هدایت شده از شهرزاد داستان📚📚
❌️❌️❌️
👆👆👆👆👆👆
توجه توجه
لطفا اگر خانمها فهیمه ایمانی و خانم نجمه پورملکی و آقای سیدمجید موسوی در گروه حضور دارند با شماره تلفن مربوطه تماس بگیرند.
با سلام و وقت بخیر
مهلت ارسال آثار تا بیستم شهریور ماه تمدید شد.
جهت مشاهده آثار و آخرین اخبار پویش به آدرس زیر مراجعه بفرمایید:
https://eitaa.com/soghatarbaeen
علاقهمندان به شرکت در پویش میتوانند با مراجعه به پایگاه اینترنتی به آدرس https://arbaeen.jdsharif.ac.ir/ به اطلاعات تکمیلی در خصوص نحوه ارسال آثار و موارد مرتبط با اربعین دسترسی داشته باشند.
همچنین جهت کسب اطلاعات بیشتر میتوانید با دبیرخانه پویش ملی سوغات اربعین به شماره تلفنهای 67641716-021 و 09229385587 تماس حاصل کنید.
همچنین می توانید با آِیدی @m_jdsharif از طریق تمامی پیامرسان ها (ایتا، بله و تلگرام) با ما در ارتباط باشید.
کانال #فراخوان_شعر در ایتا؛
@Farakhanesher
هدایت شده از کنگره شعر حدیث حسن
💐 آئین پایانی ششمین کنگره ملی #شعر امام حسن مجتبی علیه السلام
﴿حدیث حسن﴾
🔰 معرفی و شعرخوانی شاعران برگزیده کشور
🔸با حضور:
حاج جواد حیدری
حامد عسکری
کربلایی حنیف طاهری
🔸با اجرای:
نجم الدین شریعتی
🗓 شنبه ۱۰ شهریور از ساعت ۱۹
🕌 کرج ، میدان شاه عباسی ، آستان مقدس امامزاده حسن علیه السلام
❀ سایت کنگره❀
❀ صفحه اینستاگرام کنگره ❀
╭━━⊰ ❀ 💚 ❀ ⊱━━╮
🆔 @hadisehosn
╰━━⊰ ❀ 💚 ❀ ⊱━━╯
May 11
هدایت شده از رسانۀ «رَواج»
🏴 فاز دوم پویش #استوری_موشن
• ضمن قبولی طاعات و عزاداریها، رسانه رواج بنا دارد با توجه به مناسبات آخر صفر، فاز دوم پویش استوری موشن را شروع کرده و گامی در راستای تبلیغ هنری آثار شاعران بردارد.
علاقمندان میتوانند تک بیت خود را به نشانی زیر ارسال کنند:
@Admine8
🏷️ ابیات پس از بررسی اولیه و قابلیت تصویرسازی، با تکنیکهای روز به استوری های متحرک بدل میشوند و نشانی اینترنتی شاعران نیز درج میگردد.
مشاهده فاز اول پویش استوری موشن و استقبال شاعران:
https://eitaa.com/ravaaj/43
👈 جهت اطلاع از جریان و دانلود استوری موشن ها صفحه ما را دنبال کنید:
https://eitaa.com/ravaaj
فراخوان شعر
﷽
#معرفی_کتاب
«از صریا تا سامرا»
گزیدهی ارادتسرودههای شاعران
به ساحت امام هادی علیهالسلام
به کوشش؛
اباصلت رضوانی - سیدباقر سیدیزاده
کانال #فراخوان_شعر در ایتا؛
@Farakhanesher
بهنام حضرت صاحبسخن
«از صریا تا سامرا»
یادداشتی کوتاه بر کتاب ارزشمند مجموعه اشعار ارسالی به کنگره سراسری امام هادی علیهالسلام
✍یکی ازموارد مهمی که همواره جزء درخواستهای اصلی شاعران -از جمله راقم این سطور- و مخاطبان رویدادهایادبی از برگزارکنندگان آن است، گردآوری و چاپ اشعار در قالب یک کتاب است. این کار ارزشمند علاوهبر نشاندادن سطح آثار ارسالی به دبیرخانهها و انعکاس بخشی از زحمات دستاندرکاران، فوایدی نیز برای جامعهی ادبی و فرهنگی دارد؛ هم برای شاعرانی که اشعارشان در کتاب چاپشده مایه دلگرمی و امید است و هم برای شاعران تازهکار نشاندهندهی مسیر درست. حال اگر رویداد برگزارشده در موضوعی خاص و کمتر کار شده هم باشد، اهمیت موضوع بیشتر از پیش جلوه خواهد داشت.
