10.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌱 دلم هوای حسین(ع) کرده؛
بگو چه چاره کنم...
👈🏻 چیزی تا اربعین سیدالشهدا باقینمانده...
#تصویری
1.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برای خوشایند هیچ کس جهنم نروید...
شهید #احمد_کاظمی
ملاقات با امام زمان عج...
شهید مدافع حرم #اسماعیل_خانزاده
بعد از شهادتش دست نوشته ای از شهید پیدا می کنند که نوشته بود :
خدایا ! اگر خلقت تو نمی داند ، تو میدانی که من در سال ۱۳۸۱ هجری شمسی در شب یازدهم ماه مبارک رمضان توفیق ملاقات با حضرت حجت ابن الحسن #امام_زمان (عج) را داشتهام .
و در وصیت نامه ملکوتی این شهید فراز های آسمانی هست که می فرماید ؛
خدایا خسته ام، شکسته ام، دیگر آرزویی ندارم جز شهادت. احساس میکنم که این دنیا دیگر جای من نیست. از عالم و عالمیان میگریزم و به سوی تو می آیم. تو مرا در رحمت خود سکنی ده 🤲🏼
#شهید_اسماعیل_خانزاده
🟠 عملیات مرصاد، پاسخی به حماقت منافقین
🔸️علی شیرازی
👈 عملیات مرصاد؛ عملیاتی است که رزمندگان جمهوری اسلامی ایران در اواخر جنگ ایران و عراق و در پاسخ به عملیات فروغ جاویدان که توسط سازمان منافقین برنامهریزی شده بود، اجرا کردند.
👈 زمینه این عملیات را میتوان در تصور و تحلیل نادرست گروهک منافقین از اوضاع سیاسی - نظامی ایران جست.
👈 تحلیل آنان بر این بود که پذیرش قطعنامه ۵۹۸ از سوی ایران، با توجه به برتری نظامی نیروهای عراقی و موفقیت نیروهای بعثی در بعضی از جبههها، نشان از ضعف و عقب نشینی رزمندگان اسلام و سرخوردگی ملت ایران از جنگ و جدایی مردم از دولت است.
👈 دشمنان بر این اعتقاد بودند که پذیرش قطعنامه از سوی جمهوری اسلامی ایران امری غیر ممکن است و تنها در صورتی جمهوری اسلامی قطعنامه را می پذیرد که به لحاظ سیاسی، نظامی و اقتصادی به بن بست کامل برسد.
👈 به عقیده آنان اقدام به پذیرش قطعنامه از سوی ایران به منزله فروپاشی نظام خواهد بود و با سرنگونی قطعی حکومت ایران، زمینه برای انتقال قدرت به سازمان منافقین فراهم خواهد شد.
👈 با توجه به این تحلیل احمقانه، منافقین فرصت را غنیمت شمردند و برای تحقق اهداف خود، عملیات فروغ جاویدان را با یورش به مرزهای غربی کشورمان آغاز کردند.
👈 آنان قصد داشتند با بهره گیری از ۲۵ تیپ، طی پنج مرحله، از شهرهای سر پل ذهاب، اسلام آباد، کرمانشاه، همدان و قزوین عبور کرده و خود را به تهران برسانند و نظام جمهوری اسلامی ایران را سرنگون سازند.
👈 عملیات مرصاد به فرماندهی سپهبد شهید علی صیاد شیرازی، همه خواب آشفته دشمن را بر هم ریخت و منافقین را با صدها کشته و مجروح فراری داد.
👈 همین خواب را صدام برای ایران دید و شکست خورد. او می خواست ۳ روزه تهران را فتح کند. منافقین قصد داشتند با گذشت ۳۳ ساعت به تهران برسند. اسرائیل هم در جنگ اخیر تصور می کرد، ۳ روزه ایران سقوط می کند.
👈 سهم احمقی صدام و رجوی و نتانیاهو در یک کاسه ریخته شده است. آنان هرگز از تجربه ها درس نگرفتند و همواره به بی راهه رفتند.
شتر در خواب بیند پنبه دانه گهی لپ لپ خورد گه دانه دانه
👈 دشمن با همه این حماقت ها، هنوز نفهمیده است که با دم شیر نمی شود بازی کرد. جمهوری اسلامی ایران، با هیچ کشوری قابل مقایسه نیست. ایران، ایران است و تا در ذیل پرچم ولایت و در مسیر مستقیم الهی گام بر می دارد، دشمنانش شکست خورده و زخمی اند.
