محمد فرزانیان محمدی
نتیجه بیتوجهی به سیاست خودکفایی پرداخت #میلیونها_دلار به گندمکاران خارجی به جای #حمایت از کشاورز
در همین حال، #گندمکاران معتقدند اگر دولت برای خرید تضمینی گندم از #کشاورز_داخلی پول ندارد پس چطور حاضر است #چند_برابر نرخ خرید تضمینی برای واردات به خارجیها پول بدهد؟!
مهدی سروی کارشناس اقتصاد کشاورزی چند ماه پیش در یک برنامه تلویزیونی، با طرح این سؤال که چرا دولت پولی را که صرف واردات میکند به #کشاورز_داخل نمیدهد تا محتاج به دیگران نباشد، گفته بود:
سال 98 دولت سه میلیون تن گندم وارد کرد و برای این میزان واردات معادل ۱۶ هزار میلیارد تومان ارز از کشور خارج شد در حالی که اگر قیمت مناسب برای خرید کشاورزان در نظر میگرفت این پول از کشور خارج نمیشد.
کارشناسان میگویند، چرا #دولت حاضر است پول #هنگفتی را برای واردات گندم به کشاورزان خارج از کشور بدهد، اما نمیخواهد حتی کمتر از این رقم را به #کشاورزان_داخلی خودمان بدهد.
شهرام شاهین فر عضو هیئت مدیره بنیاد گندمکاران هم معتقد است: دولت به جای پرداخت #یارانه به کشاورزان خارجی به فکر حمایت از کشاورزان داخل باشد که در این صورت نیاز به واردات هم نخواهد بود.
وی افزود: کشاورزان داخلی حاضر هستند هر کیلو گندم را ۱۰ درصد کمتر از قیمت خرید گندم خارجی به دولت بفروشند.
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339
آقای هادی مهرانی ادمین کانال جانبازان اصلاح طلب ، حالا فهمیدی بودجه اون بچه کجا میره؟ شبها راحت میخوابی یانه؟
#پررویی_نجومی
🔸توضیح: شهرداری 396 میلیون تومان داده به خبرنگاران اصلاحطلب تا براشون در فضای مجازی توزیع محتوا انجام بدهند (یعنی از شهرداری تعریف کنند!)
🔹اماهمین اصلاحطلبان یک توییت در میان از لشگر سایبری و... صحبت میکنند وماها را که زمان، عمر و انرژی خود را گذاشته ایم برای اثرگذاری در فضای مجازی، متهم به بودجه گرفتن از بیت المال می کنند! اما خودشان تا خرخره در بیتالمال هستند...
#خودتان_قضاوت_کنید
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339
اعداد و ارقامی
که فرمول هایمان را بهم می زند...
🔺راجع به میزان مشارکت در انتخابات ریاست جمهوری تحلیل ها و فراتحلیل های بسیاری خوانده و شنیده ایم. انتخابات از زمان هایی ست که در آن اعداد و ارقام به حرف می آیند و کلی مفاهیم منتقل می کنند که هم باید درست تحلیل شوند هم درشت!
🔹برای اکثر ما تحلیل آمار و ارقام حاصل از مشارکت پایین مردم در انتخابات، یک فرمول به دست می دهد و آن هم این است: «نارضایتی از شرایط بد اقتصادی به اضافه ناکارآمدی دولت به اضافه ناامیدی از رخداد تغییر مثبت با انتخابات.»
🔹 نشانه های این نارضایتی در جامعه مشهود است و شاید برای فهمیدنش نیاز نداشتیم منتظر نتایج انتخابات بمانیم. اما اگر در ار قام حاصل از مشارکت ریزتر و دقیق تر شویم، صحت فرمولمان زیر سوال می رود. یکی از این دسته ارقام، «میزان مشارکت مناطق محروم خوزستان در انتخابات اخیر» است.
🔹میانگین مشارکت محروم ترین مناطق خوزستان بیش از ۶۰ درصد است. وقتی این میزان مشارکت را که فاصله زیادی با متوسط مشارکت کل کشور دارد، کنار آمار و ارقام محرومیت های خوزستان می گذاریم، تحلیل ها و فراتحلیل ها و فرمول هایشان انگشت به دهان می مانند.
