📝〰〰〰〰〰〰〰〰〰📝
📜 #بخوان(مصاحبه)
❓ #پرسش_و_پاسخ_مکتوب
💎 #تحول_در_علوم_انسانی
🎤حجه الاسلام مجتبی مصباح
❓〰❓〰❓〰❓〰❓
❓#پرسش:
🔴 با توجه به دیدگاه های متفاوتی که در زمینه #علوم_انسانی_اسلامی مطرح است ، اولا نحوه مواجهه ما با علوم انسانی غربی چگونه باید باشد ؟ با توجه به اینکه فرمودید این علوم مبتنی بر مبانی ارزش شناسی ، معرفت شناسی و انسان شناسی غلطی است . نحوه مواجهه ما با نتایج این علوم به چه شکل باید باشد ؟ ثانیا با توجه به این دیدگاه های متفاوت پیشنهاد شما برای افرادی که فعال در این زمینه هستند ، چیست؟
📃 #پاسخ
✔دیدگاه های متفاوت شاید به این علت باشد که ما در ابتدای راه هستیم و هنوز در مورد خود این موضوع بحث کافی صورت نگرفته است تا به یک دیدگاه مشترک برسیم . طبیعی هم است در کاری که آزمون و خطا در آن کم صورت گرفته است ، نظریات ، نظرات ابتدایی هست خصوصا در جاهایی که میخواهیم پیشنهاد راهکار بدهیم . البته بخشی از اختلاف نظرها نیز مربوط به این است که دید ما نسبت به علوم انسانی چیست و اینکه آیا اینها قابل اسلامی سازی هست یا نه ؟ که این یک اختلاف مبنایی هست اما اگر پذیرفتیم علوم انسانی متاثر از مبانی اسلامی و غیر اسلامی متفاوت میشود . آن وقت در نحوه اسلامی سازی آن میتوان دقت بیشتری کرد .
✔گاهی برخی از این نظرات ظاهرش اختلاف برانگیز باشد ولی هر کدام در واقع به یک بعدی نظر دارند . مثلا برخی معتقدند علوم انسانی اسلامی علومی هستند که تمام حقیقت را راجع به روابط انسانی با روش های مختلف کشف می کنند . این روش ها می تواند تجربی باشد ، عقلی باشد ، نقلی باشد و اسلامی بودن به معنای این است که با همه روش های صحیح کشف شده باشد . بنابراین ممکن است برخی از علوم انسانی موجود نیز صحیح باشد اما یک نگرش کلی باید به آن اضافه شود و همه اینها باید در خدمت یک هدف متعالیه قرار گیرد. به اینها باید بعنوان مخلوقات الهی نگریسته شود و کجی ها و ناراستی های آن اصلاح و تکمیل شود .
✔ اما چگونه باید این صورت گیرد ؟ اشکالات دقیقا کجاست ؟ در مسائل است ؟ در مبانی است ؟ از کجا باید شروع شود؟ ابتدا از عقل باید شروع شود ؟ از وحی شروع شود؟ از علوم تجربی شروع شود؟ در این خصوص بحث هایی هست و بخاطر این است که کارهای عملی کمتر صورت گرفته است . بنظر می رسد که اینها رفت و برگشت نیاز دارد . یعنی همین که عرض کردم باید از مبانی شروع کنیم ، اینکه کدام مبانی نقش دارد ، نیاز به تحقیقاتی در همان علم دارد و مسائل آن علم . بنابراین اینکه بگوییم از یک روش خاص باید وارد شد و پیش رفت شاید واقع بینانه نباشد . بلکه رفت و برگشتی بین علم و مبانی علم نیاز است. خود روش شناسی تحول در علوم انسانی بحثی مهم و کلیدی در این زمینه است.
🔸#ادامه_دارد...
