🏴 أعظَمَ الله اُجُورَنا بِمُصابِنا بِالحُسَينِ وَ جَعَلَنا وَ إياكُم مِنَ الطَّالِبِينَ بِثَأرِهِ مَعَ وَلِيِّهِ الإمام المَهدِيِّ مِن آلِ مُحَمَّدٍ عليهم السلام
ــــــــــــــــــــــــــــ
▪️قسمتی از زیارت ناحیه مقدسه:
🏴 أَلسَّلامُ عَلَى الْمُحْتَسِبِ الصّابِرِ
سلام بر آن حسابگر (اعمال خویش براى خدا) و شکیبا
🏴 أَلسَّلامُ عَلَى الْمَظْلُومِ بِلا ناصِر
سلام بر آن مظلومِ بى یاور
🏴 أَلسَّلامُ عَلى ساکِنِ التُّرْبَهِ الزّاکِیَهِ
سلام بر آن جاى گرفته در خاک پاک
🏴 أَلسَّلامُ عَلى صاحِبِ الْقُبَّهِ السّامِیَهِ
سلام بر صاحـب آن بارگـاه عالى رتبه
🏴 أَلسَّلامُ عَلى مَنْ طَهَّرَهُ الْجَلیلُ
سلام بر آن کسى که رب جلیل او را پاک و مطهر گردانید
🏴 أَلسَّلامُ عَلى مَنِ افْتَـخَرَ بِهِ جَبْرَئیلُ
سلام بر آن کسى که جبرئیل به او مباهات مى نمود
🏴 أَلسَّلامُ عَلى مَنْ ناغاهُ فِی الْمَهْدِ میکائیلُ
سلام بر آن کسى که میکائیل در گهواره با او تکلم مى نمود
🏴 أَلسَّلامُ عَلى مَنْ نُکِثَتْ ذِمَّـتُهُ
سلام بر آن کسى که عهد و پیمانش شکسته شد
🏴 أَلسَّلامُ عَلى مَنْ هُتِکَتْ حُرْمَتُهُ
سلام بر آن کسى که پرده حُرمتش دریده شد
🏴 أَلسَّلامُ عَلى مَنْ اُریقَ بِالظُّـلْمِ دَمُهُ
سلام بر آن کسى که خونش به ظلم ریخته شد
🏴 أَلسَّلامُ عَلَى الْمُغَسَّلِ بِدَمِ الْجِراحِ
سلام بر آنکه با خون زخم هایش شست و شو داده شد
🏴 أَلسَّلامُ عَلَى الْمُجَـرَّعِ بِکَأْساتِ الرِّماحِ
سلام بر آنکه از جامهاى نیزهها جرعه نوشید
🏴 أَلسَّلامُ عَلَى الْمُضامِ الْمُسْتَباحِ
سلام بر آن مظلومى که خونش مباح گردید
🏴 أَلسَّلامُ عَلَى الْمَنْحُورِ فِى الْوَرى
سلام بر آنکه در ملا عام سرش بریده شد
🏴 أَلسَّلامُ عَلى مَنْ دَفَنَهُ أَهْـلُ الْقُرى
سلام بر آنکه اهل قریهها دفنش نمودند
🏴 أَلسَّلامُ عَلَى الْمَقْطُوعِ الْوَتینِ
سلام بر آنکه شاهرگش بریده شد
🏴 أَلسَّلامُ عَلَى الْمُحامی بِلا مُعین
سلام بر آن مدافع بىیاور
🏴 أَلسَّلامُ عَلَى الشَّیْبِ الْخَضیبِ
سلام بر آن محاسن بخون خضاب شده
🏴 أَلسَّلامُ عَلَى الْخَدِّ التَّریبِ
سلام بر آن گونه خاک آلوده
🏴 أَلسَّلامُ عَلَى الْبَدَنِ السَّلیبِ
سلام بر آن بدن جامه به غنیمت رفته
🏴 أَلسَّلامُ عَلَى الثَّغْرِ الْمَقْرُوعِ بِالْقَضیبِ
سلام بر آن دندانهایی که با چوب خیزران زده شده
🏴 أَلسَّلامُ عَلَى الرَّأْسِ الْمَرْفُوعِ
سلام برآن سر بالاى نیزه رفته
🏴 أَلسَّلامُ عَلَى الاَْجْسامِ الْعارِیَهِ فِى الْفَلَواتِ، تَنْـهَِشُهَا الذِّئابُ الْعادِیاتُ، وَ تَخْتَلِفُ إِلَیْهَا السِّباعُ الضّـارِیاتُ
سلام بر آن بدنهاى برهنه و عریانى که در بیابانها(ىِ کربلاء) گرگهاى تجاوزگر به آن دندان مى آلودند، و درندگان خونخوار بر گرد آن مى گشتند...
