🖇مدیریت علمی استاد محمدحسین فرجنژاد
✍️سید محمدرضا رضی
🔸ما در میان شخصیتهای علمی دو سطح و دو نوع انسان و نیرو داریم؛ یکی شخصیتهای علمی هستند که به فعالیت علمی و فعالیت پژوهشی و تحقیق و ترجمه میپردازند و اگر موفق باشند به تولید علم دست پیدا میکنند. در سطح بالاتر گروه دومی را داریم که مدیریت تولید علم را بر عهده میگیرند و مدیریت علمی انجام میدهند، مدیریت علمی نه بهمعنای مدیریت یک مجموعه علمی، بلکه بهمعنای مدیریت عرصه تولید علم، مدیریت جبهه پیشرفته علمی بهمعنای تولید محتوای جدید علمی و بهمعنای تولید علومانسانی – اسلامی و علوم بومی.
🔹مرحوم استاد محمدحسین فرجنژاد از اشخاص نادری بودند که در هر دو زمینه پیشتاز بودند، هم در بحث تولید علم بهصورت فردی ایشان بهتنهایی محققی دارای آثار فاخر و برجستهای بودند و هم در عرصۀ مدیریت پژوهش و مدیریت تولید علم مدیر توانمندی بودند.
🔗مطالعه ادامه مطلب در سایت استاد فرجنژاد
#بازنشر
#استاد_فرج_نژاد
🎓 مؤسسه فرهنگی رسانهای استاد فرجنژاد
📲 سایت|آپارات|اینستاگرام|ویراستی|ایتا
💢جدیدترین کتاب استاد فرجنژاد منتشر شد
📔کتاب فقه رسانه و فضای مجازی
🔸پس از مدتها انتظار و درخواست مخاطبان برای کتاب فقه رسانه و فضای مجازی این کتاب در سایت استاد فرجنژاد عرضه شد.
🔹در این کتاب متن مجموعه جلسات فقه رسانه که در مؤسسه فتوح اندیشه ذیل گروه فقه رسانه برگزار شد ارائه گردیده است.
🔸این جلسات در زمان حیات استاد فرجنژاد تحت مدیریت و پیگیری ایشان برگزار شد و پس از فوت استاد با کمک دو تا از شاگردان ایشان، آقایان پرنیان و گندمی متن آن تهیه و تنظیم شد و در حال حاضر ارائه شده است.
🔹نشر این کتاب بر عهدۀ مؤسسه شناختپژوه بوده است.
🔸فصلبندی هشتگانۀ این کتاب بر اساس هشت نشست فقه رسانه و فضای مجازی است که آقایان حجتالاسلام دکتر خسروپناه، حجتالاسلام دکتر محمدعلی حیدری، دکتر شرفالدین، دکتر محمدینیا و حجتالاسلام خادمعلی آن را برگزار کردهاند.
📌کتاب فقه رسانه و فضای مجازی را با 30 هزار تومان تخفیف، با قیمت 290 هزار تومان تهیه کنید
🔗صفحه خرید کتاب در سایت
#معرفی_کتاب
#استاد_فرج_نژاد
🎓 مؤسسه فرهنگی رسانهای استاد فرجنژاد
📲 سایت|آپارات|اینستاگرام|ویراستی|ایتا
استاد محمدحسین فرجنژاد
💢جدیدترین کتاب استاد فرجنژاد منتشر شد 📔کتاب فقه رسانه و فضای مجازی 🔸پس از مدتها انتظار و درخواست
🔖دو بعد مهم رسانه را بشناسیم
🔹رسانه ابعاد مختلفی دارد ولی دو بعد آن مهمتر است؛ یکی بعد ساختاری و دیگری بعد کارکردی.
🔸کسانی که در نظریۀ هنجاری سخن میگویند، گفتهاند اغلب به ابعاد کارکردی رسانه توجه دارند. در صورتی که نظریه هنجاری و نظام هنجاری منحصر در جنبه کارکردی نیست و به جنبههای ساختاری هم باید التفات کرد.
🔹برای مثال چه حالتی برای مالکیت رسانه مطلوب است؟ آیا نظریه هنجاری نمیتواند راجع به مالکیت رسانه سخن بگوید؟ ساختار تشکیلاتی رسانه چگونه باید باشد؟
🔸الان اعتراض زیادی به فرایند تولید برنامه در رسانۀ ملی دیده میشود و آن را معیوب میدانند. فیلم و سریال توسط یک جریان تولید میشود و آدمهایی که در آن جریان هستند اخلالگرند، شاید اگر خط تولید اصلاح میشد خیلی از برنامه ها که خروجی آن جریان هستند وضع دیگری پیدا میکردند.