لینک دریافت فایل مصاحبه:
📥 fatehan.net/post/76
با #فتح همراه باشید:
◀️کانال ایتا
eitaa.com/fatehan
◀️کانال بله
http://ble.im/join/ODU1M2Y4Mm
◀️کانال سروش
Sapp.ir/fatehan.net
تهاجم فرهنگی ما به دشمن.mp3
3.07M
🎶〰🎶〰🎶〰🎶〰🎶〰🎶
📣#رادیو_فتح
🎶〰🎶〰🎶〰🎶〰🎶
⚫تهاجم فرهنگی ما به دشمن
🎶〰🎶〰🎶〰🎶
#انقلاب_اسلامی یک تهاجم فرهنگی به دشمن بود و درحال حاضر ایران،پرچم دار اسلام و مسلمین و مستضعفین درجهان است و دستاورهای زیادی از جمله انرژی هسته ای و ...داراست که اگر از این ها عقب نشینی کند و دست بردارد به دیگر ملت های پیرو #انقلاب_اسلامی خیانت کرده است...
🎤استاد رحیم پورازغدی
🎧〰🎧〰🎧〰🎧〰🎧〰🎧
◀️کانال ایتا
eitaa.com/fatehan
◀️کانال بله
http://ble.im/join/ODU1M2Y4Mm
◀️کانال سروش
Sapp.ir/fatehan.net
برشی از کتاب📚
آلپورت (1950) تدین را ابتدا به دو نوع تقسیم کرد: تدین درونی و تدین بیرونی.
افرادی که تدین درونی دارند از دین استفاده ابزاری نمیکنند. بلکه به اهداف واقعی دین پایبند هستند. آنان ایمان و عقیدهای درونی و قلبی دارند. برعکس، کسانی که تدین بیرونی دارند، دین را اساساً برای دستیابی به اهداف غیردینی مانند موقعیتهای اجتماعی، اقبال عمومی، شهرت، مقام، احترام، ثروت و امثال آنها میخواهند. در فرهنگ اسلامی، تدین درونی: «اخلاص» و تدین بیرونی: «ریا» خوانده می شود. آلپرت بعدها دسته سومی را هم تشخیص داد که برخی خصوصیات تدین درونی و بیرونی با هم داشتند.
اینها که افرادی بسیار متعصبتر از متدینان درونی بودند، «دینداران حرفهای» نام گرفتند. واقعیت آن است که فقط تدین درونی میتواند سلامتیبخش باشد و نه انواع دیگر تدین.
بنابراین مشاهده سوء رفتارهای اجتماعی یا بیماریهای شدید روانی و شخصیتی در افرادی که خود را شدیداً مذهبی میدانند، نه مسئله عجیبی است و نه میتواند به عنوان نقطه ضعفی برای دین مطرح شود.
#بهداشتروان_و_نقش_دین
#سیدعلی_مرعشی
انتشارات #علمی_و_فرهنگی
صفحه ۹۵.
◀️کانال ایتا
eitaa.com/fatehan
◀️کانال بله
http://ble.im/join/ODU1M2Y4Mm
◀️کانال سروش
Sapp.ir/fatehan.net
📝〰〰〰〰〰〰〰〰〰📝
📜 #بخوان(مصاحبه)
❓ #پرسش_و_پاسخ_مکتوب
💎 #تحول_در_علوم_انسانی۲
🎤حجه الاسلام مجتبی مصباح
❓〰❓〰❓〰❓〰❓
❓#پرسش:
🔴 امروز روش های مختلفی در خصوص تحول در علوم انسانی از سوی بزرگان مطرح شده است بنظر شما روش مطلوب برای تولید علوم انسانی اسلامی گونه باید باشد ؟
📃 #پاسخ
✔ تفاوت های علوم انسانی بیشتر در مبانی آنهاست یعنی در تفاوت های هستی شناسی ، انسان شناسی ، ارزش شناسی ، معرفت شناسی و روش شناسی است و اینها در شکل گیری و روند تولید علوم بسیار موثر است . بعنوان مثال کسی که انسان را موجودی بداند که به جایی بند نیست ، هدف خاصی برایش ترسیم نشده است ، با فکر خودش می خواهد راهش را پیدا کند ، مسئولیت خاصی در قبال کسی ندارد و زندگی اش محدود به دنیاست . این انسان یک جور برنامه ریزی دارد برای اقتصادش برای تربیتش برای مدیریت جامعه و روابط حقوقی اش و کسی که خود را بنده خدا می داند و مسئول در برابر او و قائل به زندگی ابدی است و می داند فکر خودش برای تشخیص سعادت ابدی خودش کافی نیست و نیازمند راهنمایی انبیاست، روش بحث و دامنه بحث چنین فردی در علوم متفاوت خواهد بود . به همین خاطر اهداف در این علوم متفاوت می شود.
