فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔖 برای دختر همسایه
📌 پیام دخترانِ افغانستانی به دخترانِ ایرانی
#تاریخ
#تجربه
#عبرت
به کانال نوشتههای انقلابی بپیوندید🔻
https://eitaa.com/enqelabi_nevesht
هدایت شده از رسانه انقلاب اسلامی
💠 علیه نامردمیها
جنگ امروز ما، جنگ اعتقاد است، جنگ ارزشهای اعتقادی- انقلابی علیه دنیای کثیف زور و پول و خوشگذرانی است. جنگ ما، جنگ قداست، عزت و شرف و استقامت علیه نامردمیهاست.
۱۳۶۷/۴/۱۳
#امام_خمینی(رحمةاللهعلیه)
#ارزشهای_انقلابی
#رسانه_انقلاب_اسلامی
کانال رسانه انقلاب اسلامی🔻
@rasaneh_enqelab
•┈••✾•🍃🌺🍃•✾••┈•
@t_manzome_f_r
کانال تبیین منظومه فکری رهبری
#یادداشت
#جنگِنرمِسخت
🔖 ما بر سرِ آن عهد که بستیم…
🇮🇷سلام سردار! امروز بار دیگر به یاد شما و همرزمان شهیدتان، در تمام جهان، سرافراز شدیم. به فرموده رهبر انقلاب که شما را «یار عزیز» خطاب میکردند، شما به کمک و هدایت خداوند علیم و قدیر توانستید کار بزرگی را به سامان برسانید و معجزهٔ عزمِ راسخِ انسانهای مؤمن را درمعرض نگاه جهانیان قرار دادید، تا ایران و ایرانی امیدوارتر از همیشه به تلاش و همت برانگیزد.
🇮🇷سردار شهیدم! امروز هم مردانِ مؤمن، دانشمند، پرتلاش و فرماندهانِ غیورِ نیروی هوایی سپاه ما، با تأسی از شما از پیشروی در راه شناخت هدفهای بلند و راههای میانبُر برای رسیدن به آن و همتگماشتن و گامبرداشتن خستهنشده، به ایستگاههای میانِ راه، دلخوش و قانع نشدند و درزمانیکه شدیدترین و ظالمانهترین تحریمها، از جانب شقیترین اشقیاء در حق «ملت مظلوم اما مقتدر ایران اسلامی» وارد شد، با اعتماد به خدای بزرگ باردیگر همه توان خود را بهعرصهآوردهاند و «موشک بالستیک هایپرسونیک پیشرفته» را ساختند، که قادر به عبور از فضاهایِ مهمِ سامانههای سپر دفاع موشکی دشمن میباشد و تا دهها سال بعد، هیچ موشکی نمیتواند با آن برابری کند.
آری! امروز این «جهشِ نسلی در حوزه موشکها» که باعث افزایش امنیت و اقتدار ملی ماست، مدیون جهاد شبانهروزی و عزمراسخ شما بزرگمردان نظام اسلامی است، که با انقلاب و نظام عهدِ خون بستید. ما نیز یکبار دیگر با انقلاب و نظام اسلامی عهدمیبندیم که تا آخرین قطره خون، پایکارنظام بایستیم.
✍ آمنه عسکری منفرد
@enqelabi_nevesht
کانال نوشتههای انقلابی
نوشتههای انقلابی
#یادداشت
#جنگِنرمِسخت
🔖 پس به هر دستی، نشاید داد دست!
🔻یکی از برکات(!) فتنهی ۱۴٠۱، رخنشاندادن آثار بیماریِ اجتماعیِ «سلبریتیزدگی» و به عبارت صحیحتر «چهرهگرایی» است:
صدهزاران، ز اهل تقلید و نشان
افکنَدْشان نیموهْمی در گمان
شبههای انگیزد آن شیطانِ دون
درفِتند این جمله کوران، سرنگون
(مثنوی معنوی، دفتر اول، بیتهای ۲۱۲۵ و ۲۱۲۷)
🔻 میگوییم«برکت»؛ زیرا تا قبل از این حوادث، بسیاری از ما،«چهرهگرایی» را تنها در حدّ یک پدیدهی نوظهورِ سرگرمکننده و بیخطر میدانستیم که به دلیل درهمتنیدگی با سبک زندگی مدرن و گسترش فضای مجازی، امری ناگزیر مینمود؛ اما بحران اخیر ثابت کرد که باید به سرعت و البته ریشهای، به درمان این ناهنجاری اجتماعی پرداخت؛ شاهد این مدّعا، هزینههای سنگینیست که برخی چهرههای وطنفروش در روزهای گذشته به کشور و مردم تحمیل کردند.
🔻 علاج بیماری یاد شده، اصلاح ذائقه و ارتقاء نگرش و آگاهی مردم به سمت «رجوع هوشمندانه» و «تخصّصمحور» به چهرههاست؛ بدینمعنا که اگر کسی در شاخهای چهره است، افراد او را تنها در قالب همان حرفه و تخصص خویش دنبال کنند و نه بیشتر.
🔻 چنانچه جامعه، به این رشد و بالندگی برسد که «مرجع» قراردادن چهرهها در انتخاب سبک زندگی و پذیرش باورهای اجتماعی- سیاسی، امری نامعقول و غیرمنطقی است، بسیاری از مشکلات این روزها در بستری آمیخته با «عقلانیت» و «آگاهی» حل خواهد شد و شاهد موجسواری برخی چهرههای خیانتکار و بهرهکشی آنها از احساسات و اعتماد مردم نخواهیم بود که:
چون بسی ابلیس آدمروی هست
پس به هر دستی، نشاید داد دست
(مثنوی معنوی، دفتر اول، بیت ۳۱۶)
✍ سیدی
@enqelabi_nevesht
کانال نوشتههای انقلابی
#یادداشت
#جنگِنرمِسخت
بسم الله الرحمن الرحیم
🔖 ما روایتگرانِ خوبی نبودیم
گفت: زن، زندگی، آزادی
گفتم: یعنی؛ ابتذالگرایی، ابزار لذت، کالا جهت تمتع مرد، اسباب فروپاشی خانواده، قربانی هوس، بندهی مخلوق، سیر در شقاوت و لغزش، آزادی دسترسی به زن و سرانجامش شد، همجنسگرایی و ازدواج با محارم. چرا که؛ نشنیده گرفتی «و لا تتبع خطوات الشیطان» را.
و گفتم: زن یعنی فاطمه زهرا(سلام اللهعلیها ) شاهد تولدش آسیه و مریم، سیده نساءالعالمین، «محدثه»، هم سخن فرشتگان، بهانه نزول سوره کوثر، «ام ابیها»، مادرِ پدر، دستش جایگاه بوسه پدر، ام الحسن و الحسین سیدی شباب اهل الجنه، شکیبا در آزمون، کفوِ ولی، حامی وصی، همگام با ولایت تا شهادت، الگوی حجاب و عفاف، محجبه در برابر نابینا و ...و ما ادارک لیلهالقدر؟ اصلاً کسی او را جز کفو او و خالق نمیشناسد!!!
و زن یعنی حضرت زینب، اسوه مقاومت، جبلالصبر، راوی کربلا، نهیبِ حیدرگونهاش ویرانگر کاخ اشقیا، تاریخ ساز، عامل پیروزی خون بر شمشیر.
گفت: در ۱۴۰۰ سال پیش قدم میزنی!!!
گفتم: تاریخ تکرار شد و آنچه از صدر اسلام تا به حال شنیده بودیم همه را در «عصر امام خمینی»، دفاع مقدس و دفاع از حرم اهل بیت دیدیم و حتی بهتر از صدر اسلام!!! به این گونه که امام خمینی فرمودند:«من با جرات مدعی هستم که؛ ملت ایران و توده میلیونی آن در عصر حاضر، بهتر از ملت حجاز در عهد رسولالله(صلیالله علیه و آله) و کوفه و عراق در عهد امیرالمؤمنین و حسینبنعلی(علیه السلام)میباشند.»(صحیفه امام خمینی جلد ۲۱ صفحه ۴۱۰)
گفت: چطور؟
گفتم: ندیدی که؛ مرضیه حدیدچی با شنیدن صدای شکنجه دخترش، در سلول قامت بست، واستعینو بالصبر و صلواه کرد.
+مگر ندیدی که؛ «معصومه آباد» در استخبارات عراق، به قول سردار دلها «اسارت» را به اسارت کشید و سردار دلها در ستایش او گفت: همه بدانند زینبِ بنت رسولالله چگونه بودهاست وقتی کنیز او «معصومه» اینگونه «معصوم» بودهاست. به تو به عنوان خواهرم، بهعنوان معرف دختر مسلمان شیعه، معرف ایران اسلامی، معرف تربیت خمینی افتخار میکنیم.