🔹بر تعجبمان افزوده می شود وقتی متوجه باشیم این محرومیت ها و کمبودها از نبود امکانات ومنابع نیست و اتفاقا سهم مناطق نفت خیز جنوب استان و سرزمین سدها در شمال استان از محرومیت ها بیشتر است و دلیلی ندارد جز #کم_توجهی و کم کاری و #تبعیض و نگاه امنیتی.
🔹خلاصه کلام اینکه اگر نارضایتی و ناامیدی دلیل عدم مشارکت در انتخابات است، چه کسی مستحق تر از مردم روستاهای #باغملک که در نزدیکی بزرگترین دریاچه های سد کشور از بی آبی رنج می برند و بالای ۷۰ درصدشان رای داده اند؛ یا مردم #هویزه که با وجود آمار بالای بیکاری جوانانش در مرکز بزرگترین میادین نفتی مشارکت عجیب و غریب ۸۲ درصدی را رقم زده اند!
🔹وقتی می خواهیم این ارقام را تحلیل کنیم، باید به جز محرومیت ها و دلایلش، دلارهایی که عربستان و امارات و انگلیس برای جدا کردن این مردم از نظام خرج کردند، زوزه هایی که رسانه هایشان شبانه روز در گوش مردم کشیدند و دور دور مگس تروریسم و وهابیت تکفیری گرد زخم و درد آنان را هم حساب کنیم؛ مسئولان بی عرضه ای که با پرداخت نکردن سهم مناطق محروم از منابع عظیم زیرپایشان بهانه لازم را ردیف کردند و با نگاه امنیتی به محرومیت ها دامن زدند هم بازیگر نقش مکمل خیمه شب بازی آنان بودند.
🔹با این همه، قیمت حضور مردم چند است؟ دلیل این مشارکت ها چه چیزی ست جز نجابت؟ جز اعتقاد واقعی به حفظ نظام که ریشه در باورهای دینی شان دارد و هشیاری نسبت به خطری که عدم حضور مردم برای کشور ایجاد می کند. آن ها همیشه ثابت کرده اند علقه شان با نظام حکایت دیگری دارد و از خیلی مدعیان انقلابی گری مرام و معرفتشان بیشتر است.
🔹به این فکر کرده ایم که چرا فقط وقتی گلوله ای شلیک می شود و لاستیکی کف خیابان آتش می گیرد و فریاد اعتراضی قاب رسانه های دشمن را پرمی کند، دوربین ها را به سمت خوزستان می چرخانیم؟ چرا صدای این آمار و ارقام را نمی شنویم؟
🔹دلیلش این است که میزان مشارکت را چک سفید امضا می بینیم و به قول آن رفیق خوش قلمم «خوزستان نجیب» برایمان «جیب ایران» است و نتیجتا این ارقام صحه گذار تمام روش های غلط قبلی ست و با دیدنشان نفس راحتی کشیده همچنان بر همان ریل های کج پیش می رویم!
🔹اما نگاه دیگری هم وجود دارد. نگاه اصیل انقلابی که مصداقش سردار سلیمانی بود که معنای حضور مردم را خوب می فهمید. او دو هفته پیش از شهادتش به رئیس وقت کمیسیون بودجه گفته بود: « خوزستان را فراموش نکنید، به نظرم نتوانستیم دینمان را نسبت به خوزستان ادا کنیم، وضع زندگی مردم و شهرها به خصوص حاشیه اهواز و مناطق عرب نشین خوب نیست و باید به آنان توجه کنیم. توجه به خوزستان را مثل توجه به دفاع مقدس بدانید...»
🔻این نگاه، دلیل مرام و معرفت خوزستان را می فهمد و وقتی پای کار مردم می آید، منت بر سرشان ندارد. آنان را ولی نعمت می داند. چقدر به نگاه سردار به خوزستان محتاجیم...
#رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339
6.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کشته شدن 719 نفر در کانادا و 125 نفر در آمریکا در عرض یک هفته بر اثر گرما😐
بسیار دوستانه از ضد انقلاب ها میپرسیم؛ اگر فقط 10 نفر در ایران برا اثر گرما جان میدادن چه آتش ها و فتنهها که به پا نمیکردید...نه؟!😕
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339
8 سال #کوتاهی و #هزینهتراشی
برای #دولت_جدید
برخی اقدمات دولت در ماههای پایانی، هزینهتراشی و دردسرسازی برای دولت جدید است.