✔آیا اقتصاد هدفش اینست که ثروتی بدست آوریم ، توسعه مادی پیدا کنیم و رفاه ایجاد شود یا اینکه همه اینها مقدمه و وسیله ایست که ذیل هدف عام تری قرار می گیرد. در مسائل حقوقی نیز چنین است . حقوق انسانها بر چه اساسی تعیین می شود.در مدیریت و روان شناسی و جامعه شناسی نیز همینطور .
✔مبنای مان چیست؟ روش تحلیل مان چیست ؟ مبانی ارزش شناسی مان چیست؟ ما در علوم انسانی بدنبال این هستیم که چیزی را تجویز کنیم . این غیر از این است که مثلا در فیزیک بدنبال کشف روابط امور فیزیکی هستیم. در علوم انسانی بدنبال توصیه هستیم . برنامه ریزی می کنیم . هدف گذاری می کنیم و توصیه و تجویز می کنیم . باید چنین کنید . این باید و نباید ها مبانی ارزشی دارد . چه چیزی هدف را تعیین می کند ؟ چه چیزی هدف را مقید می کند ؟ اصلا ارزش ها اموری واقعی هستند یا غیر واقعی ؟ با قرارداد می توان هدف را تعیین کرد یا خیر ؟ اگر واقعیت دارد ، محدود به این دنیاست یا آخرت را نیز شامل می شود؟ اینها کاملا موثر است . بنابراین برای #تحول_در_علوم_انسانی و #اسلامی کردن آنها باید ابتدا #مبانی را درست کرد . یعنی اقتضائات آن را در هر یک از شاخه های مبانی تدوین کنیم ، در علوم انسانی بطور کلی و در هر شاخه ای بطور خاص . باید سراغ مسائل اصلی هر یک از علوم بیاییم و ببینیم با مبانی مان کدام یک را می توانیم بپذیریم و کدام یک را نمی توان پذیرفت و جایگزینش را تولید نماییم و نظریه پردازی کنیم . بنابر این منطقی تر آن است که ابتدا مبانی علوم انسانی اسلامی را تولید کنیم . بعد اقتضائاتش را در هر یک از علوم انسانی بررسی کنیم . از طرف دیگر مسائل مهم و کاربردی علوم انسانی موجود را خوب بشناسیم و بعد نظریات اسلام را در خصوص آن مسائل با استفاده از مبانی خود ، استخراج کنیم و احیانا به نظریه پردازی های کلی نیز برسیم . این البته یک فرآیند طولانی و پیچیده است. چون در علوم انسانی موجود پاسخ ها مبتنی بر آزمون و خطاست لذا انسجام کاملی ندارد و خیلی اوقات تک بعدی به انسان می نگرند و جلو می روند و بعد که به بن بست رسیدند باز می گردند . اما در علوم انسانی اسلامی می خواهیم همه جانبه نگر باشیم . هم با عقل سازگار باشد و هم با نتایج تجربی جور در آید و هم با آیات و روایات سازگار باشد . همه ابعاد انسان را پوشش دهد . این هم نیاز به تسلط بر علوم مختلف دارد و هم نظریه پردازی در آن مشکل است . یکی از علل پیشرفت کم ما در این زمینه می تواند همین باشد البته عوامل دیگری نیز دارد ، مانند کمبود نیروی انسانی معتقد و فعال در این زمینه ها.
🔸#ادامه_دارد...
