🔰 ما پیروز شدیم!
یکی از دوستان میگفت روزی رفتم منزل و دیدم دختر دبیرستانیام که در مدرسه تیزهوشان درس میخواند، رفته یک گوشه کز کرده. غذا هم نمیخورد. گفتم بابا چی شده؟ گفت من که چادر میپوشم توی مدرسه مسخرهام میکنند. بابا میشه من چادر نپوشم؟❌
گفتم دخترم این یعنی تسلیم شدن، یعنی شکست. تو باید قویتر از اونها باشی. گفت اونها زیادن! گفتم ولی تو باهوشی. با ارادهای. چنان درس بخون که هیچکدوم به گردت نرسن. اونوقت نمیتونن مسخره کنن. میتونی؟ گفت میتونم. شروع کرد به تلاش مضاعف و از همه جلو زد. جوری که همکلاسیها فهمیدند باید برای حل مشکلات درسی به دخترم مراجعه کنند. دخترم بعد از مدتی الگوی درس خوندن شد. و کم کم الگوی همه چیز. بعضیها برای اینکه شبیه دخترم به نظر برسند چادر سر کردند. پدر و مادرها هم سراغ ما اومدن که بگید چکار کنیم دختر ما مثل دختر شما بشه.✅
کاش برخی زنان و دختران ما میفهمیدند که باید با خصلتهای والای انسانی شان دیده شوند و نه با جنسیت شان!!! دومی خیلی بی کلاسی دارد.
#دکتر_سیدعلی_مرعشی
#نکته_های_مهم
#تربیت_فرزند
↗️ برای✌️نفر از دوستانتون ارسال کنید.
➕ به جمع #فاتحان بپیوندید👇🏻
http://eitaa.com/joinchat/1944846336C1ad9e574d5
📝 #یادداشت_ویژه | خانواده یک موضوع امنیتی است
🔸انسان برای آنکه رشد شخصیتی و روانشناختی متعادلی داشته باشد به دو نوع محبت نیازمند است. محبت مشروط یا مقتدرانه یا پدرانه، و محبت نامشروط یا مادرانه. اینها اساسا دو نوع محبت هستند و جای یک دیگر را نمیگیرند بلکه مکملاند درست مانند فاز و نول برق یا چسب دوقلو. هرگاه یکی از آن دو مفقود باشد فرزندان احساس نمیکنند که به اندازه کافی دوست داشته شدهاند. لذا میگوییم که به هر دلیل پدر نبود باید شخصی مانند عمو، دایی، پدربزرگ، برادر بزرگتر... محبت مقتدرانه را به فرزندان ارائه کند. هرگاه مادر به هر دلیلی نبود باید خاله، عمه، مادربزرگ، خواهر بزرگتر یا... محبت نامشروط را ارائه کند وگرنه فرزندان کمبود محبت خواهند داشت. انسانهایی که در این شرایط بزرگ میشوند چون به اندازه کافی دوست داشته نشدهاند نمیتوانند آنچنان که باید دوست بدارند. درنتیجه تواتر رفتارهای بیرحمانه در آنها افزایش مییابد.
🔹خانم دکتر دایان هیلز در کتاب An Invitation to Health مینویسد در آمریکا 30 درصد مردم پدر خود را نمیشناسند (شناسنامه های تک والدی در آمریکا رایج و متداول است).
🔸در چنین وضعیتی است که ضریب بیرحمی و خشونت در جامعه فزونی می یابد.
🔹کسانی که در جامعه ما نیز به دنبال ترویج ازدواج سیاه (باصطلاح سفید)، والدین همجنسگرا، روابط آزاد جنسی، جشن طلاق و... هستند بی تردید از عوامل گسترش خشونت در جامعه هستند حال چه رسانه باشند، چه بازیگر، چه توپ لگد کن، چه مروجین سند 2030 در آموزش و پرورش و مهدکودکها، و چه هر جنایتکار دیگر...
🔸سالهاست میگویم و مینویسم که خانواده یک موضوع امنیتی است، ٱیا گوش کسی بدهکار هست؟
✍ دکتر سید علی مرعشی (پزشک، متخصص روانشناسی و عضو هیأت علمی دانشگاه شهید چمران اهواز)
↗️ برای✌️نفر از دوستانتون ارسال کنید.
➕ به جمع #فاتحان بپیوندید👇🏻
http://eitaa.com/joinchat/1944846336C1ad9e574d5
📖 قهر ممنوع
🔸قهر کردن، موجب خوشحالی شیطان است و از آن سو، وقتی دو طرف، قهر را کنار گذاشته و با هم سخن میگویند به قدری برای شیطان گران تمام میشود که ناله هلاکت سر میدهد.
🔹خشم خداوند بر قهر هم نشانه روشنی بر مخرب بودن آن است تا اندازهای که به کسی که مقصر هم نیست، دستور داده شده اگر قهر بیش از سه روز شد، با به عهده گرفتن تقصیر هم که شده، به این قهر پایان دهد و گرنه مبتلا به خشم الهی میشود.
