فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🗣 پوریا فاضل
❌ اعلام جرم علیه فردوسیپور وظیفه قوه قضائیه و پلیس فتا است
@StPathology
هدایت شده از بانوی اقتصادخوان
اصلاح الگوی سکونت ایرانیان از زبان رسانه منحط دنیای اقتصاد❗️
زندگی در خانه هشتاد متری یا بیشتر فرض اصلی ایرانیان است!
اروپاییان از اینکه در خانههای بسیار کوچک زندگی میکنند، اصلا احساس بدبختی و مفلوک بودن ندارند!
اقتصادی تر آن است که متراژ خانهها کوچک، اقامت مهمانان در هتل و پذیرایی در رستورانها انجام شود!
در این صورت هزینه کمتری برای خانه میپردازیم :)
وقتی اقتصاد کشور را بدون در نظر گرفتن فرهنگ جامعه تحلیل میکنند، نمیتوان انتظار چنین اراجیفی را از آنان نداشت.
از نگاه لیبرالها، همه چیز در نظام بازار معنا پیدا میکند و چیزی دارای ارزش است که در قبال آن پولی پرداخت شود.
پس زن در خانه حق درست کردن غذا برای مهمانان خود ندارد!
اما باید به عنوان نیروی کار ارزان برای سرمایه داران در رستوران ها کار کند!
پس معنای خانه در مکانی به عنوان خوابگاه خلاصه میشود!
پس لزومی ندارد متراژ خوابگاه زیاد باشد!
همه اروپاییان در آرزوی تجربه یک روز زندگی اربعینی و ساعتی حضور در فضای متعالی خانوادگی ایرانی هستند، آنوقت عدهای لیبرال غربزده میخواهند زندگی اسفبار اروپاییان را زیبا جلوه داده و به عنوان الگو برای ما مطرح کنند.
📓بانوی اقتصاد خوان
🔍@banoye_eghtesadkhan
هدایت شده از تشکل حوزوی سعداء قم
دنیای افتضاح و ارتجاع سرخ و سیاه!
🔹مجله آرشیتکت (اولین مجله تخصصی معماری در دوره پهلوی) حدود ۸۰ سال قبل چنین نوشت: "در کشورهای اروپا، خانه احتیاج به حیاط ندارد، حوض لازم ندارد چون که زندگی در خانه بیشتر در اتاق میگذرد. بنابراین راه حلی که آنها برای مسکن دادن اشخاص پیدا کردهاند از هر حیث مقرون به صرفهتر است. به این معنی که از ساختمانهای بزرگ دارای چندین طبقه و هر طبقه دارای چندین آپارتمان و با اتاقهای متعدد استفاده میشود... ممکن است یک قسمت از احتیاجات ساختمان از قبیل مستراح و حمام و آشپزخانه و غیره را بین چند خانواده مشترک پیشبینی نمود".
🔹حالا لطفا این یادداشت اخیر روزنامه دنیای اقتصاد را ملاحظه کرده و ببینید که اخلاف همان نسل غربزده، چطور بعد از حدود ۸۰ سال، دوباره با ارتجاع سرخ و سیاه، در حال تکرار همان حرفهایی هستند که اسلافشان سالها قبل گفته بودند. خزعبلاتی که کلید واژه اصلیاش واژه مقرون به صرفه است اما مقرون به صرفهای که در محاسبات آن، هزینههای پنهان کوچکترین جایی ندارد حتی اگر آن هزینه، نابودی تمدن، هویت و سبک زندگی ما باشد. آقای دنیای اقتصاد (دنیای افتضاح)، اگر اسلامی فکر نمیکنی لااقل ایرانی باش. کجای ایران (چه قبل و چه بعد از اسلام) توصیه به لانههایی میکردند که از شدت ضیق و تنگی، حتی جای خواب برای استراحت شبانه مهمان را نداشته باشد؟!