لینک دریافت فایل مصاحبه:
📥 fatehan.net/post/76
با #فتح همراه باشید:
◀️کانال ایتا
eitaa.com/fatehan
◀️کانال بله
http://ble.im/join/ODU1M2Y4Mm
◀️کانال سروش
Sapp.ir/fatehan.net
#روانشناسی_اسلامی
به اعتقاد برخی افراد راه علم از راه دین
جداست، علم به دنبال مشاهده و اندازهگیری است در حالی که دین به عقاید و اخلاقیات میپردازد. اما واقعا اینگونه است؟
اگر دقیق به قضیه نگاه کنیم میبینیم علم خالصی که پایههای اعتقادی نداشته باشد، اصلا وجود ندارد. در علوم انسانی هر مکتبی جهانبینی و انسانشناسی خاص خودش را دارد که با مکاتب دیگر متفاوت است و روانشناسی اسلامی نیز از این قاعده مستثنی نیست و یک مکتبی است در درون علم روانشناسی که پشتوانه فلسفی خود را از اسلام می گیرد.
این نکته را نیز نباید از نظر دور نگه داشت که علوم انسانی مستقل از فرهنگ نیست و به شدت به فرهنگ وابستگی دارد؛ لذا ما اگر علوم انسانی اسلامی نداشته باشیم آن وقت نمیتوانیم تمدن اسلامی داشته باشیم، زیرا نمیتوانیم از امور زندگی مردم گرهگشایی کنیم.
در این کارگاه که در دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه شهید چمران اهواز(سال تحصیلی 97-98) برگزار شده است، دکتر سید علی مرعشی به بیان نکاتی درباره «چیستی»، «چرایی» و «روششناسی» روانشناسی اسلامی پرداخته است.
برخی از سوالاتی که در این کارگاه ها به آنها پاسخ داده شد، به شرح زیر است:
۱- چرا ما به روانشناسی اسلامی نیاز داریم؟
۲- آیا روانشناسی اسلامی برای خود اصطلاحات تخصصی و ساز دارد یا خیر؟
۳- مفاهیم روانشناسانه را چگونه از منابع دینی استنباط کنیم؟
۴- اگر یک فرضیه در روانشناسی اسلامی تأیید نشد، آیا به اسلام لطمه وارد نمیشود؟
دریافت صوت های کارگاه #روانشناسی_اسلامی
👇👇👇👇👇👇
http://fatehan.net/post/133
◀️کانال ایتا
eitaa.com/fatehan
May 11
📝برشی از کتاب 📚
✳️ یک دانشگاه به فرض اینکه تمام استادان و دانشجویان آن مسلمان باشند، ضرورتاً دانشگاه اسلامی نیست؛ برای اسلامی شدن دانشگاه باید عالِم اسلامی تحقق یابد و علم نیز با روح دین پرورده شود. ما باید تأمل کنیم که این وضع چگونه ممکن میشود و تأمل نیز باید فارغ از سوداهای ایدئولوژیک و به دور از اغراض سیاسی صورت گیرد.
چنانکه میدانیم فقط یک بار در تاریخ اسلام دین به بعد رسانده است، بعید نیست که در آینده هم این حادثه به نحوی تکرار شود.
#رضا_داوری_اردکانی
#درباره_علم
نشر هرمس
صص ۱۴۸ و ۱۴۹.
◀️کانال ایتا
eitaa.com/fatehan
◀️کانال بله
http://ble.im/join/ODU1M2Y4Mm
◀️کانال سروش
Sapp.ir/fatehan.net
#یکپارچگی_شخصیت
متن را از اینستاگرام #فتح بخوانید
https://www.instagram.com/p/B1JFbnuH3Fv/?igshid=hy7dqn4sw5k9
〰💠〰💠〰💠〰💠〰
🎧 #بشنو
🎤#همایش
💠 اولین قدم در ایجاد تمدن نوین اسلامی + صوت
💠〰💠〰💠〰💠〰💠
🔰اولین قدم در ایجاد #تمدن_اسلامی چیست؟
🔰 #جهاد_کبیر در دنیای امروز چه مواردی است؟
🔰مگر میشود با سنجه ها و معیارهای غربی در #بانک و #علوم_انسانی و ... تمدن سازی کرد؟
🔰معیارهای #تمدن_سازی در اسلام کدام است؟
🔰برای ایجاد یک حرکت جدید چگونه از ساختارهای موجود عبور کنیم؟
🔰اول کتابهایمان بسم الله زدیم و ادامه ی نام #بانک ها_اسلامی زدیم و میگوییم میخواهیم #تمدن_نوین_اسلامی بسازیم؟!