@ostadelahi
💎دردهای مزمن جبهه فرهنگی انقلاب
🔻 در کنار همه امتیازات #جبهه_انقلاب اما به آسیبهایی دچار هستیم که باید چارهای برای آنها اندیشید. اینکه جبهه به سرعت واکنش نشان میدهد یعنی جبهه انقلاب زنده است، دارای دغدغه است، نمیخواهد بی تفاوت باشد، اینها همه مزیت ماست. اما اینکه نمی داند کجا، در چه اندازه، و با چه روشی واکنش و کنش داشته باشد، یعنی از پختگی لازم برخوردار نیست و هنوز به #فرهیختگی لازم نرسیده است. برخی از آسیب هایی که دچار هستیم:
تسرع منهای تأمل
🔻 ذهن بخشی از جبهه انقلاب خیلی سریع بهم می ریزد، خیلی سریع به واکنش می افتد، خیلی سریع به نفی و طرد می رسد، خیلی سریع تحلیل می کند، خیلی سریع محکوم می کند. همه این ها نشان دهنده ضعف های ساختاری است. ضعف هایی که اگر چاره نکنیم همچنان در #انفعال می مانیم. کافی است یک اتفاق در عرصه #فضای_مجازی برجسته شود، همه ذهن، کنش و دغدغه ما را به خود معطوف می کند.
بی مسئلگی
🔻 بخشی از جبهه انقلاب حتی خیلی سریع #اولویت هایش تغییر می کند. کسی اولویت ها و مسئله هایش سریع تغییر می کند، یعنی اساسا فاقد مسئله است و اولویتی ندارد. به همین دلیل می بینیم کل همّ و غمّ جبهه گاهی در حد یک هفته می شود واکنش به مثلا انتشار عکس فلانی با فلانی یا خواندن یک شعر غلط از طرف فلان مداح...
غلبه روحیه نفی و طرد
🔻 ما دارای چنان قدرتی هستیم که می توانیم با واکنش های حساب نشده اما پرحجم و تند و تیز به سرعت یکی را به مرز نفی و #طرد از انقلاب برسانیم. اصلا گویی کاری جز طرد نداریم. این به معنای نادیده گرفتن خطوط قرمز نیست، به معنای پافشاری بر اصول نیست، بلکه به معنای فقدان سیاست اقدام است.
نارسائی تئوریک
🔻 یکی از مشکلات اساسی ما #نارسایی_تئوریک است که موجب شده دچار #خودمرکزپنداری شدهایم. تعریف روشنی از #انقلابی بودن و انقلابی نبودن نداریم. حتی تعريف صحیح و جامعی از #بصیرت نداریم. نمیدانیم دقیقاً موطن نزول و تطبیق "اشداء علی الکفار و رحماء بینهم" چیست و برای کجاست؟ وقتی چنین شد، بر اساس آنچه حدود انقلابی بودن می دانیم دیگران را قضاوت می کنیم و فعل خود را مصداق بصیرت افزایی میپنداریم.
🔻 یکی را نفی و طرد می کنیم و دیگری را محکوم و مطرود. فقط هم قرائت خودمان از آقا را قبول داریم. جهت گیری ما گاهی به سمت کشف حقیقت نیست، بلکه به سمت اثبات مواضع خومان است و این هم بد است. حالا هم که یاد گرفته ایم تا کسی حرفی خلاف میل ما می زند اسم او را صورتی می گذاریم.
افراط در در واکنش
🔻 گاهی نسبت به برخی مسائل باید واکنش نشان داد و قطعا وظیفه است. مثلا کسی شعر غلطی خوانده است، باید #تذکر_مشفقانه داد، اما ما چنان بلایی به سر طرف می آوریم و او را تا مرزهای کفر بالا می بریم که به غلط کردن بیافتد. این شیوه امامان ماست؟ این شیوه رهبری است؟ پس مروت و #اخوت چه می شود؟
کسی شک ندارد شعری که فلانی خواند غلط است، کسی شک ندارد تطهیر خاتمی غلط است، کسی شک ندارد هزارتا مسئله دیگر وجود دارد، مهم نحوه مواجهه ما با هر یک از این مسائل است.
#آسیبشناسی
#جبهه_انقلاب
#نارسایی_تئوریک
#فضای_مجازی
#انقلابی
#اخوت
🆔 @taalighat
👌در ازدحام و اشتغالات کاری، فراموش کردم از یه اتفاق خوب و تحول آفرین خبر بدم👇
رهبر انقلاب: مصلحت قطعی کشور و نظام، تصویب نهایی طرح الزام به ثبت سندرسمی اموال غیرمنقول است.
«معاملات غیر رسمی اموال غیرمنقول از منشاءهای بزرگ فساد است و باید از اینگونه معاملات سلب اعتبار شود.
و اگر هم از دیدگاه شورای نگهبان به مصوبه مجلس ایرادی هست، مصلحت قطعی کشور و نظام، تصویب نهایی این قانون است.»
این معضل در قوانین قبل از انقلاب توسط مصوبه مجلس، اصلاح شده بود، اما بعد از انقلاب با اعتباربخشی مجدد به معاملات عادی (غیر مستند در مجاری ثبتی کشور) و با نگاه فقه فردی، آن قانون لغو شده بود!
ماه گذشته گرچه دیر هنگام، بالاخره با تاکید رهبر معظم این قصه از ابهام فقهی خود خارج شد و مشمول قواعد فقه حکومتی گردید.