#روزنامه_جامجم در گزارشی با همین مضمون مینویسد:
رئیس سازمان برنامه و بودجه گفته است لایحه همسانسازی #حقوق بازنشستگان پس از تصویب در هیأتوزیران با قید دو فوریت به مجلس تقدیم خواهد شد. محمدباقر نوبخت به مصوبه تبصره ۱۴ قانون بودجه۱۴۰۰ و تکلیف وزارت تعاون، کار و رفاهاجتماعی اشاره کرده و از ابلاغیه دولت برای ثبتنام از #یارانهبگیران جدید خبر داده است. خبرهای خوبی که این روزها محمدباقر نوبخت، رئیس سازمان برنامهوبودجه کشور به اطلاع عموم میرساند تکالیفی است که دولت طی سالهای گذشته باید انجام میداد اما اکنون یکماه مانده به تحویل قدرت به دولت سیزدهم، مسئولان دولت دوازدهم اقداماتی انجام میدهند که بار مالی آن متوجه دولت مستقر نیست.
#افزایش_یارانه نقدی چندین بار به پیشنهاد دولت رسید اما بارها اعلام کرد که منابع لازم در اختیار ندارد. در نهایت آبان ۹۸ دولت با گران کردن #بنزین به ۶۰ میلیون نفر یارانه معیشتی پرداخت کرد. بررسی اظهار نظرها نشان میدهد دولت منابع کافی برای افزایش یارانه نقدی را در اختیار نداشت و از محل گرانی بنزین توانست منبع مالی برای افزایش یارانه را تامین کند. حال پرسش اینجاست در این شرایط چگونه و با چه منابعی دولت قصد دارد به تعداد #یارانهبگیران کشور بیفزاید؟
دولت پیش از این مکلف شده بود شش میلیون یارانهبگیر از فهرست دریافت یارانه #حذف شوند اما با اینکه از تصویب و ابلاغ این قانون حدود پنج سال میگذرد، هنوز اجرا نشده است. به نظر میرسد دولت به دنبال اجرای مصوباتی است که بار مالی آن متوجه خودش نیست و اجرای این موارد در شرایطی که دولت با #کسری_بودجه فراوان روبهروست کمی از منطق اقتصادی دور است. در این شرایط دولت سیزدهم با افزایش هزینههای جاری روبهرو خواهد بود که این موضوع میتواند تخصیص بودجه عمرانی و سرمایهگذاری در بخشهای مختلف را که وظیفه دولت است در ادامه سال با مشکل مواجه کند. به گفته کارشناسان، همسانسازی حقوق بازنشستگان و افزایش تعداد #یارانهبگیران، حدود ۱۰۰هزار میلیاردتومان منابع نیاز دارد.
با توجه به پیشبینی پژوهشگران در مورد کسری بودجه امسال به میزان ۱۵۰ هزار میلیارد تومان، حدود ۲۵۰ هزار میلیارد تومان کسری بودجه به کشور تحمیل خواهد شد که منبع تامین آن یا #انتشار_اوراق است یا چاپ پول که در شرایط فعلی هر دو مورد تورمزا خواهد بود.
اگر این موارد با تامین پول بدون پشتوانه اجرا شود #تورم کشور به بالای 50 درصد خواهد رسید و تهیه این گزارش به این معنا نیست که نباید همسانسازی حقوقها انجام شود بلکه به بیان جزئیاتی پرداخته که دولت طی هشت سال گذشته امکان اجرای این قوانین را داشته است. در طول سالهای ۹۵ و ۹۶ رشد اقتصادی کشور حدود ۱۶درصد بود، زمانی که درآمدهای نفتی به میزان زیادی افزایش یافته بود و بهترین فرصت برای همسانسازی حقوق و اجرای قانون هدفمندی یارانهها تلقی میشد.
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339
بهانهگیری برای #فرار
از #پاسخگویی و #مسئولیتپذیری
#علی_ربیعی، سخنگوی دولت دیروز در روزنامه دولتی ایران نوشت:
«روند کاهشی نرخ تورم از زمان روی کار آمدن دولت یازدهم در سال ۱۳۹۲ تا تکنرخی شدن آن پس از برجام، در چه زمانی روند صعودی یافت؟ دقیقاً پس از آغاز تروریسم اقتصادی. اقتصاد ایران طی سالهای ۱۳۹۳ تا ۱۳۹۶، علیرغم مشکلات ساختاری و آسیبهای دور قبلی تحریمها، روند خوبی را نهفقط در مهار تورم که ازنظر رشد اقتصادی و اشتغالزایی طی کرد و آنچه این مسیر را تغییر داد دو شوک بزرگ بود.