✍این روزها مشغول مطالعهی کتاب بسیار خوب؛ «از صریا تا سامرا» مجموعه اشعار ارسالی به کنگره سراسری شعر امام هادی علیهالسلام بودم. کتابی که بههمت دوتن از دوستان شاعرم؛ اباصلت رضوانی و سیدباقر سیدیزاده گردآوری شده است. گذشته از محتوای بسیار خوب و غنی که بهصورت مفصل در جای خود به آن خواهم پرداخت، نخست باید از زیباییهای ظاهری این مجموعه سخن گفت. کتاب با کیفیتی مطلوب از لحاظ ظاهر، طرح جلد، نوع کاغذ و... توسط انتشارات بیژن یورد خراسان شمالی در بهترین شکل به زیور طبع آراسته شدهاست. به طوریکه خواننده برای در دست گرفتن و مطالعهی آن احساس راحتی دارد. اینها برای شروع صحبت بسیار خوب است، اما موضوع اصلی محتوای کتاب است. محتوایی که باعث شده این کتاب -حداقل در بین کتابهایی از این دست که بنده از نظر گذراندهام و الحمدلله تعدادشان کم نبوده- نمرهی خوبی بگیرد.
✍ اولین موضوعی که در کتاب خوش جلوه کرده، نوع چینش اشعار است که براساس حرف ابتدای نام خانوادگی شاعر صورتپذیرفته و همین امر نیز سبب تنوع در موضوع و قالب اشعار شده است. بهطوریکه تا قبل از ورق زدن و دیدن صفحهی بعد، نمیدانیم شعر بعد در چهقالبیست و چه درونمایهای دارد. مسئلهی بعد -که البته در مقایسه با دیگر کتابها باید به آن اشاره کرد- برتری اشعار سالم از لحاظ سلامت فنی نسبتبه اشعار متوسط و ضعیف است. موضوع حائز اهمیت دیگر نیز، تعداد بالای اشعار شاعران گمنام تر نسبتبه شاعران پیشکسوت و مشهور است. این دو نکته شاید در نگاه اول اهمیت چندانی نداشته باشند، اما اگر اندکی بیشتر دقت کنیم، درمییابیم که موضوع اول نشاندهندهی دقت نظر بالای انتخابکنندگان اشعار و ملاک قرار دادن شعر شاعران برای انتخاب است. به خلاف برخی دیگر از افراد و جریانهای ادبی که متاسفانه به اسم یا عناوین شاعر بیشتر از شعر او توجه دارند. موضوع دوم نیز هنر استفاده از کتاب برای انگیزهبخشی و مطرح کردن شاعران جوان و آیندهدار را در پی دارد. همچنین قرار دادن محل سکونت شاعر در کنار نام او، کار بسیار خوبیست که علاوه بر آشنایی هرچه بیشتر شاعران با یکدیگر، نموداری از گستردگی شرکتکنندگان در کنگره است. همین موضوعات به ظاهر ساده ظرفیت بسیار خوبی برای جذابتر شدن کتاب دارند و از غیرقابلدسترس بودن اشعار حکایت میکنند. معالاسف بنده بارها و بارها در کتابهای بعضی از کنگرهها دیدهام که اشعار صرفا از شاعران مطرح انتخاب شده و اغلب این شعرها نیز درفضای مجازی با جستوجویی ساده قابلدسترسی هستند.
✍مورد دیگر و شاید مهمترین موردی که در کتاب میتوان به آن اشاره داشت، ویراستاری بسیار خوب آن است. کاری که زحمت آن را هم شاعر عزیز آقای سیدیزاده کشیدهاند و انصافاً هم خوب از عهده کار بیرون آمدهاند. زیبایی و چشمنوازی ظاهری اشعار موجود در کتاب به خواننده کمک میکند تا با خیال راحت ذهن خود را روی لذت بردن از موارد فنی و محتوایی موجود در کتاب متمرکز کند. هرچند که اگر بخواهیم مته به خشخاش بگذاریم، قطعا میتوان نکات قابل تاملی را در کتاب -مانند هر کتاب دیگر- پیدا کرد که شاید حتی به سادگی قابل رفع باشند.