+آیا ندیدی که؛ مادر مصطفی احمدی روشن، بعد از شهادت پسرش با صلابت همچون کوه گفت: علیرضا را همچون مصطفی بزرگ خواهم کرد.
مگرندیدی که؛ مادر شهید مدافع حرم، رادمهر؛ به هنگام بازگشت پیکر پاک شهید سجده شکر بجا آورد.
+آیا خبر داری که؛ گلدسته محمدیان، در زمان جنگ و بمباران هوایی با حجاب کامل میخوابید و میگفت باید طوری باشم اگر خواستند از زیر آوار بیرونم آورند حجابم کامل باشد.
+آیا میدانستی که مجتهدهی امین به مقامی رسید که؛ صدای تسبیح موجودات را میشنید!!! و امام رضا(علیهالسلام) در عالم مکاشفه علت آن را عمل به قرآن و سیره اهلِ بیت دانستند.
+آیا شنیدی که؛ صدام در پاسخ اینکه چرا بنتالهدی صدر را همراه برادرش شهید کردی، گفت: اشتباه یزید را تکرار نمیکنم که؛ حضرت زینب را زنده نگه داشت.!!!
📌آری، گناه از تو نیست جان کلام این است، ما روایتگران خوبی نبودیم که؛ تحریف جای تبیین نشست و جهل جای آگاهی. و تو درک نکردی که حجاب پناه است و نه جفا.
✍عفت سیاح
@enqelabi_nevesht
کانال نوشتههای انقلابی
#یادداشت
#جنگِنرمِسخت
بسمالله الرحمن الرحیم
🔖 تحولآفرینی و نظم جدید جهانی
[۱]. رسالت همهی انبیا در پرورش حس تحولخواهی و تحولآفرینی بشر، برای ایجاد جامعهی بینالمللی الهی بوده است تا بستری مناسب، برای رشد بشر، جهت رسیدن به خوشبختی دنیا و آخرت فراهم کنند. امام خمینی نیز در ادامهی نهضت انبیا، در جهانی که غرق در ظلمت ناشی از نظام سلطه بود قیام کردند و با کمک ملتی تحولخواه و تحولآفرین، نظم غلط حاکم بر جهان را در هم شکستند و با شعار «نه شرقی، نه غربی» نظمی جدید در عالم را رقم زدند که صفآرایی دو جبههی حق و باطل را در پی داشت، از اینرو ایشان فرمودند انقلاب ما انفجار نور بود؛ انقلابی که هدفش حاکم کردن نظم جدید، بوسیلهی تمدنسازی و ایجاد جامعهی جهانی الهی بود. جامعهای که دنیا و آخرت، در آن با هم رشد کنند و در کنار پیشرفت مادی، به معنویت و اخلاق هم، توجه شود و نگاه به انسان تا حد حیوان، تنزل پیدا نکند.
[۲]. متاسفانه تمدن غرب که مبتنی بر اومانیسم و انسانمحوری منهای خداباوری است، میخواهد با کمک ابزارهای هوشمند و رسانههای نوپدید و همچنین با هزاران دوز و کلک، سبک زندگی منحط غربی را به مردم جهان، از جمله جوان و نوجوان ایرانی تحمیل کند تا از فروپاشی تمدنی که بر پایههای غلط بنا نهاده شده، جلوگیری نماید و به خیال خام خود، ضرباتی سخت بر تمدن نوین اسلامی -که در مقابلش قد علم کرده- وارد آورد. از اینرو سعی میکند از ویژگی تحولخواهی و تحولآفرینی جوان هوشمند ایرانی سوء استفاده کند و با تزریق دروغها و تحریفهای فراوان، ذهن او را در جهت رسیدن به اهداف پلید خود، تسخیر نماید. رهبر انقلاب دربارهی هوشمندی جوان ایرانی میفرماید: «دشمن هم میفهمد که چشم و گوش جوان امروز باز است، حواسش جمع است، هوشمند است، قابل تحلیل است، چه کار می کند؟ دشمن که بیکار نمیماند، دشمن برای اینکه این حالت جوان ما را خنثی کند، شروع میکند محتوای ذهنی برای جوان درست کردن. این حجم عظیم دروغها در شبکههای مجازی به خاطر این است. اینهمه دروغ، اینهمه خلاف واقع، اینهمه حرفهای انحرافی، اینهمه تهمت، برای این است که دشمن برای ذهن فعال، محتوا درست کند. اینکه من مدام میگو یم جهاد تبیین، جهاد تبیین، برای این است. محتوا را شما درست کنید». (بیانات در دیدار با دانشآموزان ۱۴۰۱/۰۵/۱۴)
[۳]. اکنون سوال اساسی این است که چگونه محتوا درست کنیم تا بتوانیم این سرمایههای جوان و نوجوان را که در بستر جمهوری اسلامی، تبدیل به عناصری تحولخواه و تحولآفرین و مبارز شدهاند و از رکود و ایستایی بیزارند و دائماً در تلاشند تا وضع موجود را تغییر دهند، حفظ کنیم؟ به نظر میرسد برای تهیهی بهترین محتواها باید به بیانات رهبر انقلاب رجوع کرد. با نگاهی گذرا به بیانیهی گام دوم انقلاب درمییابیم حکیم فرزانهی انقلاب، در سال ۹۷ تدابیر لازم برای برداشتن گام دوم انقلاب را اندیشیده و بار این مسئولیت عظیم را بر دوش جوان مومن انقلابی گذاشتهاند و در شرح و تفسیر بیانیه، در خرداد همان سال، در جمع دانشجویان، نیاز اساسی کشور به قیام عمومی، برای ایجاد یک تحول عظیم را مطرح نموده و جوانان را میداندار این قیام معرفی میکنند. همچنین در مراسم ارتحال امام خمینی در سال ۹۹ به بیان تحولات عظیمی که امام بزرگوار در قبل و بعد از انقلاب ایجاد کردند میپردازند و از امام خمینی، به عنوان امام تحول یاد می کنند و از همهی ما حرکت به سمت ایجاد تحول عظیم، در ساحتهای مختلف را مطالبه مینمایند. ایشان در این باره می فرمایند:«بعد از رحلت امام این حرکت تحولی وجود داشته است، منتها آن مقداری که وجود داشته، به نظر ما کافی نیست. ما به دلایل گوناگون قادریم که در بخشهای مختلف تمدنی کشور و تمدنی نظام تحول ایجاد کنیم، ولیکن خب، نکاتی وجود دارد؛ یعنی انتظار من از خودم و از جوانهایمان و از ملتمان و از نخبگانمان این است که در فکر ایجاد تحول در بخش های مختلفی که نیاز هست باشیم».(بیانات در مراسم ارتحال امام خمینی ۱۳۹۹/۰۳/۱۴) در دولت سیزدهم نیز، رهبر انقلاب خطاب به مسئولین نظام، بحث بازآفرینی انقلابی ساختارهای فرهنگی را مطرح نمودند و فرمودند: «در مسئلهی فرهنگ و رسانه، به گمان بنده ساختار فرهنگی کشور نیاز به یک بازسازی انقلابی دارد، ما مشکل داریم در ساختارهای فرهنگی کشور و یک حرکت انقلابی لازم دارد». (بیانات در نخستین دیدار رئیس جمهور و اعضای هیئت دولت سیزدهم ۱۴۰۰/۰۶/۰۶)[بند۳ از جلسهی تدریس جناب استاد فخریان اقتباس شده است].
✍ پروانه حاجیحسنی
@enqelabi_nevesht
کانال نوشتههای انقلابی
نوشتههای انقلابی
#یادداشت #جنگِنرمِسخت بسمالله الرحمن الرحیم 🔖 تحولآفرینی و نظم جدید جهانی [۱]. رسالت همه
📝ادامه مطلب...