#ادعای_ربیعی درباره دوره اول دولت روحانی در حالی است که وی شهریور ۹۴ بهعنوان #وزیر کار در آن مقطع به همراه وزرای اقتصاد، صنعت و دفاع در نامهای مشترک به رئیسجمهور با انتقاد از برخی تصمیمات و سیاستهای ناهماهنگ دستگاهها، هشدار دادند «اگر تصمیم #ضربالاجل اقتصادی گرفته نشود، بیم آن میرود که این رکود تبدیل به بحران و آنگاه بیاعتمادی شود که برای زدودن آثار آن شاید مدتها وقت لازم باشد.»
افزون بر این، تورم در آن مقطع به اذعان حامیان دولت، به قیمت #رکود_مطلق کاهش یافت و شمار زیادی از کارخانهها و مراکز تولیدی تعطیل شد و هزاران کارگر بیکار شدند. درباره رشد اقتصادی آن مقطع نیز واقعیت آن است که افزایش فروش #موقت_نفت در آن مقطع درآمد را افزایش داد و در محاسبات خام رشد اقتصادی به چشم آمد اما این رشد به تعبیر کارشناسان حامی دولت (مؤمنی، راغفر و...) «رشد بیکیفیت و بیخاصیت» بود که اقتصاد ما را معتادتر و بیرمقتر میکرد و اتفاقاً تأثیر ویرانگر بر تولید داشت که در معرض واردات بیرویه قرار گرفته بود.
اینکه #سخنگوی_دولت تصویری از شرایط نشان دهد که واقعی نیست، نه گویاست نه صحیح.
یادآور میشود، خروج آمریکا از #برجام پسازآن بود که روحانی در یکی از سفرهای استانی اعلام کرد که «اگر اهداف ما از برجام بدون آمریکا محقق شود چهبهتر!» بهاینترتیب آمریکا اطمینان پیدا کرد که در صورت خروج، ایران همچنان به انجام #تعهدات خود ادامه میدهد. پس دلیلی نداشت که آمریکا برگ خروج از برجام را رو نکند و زیر بار تعهداتش باقی بماند.
مطلب دیگر اینکه، #مدعیان_اصلاحات، رشد و توسعه کشور را منوط به برداشته شدن تحریمها و الحاق به FATF جا میزنند در حالیکه 8 سال با #شعار رفع تحریم و فرصت سوزی، ارسال پالس ضعف و انفعال و طلبکار کردن آمریکا و اروپای بدهکار و #تحمیل سیاست تعلیق و انتظار به اقتصاد کشور موجب تحریمهای چند برابری و #رکوردهای_تورم شدند.
آنها 39 مورد از توصیههای 41 گانه FATF را #اجرا کردند اما فشار و تهدید و تحریم بیشتر شد.
نساختن #مسکن و عدم هدایت غول #نقدینگی به بخشهای مولد ناشی از #سوءمدیریت و #بیتدبیری دولت است و #ربطی به تحریم ندارد.
اهتمام دولت به بخش مسکن و هدایت نقدینگی به عرصه تولید میتوانست در تیراژ میلیونی #اشتغال ایجاد کند و از تورم بکاهد اما طیف اشرافی #غربگرا، آب خوردن مردم را هم به توافق با آمریکا منوط کرد و با بزرگنمایی تحریم، از مسئولیتپذیری #فرار میکند. رشد و توسعه کشور در گرو جابجایی این طیف فرصت سوز و مورد پسند دشمن با مدیران جهادی و انقلابی و باورمند به تواناییهای عظیم ملی است.
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339
#فقط_مردم_مقصر_نیستند
در کنار انتظار و توقعی که از مردم برای همراهی بسیار موثر در رعایت #شیوهنامهها و کمک به #قطع_زنجیره انتقال بیماری میرود، برخی اقدامات مسئولان مدیریت کنترل #کرونا در کشور به ویژه ستاد ملی مقابله با کرونا نیز میتواند در زمره علل خاموش نشدن شعله کرونا در کشور قلمداد شود.
در کنار #تلاشهای_خالصانه کادر بهداشت و درمان کشور که از ابتدای شیوع کرونا با تمام وجود و تقدیم دهها شهید سلامت #جان بسیاری از هموطنان را نجات دادهاند و با وجود انتظار به جایی که از مردم برای همراهی در مهار کرونا وجود دارد، متاسفانه برخی اقدامات #غیر_کارشناسی یا متناقض ستاد ملی کرونا هم در این مدت به کمک کرونا آمده است.