@baladetayyeb
📣تشکل حوزوی سُعداء قم
🆔 https://eitaa.com/joinchat/603652132Ce46bba8e6a
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این پرفسور نیز استاد معماری و شهرسازی دانشگاه تهران هستند و کارشناس و متخصص امر تشریف دارند و از این جهت که ما سیاستمدارها تخصص مسکن نداریم، حق اظهار نظر درباره مسکن نداریم و ایشان که استاد دانشگاهاند باید برای مسکنسازی نسخه بپیچند و ما هم به نظر متخصصان احترام بگذاریم و خانه ۱۵ متری برای ملت بسازیم. از آنجائیکه منطق پشتِ تخصص ایشان مهم است و اصلا بحث متراژ ۱۵ یا ۲۵ متر نیست، میتوان به متراژهای بسیار کوچکتر هم فکر کرد و شهری ایدهآل طراحی کرد که یک قسمت فوقانی داشته باشد که در آن، سرمایه داران با ویلاهای چند هزار متری زندگی کنند و جنوب شهر را برای مستضعفان به صورت کاملا علمی بازسازی کرد؛ به نحوی که برای هر فرد، درست به اندازه یک قبر، مسکن درست کنیم تا شبها آسوده در آن آرام گیرد و در این الگوی مدرن، تحرک ملت هم کمتر است و لذا کمتر میخورند و بجای اینهمه خوردن و در مستراح خالی کردن و هزینههای اضافی فاضلاب و تصفیه و... میتوانیم غذای صرفهجویی شده را صادر و برای مملکت ارزآوری کنیم و اقتصادیتر آن است که همین مسکن، مسکن ابدی افراد هم باشد و بجای هزینه آمبولانس و کفن و دفن و تخصیص قبر در بهشت زهرا، افراد در همانجا که زندگی میکنند دفن هم بشوند و در این الگوی مسکنسازی، درب اتاق خانه ملت، سنگ قبر آیندهشان هم هست و رویش میتوانند خودشان نقاشی دلخواه را بکشند و در هزینه سنگ قبر هم صرفهجویی شود و آدرس پستیشان، آدرس مزارشان هم باشد و این هم یک صرفهجویی است و از محل این صرفهجوییها، میتوان همه آب خلیج فارس را شیرین کرد و به وسط کشور منتقل و کویر لوت را آباد کرد...
@syjebraily
هدایت شده از لغزشگاه
هوش مصنوعی احمق است، اما بهشکلی قانعکننده/ هوش مصنوعی به شکل فعلیاش بیشتر کلیشه است تا خلاق، و بیشتر مبتذل است تا پیشرو
📍سال ۲۰۲۳، سال هوش مصنوعی بود. سالی که هر بار شبکههای اجتماعی را باز میکردی، با تصاویر عجیب و غریب، توهمی یا آخرالزمانیای مواجه میشدی که هوش مصنوعی ساخته بود. یا داستانهای پر شور و شوقی میشنیدی که چهکارهایی از چت جیپیتی برمیآید. اما کسانی که تحولات هوش مصنوعی را جدیتر دنبال میکردند، انگار به این خلاقیتها چندان خوشبین نبودند. جیمز برایدل، در این مقالۀ مفصل توضیح میدهد که چرا برخی از رایجترین تصورات دربارۀ هوش مصنوعی، در واقع، سراپا غلط اند
B2n.ir/d76239
هدایت شده از مُنحطّ
تحلیل علمی وضعیت مطلوب مسکن:
خانهها باید نهایتا ۲۵ متر باشند!
اینگونه هم مصرف گاز پایین میآید!
هم مصرف میلگرد و سیمان!
هم مصرف سایر مصرف مصالح ساختمانی!
هم مصرف برق!
هم مصرف آب!
هم مصرف انسان!
هم مصرف غذا!
هم مصرف گوشت!
هم مصرف بنزین!
هم مصرف زندگی!
شاید بپرسید چگونه؟
ببینید!
در مورد گاز و برق و مصالح ساختمانی که مشخص است!
اما وقتی خانه ۲۵ متری دارید اولین کاری که میکنید این است که ازدواج نمیکنید!
ازدواج که نکنید تولید انسان پایین میآید! طبیعتا تولید که پایین بیاید مصرف هم پایین میآید!
خانواده که نباشد طبیعتا غذا پختن و میهمانی و رفت و آمد هم کم میشود. مصرف بنزین و گوشت و مرغ و ... هم کم میشود!
اینها که کم شود دیگر مردم زندگی را اسراف نمیکنند. آدم باید هر چیزی را به اندازه مصرف کند. حالا برخی دارا هستند و باید بیشتر زندگی کنند و برخی ندارند و کمتر!
برنده کیست؟
کسی که زودتر به خط پایان میرسد! پس کسی که زودتر زندگی را تمام میکند باید خوشحال باشد. زندگی یک بازی کودکانه است. چرا باید اینقدر زندگی کنیم؟ باید تقسیم کار کنیم. اینگونه اقتصادیتر است. برخی شرایط زندگی را فراهم کنند. برخی زندگی کنند.
فلذا نیازی نیست همه در خانههای صدمتری و بالاتر زندگی کنند. آخرش که دومتر قبر است! خوب است مردم تمرین کنند شیوه زندگی کردن در برزخ را. این به تقوا نزدیکتر است!