[۴]. رمز تاکیدات مکرر حکیم فرزانهی انقلاب، در تحولآفرینی، شکلگیری تمدن اسلامی و غلبهی آن بر تمدن منحط غربی است. زیرا تا تحولآفرینی، تبدیل به گفتمان عمومی در جامعه نشود، پیشرفت همهجانبه در ساحتهای مادی و معنوی، پدید نمیآید و منهای پیشرفت همهجانبه، تمدنی رقم نخواهد خورد. لذا تمامی مسئولین در نظام جمهوری اسلامی، موظف به تحولآفرینی هستند؛ خصوصاً حوزهی علمیه که موظف است با روشهای جدید اجتهادی، دین نظامساز و تمدنساز را در جهت پاسخگویی به نیازهای نوبهنو جامعه به کار گیرد و دانشگاه که باید از رویکرد مصرفکنندهی علم به رویکرد تولیدکنندهی علم، تحول یابد و حل مسائل کشور را در دستور کار خود قرار دهد تا با پیشرفت در علم و تکنولوژی، بتوان در جهت تمدنسازی حرکت کرد. یقینا غربیها منهای بیشرفت علمی و تکنولوژی و بدون دستیابی به ابزارهای هوشمند و رسانههای نوپدید، هیچگاه نمیتوانستند سبک زندگی گناهآلود خود را در جهان بگسترانند و به تمدن جهانی دست یابند. کسانی که ما را در دستیابی به سختافزارها؛ مثل اینترنت ملی و شبکه ملی اطلاعات عقب نگهداشتند، باید در صدد جبران برآیند؛ زیرا اگر بخواهیم به تمدن اسلامی و جامعهی جهانی الهی دست یابیم ناچاریم، سبک زندگی اسلامی را به مردم خود و مردم جهان معرفی کنیم. برای این کار نیاز به پیشرفت در علم و تکنولوژی داریم که این کار جز با ایجاد تحول در دانشگاه،عملی نخواهد شد.
[۵]. در پایان باید بگوییم، مهمترین تحول، در وزارت آموزش و پرورش باید رخ دهد؛ زیرا تربیت بزرگترین سرمایههای یک کشور؛ یعنی نیروی انسانی، بر عهدهی این نهاد است. دوازده سال طلایی، از بهترین سالهای دانشآموزان، در اختیار آموزش و پرورش است. این وزارتخانه با اجرای دقیق سند تحول بنیادین آموزش و پرورش -که چندین سال است تصویب و ابلاغ شده- میتواند تحولی عظیم درفضای تربیتی ایجاد کند و با ارائهی الگوهای فراوانی که در اختیار داریم، هویت ملی نوجوانان را تقویت کند تا به ایرانی بودن خود افتخار کنند. همچنین به تقویت هویت دینی و انقلابی آنها مبادرت ورزد تا با جهتدهی هیجانات دوران نوجوانی و با استفاده از روحیه مبارزاتی آنها، جریان تغییر نظم جهانی را سرعت بخشد؛ همان نویدی که رهبر فرزانهی انقلاب، در سخنرانی اخیر خود، خطوط اصلی آن را ترسیم نموده و فرمودند: «خط اساسی اول، عبارت است از انزوای آمریکا، آمریکا در نظم جدید جهانی منزوی خواهد بود... خط اساسی دوم، انتقال قدرت سیاسی و اقتصادی و فرهنگی و حتی علمی از غرب به آسیا... خط اساسی سوم، فکر مقاومت و جبههی مقاومت، در مقابل زورگویی، گسترش خواهد یافت که مبتکرش جمهوری اسلامی است. (بیانات در دیدار دانش آموزان ۱۴۰۱/۰۵/۱۱)
[۶]. به نظر میرسد مهمترین نقش، در سرعتبخشی به حاکمیت نظم نوین جهانی، بر عهدهی حلقات میانی و جهادگران تبیین است تا از طرفی، با ایجاد گفتمان تحولآفرینی در تودهی مردم، روند پیشرفت و تمدنسازی را سرعت بخشند و از طرف دیگر با مطالبهگری از مسئولین، بخواهند با مدیریت صحیح خود، تحول در ساحتهای مختلف حکمرانی را در جهت تحقق خطوط اساسی نظم جدید، مدیریت کنند.
✍ پروانه حاجیحسنی
@enqelabi_nevesht
کانال نوشتههای انقلابی
هدایت شده از صوتهای رهبر انقلاب
سخنرانیتلویزیونیرهبرانقلابدرسالروزقیام۱۹دیموسیقی.mp3
2.27M
نظام جمهوری اسلامی حق ندارد وضع دفاعی کشور را جوری قرار بدهد که یک آدم بیعُرضهای مثل صدّامحسین بتواند بیاید شهر تهران را بمباران کند، موشک بزند و هواپیمای میگ ۲۵ او بیاید روی آسمان تهران حرکت کند و کاری از دست نظام برنیاید.
▪️بیانات در سخنرانی تلویزیونی در سالروز قیام ۱۹ دی
۱۳۹۹/۱۰/۱۹
#قدرت_موشکی_جمهوری_اسلامی_ایران
#وظیفه_نظام_اسلامی
#امام_خامنهای
••※[🔹∷∷※∷∷🔹]※••
@khamenei_voice
@t_manzome_f_r
هدایت شده از اسماعیل فخریان
فقط بیشرف بیطرف است.mp3
1.28M
🎙#بشنوید
تو کجایِ این مبارزهای؟
@fakhrian_ir
هدایت شده از اسماعیل فخریان
کجایِ کاری!
آقایان مسئولی که حرف از رفع فیلتر اینستاگرام و واتساپ میزنید، در هر پست و سمتی که هستید، چه در مجلس و چه خارج از آن!
چرا اینها را فیلتر کردید که حالا دنبال رفع فیلتر هستید؟ راستی واقعا این اپها محل ساماندهی انواع اغتشاشات و حملهها به مردم و کشور هستند یا نه؟ آیا فجازی موجود بستر حکمرانی غربی هست یا نه؟ اگر نه پس اشتباه کردید که فیلتر کردید، اگر آری، پس چرا حرف از رفع فیلتر میزنید؟
بالاترین مقامات امنیتی _ اطلاعاتی کشور همین را میگویند. میگویند اینها پیامرسان نیستند، بمب شیمیایی در فجازی هستند!
محل حضور تمام دشمنان مردم و کشور هستند. دشمن میلیاردها خرج کرد تا در فجازیِ بیقانون و بواسطه همین پلتفرمها پیادهنظام بسازد و ساخت. خب عقلتان را بهکار بگیرید، پس از رفع فیلتر همان آش و کاسه قبلی خواهد شد که! باز اغتشاش و هزینهتراشی برای ملت.
بیانیۀ مشترک وزارت اطلاعات و سپاه را که رهبری فرمود خیلی مهم است، خواندهاید یا نه؟
الان دیگر همه میدانند زمین مجازی دشمن، چه لجنزاری است! حالا شما نمیدانید، نمیدانم چرا.
ساده نباشید!
تا دونفر پیدا شدند گفتند: هزاران نفر با فیلترشکن وارد میشوند پس فیلتر بیاثر است، خام نشوید. قطعا فیلترهای معقول و هماهنگ، تا حد زیادی جلوی نفوذ دشمن را میگیرد.
ببینید در طول سال هزاران نفر موفق به قاچاق میشوند، آیا شما گمرک و مرزبانی را تعطیل میکنید؟ نه! پس چهکار میکنید؟ کارتان را بهتر و دقیقتر، با ضریب خطای کمتر انجام میدهید.
میگویند بعضی از کسب و کارها در این پلتفرمهاست، خب پلتفرم جایگزین درست کنید. که تا الان باید میکردید، تا همین الان صد در صد کوتاهی کردید! صد در صد مقصرید، ترک فعل کردید از نوع شدید، رسما متخلفید، باید بابت این کوتاهی وحشتناک، چوب بخورید.
این چه کسب و کاری است که همهچیزش دست آنور آبیهاست!
یک تکانی بهخودتان بدهید.
بیایید کشتههای فجازی را ببینید! شاید بهخودتان بیایید. شاید یک کاری بکنید. شاید هشیار شوید که مسئول ساماندهی این اوضاع شماها هستيد.
آهای مجلس محترم
آهای شورای عالی فجازی
آهای دولت
و آهای هر کسی که در اینباره مسئولیت داری!
میشه درست توضیح بدی دقیقا داری چی کار میکنی؟
میشه یک نگاه به شرح وظایف و امکاناتی که در اختیارت هست بندازی؟
معطل نکن، بشین تکلیفت رو با فجازی موجود مشخص کن!
نمیگم دیر میشه، دیر شده، تا الان چندتا گل هم خوردی داداش!
گام دومی باش
اهل تحول، اهل حرکت جهادی، اهل انجام کارهایی که به ظاهر شدنی نیست.
ما چنین مسئولینی میخوایم، اگر اینطور نیستید برید به زندگی شخصیتون برسید، کار رو بدید دست گام دومیها! کار رو بدید دست طهرانیمقدمها، دست حسنباقریها، دست احمدکاظمیها، دست حاجقاسمها.