🔸در هنگام بروز اختلاف، گفتگو بهترین کار است؛ البته با رعایت قوانین گفتگو. در حالت قهر، دو طرف به جای این که در عالم واقعی باهم سخن بگویند، در ذهن خویش با همسرشان حرف می زنند. این کار نوعی محاکمه غیابی است که در آن شاکی همیشه پیروز و متّهم محکوم به شکست است. اگر گفتگو هم اختلاف را حل نکرد، بهترین کار گذشت است.
✂️ #برشی_از_کتاب : گامی به سوی زندگی به سبک اسلامی "زندگی مشترک"، ص۱۲۸
👤 محسن عباسی ولدی
↗️ برای✌️نفر از دوستانتون ارسال کنید.
➕ به جمع #فاتحان بپیوندید👇🏻
http://eitaa.com/joinchat/1944846336C1ad9e574d5
📝 #یادداشت_ویژه | دختر موجودی است محبت طلب
🔸در فضای خانواده دخترها بیش از پسرها به محبت و توجه نیاز دارند. اما هر محبت و توجهی هم آنها را سیراب نمیکند. آنها به محبت یک پدر مقتدر نیاز دارند تا مطمئن شوند یک فرد قوی آنها را دوست دارد و حمایتشان میکند.
🔹اگر پدر به دخترش محبت نکند، قربان صدقه او نرود، از او تعریف نکند و مهر نثارش نکند، دختر گرسنگی عاطفی و احساس بی پشتوانگی و ناامنی پیدا میکند. آنگاه گدای چشمک فلان پسر بی سر و پا و هرزهای میشود که از دختر مانند دستمال کلینکس استفاده کرده و پس از رفع نیاز دورش میاندازد.
🔸اما اگر پدری که محبت میکند ضعیف باشد و کلاهش پشم نداشته باشد و فاقد اقتدار و قاطعیت کافی باشد، محبت او برای دختر پشتوانه محسوب نمیشود و ارزشی ندارد. باز هم دختر، فقیر عاطفی و محتاج چشمک آن پسر هرزه و یک موجود فریب خور است.
🔹زنان میتوانند در عرصه خانواده به انحاء مختلف اقتدار شوهر خود را بشکنند، این نه هنر است نه زیاد زحمتی دارد. اما باید بدانند اگر ابهت پدر شکسته شد، اول از همه مادر آسیب میبیند زیرا زن، مرد ضعیف را دوست ندارد و محتاج مردان دیگر خواهد شد. دوم دختر خانواده است که آسیب میبیند. زیرا اقتدار حامی او از بین رفته و محبت پدر بی ارزش شده. حال زن و دختر خانواده باید در خیابان و پاساژ و بازار و فضای مجازی و دانشگاه و اداره و... به دنبال محبت ظاهری یک مرد به ظاهر مقتدر بگردند تا گرسنگی عاطفی خود را تسکین دهند. برای خریدن این محبت هم باید حیای خود را بفروشند و جنسیت خود را به حراج بگذارند. جز خودنمایی و عشوه گری و التماس نگاه آلوده مردان چاره دیگری نیست.
🔸نتیجه ساده: مردان ضعیف و نامقتدر و خانواده های زن سالار نتیجه شان زنان و دختران بی حیا است.
🔹حال قابل درک است که چرا لشکر سیاسیون خائن در سیاستها و گفتارشان و سلبریتی های پول پرست خودنما در فیلمهای پلیدشان اینهمه در تضعیف مرد میکوشند؟ آنها به دنبال اضمحلال نهاد خانوادهاند زیرا امنیت و قدرت هر کشور و ملتی به استحکام خانواده های آن کشور و ملت بستگی دارد. آنها مامورند با ایران قوی مبارزه کنند.
✍ دکتر سید علی مرعشی (پزشک، متخصص روانشناسی و عضو هیأت علمی دانشگاه شهید چمران اهواز)
↗️ برای✌️نفر از دوستانتون ارسال کنید.
➕ به جمع #فاتحان بپیوندید👇🏻
http://eitaa.com/joinchat/1944846336C1ad9e574d5
روشی که قدرت نه گفتن را از کودک می گیرد.mp3
3.13M
🎧 #با_هم_بشنویم
👈🏻 روشی که قدرت نه گفتن را از کودک میگیرد!
💠 چه روش تربیتی قدرت و توان نه گفتن را از کودک میگیرد؟! برای پاسخ این سوال و پی بردن به روش نادرست تربیت فرزند این صوت را از دست ندهید...
#حجتالاسلام_استاد_عشقی
#تربیت_فرزند
↗️ برای✌️نفر از دوستانتون ارسال کنید.
➕ به جمع #فاتحان بپیوندید👇🏻
http://eitaa.com/joinchat/1944846336C1ad9e574d5
🔰 بهترین بازی
❌ چقدر به بچهها اجازه میدهیم از طبیعت لذت ببرند؟
✅ دویدن با پای برهنه روی چمن، جمع کردن انواع سنگها، لمس چوب و برگ درختان، دیدن حشرات و حیوانات، از خرید گرانترین اسباببازی برای کودکان مفیدتر است.
طبیعت بهترین محیط برای بازی کودکان است.
#نکته_های_مهم
#تربیت_فرزند
↗️ برای✌️نفر از دوستانتون ارسال کنید.