ترجمه یادداشت علی سرزعیم/دنیای اقتصاد
مُنحطّ|ترجمان رسانههای لیبرال
💢 @monhaTT
هدایت شده از حسن عباسی
تمام حرف دنیای اقتصاد این است:
چرا مردم در جمهوری اسلامی ایران رفاه بیشتری دارند نسبت به مردم اروپا؟
چرا مردم ما انتظار خانههای بزرگتر از ۸۰ متری را دارند اما مردم اروپا از زندگی در خانههای بسیار کوچک حتی نمیتوانند احساس بدبختی کنند؟
چرا مردم ما میتوانند مهمانیهای بزرگ بگیرند اما در اروپا زن و شوهر باید هر کدام جداگانه پول غذای خود را حساب کنند؟
چرا در اروپا ۲۰۰ هزار نفر به خاطر سرما میمیرند اما در ایران مردن به خاطر سرما قابل تصور هم نیست؟
اینها نمیتوانند رفاه مردم ایران را ببینند، چون تمام چیزهایی که به عنوان علم اقتصاد خواندهاند زیر سوال میرود
نمیخواهند باور کنند که جمهوری اسلامی مردم را به سطحی از رفاه رسانده که مردم اروپا و آمریکا در خواب هم نمیتوانند ببینند.
🖋حسن عباسی
📎 @hassanabbasi1374
شکایت ۳۳ ایالت از متا (شرکت مادر واتس اپ، اینستاگرام و فیسبوک):
شما باعث افسردگی، اضطراب و بیخوابی نوجوانان هستید!
لینک خبر👇
https://www.forbes.com/sites/brianbushard/2023/10/24/meta-sued-by-33-states-over-substantial-dangers-for-kids-on-instagram-and-facebook/?sh=11008400177f
@tahliltamadoni
🔸نه تنها عادل فردوسی پور بلکه همه سلبریتی ها می دانند با آنها برخورد نمی شود.
▪️این نه فقط به خاطر فراموشی مردم از دمیدن آنها در آتش اغتشاشات بلکه دستگاه های امنیتی و قضایی هم کاری ندارند.
✍ دوست دارم به چرایی این بپردازم
▪️در دستگاه های امنیتی حتی نظامی مرز کشور یا امنیت تعریف شده است
🔹 هرکس این مرز را نقض کند تنبیه می شود مثلا پهپاد گلوبال هاک که سال ۹۸ سرنگون شد یا مثلا استراتژی نظامی حضرت امیر پیاده شد که «اگر ملتی در خانه خود با دشمن جنگید، ذلیل شد» لذا مرز زمینی غربی تا کرمانشاه و ایلام بود اما مرز دفاعی ما دو کشور آن طرفتر شکل گرفت.
🔸یا در حوزه امنیتی هم همین طور است. اگر جاسوس به کشور ورود کند چون فرضا شبکه شناسایی شده از شروع عملیات تحت اشراف اطلاعاتی هستند تا لحظه دستگیری، فقط به این علت که به مرز امنیتی ورود کرده اند یا اگر شبکه ای در داخل ایجاد کرد، شبکه شناسایی می شود.
🔸 چون جاسوس تعریف دارد، مرز امنیتی تعریف دارد، مرز دفاعی و دشمن بیرونی تعریف دارد.
چند سوال مهم :
۱. مرزهای فرهنگی ما کجاست که اگر به آن تعدی شد بشود دفاع کرد؟یا قبل از ورود مردم،دستگاه امنیتی ورود کند؟
▪️چون تعریفی از مرز و دشمن و ستون پنجم در فرهنگ نشده نمی شود ورود کرد.
۲.به راستی در مقوله فرهنگ، دشمن کیست؟ مقرش کجاست؟ چطور فکر می کند؟ مقرهای ما کجاست؟ سربازان او کجا هستند و چه می کنند؟ استراتژی ، تاکتیک و تکنیک های این دشمن چگونه است؟
🔸مسئولین امنیتی ما را باید در این موارد پاسخگو کرد، که اگر می دانند. چیست و اقدام نمی کنند که وامصیبت که اگر نمی دانند که باز وامصیبت ، دل به چه کسانی در مقوله امنیت فرهنگی دلخوش کرده ایم؟
🔹 چطور می شود که مثلا در دهه شصت لباس زیر زنانه فروشی حتی برای زنان هم با خجالت همراه باشد اما الان فروشنده ها نه در پستو بلکه در ملا عام می فروشند و حتی فروشنده مرد هم هست یا چطور می شود که تالارها عروسی در دهه شصت نباشد، زن و مرد در عروسی ها جدا باشند اما حالا نه تنها مختلط هستند بلکه زن و مرد همسر دار ( محصن) نامحرم با هم می رقصند ( پارتی هم که آزاد شده) .
