هدایت شده از الهادی
* #حضرت_خدیجه
💠 توسل به حضرت خدیجه سلام الله علیها
🔻 رحلت حضرت خديجه را بايد به امام زمان عليه السلام تسليت گفت و هر کسي در خلوت خود بنشيند، مناجات کند، ایشان را ياد کند و با حضرت خديجه سلام الله عليها حرف بزند که ايشان ام الأيتام هستند و هر حاجتي دارید از ایشان تقاضا کنید.
🔸محبوبه رسول خدا است. بنده هم در این ایام بيشتر دوست دارم سکوت کنم، فکر کنم و انسان حس و حال توجه، توسل به اين بانوي بزرگ داشته باشد. ما غافل هستيم از آنچه که در صدر اسلام گذشت به خاطر ذهنيات و مشغلههای خيالی که داريم، افکار ما مقاطع حساس و اصلي را درک نميکند اگر توجهات جاي اين مشغله ها را میگرفت بهره میبرديم، چشمه معارف از اينجا شروع میشود. فصلي که حضرت خديجه بودند، چه فصل حساس ومهمی بود؟!
🔹باطناً دوست دارم يک رشتهای از چادر حضرت خديجه، رشته معرفتي و فکري دست دوستان باشد، رها نکنند و دورهای، زندگي ايشان، مظلوميت ايشان، اصالت ايشان را دنبال کنند تا إن شاءالله مورد عنايت همه اهل بيت قرار بگيرند.
┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄
🔺 کانال رسمی حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉🏻 @nasery_ir
هدایت شده از محسن عباسی ولدی
دل دریایِ غم.mp3
7.89M
هدایت شده از کانال رسمی وابسته به آیت الله العظمی جوادی آملی
💠 شرکِ گناه
🔸 شخص می داند که این رومیزی، زیرمیزی یا آن اختلاس یا آن نجومی حرام است، اضطراری هم ندارد ولی گناه می کند، این یعنی چه؟ یعنی خدایا من می دانم که تو گفتی نکن ولی من می کنم!
گناه کردن معنایش این است که خدایا! جناب عالی نظرتان این است ولی من نظرم این است! درون هر گناهی شرک است.
#رمضان
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
#عکس_نوشت
📚 سوره مبارکه واقعه جلسه 7
تاریخ: 1396/10/02
🌐 https://esra.ir
🆔 @a_javadiamoli_esra
هدایت شده از کانال رسمی وابسته به آیت الله العظمی جوادی آملی
13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠
ظرافت قلب🔸 اگر قلب متوجه #مقلب_القلوب بود، همه مجاری ادراكی و تحریكی به امامت آن به طرف «مقلب القلوب» نماز می خوانند... . #آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی #باز_نشر 👇👇👇👇 🌐 https://esra.ir 🆔 @a_javadiamoli_esra
هدایت شده از کانال رسمی وابسته به آیت الله العظمی جوادی آملی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 دعای #روز_دهم ماه مبارک رمضان
بسم الله الرحمن الرحیم
اللَّهُمَّ اجْعَلْنِی فِیهِ مِنَ الْمُتَوَكِّلِینَ عَلَیكَ وَ اجْعَلْنِی فِیهِ مِنَ الْفَائِزِینَ لَدَیكَ وَ اجْعَلْنِی فِیهِ مِنَ الْمُقَرَّبِینَ إِلَیكَ بِإِحْسَانِكَ یا غَایةَ الطَّالِبِینَ.
ـ خدایا مرا در این ماه از توكل كنندگان درگاهت قرار ده
ـ و از رستگاران نزد خود قرار ده
ـ و از مقرّبان درگاهت قرار بده
ـ به احسانت اى هدف جویندگان.
#رمضان
#دعای_روز
🔷🔸💠🔸🔷
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
🌐 https://esra.ir
🆔 @a_javadiamoli_esra
هدایت شده از محسن عباسی ولدی
مفاهیم فطری، حتما باورپذیر هستند. اگه برای کسی باورپذیر نشد، باید دنبال مانعش گشت، نه این که به طور کلی اون رو از دایرۀ مفاهیمی که آموزش میدیم حذف کنیم.
شما اگه ببینید بچهای شیر مادرش یا غذایی رو که متناسب با خلقت و مزاجش درست شده، نمیخوره یا وقتی میخوره بالا میآره، چی کار میکنید؟ به طور کلی بهش غذا نمیدید؟ یا دنبال دلیل این اتفاق میگردید تا ببینید چرا بچه با این که قاعدتا باید شیر مادر یا غذای متناسب با خلقتش رو بخوره، نمیخوره یا بالا میآره؟
چرا دربارۀ مفاهیم فطری این کار رو نمیکنیم؟
@abbasivaladi
هدایت شده از محسن عباسی ولدی
با این نگاه، باورپذیر بودن یا نبودن، بحث خیلی سطح پایین و به عبارت صریحتر، بحثی انحرافی میشه.
مسئله، باورپذیر بودن یا نبودن نیست، مسئله اینه که انسان به صورت فطری دنبال همچین مفاهیمی میگرده
ما در درجۀ اول باید دنبال مفاهیمی بگردیم که غذای فطرت انسانه؛ غذایی که با مزاج فطری انسان بسازه.