☝🏻از آثار این تصمیم مهم و تاریخی میتوان موارد ذیل رو برشمرد:
۱. جلوگیری از فرارمالیاتی
۲.جلوگیری از احتکار زمین و مسکن و انباشت سرمایه ها در این بخش
۳. جلوگیری از منازعات ملکی و رفع شدن زمینه ی بیش از یک سوم دعاوی قضایی
۴. سهولت و سرعت در تفکیک و تولید زمین در راستای تولید مسکن یا سایر عرصه های تولیدی
۵. جلوگیری از تفکیک و ساخت و سازهای غیرقانونی و شکل گیری محلات حاشیه نشین و فاقد امکانات عمومی
۶. کم شدن بنگاهای معاملاتی و دلال بازی و تبانی در قیمت ملک و اجاره بها
۷. و...
امیدوارم هرچه زودتر مجمع تشخیص طرح مجلس را تصویب نموده و دولت هم الزامات و آیین نامه اجرایی آن را ابلاغ نماید.
این مورد یکی از بزرگترین و واجب ترین جراحی های ساختاری در کشور بوده است
و خوشبختانه در اینگونه تحولات، مردم همراهند.
#یادداشت_ارسالی_بی_نام
یک عارضه، یک یگان
۱. یکی از اصول جنگ زمینی این است که مأموریت حفظ یک عارضه را بایستی فقط و فقط به یک یگان سپرد، چرا که اگر آن عارضه را به چند یگان بسپارید، هیچ کس مسئولیت اصلی را به عهده نخواهد گرفت و قطعا آن عارضه را از دست خواهید داد.
۲. مادامی که سی و چند نهاد و ارگان در حوزه عفاف و حجاب مسئولیت دارند، وضع جامعه ما در این مقوله بهتر از این نخواهد شد.
۳. فرماندهی انتظامی کشور با حجم انبوهی از مأموریتهای ریز و درشت، از جمله پلیس پیشگیری، پلیس راهور، پلیس آگاهی، پلیس مبارزه با مواد مخدر، فرماندهی مرزبانی، فرماندهی یگانهای ویژه، سازمان وظیفه عمومی، پلیس بینالملل و ... یکی از ارگانهای مسئول در این زمینه است و فارغ از اینکه چقدر میتواند مسئولیت خود را در این زمینه انجام دهد، ظاهراً تنها ارگانی است که به وظیفه خود (که آن هم برخورد سخت است) عمل میکند.
۴. به دلیل ماهیت این موضوع، و بیحیایی و سلیطهبازی هنجارشکنان در این امر ( و این واقعیت که نظام جمهوری اسلامی و کارگزارانش هر اندازه که در برابر فرهیختگی دشمنان خود کارآمد و فرهیختهتر است، در برابر بیاخلاقی و هرزگی مخالفان خود آسیبپذیر است، چون از موضع یک نظام دینی نمیتواند به بیاخلاقی تن دهد و همچون مخالفانش رفتار کند) تقریباً همیشه نیروهای انتظامی در موضع ضعف قرار میگیرند و با عملیات رسانهای دشمن در دادگاه اذهان عمومی محکوم میشوند(همانطور که در ماجرای مهسا امینی مشاهده کردیم)
۵. محکومیت نیروهای انتظامی کشور در اذهان جامعه، به وجهه فرماندهی انتظامی کشور (که باید یکی از مظاهر اقتدار نظام باشد) خدشه وارد میکند و باعث میشود اقتدارش در ماموریتهای اصلی خود از جمله استقرار نظم و امنيت و تامين آسايش عمومي و فردي، مبارزه با مواد مخدر، مبارزه با قاچاق، پيشگيری از وقوع جرم و كشف جرايم و ... کاسته شود.
۶. با وقوع انقلاب و تشکیل نظام جمهوری اسلامی، با تدبیر امام خمینی (ره) مدلی از حکمرانی توسعه یافت که در نظامات سیاسی دنیا بیبدیل بود و آن ایجاد برخی نهادهای به ظاهر مشابه ارگانهای موجود اما در باطن با مأموریتهای متفاوت، یکی برای حفظ و بسط #جمهوری_اسلامی و دیگری برای حفظ و بسط #انقلاب_اسلامی. از جمله این نهادها میتوان به تشکیل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به موازات ارتش جمهوری اسلامی، تشکیل کمیته امداد به موازات سازمان بهزیستی، تشکیل جهاد سازندگی به موازات وزارت کشاورزی، تشکیل سازمان تبلیغات اسلامی به موازات وزارت فرهنگ و ... نام برد.
۷. یکی از این نهادها که در روزهای ابتدایی پس از پیروزی انقلاب با هدف پر کردن خلاء موجود در حوزه امنیت داخلی و حفظ انتظامات کشور برای پاسداری از انقلاب شکل گرفت کمیته انقلاب اسلامی بود که پس از یک دهه فعالیت به دلایل مختلف با شهربانی و ژاندارمری ادغام شد و نیروی انتظامی جمهوری اسلامی بوجود آمد.
۸. به نظر میرسد در مقوله عفاف و حجاب و امر به معروف و نهی از منکر در این زمینه، میبایست نهادی همچون کمیته انقلاب اسلامی با یک مأموریت مشخص احیا شود و این عارضه اجتماعی را (که دشمن از آن تحت عنوان دیوار برلین جمهوری اسلامی یاد میکند) تنها به این نهاد سپرد.