🔰دکتر حسن عباسی در این همایش به پاسخ سوالات فوق و دیگر سوالات مرتبط با بحث تمدن اسلامی میپردازند.
💠〰💠💠💠〰💠
🎤سخنران:دکتر حسن عباسی
🔰لینک دریافت فایل صوتی📥
⚫ Www.fatehan.net/post/103
↩ با #فتح همراه باشید:
◀️کانال ایتا
eitaa.com/fatehan
◀️کانال بله
http://ble.im/join/ODU1M2Y4Mm
◀️کانال سروش
Sapp.ir/fatehan.net
🎶💠🎶💠🎶💠🎶💠🎶💠
🎧 #بشنو
🎤#کارگاه
💠کارکردهای حدیث در روانشناسی اسلامی+ #دو_فایل_صوتی
💠〰💠〰💠〰💠〰💠
💥اصلی ترین منبع برای پژوهش های روانشناسی اسلامی ، #آیات و #روایات است .
💥اما چگونه می توان فهمی روانشناختی از متون دینی بدست آوریم ؟
💥چه چالش هایی در این مسیر وجود دارد ؟
💥برای یافتن پاسخ این پرسش باید به سراغ افرادی رفت ، که پژوهش هایی روانشناختی ناظر به آیات و روایات انجام داده اند .
💥حجت الاسلام دکتر محمد کاویانی
( عضو هیات علمی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه ) تالیفات متعددی در حوزه روانشناسی اسلامی دارند . روانشناسی در قرآن ، روانشناسی و تبلیغات با تاکید بر تبلیغ دینی ، روانشناسی سلامت ، روانشناسی اجتماعی با نگرش به منابع اسلامی و ... تنها بخشی از آثار و تالیفات ایشان می باشد .
💥حجت الاسلام دکتر عباس پسندیده ( رییس پژوهشکده اخلاق و روانشناسی پژوهشگاه قرآن و حدیث ) نیز سالیان زیادی است که بر موضوع روانشناسی اسلامی متمرکز شده اند . پژوهشی در فرهنگ حیا،رضایت از زندگی،مثلث ایمان،رضایت زناشویی، الگوی شادی ،الگوی اسلامی شادکامی و ... نیز از جمله تالیفات استاد پسندیده می باشد .
💠〰💠💠💠〰💠
لینک دریافت دو فایل صوتی📥
⚫ Www.fatehan.net/post/99
↩ با #فتح همراه باشید:
◀️کانال ایتا
eitaa.com/fatehan
◀️کانال بله
http://ble.im/join/ODU1M2Y4Mm
◀️کانال سروش
Sapp.ir/fatehan.net
📝〰〰〰〰〰〰〰〰〰📝
📜 #بخوان(مصاحبه)
❓ #پرسش_و_پاسخ_مکتوب
💎 #تحول_در_علوم_انسانی۳
🎤حجه الاسلام مجتبی مصباح
❓〰❓〰❓〰❓〰❓
❓#پرسش:
🔴 بعنوان آخرین مطلب توصیه ای برای دوستانی که پا در زمینه علوم انسانی اسلامی می گذارند ، بفرمایید.
#پاسخ:
کسانی که در این رشته ها تحصیل می کنند و یا اطلاعاتی دارند و یا میخواهند اطلاعاتی داشته باشند ، حداقل #مبانی_اسلامی مربوط به این علوم را بشناسند تا بتوانند لااقل ناسازگاری های اساسی بین این علوم و اسلام را تشخیص دهند تا باعث انحرافات اساسی نشود . چون عمدتا کسانی که در این مسیر پا می گذارند ، بعدا متولی این کارها می شوند یا به نوعی این علوم را به نسل بعد منتقل می کنند یا خودشان مدیریت بخشی از امور انسانی را بعهده می گیرند و اگر خطاهای فاحشی داشته باشند ، مصیبت هایی شبیه مصیبت هایی که امروز در جامعه مان داریم ، ادامه پیدا خواهد کرد .
