فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔘#انتخاب_فکرت ا #فخری_زاده
☑️ تا آنها هستند ما به شهادت امید داریم
🎙شهید محسن فخری زاده:
▪️صهیونیستها نشان دادند که جهادگران علمی را هم میکشند، پس ما هم امید داریم که یک روز شهید بشویم ولو سوریه و عراق نرویم.
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
📲وبگاه |مدرسه فکرت | رادیوفکرت
#گفتگو | #فضای_مجازی
بشر در تهدید جهل مدرن
👤 دکتر محمد حسنی، مدیر عامل انتشارات جمکران
▪️فضای مجازی یک جهلی را به شما منتقل میکند که عدمی نیست یعنی با داده شما را جاهل میکند. من نسبت به امراض کلیوی جاهل هستم چون من پزشک نیستم و میدانم که نمیدانم و نسبت به آن جاهل هستم اما آنچه که این کانالهای ارتباطی برای ما ایجاد کردهاند این است که ما را با دادهها جاهل کردهاند و مسئله اصلی با دادهها است. دادههایی که جهل میآفرینند.
▪️سال گذشته در جنبش زن، زندگی آزادی اینها از طریق فضای مجازی تجمع میگذاشتند و بههم اطلاع میدادند و آن یک کنش رفتاری است. نمیشود فرد قبلاً گرایش و بینش او تغییر نکرده باشد و صرفاً چون پیام را دیده باشد آمده باشد. اینها از قبل با هم در یک جبهه تعریفشدهاند و هم افق و هم گرایش شدهاند. یعنی حب و بغض شان با هم تنظیم شدهاست.
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
وبگاه| فکرت |مدرسه فکرت | رادیو فکرت
فکرت
#گفتگو | #فضای_مجازی بشر در تهدید جهل مدرن 👤 دکتر محمد حسنی، مدیر عامل انتشارات جمکران ▪️فضای مجا
بخش دوم
▪️مهمترین کاری که رسانهها و فضای مجازی میکنند تنظیم حب و بغض است. حتی وقتی داده میدهند برای این است که محاسبات شما را در حب و بغض بههم بریزند. الان اسرائیلیها نگران این هستند که مردم جهان آنها را دوست ندارند و علیه آنها هستند و به همین دلیل در این فضا تلاش میکنند و دادههای غلط میهند که حماس سر مردم را بریده است و مردم را سپر خود کرده است و... برای اینکه حب و بغضها را تنظیم کند و در آن موقع که تنظیم شد او همه کاری میتواند بکند.
▪️طبیعی است که این جهل مرکب است و هرچقدر آن وجه ترکیبی آن افزایش پیدا کند از بین بردن آن سختتر و خطرناکتر میشود. انتهای همهی جهلهای مرکب و همهی فضایهای جهالت آمیز مرکب در واقع از این ماجرا اشراب شدهاست. رب النوع همهی جهلهای مرکب شدهاست و این روشن است. مثل سینما که الان خیلی واقعنما شدهاست و هر چقدر دروغهای آن بزرگتر باشد که آن اوهام ساخته در ذهن خود را به تصویر میکشند و شما را به آن عوالم میبرند پس هرچقدر دروغ رشد یافتهتر و از آن طرف هم دروغهای واقع نمایانتر که فضای مجازی هم انتهای همه اینها است؛ جهلی است که شما به انتهای جهالت بودن آن نمیرسید.