۹. ستاد امر به معروف و نهی از منکر با توجه به ساختار و اعضایش (که متشکل از چندین شخصیت حقوقی از نهادها و ارگانهای مختلف است) به هیچوجه ظرفیت و توانایی کنش فعال در این مقوله را ندارد و نخواهد داشت.
#حجاب
#پاسخ_به_یک_شبهه
سوال یک
آیا سفر برخی از اعضای شورا به کربلا، یک زیارت شخصی بوده که هزینه آن از بیت المال تامین شده؟
خیر
این سفر در راستای بسترسازی جهت عقد قرارداد خواهرخواندگی بین همدان و کربلا انجام گرفت و با کمترین هزینه و صرف وقت، این سفر پایان یافت.
_____
سوال ۲:
آیا این خواهرخواندگی ها سودی برای شهر و مردم دارد؟
جواب:
این نوع از قرادادها میتواند سودبخش باشد، ولی اگر به صرف یه عکس یادگاری و نامگذاری یک معبر در شهر مقابل، اکتفا شود خب فایده نداشته و چه بسا اثر معکوسم بگذارد
و لذا به همت شهردار و فرماندار و سایر ارکان در تعاملات اقتصادی و اجتماعی بین دو شهر بستگی داره
#اخبار_شورا
💎نتایج سومین انتخابات هیئت رئیسه و روسای کمیسیون ها:
دیروز عصر برای سال سوم، انتخابات داخلی شورا برگزار شد و در عین تلاش برای برخی جابجایی ها نهایتا هیچ تغییری نسبت به سال گذشته ایجاد نشد
رئیس: مسگریان
نایب رئیس: صفری
کمیسیون فنی عمرانی..: حیدری
کمیسیون خدمات شهری: نظری
»» شهرسازی: حاج بابایی
»» فرهنگی: شهابی
»» حقوقی: رحیمی فر
»» بودجه: کاوسی
»» گردشگری و سرمایه گذاری: بادامی
»» نظارت و امور اداری: کرباسیان
مرکز مطالعات شورا: رضایی
با عرض پوزش از اینکه جهت اختصار، القاب و اسامی رو در نام آقایان حذف کردم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نرده های نمازجمعه را بیشتر کنید!
#جوان_گرایی
#پناهیان
☘️👌
19.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نقدی بر موضع مجلس انقلابی در خصوص بخشنامه اخیر معاونت سیاسی وزارت کشور!!!
#رائفی_پور
#قالیباف
قضیه مال ماه گذشته است
خودمم خیلی ناراحت و متعجب شدم
به دوستان هم اون موقع گفتم
ولی گویا یادم رفت انتقادم رو در کانال هم بگذارم
واقعا شرم آور بود
#مجلس_انقلابی!
من با آن ۲۰۰ نفر رفوزه و غیر انقلابی در مجلس کاری ندارم!
نمیدونم چرا تو اون ۹۰ نفر باقیمانده یه مرد پیدا نشد بره پشت تریبون و خطاب به رئیس و اون ۲۰۰ نفر بگه خجالت بکشید! حیا بکنید! شما مرد نیستید! شما خیلی هاتون تبلت گرفتید و رای دادید به فلانی..! شمایی که شاسی گرفتید! شمایی که...
آن ۹۰ نفر باید مجلس را به چالش جدی میکشاندند و تکلیف آن ۲۰۰ نفر رو با مردم و حوزه انتخابیه شان، یکسره میکردند!
گرچه یک نفر هم کافی بود برای رسوا کردن این کثافتکاری ها..!
هفته پیش مطلبی رو در نقد تکثیر کافه ها و کافه نشینی در کانال منتشر کردم
سرکار خانم دکتر شایسته که از فعالان خوش سلیقه و با انگیزه در امر تربیت هستند اخیرا مجموعه ای
تحت عنوان مرکز رشد و خلاقیت و استعدادیابی دختران راه اندازی کردند که شامل:
کافه کتاب، آتلیه عکاسی، اتاق بازی، اتاق مهارت آموزی، مقر کتاب، مشاوره و استعدادیابی هست. 👇
@Admin_rafighaneh
وقتی #بصیرت نباشد جای جلاد و شهید عوض می شود. شیخ فضل الله نوری که منادی استقلال یک ملت بود، به جرم مخالفت با ساختار غلط و استعماری مشروطه، اعدام می شود.
و علمای موافق مشروطه به مرور و طی ۲۰ سال از کلاهی که بر سرشان رفت باخبر گشتند!
رضاخان و سلسله پهلوی، میوه مشروطه ای بود که سفارت انگلیس خرج مبارزان و مدافعانش را میداد! 👌
▪️١١مرداد سالگرد شهادت آیت الله شیخ فضل الله نوری "ره" تنها مرجع تقلید تاریخ شیعه است که مظلومانه به چوبه دار سپرده شد؛ تسلیت باد.
خواهشا اطلاعات خود رو در باب تاریخ مشروطه و جریانات حاکم، زیاد کنید. ☘️
شادی روحش #صلوات
#دیکشنری
واژه café به مکانی می گویند که شبیه یک رستوران کوچک است و می توانید در آن نوشیدنی های سرد و گرم و خوراکی ها و غذاهای سبک بخرید.