این نکتۀ انحرافیِ باورپذیر بودن یا نبودن، مثل اینه که کسی گرسنهست، نون تازه و خوشبویی هم پخته شده؛ اما دو نفر نشستهان و در این باره بحث میکنن که چه جوری میشه به این فرد بقبولونیم که نون هم غذاست.
این چه بحثیه؟ شما نون رو به دستش بده، اون خودش دنبال غذاست. همین که نون رو دم دستش بذارید، خودش به طرفش میره
@abbasivaladi
هدایت شده از محسن عباسی ولدی
از چند دهۀ قبل به اون طرف، تفکّر باورپذیر کردن اهل بیت علیهم السلام جایگاه چندانی در تربیت دینی نداشت. پدربزرگها و مادربزرگهای ما برامون قصههایی میگفتند که امروز طرفدارای نظریۀ باورپذیر کردن اهل بیت علیهم السلام اونا رو از فهرست قصّههای ما حذف کردن.
کارتونهایی هم که برای سنین ما در اون زمان ساخته میشد اگر چه تخیّلی بودند؛ اما اوج تخیلی بودنشون تو این بود که یه حیوونی مثل انسان حرف میزد و مثل انسانها زندگی میکرد؛ مثل پسر شجاع یا هاچ زنبور عسل، اما تو همین دو سه دهۀ اخیر که این تفکّر؛ یعنی باورپذیر کردن اهل بیت علیهم السلام جایگاه ویژهای بین ما باز کرده، شخصیتهایی از طریق فیلم و سریال و انیمیشن وارد زندگی بچههای ما شده که کارهاشون کمترین شباهت رو به زندگی انسانهای معمولی داره؛ امّا همین شخصیتها به قدری برای بچههای ما باورپذیر شده که تبدیل به آرزوی اونا شدن.
امروز از داستان، سینما و بازی رایانهای به عنوان سه ابزار اصلی برای خیالی کردن دنیای آدمها استفاده میشه و ما هنوز در بند این تفکر هستیم که اهل بیت علیهم السلام رو باید باورپذیر معرفی کنیم.
@abbasivaladi
هدایت شده از محسن عباسی ولدی
امروز سینما پر شده از فیلمهایی که رویکردشون ماوراست و ما هنوز هم داریم دربارۀ باورپذیر نبودن مسائل ماورائی حرف میزنیم.
بعضیها خیلی ساده از کنار پر شدن مفاهیم ماورایی در انیمیشنها و فیلمها حرف میزنند و میگن چون بچهها میدونند که سینما واقعیت نداره، به همین دلیل هم بدون این که سؤالی براشون پیش بیاد میشینن پای اون فیلمها و لذت میبرن. اما وقتی ما از مفاهیم ماورائی میگیم داریم از واقعیت حرف میزنیم و بچهها باور نمیکنند که این مفاهیم در واقعیت وجود داشته باشه.
بهترین چیزی که میتونم به این افراد بگم اینه که یک بار دیگه بحث فطرت رو مرور کنید. اصلا وقتی دربارۀ باورپذیر بودن و فطرتپذیر بودن حرف زدم، دقیقا داشتم شما رو به این مسئله دقت میدادم.
@abbasivaladi
هدایت شده از محسن عباسی ولدی
شک نکنید یکی از اصلیترین دلایل جذب شدن به فیلمهای ماورائی عطشیه که در انسانها نسبت به غیب وجود داره. انسان فطرتا نمیتونه بپذیره که تنها قوانین موجود در عالم دنیا فقط همینهایی باشه که به نام قوانین مادی میشناسه.
ما اگه نتونیم یا نخوایم انسان رو با عالم غیبی که خدا گفته آشنا کنیم، ابلیس و سربازانش ماورائی رو به اونا معرفی خواهند کرد که بتونند به مقاصد خودشون برسند که این کار رو هم دارند میکنند.
@abbasivaladi
هدایت شده از محسن عباسی ولدی
به قدری گفتیم که از این حرفها نزنید نزیند که میدون خالی شد و اونا اومدن دربارۀ مفاهیمی مثل ابلیس و شیطان هم با صراحت حرف زدند. ما گفتیم حتی دربارۀ خدا هم صحبت نکنید، اونا اومدن از شیطان پرستی حرف زدند.
حواستون هست چه کار کردیم و چه کار کردند؟
@abbasivaladi
هدایت شده از محسن عباسی ولدی
امروز با خالی شدن صحنۀ غیب از تربیتهای دینی، آیینهای رازآلودی که شیطانپرستی یکی از اونهاست، دارن چهار نعل میتازند و ما به فکر چارهایم، در حالی که خود ما بخشی از مشکل هستیم.
وقتی نذاشتیم مفاهیم غیبی وارد عرصۀ تربیت بشن،
وقتی اون دسته از مفاهیم غیبی که خدا و اهل بیت علیهم السلام دربارۀ اونها حرف زدند رو در پستوی کتابها قایم کردیم و چیزی ازشون نگفتیم،
وقتی که دین رو زمینی معرفی کردیم،
اونا وارد میدانی شدند که هیچ حریفی نداشت،
به همین دلیل کثیفترین عقیدهها رو به اسم ماورا به خورد مخاطبان خودشون دادند؛ مخاطبینی که فطرتشون دنبال چیزی غیر از قواعد مادی حاکم بر دنیا میگرده.
@abbasivaladi