eitaa logo
ادیان و فرق
102 دنبال‌کننده
94 عکس
77 ویدیو
16 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔮 یهود و جادوگری در قرون وسطی (٣) ✡️ تاریخ فرهنگی «قبیله لعنت»؛ قسمت دهم 1️⃣ مطالعهٔ شواهد بسیاری از ابتلای به را در اختیار ما می‌گذارد: 👈 اعمال منافی عفّت و زناکاری و جادوگری همه چیز را تباه کرد. (میشنا سوطا، ١٣:٩) 👈 وقتی کسانی که طلسم‌ها و افسون‌ها را به‌عنوان حفاظت خود در مقابل خشم و قهر خداوند به کار می‌بردند، فراوان شدند، غضب الهی بر جهان نازل شد و شخینا از اسرائیل دور گردید. (توسیفتا سوطا، ٣:١۴) 👈 دربارهٔ «شمعون بن شطح» که در قرن اوّل پیش از میلاد می‌زیسته است، گفته‌اند که او ٨٠ زن جادوگر را در یک روز در شهر «اشقلون» حلق‌آویز کرد. (میشنا سنهدرین، ۴:۶) 👈 «ابی یوحانیان» اظهار داشته است که هیچ‌کس به عضویت «مجلس کبیر» قبول نمی‌شود؛ مگر آن‌که علاوه بر داشتن صفات و معلومات گوناگون، از علم سحر و جادو مطّلع باشد. (سنهدرین، ١٧ الف) 2️⃣ تلمود، مهم‌ترین کتاب در و ستون فقرات آن است. هیچ کتابی نمی‌توان یافت که به اندازهٔ تلمود بر یهودیت تأثیر داشته باشد. 3️⃣ با مراجعه به تلمود می‌توان ریشه‌های «یهودیّت صهیونیستی» و سران را دریافت و اساس سوگیری‌های آنان را در برابر خدا، جهان و بندگان مشاهده کرد. 4️⃣ در ادبیات تلمودی به‌عنوان منبع آموزشی و الهامی عمومی یهود که یهودیان تحت آن تعلیم می‌یافتند شواهد عرفان آمیخته با و به فراوانی یافت می‌شود. ✍️ استاد اسماعیل شفیعی سروستانی
🕎 ایام سوگواری سه‌هفته‌ای یهود 1️⃣ از روزهٔ ١٧ تموز تا روزهٔ ٩ آو «روزهای تنگنا» نامیده می‌شود. در این روزها ازدواج کردن، اصلاح موی سر، خرید خانه، لباس نو پوشیدن و… به‌مناسبت عزاداری ممنوع می‌باشد. 2️⃣ بر اساس ماه تموز اغلب آبستن حوادث شوم بوده و موجی از اضطراب و ترس بر آن حکم‌فرماست. لذا بر این باورند که ماه تموز با فراز و نشیب‌های فراوانی روبه‌رو بوده، جوّی سنگین مغشوش و ناآرام دارد. آنان بر این عقیده‌اند که در این ماه بیش از هر ماه دیگر بر جهان سلطه دارد! 3️⃣ روز نهم ماه آو (سال‌روز ویرانی معابد اول و دوم اورشلیم) یکی دیگر از ایام سوگواری و روزهٔ یهودیان است و رسم است که یهودیان در فاصلهٔ سه هفته (بین ١٧ تموز تا ٩ آو)، از برگزاری برخی مراسم با اعمال شادی‌آور خودداری می‌کنند. 4️⃣ در روز نهم ماه آو، معابد اول و دوم بیت‌المقدس با فاصلهٔ زمانی حدود ۴٩٠ سال ویران گشتند. خرابی معبد اول در ایام پادشاهی صدقیا در سال ٣٣٣٨ عبری و خرابی معبد دوم در ایام ربّی یوحنان بن زکای در سال ٣٨٢٨ عبری صورت گرفت. 5️⃣ این روز به‌عنوان تلخ‌ترین مناسبت تاریخ یهود ثبت شده است.
📚 دربارهٔ «کتاب صبحی» و «پیام پدر» 1️⃣ این دو کتاب با این‌که ظاهراً خاطرات زندگی آقای معروف به است، ولی در واقع حقایقی جالب درباره‌ی و فساد داخلی رهبران این دار و دسته‌ی سیاسی است، و برای شناخت ماهیت مذهب‌سازی به‌وسیلهٔ استعمارگران، کمک فراوانی می‌کند و اسرار جالبی را برای نخستین‌بار افشاء می‌سازد. 2️⃣ آن‌چه که بر اهمیت و ارج «کتاب صبحی» و «پیام پدر» می‌افزاید آن است که نویسندهٔ آن‌ها، سال‌های متمادی «منشی مخصوص عبدالبهاء» بوده و به‌قول خودش: «کاتب وحی و واسطهٔ فیض بین حق و خلق!» بوده و در راه پیش‌برد اهداف ، ١٢سال تمام به سفرهای تبلیغی در ایران و بلاد دیگر رفته است. 3️⃣ این دو کتاب فساد عظیم و همه‌جانبهٔ دستگاه رهبری بهائی‌گری و انحراف اخلاقی مبلّغین را به‌طور روشن نشان می‌دهد. 4️⃣ این دو کتاب نشان می‌دهند که چگونه نشان افتخار از بریتانیای کبیر! دریافت می‌کند و چگونه از حاکم انگلیسیِ فلسطین به اخذ لقب «سِر» مفتخر! می‌گردد و در حق دولت فخیمهٔ! انگلستان، دعای جاودانی شدن می‌خواند! 5️⃣ آن‌هم در زمانی‌که صدها میلیون انسان محروم، در آفریقا و آسیا، زیر سلطه‌ی ضدانسانی امپریالیسم انگلیس در بدترین شرایط به‌سر می‌بردند!