اما اینکه انتظار داشته باشیم همه افراد بتوانند نظریه پردازی کنند و دیدگاه های اسلام را تشخیص بدهند ، نظریه ی بدیل ارائه دهند . این ممکن نیست ، زیرا کار تخصصی بسیار پیچیده ای را می طلبد و نیاز به آشنایی عمیق با اسلام و قدرت استنباط نظریات علمی و آشنایی عمیق با آن علم را دارد . بنظر می رسد لااقل در ابتدای کار ، همکاری گروهی می طلبد و کسانی که در علوم اسلامی و کسانی که در علوم انسانی تخصص هایی دارند باید با هم گفتگوهایی طولانی مدت داشته باشند تا همزبانی و همفکری ابتدایی حاصل شود و بعد متخصصینی بصورت اجتهادی در خصوص این مسائل اظهار نظر کنند .
لینک دریافت فایل مصاحبه:
📥 fatehan.net/post/76
با #فتح همراه باشید:
◀️کانال ایتا
eitaa.com/fatehan
◀️کانال بله
http://ble.im/join/ODU1M2Y4Mm
◀️کانال سروش
Sapp.ir/fatehan.net
📜✏️📜✏️📜✏️📜✏️📜
📜 #بخوان(مصاحبه)
📜✏️📜✏️📜✏️📜
❓ #پرسش_و_پاسخ_مکتوب
✏️📜✏️📜✏️
💎 مصاحبه : تاریخچه مسائل جمعیتی و اساس بحران جمعیت
🎤آقای حسین مروتی
❓〰❓〰❓〰❓
❓#پرسش:
🔴 به چه دلیل آمریکا به دنبال کنترل جمعیت ایران بود؟
📜 #پاسخ:
✔ببینید قبل از انقلاب نه عموم مردم از رژیم طاغوت حرف شنوی داشتند که بخواهند کمتر فرزند بیاورند، نه حکومت شاه که دستنشانده آمریکا بود، آنچنان جدی به دنبال کاهش جمعیت ایران بود.
✔اساسا چه دلیلی داشت که آمریکا بخواهد با تحمیل سیاست کاهش جمعیت از اقتدار کشوری بکاهد که به او مسئولیت و مدال افتخار ژاندارمی منطقه را داده بود؟
✔ اقتدار ایرانِ وابسته و غیرمستقل، همان اقتدار آمریکا بود و به همین خاطر تنظیم خانواده در قبل از انقلاب، نتیجه قابل توجهی نداشت. این هم که آمریکا طرح تنظیم خانواده را در ایران پیگیری کرد به نظر بنده به دو دلیل بود.
✔۱.یکی این که آمریکاییها به تنظیم خانواده بیشتر به عنوان ابزاری برای انتقال فرهنگ آمریکایی نگاه میکردند، چون اثر رواج یافتن وسایل ممانعت از بارداری را در وقوع فاجعه انقلاب جنسی دیده بودند و میخواستند از این طریق بی بند و باری آمریکایی را در تمام کشورهای دنیا شایع کنند.
۲.از سوی دیگر، ترویج تنظیم خانواده در پیش از انقلاب نوعی کاشتن بذر بود که میتوانست هنگام نیاز مورد آبیاری قرار بگیرد و حرکت یک ملت به سمت پیشرفت را متوقف کند. اتفاقی که بدین منظور در سال ۱۳۶۸ رخ داد.
🔸#ادامه_دارد...
📜✏️📜✏️📜✏️📜✏️📜
لینک دریافت فایل مصاحبه ⬇️⬇️⬇️⬇️
📥 fatehan.net/post/14
💥کانال فتح
◀️کانال ایتا
eitaa.com/fatehan
◀️کانال بله
http://ble.im/join/ODU1M2Y4Mm
◀️کانال سروش
Sapp.ir/fatehan.net
📚برشی از کتاب📚
☑ این حرکت معجزه آساست !
تمدن اسلامی به برکت حرکت علمی که از روز اول در اسلام شروع شد،به وجود آمد. هنوز دو قرن به طور کامل از طلوع اسلام نگذشته بود که حرکت علمی جهش وار اسلامی به وجود آمد؛آن هم در آن محیط.