نمونه بارز این موضوع، #بیتوجهی عجیب مسئولان ستاد ملی کرونا با محوریت رئیسجمهور به هشدارهای مکرر کارشناسان، رسانهها و حتی وزارت بهداشت درخصوص #خطر آزاد گذاشتن سفرهای نوروزی در ابتدای امسال بود. در شرایطی که در اواخر زمستان گذشته که حتی بسیاری از کشورهای اروپایی و آمریکا غرق در #بحران_کرونا و مرگهای روزانه فراوان بودند کشورمان با تلاشهای صورت گرفته کادر درمان و همراهی مردم به آمار فوتی روزانه حدود 30 نفر و تعداد شهرهای قرمز انگشتشمار رسیده بود، با #تصمیم ستاد کرونا و باز گذاشتن جادهها در شرایطی که جناب رئیسجمهور از مهار کرونا خبر میداد، پس از تعطیلات کم کم روند افزایشی و موج چهارم کرونا در کشور ایجاد شد و تا مدتها شاهد افزایش فوتیهای روزانه تا 500 نفر هم بودیم و حتی تا کنون نیز این موج به طور کامل #مهار_نشده است که شناسایی بیش از 10 هزار بیمار در روز و تثبیت مرگهای سه رقمی روزانه و مقاومت آن برای دو رقمی شدن شاهد این ادعا است.
از سوی دیگر آنگاه که نقش سفرها در افزایش شیوع کرونا بالاخره برای رئیس و مسئولان ستاد کرونا با فوت هزاران نفر از هموطنانمان اثبات شد، در #تعطیلات بعدی از جمله عید فطر یا نیمه خرداد و... به جای اعمال کامل ممنوعیت سفر شاهد تدبیر اعلام بازه زمانی بودیم یعنی از این تاریخ تا آن تاریخ سفر ممنوع است و این یعنی روز قبل و بعد و حتی ساعتهای قبل و بعد این بازه منعی برای سفر وجود ندارد!
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339
از اقدامات مهم سازمان زندانها تو دوران ریاست آقای #رئیسی، ساخت #مهدکودک تو ندامتگاه زنان بوده برای اینکه زنهای زندانی با بچههاشون تو این محیط ارتباط داشته باشن. خدایی زیبا نیست؟
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تقدیم به #دلقک جریان اصلاحات جناب استاد صادق زیبا کلام اخیرا در توییتی اشاره به عدم توانایی کشور در ساخت دوچرخه و تمسخر تولید واکسن کرده بود 👇
"بنظر شما کشوری که نتوانسته در زمینه تولید یک دوچرخه ساده بچگانه صادراتی داشته باشد و بعد از شصت سال عصاره صنعت خودروسازی اش، پراید و پیکان است، چگونه ممکن است در زمینه تولید واکسن کرونا،تبدیل به یک تولید کننده بین المللی شود؟"
کارخانه آساک دوچرخ بزرگترین تولید کننده دوچرخه در خاورمیانه که به سوی تولید دوچرخههای هیبریدی و موتورهای برقی قدم برداشته
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339
وقتی #عاملان مشکلات اقتصادی
امروز #اشک_تمساح میریزند!
اصلاحطلبان که بانیان وضع امروز کشور هستند به جای #عذرخواهی و #پاسخگویی به افکار عمومی، برای گرانی و مشکلات آب و برق و محیطزیست و افزایش قیمت مسکن و اجارهبها و...اشک تمساح میریزند!
مدعیان اصلاحات که تا دیروز همه #پستهای_مدیریتی دولت تدبیر و امید رااشغال کرده و 8 سال از عملکرد روحانی حمایت میکردند، اکنون و در آخرین روزهای حیات دولت روحانی بهجای عذرخواهی و پاسخگویی به مردم و افکار عمومی- آنهم برای #فاجعههایی که طی این سالها آفریدهاند- برای گرانی و مشکلات آب و برق و محیطزیست و افزایش قیمت مسکن و اجارهبها و... بهظاهراشک تمساح میریزند و مدام رگ گردنشان را به این و آن نشان میدهند!
این در حالی است که مشکلات امروز کشور نتیجه عملکرد دولتی است که #اصلاحطلبان طی 8 سال گذشته با تمام ظرفیتهای فکری و تشکیلاتی خود از آن حمایت کردند.