➕ به جمع #فاتحان بپیوندید👇🏻
http://eitaa.com/joinchat/1944846336C1ad9e574d5
📝 #یادداشت_ویژه | آیا زن و مرد یکسان هستند یا متفاوت؟
زن و مرد هر دو از نظر انسانیت شبیه هستند و خداوند این نکته را که افق رشد معنوی دو جنس تفاوتی ندارد اینگونه بیان فرموده:
النحل
مَنْ عَمِلَ صَالِحًا مِّن ذَكَرٍ أَوْ أُنثَىٰ وَهُوَ مُؤْمِنٌ فَلَنُحْيِيَنَّهُ حَيَاةً طَيِّبَةً وَلَنَجْزِيَنَّهُمْ أَجْرَهُم بِأَحْسَنِ مَا كَانُوا يَعْمَلُونَ
ﺍﺯ ﻣﺮﺩ ﻭ ﺯﻥ، ﻫﺮ ﻛﺲ ﻛﺎﺭ ﺷﺎﻳﺴﺘﻪ ﺍﻧﺠﺎم ﺩﻫﺪ ﺩﺭ ﺣﺎﻟﻰ ﻛﻪ ﻣﻮﻣﻦ ﺍﺳﺖ، ﻣﺴﻠﻤﺎ ﺍﻭ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﭘﺎﻙ ﻭ ﭘﺎﻛﻴﺰﻩﺍﻯ ﺯﻧﺪﻩ ﻣﻰﺩﺍﺭﻳﻢ ﻭ ﭘﺎﺩﺍﺷﺸﺎﻥ ﺭﺍ ﺑﺮ ﭘﺎﻳﻪ ﺑﻬﺘﺮﻳﻦ ﻋﻤﻠﻰ ﻛﻪ ﻫﻤﻮﺍﺭﻩ ﺍﻧﺠﺎم ﻣﻰﺩﺍﺩﻩﺍﻧﺪ ، ﻣﻰﺩﻫﻴﻢ.(97)
زن و مرد اما در کنار شباهتهای بسیار تفاوتهای کلیدی و مهمی دارند. این تفاوتها واقعی و خلقتی است نه آنکه همهاش بخاطر آموزش و محیط باشد. مرد و زن در همه فرهنگهای دنیا تفاوتهای جسمی آشکاری دارند، میانگین قد و قدرت ماهیچهای مردان همواره بیشتر از زنان است، زنان برخلاف مردان قدرت فرزندآوری و شیردهی دارند، تفاوتهای اسکلتی شناخته شدهای میان دو جنس دیده میشود و ... همچنین در روانشناسی فیزیولوژیک به خوبی نشان داده شده که مغز زنان و مردان در دوره جنینی تحت تاثیر هورمونهای جنسی تفاوتهایی پیدا میکند که موجب تفاوت در ویژگیهای روانشناختی زن و مرد میگردد. بنابراین همه تفاوتهای رفتاری مشاهده شده میان زن و مرد حاصل فرهنگ و تربیت نیست بلکه بخش مهمی از آن حاصل خلقت و تغییر ناپذیر است و چنانچه به زور تغییر یابد به ناهنجاری و بیماری ختم میگردد.
تفاوت ظرفیتهای جسمی و روانی زن و مرد برای هر یک امتیازاتی نسبت به دیگری ایجاد میکند و هر کدام را برای کاری مناسب میکند و یا آسیب پذیر میسازد.
ایندو مکمل هم هستند یعنی میتوانند نقایص هم را پوشش بدهند به همین دلیل موجب آرامش هم میشوند.
الروم
وَمِنْ آيَاتِهِ أَنْ خَلَقَ لَكُم مِّنْ أَنفُسِكُمْ أَزْوَاجًا لِّتَسْكُنُوا إِلَيْهَا وَجَعَلَ بَيْنَكُم مَّوَدَّةً وَرَحْمَةً إِنَّ فِي ذَٰلِكَ لَآيَاتٍ لِّقَوْمٍ يَتَفَكَّرُونَ
ﻭ ﺍﺯ ﻧﺸﺎﻧﻪ ﻫﺎﻯ [ﻗﺪﺭﺕ ﻭ ﺭﺑﻮﺑﻴﺖ] ﺍﻭ ﺍﻳﻦ ﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﺑﺮﺍﻯ ﺷﻤﺎ ﺍﺯ ﺟﻨﺲ ﺧﻮﺩﺗﺎﻥ ﻫﻤﺴﺮﺍﻧﻰ ﺁﻓﺮﻳﺪ ﺗﺎ ﺩﺭ ﻛﻨﺎﺭﺷﺎﻥ ﺁﺭﺍﻣﺶ ﻳﺎﺑﻴﺪ ﻭ ﺩﺭ ﻣﻴﺎﻥ ﺷﻤﺎ ﺩﻭﺳﺘﻰ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻧﻰ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﺍﺩ؛ ﻳﻘﻴﻨﺎ ﺩﺭ ﺍﻳﻦ [ﻛﺎﺭ ﺷﮕﻔﺖ ﺍﻧﮕﻴﺰ] ﻧﺸﺎﻧﻪ ﻫﺎﻳﻰ ﺍﺳﺖ ﺑﺮﺍﻯ ﻣﺮﺩﻣﻰ ﻛﻪ ﻣﻰ ﺍﻧﺪﻳﺸﻨﺪ،(21)
مثلا زن هوش هیجانی بیشتری دارد و مرد هوش محاسباتی بیشتری. زن جزئیات را بهتر تشخیص میدهد اما در تشخیص کلیات غفلت میکند و مرد برعکس. زن مهربان است و مرد شجاع. و ...