@fakhrian_ir
هدایت شده از تبیین منظومۀ فکری رهبری
بسمالله الرحمن الرحیم
سالهاست فضای مجازی در دنیا دیگر بستر صرفاً انتقال پیام نیست. مالکان ابزارهای مجازی بزرگ در جهان به دنبال ساخت دهکده مجازی تحت سیطره و حکمرانی خودشان هستند. با فجازی کودتا بهپا میکنند. دولتی را میبرند و دولتی را میآورند. سبک زندگیها را تغییر میدهند. فتنه بهراه میاندازند، پیادهنظامِ بیمزد و مواجب درست میکنند، اصلاً آدم خودشان را میسازند. خلاصه هر کار که دلشان بخواهد با هویّت و ملیت کشورها انجام میدهند و به مخالفینشان هم اجازه نفس کشیدن نمیدهند. با یک دکمۀ هوشمند دهان مخالف را میبندند. شعارشان آزادی بیان است، اما با هوشمندانهترین روش، فکر و زبان کاربران را در قفسِ تحریف و دروغ و شایعه و خشونت حبس میکنند. برای مردم، خصوصاً کودک و نوجوان خودشان، انواع محدودیتها را جهت فاصله گرفتن از آسیبهای فجازی قرار میدهند، اما برای نابود کردن جامعه هدف خود و به بردگی کشاندن آنها، این محدودیتها را مسخره و خلاف آزادی میخوانند. جا را برای هزار و یک کثافت فرهنگی، سیاسی، امنیتی و اطلاعاتی باز میکنند، اما اگر بخواهی یک کلمه در نقدشان بنویسی یا رسوایشان کنی برای همیشه اخراجت میکنند. با این شرایط، بسیاری از کشورهای دنیا، یکبار برای همیشه تکلیف خود و مردمشان را با این فجازی «هار و بیرحم» مشخص کردند. آنها که خواستند و توانستند، به سمت بومیسازی فجازی رفتند. بستری متناسب با فرهنگ و هویت خودشان ساختند و جلوی نفود بیگانه را گرفتند.
آنها هم که توان یا اراده این کار را نداشتند، کمترین کاری که کردند قانونمند کردن فجازی در کشورشان بوده است.
اما در ایران، متأسفانه به جهت نادانی یا غفلت یا بیارادگی یا بیتقوایی یا منفعتطلبی یا خیانتِ بعضی از مسئولین مربوطه و همچنین محافظهکاری و انفعال و سردرگمی و تنبلی بعضی از خواص، سالهاست یکی از بیبندوبارترین، بیقانونترین، رهاترین، آسیبزنندهترین، زشتترین، پُرگناهترین و البته محدودترین فجازی را تجربه کردهایم. علیرغم تاکیدات مکرر رهبر انقلاب بر لزوم و فوریت ساماندهی فضای مجازی - که عموم مردم از آن استفاده میکنند - متأسفانه هنوز اندرخم یک کوچهایم. کارهایی که در این سالها انجام شده بیشتر جنبۀ آبنبات چوبی دادن به مردم داشته. علیرغم هزار و یک دلیل اقناع کنندهای که در راستای ساماندهی و قانونمندسازی فجازی وجود داشته و دارد، اما هنوز آقایان در این امر فشلاند، گویا هنوز نمیدانند باید چه کنند! یا نه، میدانند ولی جرأت و شهامت و تقوایش را ندارند. تا یک فتنه و اغتشاش خانمانسوز پیش میآید - که همهشان هم میدانند بستر اصلیاش همین فجازی ولنگار است - یک حرکت قسطی و نقطهای و موقت انجام میدهند، اما همینکه جو یک مقدار آرام شد، روز از نو، روزی از نو. از سالها قبل باید ساماندهیِ واقعی و فرآیند استقلال فجازی در ایران شروع میشد که نشد. در این اواخر طرح ساماندهی فجازی به مجلس ارائه شد که متأسفانه آن هم به دلایل نامعلوم و بعضاً معلوم، ابتر و بیسرانجام ماند.
در پی اغتشاشات اخیر و جنگ ترکیبی که دشمن براه انداخت و با روشن و مبیّن بودن نقش فجازی در ساماندهی و مدیریت این اغتشاشات، آقایان محترم تصمیم بر فیلتر دو پلتفرم جاسوسی و ضدامنیتیِ اینستاگرام و واتساپ گرفتند. بعد از فیلتر این دو بدافزار جاسوسی، همگان کاهش چشمگیر اغتشاشات را شاهد بودیم. با توجه به اینکه همۀ دستگیرشدگان در اغتشاشات اخیر اقرار میکنند که نقش اساسی در تحریک و ساماندهی و آموزش و رساندن ابزارهای ضد امنیتی، همه در همین فجازیِ بیدر و پیکر انجام گرفته، عدهای از آقایان مسئول، بدون هیچ برنامه و طرحی زمزمۀ رفع فیلتر سردادهاند. رفع فیلتر میدانید یعنی چه؟ یعنی بازتر گذاشتن دست دشمنانِ خونخوار ملت ایران. یعنی بازترکردن پای تروریستها به ایران! یعنی ناامنتر کردن ایران، ربودن آرامش از زندگی مردم. یعنی هُل دادن نوجوان و جوان ایرانی به دهان دشمنِ قدّار.
مسئولین محترم در مجلس و دولت و شورای عالی فجازی و غیره
ما بعنوان مردمی که به هویت اسلامی، انقلابی و ملی خود مفتخریم و نگران هویتزدایی از نسل جوان و نفوذ تحریف و دروغ و شایعه به ذهن و دل جوانان و نوجوانانمان هستیم، از شما مطالبۀ شروع و سرعت در طیِّ فرآیند ساماندهی فضای مجازی موجود را داریم. ما معتقدیم فیلتر بدافزارهای جاسوسی و ضدامنیتی بخشی از ساماندهی فجازی موجود است. کما اینکه معتقدیم حمایت کامل و همهجانبه از ظرفیتهای مجازی داخلی، و حرکت جدی و عینی به سمت ایجاد اینترنت ملی و شبکۀ ملی اطلاعات از مهمترین اجزای ساماندهی فجازی در ایران عزیز است.
امیدواریم به سوگندی که در پیشگاه خدا و مردم یاد کردید و تعهدی که به ملت دادهاید، پایبند باشید.
والسلام علیکم و رحمةالله
✍ مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری
@t_manzome_f_r
نوشتههای انقلابی
بسمالله الرحمن الرحیم سالهاست فضای مجازی در دنیا دیگر بستر صرفاً انتقال پیام نیست. مالکان ابزارهای
این متن، بیانیۀ «مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری» پیرامون ضرورت و فوریت ساماندهی فضای مجازی است.
لطفاً منتشر بفرمایید.
AUD-20211103-WA0062.mp3
3.39M
✍ جای کتاب را هیچچیز نمیگیرد.