آنها خود به این تحلیل رسیدهاند که دولت روحانی و اتاق فکر اصلاحات، بیبرنامه بوده است و بایستی با آن فاصلهگذاری کرد، در توجیه عملکرد منفی خود، رویکرد جدیدی را مدنظر خود قرار دادهاند تا از رهگذر ریا و تدلیس و همدردی ظاهری با افکار عمومی بخشی از #نارضایتیها و فشارها علیه خود را تعدیل کنند.
اصلاحطلبان در شرایطی در برابر افکار عمومیاشک تمساح میریزند که خودشان پشت پرده بروز و ظهور #مشکلات امروزی کشور بودهاند.
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339
محمد فرزانیان محمدی
وقتی #عاملان مشکلات اقتصادی امروز #اشک_تمساح میریزند! اصلاحطلبان که بانیان وضع امروز کشور هستند
#تیترهای_زنجیرهای
برای #فریب افکار عمومی
«صفرهای کمارزش، سفرههای خالی»، «اخراج اجارهنشینها»، «تورم با مزد و معیشت کارگران چه کرد؟»، «آب، برق، واکسن»، «مرگ تالابها جلوی چشم مسئولان»، «بیآبی و قطع برق؛ قرمز دوم»، «سازمانی علیه محیطزیست»، «وضعیت قرمز در شبهای خاموشی» و... تنها نمونههایی از تیترهای اول #روزنامههای_زنجیرهای اصلاحطلبان طی یکی دو روز گذشته بوده است.
مدعیان اصلاحات گمان میکنند که فاصلهگذاری با دولت روحانی و ابراز همدردی ظاهری با افکار عمومی میتواند نسخه نجات بخشی برای فرار از پاسخگویی و تقویت حیات سیاسی خود در سپهر سیاسی کشور باشد این در حالی است که موضوعات و معضلاتی مانند شکلگیری حجم وسیعی از #رانت و #فساد در دولت روحانی (از پروندههای برادران رئیسجمهور و معاون اول تا فرزندان و دامادهای برخی وزرا) یا پروندههای مفاسد اقتصادی در صندوقهای بیمه، صنایع خودروسازی، بازارهای ارز و #سکه و موضوعاتی مانند حقوقهای نجومی، خسارتهای چند هزارمیلیاردی ارز 4200 تومانی و... هرگز از #حافظه_تاریخی مردم ایران محو نمیشود.
همین اواخر بود که کارشناسان اقتصادی بر اساس گزارشها و آمارهای رسمی اعلام کردند با توجه به اینکه میانگین میزان رشد اقتصادی در دهه ۹۰ به عدد صفر رسیده است بنابراین اگر ۵ سال آینده هم نرخ #رشد_اقتصادی بهطور متوسط ۴ درصد باشد احتمالاً سطح تولید به نرخ واقعی به سال ۱۳۹۰ خواهد رسید!
همین چند روز پیش بود که رئیساتاق بازرگانی ایران گفت «رشد اقتصادی در ۱۰ سال گذشته تقریباً صفر بوده است»
مدعیان اصلاحات حالا که کمتر از 1 ماه به #پایان_دولت_روحانی مانده است با گرفتن ژست انتقادی علیه دولت، در برابر افکار عمومیاشک تمساح میریزند ولی در حقیقت درخصوص #گرانیهای_دستوری و عوامل پشت پرده نابسامانیهای کنونی سخنی نمیگویند!
#قیمت_مرغ سر به فلک کشیده، #روغن مایع در بازار کمیاب شده و روزبهروز بر افزایش کالاها افزوده میشود و این در حالی است که ۶ میلیون تن کالا در #گمرک خاک میخورد! و هیچ مدعی اصلاحطلبی در مورد علل و عوامل مشکلات کشور سخنی نمیگوید؟
برخی گزارشها حاکی از آن است که #پروژه_گرانی کالاها که از سوی جریان #نفوذ از قبل انتخابات ریاستجمهوری برای بسترسازی #اعتراض کلید زده شده، هنوز هم در دستور کار قرار دارد و بااینکه روحانی چندین بار بر ترخیص کالاهای اساسی از گمرکات کشور تأکید کرده اما همچنان ۶.۵ میلیون تن، کالاهای اساسی در گمرکات مانده و #ترخیص نشده است.
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339