واژه café از فرهنگ و زبان فرانسه و به معنای (قهوه) گرفته شده است.
وقتی وارد ایران شد فرهنگ ایرانی آنرا قهوه خانه نامید و در آن چای و قلیان به مشتریان میداد.
بهتر بود بعد از انقلاب این کارکرد با نام #چایخانه یا #شربت_خانه و با ارائه انواع نوشیدنی های سرد و گرم ایرانی و طبیعی، به کارکرد تفریحی و سرگرمی خود ادامه میداد و بمثابه یک محل فرهنگی به تولید و بازخوانی فرهنگ ایرانی و اسلامی می پرداخت...
نقالی شاهنامه را به نیکی بدان اضافه کرده بودند و میشد نقالی داستان پهلوانی پیامبر ص و اهل بیت ع و روایتگری حماسه دفاع مقدس را هم بر آن افزود... 👌☘️
البته امروز هم قهوه خانه های ما اگرچه محل اجتماع پیرمردان سنتی و سیگاری شده است، اما باز هم شرف دارند بر کافه هایی که با دکور و رنگبندی خود و محیط مختلط و... به دنبال ترویج غربزدگی و سنت گریزی هستند..
#کافه
#قهوه_خانه
#چای_خانه
#مهندسی_فرهنگی
هدایت شده از کانال تخصصی شهید رابع علامه شیخ فضل الله نوری
💥 تا لحظاتی دیگر | پخش زنده مراسم شیخ شهید از شبکه قم و قرآن سیما
🏷 حضور مجازی از طریق:
📤 skyroom.online/ch/iict/pr
May 11
#شیخ_شهید_فضل_الله_نوری
#نکته_ها
#عاشورا_و_اتمام_حجت
#تنبیه_امت_خودسر
وقتی حجت و ولی خدا در جامعه حضور دارد و امت به محوریت و حجیت او بی توجهی میکنند، خداوند همان مردم را مبتلای به دعوت آشکار آن ولی خدا میکند و همان مردم را در جرم قتل و شهادت آن ولی خدا شریک میکند
کوفیان یا مستقیما در لشکر یزید قرارگرفتند و یا با سکوت و عدم همراهی به هر حال شریک در ظلم یزیدیان شدند!
در مرتبه بسیار نازلتر، این سنت الهی برای علما نیز تکرار شده است
یکی از برجسته ترین آن، قصه شهادت شیخ شهید است!
فتنه مشروطه و عبور از عالم بزرگ شهر..!!
آن مردم، مستحق آن بلای بزرگ بودند که دستشان به خون شیخ شهید آلوده شود!
آن مردم مستحق این شدند که در دام رضاخان و پهلوی بیفتند!
ادامه...
داستان شهادت شیخ شهید در عصری رخ داد که ده سال پیش از آن مردم ایران در آزمون بزرگ فتوای تنباکو سربلند شده بودند
ولی در پله بعدی از شاگرد برجسته میرزای شیرازی یعنی شیخ فضل الله، در فتنه مشروطه، تبعیت نکردند!
فهم اینکه مشروطه، پایه گذاری استعمار نو بود و در واقع تسخیر قدرت یک کشور به واسطه روشنفکران غربزده آن کشور بود؛ فقط از عهده یک عالم تیزبین و حکیم، و مجاهد مخلصی، چون شیخ شهید بر می آمد!
شهادت شیخ به دست تجددطلبان و توهین هایی که به جنازه شیخ شهید در قلب تهران شد آغاز رنسانسی بود که با ذبح شریعت و زعامت سیاسی شیعه در ایران افتتاح گردید!
این مهم در عصری که اوج اقتدار روحانیت شیعه بود امکان پذیر نبود مگر به خاطر وجود یک ضعف در نظام صنفی روحانیت؛ و آن هم مقوله تعدد مرجعیت و زعامت بود که در نجف بروز یافته بود!
اگر عشایر اطراف نجف از مرجع تقلید اعلم زمان، سیدمحمدکاظم یزدی(صاحب عروه..) حمایت نکرده بودند، شاگردان خودسر و فریب خورده ملاکاظم خراسانی نیز، بر جنازه سید یزدی (به خاطر مخالفت با مشروطه)، همزمان با تهران، پایکوبی میکردند!!!
فهم اینکه مرز بین تجددخواهی و از خودبیگانگی کجاست، کار هر ملایی نبود! و اکنون نیز...
غربت و عظمت معنوی شیخ شهید، خیلی از عرفای زمان خود و پس از خود را به گریه ها و گلایه ها و غصه ها کشاند...
اما غصه متحجرین روشنفکر مآب، دردی است مدارا ناپذیر...!
همان هایی که حضرت حجت عج را نیز پس از ظهور متهم به بدعت در دین جدش و آوردن دین جدید مینمایند...!
نمیدانم شهادت شیخ چه اسراری دارد که بزرگانی چون میرزاجوادآقاملکی تبریزی، ملاقربانعلی زنجانی، شیخ هادی تالهی همدانی و... سالها بر آن می گریستند..!
والسلام علیه یوم ولد و یوم استشهد و یوم یرجع مع المهدی عج.