پس هرکسی را بهر کاری ساختند
وقتی تفاوت توانمندی داریم باید تفاوت وظایف داشته باشیم زیرا نقش فرد اگر با تواناییاش سازگار نباشد باعث فرسودگی جسمی و روانی او میشود.
وقتی وظایف متفاوت بود باید اختیارات و حق و حقوق هم متفاوت باشد.
عدالت همان برابری نیست وگرنه من باید به همه کلاس یک نمره یکسان میدادم. برابری ظلم است و عدالت یعنی قرار دادن هر چیز به جای خود. عدالت یعنی سنگینی وظایف من با حجم اختیاراتم و حقوقم بخواند.
تفاوت در تواناییها⬅ تفاوت در وظایف⬅ تفاوت در اختیارات و حقوق
این یک اصل بدیهی عقلی است
خانواده یک سیستم است و هر سیستم از اجزایی درست شده که با هم فرق دارند و گرنه سیستم نیست، و هر جزء کاری میکند متفاوت از دیگر اجزاء،
در یک تیم یا سیستم نقشهای مختلفی هست و حتما و الزاما یکی از این نقشها نقش رهبری تیم است، هر نقشی باید متناسب با تواناییهای ذاتی افراد واگذار شود، با توجه به شجاعت و قدرت بدنی و کل نگری (نگاه استراتژیک)، روحیه حمایتگری و حفاظت و ... در مرد و همچنین ظرفیت بالاتر بدنی و ذهنی برای پول درآوردن رهبری خانواده با مرد است و خانوادههایی که رهبر آنان زن است به دلیل فرسودگی زودهنگام زن و به دلیل اینکه روانشناسی زن اینست که مرد ضعیف را دوست ندارد و به دلیل اینکه دختران خانواده فقط توسط محبت یک پدر مقتدر اشباع عاطفی میشوند بنابراین خانوادههای زن سالار نابهنجار بوده و کارکرد طبیعی ندارند. امتیازاتی که به مرد داده شده به دلیل بار رهبری و وظیفه تامین اقتصادی و حفاظت خانواده است که به عهده اوست. در مقابل برای زن حقوق دیگری در نظر گرفته شده که متناسب با وضعیت و نیازهای اوست. اجازه زن از مرد برای خروج از منزل به دلیل وظیفه حفاظتی مرد است. الان یک مقام بلندپایه هر جا بخواهد برود باید اول از تیم حفاظتی خود اجازه بگیرد و این به معنای برتری مامور حفاظت بر آن مقام بلندپایه نیست.
در مورد ارث زن و مرد، دیه زن و مرد، تعدد زوجات، شهادت در دادگاه، حجاب متفاوت زن و مرد، قبلا مطالبی نوشتهام که بتدریج برای مطالعه کسانی که از تعصب به دورند میگذارم.
✍ دکتر سید علی مرعشی (پزشک، متخصص روانشناسی و عضو هیأت علمی دانشگاه شهید چمران اهواز)
↗️ برای✌️نفر از دوستانتون ارسال کنید.
➕ به جمع #فاتحان بپیوندید👇🏻
http://eitaa.com/joinchat/1944846336C1ad9e574d5
کمال گرایی آفت تربیت فرزند.mp3
670.5K
🎧 #با_هم_بشنویم
👈🏻 کمال گرایی آفت تربیت فرزند
💠 نقش آسیب زای کمال گرایی والدین برای فرزندان چیست؟
#حجتالاسلام_استاد_عشقی
#تربیت_فرزند
↗️ برای✌️نفر از دوستانتون ارسال کنید.
➕ به جمع #فاتحان بپیوندید👇🏻
http://eitaa.com/joinchat/1944846336C1ad9e574d5
🔰 پدر عزیز!
برای اینکه نیازهای عاطفی فرزندت به درستی تامین بشه حتماً براش وقت بگذار. بازیهای حرکتی-هیجانی مشترک و تشویقهای کلامی تو باعث میشه تا فرزندت:
✅ فرد مهربان و دلسوزی بشه
✅ روابط اجتماعی بالایی داشته باشه
✅ ازدواج موفقی رو تجربه کنه
✅ و حتی در آینده با فرزندش رابطه بهتری داشته باشه
#نکته_های_مهم
#تربیت_فرزند
↗️ برای✌️نفر از دوستانتون ارسال کنید.
➕ به جمع #فاتحان بپیوندید👇🏻
http://eitaa.com/joinchat/1944846336C1ad9e574d5
📖 صبر، سرمایه زندگی
🔸بسیاری از مشکلات ما در امور مختلف؛ از جمله زندگی مشترک ریشه در عجله دارد. عجله کردن برای رسیدن به اهداف بلند مدت موجب میشود انسان دچار لغزشها و اشتباهات فراوانی در زندگی مشترک خود شود.
