MFT_Volume 5_Issue 9_Pages 7-36.pdf
428.7K
📚#مقاله
وظیفهمندی عمومی در تربیت اخلاقی در فقه تربیتی
نوع مقاله : مقاله پژوهشی
نویسندگان: آیت الله اعرافی، حسین محمودیان، احمد شهامت
چکیده
بخش گستردهای از تعاملات افراد جامعه در ارتباط با یکدیگر شکل میگیرد. حاصل این ارتباطها و تعامل روزمره تأثیر و تأثرهای چشمگیری است که به تدریج اثرات خود را در رفتار و شخصیت هر فرد نمایان میسازد. بخشی از این تأثیر و تأثرات در حوزه اخلاقیات رخ میدهد. با وجود چنین بستر مهمی، آیا افراد جامعه نسبت به تربیت اخلاقی یکدیگر وظیفهای دارند؟ با مراجعه به منابع دینی، برخی ادله را میتوان بر وظیفهمندی آحاد جامعه در زمینه تربیت اخلاقی دیگران اقامه کرد. این نوشتار با رویکرد فقهی و استنباط اجتهادی درپی جمعآوری و تحلیل این ادله و استخراج حکم فقهی-تربیتیِ این مسئله است. برای اثبات وظیفهمندی عموم مکلفان در تربیت اخلاقی، پنج دلیل خاص (آیات تزکیه، سیره معصومین، معتبره رسالة الحقوق، روایت اسماعیل و دلیل عقلی) و چهار دلیل عام اقامه شد. این پنج دلیل دارای دلالت تام بر رجحان استحبابی هستند.
💠@feqhe_tarbiati
هدایت شده از استاد علیرضا اعرافی
🔻خطاب آیتالله اعرافی به علما، مردم و دول عربی:
❇️ با صدور فتوای صریح و قطع ارتباطات و بستن سفارت رژیم صهیونیستی از مردم غزه حمایت کنید
◻️ همه کسانی که صلاحیت صدور فتوا دارند با صدور اعلامیه صریح، هرگونه رابطه با رژیم صهیونیستی را در هم شکسته و خرید کالاهای آنها را #ممنوع کنند.
◻️ جنایات اسرائیل در #غزه که با سکوت بین المللی همراه است، جز با حمایت آمریکا و غرب محقق نخواهد شد.
◻️ از مسلمانان خواستارم در حد توان خود با بذل بخشی از اموالشان از مردم غزه حمایت کنند.
◻️ با توجه به نزدیکی #روز_قدس همه دولتها باید زمینه لازم را برای برگزاری راهپیمایی در آن روز فراهم کنند و از همه مردم مسلمان میخواهم که در این مراسم شرکت کنند.
📎 متن کامل فارسی و عربی
•┈┈••🇮🇷•🌹•🇮🇷••┈┈•
سایت مؤسسه اشراق و عرفان
▶️ eshragh-erfan.com
کانال استاد علیرضا اعرافی
▶️ @alireza_arafi
📚مجموعه #مقالات فقه تربیتی
#علمی_پژوهشی
💢استاد: حجت الاسلام دکتر سید نقی موسوی
👇👇👇
هدایت شده از سیدنقی موسوی
--مقاله فقه تربیتی در ترازو 4.pdf
632.9K
بازنشر
فقه تربیتی در ترازو؛ ارزیابی نقدها
سیدنقی موسوی
چکیده:
مطالعه، پایش و ارزیابی ایده¬های تازه ضروری است و «فقه تربیتی» با هویتی میان¬¬رشته¬ای و به عنوان شاخه¬ای از علم فقه و قلمروی جدید در «تربیت¬پژوهی» مراحل رشد و تکامل خود را طی می¬کند و لازم است مورد نقد و نظر قرار گیرد. نوشتار حاضر تلاش کرده تا مجموعه اشکالات و نقدهای وارد بر فقه تربیتی را گردآوری، صورت¬بندی و ارزیابی نماید. برای این منظور مجموعه اشکالات (روبنایی) ناظر به فقه تربیتی در سه محور کلان طبقه¬بندی شد که عبارت¬اند از: 1. بی¬فایده بودن «فقه تربیتی»؛ 2. آسیب¬زا بودن «فقه تربیتی»؛ 3. عدم اولویت «فقه تربیتی». در ادامه، مولف تلاش کرده تا ابتدا تقریرهای گوناگونی در هر محور ارائه نموده و سپس به ارزیابی و پاسخ به آنها بپردازد. در پایان نیز از منظر «آسیب¬شناسی» و «آینده¬شناسی» نکاتی ارائه شده است.
واژگان کلیدی:
تربیت اسلامی، فلسفه فقه تربیتی، تجویزات تربیتی، اجتهاد تربیتی.
🧷کانال و سایت سیدنقی موسوی
👉 @seyednaghimousavi
👉http://seyednaghimousavi.ir/
هدایت شده از mousavi
17تبیین_چرایی_فقه_تربیتی.pdf
497.1K
بازنشر
منبع: تبیین چرایی فقه تربیتی؛ سیدنقی موسوی، دوفصلنامه مطالعات فقه تربیتی، شماره 4، پاییز و زمستان 1394، صص 7-30.