📚کتاب فقه رسانه و فضای مجازی، صفحه 193.
⬅️برای تهیۀ این کتاب به سایت استاد فرجنژاد مراجعه کنید.
#پاراکتاب
#سواد_رسانه
🎓 مؤسسه فرهنگی رسانهای استاد فرجنژاد
📲 سایت|آپارات|اینستاگرام|ویراستی|ایتا
11.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢ماه جدید دورۀ جدید
📲در مؤسسه فرهنگی رسانهای استاد فرجنژاد
📷دورۀ آموزش تصویربرداری(فیلمبرداری و عکاسی)
👤با تدریس استاد حسین مظاهری
🕰15 ساعت آموزش
🔸قیمت اصلی این دوره 800 هزار تومان است که تا پنجم بهمن میتوانید آن را فقط با قیمت 200 هزار تومان تهیه کنید.
🔺برای آشنایی با دوره تیزر دوره رو تماشا بفرمایید🔺
🔗خرید دورۀ تصویربرداری با 75 درصد تخفیف
#دوره
#اطلاعیه
🎓 مؤسسه فرهنگی رسانهای استاد فرجنژاد
📲 سایت| آپارات|ویراستی|ایتا
📌تحلیل ژئوپولیتیک گروههای جهادی و تأثیر رسانههای غربی
✍️بیگلری
🔸کوهنوردی این روزهای ارتش اسرائیل در جبلالشیخ مدیون مرد هزارچهرهای است که کودکی خود را زیر عبای وهابیت ریاض آغاز کرد، در مهدکودک القاعده رشد یافت و از زندان بوکا فارغالتحصیل شد. ابومحمد جولانی که امروز به نام یکی از تپههای فتحشده اسرائیل تخلص کرده است، نمادی از پیچیدگیها و فرصتطلبیهای ژئوپولیتیک در دنیای امروز است.
🔹این فرد که در پی خلق پروژۀ سیاسی-ایدئولوژیک در دنیای اسلام است، از مسجد اموی دمشق بهعنوان تریبون خود استفاده کرد تا پیامی جهانی را به گوش جهانیان برساند: پیروزی بر دولت سوریه و بازسازی جهان اسلام به دست کسانی که در دل جنگهای نیابتی و تحولات منطقهای نقش کلیدی ایفا کردهاند.
🔗مطالعه ادامه مطلب در سایت استاد فرجنژاد
#بازنشر
#تحولات_منطقه
🎓 مؤسسه فرهنگی رسانهای استاد فرجنژاد
📲 سایت| آپارات|اینستاگرام|ویراستی|ایتا
🎮خدای زمان در مورتال کامبت
🖋محسنی
🔸در نسخههای مختلفی از بازی مشهور مُرتال کامبَت(Mortal Kombat) شخصیتهای بازی در زمان سفر میکنند. در نسخهٔ یازدهم این بازی که خیلی هم مشهور شد، خدایی مؤنث به نام کرونیکا (Kronika) به نوعی خدای زمان است و با دستکاری در زمان، افرادی که مردهاند را زنده کرده و حتی باعث میشود در یک زمان، دو نسخه از یک فرد وجود داشته باشد.
🔹پیرنگ این قسمت به شدت وابسته به سفر در زمان است و اگر این مضمون از اثر گرفته شود، چیزی از داستان بازی باقی نخواهد ماند.
🔸در نسخهٔ جدیدی هم که چند ماهی است منتشر شده، مسأله بر سر همین خدایی بر زمان است. گویا کسی که زمان را در دست بگیرد، دیگر بر همه چیز تسلط و احاطه دارد.
[ادامه🔻]
استاد محمدحسین فرجنژاد
🎮خدای زمان در مورتال کامبت 🖋محسنی 🔸در نسخههای مختلفی از بازی مشهور مُرتال کامبَت(Mortal Kombat) ش
🔹مضمون سفر در زمان مضمون جذابی برای هالیوود است؛ مثلا فیلم ضعیف تِنِت(Tenet) از کریستوفر نولان و سریال دارک با محوریت سفر در زمان ساخته شد.
🔸اما جالب توجه است که در نگاه دقیق و فلسفی در جهان چیزی مستقل به اسم زمان وجود ندارد. یعنی زمان مثل یک خانه چند طبقه نیست که وقتی از اتاقی به اتاق دیگر برویم، زندگی همه متحوّل شود!