#شیخ_شهید
#جنازه_منجس_معطر🌷
🆔@FarhangDarShahr
✅ پرسش و پاسخ فرضی با رهبر انقلاب
1⃣ به نظر شما چه زمانی برای #ازدواج مناسب هست؟
◽️هر چه زودتر بهتر! اسلام اصرار دارد بر این که این پدیده [ازدواج] هر چه زودتر، انجام گیرد.
📆۱۳۸۰/۱۲/۰۹
2⃣ منظور شما از زود دقیقا چه زمانی هست؟
◽️زود که میگوییم یعنی از همان وقتی که دختر و پسر احساس نیاز میکنند به داشتن همسر.
📆۱۳۸۰/۱۲/۰۹
3⃣ یعنی چی؟ اینجوری که باید توی سن نوجوانی ازدواج کنن!
◽️چرا سنّ ازدواج در کشور ما بالا رفته؟ مگر جوان هفده ساله، هجده ساله، نوزده ساله، احتیاج ندارد به اطفاء نیاز جنسی و غریزهی جنسی؟
📆۱۳۹۲/۰۸/۰۸
4⃣ آخه یه پسر هفده ساله که نه شغل داره نه مسکن! چجوری ازدواج کنه؟؟
◽️ ما نباید تصوّر بکنیم که حتماً بایستی یک نفری یک خانهی مِلکی داشته باشد، یک شغل درآمدداری داشته باشد، بعد ازدواج بکند! نه!! اِن یَکونوا فُقَرآءَ یُغنِهِمُ اللهُ مِن فَضلِه؛ این قرآن است [که] با ما دارد اینجور حرف میزند.
📆۱۳۹۲/۰۸/۰۸
5⃣ من دیگه رد دادم!! کسی که خرج خودشو نداره چرا باید یکی دیگه رو بدبخت کنه؟
◽️ ممکن است جوان، الان هم امکانات مالی مناسبی نداشته باشد، امّا انشاءالله بعد از ازدواج خدای متعال گشایش میدهد. ازدواج جوانها را متوقّف نکنید.
📆۱۳۹۴/۰۴/۲۰
6⃣ ینی همینجوری دست خالی بریم خواستگاری؟ اگه خدا نرسوند چی؟
◽️این یک وعدهى الهى است؛ ما باید به این وعده، مثل بقیهى وعده های الهی که به آن وعدهها اطمینان میکنیم، اطمینان کنیم.
📆۱۳۹۳/۰۵/۰۱
7⃣ اصن خدا هم پولشو برسونه، ما برای ازدواج آمادگی کافی رو نداریم!
◽️ اینکه دخترها بگویند ما هنوز آمادهی ازدواج نشدهایم، پسرها بگویند ما هنوز عقل زندگی نداریم، حرفهای منطقی آن چنانی نیست. نه، جوانها آمادگی هم دارند، خیلی هم خوبند. این حس گریز از مسئولیت، مقداری مانع میشود از اینکه این کار انجام شود.
📆۱۳۷۹/۰۶/۲۸
8⃣ آخه الان وضعیت جامعه عوض شده! دیگه مثل قدیم نیست...
◽️ شما که جوانید، مطالبهگرید، این سنتهاى غلطى که در زمینهى ازدواج وجود دارد، بایستى شماها نقض کنید؛ باید واقعاً در جامعه یک حرکتى در این زمینه بهوجود بیاید.
📆۱۳۹۳/۰۵/۰۱
9⃣ آقا تسلیم!! حالا پدر و مادرها رو چیکار کنیم؟ اونا زیر بار نمیرن...
◽️ به پدرها و مادرها تذکّر میدهم؛
من خواهش میکنم
و تقاضا میکنم
از شماها که یک خرده امکانات ازدواج را آسان کنید. پدر و مادرها سختگیری میکنند.
ازدواج جوانها را متوقّف نکنند؛ من خواهش میکنم که پدرها و مادرها به این مسئله توجّه کنند!
📆۱۳۹۴/۰۴/۲۰
✅ ای کاش با سخنان رهبری انس بیشتری داشته باشیم و دلسوزی های ایشان را در کشورمون عملی کنیم.
شیخ فرهاد فتحی
هدایت شده از کانال رسمی حسینیه اندیشه
#باز_نشر
بهمناسبت سالگرد شهادت آیتالله #شیخ_فضلالله_نوری
🏴 یک.
اگر «گودال قتلگاه» محل عمیقترین و زیباترین و بالاترین عبادتی باشد که برای خدای متعال انجام شده،
فقط یک نفر را پیدا میکنیم که در چنین جایی با اباعبدالله همراه شده.
یعنی تنها شریک ِ «اباعبدالله» در این «عبادت»، «عبدالله» است
چه «پدری» و چه «پسری»
برای رسیدن به چنین مقامی از چه گردنهای عبور کرده؟
حدس من:
وارد شدن به معرکهای چند هزار نفره؛ یکّه و یک تنه و تنها
پس شب و روز پنجم محرم، شب و روز امیدواری ما ترسوها به جرأتی است که
یک کودک [لفظی معادل با معنای مدّنظر وجود ندارد] به تاریخ دمیده
🏴 دو.
