من و تو چه ماجرایی دارد این قصّه چه شاهی چه گدایی دارد من بین صفا و مروه هم می گویم ایوان نجف عجب صفایی دارد ((قاسم صرافان))
3. روضه.mp3
7.83M
( علیه السلام ) من خاطراتِ کربلا در سینه دارم داغی به دل از آن غمِ دیرینه دارم در کربلای عشق بودم چار ساله پرپر شدند در پیش چشمم باغ لاله ... دیدم که اکبر در یمِ خون دست و پا زد سقای طفلان ناله ی اَدرک اَخا زد دیدم که اصغر با گلوی پاره پاره دستان بابای مرا زنجیر بستند ... .
. 📋 میون شعله ها آه یکی میزد صدا آه ✔️ / حاج محمود کریمی ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ میون شعله ها آه یکی میزد صدا آه اتیش گرفته دامن تموم بچه ها آه عمو سوختم تو دست دشمنا آه همه گوشواره ها آه بیا تو این غریبیا ، بیا برس به داد ما آه عمو سوختم کنار عمه ها آه دیدم تو قتلگاه آه یه عده بی حیا آه تن بابا مو زیر دست و پا آه به زیر سنگ و تیر و شمشیرا و نیزه ها آه عمو سوختم دیدم بالا سرش آه ، همه دور و برش آه یه جای سالمی نمونده بود تو پیکرش آه به پیش چشم زهرا مادرش آه نبودی شمر اومد با خجرش آه عمو سوختم نبودی اومدن آه همه جری شدن آه تو که نبودی ما رو تازیانه میزدن آه عمو سوختم نبودی پیشمون آه سیاه شد آسمون آه ببینی گوش و چشم لاله گون آه چهل نفر با تازیونه دور عممون آه عمو سوختم سر داد و نداد دست در دست یزید دین است لا اله الا الله است حسین بعد صد سال اگر از سر قبرم گذری من کفن پاره کنم زندگی از سر گیرم ندارم دستت از دامن به جز درخاک ان دم هم که بر خاکم روان گردی بگیرد دامنم گردت ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ .👇