#سیره شهدا
روحمان از بین رفته،
سرگرم بازیچهٔ دنیاییم!
خدایا تو هوشیارمان کن،
تو مرا بیدار کن..!
#شهیدعباسدانشگر
30.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 عملیات غرور آفرین مرصاد و نقش سردار شهید ابوالقاسم اسماعیل زاده
🔸عملیاتی که رویای فتح چند روزه تهران منافقین را سراب کرد.
پنجم مرداد سالروز عملیات مرصاد و شهادت سردار شهید ابوالقاسم اسماعیلزاده فرمانده گردان امام صادق علیهالسلام از لشگر ویژه شهدا گرامی باد.🌹🌹🌹
🌷 امید است که شفیع ما در روز محشر باشند
#شهید_ابوالقاسم_اسماعیلزاده_شهری
#راز_پرواز
https://eitaa.com/fatemi48
کیفش را باز کردن و تا دیدن
کتاب هایی مربــوط به دین،
ویک عبا داخلشه فریـــاد زدن...
طلبه ست! بیشتر بزنیدش!:)😔💔
#آرمـٰانعلـیوردی🌸🍃
#امام_حسین🌸🍃
https://eitaa.com/fatemi48
📌 *ابوالقاسم وقتی فرمانده ای که خودش را جاروکش معرفی میکرد*
🔷️ *شهید ابوالقاسم اسماعیلزاده*، وقتی فرمانده گردان امام صادق (ع) از لشکر ۵۵ ویژه شهدای خراسان بود، هیچگاه خود را بالاتر از دیگر رزمندگان نمیدید. با اینکه مسئولیت سنگینی بر دوشش بود، اما همیشه خود را «یک رزمنده ساده» یا حتی «جاروکش سپاه» معرفی میکرد.
◾️ او در دوازدهم تیرماه ۱۳۴۱ در شهرستان گناباد به دنیا آمد.
◽️ با شروع نهضت امام خمینی(ره)، جزو پیشتازان راهپیماییها و حرکتهای مردمی در گناباد بود.
◾️ پس از پایان تحصیلات و اخذ دیپلم، وارد سپاه پاسداران گناباد شد و در همان جوانی، لباس جهاد بر تن کرد.
🔸️ تنها دو روز پس از آغاز جنگ تحمیلی، در حالی که تنها ۱۸ سال داشت، به منطقه اعزام شد و از آن پس، تا پایان جنگ، همواره در جبهه حضور فعال و مؤثر داشت.
🔹️ ابتدا مسئول یکی از گروهانهای گردان نصرالله در لشکر ۵ نصر بود و پس از مدتی، با شجاعت و کفایت خود، به فرماندهی گردان امام صادق (ع) منصوب شد.
◾️ اما با اینهمه، هیچگاه به دنبال عنوان و مقام نبود. برای همه، همان رزمنده متواضع بود. و هر وقت کسی از او میپرسید که چهکاره است، با تواضع میگفت:
*«من جاروکش سپاهم و در جبهه یک رزمنده عادی هستم.»*
🔸️ زمانی که جمهوری اسلامی ایران قطعنامه ۵۹۸ را پذیرفت، ابوالقاسم بهشدت ناراحت بود. او میگفت:
" جنگ تمام شد و ما به آرزویمان نرسیدیم "
آرزویی که جز *شهادت* نبود.
🔻 اما سرانجام، پروردگار مزد سالها جهاد و اخلاص را به او داد. در تاریخ *۱۳۶۷/۵/۶*، در جریان *عملیات مرصاد*، درست زمانی که دشمن خیال فتح تهران را داشت، ابوالقاسم در نبرد با منافقین، بال در بال ملائک گشود و به آرزوی دیرینهاش رسید.
◾️ پیکر پاکش در *بهشت شهدای گناباد* به خاک سپرده شد؛ در جوار یارانی که راهشان را تا آخر ادامه دادند
5.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰شگفتآورترین سخنرانی که تاریخ را تغییر داد!!!
🔰 برشی از سخنرانی حجت_الاسلام_راجی به مناسبت ۷ مرداد، شهادت شهید رضا کامیاب
https://eitaa.com/fatemi48