🔹راه رسیدن به اهداف بلند زندگی، راز بزرگی دارد که نامش صبر است. صبر خود یاوری برای عبور از مشکلات و رسیدن به ایدهآلهای اصلی زندگی است. انسانی که حاضر نیست مدت زمانی در زندگی خود، امور ناخوشایند را تحمل کند، نمیتواند به مطلوب خویش دست پیدا کند.
🔸باید تدریجی بودن رسیدن به هدف را پذیرفت. نباید انتظار داشت که به اهداف زندگی در همان اول دست پیدا کرد. کسی که میخواهد به اهدافش برسد، باید برای رسیدن به آنها واقعی فکر کند.
✂️ #برشی_از_کتاب : گامی به سوی زندگی به سبک اسلامی "زندگی مشترک"، ص۱۳۰
👤 محسن عباسی ولدی
↗️ برای✌️نفر از دوستانتون ارسال کنید.
➕ به جمع #فاتحان بپیوندید👇🏻
http://eitaa.com/joinchat/1944846336C1ad9e574d5
🖤 شهادت مظلومانه هموطنانمان در حرم مطهر حضرت احمد بن موسی شاهچراغ علیه السلام تسلیتباد.
#شاهچراغ
#ایران_تسلیت
#ید_واحده
#اقدام_قاطع
🌐 fatehan.net
🆔 @fatehan_net
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #با_هم_ببینیم
👈🏻 امام خمینی رحمه الله علیه:
💠 چرا برای مردم سوره برائت و آیات قتال را نمیخوانید؟ چرا فقط آیات رحمت را میخوانید؟ چرا مفسدین را آزاد میکنید که فساد بکنند...اینها رحمت نیست، اینها مخالفت با خداست...
#ید_واحده
#اقدام_قاطع
#پایان_مماشات
↗️ برای✌️نفر از دوستانتون ارسال کنید.
➕ به جمع #فاتحان بپیوندید👇🏻
http://eitaa.com/joinchat/1944846336C1ad9e574d5
🔰 میزان آزادی
❓همه شنیدهایم که کودک باید در ۷ سال اول آزاد باشد. اما آیا این آزادی بی حد و مرز است یا محدودیتهایی دارد؟
❌ اینکه اجازه بدهیم کودک دوساله خودش غذا بخورد خیلی خوب است و به استقلال او و رشد مهارتهایش کمک میکند اما لزومی ندارد یک دیس برنج را جلویش بگذاریم.
✅ او میتواند در محدودهی بشقاب شخصی خودش آزاد باشد. اینگونه هم به نیاز او به مستقل غذاخوردن توجه کردهایم و هم از اسراف جلوگیری کردهایم.
#نکته_های_مهم
#تربیت_فرزند
↗️ برای✌️نفر از دوستانتون ارسال کنید.
➕ به جمع #فاتحان بپیوندید👇🏻
http://eitaa.com/joinchat/1944846336C1ad9e574d5
51.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #با_هم_ببینیم
🔰رفتار های موثر بر عزت نفس کودک
🤔چه رفتارهایی از والدین اثر مستقیم بر کاهش یا افزایش عزت نفس کودکان داره؟
👤سید محمد آل عمران (روانشناس بالینی)
↗️ برای✌️نفر از دوستانتون ارسال کنید.
➕ به جمع #فاتحان بپیوندید👇🏻
http://eitaa.com/joinchat/1944846336C1ad9e574d5
49.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #با_هم_ببینیم
💪مهارت اعتماد به نفس
⚠️قاتلین اعتماد به نفس را بشناسیم
👤سید محمد آل عمران (روانشناس بالینی)
↗️ برای✌️نفر از دوستانتون ارسال کنید.
➕ به جمع #فاتحان بپیوندید👇🏻
http://eitaa.com/joinchat/1944846336C1ad9e574d5
1_1340645163.mp3
5.64M
🎧 #با_هم_بشنویم
👤 استاد رحیم پور ازغدی | باید دوباره نسلی را تربیت کرد...
↗️ برای✌️نفر از دوستانتون ارسال کنید.
➕ به جمع #فاتحان بپیوندید👇🏻
http://eitaa.com/joinchat/1944846336C1ad9e574d5
✍🏻 غروبِ پاییزهای ایذه خیلی دیدنی میشود؛ ویژه وقتی خدا آسمانش را با ابرها غلیظ میکند و کشاورزان را منتظرِ فرود قطرات باران میگذارد. این موقعها توی شهرمان، فصل کاشت محصولاتِ گندم و جو است. شغل اصلیشان کشاورزی و دامداری هست. ایذه مردمانی دارد ساده و با صفا عینِ خودِ آسمانِ صافِ روز ۲۵ آبان.
چهارشنبه آفتاب غروب کرده بود. همه چیز داشت خوب پیش میرفت. مردم سرشان توی لاک خودشان، داشتند زندگیشان را میکردند.
شهر شلوغ شده بود.
بچه در دست مادر قدمزنان میرفت.
