فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امیرمهدی ژوله:
جهان، جهان بدی بود. ما اصلا اینجوری فکر نمی کردیم. یه چیز دیگه قرار بود باشه.
بزرگ بودن چقدر سخت بود. چقدر تلخ بود. چقدر تاب آوریش قدرت می خواست.
قوی بودن بنیه می خواست برای اینکه بتونی شاهد فروریختن آدم ها، قراردادها، باورها، مفاهیم و معنا باشی.
جهان، جهانِ علی نیست.
جهان، جهانِ عمروعاصه.
#رنج
#زمان
#جهان
#کودکی
#شخص
#پیمانها
#مقاومت
@Esrar3
پارلمان نروژ قطعنامهای را تصویب کرد که در آن از دولت میخواهد برای به رسمیت شناختن کشور «مستقل» فلسطین آماده باشد. این پیشنهاد توسط ائتلاف حاکم نروژ برای مقابله با قطعنامه احزاب کوچکتر مبنی بر به رسمیت شناختن فوری کشور فلسطین مطرح شده است.
این قطعنامه که با اکثریت قاطع پارلمان تصویب شد، از دولت میخواهد که آماده به رسمیت شناختن فلسطین به عنوان یک کشور مستقل باشد.
#نروژ
#فلسطین
@Esrar3
💢در ارتباط با اتفاقات اخیر؛ آنچه در ادامه میخوانید خلاصهای از مهمترین صحبتهای طارق عبدالقادر یک پزشک اصالتاً مصریست که ۴۰ سال است ساکن آمریکا میباشد.
دو مسئله پیش آمد که تصور نمیکردم آنها را در آمریکا ببینم. تغییری که حالا شکل گرفته غیر عادیست و خدا شما مردم فلسطین را برای آن برگزید.
🔹اولین مسئله اینکه بعضی از افراد و اغلب خانمهای ۲۰ ،۳۰ ساله از ایمان فلسطینیها تعجب کردند و گفتند دوست دارند سرچشمه این ثبات قدم و ایمان را بفهمند. باور نمیکنید... من به سادگی به شما میگویم هزاران نفر شروع به خواندن قرآن کردند، سبحان الله. شروع به خواندن قرآن به زبان انگلیسی کردند و با آنچه خدا به روی آنها گشود با احساسی خاص و گریه شهادتین گفتند. در صورتی که قرآن به زبان انگلیسی در مقایسه با زبان عربی تقریباً تاثیر یا احساس خاصی ندارد.
🔸دومین مسئلهای که پیش آمد تمام تظاهراتها حتی از جهت غیردینی و سیاسی در تایید فلسطین بود اما یک تفاوت جدی داشت. درجهای از تائید برای چند روز نبود. بسیاری از آنها میگویند من شروع به مطالعه و تحقیق کردم. از تاریخ خبر دارم. چیزی که به طور مداوم دیده میشود این است که همه آنها میگویند این بیشتر از ۷۵ سال اشغالگریست. حالا مسئلهی فلسطین فراتر از یک احساس معنوی برای همراهی با شخصیست که در موضع ضعف قرار گرفته. یکی از چیزهای قشنگی که دیدم این است که کسی دیگر نمیگوید اشغالگری از سال ۱۹۶۷ شروع شده می دانید که؛ این را خیلیها میگویند. الان همه میگویند این اشغال ۷۵ ساله است. در مورد اسرائیل مثلاً (در گذشته) من این را اصلاح میکردم ،وقتی مردم میگفتند اسرائیل رژیم آپارتاید است و من دائماً میگفتم نه! اسرائیل رژیم آپارتاید نیست، رژیم اشغالگر است. این دو تفاوت بزرگی دارند. چون اصلاح آپارتاید مثل چیزی که در جنوب آفریقا رخ داد، برداشتن آپارتاید و حصول دموکراسی است. این مشکلات فلسطینیها را تمام نمیکند. فلسطین اشغال شده است به این معنا اشغالگر باید بیرون برود. این است که مشکلات آنها را تمام میکند. من خیلی یادم نمیآید الان دیگر کسی از آپارتاید صحبتی بکند. همه آنها میگویند اشغالگر... خدا را شکر. به خدا قسم مردمی را میبینم که میگفتند من ۷ اکتبر صهیونیست بودم اما با چیزی که دیدم همهی نظرم عوض شد. یعنی کسی در طول سه هفته در حالی که در موضع صهیونیست بوده، شروع به تشکیک می کند، مطالعه می کند و نظرش را عوض می کند و به این اقناع رسید که آنها را در یک ویدیو ضبط کند و بگوید. خدا مقلب القلوب است. حتی قضیهی تحریم مک دونالد و استارباکس اینجا مثل دولت های اسلامی در آمریکا رایج شده است. حالا با این وضع اسرائیل نمیتواند تا چند روز هم بدون آمریکا دوام بیاورد.