موقعی که مجاهدان، تهران را فتح کردند و خطر، شیخ را تهدید میکرد، من فکر کردم شیخ حتماً به سفارتخانههای خارجی پناه برده و یا گریخته است. وقتی به خانهاش رسیدم، دیدم در باز است. مرا که دید، به شوخی گفت: «لوله هنگ دانهای چند است؟!» (سوراخ موشها چند است؟) سپس خندید و گفت: «همه ترسیدند و توی سوراخ موش رفتند» یکی از حضار به شیخ گفت: «آقا! شما که میدانستید با مخالفت نتیجهای نمیگیرید، چرا مخالفت کردید؟ از اول معلوم بود که از پس اینها بر نمیآیید.» شیخ گفت:
«تا اگر صد سال بعد از این بعضی از مسلمانان به قعر زیر زمین و داخل سردابها رفتند و در آنجا با کمال ترس درد دل کردند و گفتند صد سال قبل عدهای دست به دست هم دادند و ریشۀ اسلام را کندند، لااقل یک نفر بگوید که در میان آن عده یک آخوند طبرسی و یارانش بودند که مخالفت کردند!»
میرزا جواد سعدالدوله به شیخ پیشنهاد کرد که بیرق «هلند» را بر بالای خانهتان بزنید؛ دیگر حتی لازم نیست به سفارت هلند تشریف بیاورید. زمانی هم که مشروطه خواهان تهران را گرفته بودند، اینطور نبود که جرئت داشته باشند به سفارت خارجی تعرض کنند، و میترسیدند. شیخ در پاسخ به این پیشنهاد، خندید و به استهزا گفت: «آقای سعدالدوله باید بیرق ما را بر روی سفارت اجنبی بزنند. چطور ممکن است که صاحب شریعت که من یکی از مبلغین احکام آن هستم، اجازه فرماید به خارج از شریعت آن پناهنده شوم؟!» آنگاه آیۀ شریفۀ «... وَلَنْ یَجعلَ اللهُ للکافرینَ علیَ المؤمنینَ سبیلاَ». و چند آیۀ دیگر را خواند و سپس ادامه داد: «من حاضرم صد مرتبه زنده شوم و ایرانیان و مسلمین مرا مثله کنند و بسوزانند، ولی به اجنبی پناهنده نشوم.»
[نمونهای معاصر از وارد شدن به یک معرکه چند هزار نفره؛ یکّه و یک تنه و تنها]
و
کودکی [لفظی معادل با معنای مدّنظر وجود ندارد] که «نوّاب عامّ» را تربیت کرده و پرورش داده...
🏴 سه.
《قدرتها و ابرقدرتها و نوکران آنها مطمئن باشند که
اگر خمینی یکّه و تنها هم بماند
به راه خود
که راه مبارزه با کفر و ظلم و شرک و بتپرستی است
ادامه میدهد
و به یاری خدا در کنار بسیجیان جهان اسلام، این پابرهنههای مغضوب دیکتاتورها،
خواب راحت را از دیدگان جهانخواران و سرسپردگانی که به ستم و ظلم خویشتن اصرار می نمایند سلب خواهد کرد.》
پیام به حجاج بیت الله الحرام ۱۳۶۶/۶/۵
[نمونهای امروزین از وارد شدن به یک معرکه جهانی؛ یکّه و یک تنه و تنها]
و
کودکی [لفظی معادل با معنای مدّنظر وجود ندارد] که «نوّاب عام» را تربیت کرده و پرورش داده...
🖊محمدصادق حیدری
☑️https://eitaa.com/HossiniehAndisheh
1_5552551015.mp3.mp3
5.07M
بخشی از خاطرات همسر جانباز شهید سید منوچهر مدق...
این کتاب هم مثل بسیاری از کتابهای زندگینامه شهدا، خواندنی است
معتقدم در اینگونه آثار، خودشان باید ما رو انتخاب کنند و مهمان دلبری خویش کنند
ما هم خوب است صدایشان کنیم و تمنا...
🆔@FarhangDarShahr
برادران عزیزم سلام
تجربه چند ماههام در مورد مسئله دردناک کشف حجاب زنان مسلمان و باحیای سرزمینم در این روزها آن هم در کلانشهری مثل شیراز، دو نکتهای است که در واقع حول یک محور اصلی قرار دارد که تقدیم میکنم؛ سعی میکنم با جزئیات ارائه دهم تا به لطف خدا اثر بیشتری داشته باشد
جالب است بدانید که محور اصلی هم همان حضور کاربردی و فوقِ مؤثرِ گفتگوی چهره به چهره در قالب امر به معروف و نهی از منکر لسانی است!
یکم: اول از همه انجام این وظیفه مهم و البته شیرین را از خودمان شروع کنیم تا خود علمدار و عامل باشیم اما با رعایت چند نکته ساده و دقیق؛ مثلاً
1⃣ عزیزی که در مقابل ماست را حقیقتا به عنوان خواهر، دختر و... ببینید! اینکه میگویم خواهر واقعا خواهر ها!!
2⃣ بله میدانم! خواهری که فعل او خطاست اما فقط این یک عمل او و نه او، همین. پس او خواهر من است و من نسبت به او دلسوز
آقا! این نگاه، رونق و برکتی به این گفتگو میدهد که بیا و ببین!