زندگی صبحی و تاریخ بابیگری.pdf
1.84M
📚 خاطرات زندگی صبحی و تاریخ بابیگری و بهائیگری 👈 مجموع دو کتاب: «کتاب صبحی» و «پیام پدر» ✍️ مؤلف: فضل‌الله مهتدی 🔸 به كوشش و مقدمه: هادی خسروشاهی و مهناز رئوفی
📜 اعتراف فاضل مازندرانی (مبلغ و نویسنده ی مشهور بهائی) به امی نبودن علی محمد باب (مدعی دروغین) 📜 و چون تلمذ سيد باب به صغر سن در مکتب شيراز نزد معلمي کامل به وضع و مقدار درخور آن ايام مسلم در تاريخ و حضور چندي در محضر درس حاجي سيد کاظم رشتي به کربلا در ايام شباب نيز مصرح در کلمات خودشان است و آثار خطي به غايت زيبايشان در دسترس عموم مي باشد، مرادشان از اميت اين است که تحصيلات علميه به ترتيب و تدرج از مقدمات به درجه ي عاليه به نوعي که معمول و متداول ايام بود مانند شيخ احسائي و سيد رشتي و علما "اصحابشان و غيرهم از علماء" ننمودند و اين را به تشبيه و تقريب به حال جد امجد اعلاي خود اميت گفتند ... منبع: اسرار الآثار خصوصي (حرف الف)، ج1، ص191و192. ✍️ يکي از ادعاهاي طرفداران آيين هاي جعلي بابيت و بهائيت، امي بودن علي محمد باب (مدعي دروغين) مي باشد.
📜 کتاب مقدس (سفر پیدایش): درد زایمان و حکمرانی مردان بر زنان عذاب الهی برای زنان است! ✍️ و به‌ زن‌ گفت‌: «اَلَم‌ و حمل‌ تو را بسيار افزون‌ گردانم‌؛ با الم‌ فرزندان‌ خواهي‌ زاييد و اشتياق‌ تو به‌ شوهرت‌ خواهد بود و او بر تو حکمراني‌ خواهد کرد». منبع: عهد قديم، سفر پيدايش، باب سوم، فقره ي 16.
✡️ از تبعید بابلی تا تخریب معبد (١) 1️⃣ در دورانی ١٣۴ساله (از ٧٢٠ تا ۵٨۶ پیش از میلاد)، بر دولت یهود حکومت می‌کرد. در این دوران، دولتی است کوچک در کنار شهر-دولت‌های فنیقی (کنعانی) و فلسطینی که سرزمین آنان در حوزهٔ اقتدار دو امپراتوری بزرگ «آشور» و «مصر» قرار دارد. 2️⃣ با مرگ آشوربانیپال، پادشاه قدرتمند آشور، این امپراتوری رو به افول نهاد. از سال ۶٢۶ق.م، که دورانی طولانی از سلطهٔ خشن را از سر گذرانیده بودند در اتحاد با قبایل سامی کلدانی به‌رهبری نبوپولاسر، تهاجم به آشور را آغاز کردند. 3️⃣ در سال ۶٢٣ق.م شهرهای اصلی آشور به تصرف نبوپولاسر کلدانی و متحدین ایرانی‌اش درآمد. بقایای دولت آشور در سرزمین‌های شمال‌غربی بین‌النهرین استقرار یافتند؛ و به تکاپوی خود علیه کلدانی‌ها و ایرانی‌ها ادامه داده و با حمایت نظامی ، فرعون مصر، تهاجم به سرزمین‌های از دست رفته را آغاز نمودند. 4️⃣ در این زمان، با ازدواج ، پسر نبوپولاسر، با امتیس، دختر هووخشتر، پادشاه ماد، جبههٔ متحد کلدانی‌ها و ایرانی‌ها تقویت شد. 5️⃣ سرانجام، در سال ۶٠۵ق.م ارتش متحد مصر و آشور در جنگی سخت با ارتش کلدانی و متحدین ایرانی‌اش، به‌فرماندهی بخت‌النصر، شکست خورد و به حیات امپراتوری مهیب آشور پایان داده شد. کمی پس از این جنگ بخت‌النصر به جای پدر پادشاه بابل شد.