🔻رهبرانقلاب:
«ابزارهای نوظهور مهمترین هنرشان این است که مضمون کتابها و محتوای کتابها و خود کتابها را راحت و آسان منتقل کنند. جای کتاب را هیچ چیزی نمیگیرد.» ۱۳۹۰/۴/۲۹
🔁 به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی
@enqelabi_nevesht
کانال نوشتههای انقلابی
#یادداشت
#جنگِنرمِسخت
🔖 گذری بر جنگ امروز
📌. اینجا ﺧﻂ ﻣﻘﺪم اﺳﺖ، و ﭼﻪ وﺳﻌﺘﯽ دارد ﺧﻂ ﻣﻘﺪمِ اﻣﺮوز! در دﻓﺎع ﻣﻘﺪس زﻣﯿﻨﯽ ﺑﻮد و ﺧﺎﮐﺮﯾﺰی و ﺳﻨﮕﺮهایی ﮐﻪ ﯾﮏ ﺳﻤﺖ آن، دﺷﻤﻦ ﮐﻤﯿﻦ ﮐﺮده ﺑﻮد و ﯾﮏ ﻃﺮف دﯾﮕﺮ، ﻣﺎ در ﭘﺸﺖ ﺳﻨﮕﺮﻫﺎ ﭘﻨﺎه ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺑﻮدﯾﻢ. ﻣﺮزِ ﺧﻂ ﻣﻘﺪم اﻣﺮوز ﻧﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﻣﮑﺎن ﺧﺎﺻﯽ ﻧﺪارد ﮐﻪ ﺗﮏﺗﮏ ﺧﺎﻧﻪﻫﺎ و ذﻫﻦﻫﺎ را ﻓﺮاﮔﺮﻓﺘﻪ اﺳﺖ. ﻏﯿﺮتﻫﺎی دمِ ﺗﻮپ و ﺗﺎﻧﮏ دﺷﻤﻦ و ﺣﺠﺐ و ﺣﯿﺎ و ﻫﻤﺖ زﻧﺎن ﭘﺸﺖ دﻓﺎع ﻣﻘﺪس، ﺗﻮﺳﻂ ﮔﺮوه اﻃﻼﻋﺎﺗﯽ دﺷﻤﻦ ﺷﻨﺎﺳﺎﯾﯽ ﺷﺪه و اﻣﺮوز دﺷﻤﻦ ﻧﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﻗﺼﺪ ﺟﺎنها ﮐﻪ قصدِ ﺧﺸﮑﺎﻧﺪن رﯾﺸﻪی ﻣﺎ را ﺑﺮای ﻫﻤﯿﺸﻪ در دﺳﺘﻮر ﮐﺎرش دارد. و ﺣﺎﻻ ﻏﯿﺮت ﻣﺮدانِ ﻣﯿﺪان و ﺣﯿﺎ و ﻋﻔﺖ و ﻫﻤﺖ زﻧﺎن ﭘﺸﺖ ﺟﺒﻬﻪ، ﻫﺪف دﺷﻤﻦ اﺳﺖ. اینبار دﺷﻤﻦ ﺑﺎ ﻫﻤﻪاش، ﺑﺎ ﺗﻤﺎم ﻗﻮاﯾﺶ ﺑﻪ ﻣﯿﺪان آﻣﺪه و ﻫﻤﯿﻦ، ﮐﺎر را ﺑﻪ ﺷﺪت ﺳﺨﺖ ﮐﺮده اﺳﺖ. آری ﻫﻤﯿﻦ ﮐﻪ ﮐﻔﺮ ﺑﺎ ﻫﻤﻪی ﻗﻮاﯾﺶ آﻣﺪه ﺧﺒﺮ ﺧﻮﺑﯽ اﺳﺖ. ﺧﺒﺮِ ﻋﺠﺰ دﺷﻤﻦ از ﻣﻘﺎوﻣﺖ ﻣﺎﺳﺖ. ﺧﺒﺮ ﻧﺎﺗﻮاﻧﯽ ﻟﺸﮑﺮِ ﭼﻨﺪﯾﻦ ﺑﺮاﺑﺮیاش در ﻣﻘﺎﺑﻞ ﺣﻖ اﺳﺖ، و اﮔﺮ اﯾﻦ ﺑﺎر ﻫﻢ ﺑﻪ ﻟﻄﻒ ﺧﺪا ﭘﯿﺮوز ﻣﯿﺪان ﺑﺎﺷﯿﻢ، ﻫﻤﻪی ﮐﻔﺮ را ﻧﺎﺑﻮد ﺳﺎﺧﺘﻪ و ﺧﺒﺮﻫﺎی ﺑﻬﺘﺮی در راه اﺳﺖ ﺧﺒﺮی ﮐﻪ ﺧﻮﺑﺎن ﻋﺎﻟﻢ ﺑﯿﺶ از ﻫﺰار ﺳﺎل اﺳﺖ ﮐﻪ در اﻧﺘﻈﺎر آن ﻫﺴﺘﻨﺪ. ﺧﺒﺮ ﻓﺮج...
📌. اﻣﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﮔﻔﺖ ﺑﯿﺸﺘﺮ وﺻﻒ ﮐﺮد از ﺻﺤﻨﻪﻫﺎی اﯾﻦ ﮐﺎرزار ﻋﺠﯿﺐ... ﺗﯿﺮوﺗﻔﻨﮓﻫﺎی ﺧﻮﻓﻨﺎک اﻣﺮوز ﺻﺪاﻫﺎﯾﯽ اﺳﺖ ﮐﻪ ﺷﻨﯿﺪه ﻣﯽﺷﻮد از ﺳﺨﻨﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﺳﺮاﺳﺮ ﺷﺒﻬﻪ و دروغ اﻓﮑﻨﯽ و ﺣﯿﻠﻪ اﺳﺖ. ﮔﺎه ﻣﯽﺑﯿﻨﯿﻢ ﮐﻪ در ﻣﯿﺎﻧﻪی ﻣﯿﺪان ﻋﺪهای ﺑﺎ ﮐﻠﻤﺎﺗﯽ ﻇﺎﻫﺮ ﻓﺮﯾﺐ، ﺳﺤﺮ ﻣﯽ ﺷﻮﻧﺪ، ﮐﻪ ﺷﮑﺴﺘﻦ اﯾﻦ ﺳﺤﺮﻫﺎ از ﺷﮑﺴﺘﻦ ﺣﺼﺮﻫﺎ ﺑﺴﯽ دﺷﻮارﺗﺮ اﺳﺖ. اوﻟﻮﯾﺖِ ﺗﻮپ و ﺗﺎﻧﮏﻫﺎی ﺧﺼﻢ اﻣﺮوز ﻋﺎﻣﻼن ﭘﺸﺖ ﺟﺒﻬﻪی دﯾﺮوزﻧﺪ. دﺷﻤﻦ ﺑﻪ ﺟﺎی ﺷﻬﯿﺪ ﮐﺮدن ﻫﻤﺴﺮ و ﻓﺮزﻧﺪان ﯾﮏ زنِ ﻗﺪرﺗﻤﻨﺪ و ﻣﻘﺎوم ﻗﺼﺪ ﮐﺮده ﺧﻮد او را از ﻟﺸﮑﺮ ﻣﺎ ﺑﮕﯿﺮد. او ﻓﻬﻤﯿﺪه اﺳﺖ ﮐﻪ ﻗﺪرت و ﻗﻮت و ﻣﻘﺎوﻣﺖ دﯾﺮوز ﻟﺸﮑﺮ ﺧﺪا را ﮔﺮدان ﮔﺮدان ﭘﺎﮐﺪاﻣﻨﯽ و ﻋﻔﺖ و ﺣﯿﺎ و ﺷﯿﺮﺣﻼل ﯾﮏ زن ﺳﺎﺧﺘﻪ ﺑﻮد. و اﻣﺎ دﯾﺪه ﻣﯽﺷﻮﻧﺪ زﻧﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﺑﺎ ﺳﺤﺮ دﺷﻤﻦ اﺳﯿﺮ ﺷﺪه اﻧﺪ .اﺳﯿﺮاﻧﯽ ﮐﻪ ﺗﻦ و ﺑﺪنﺷﺎن را ﺣﯿﺎ و ﻋﻔﺖﺷﺎن را ﺑﻪ دﺷﻤﻦ ﺳﭙﺮده اﻧﺪ و آﮔﺎﻫﺎﻧﻪ ﯾﺎ ﻏﺎﻓﻼﻧﻪ ﺟﯿﺮه و ﻣﻮاﺟﺐ دﺷﻤﻦ را در اﯾﻦ واﻧﻔﺴﺎی ﺟﻨﮓ ﺟﻮر ﮐﺮدهاﻧﺪ. روﺳﺮیﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺳﻔﺮهی ﺳﺮﺑﺎزان ﺧﺼﻢ ﺷﺪه و ﮔﯿﺴﻮاﻧﯽ ﮐﻪ ﮔﺮه در ﮐﺎر ﻟﺸﮑﺮ ﺧﺪا اﻧﺪاﺧﺘﻪ. آﻧﭽﻪ اﻣﺮوز در ﺗﯿﺮ رس دﺷﻤﻦ واﻗﻊ ﺷﺪه وﺟﻮدﻫﺎی ﺑﺎ ارزﺷﯽ ﻫﻤﭽﻮن اﻟﻤﺎس ﻫﺴﺘﻨﺪ ﮐﻪ ﻗﺮار اﺳﺖ ﺑﺎ ﻫﻢ، ﻣﻨﺸﻮرِ آزادی ﺑﺸﺮﯾﺖ را ﺑﺴﺎزﻧﺪ. و ﺑﺎ آن ﻣﻨﺸﻮر ﻧﻮر ﺧﺪا را ﺑﻪ ﺗﻤﺎم دﻧﯿﺎ ﺑﺎزﺗﺎب کنند. ﺗﮏﺗﮏ اﯾﻦ اﻟﻤﺎسﻫﺎ ﺑﺮای ﻟﺸﮑﺮ ﺧﻮدی ﺳﺮﻣﺎﯾﻪی ﻋﻈﯿﻤﯽ اﺳﺖ ﮐﻪ از دﺳﺖ دادﻧﺸﺎن ﻗﻠﺐ ﻟﺸﮑﺮ را ﻣﯽآزارد.