3⃣ اصلاً این کلام و باور امام حسین علیهالسلام باشد کار تمام است؛ «ادب آن است هرگاه از خانه بیرون می آیی به هر كس که برخورد می کنی او را از خودت برتر ببينى و بهتر بدانی»
4⃣ بعد از یک سلام و همزمان دست بر سینه (این دومی مکمل اولی است و طبق تجربه در مقام مقایسه، ایجاد محبت را دو چندان میکند حتی در عرض سلامهای گذرا و معمولی مردانه روزانه) اینطور شروع میکنم: «اجازه میدید یک دقیقه (یا چند لحظه) وقتتون رو بگیرم؟»
با کلمه اجازه میزان گاردهای احتمالی بخاطر پیشفرضهای ذهنی و غیرواقعی از لباس روحانیت، از بین رفته یا تقریبا صفر میشود!
5⃣ فرض بر این است که در عین قاطعیت و جدیت در حین گفتگو تا پایان، لبخند و روی خوش قرین شماست
6⃣ یک اصل مهم و آن اینکه شروع مهمتر از نتیجهای است که ممکن است فیالمجلس اتفاق نیفتد و شما آن را نبینید!
7⃣ پیشنهاد چند جمله مجرب برای شروع گفتگو؛ با اعتقاد و تمام باور میگویم: «ما درسته که ظاهرمون شبیه هم نباشه اما مشترکات زیادی داریم و اصلا هیچ مشترکی هم نداشته باشیم که اینجور نیست اما خدایی داریم که بندههای خیلی خوبی مثل شما رو داره...» و مثلاً در ادامه اگر لازم باشد «خدایی که اینقدر ما رو دوست داره مگه میشه نگفته باشه چطور زندگی کنیم؟ بدون برنامه؟! ...» و این یعنی...
8⃣ این یعنی شما جلب اعتماد کردهاید و تا آخر گفتگو باید این رویه در انتخاب جملات و نوع پاسخگوییتان باشد
9⃣ حتما میدانید بر بسیاری یا برخی از این بانوان محترم نهی از منکر، صدق نمیکند و از ابتدا باید با زمینه و قصد «ارشاد جاهل» وارد شد
0⃣1⃣ من میگویم بنایتان را بر این قرار دهید که طرف مقابل برایتان حرف بزند و حرفهایش را بزند؛ همه را (مطمئن باشید از دو سه پنج دقیقه بیشتر نمیشود) نه اینکه فقط شما حرف بزنید حتی در خیلی از موارد نیازی به مستقیمگویی ندارید؛ همین حضورتان و شنیدنتان و چند جمله کوتاه برای جمعبندی پایانی، کار را تمام میکند به لطف خدا
1⃣1⃣ بدون تردید درددلهای این عزیزان، درددلهای شما هم هست فقط کافی است با هنرمندیتان زاویه نگاهشان را با زاویه نگاه رهبری، بهصورت برآیندی از نقاط قوت و ضعف متمایل کنید
2⃣1⃣ یادم هست مبلغ عزیزی -جزاهالله خیراً- در بینالصلاتین نماز جمعه شهر میگفت:«در امر به معروف سه کار بکنید؛ قبل از ورود، در لحظه به یکی از اولیاء و اوصیاء الهی توسلی کنید و صلواتی بفرستید _ با قول نرم و لیّن باشد _ منتظر نتیجه نباشید؛ بگویید و بروید»
3⃣1⃣ مواظب باشید با حرفهایی شبیه این حرف که «کار باید ریشهای،تشکیلاتی و از طرف حاکمیت انجام بشود» دلسردتان نکنند؛ اتفاقا این کار، خود بخشی از نتیجه همان کار حاکمیتی، تشکیلاتی و ریشهای درست، قانونی و بهموقع هست
4⃣1⃣ نگذارید کلیپهای درگیری در مجازی شما را بترساند چه بسا عدم رعایت شرایط، کار را به اینجا کشانده باشد
5⃣1⃣ حتماً قبل از ورود به صحنه، رصد کردن افراد و احتمال اثر و یا بهتر بگویم عدم احتمال اثرات منفی مهم است مثل اینکه در صف نانوایی _که جماعت متراکم است و احتمال گفتگوهای احساسی و حاشیهای و طرفداران جوگیر (موافق یا مخالف؛ فرقی نمیکند) بسیار است_ ورود نکردن بهتر است و تشخیص با خود شماست البته منظورم از جمعیت، تراکم است و نه جای شلوغی که میشود گفتگو را در کناری، دو سه نفره کرد مثلا در بیمارستان یا بوستان و...(میشود)
6⃣1⃣ یادم رفت بگویم آنجایی که مردی همراه است بیشتر مخاطب را ایشان قرار دهید یا حداقل کسب اجازه کنید
دوم: حالا که به لطف الهی خودتان علمدارید و عامل، به حیطه آموزش صحیح این مهم با همه توان و ظرفیتهایی که در اختیار دارید، ورود کنید و این طعم شیرین واجب الهی را به دیگران بچشانید (لزوما اجرای پُرپیمان دورههای آموزشی با عده و عُدّه بسیار منظور نیست که آن هم باشد خوب است اما میشود با اندکِ مخلصانهای که به چشم هم نمیآید شروع کرد)