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
وبگاه| فکرت |مدرسه فکرت | رادیو فکرت
هدایت شده از رادیو فکرت
رابطه با غرب.mp3
998.1K
🔘#رویداد ا #مدار
✔️ رسانه فکرت، هشتمین نشست تحلیلی «مدار» را برگزار میکند؛
☑️ ورزش و سیاست (واکاوی سخنان رهبر انقلاب در دیدار قهرمانان ورزشی)
با تأکید بر:
▪️راهبردهای مواجهه با استکبار در میدانهای ورزشی
▪️ظرفیتهای ورزش در ساخت تمدن ایرانی_اسلامی
با حضور:
👤حجتالاسلام دکتر رسول حسنیزدی، استاد دانشگاه و فعال عرصه ورزش
👤حسین کاوه، پژوهشگر و مجری کارشناس
⏰ زمان: پنجشنبه ۹ آذر ساعت ۱۰ تا ۱۱
مکان: قم، بلوار بسیج، مؤسسه شناخت
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
وبگاه| فکرت |مدرسه فکرت | رادیو فکرت
🔘#ویراستی ا #فروغی
☑️ تطهیر مشکوک!
✍️ دانیال بصیر، سردبیر فکرت
▪️امروزه محمدعلی فروغی در حالی تطهیر می شود که در زمینه سازی و امتداد جریان شبهروشنفکری تاثیرگذار بوده است.
وی، عامل اصلی استقرار مجدد سلسلهی پهلوی به مدت ۳۷ سال در کشور بوده است.
🖇 ویراستی فکرت را دنبال کنید
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
📲وبگاه |مدرسه فکرت | رادیوفکرت
#انتخاب_فکرت | #حشمت_پور
☑️ اظهارات جالب یا عجیب از یک مدرس قدیمی فلسفه!
▪️هفته گذشته، استاد محمدحسین حشمت پور از با سابقهترین مدرسان حکمت و فلسفه در ایران معاصر، در اظهاراتی به زعم برخی عجیب و غریب و به زعم عدهای دیگر جالب و تازهای، در گفتوگو با خبرگزاری ایکنا مطالبی را اظهار داشتند که در فضای مجازی هیاهوی زیادی ایجاد کرد و با واکنشهای متفاوتی روبرو شد. فکرت برخی از این واکنشهای را بازتاب خواهد داد:
▪️استاد حشمتپوردر جایی از این گفتگو میگوید: من دروس حوزه را در مشهد خواندهام و فلسفه هم جایگاهی در مشهد نداشت. در آن سالها من از بقیه در ضدیّت با فلسفه متصعبتر بودم و هیچگاه فکر نمیکردم که در آینده چنین رابطهای با فلسفه پیدا کنم. خدا مقدر کرد که به این رشته بیایم.
▪️در جایی دیگر که با مخالفتهایی نیز روبرو شد، میگوید: من مخالف فلسفه بودم. وقتی به قم آمدم تصمیم گرفتم یک سال فلسفه بخوانم تا بدانم فلسفه چیست که اینقدر با آن مخالفت میشود. یکی دو سال حوالی سال ۶۰ در درس آقای جوادی آملی و آقای حسنزاده آملی شرکت کردم. وقتی خواندم، متعجب شدم. متوجه شدم فلسفه را بلدم. نمیدانم چه اتفاقی افتاد. خدا چه لطفی کرد ولی دیدم که فلسفه را بلدم. میگویم به من افاضه شد. فلسفه را کامل بلدم. هر کجا هم که تدریس میکنم، درسم پذیرفته میشود.
▪️جنجالیترین بخش این مصاحبه این است که استاد میگوید: فلسفه برای من تمام شده است. میخواهم «تفسیر مجمعالبیان» را تدریس کنم. تمام این درسهایی که ما میخوانیم مقدمهای هستند برای این ذیالمقدمه؛ یعنی قرآن و حدیث. عمر من در مقدمه گذشته است و هنوز به ذیالمقدمه نرسیدهام. همواره دعا کردهام که: خدایا من را به این راه منتقل کن.
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
وبگاه| فکرت |مدرسه فکرت | رادیو فکرت
فکرت
#انتخاب_فکرت | #حشمت_پور ☑️ اظهارات جالب یا عجیب از یک مدرس قدیمی فلسفه! ▪️هفته گذشته، استاد محمدح
☑️ امین صیدی از شاگردان استاد حشمتپور به تفصیل با ایشان سخن گفته و در مورد ابهامات آن مصاحبه، پرسشهایی را با استاد در میان گذاشته است. فکرت، عین آن پرسشوپاسخها را در اینجا به عنوان دفاع از استاد میآورد:
▪️امین: آیا میدانستید که در موقعیت مصاحبه قرار دارید یا نه؟
استاد: وقتی جلسه شروع شد، من اصلا در ذهنم این نبود که قرار است چاپ شود. فکر میکردم در یک جلسهٔ خصوصی دارم صحبت میکنم و چیزهایی گفتم که نباید میگفتم.