📌. و ﺧﺪاوﻧﺪ را ﺷﺎﮐﺮﯾﻢ ﮐﻪ ارادهﻫﺎﯾﯽ ﻣﯽﺑﯿﻨﯿﻢ از ﺟﻨﺲ ﻓﻮﻻد ﮐﻪ ﻫﺮ ﯾﮏ ﺑﻪ ﺗﻨﻬﺎﯾﯽ ﻟﺸﮑﺮ ﻋﻈﯿﻤﯽ از دﺷﻤﻦ را از ﭘﺎی درﻣﯽآورﻧﺪ و ﺑﺎ زرﻫﯽ ﺳﯿﺎه از ﺟﻨﺲ ﭼﺎدر ﺧﺎﮐﯽ ﻓﺎﻃﻤﻪ اﻟﺰﻫﺮا و زﯾﻨﺐ ﮐﺒﺮی(ﺳﻼم الله علیهما )در ﻣﯿﺪاناﻧﺪ ﺗﺎ در ﭘﻨﺎه ﻫﺮزرهﺷﺎن، ﮔﺮداﻧﯽ از ﺳﺮﺑﺎزان اﻣﺎمﺷﺎن را ﺣﺎﻓﻆ و ﻧﮕﻬﺪار ﺑﺎﺷﻨﺪ. اﺳﻠﺤﻪﻫﺎﯾﯽ از ﺟﻨﺲ ﺣﯿﺎ و ﻋﻔﺖ دارﻧﺪ ﮐﻪ ﺗﯿﺮﻫﺎی ﻏﯿﺒﯽ اش ﻋﺪهی زﯾﺎدی از دﺷﻤﻦ را زﻣﯿﻦﮔﯿﺮ و ﻧﺎاﻣﯿﺪ ﮐﺮده اﺳﺖ. اﯾﻦ ارادهﻫﺎ و ﻫﻤﺖﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﻣﻦ میبینم ﺑﻪ اﻣﯿﺪ ﺧﺪا و ﻟﻄﻒ و ﻧﺼﺮﺗﺶ ﺑﻪ زودی ﻫﻤﻪی ﮐﻔﺮ را ﺑﺮ زﻣﯿﻦ میکوبند.
اﻣﺎ در ﻟﺸﮑﺮ ﺧﺪا ﻋﺪهای دﯾﺪه ﻣﯽﺷﻮﻧﺪ ﮐﻪ ﻟﺒﺎس دﺷﻤﻨﺎن ﺑﺮ ﺗﻦ آﻧﻬﺎﺳﺖ وﻟﯽ ﺗﻘﯿﺪ و اﯾﻤﺎن و ﺣﯿﺎی ﺧﻮدی در دروﻧﺸﺎن ﻧﻬﺎن اﺳﺖ. ﺷﺎﯾﺪ ﺧﻨﺪهﻫﺎی دﺷﻤﻦِ ﻧﺎدان و دﻟﺨﻮﺷﯽاش ﻫﻤﯿﻦﻫﺎﯾﯽ اﺳﺖ ﮐﻪ ﻣﯽ ﺑﯿﻨﺪ. وﻟﯽ ﮐﻮر ﺧﻮاﻧﺪه، اﯾﻨﻬﺎ ﻫﺮﮔﺰ ﺑﺮای دﺷﻤﻨﺎنﺷﺎن ﺗﯿﺮی را ﺑﻪ ﻫﺪف ﻧﺮﺳﺎﻧﺪه و ﻧﺨﻮاﻫﻨﺪ رﺳﺎﻧﺪ.
📌. ای اﻓﺘﺨﺎرهای ﻟﺸﮑﺮ ﺧﺪا، ای زﻧﺎن ﻗﻮی و ﻣﻘﺎوم اﯾﺮان زﻣﯿﻦ، ﺑﻪ ﯾﺎری ﺧﺪا ﺣﻤﺎﺳﻪﻫﺎی ﺻﻔﺤﺎتِ ﺗﺎرﯾﺦ، اﯾﻦ ﺑﺎر ﺑﻪ وﺻﻒ ﻣﻌﺠﺰهﻫﺎﯾﺘﺎن ورق ﺧﻮاﻫﺪ ﺧﻮرد.
✍ مریمدرفکی
@enqelabi_nevesht
کانال نوشتههای انقلابی
#یادداشت
#جنگِنرمِسخت
🔖 نزاع حق و باطل
[۱]. ما هرچقدر صفحات تاریخ را ورق میزنیم، میبینیم صفحات تاریخ همواره با درگیری و منازعات همراه بوده است. یکسری از این درگیریها، منفعتی میباشد یعنی بر اساس تفکر مادی شکل گرفته و صرفاً برای تصاحب سرزمین است. این منازعات بر اساس افزایش «ثروت» و «قدرت» میباشد و منشأ آن اتاق فکر «لیبرالیسم جهانی» است. چاککالینز، مدیر اندیشکده پیشرو در واشنگتن میگوید:«این متمرکز شدن ثروت و قدرت یک واقعه نگران کننده است.»
[۲]. اما دسته دوم منازعات، منشأ پیدایش و علت اصلی آن تصاحب سرزمین نیست، بلکه از تقابل دو هستی شناسی شکل میگیرد. بحث اصلی در تفکر و اندیشه میباشد، در اینجا ما با دو نوع جهانبینی مواجه هستیم. نوع اول جهانبینی بر این باور است که هستی در همین صورت مادی و حیوانی خلاصه میشود فرق بین انسان و حیوان، فقط در شکل ظاهری آنهاست، در هستی شناسی جهانبینی مادی، هر آنچه محسوس نیست، موجود نیست! و موجودات منحصر در محسوسات هستند، در معرفتشناسی مادیگرایان هم ابزار شناخت منحصر در حس است؛ حتی عقل را هم منبع مستقلی نمیدانند، چراکه معتقدند تنها ادراکات حسی، انسان را تجزیه می کنند. مادیگراها از ندیدن، نبودن را نتیجه میگیرند، در حالی که به حکم عقل ندیدن دلیل بر نبودن نیست. فلسفه مادیگراها، اقناع عقلی را ندارد. سوال این است پس چگونه به اینجا رسیدهاند، باید گفت از طریق زور و سلطه.
[۳]. نگرش دوم، جهانبینی الهی است، اینها براین باور هستند که هستی باید وابسته به چیز دیگری، به غیر مادی باشد. مبدأ هستی نمیتواند مادی باشد. پس جهانبینی توحیدی، یعنی جهان ماهیت از اویی و به سوی اویی دارد، یعنی انا لله و انا الیه راجعون(بقره/۱۵۶) و آفرینش هیچ موجودی عبث و بیهوده و بدون هدف نیست، و انسان در میان موجودات
از شرافت و کرامت مخصوص برخوردار است و نیز وظیفه و رسالتی خاص دارد. ابزار در این جهانبینی، عقل است. در این جهانبینی، ارزشهای انسانی هویت پیدا میکند، و محور این نگرش، ۱۲۴ هزار انبیاء است. این جبههی حق است، جبههی حق یعنی همهی انبیاء در هر برههای از زمان که فرصتی پیداکرده و توانستهاست خود را نشان دهد و قدمی به جلو بردارد.(بیانات در دیدار کارگزاران نظام جمهوری اسلامی ایران، ۱۳۷۸/۱۰/۰۴)
[۴]. منازعه بین این دو جهانبینی، یعنی مادی و الهی، از اول خلقت وجود داشته است . هابیل و قابیل چرا درگیر شدند؟ در واقع درگیری بین دو تفکر و نگاه و نگرش بوده است. مادیگراها تا الهیون را نابود نکنند آرام نمیگیرند، لذا به زور میخواهند تصاحب کنند. جنگ امروز، جنگ مادیگرایی و توحید است. جنگ ارزشهای حیوانی علیه، ارزش های پس مسئله اصلی، مسئله تقابل «انسانی است. جنگ حق و باطل است که از آدم تا خاتم بوده و اینک هم ادامه دارد دو حرکت است، تقابل حق و باطل است.(بیانات در دیدار مردم قم، ۱۳۹۷/۱۰/۱۹)
[۵]. انقلاب اسلامی ایران هم که در جبهه حق با نگرش الهی حرکت میکند، قطعا در مقابل با باطل قرار میگیرد.شعارهای توحیدی، دشمن دارد. ما در جمهوری اسلامی شعارمان عبارت است از توحید، ولایت الله و ولایت اولیا ءالله، عدالت اجتماعی، تکریم انسان؛ این شعارهایی که ما داریم و دنبالش هستیم، اینها دشمن دارد.(بیانات در دیدار رئیس و اعضای مجلس خبرگان رهبری، ۱۳۹۶/۱۲/۲۴). این بدان معنا نیست که جمهوری اسلامی با دیگران دشمن است و میخواهد دشمن تراشی کند، نه خیر ماهیت حق چنان است که در تقابل با باطل قرار میگیرد و نزاع و اختلاف نظر بین گفتمان الهی و توحیدی با گفتمان مادیگراهاست. نزاع ظلم و عدالت و ظالم و مظلوم و معروف و منکر است. ناگزیر چنین مصافی باید وجود داشته باشد. حق وقتی آمد و خود را هویدا کرد باطل بهطور طبیعی به خود میلرزد. موضع حق طبعا دشمن به وجود میآورد و دعوا راه میاندازد. چراکه در مقابل حقانیت حق، معارض وجود دارد، جبههی حق از عدالت سخن میگوید و در دنیا کسانی هستند که مخالف و دشمن عدالت هستند. جبههی حق وقتی از معروف سخن میگوید و جامعه را به سمت معروف سوق میدهد مسلما کسانی هستند که با معروف مخالفند و سعی در منکر دارند. این نبرد همیشگی بین حق و باطل در طول تاریخ وجود داشته و تا ابد ادامه دارد.