اگر شما بخواهید آن حرکت علمی را با امروز مقایسه کنید، باید قطب های امروز دنیا را در نظر بگیرید، بعد فرض کنید کشوری در نقطه دوردستی از دنیا قرار دارد که دور از هرگونه مدنیتی است؛ این کشور وارد میدان تمدن میشود و به فاصله ی مثلا صد سال یا صدو پنجاه سال، از لحاظ علمی بر همه ی آن تمدن ها فائق می آید. این حرکت معجزه آساست؛ اصلا قابل تصور نیست این نبود مگر اینکه اسلام به علم ، فراگیری آن و تعلیم دادن علم و زندگی عالمانه ، تحریص شد.
📖روشنای علم ،صفحه 20
⚡بیانات مقام معظم رهبری در دیدار نخبگان و دانشجویان 1383/7/5
◀️کانال ایتا
eitaa.com/fatehan
◀️کانال بله
http://ble.im/join/ODU1M2Y4Mm
◀️کانال سروش
Sapp.ir/fatehan.net
عابدترین بنده ها.mp3
1.28M
🎶〰🎶〰🎶〰🎶〰🎶〰🎶
📣#رادیو_فتح
🎶〰🎶〰🎶〰🎶〰🎶
⚫عابدترین بنده ها
🎶〰🎶〰🎶〰🎶
💠 #مارایت_الا_جمیلا....
💥منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن
منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن...
💥بلا کشیم و ملامت خوریم و خوش باشیم
که در طریقت ما کافریست رنجیدن.....
🎤حجه الاسلام مسعود عالی
🎧〰🎧〰🎧〰🎧〰🎧〰🎧
◀️کانال ایتا
eitaa.com/fatehan
◀️کانال بله
http://ble.im/join/ODU1M2Y4Mm
◀️کانال سروش
Sapp.ir/fatehan.net
برشی از کتاب 📚
✅اشتباه بزرگ ما این است که هنگامی که روشنفکران مترقی ما از غرب زده سخن می گویند خود را فراموش می کنند و آن را تنها در زنان و مردانی باز می شناسند که در آرایش و لباس و مصرف و سبک زندگی روزمره و ادا و اطوار های اجتماعی و آداب معاشرت میمون وار و بی تشخیص و انتخاب، از اروپایی تقلید می کنند، در صورتی که فاجعه ی ”غرب زدگی” و ”تقلید ناآگاه” از غربی شامل حال روشنفکران انقلابی و چپ گرای ما نیز می شود و اینگونه غرب زدگی به مراتب فاجعه آمیزتر و ریشه براندازتر از بیماری آن گروه فرنگی مآب بی دفاع تو خالی و خوش زرق و برق و در یک کلمه ” مصرف کننده ی مدرن ” است.
.
#بازگشت_به_خویشتن ، ص ۸۹ - ۹۰
#مجموعه_آثار_4
#دکتر_علی_شریعتی
◀️کانال ایتا
eitaa.com/fatehan
◀️کانال بله
http://ble.im/join/ODU1M2Y4Mm
◀️کانال سروش
Sapp.ir/fatehan.net
🔹🎧🔹🔹🎧🔹🔹🎧🔹🔹🎧🔹
🎵#بشنو
🔹🎧🔹🔹🎧🔹🔹🎧🔹
📣 #همایش
🔹🎧🔹🔹🎧🔹
⚫ مدیریت زمان + صوت
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
🔰یکی از مشکلاتی که خیلی از ما با آن دست به گریبان هستیم #کمبود_وقت است. البته برای بعضی ها مشکل، وقت اضافه ای است که نمیدانند باید با آن چه کنند. هر دو در مدیریت زمان اشکال داشتند.
🔰قانونی هست به نام قانون پارتو (Pareto principle) یا همان قانون 20-80 که در خیلی از زمینه ها صادق است که بیان میکند...