✡️ در تاریخ‌نگاری یهود، دومین مظلومیت بزرگ یهودیان است. اما این ماجرا نیز مانند سایر مظلوم‌نمایی‌های یهودی، دروغی بزرگ بیش نیست.
✡️ از تبعید بابلی تا تخریب معبد (٢) 1️⃣ در کوران این حوادث، «شاه و اشرافیت یهود» نه در جبههٔ و کلدانی‌ها، بلکه متحد فرعون مصر و دولت آشور هستند! 2️⃣ در زمان جنگِ با ارتش فرعون مصر و متحدین آشوری‌اش (۶٠۵ق.م) شاه یهود بود. او شاه دست‌نشانده‌ای بود که وی را به قدرت رساند و متحد و خراج‌گزار فرعون بود. 3️⃣ بخت‌النصر، به‌رغم پیروزی بر ارتش مصر، به قلمرو «دولت کوچک یهود» تعرض نکرد؛ و تنها از این پس یهویاقیم خراج سالیانهٔ خود را به «دولت بابل» تقدیم می‌کرد. 4️⃣ تمکین یهویاقیم به بخت‌النصر ٣سال بیشتر دوام نیاورد و از این زمان عاصی شد! عصیان شاه یهود به‌خاطر پیوند با اتحادیهٔ جدیدی بود که در شرق مدیترانه با مشارکت ٣ دولت کوچک فلسطینیِ غزه، اشقلون و اشدود و دولت‌های صور و اورشلیم در زیر رهبری فرعون مصر شکل گرفت. 5️⃣ در نتیجه، در سال ۵٩٨ق.م بخت‌النصر به غرب لشکر کشید، حکمرانان و رجال هوادار مصر در ۵ دولت فوق را به‌عنوان به بابل منتقل کرد و حکمرانان محلی موردنظر خود را منصوب نمود. یکی از این تبعیدیان شاه ١٨ساله یهود است که سه ماه پیش با مرگ پدر به قدرت رسیده بود. 6️⃣ این سرآغاز ماجرایی است که در با عنوان «تبعید یهودیان به بابل» نقطهٔ عطفی در تاریخ به‌شمار می‌رود. در این تاریخ‌نگاری، دومین مظلومیت بزرگ یهودیان، پس از انهدام قبایل ده‌گانهٔ شمالی به‌وسیلهٔ امپراتوری آشور است. 👈 این ماجرا نیز دروغی بزرگ بیش نیست.
✡️ اولین ورود به اورشلیم به آرامی و بدون خونریزی انجام شد و سخنی از قتل و غارت و کشتار در میان نیست. وی حتی خاندان سلطنتی یهود را عزل نکرد.
✡️ از تبعید بابلی تا تخریب معبد (٣) 1️⃣ یهویاقیم و پسرش شاهانی ستمگر بودند و در از آنان به نیکی یاد نشده است. در این زمان ، همسر یهویاقیم و مادر یهویاکین، چهرهٔ اصلی و مقتدر دربار یهود است. بنابراین، به‌سان سایر حکومت‌های این‌چنینی، دربار یهود را باید «دربار زنانه» و دولت یهود را «دولت حرمسرا» دانست. 2️⃣ ورود به به آرامی و بدون خونریزی انجام شد و سخنی از قتل و غارت و کشتار در میان نیست. شاه نوجوان یهود، به‌همراه مادر و درباریان و بزرگان شهر، به استقبال پادشاه بابل رفت و بخت‌النصر به شهر وارد شد. 3️⃣ مورخینِ عهد عتیق از بردن خزانهٔ دربار سلطنتی و معبد سلیمان به‌وسیلهٔ بخت‌النصر خبر می‌دهند؛ ولی این قطعاً تنها بخشی از ذخایر است که طبق روال آن زمان، و امروز، به‌عنوان «غرامت جنگی» ضبط شد؛ زیرا در زمان تهاجم دوم بخت‌النصر هنوز ثروت انبوهی را در اورشلیم می‌یابیم. 4️⃣ بخت‌النصر، یهویاکین و مادر قدرتمندش را با گروهی از بزرگان و کاهنان قبایل یهودا و بنیامین و لاویان، به‌همراه هزاران تن از غلامان و کنیزان و خوانندگان و نوازندگان ایشان، به‌همراه خود به بابل برد و عموی ٢١ساله یهویاکین به‌نام را در سِمَت نایب‌السلطنهٔ شاه یهود در اورشلیم منصوب کرد. 5️⃣ بخت‌النصر خاندان سلطنتی یهود را عزل نکرد و حکمرانی بیگانه بر یهودیان نگمارد. انتقال شاهان و رجال هوادار مصر به بابل و نصب حکمرانان جدید محلی که هوادار بابل یا بی‌طرف شمرده می‌شدند، سیاستی بود که بخت‌النصر در دولت‌های فلسطینی نیز اجرا کرد.