✍از جمله این موارد موجود در کتاب، میتوان به ۵مورد کوتاه اشاره کرد؛
۱. عدم بازبینی کتاب توسط کسی که چشم و ذهنش به متن اشعار آشنا نباشد و بتواند خطاهای احتمالی موجود را برطرف کند. البته چون بنده نیز سابقهی کار اجرایی را به لطف خدا داشتهام، انصاف حکم میکند که از خستگیها و زحمتهای فراوان برگزار کنندگان برای اجرای هرچه مطلوب این برنامهها غافل نمانم. اما به هرحال این مورد آنقدر اهمیت دارد که بیان شود و در گوشهی ذهنمان بماند تا انشاءالله بعدا به آن توجه بیشتری بشود. نبود ناظر فنی در مراحل چاپ کتاب باعث شده که به عنوان مثال؛ اولین شعر -البته اشعار از صفحه ۱۴ آغاز میشود- در صفحه ۴۳ نیز تکرار بشود.
۲. وجود برخی غلطهای املاییوتایپی که در مقایسه با دیگر کتب بسیار ناچیز و طبیعی به حساب میآیند، نیز از جمله مواردیست که میشد از ورود همین مقدار هم جلوگیری کرد. هرچند من سابقه خواندن کتابی از جشنوارهها را دارم که در ۶۰صفحهی اول آن بیش از ۱۰۰غلط املایی و تایپی وجود داشت؛ یعنی بهطور میانگین در هر صفحه ۲مورد، که اینها همه از اهمیت داشتن ویراستاری مناسب و دلسوز و همچنین ناظری نکتهسنج در چاپ کتاب حکایت دارد.
۳. مسئله سوم که بسیار هم حائز اهمیت است و در اکثر کتابهای امروز رعایت نمیشود، یا کمتر رعایت میشود و باعث سردرگمی خواننده برای درستیابی و فهم دقیق اشعار میشود عدم استفاده درست از علائم نگارشی است. بارها برای خود من پیش آمده که بیتی یا مصرعی از شعر، به دلیل نداشتن علائم نگارشی صحیح تا ساعتها ذهنم را درگیر کرده است. در آخر هم مجبور شدهام یکی از قرائتهای خودم را صحیح بدانم و از قرائت اصلی شاعر به دور بمانم.
۴. نیاز به برخی از اصلاحات ساده در متن یا محتوای اشعار که گوشزد کردن بهشاعر برعهدهی ویراستار است. البته ویراستار این اجازه را دارد که در صورت داشتن توانایی لازم، به اصلاح ایرادات جزئی پرداخته و در این مسیر کمکحال شاعر و ناشر کتاب باشد.
۵. آخرین موردی که به آن اشاره میشود، اهمیت مشورت با اهلفن در انتخاب اشعار، مخصوصاً شعر سپید و نیمایی بود. با توجه به علاقهی زیاد و دانش اندک بنده در این موضوع، احساس میکنم ذهنیت کلاسیکسرای هردو انتخابکنندهی اشعار این کتاب، ناگزیر در انتخاب اشعار غیرکلاسیک نیز تاثیر گذار بوده است. همین امر نیاز به دقت بیشتر و مشورت با اهلفن در انتخاب اشعار را بهخوبی نشان میدهد.
✍برای این که سخن به درازا نکشد و از حوصلهی مخاطب خارج نشود، از بقیه موارد مدنظرم صرفنظر کرده و به بیان آخرین ویژگی این نوع کتابها که همانا اهمیت بُعد آموزشی آنهاست، کلامم را به انتها میرسانم. به بیان دیگر شاعر یا مخاطبی که این کتاب را میخواند، خواسته یا ناخواسته دارد با برخی از محورهای ادبی آشنایی اولیه یا تکمیلی و در نهایت تحلیلی پیدا میکند. محورهایی از قبیل؛قالبهای شعری، وزنهای مختلف، کلمات تازه، دیدگاههای متفاوت و... که هرکدام از اینها میتواند برای خوانندگان و مخاطبین کتاب مخصوصا شاعران تازهکار بسیار حائز اهمیت باشد. بهعنوان نمونه یکی از موضوعاتی که در کتاب بهطور نسبی رعایت شده بود و نیاز به دقتنظر بیشتر داشت، بحث «پاورقیها» بود. پاورقیها میتوانند به تنهایی بار آموزشی کتاب را تا حد زیادی افزایش داده و همچنین باعث فهم راحتتر و گستردهتر شدن تعداد مخاطبان کتاب باشند.