🔹 این موارد از کوچکترین حملات فرهنگی است که تا به حال شده است.
🔺 لیبرالیسم سنگرهای ایالات متحده است، کاملا آن را می شناسند لذا می داند چه چیزی آن را از بین می برد و چه مولفه های تهاجمی دارد ، آن مواردی که مولفه قدرت است را مدام رسانه ای می کنند، تبلیغات، فیلم سینمایی داستان تا .. که بدمند از قبیل آزدی مشروب تا روابط جنسی و دمیدن هر آنچه که هوای نفس (به تعبیر ما) را قلقلک دهد.
۳. چرا آمریکا اینگونه عمل کرد؟چرا مکارتیسم راه افتاد؟
🔻 چون احساس کرد به مرزهای عقیده ای اش حمله شده
🔹 به درستی یا غلط بودن مکارتیسم کار ندارم، توجه بنده به این است که آمریکا تهدید را شناخت و اقدام کرد.
▪️▪️ محمد علی کلی در اوج شهرت بود، کاری که آمریکا با او کرد بعید است کسی با سلبریتی ها انجام دهد یا در ایران قبل از انقلاب ( درستی یا غلط بودن اقدام مطمع نظر نیست ) ثابتی تشخیص داد که باید اقدام کند و جلوی پخش فیلم «اسرار گنج دره جنی» را بگیرد چون فهمید که منظور دولت هویداست که ظاهر سازی می کند یا بهروز وثوقی و داریوش را هم تهدید کردند.
۴.آیا الآن که فمنیسم در سینما و صدا سیمای ما جولان می دهد ، مامورین امنیتی ما تهدید را تشخیص داده اند؟
🔹 اسامی سریالهای صدا و سیما را در چند دهه اخیر ببینید، از نرگس و کیمیا تا ترنج و ستایش از فیلم سینمایی دسته دختران تا برادران لیلا
🔸 ۵.اصلا می دانند فمنیسم تهدید است؟ یا نه اصلا می دانند مولفه های فمنیسم چیست؟ آیا می دانند زدن مرد و وجاهت مرد ایرانی هم ترویج فمنیسم است؟ مثلا فیلمهای رضا عطاران از ترش و شیرین تا متهم گریخت، خانه به دوش و بزنگاه که در همه آنها مرد ایرانی بی عرضه،بدبخت، مفلوک و بیکار هستند.
▪️ ایراد کار اینجاست که نه مسئولین امنیتی نه قضایی ما می دانند سنگرها ، مرزها و مقرهای اعتقادی و فرهنگی ما کجاست نه می دانند دشمن چیست نه می دانند دشمن چه می کند؟ نه می دانند چگونه حمله کنند؟ خب مردم دغدغه مند هستند مطالبه می کنند اما مسئولین امنیتی ما نمی دانند کجا ایستاده اند و چه می خواهند.
پ.ن : کاش مهندسی فرهنگی ای که امام جامعه گفته بودند عملی میشد
پ.ن : کاش مثل آمریکا FBI داشتیم (امنیت داخلی وابسته به قوه قضاییه که کار عملیاتی هم انجام می دهد)با مولفه های ایرانی خود
✍ محمد وارسته
📡 @Mohamad_varasteh
اگر در مملكتى هستى كه تمامش تاريك است، اين نشان مىدهد كه تو يك كبريت هم روشن نكردهاى..
▫️ براى برادر و خواهر، بستگان و ذَوِالارحام، همسايهها، همشهرىها و... كه همه مبتلا هستند، قدمى برداريم. آنهايى كه مبتلا به هزار فساد و زنا و فحشاء و درگيرى هستند، چه كسى بايد برايشان كار كند و قدمى بردارد؟
▫️اگر در مملكتى هستى كه تمامش تاريك است، اين نشان مىدهد كه تو يك كبريت هم روشن نكردهاى.
▫️نبايد مسأله را توجيه كنيم و بگوييم ديگران اقدام نكردهاند، كه تو بايد فرض كنى، كسى جز تو در اين عالم نيست. بايد خود شروع كنى و هر مقدمهاى را كه مىخواهد، فراهم نمايى.