یکهو گروههای چهل پنجاه نفری آمدند توی دلِ شهر. دست میزدند و فحش میدادند.
سنگهای تیز پرت میکردند.
#ساعت ۱۷:۴۵ دقیقه بود
صدایی آمد...
تَق تَق
بوی خون و باروت با صدای ویراژ موتور و جیغ در هم پیچید. خونهای گرم کف خیابان شهرم ریخته شد.
بوی دود و آتش رفت آسمان.
دلها پر از غم شد و صورتها با اشک خیس
و پیجهای معاند هلهله کنان و شاد از این کشتارها.
اینبار با وحشت و صدای تَق تَق قطرات باران از خواب پریدم. مثل اینکه قطرهها به کمک نیروهای امداد آمده بودند برای خاموش کردن آتش و پاکسازی شهر.
نفس عمیق کشیدم و دستم را محکم به پیشانیام زدم و زمزمه میکردم:
« لعنت بر چهارشنبههای ترور
لعنت بر چهارشنبههای سیاه
لعنت بر ساعت ۱۷:۴۵#شاهچراغ
لعتت بر ساعت ۱۷:۴۵#ایذه »
ما مثل گنگ خواب دیدهایم
وحشتزده از خواب پریدهایم
ولی زبانی نداریم که بگوییم چه بر دل ما گذشته...
#ایذه
#روایت_حق
🆔@fatehan_net
🆔https://ble.ir/hajyadegarizeh
🔰 رسانه و آدم های منفعل
🖋دکتر پورحسین (روانشناس، عضو هیات علمی دانشگاه تهران)
❌مبتنی بر نظریههای جدید رسانهای، «انفعال» آدمها، مهمترین شاخص اندازهگیری تأثیرگذاری و قدرت رسانه ای است. رسانه پرقدرت و نافذ به سرعت مخاطبان خود را به انفعال می کشاند.
انفعال رگه ای از شخصیت آدمی است که موجب میشود پردازش ذهنی انسان توسط دیگری صورت پذیرد. به همین دلیل رفتار آدم منفعل با اراده «دیگری» سامان می یابد.
⭕️آدمهای منفعل، سریعا و بدون پردازش دادهها از هر پیامی تاثیر میپذیرند. آدمهای غیر منفعل و اهل پردازش، پیام را میشنوند، اما به سرعت چگونگی رفتار خود را فعالانه تنظیم می کنند.
✅در یافته های پژوهشی نیز مشخص است که آدمهای منفعل سریعتر «مد» را می پذیرند، تقریبا بدون اینکه آنرا پردازش نمایند.
در یافته دیگری مشخص گردیدهاست که آدمهای منفعل سریعتر «هشتک» ها را پیروی میکنند. اما آدمهای فعال و اهل پردازش، منطبق بر شاخصهای منطقی خویش هشتک ها را پیروی میکنند.
اهل ارزیابی و پردازش ذهنی، در برابر رسانه، «فعل پذیر» نیستند.
📎https://ble.ir/media_psych
↗️ برای✌️نفر از دوستانتون ارسال کنید.
➕ به جمع #فاتحان بپیوندید👇🏻
http://eitaa.com/joinchat/1944846336C1ad9e574d5
هدایت شده از گروه علمی فرهنگی فتح
🎙 #بشنو | حجاب از دیدگاه علمی و دینی
👤 دکتر سید علی مرعشی
🔸در حال حاضر و در نتیجه اقدامات برخی از افراد ناپخته، حجاب مسیر کلیشهشدن را طی میکند، بهطوری که اگر بگوییم حجاب، تصویر مرواریدی در صدف یا شکلاتی که پوستی دور آن است در ذهن ما شکل میگیرد. برای جلوگیری از این روند نادرست، به کار فرهنگی و فعالیت هرچه بیشتر افراد پخته و دغدغهمند نیاز است که مسیر صحیح را با ارائه دلایل علمی و محکم به مردم نشان دهند و اقدامات لازم را انجام دهند.
🔹حجاب فقط مخصوص خانمها نیست و آقایان نیز باید حجاب داشته باشند و فقط هم مخصوص پوشش نیست، بلکه حجاب فکر، چشم و زبان و... را هم شامل میشود که مفهوم جامع آن را میتوان حیا در نظر گرفت.
🔸در این سمینار که در دانشکده مهندسی دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار شده است دکتر سید علی مرعشی سخنان خود را با عنوان حجاب از دیدگاه روان تحلیل گری آغاز میکند و پنج دوره رشد روانشناختی را برای انسان ذکر میکند و یادآور میشود که نیازهایی در انسان وجود دارد که نه باید سرکوب شوند و نه باید بدون حد و حساب ارضا شوند بلکه باید در جای خود و موقعیت مناسب مورد توجه قرار گیرند و این نیازمند تعویق کامیابی است که رفتاری متمدنانه محسوب میشود؛ زیرا نظم و قاعده بر آن حاکم است.
🔹دکتر مرعشی در ادامه نیز به بیان نکات مهمی میپردازند که شما را به صوت سخنرانی ارجاع میدهیم.