وضع خواهران و برادران در فلسطین و غزه را نمیتوانم تصور کنم اما امیدوارم می دانستند خدا شما را نه فقط برای جهاد و دفاع از امت برگزیده بلکه شما را برای هزاران نفر از افرادی که حالا مسلمان شدهاند یا قرار است مسلمان شوند انتخاب کرده. من محال بود میتوانستم تصور کنم این وضع را در آمریکا ببینم.
لطفاً هرجور میتوانم به شما کمک کنم به من خبر بدهید.
#نسل
#زمان
#آمریکا
#فلسطین
@Esrar3
🛑موج اقبال جوانان امریکایی به نامه ۲۰ سال پیش بن لادن به مردم آمریکا
اخیرا موجی در شبکه اجتماعی تیک تاک درباره نامه ۲۰ سال پیش بن لادن خطاب به مردم آمریکا راه افتاده که طی آن جوانان "نسل زد" آمریکایی و برخی چهره های پرطرفدار شبکه اجتماعی تیک تاک مخاطبان خود را به خواندن نامه اسامه بن لادن رهبر سابق گروه القاعده خطاب به مردم آمریکا تشویق می کنند.
این موج تیک تاکی باعث شده این پلتفرم محبوب جوانان آمریکایی به دلیل نقض قوانین ضدتروریستی خود بسیاری از ویدئوهای مربوط به توصیه به خواندن نامه بن لادن را حذف کند.
جوانان آمریکایی در این ویدئوها که میلیون ها بازدید داشته یکدیگر را توصیه به خواندن نامه ۲۱ سال پیش اسامه بن لادن خطاب به مردم آمریکا می کنند.
این موج در پی عملیات اخیر طوفان الاقصی و حملات مرگبار اسراییل به نوار غزه طی ۴۰ روز گذشته به راه افتاده که موجی از خشم و انزجار از اسراییل را در بین قشر زیادی از جوانان و دانشجویان آمریکایی به همراه داشته است.
بن لادن در نامه خود که یک سال پس از حملات ۱۱ سپتامبر به آمریکا خطاب به مردم آمریکا نگارش کرده بود، از بسیاری از سیاست های دولت آمریکا از جمله حمایت بی قید و شرط واشنگتن از اسراییل انتقاد کرده بود و تلاش کرده بود دلیل نفرت بسیاری از ملت های مسلمان را از دولت آمریکا برای مردم آمریکا تبیین کند که یکی از ریشه های این نفرت، حمایت بی چون و چرا و بی قید شرط دولت آمریکا از جنایات دولت اسراییل در حق مردم فلسطین به عنوان صاحبان اصلی سرزمین فلسطین است.
در هفته گذشته این نامه بار دیگر در پلتفرم تیک تاک و در ویدئوهای این شبکه اجتماعی از سوی برخی کاربران جوان آمریکایی مورد توجه قرار گرفته و کاربرانی که این نامه را خوانده اند، خواندن آن را به مخاطبان خود توصیه کرده اند.
تا روز پنجشنبه (دیروز) این ویدئوها حداقل ۱۴ میلیون بازدید را به خود اختصاص دادند. بسیاری از این ویدئوها که از برخی اظهارات بن لادن حمایت میکردند و از دیگر کاربران میخواستند این نامه را بخوانند، در انتقاد از حمایت آمریکا از اسراییل در جنگ اخیر در نوار غزه به اشتراک گذاشته شده بود.
شبکه اجتماعی تیک تاک TikTok روز پنجشنبه اعلام کرد که به دلیل اینکه ویدیوهای مربوط به این نامه قوانین ضدتروریستی این شبکه را نقض میکنند، این ویدئوها را حذف می کند.