مرحوم استاد علی صفایی حائری
📕 کتاب اخبات، صفحه ۱۱۱
✍ ا. انصاری زاده
خاطرم هست چند وقت پیش با یکی از آشنایان راجع به کوچ های کسب و کار و انگیزشی های اینستاگرامی بحث میکردم،
همان ها که صبح تا شب در گوش مردم، ثروتمند شدن را فریاد میزنند ( و از قضا خودشان جز فروختن پکیج ثروت، هیچ مهارت دیگری برای پول درآوردن ندارند)
هر چه میگفتم، قانع نمیشد..
مدام تکرار میکرد که: « کسی که نمیتواند پول دربیاورد از بی عرضگی خودش هست، بخاطر اینکه انسانهای گنجشک روزی و گداپروری بار آمده ایم»
بحث ادامه پیدا کرد تا رسید به (عدالت اجتماعی و قسط)
به او گفتم: ( اگر طبق قرآن، «قسط» در جامعه ای پیاده شود، امکان ندارد یکی ثروتمند و یکی فقیر باشد، یا همه فقیر اند، یا همه ثروتمند، یا حداقل هر کس به اندازه کاری که میکند ثروت میاندوزد)
گذشت و گذشت تا امروز در پیج یکی از دوستان، به این حدیث حضرت سلطان، برخوردم
آری، اقتصاد اسلامی چیز عجیب و غریبی نیست، سهم هرکس هرچه هست به او بدهید، میشود (اسلام)...
@tahliltamadoni
✍ ا. انصاری زاده
واقعا که این «بازار آزاد رقابتی» که لیبرالها میگویند، عجب چیز جالبی است..
چقدر سرمایه داران، بین خودشان رقابت دارند!
گروه صنعتی گلرنگ (که صاحب فروشگاههای زنجیرهای افق کوروش هم هست) یک تاکسی اینترنتی را میخرد؛
این سرمایه دار، آن را میخرد و آن سرمایه دار، این را.. کلا رقابت فقط بین عده ای سرمایه دار است
راستی تا کنون دیده اید چیزی از این رقابت موهوم لیبرالها، به مردم هم برسد یا خیر؟؟
#دروغی_بنام_بازار_آزاد_رقابتی
#مرگ_بر_لیبرالیسم
@tahliltamadoni
✍ ا. انصاری زاده
اینها استوری های امروز پیج اینستاگرامی سوپر لیبرال «چراز مدیا» هستند که در حوزه اقتصاد فعالیت میکند
با دقت استوری ها را بخوانید..
۱- سازمان تعزیرات، گزینه (عجله دارم) در تاکسی های اینترنتی را مصداق بارز گران فروشی میداند و هشدار میدهد که درصورت تداوم این تخلف، برخورد خواهد کرد
۲- پیج لیبرال «چراز مدیا» میگوید این نوع ورورد حکومت به مبارزه با گران فروشی (که لیبرال ها به آن میگویند قیمت گزاری)، خلاف اسلام، اهل بیت، قرآن، ملائکه، و حتی خداست..
۳- «چراز مدیا» میگوید:
اولا چون وقتی این گزینه (عجله دارم) برداشته شود، دیگر نه راننده درخواست ها را قبول میکند و نه مسافر به مقصدش میرسد، و ثانیا چون با وجود گزینه فوق، هر دو طرف راضی به پرداخت قیمت بالا هستند، پس حکومت به این گران فروشی نباید ورود کند و اجازه دهد مکانیزم بازار قیمت ها را مشخص کند
۴- اقتصادخوانهای «چراز» حتی آنقدر فهم اقتصادی ندارند که آن گزینهی کذایی (عجله دارم) از باب رضایت مسافر نیست، بلکه مسافربیچاره مجبور است این قیمت بالاتر را پرداخت کند و هیچ رضایتی درکار نیست
۵- همچنین آنها آنقدر فهم و سواد این نکته را ندارند که بفهمند این، مسافر و راننده ی بیچاره نیستند که دارند با هم رقابت میکنند،بلکه رقابت اصلی بین آن سوپر سرمایه دارانی است که این بیزینسهای کلان اقتصادی درحال جابجایی بین آنهاست
✅ آری مردم عزیز،
کاپیتالیسم و لیبرالیسم وحشی افسارگسیخته، به همین راحتی شما را احمق فرض کرده و زندگی شما را گران میکند
حال قضاوت کنید اسلام و ولایت که مدافع نظارت شدید دولت است زندگی شما را گران کرده یا اینها!؟
اسلام تمدّنی | ابوالفضل انصاری
بازار آزاد رقابتی 😂😂😂😂 #فریب_بزرگ ♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷 💠 @h_abasifar
✍ ا. انصاری زاده
این تصویر سند بی آبرویی و فضاحت و دروغگویی اقتصاد لیبرال-سرمایه داری است