♦️پله پله تا ملاقات خدا
🔰درباره زندگی ، اندیشه و سلوک مولانا جلال الدین رومی
✍نویسنده؛دکتر عبدالحسین زرین کوب
📌کانال فکرت:
🆔 @fekrat_net
1_235848528.pdf
4.35M
♦️پله پله تا ملاقات خدا
🔰درباره زندگی ، اندیشه و سلوک مولانا جلال الدین رومی
🔹️پله پله تا ملاقات خدا به داستان زندگی مولانا از بدو تولد تا پایان زندگی او می پردازد.
🔹️این کتاب دوران کودکی شاعر و سفرهای او همراه پدرش از خراسان و بغداد تا آناتولی، جایی که او در کونیا تا پایان عمرش باقی ماند، را در بر می گیرد.
🔹️این اثر به صورت داستان گونه نوشته شده است؛ ولی داستانی است مستند که درون مایه ای متفاوت از مقولات متعارف داستانی دارد.
✍نویسنده؛دکتر عبدالحسین زرین کوب
📌کانال فکرت:
🆔 @fekrat_net
♦️ناروا و نابجا
🔶به تازگی کلیپی از دفتر شیخ الاسلام مولوی عبدالحمید منتشر شده که در آن جناب مولوی عبدالحمید سخنانی به این مضمون بر زبان آوردهاند:
🔹️«معروف است که #ویروس_کرونا از سوی #طلاب_چینی جامعه المصطفی وارد ایران شده است.
🔹️این نهاد با بالاترین بودجه و بر خلاف استراتژی جمهوری اسلامی و نهادهایی مانند مجمع تقریب مشغول شستشوی مغزی کسانی است که آگاهی از مذهب ندارند و از کشورهای دیگر به ایران آورده شدهاند و برخی از آنها که متوجه اهداف این نهاد شدهاند، برای فرار از کشور به ما مراجعه کردهاند ولی پول کافی برای خروج از کشور ندارند و گذرنامه آنها را هم نمیدهند.
🔹️باید آسیبشناسی کرد که چرا ویروس کرونا در مسیر خود از چند کشور گذشته، ولی وارد ایران شده است.
🔹️خیرخواهانه و دوستانه توصیه میکنم به ﷲ رجوع کنیم و توبه کنیم. اگر کسانی به صحابه پیامبر(ص) که با ایشان هجرت کردند احترام نمیگذارند، لااقل حرمت آنها را حفظ کنند و به آنها اهانت نکنند».
📌کانال فکرت:
🆔 @fekrat_net
♦️ناروا و نابجا
💠 #اختصاصی
🔷در این زمینه چند نکته قابل طرح است که خطاب به ایشان عرض میکنم:
1⃣ گفته اید «المصطفی با بالاترین بودجه و برخلاف استراتژی جمهوری اسلامی ... مشغول شستشوی مغزی کسانی است که آگاهی از مذهب ندارند» مقصودتان از این که المصطفی بالاترین بودجه را دارد چیست؟
🔸️اگر مرادتان این است که المصطفی پرهزینهترین نهاد جمهوری اسلامی است که باید عرض کنیم نادرستی این گزاره روشن است. تنها کافی است بودجه سازمانها و نهادهای مختلف را در اینترنت جستجو کنید.
🔸️اما اگر میخواهید بگویید این نهاد، بودجه فراوانی دارد باید بگویم وضعیت بودجه المصطفی در سالهای اخیر به قدری نامناسب بوده است که حتی حقوق استادان را هم بعضا با تاخیر پرداخت میکنند و بخشی از ساعات فعالیت آنان به صورت «جهادی» درآمده است.
2⃣ گفتهاید «معروف است که ویروس کرونا از طریف طلاب چینی المصطفی به ایران وارد شده است» جناب مولوی! اولا که معروف است «حرف باد هواست» بنابراین سعی کنید با استدلال و متقن صحبت کنید.
🔸️زیرا در مقابل ادعای بیاساس شما، بنده هم ادعا میکنم این ویروس از طریق برخی طلاب مسجد مکی زاهدان شیوع پیدا کرده است.
🔸️چه کسی میتواند این ادعا را رد کند؟
🔸️آیا این چنین سخن گفتن در شان یک عالم و امام جمعه است؟
🔸️ثانیا بر اساس قرائن فراوان، قم منشا ویروس کرونا نبوده است. بلکه شهر قم، اولین جایی بود که کرونا در آن کشف شد. زیرا قم نه شهر مرزی است و نه فرودگاه دارد.
🔸ثالثا طلاب المصطفی به دلیل مشکلات معیشتی و قیمت بالای بلیت هواپیما، معمولا چند سال یک بار به کشورشان میروند. حال شما از کجا فهمیدهاید که یک طلبه چینی دقیقا در ایام شیوع کرونا به کشور خودش رفته، با افراد دارای ویروس تماس داشته و سپس این بیماری را با خود به ایران آورده است؟
🔸️ضمنا اگر کسی از طلاب چینی مقیم قم، کرونا گرفته بود خبر آن مخفی نمیماند و در بوق و کرنا میشد.
3⃣ گفتهاید: «ویروس کرونا چند کشور را رد کرده و به ایران وارد شده است» و بعد از آن هم توصیه کردهاید «توبه کنیم و از توهین به صحابه دست بکشیم» اگر منظورتان این است که چون مردم ایران به صحابه پیامبر توهین کردهاند خداوند بر آنان بلا نازل کرده است باید از شما پرسید پس مردم چین، ایتالیا ،آلمان، فرانسه، امریکا و حتی عربستان چه گناهی کردهاند؟
🔸️آنان نه تنها به صحابه پیامبر توهین نمیکنند بلکه برخی مانند اهل سنت و وهابیان عربستان، صحابه را تکریم هم میکنند و به عدالت آنها معتقدند!
🔸️آیا این چنین سست سخن گفتن، در شان یک امام جمعه و عالم دینی است؟
🔸️آیا رواست در این وضعیت کرونایی، بذر اختلاف میان ملت بپاشیم، «ناروا» و «نابجا» سخن بگوییم و تعصب فرقهای را جای یکرنگی ملی بنشانیم؟ امید که تجدید نظر بفرمایید.
✍نویسنده؛علی بهاری، دانش آموخته ارشد از دانشگاه باقرالعلوم
🔻لینک مطلب؛
💠http://fekrat.net/?p=558
📌کانال فکرت:
🆔 @fekrat_net
♦️به بهانه #کرونا نگاهی دیگر به فیلم “شیوع”
🔸️شباهت های فیلم “شیوع” و آنچه امروز تحت عنوان کرونا، به صورت اپیدمی درآمده، باعث شده که شک و شبهه هایی درمورد ساخت فیلم بوجود بیاید و اینکه گویا سناریوی چنین واقعه ای از حدود ۱۰ سال پیش ریخته شده بوده است.
📌کانال فکرت:
🆔 @fekrat_net
♦️به بهانه #کرونا نگاهی دیگر به فیلم “شیوع”
🔸️در فیلم “شیوع” یک بیماری ویروسی از هنگ کنگ و توسط یک زن آمریکایی به نام بث امهوف (گویینت پالترو) شروع شده، توسط وی به شیکاگو و یکی از دوستان قدیمی اش سرایت می کند و سپس وقتی به میناپولیس، محل سکونتش بازگشته، پسرش را دچار کرده و همسرش میچ (مت دیمن) را هم در معرض ابتلا قرار می دهد.
🔸️اما ویروس یاد شده که نتیجه حاصل از ترکیبات بیولوژیک درون بدن خفاش و خوک بوده توسط خوک آلوده به رستورانی در هنگ کنگ رسیده و از طریق سرآشپز آن رستوران به بث امهوف که علاقه به دیدن سرآشپز داشته منتقل می گردد.
🔸️از این پس #ویروس افراد بسیاری را در دنیا آلوده کرده و پس از مرگ سریع بث و پسرش براثر آنسفالیت مغزی و همچنین دوستش در شیکاگو، به دیگر نقاط جهان مانند انگلیس و هند و … کشیده شده و در طی مدت ۲۶ روز، دو و نیم میلیون نفر را در آمریکا و ۲۶ میلیون نفر را در سراسر جهان می کشد.
🔸️شباهت های فیلم “شیوع” و آنچه امروز تحت عنوان کرونا، به صورت اپیدمی درآمده، باعث شده که شک و شبهه هایی درمورد ساخت فیلم بوجود بیاید و اینکه گویا سناریوی چنین واقعه ای از حدود ۱۰ سال پیش ریخته شده بوده است.
🔸️اینکه هر دو بیماری چه در فیلم “شیوع” و چه به عنوان کرونا، از چین آمده، منشاء آن خفاش بوده و علائمی همچون #آنفولانزا دارد و به سرعت سرایت کرده و مرگبار است (اگرچه کرونا مثل ویروس فیلم “شیوع” مرگبار نبوده) موضوعاتی است که بسیاری را نسبت به فیلم یاد شده و منشاء بیماری کرونا مشکوک گردانده است. مصاحبه هایی هم که اخیرا و پس از اپیدمی ویروس کرونا توسط برخی دست اندرکاران فیلم صورت گرفته به این شک ها و ابهامات افزوده است.
✍🏻نویسنده؛سعید مستغاثی
🔻ادامه مطلب را در لینک زیر مطالعه کنید:
💠 http://fekrat.net/?p=554
📌کانال فکرت:
🆔 @fekrat_net
26.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#عیدانه
♦️مستند «دکترین شوک»
🔰ظهور سرمایهداری فاجعه
🔷فیلم مستندی بر اساس کتاب "دکترین شوک"
🔸با حضور نویسندهی کتاب «نائومی کلاین»
🔸️با زیرنویس فارسی
🔸️در هشت قسمت/قسمت اول
📌کانال فکرت:
🆔 @fekrat_net
JPT_Volume 24_Issue 94_Pages 5-21.pdf
638.5K
♦️بررسی نقش #دین در #علم
🔰چکیده
🔶 در این مقاله نخست بهاختصار دیدگاههای مختلف دربارۀ رابطۀ علم و دین ارائه میگردد و سپس با اتخاذ این دیدگاه که علم در طول دین است، جهانبینی دینی(توحیدی) بهعنوان زمینۀ اصلی فعالیت علمی مشخّص میگردد و در پرتو آن، نقش دین در علم در چهار زمینه اصلی ذیل معرفی میشود:
1⃣ فراهمکردن پیشفرضهای متافیزیکی برای علم.
2⃣ ارائه چهارچوبی معرفتشناختی، گستردهتر از معرفتشناسی پوزیتیویستی.
3⃣ تبیین مسائل قابل طرح برای دانشمندان که علم از پاسخ به آنها ناتوان است.
4⃣ و ارشاد در جهت کاربردهای درست علم و جلوگیری از کاربردهای تخریبی آن.
✍نویسنده؛ مهدی گلشنی استاد(دانشگاه صنعتی شریف)
📌کانال فکرت:
🆔 @fekrat_net