بنابرگزارش سی ان ان، طی روزهای گذشته دهها ویدیو در تیک تاک منتشر شده که آشکارا احساسات بیان شده در نامه بن لادن را تمجید کرده و یا مورد همدردی قرار دادهاند.
بسیاری از این ویدیوها با هشتگ lettertoamerica به اشتراک گذاشته شده است.
در یکی از این ویدئوها که بیش از ۱.۶ میلیون بازدید گرفته اما از سوی تیک تاک حذف شده، یک اینفلوئنسر سبک زندگی ساکن نیویورک دیگران را تشویق میکرد که نامه را بخوانند.
او گفت:" اگر این نامه را خواندهاید، به من اطلاع دهید که آیا شما هم دچار یک بحران وجودی هستید؟ زیرا در ۲۰ دقیقه گذشته، کل دیدگاه من نسبت به تمام زندگیای که به آن باور داشتهام و زندگی کردهام، تغییر کرده است."
در ویدئوی دیگری که بیش از ۱۰۰ هزار بازدید داشته، یکی از کاربران تیک تاک که به طور مرتب انتقاداتی را از دولت آمریکا منتشر میکرد، در مورد این نامه گفته است: "اگر قرار است اسامه بن لادن را تروریست بنامیم، دولت آمریکا نیز چنین است."
در این راستا سخنگوی کاخ سفید در بیانیهای از ترند شدن نامه بن لادن در فضای مجازی انتقاد کرده و این نامه را توهین به قربانیان حملات تروریستی ۱۱ سپتامبر خواند.
"اندور بیتس" معاون مطبوعاتی وزارت امور خارجه آمریکا نیز به سی ان ان گفت: هیچ توجیهی برای اشاعه دروغهای نفرتانگیز، شیطانی و یهودستیزانه وجود ندارد. دروغهایی که رهبر القاعده درست پس از ارتکاب بدترین حمله تروریستی در تاریخ آمریکا صادر کرده و آنها را به عنوان انگیزه مستقیم خود برای قتل ۲۹۷۷ آمریکایی بیگناه مطرح کرد."
پیتر برگن، تحلیلگر امنیت ملی سی ان ان که در سال ۱۹۹۷ اولین مصاحبه تلویزیونی با بن لادن را انجام داده، شیوع گسترده این نامه در شرایط کنونی در بین جوانان آمریکایی را گیج کننده توصیف کرده است.
روزنامه گاردین انگلیس نیز که برای اولین بار یک نسخه ترجمه شده از این نامه را در سال ۲۰۰۲ منتشر کرده بود، پس از اینکه کاربران تیک تاک ویدئوی خود را به طور مستقیم به صفحه این روزنامه لینک داده بودند، ترجمه انگلیسی این نامه را از سایت خود حذف کرد.
«عصر ایران»
#نسل
#آمریکا
#فلسطین
#شبکه_های_اجتماعی
@Esrar3
7.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻راهپیمایی امروز دانش آموزان در حمایت از فلسطین- لندن
این را هم بخوانید؛
وزیر انگلیسی خواستار برخورد جدی با غیبت دانشآموزان برای شرکت در تظاهرات حامیان فلسطین شد
🔹وزیر آموزش انگلیس گفته که بعضی از دانشآموزان در این کشور برای شرکت در تظاهرات در حمایت از غزه درس و مدرسه را رها کردهاند.
🔹جیلیان کیگان گفته که مدارس باید با حداکثر جدیت با این موج از غیبتهای دانشآموزان مقابله کنند.
🔹روزنامه گاردین گزارش داده برآورد میشود صدها دانشآموز روز جمعه در اعتصابهای مدارس در حمایت از فلسطین شرکت کردهاند.
🔹گروهی به نام «ائتلاف توقف جنگ» در انگلیس روز جمعه مدارس در این کشور را به اعتصاب درحمایت از فلسطین دعوت کرد.
🔹در چندین شهر انگلیس اعم از منچستر و بریستول دانشآموزان در این اعتصابات شرکت کردند.
#نسل
#انگلیس
#فلسطین
@Esrar3
5.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا