7.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💯 صدبار تکرار
🔖 با وجود بیان صریح، نهی واضح و تاکیدات ولی فقیه عده ای کماکان با بهانه ها و اشکال گوناگون دَر را بر همان پاشنهشان میچرخانند.
🖇 اینجا بحث من اصلا بر سر وحدت شیعه و سنی نیست! اصلا الان بحثی بر سر برائت و وحدت ندارم. حرف فهم تاریخ است.
🔖 همیشه بر ما سوال بود که چرا شیعیان در دوره حضور امام معصوم از کلام امام تبعیت نمیکردند! به چه بهانهای کلام و دستور امام را دور میزدند!؟ سلیمان صرد خزاعی چرا جا ماند!؟ انتقادش به امام حسن(ع) چه بود!؟ مختار چرا عقب ماند!؟
🖇 بهنظرم این بخش سخنان رهبر گویاست. دیگر نهی نیست؛ گلایه است؛ شکایت است؛ ناراحتی است؛ چرا گوش نمیدهند!؟ با چه توجیهاتی این فیلمها و این مجالس برگزار میشود؟
🔚 آنقدر کار اساسی و اصلی روی زمین مانده در آخرالزمان داریم، که متاسفانه بجای انجام دادن آنها گرفتار این جماعت شدهایم!
🖊 علیرضا زادبر
🆔 @farhang_puya
🛑 امام علی علیه السلام: در حالی که در واقع، از کمترین مال برخوردار هستید، در ظاهر، بهترین حال را از خود نشان دهید، که خداوند متعال، بندگان باایمانش را [ این گونه ] نیکو ادب کرده است.
#حدیث
🆔 @farhang_puya
🖇نقش تکلیفمداری در تعطیل شدن مجلس مشروطه
🔶 خود شیخ به ضیاءالدین دری گفته قوانین اروپا را به کلی رد نمیکند؛ بلکه گفت آن را میبرم و مطالعه میکنم اگر مخالف شرع نبود همان قانون اساسی بلژیک و فرانسه
را امضا میکنم و الا فلا؛ به همین جهت، وقتی که قانون اساسی را آوردند که پیشوایان مشروطه در تهران؛ یعنی شیخ فضل الله نوری، سید محمد طباطبایی و سید عبدالله بهبهانی امضا کنند؛ بهبهانی خودش امضا کرد و به طباطبایی فرصت فکر کردن نداد.
🔷 گفت: بدون این که جوابی به من بدهید فوری آن را امضاء کرده، بعدا جواب مرا بگویید و... آقای طباطبایی بدون آن که سخن بگوید مهر خود را درآورد و زیر مهر آقا سید عبدالله را مهر کرد؛ سپس صدای سیدین «سندین» از اطراف بلند شد. نوبت به شیخ که رسید از امضاء تبرا کرد، امتناع ورزید. جواب دادند: من بایستی روزی چند در این قوانین غور کنم و دقت نمایم.
🔶 پس از آن اگر از وظیفه شرعى من خارج نباشد مضایقه از امضاء ندارم و الا بدون تأمل امضاء نخواهم کرد. خلاصه به هر طریقی بود حاج شیخ از میدان علماء «سیدین» بیرون رفت و مجلس به هم خورد.
🖋دکتر علی احمدی خواه
#شماره۲۸
#تاریخ
🆔 @farhang_puya
🖇 عوامل و جامعهپذیری (بخش اول)
⬅ عوامل جامعهپذیری گروهها یا زمینههای اجتماعی هستند که فرایندهای مهم جامعهپذیری در آنها به وقوع میپیوندد. مهمترین این عوامل عبارتند از:
🔷 ۱.خانواده:
خانواده مسؤولیت جامعهپذیری کودکان را در سالهای اولیه و حیاتی زندگی به عهده دارد. ارزشهایی که فرد میپذیرد و نقشهای گوناگونی که از او انتظار میرود انجامشان دهد، نخست در چارچوب محیط خانواده آموخته میشود.
🔶۲.گروه همسالان (Peer Group):
گروه همسالان بیشترین نفوذش را در دوره نوجوانی اعمال میکند. در این دوره مورد پسند دیگران قرار گرفتن معرف اصلی نوجوانان میشود و پذیرش و نمایش ارزشهای گروه همسالان در پذیرش ارزشهای اجتماعی از سوی فرد، نقشی تعیین کننده دارد. عضویت در گروه همسالان کودکان را برای نخستین بار در زمینهای قرار میدهد که بیشترین قسمت جامعهپذیری بدون هیچگونه طرح سنجیدهای در آن اتفاق میافتد.
🖋 محمد رضا انواری
#شماره۲۸
#جامعه
🆔 @farhang_puya
🔻 اولین بیانیه حزبالله لبنان پس از حمله الکترونیکی عصر امروز/ مقاومت در همه سطوح در بالاترین آمادگی است
حزب الله لبنان در بیانیه خود نوشت:
حدود ساعت 03:30 بعد از ظهر روز سهشنبه 26 شهریور 1393 تعدادی از دستگاههای دریافت پیام موسوم به «باگر» که توسط تعدادی از کارگران واحدها و مؤسسات مختلف حزبالله مستقر بودند، منفجر شدند یک دختر و دو برادر کشته شدند و تعداد زیادی از مردم دچار جراحات مختلف شدند.
نهادهای ذیصلاح در حزب الله در حال حاضر در حال انجام تحقیقات گسترده امنیتی و علمی برای یافتن دلایل وقوع این انفجارهای همزمان هستند و خدمات پزشکی و بهداشتی نیز در تعدادی از بیمارستان های مناطق مختلف لبنان مشغول مداوای مجروحان و مجروحان هستند.
از خداوند متعال برای شهدای صالح خود در راه بیت المقدس رحمت و برای مجروحان و مجروحان شفای عاجل مسئلت داریم و از مردم عزیزمان می خواهیم مراقب شایعات و اخبار نادرست و گمراه کننده برخی احزاب باشند. به گونه ای که در خدمت جنگ روانی به نفع دشمن صهیونیستی باشد، به ویژه که این امر با سخنان ترسناک و تهدیدآمیز دشمن صهیونیستی و آنچه وی آن را تغییر وضعیت در شمال می خواند، همراه است.
ما تاکید می کنیم که مقاومت در همه سطوح و واحدهای مختلف آن در بالاترین آمادگی برای دفاع از لبنان و مردم ثابت قدم آن است.
سه شنبه 1393/9/17
13 ربیع الاول 1446 ق
🆔 @farhang_puya
نشریه فرهنگ پویا
🔻 اولین بیانیه حزبالله لبنان پس از حمله الکترونیکی عصر امروز/ مقاومت در همه سطوح در بالاترین آمادگی
💢 بیانیه دوم حزبالله پس از انفجارهای لبنان
✍ متن پیام حزبالله به شرح زیر است:
🔻 بسم الله الرحمن الرحیم
پس از بررسی دقیق تمامی وقایع و دادههای موجود و اطلاعات در دسترس درباره تجاوز ظالمانهای که عصر امروز رخ داد، ما رژیم اسرائیل را بهطور کامل مسئول این حمله جنایتکارانه میدانیم که علاوه بر نظامیان، غیرنظامیان را نیز هدف قرار داد و منجر به شهادت تعدادی و جراحت تعداد زیادی از مردم با شدتهای مختلف شد.
🔻 دشمن خائن و جنایتکار قطعاً به سزای عادلانه خود برای این تجاوز ظالمانه خواهد رسید.