🎧〰🎧〰🎧〰🎧〰🎧
🎤سخنران دکتر سیدعلی مرعشی
لینک دریافت فایل صوتی📥
🔷 fatehan.net/post/42
📚برشی از کتاب 📚
باید متوجه شویم مقابله ی حقیقی دشمن با ما بلوکه کردن اموال ایران اسلامی نیست ،همانطور که با به پا کردن جنگ هشت ساله با تحریک صدام حسین ،چهره ی واقعی دشمن نمایان نشد .آنچه دشمنی دشمن را جدی میکند و هرگز هم نباید از آن غفلت کرد ،وجود حکومت دینی است که فرهنگ مدرنیته نمیتواند آن را تحمل کند .در این صورت است که متوجه خواهیم شد اولا:جایگاه انقلاب اسلامی در تاریخ معاصر کجاست؟ ثانیا:ریشه ی مقابله ی تمدن غربی با انقلاب اسلامی بر چه اساسی است و چرا کوتاهی در برابر حیله های غربی برابر است با از دست دادن اساس زندگی اسلامی ؟ امام خمینی ره درکتاب ولی فقیه خود میفرمایند:دشمن ما حاضر است ما یک آخوند مسءله گو باشیم ،دشمن از حکومت دینی می ترسد ،او نمیخواهد دین حکومت کند.
📖امام خمینی و خود آگاهی تاریخی 🗒53
🖋استاد اصغر طاهر زاده
◀️کانال ایتا
eitaa.com/fatehan
◀️کانال بله
http://ble.im/join/ODU1M2Y4Mm
◀️کانال سروش
Sapp.ir/fatehan.net
برابری زن و مرد.mp3
3.51M
🎶✴🎶✴🎶✴🎶✴🎶✴🎶
📣#رادیو_فتح
🎶✴🎶✴🎶✴🎶✴🎶
✳ پشت پرده یکسان سازی زن و مرد
🎶✴🎶✴🎶✴🎶
🔶خانم ها فکر میکنند عدم کار در بیرون منزل،یک جور عقب ماندگیست، لذا به مشاغل که مرتبط باآنان نیست...هجوم می آورند که این مسئله دوپیامد دارد:
🔸۱.تنبل شدن مردان و عدم ثبات خانواده
🔸۲.عدم وجود شغل کافی برای مردان و نداشتن شرایط مناسب برای ازدواج
🎤دکتر سیدعلی مرعشی
🎧〰🎧〰🎧〰🎧〰🎧〰🎧
◀️کانال ایتا
eitaa.com/fatehan
◀️کانال بله
http://ble.im/join/ODU1M2Y4Mm
◀️کانال سروش
Sapp.ir/fatehan.net
برشی از کتاب 📚
🍃روش تربيت كودك🍃
1️⃣تربيت كودك، يعنى شكوفا كردن استعدادها و برآوردن نيازهاى او.
2️⃣ نيازهاى كودك فقط خوراك و پوشاك و محبت و ... نيست و استعدادهاى او خواندن و نوشتن و انباشتن حافظه نيست.
او استعداد نتيجهگيرى- فكر- و اندازهگيرى و سنجش- عقل- و انتخاب و اراده و وجدان هم دارد و لذا نياز به امنيت و يقين و استقلال و اعتراف هم دارد.
كودك هم مغز دارد و هم قلب، از اين رو، هم روشنفكرى مىخواهد و هم روشندلى.
3️⃣ مربى بايد تمامى استعدادهاى كودك را شكوفا كند و بارور كند.
#تربيت_كودك
📚تربيت كودك، ص۳۶.
◀️کانال ایتا
eitaa.com/fatehan
◀️کانال بله
http://ble.im/join/ODU1M2Y4Mm
◀️کانال سروش
Sapp.ir/fatehan.net
عید غدیر چند روزه؟.mp3
893.3K
🎶🎼🎶🎼🎶🎼🎶🎼🎶🎼
📣#رادیو_فتح
🎼🎶🎼🎶🎼🎶🎼🎶
✳ عید غدیر چند روز است؟!
🎤استاد پناهیان
🎶🎼🎶🎼🎶🎼
👈عید نوروز....
👈عید فطر....
👈روز عاشورا...و....
هر کدام یک روز است...
✔اما عید غدیر چند روز است؟!
🎧〰🎧〰🎧〰🎧
◀️کانال ایتا
eitaa.com/fatehan
◀️کانال بله
http://ble.im/join/ODU1M2Y4Mm
◀️کانال سروش
Sapp.ir/fatehan.net
🌺 الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَةِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّةِ المعصومین عَلَیْهِمُ السَّلاَم
❇️عید غدیر خم، عیدالله اكبر مبارك
@fatehan_net