✍در پایان به جرأت و با افتخار میتوانم اذعان کنم در بین کتابهایی که تا کنون از کنگرهها به دستم رسیده و موفق به خواندن بسیاری از آنان شدهام، کتاب خوب «از صریا تا سامرا» را الحق کتابی بسیار جامع و خواندنی در موضوع خود یافتم. انشاءالله که موضوع چاپ کتاب در دستور کار دیگر رویدادهای ادبی نیز قرار بگیرد. امیدوارم با فراهم شدن شرایط، این کتاب بهآسانی در اختیار شاعران و علاقهمندان به ادبیات آیینی قرار بگیرد و این دست از کارها ادامهدار باشد، انشاءالله.
🔹با آرزوی سلامتی و توفیق برای برگزارکنندگان و
دستاندرکاران کنگره شعر امامهادی علیهالسلام
#مجتبی_خرسندی
۵ شهریور ماه ۱۴۰۳
کانال #فراخوان_شعر در ایتا؛
@Farakhanesher
«عصر شعر حسینی»
با حضور شاعران ملارد و صفادشت
چهارشنبه هفتم شهریور
از ساعت 15تا 17عصر
سالن آمفی تئاتر فرهنگسرای صفادشت
بههمراه؛
رونمایی از کتاب اشعار آئینی
منتظر حضور همه ادب دوستان و
شاعران و نویسندگان عزیز هستیم.
کانال #فراخوان_شعر در ایتا؛
@Farakhanesher
🦋فراخوان شعر مادران مقاومت🇵🇸
با گذشت قریب به ۳۰۰ روز از طوفان الاقصی و همزمان با شهادت فرماندهان عزیزمان در محور مقاومت اهمیت سرودن شعر بیش از پیش حس میشود.
از این رو از شاعران مقاومت دعوت میکنیم به اینکه قلمها را محکم تر در دست بگیرند و برای روحیه حماسی مادران مقاومت شعر بسرایند.
✅محورهای فراخوان شعر
_ روحیه حماسی مادران مقاومت
_ سبک زندگی مقاومت گونه بانوان فلسطینی (امید به زندگی ، انس با قرآن ، صلابت و شجاعت، حیا و حجاب ، ایمان مستحکم به خدا در جنگ و....)
_ روایت شاعرانه و حماسی از ام عبدالسلام همسر والا مقام شهید دکتر هنیه که امروز نماد مادرانه مقاومت هستند.
از شاعران دعوت میکنیم اشعار خود را تا روز 20 شهریور ماه به آیدی زیر در پیام رسان ایتا ارسال کنید.
▫️آیدی
https://eitaa.com/neday_habbh
از اشعار برگزیده در محفل شعر ندای هبه که با حضور شاعران مطرح استان لرستان برگزار خواهد شد، تقدیر به عمل خواهد آمد.
شرکت برای عموم (خواهران و برادران شاعر) آزاد است.
کانال #فراخوان_شعر در ایتا؛
@Farakhanesher
هدایت شده از جهاد قلم | علی سلیمیان
📣 فراخوان بیست و ششمین کنگره سراسری “شعر دفاع مقدس و مقاومت”
📌 مرحله استانی، ویژه #استان_اصفهان
🗓️ مهلت ارسال: ۳۰ مهرماه ۱۴۰۳
📱 ارسال آثار (به صورت فایل word) از طریق پیامرسان ایتا به شماره:
۰۹۳۸۸۲۳۷۵۷۷
🎁 آثار برگزیده مرحله استانی ضمن تقدیر به دبیرخانه سراسری ارسال خواهند شد.
🔗 جهت کسب اطلاعات بیشتر به پوستر مراجعه نمایید.
@alisalimian_poem
هدایت شده از ◾️تبلیغ نیوز | دفتر تبلیغات اسلامی
🔴 فراخوان شعر اشک و غربت
🔹با موضوع رحلت رسول گرامی اسلام(ص)، امام حسن مجتبی(ع) و امام رضا(ع)
🔹و با موضوع ویژه غربت غزه
🔸از سلسله نشستهای ماهانهی حجرههای ساحلی
🔻ویژهی شاعران طلبه سراسر کشور
🔹با اهدای جوایز نقدی به پنج اثر برگزیده
📆 مهلت ارسال آثار: سه شنبه ۱۳ شهریور ماه ۱۴۰۳
📲 راه ارتباطی دبیرخانه و ارسال آثار:
@eshragh_adabi
🔻 #تبلیغ_نیوز مرجع رسمی اطلاع رسانی دفتر تبلیغات اسلامی:
🔺 @tablighnews
هدایت شده از حوزه هنری انقلاب اسلامی همدان
#اطلاع_رسانی📣
🔻حوزه هنری انقلاب اسلامی استان همدان با همکاری سازمان فرهنگی اجتماعی شهرداری برگزار می کند:
🌙راوی ماه
(محفل ارادت هنری به ساحت ائمه علیهم السلام)
🌱با شعرخوانی:
احمد بابایی
رباب کلامی
محسنکریمی
کمال امرایی
🔸اجرا : رضا ابوذری
🔸به همراه اجرای تئاتر
و معرفی کتاب(بهشت تخریب)
و روایتگری <رزمندگان واحد تخریب لشکر انصارالحسین(ع)>
📆زمان: پنج شنبه 8 شهریور 1403
🕰ساعت: 19:30
📍مکان: میدان پژوهش، پارک مردم، مقبره شهدای گمنام
~~
🔸 ایتا
@arthamedan
🔸صفحه اینستاگرام
@arthamedanews
#خانواده_بزرگ_حوزه_هنری_همدان #حوزه_هنری_انقلاب_اسلامی
هدایت شده از هنرمندان زنجان
🔰 عصر شعر آیینی "خونآورد"
🔻میهمانان برنامه:
▪️استاد علیمحمد مودب
▪️دکتر زهیر توکلی
✍️ همراه با شعرخوانی شاعران منطقه
🎙 اجرای زنده موسیقی آیینی
🎭 اجرای زنده نمایش آیینی
🎨 اجرای زنده نقاشیخط
🗓 زمان: پنجشنبه ۸ شهریورماه ۱۴۰۳ - ساعت: ۱۶:۳۰
🏫 مکان: سالن شهید باهنر ابهر (روبروی فرمانداری)
┄┅┅❀💠🇮🇷💠❀┅┅┄
🆔 https://eitaa.com/Honarmandan_Zanjan_ir
🆔 https://rubika.ir/Honarmandan_Zanjan_ir
┄┅┅❀💠🇮🇷💠❀┅┅┄
#بسیج_هنرمندان_زنجان
هدایت شده از حوزه هنری انقلاب اسلامی استان زنجان
🔰عصر شعر آئینی «تنفس آب در آیینه»
❇️ با شعرخوانی شاعران مطرح استان
و اعضای نوجوان و جوان انجمن شاعران سپیدار
📆 ۸ شهریورماه ۱۴۰۳ ⏰️ ۱۷ عصر
📌 کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان_ شهرک کارمندان
🔺 حوزه هنری با مشارکت و همکاری واحد آفرینشهای ادبی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان زنجان
🌸🍃همراه ما باشید🍃🌸
┄┅┅❀💠🇮🇷💠❀┅┅┄
📲 وبسایت
🆔zanjan.hozehonari.ir
📲 کانال تلگرام
🆔@hozehonarizanjan
📲اینستاگرام
🆔@hh_zanjan_ir
📲کانال ایتا
🆔@eitaa.com/artzanjan
┄┅┅❀💠🇮🇷💠❀┅┅┄
هدایت شده از کنگره شعر حدیث حسن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💐 #تیزر آئین پایانی ششمین کنگره ملی #شعر امام حسن مجتبی علیه السلام
﴿حدیث حسن﴾
🔸با حضور:
حاج جواد حیدری/ حامد عسکری/ کربلایی حنیف طاهری
🔸با اجرای:
نجم الدین شریعتی
🗓 شنبه ۱۰ شهریور از ساعت ۱۹
🕌 کرج ، میدان شاه عباسی ، آستان مقدس امامزاده حسن علیه السلام
╭━━⊰ ❀ 💚 ❀ ⊱━━╮
🆔 @hadisehosn
╰━━⊰ ❀ 💚 ❀ ⊱━━╯
هدایت شده از #شرح_و_ تفسیر مثنوی_استاد_خروش_اصفهانی📖📣
۴۷۲مین انجمن شعر جوان اصفهان
شنبه ۱۰ شهریور ۱۴۰۳
ساعت : ۱۸ تا ۲۰
چهارراه آبشار
خانه هنرمندان اصفهان
هدایت شده از محفل ولایی انگور
هیأت شاعران اهل بیت
مراسم تشییع پیکر مطهر شاعر با اخلاص اهل بیت ، استاد محمد حسن زاده ( راضی )
صبح جمعه ، بعد از دعای ندبه ، خیابان هاتف ، از محل هیأت علوی اصفهان
وعده رفقای شاعر : ساعت ۷:۳۰ صبح جمعه
ابتدای خیابان هاتف روبروی آتشنشانی
روحش شاد
یادش گرامی