🆔 @farhang_puya
نشریه فرهنگ پویا
🖇 عوامل و جامعهپذیری (بخش اول) ⬅ عوامل جامعهپذیری گروهها یا زمینههای اجتماعی هستند که فرایندهای
🖇 عوامل جامعهپذیری(بخش دوم)
🔶 ۳. رسانه های ارتباط جمعیت:
رسانههای جمعی مانند تلویزیون، فیلم، کتاب و ... نقش بسیار مهمی در القای ارزشهای جامعه به افراد دارند. نگرشها و الگوهای رفتاری ما از اطلاعات داده شده و شیوههای ارائه
شده توسط این رسانهها تاثیر میپذیرد.
🔷 ۴. مدرسه:
مدرسه عاملی است که به طور رسمی توسط جامعه موظف به اجتماعی کردن نوجوانان در زمینه مهارتها و ارزشهای خاصی گردیده است.
🖋محمد رضا انواری
#شماره۲۸
#جامعه
🆔 @farhang_puya
نشریه فرهنگ پویا
💢 بیانیه دوم حزبالله پس از انفجارهای لبنان ✍ متن پیام حزبالله به شرح زیر است: 🔻 بسم الله الرحمن
📌 شاید کمی بخندید اما زیاد گریه خواهید کرد
#مجازات_سخت
🆔 @farhang_puya
🛑 امام علی علیه السلام: زبانت را مهار کن، چرا که لغزش زبان، دین و دنیای تو را نابود میکند
📚 غررالحکم
#حدیث
🆔 @farhang_puya
6.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌 ویدیو جراحات شدید مجاهدین در لبنان | شهادتطلبی میراث امام حسین(ع)
🖇 شهادتطلبی میراث حسین بن علی (ع) است که طی هزار و چهار صد سال به دست علما، وعاظ و مرثیهخوانها در دل شیعیان علی(ع) و سيّدالشهداء(ع) زنده نگه داشته شده و در این زمان به بهترین شکل به دست فرزند سیدالشهداء(ع) مورد بهرهبرداری قرار گرفت و زلزلهای در عالم به وجود آورد.
🖇 تأثیر عظیم انقلاب اسلامی ایران در عالم نیز به خاطر بهرهبرداری حضرت امام (ره) از روحیه شهادتطلبی بود که به برکت عزاداری برای حسین(ع) و یارانش در مردم ما ایجاد
شد.
🖊علیرضا دهشیری
#شماره۱۳
#استکبار_ستیزی
🆔 @farhang_puya
🖇 اصول تفسیر بیانات امام خامنهای
🔹 در زمینه اصول حاکم بر تبیین دیدگاه تمدنی مقام معظم رهبری باید به چند اصل توجه داشته باشیم؛ اول «اصل فرهنگسازی» است؛ به عبارتی ایشان به مثابه رهبر جامعه درصدد مهندسی فرهنگی هستند، نباید سطح و توقعمان را از بیانات ایشان تقلیل دهیم.
🔸 به عبارتی نباید رویکردی سطحی و حداقلی به منظومه فکری ایشان داشته باشیم. سطح تحلیلها و برداشتها باید ناظر به نقش این اندیشهها در «مهندسی فرهنگی» و «مهندسی تمدنی» باشد. به عبارتی اندیشه تمدنی ایشان خط مشی برای تصمیمات بزرگ فرهنگی است.
🔹 دوم اصل «ثبات هیجانی» و «اثر بخشی» پیام است. به معنای عدم غلبه احساس بر پیام فرهنگی تبیین اندیشهای ایشان است. باید اعتراف کنیم که سوگمندانه دیده میشود که احساس هیجان و عاطفه بر درک جوهره مکتب فکری ایشان غلبه میکند و این زیبنده نیست. اثر بخشی پیام مکتب فکری ایشان باید مورد اهتمام راهبردی باشد.
🖊 دکتر امیرحسین عرفان
#شماره۴۶
#امامین_انقلاب
🆔 @farhang_puya
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 ما برای خدا قیام کردیم
🔹 درِ همه ممالک هم به روی ما بسته شود، درِ رحمت خدا به روی ما باز است...
#مکتب_روحالله
#امامین_انقلاب
🆔 @farhang_puya