🔹ما معمولا وقتی قبل و بعدِ یک چیز را ادراک میکنیم، این کش آمدن وقایع را زمان مینامیم. زمان وابسته به ادراک ماست و مثل سنگ، چوب، روح انسان و ملائکه، وجودی مستقل و جوهری که خارج از انسان موجود باشد، ندارد.
🔸به همین علت است که حتی دو انسان که در یک مکان هستند، ممکن است فهم متفاوتی از زمان داشته باشند؛ زیرا یک طرف زمان به انسان به عنوان ادراککنندهٔ زمان وابسته بوده و نَفْسِ ما ادراک خاصّی از حرکت و تغییرات پیرامونیاش پیدا میکند که زمان را میسازد.
🔹زمان چیزی مستقل از ما نیست و سفر در چیزی که نیست امکان ندارد. در آثار سینمایی، بازی و انیمه هم وقتی میخواهند سفر در زمان را نشان بدهند، تغییرات مکانی را در نظر میگیرند و مجبورند چیزی شبیه به ساعت شنی چنانکه در مورتال کامبت هم به همین شکل است ترسیم کنند تا بالاخره درکی ملموس از زمان پیدا شود.
🔸اما آن چیز زمان نیست و در نگاه عرفی خودش شیئی زمانمند است؛ چون حرکت میکند و ما از آن قبل و بعد میفهمیم زمان هم دارد؛ اما اینکه خود آن شیئ زمان باشد، بیمعنی است.
🔹درواقع این بازی و آثار شبیه به آن، سفر در زمان را نشان نمیدهد؛ زیرا سفر در زمان به خاطر ذاتِ زمان که وابسته به ادراک انسانی است، کاملا انتزاعی بوده و مابهإزای خارجی ندارد و در نتیجه سفر در زمان هم غیر قابل تصور است و اصلا نمیتواند به تصویر درآید.
🔸در این آثار هم تغییرات مکانی و سفر در جهان موازی (که به تعبیری سفر در مکان است) به اسم سفر در زمان به تصویر کشیده میشود. بنابراین سفر در زمان نه ممکن است و نه قابل تصور؛ زندگی در چند جهان یا زندگی با کالبدهای متعدد بحث دیگری است که جداگانه باید به آن پرداخت و ربطی به سفر در زمان ندارد.
🔹اما هالیوود و همفکرانش نه تنها در نگاهی غیرعقلانی و عوامانه، برای زمان وجودی مستقل قائل میشوند، بلکه میخواهد نگاه مشرکانهٔ به هستی را هم با به تصویر کشیدن خدای زمان در دل مخاطب جا بیاندازند؛ خدایِ چیزی که اساسا وجود ندارد!
#یادداشت
#نقد_بازی
#بازیهای_ویدیویی
🎓 مؤسسه فرهنگی رسانهای استاد فرجنژاد
📲 سایت| آپارات|اینستاگرام|ویراستی|ایتا
📱ضرورت حضور طلاب در فضای مجازی
👤سرکار خانم فتحی
🔸حضور طلاب در فضای مجازی باید بازنمایی صحیحی از کنشگری روحانیت باشد و نحوۀ بهرهگیری طلاب از این فضا باید نتیجهای مثبت بدهد.
🔹خیلی از طلاب در برابر تهاجم فرهنگی فعالیتهایی انجام میدهند اما چون کار آنها شبکهای نیست، نتیجۀ مطلوبی ندارد. عمل به جهاد تبیین، مهمترین فعالیتی است که طلاب برای کنشگری در فضای مجازی میتوانند انجام بدهند.
#عکس_نوشته
#رسانه_و_روحانیت
#جریانات_رسانه_ای_طلاب
🎓 مؤسسه فرهنگی رسانهای استاد فرجنژاد
📲 سایت| آپارات|اینستاگرام|ویراستی|ایتا
جلسه«رازهای فرزندپروری موفق» - استاد وافی.mp3
40.9M
🔖صوت جلسه«رازهای فرزندپروری موفق»
#یزد
🎙سخنران:
حجتالاسلام و المسلمین محسن وافی
🕰زمان برگزاری:
چهارشنبه ۲۶ دی ماه ۱۴۰۳
#موسسه_استاد_فرج_نژاد
#نشست
#فرزندپروری_موفق
#صوت
🎓 مؤسسه فرهنگی رسانهای استاد فرجنژاد
📲 سایت|آپارات|اینستاگرام|ویراستی|ایتا