✍️ربابه ناظمی
@enqelabi_nevesht
کانال نوشتههای انقلابی
#یادداشت
#جنگِنرمِسخت
🔖اصل اساسی حضور
📌. رایج است وقتی بزرگترها از جوانها و نوجوانان امروز خطا و اشتباهی میبینند، یک جمله معروف را بیان میکنند که زمان ما اینطور نبود و... آنچه در ذهنِ نوجوان و جوان امروزی دربارهی خودش رقم خورده است، این است که اوضاعش نسبت به هم سن و سالهایش در نسلهای گذشته بحرانی است، و او آنگونه که باید باشد نیست. اما ما میبینیم که آیتالله خامنهای نظری غیر از آنچه معروف و مشهور است دارند. ایشان میفرمایند:«نوجوان امروز برخلاف نوجوان قدیم یک عنصر بالغ و عاقل است. یک عنصر خردمند است. زمان ما اینجوری نبود»(در دیدار با دانشآموزان ۱۴۰۱/۸/۱۱).
📌با توجه به اینکه امروز جمعیت عظیمی از کشور عزیزمان را همین نوجوانان و جوانان تشکیل میدهند، سرمایهگذاری کردن بر روی این جمعیت عظیم یک امر فوری و ضروری است. رهاکردن و اعتمادنداشتن به این تعداد عظیم از جمعیت کشور، ضربههای جبرانناپذیری را به اکنون و به ویژه به آیندهی کشور وارد میکند. به همین خاطر رهبر عزیزمان بارها به اعتماد و اتکا به جوانِ امروز تاکید کرده اند. یکی دیگر از دلایلِ اهمیت دادن به این قشر و نقش مهم آنها میتوان اهتمام دشمن در جذب و انحرافِ جوان و نوجوان امروزی دانست. اهتمام ویژهی دشمن بر این است که نوجوان و جوان امروز را سرگرم لهو و لعب و شهوترانی کند، تا بتواند از اثر گذاریِ این دو قشر، در پیشرفت کشور و مسائل سیاسیِ کشور بکاهد. امام خامنهای در اینباره سخنان زیادی دارند، که از جملهی آن، چنین میفرمایند:«شما با خیل عظیم جوانان و نوجوانان این کشور مواجهاید. آموزش و پرورش در این بخش، یک مسئولیت مضاعف دارد. باید کاری کنیم که این نوجوان و جوان که امروز در این دوران حساس و مهم و تعیینکنندهی انقلاب و نظام زندگی میکند، امام را ندیده است، جنگ را ندیده است، انقلاب را ندیده است، با آن ایمانی بار بیاید که بتواند در مقابل مطامع دشمنان، در مقابل تجاوز بیگانگان، در مقابل سلطهگری امریکا، در مقابل نفوذطلبی دستگاههای استعمارگری که یک عمر این کشور و این ملت را چاپیدند و دستخوش و ملعبهی خودشان کردند، مثل کوه محکم بایستد. این، وظیفهی مهم این روزگار است. وظیفهی رسانهها در جای خود، همین است. وظیفهی مطبوعات هم در جای خود، همین است.»(بیانات در دیدار جمعی از کارگران و معلمان ۱۳۷۷/۰۲/۰۹)
📌اما میبینیم که این توصیههای مهم رهبر عزیزمان از اوایل انقلاب، آن طور که باید و شاید مورد اهمیت قرار نگرفت و در نتیجه امروز ضعفهایی در این زمینه وجود دارد. اما با این حال، نوجوانِ تربیت شدهی انقلاب اسلامی، نه تنها خود را از سیاست جدا نمیداند، بلکه در این زمینه قدرت تحلیل و اظهار نظرِ قوی هم دارد. دشمن، این بار تصمیم گرفته که با تمام قوایِ مالی و رسانهایاش از لشکر عظیمِ این نوجوان و جوان امروزی به نفع سیاستهای مکارانه و منفعت طلبانهاش استفاده ابزاری کند. غافل از اینکه حضور فعال و اثرگذارِ این نوجوان در مباحث مهم و سیاسیِ کشورِ خودش نقطهی امیدی است برای این نظام که توانسته به عنصر مهمِ نوجوان و جوانِ بیخیال و بینظرِ دیروز قدرت تحلیلِ سیاسی و حتی نقشآفرینی اعطا کند. این یک اتفاق مبارک برای نظام جمهوری اسلامی است. برای مثال، نوجوانِ شعارنویس امروز، که به نفع اغتشاش شعار مینویسد و یا شعار میگوید، مهمترین اصل وجودیاش که باورِ تاثیرگذاری در سیاستهای کشورش هست در او شکل گرفته. حتی اگر نظرش اشتباه باشد. چرا که راهنمایی به سمتِ تشخیص درست از وظایف خانواده و نظام آموزشی و فرهنگیِ جامعه بوده که چون اینها در ایفایِ نقش خود نقص داشتهاند آن نوجوان در تحلیلش دچار اشتباه سطحی شده است. که ان شاءالله با تبیین به موقع و درست رفع خواهد شد. و وقتی حق را بفهمد بیشک در مسیر حق قرار میگیرد. او نه تنها چیزی از نوجوانان دیروز، همچون حسین فهمیدهها و بهنام محمدیها کم ندارد، بلکه اگر خودش را جدی بگیرد و در مسیر خودسازی بکوشد، بیشتر از آنها هم میتواند در رسیدن جامعهاش به سعادت اثرگذار باشد. چنانچه در سخنان رهبر عزیزمان هم داریم که میفرمایند:«خودسازی کنید؛ هم خودسازی جسمی، هم خودسازی معنوی و روحی، هم خودسازی فکری، با همان ترتیبی که عرض کردم. بعد از آنکه شما نوجوانان عزیز در این میدان باعظمت و در این بهار باطراوت نوجوانی، حرکت درست را انجام دادید، آنوقت انسان میتواند مطمئن باشد که فردای این کشور، فردای بهتر از امروز است؛ شما مردان فردا، مدیران فردا، فعّالان فردا، و شخصیّتهای فردا هستید. فردای این کشور متعلّق به شما نوجوانان است؛ شماها هستید که این کشور و این ملّت را و این حرکت را و این تاریخ را اداره خواهید کرد؛ خودتان را برای آن روز آماده کنید.»(بیانات در مراسم جشن تکلیف دانشآموزان ۱۳۹۵/۹/۲۳)
✍مریمدرفکی
@enqelabi_nevesht
کانال نوشتههای انقلاب
#یادداشت
#جنگِنرمِسخت
🔖 مدیریت رسانه
داستانک
🔹 ۷۰۰سال پیش در اصفهان مسجدی میساختند؛ کار تمام شده بود و کارگران در حال انجام خردهکاریهای پایانی بودند؛ پیرزنی از آنجا رد میشد، ناگهان پیرزن ایستاد و گفت؛ بنظرم مناره مسجد کج است! کارگران خندیدند ولی معمار با صدای بلند فریاد زد ساکت!
چوب بیاورید. کارگر بیاورید. چوب را به مناره تکیه دهید. حالا همه باهم، فشار دهید. فشار!!!
و مرتب از پیرزن میپرسید مادر درست شد؟
بعد از چند دقیقه پیرزن گفت درست شد و دعا کنان دور شد.
+ کارگران گفتند مگر میشود مناره را با فشار صاف کرد؟
- معمار گفت: نه! ولی میتوان جلوی شایعه را گرفت!
* اگر پیرزن میرفت و به اشتباه به مردم میگفت مناره کج است و شایعه کج بودن مناره بالا میگرفت، دیگر هرگز نمیشد مناره را در نظر مردم صاف کرد؛ ولی من الان با یک چوب و کمی فشار، مناره را برای همیشه صاف کردم!!!