📥 لینک دریافت رایگان صوت #همایش👇🏻
🌐 fatehan.net/post/126
🆔 @fatehan_net
گروه علمی فرهنگی فتح
🎙 #بشنو | حجاب از دیدگاه علمی و دینی 👤 دکتر سید علی مرعشی 🔸در حال حاضر و در نتیجه اقدامات برخی از
👆لطفا در انتشار پیام فوق سهیم باشید
🔰ارسال نظرات و پیشنهادات :
🆔 @moshaver1
38.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #با_هم_ببینیم
🔰 امنیت روانی کودک رو ضمانت کنیم!
🤔چه رفتارهایی از والدین اثر مستقیم بر کاهش یا افزایش امنیت روانی کودکان داره؟
👤سید محمد آل عمران (روانشناس بالینی)
↗️ برای✌️نفر از دوستانتون ارسال کنید.
➕ به جمع #فاتحان بپیوندید👇🏻
http://eitaa.com/joinchat/1944846336C1ad9e574d5
📝 #یادداشت_ویژه | گنجی به نام محبت
🔸بدون شک همهی پدر و مادرها فرزند خود را دوست دارند. این محبت در زمانهای مختلف به شکلهای خاصی بروز میکند. تماشای نوزاد، نوازش او و در آغوش گرفتنش نه تنها برای والدین بلکه برای دیگران هم لذت بخش است.
با رشد کودک، این پیوند عاطفی عمیقتر شده و باعث ایجاد ارتباطی گرم و صمیمی بین او و والدین خواهد شد. اما محبت چه تاثیری در شکل گیری عزت نفس دارد؟
🔹یکی از نیازهای همهی ما انسانها این است که احساس کنیم فرد دیگری دوستمان دارد و به ما فکر میکند. کودکانی که ارتباط عاطفی و محبت آمیز مناسبی با والدین خود ندارند در طول زندگی دچار اضطراب و عدم عزت نفس میشوند. آنها به قابلیتها و استعدادهای خود کمتر اعتماد میکنند و مجبور به کنار گذاشتن ارزشهای مورد علاقهی خود خواهند شد.
🔸چگونه به فرزند خود محبت کنیم؟
به طور کلی محبت والدین بسته به سن کودک به سه شکل گفتار، رفتار و رفع نیازهای کودک ابراز میشود. محبت ما به نوزاد بیشتر از راه رفع نیازهای او مانند گرسنگی یا بصورت فیزیکی ابراز میشود. با بزرگتر شدن کودک و تشویق او به یادگیری مهارتهایی مانند راه رفتن، غذا خوردن و استقلال در انجام کارهای شخصی نوعی حمایت و محبت را به او ابراز میکنیم.
کارهایی مانند توجه به کودک و حمایت از خواستههای او، شرکت در گردشهای دسته جمعی و کمک به رشد مهارتهای اجتماعی فرزندمان در سن مدرسه، نوعی محبت به او محسوب میشود.
یکی از راههای نشان دادن محبت به فرزند نوجوانمان این است که او را در تصمیم گیری های خانوادگی شریک کنیم و مورد مشورت قرار بدهیم. مسئولیت هایی مطابق با سناش به او بدهیم و بدون قضاوت به حرف هایش گوش بدهیم. نوجوان امروز ما دیگر مانند کودکیاش علاقهی چندانی به در آغوش کشیده شدن ندارد اما حتما از شنیدن دوستت دارم مانند قبل لذت خواهد برد.
🔹دوستت دارم
هرچند بعضی از والدین سعی میکنند محبت خود را با اعمالی مانند تهیه لباس، رفتن به رستوران یا حتی بازی با فرزند خود نشان دهند اما محبت عملی به تنهایی کافی نیست. شنیدن دوستت دارم به کودک ما این اطمینان را میدهد که دوستش داریم. حتما به کودک خود این جملهی طلایی را بگویید. به او بگویید که چقدر بچهی خوبی است و به او افتخار میکنید.
هیچ مقدار و زمان مشخصی برای ابراز محبت کلامی وجود ندارد. نگران لوس شدن فرزند خود نباشید و محبت خود را از او دریغ نکنید.
🔸محبت بی قید و شرط
یک نکتهی بسیار مهم در نحوه محبت کودک وجود دارد و آن این است که محبت ما باید بی قید و شرط باشد. یعنی هیچ شرطی برای ابراز آن تعیین نشده باشد. بعضی از والدین محبت را راهی برای کنترل رفتار فرزند خود میدانند یعنی تنها زمانی به او محبت میکنند که فرزندشان رفتاری درست و مطابق میل آنها انجام داده باشد. هر چند این روش به دلیل نیاز شدیدی که بچهها به محبت والدین خود دارند به راحتی میتواند رفتار آنها را کنترل کند اما عوارض نامطلوبی بر رشد شخصیت کودک دارد. اگر فرزند ما احساس کند تنها در صورتی او را دوست داریم که کار درستی انجام دهد، در آینده همیشه با شک و تردید زندگی میکند. در واقع ما احساس امنیت را از او گرفتهایم. در این صورت او استقلال و هویت خود را از دست داده و به فردی مطابق با هویت موردنظر ما تبدیل میشود. ما وظیفه داریم این اطمینان را به فرزند خود بدهیم که گرچه از دستش عصبانی هستیم اما صرفا همان رفتار یا کار او ناراحت مان کرده و این ربطی به شخصیت او ندارد. او باید در هرحال احساس کند دوست داشتنی خواهد بود.