▪️امین: متنی که منتشر شده را پیش از انتشار به شما دادهاند که بخوانید؟
استاد: نخیر؛ اما مطالب، همان مطالبی است که من گفتهام و آنها چیزی از نزد خود، اضافه نکردهاند؛ اما تصور من این بود که در جمعی خصوصی صحبت میکنم و مطالب بین خودمان است.
▪️امین: یعنی میدانستید که ضبط میشود؟
استاد: بله؛ اسمش مصاحبه بود و طبعا باید چاپ میشد اما در ذهن من این نبود که چاپ خواهد شد.
▪️امین: آن مطلبی که گویا در حالتی بین شوخی و جدی دربارهٔ ابنسینا طرح فرمودید را هم گفته بودید؟
استاد: بله؛ اما من کجا ابنسینا؟! من هیچوقت به ابنسینا توهین نمیکنم. ممکن است با برخی عباراتش مشکل داشته باشم؛ چون عباراتش سنگین است؛ اما هرگز به خودش توهین نمیکنم. در این مصاحبه هم در مجموع از فلسفه تعریف کردهام؛ حتی گفتهام برخی عبارتهای ابنسینا در حد معجزه است؛ خیلی عبارتهای عجیبوغریبی دارد؛ عبارتهایش فوقالعاده است.
▪️امین: آیا مراد شما از این سخنان این بود که فلسفه، مهملات است و خواندنش مفید نیست؟
استاد: از همان اول، علاقهٔ من به تفسیر و حدیث بود و فلسفه را از باب مقدمه برای فهم آنها تدریس میکردم. نمیگویم از فلسفه متنفرم؛ بلکه میگویم به آن علاقهای ندارم.
▪️امین: من خاطرم هست که شما بارها از فلسفه دفاع کرده بودید و در همین مصاحبه هم اشاره فرموده بودید به این که بسیاری از سخنان فیلسوفان درست و دقیق است
استاد: من همین الان هم مشغول تدریس فلسفه هستم و یک فن از منطق شفا - که قیاس است - را درحال حاضر تدریس میکنم. اگر نفرت داشتم که نمیگفتم. [در آن مصاحبه] نفرت که گفتم یعنی دلخوشی چندانی ندارم. وقت زیادی صرف میکنم ولی استفادهٔ چندانی نمیبرم؛ چون مطالب یادم میرود و الا شاید اگر این درسها بماند برای دیگران هم استفاده داشته باشد.
▪️امین: در حال حاضر اگر کسی، در مقام مشورت، نزد شما بیاید و بگوید که فلسفه بخوانم یا نه؟ شما منعش میکنید و پیشنهاد میکنید که نخواند؟
استاد: نه، میگویم بخوان؛ ولی به عنوان مقدمه. من فلسفه را رد نمیکنم. خیلی از روایات ما را بر اساس فلسفه خواهی فهمید. هنوز هم این اعتقاد را دارم، از قبل هم این اعتقاد را داشتم. میخواستم خودم که مدتی به مقدمه پرداخته بودم، دیگر برسم به ذیالمقدمه؛ اما الان تصمیم گرفتم که انشاءالله به سمت ذیالمقدمه بیایم.
[در پایان] این را هم اضافه کنید که این حرفی که من زدم بخاطر عبارتهای ابنسینا زده بودم و الا اگر عبارتهایش راحت بود من این حرف را نمیزدم، حتی در مجالس خصوصی.
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
وبگاه| فکرت |مدرسه فکرت | رادیو فکرت