🔺جلوی حرف مردم را نمیتوان گرفت، اما میتوان آن را مدیریت کرد.
🔹امروز عرصه، عرصه تنازع برای بقا از طریق نفوذِ هر چه بیشتر در افکار عمومی است. در این میان صاحبان و مدیران کلان رسانههای استکباری جهان بهخوبی دریافتند برای تاثیرگذاری عمیقتر و ماندگارتر بر افکار عمومی، باید آنها را در «خواب هوشیاری» نگه دارند؛ یعنی نباید هوشیاری مخاطب را تحریک کنند؛ البته این موضوع در پوسته ظاهری، تلاش برای آگاهسازی انجام میشود.
🔹در مقابلِ اخبار، ضمن تفکر و نگاه عقلانی، باید تعصّب را کنار بگذاریم و حس و عاطفهای را که در ما ایجاد میشود، کنترل کنیم. وقتی احساس را کنترل کنیم، میتوانیم واقعیت خبر را ببینیم. وقتی واقعیت خبر مشخص شد، واکنش نشان دادن راحتتر است و حتی میتوان با برنامهریزی این واکنش را بروز داد.
🔹امروز رسانهها با بزرگنمایی، کوچکسازی، تکرار و تعمیم و... هم به مخاطبان میگویند چگونه فکر کنند و هم میگویند به چه چیزی با چه عمقی و از چه زاویهای فکر کنند. رسانه این توان را دارد که ذهن شما را به دورترین نقطه از واقعیت برده یا یک فریب را پیش چشم، واقعی جلوه دهد و شما توان انکار آن را نداشته باشید.
🔹 رسانههای امروز، تلاش می کنند تصاویر ذهنی مورد نظر خود را، در جامعه شکل دهند. آنان در واقع با تصویر ذهنی، افکار عمومی جهانیان را به سمت مورد نظر خود هدایت و مدیریت میکنند. «سرگرمی» یکی دیگر از روشهای رسانهها برای "نفوذ" در افکار عمومی، برای انتقال معناست که با تصویرسازی رخ میدهد. تصاویر از آن جهت مهم هستند که مردم «آنچه میبینند» را باور میکنند؛ پس تصاویر دستکاری شده یا صحنهسازی شده یا دارای جهت مشخص، بر فکر مردم اثر میگذارد. مردم، به دلیل عدم دسترسی به اطلاعات واقعی و دقیق، به شایعه پناه میبرند. اولین راهِ خنثیسازی اثر شایعه، پیشگیری از ایجاد آن است. یعنی قبل از اینکه خلأ خبری، مردم را به سمت شایعات و پذیرش اخبار رسانههای بیگانه بکشاند، تا حد امکان آنها را با اطلاعات دقیق و درست سیراب کنیم. خصوصاً در هنگام بحران، بازار اخبار جعلی و شایعات بسیار داغ است. بهترین راهکار این است که سراغ منابع درست بروید و خودتان تحقیق کنید؛ تا وقتی که صحت خبر برایتان اثبات نشده، آن را برای دیگران ارسال نکنید.
🔹 رهبر معظم انقلاب اشاره قابل توجهی در مورد تاثیر مخرّب رسانه ها و شبکه های اطلاعرسانی دارند؛«امروز تأثیر رسانهها و تلویزیونها و هنرها و این شبکههای عظیم اطلاعرسانیِ اینترنتی و... از سلاح و از موشک و از بمب اتم بیشتر است. امروز دنیا، یک چنین دنیایی است.»( ۲۸اردیبهشت۱۳۸۳، بیانات پس از بازدید از سازمان صدا و سیما).
📌 امروز نزاعِ میان رسانهها بر سر مهندسیِ توجه، تصاحبِ افکار و جهتدهی به ترجیحات و سلایق مردم جوامع، برای تربیت شهروندانی یکدست و بیدردسر است. در این زمان شهروندانی که رسانه و کارکرد آن را میشناسند و در عین حال دانش و مهارت مواجه با آن(سواد رسانهای) را کسب کردهاند، پیروزان واقعی این عرصه هستند. آنها فراگرفتهاند رسانه را مدیریت کنند و نه رسانه آنها را مدیریت کند.
✍ پروین صادقیمنش
@enqelabi_nevesht
کانال نوشتههای انقلابی
نوشتههای انقلابی
#یادداشت #جنگِنرمِسخت 🔖 مدیریت رسانه داستانک 🔹 ۷۰۰سال پیش در اصفهان مسجدی میساختند؛ کار تما
📝 ادامه مطلب...
🔹 رسانه به عنوان ظرفِ انتقال پیام، وظیفه دارد مردم را از حوادث، اخبار داخل و خارج مطلع نماید، لذا ضروری است به راستی و درستی متصف باشد. اگر رسانه از محدوده صحت خارج شود و پای در فضای بازنمایی غیرواقعی بگذارد، آن وقت ما شاهد یک رویکرد در جهت «قلب» ارزشها و تبدیل آن به مصالح حرفهای خواهیم بود.
🔹از نگاه معارف اسلامی، تمام ذرات هستی علامت و آیت خداوند تعالی هستند و از او «خبر» میدهند. آنگاه که خداوند اراده فرمود که انسان را هدایت کند و از رمز و راز و هدف هستی با خبرسازد، «انبیا» را برگزید و در قالب بهترین مجموعههای خبری و اطلاعرسانی، به این هدف خویش جامعه عمل پوشاند. کتاب آسمانی قرآن کریم مجموعهای خبری است که منبع آن خداوند تعالی و خبرنگار آن پیامبر اکرم(صلیالله علیهوآله) برترین و بهترین مخلوقات میباشد. اظهار حق، از برجستهترین خصایصی است که در برخی آیات قرآن کریم به آن اشاره شده است.«اِنَّ هَذَا لَهُوَ القَصَصُ الحق(آل عمران/۶۲) قطعاً این داستان به حقیقت سخنِ حقّ است.» و در آیهای دیگر صداقت را اینچنین ستوده است«والَّذی جآءَ بالصَّدقِ و صَدََّقَ بِهَ اولئکَ هُمُ المُتَّقُونَ(زمر/33) و آنکه سخن راست و درست آورد و کسانی که آن را باور کردند، اینانند که پرهیزکاراناند» از نظر قرآن، هر گفته خلاف حقی، باطل است خواه دروغ باشد، خواه تهمت و عیبجویی بیدلیل باشد.
🔹در نهجالبلاغه، میتوان معیارهایی اصلی و حقیقی در عرصه ارتباطات اجتماعی را بدست آورد؛ معیارهایی که باید بهعنوان یک شاخص در عرصه رسانه و خبر، ظهور و بروز پیدا کند و در تمام ابعاد و مراحل فعالیت مطبوعاتی و روزنامهنگاری به عنوان معیاری برای گزینش و انتخاب به کار گرفته شود.«حضرت اميرالمومنين علی(عليه السلام )در بند سه، خطبه یک، نهج البلاغه ميفرمايند؛
[لِاَءمَ] لِأمَ بَيْنَ مُخْتَلِفاتِها، وَ غَرَّزَ غَرائِزَها، وَ ألْزَمَها أشْباحَها، عالِماً بِها قَبْلَ ابْتِدائِها، مُحِيطاً بِحُدودِها وَ انْتِهائِها، عارِفاً بِقَرائِنِها وَ أحْنائِها.
موجودات گوناگون را هماهنگ كرد، و در هر كدام، غريزه خاص خودش را قرار داد، و غرائز را همراه آنان گردانيد. خدا پيش از آن كه موجودات را بيافريند، از تمام جزئيات و جوانب آنها آگاهى داشت، و حدود و پايان آنها را میدانست، و از اسرار درون و بيرون پديدهها، آشنا بود.» حضرت اميرالمومنين علی(عليهالسلام) توجه انسانها را به اين اصل مصروف میدارد كه در ارتباط با يكديگر مراجعه كنيد به دستورالعملهايی كه خداوند صادر كرده است. يكی از اين دستورات در همين خطبه گرانقدر مشهود است بدين مضمون؛ "خداوندِ بزرگ موجودات و انسان را آفريد و به تمامی جوانب آنها، اسرار و درون آنها قبل از آفرينش آگاهی داشت، پس دستوراتی كه در حوزهی زندگی فردی ارائه نموده ، همگی بر مبنای وجوديت انسان است.
بنابراين، انسان ها در ارتباط با يكديگر میبايست طبق دستورات حضرتِ حق، رفتار نمايند.
✍ پروین صادقیمنش
@enqelabi_nevesht
کانال نوشتههای انقلابی