🔹هدف ما این نیست که فرزندمان را غرق محبتی افراطی کنیم فقط کافیست با اعمال و گفتارمان نشان بدهیم برای او ارزش قائل هستیم. عزت نفس پایهای محکم و قوی برای رشد شخصیت فرزند ما در طول زندگیاش خواهد بود.
✍ ریحانه سادات موسوی (کارشناسی روانشناسی و مربی حوزهی کودک)
↗️ برای✌️نفر از دوستانتون ارسال کنید.
➕ به جمع #فاتحان بپیوندید👇🏻
http://eitaa.com/joinchat/1944846336C1ad9e574d5
1_2114450432.m4a
4.33M
💸#کسب_درآمداز_آموزش۱
1⃣قسمت اول
⏰۴دقیقه و۲۳ثانیه
👤با همراهی:جناب آقای مخبریان
🔰مخصوص کسانی که یک تخصص یا مهارتی دارند :
اساتید حوزه و دانشگاه
دانشجویان
و همه دوستانی که قصد درآمدزایی از تخصص و مهارت خودشون دارند
😊اینجا هستیم تا راه های تبدیل تخصص به کسب و کار پولساز رو به شما نشون بدیم!
↗️برای✌️نفر از دوستان ارسال بفرمایید
➕به جمع فاتحان بپیوندید👇
🌐 fatehan.net
🆔 @fatehan_net
1_2141252358.mp3
1.99M
🎧 #با_هم_بشنویم
📌 #شرایط_مطالعه۱
⏰ ۴ دقیقه و ۵ ثانیه
👤 جناب آقای آل عمران (کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی، مشاور تحصیلی)
‼️تو این صوت چند تا نکته ی کوتاه و کاربردی و اشاره کردیم که خیلی میتونه واستون مفید باشه....
↗️ برای✌️نفر از دوستانتون ارسال کنید.
➕ به جمع #فاتحان بپیوندید👇🏻
http://eitaa.com/joinchat/1944846336C1ad9e574d5
هدایت شده از گروه علمی فرهنگی فتح
📖 اگر برهنگی آزاد شد همه چیز عادی میشود؟
🔸شاید پیش خودتان بگویید وقتی برهنگی آزاد شد، درنتیجه این فرهنگ عادی شده و حس کنجکاوی نسبت به آن از بین میرود، آن وقت دیگر مرد و زن نسبت به یکدیگر حرص و طمع ندارند! اما باید توجه داشته باشیم غریزه جنسی انسان ها، مثل آب دریاست، فرض کنید تشنه اید، اگر آب شور دریا را خوردید، تشنهتر خواهید شد، وقتی حریمی بین دو جنس زن و مرد در جامعه نباشد، هیجانهای جنسی گسترش پیدا خواهد کرد، مثل آتش که هرچه بیشتر خوراکش دهید، شعلهورتر خواهد شد.
🔹قبول ندارید؟ به تاریخ نگاهی بیندازید؛ تاریخ میگوید ثروتمندان هرچه بیشتر ثروت میاندوختند حریصتر میشدند به مال دنیا! تاریخ همچنین از پادشاهانی یاد میکند که غرق در حرمسرای خود بودند با بیشتر از سه هزار زن زیبارو😳 مثلاً همین خسروپرویز خودمان و یا فتحعلی شاه قاجار؛ اما هیچگاه نظیر این پادشاهان از رفتارهای زشتشان سیر نمیشدند. هر گاه وصف زنی زیبارو را میشنیدند، او را به خدمت فرامیخواندند.
🔸"خسرو معتضد"، نویسنده کتاب "سیاست و حرمسرا، زن در عصر قاجار" در مقدمه این کتاب مینویسد: "وقتی پادشاهی چون فتحعلیشاه قاجار سالها وقت خود را در آن مقطع حساس تاریخی به خوشگذرانی و زمانسپاری بیهوده میگذراند و کلکسیون زنان در خانه خویش ترتیب می دهد، نیک پیداست که کشور را به حال خود رها میکند و اوقات زیادی برای رسیدگی به امور ملک و مردم برایش باقی نمیماند. انصاف دهیم زمانی شاهی که درعینحال وظایف رییس مملکت، رئیس دولت، قوه مقننه و حتی قضاییه را به شانههای ناتوان خود تلنبار کرده و خویشتن را اولیالامر هم میخواند، اینسان روزگار به بیهودگی و هوسرانی بگذراند و صاحب بیش از دویست فرزند شود، کجا توان و وقت پرداختن به امور مهم کشور را خواهد داشت و آیا نمیتوان یکی از رازهای عقبماندگی ایران در دویست سال اخیر را از همین گم کردن زمامدار در شبستانهای حرمسرایش بازیافت؟!"
✂️ #برشی_از_کتاب : ترگل (بيست دليل عقلي و روانشناسي براي حجاب) ؛ ص ۱۲
👤 عماد داوري دولت آبادي
🌐 fatehan.net
🆔 @fatehan_net