تبیین چرایی فقه تربیتی
سیدنقی موسوی
چکیده
ایدهی «فقه تربیتی» به مثابه شاخهای از تربیت اسلامی، چندی است که در محافل علمی و نخبگانی مطرح میشود. رویکرد فقهی به تربیت بر آن است تا احکامِ رفتارهای آموزشی و پرورشی مربیان و متربیان را از ادلهی قرآنی، روایی و عقلی استنباط نماید و نظامی از تجویزات تربیتی را مبتنی بر فقه اسلامی سامان دهد. پژوهش حاضر درصدد است چرایی و ضرورت تاسیس فقه تربیتی را به آزمون بگذارد و از مَنظرِ فلسفهی تربیت و نیز فلسفهی فقه، این ایده را مورد مداقّه قرار دهد. به همین منظور، نُه استدلال با تنوع فراوان (اعم از استدلالِ بروندینی و دروندینی و اعم از استدلال از سنخ فلسفه تربیت و فلسفه فقه و نیز اعم از استدلالِ قیاسی –برهان انّی و برهان لمّی- و یا تمثیلی و نیز اعم از استدلال برای امکانِ عقلی فقه تربیتی و یا امکان وقوعی آن) ارائه شده و میزانِ دلالت این استدلالها سنجیده شده است.
کلیده واژه: فقه تربیتی، تربیت اسلامی، فلسفه فقه تربیتی، فلسفه تعلیم و تربیت.
🧷کانال و سایت سیدنقی موسوی
👉 @seyednaghimousavi
👉http://seyednaghimousavi.ir/
هدایت شده از سیدنقی موسوی
18درآمدی بر فلسفه فقه تربیتی.pdf
370.8K
بازنشر
درآمدی بر فلسفه فقه تربیتی
نویسنده
سیدنقی موسوی
چکیده
فقه تربیتی یکی از عرصههای جدید نوظهور در تربیتپژوهی است که دستورکار خود را به «تعیینِ بایدها و نبایدهایِ شرعیِ رفتارهای مربیان و متربیان و دیگر عوامل انسانی دخیل در عملِ تربیتی»، اختصاص داده است. این فکر، که به مرور بر آثار و ادبیاتِ آن افزوده میشود در هیبتِ دانش میانرشتهای خود را عرضه کرده و لازم است با نگاه درجه دو و از سنخ فلسفه مضاف، مورد واکاوی قرار گیرد. هدف این نوشتار طراحی «فلسفه علمِ فقه تربیتی» است. برای این منظور در ابتدا الگویی از مسائلِ «فلسفه علمِ فقه تریبتی» طراحی، و مطابقِ آن، مجموعه بررسیهایِ عقلی و فرازین در مورد این علم در سه محور دستهبندی شد: 1. مسائلِ هویتشناختیِ این علم 2. مسائلِ فرامسئلهای این علم 3. مسائلِ پیرامونی این علم. این نوشتار که خود را گامی اولیه در این مسیر تلقی میکند در روند پژوهش پیشنهادهایی از سنخِ تأسیسِ عرصههای مطالعاتی جدید نیز ارائه کرده است.
کلیدواژهها
فقه تربیتی تربیت اسلامی فلسفه فقه تربیتی روششناسی فقه تربیتی
🧷کانال و سایت سیدنقی موسوی
👉 @seyednaghimousavi
👉http://seyednaghimousavi.ir/
هدایت شده از سیدنقی موسوی
19پیشینه شناسی رویکرد فقهی به تربیت.pdf
809.8K
بازنشر
پیشینهشناسی «رویکرد فقهی به تربیت»؛ سیدنقی موسوی؛ دوفصلنامه علمی پژوهشی مطالعات فقه تربیتی؛ جامعه المصطفی العالمیه؛ ش 1، 1392، صص 179-223
چکیده:
در رویکرد فقهی به تربیت، بایدها و نبایدهای فقهی مربوط به رفتارهای نیروهای انسانی فعال در عرصه تربیت (اعم از مربیان و متربیان) تعیین می شود. شناخت پیشینه این رویکرد و گردآوری سابقه پژوهشی آن در میان منابع شیعی و اهل سنت، ضمن دوچندان کردن اهمیت و ضرورت آن، قدمت این اندیشه را نشان خواهد داد و فرصتی برای شناختن فرصت ها و کاستی های این رویکرد را به ارمغان می آورد تا در سامان بخشی به این رویکرد و طراحی و تاسیس دانش «فقه تربیتی» مدنظر قرار گیرد. پژوهش حاضر در چهار محور تنظیم شده است: محور اول به بیان مسئله و مقدمات بحث پرداخته است؛ محور دوم، رویکرد فقیهان اهل سنت به تربیت را بازشناسی نموده؛ محور سوم، این رویکرد را در آثار شیعی بررسی کرده است. چهارمین محور، «تحلیل و جمع بندی» از این پیشینه شناسی است و «فقه تربیتی» به عنوان دانشی نو، با قرائت شیعی و عقل گرا در قرن حاضر را مکلف به تبیین و ترسیم مبادی تصوری و تصدیقی و تنقیح روش شناسی و قلمرو مطالعاتی خود دانسته است.
کلیدواژه ها:
تربیت اسلامی ، فقه تربیتی ، رویکرد فقهی به تربیت ، پیشینه فقه تربیتی
🧷کانال و سایت سیدنقی موسوی
👉 @seyednaghimousavi
👉http://seyednaghimousavi.ir/
هدایت شده از سیدنقی موسوی
20ضرورت_و_قلمرو_«فقه_فرزندپروری»_در_تربیت_دینی.pdf
817.6K
بازنشر
ضرورت و قلمرو فقه فرزندپروری؛ سیدنقی موسوی، فصلنامه تربیت تبلیغی، پژوهشکده باقر العلوم(ع)1393، شماره 3و4، صص 81-104
چکیده:
فرزندپروری از ابتدای خلقت مورد ابتلای والدین بوده و سبکهای آن نیز در دهههای اخیر مورد توجهی علوم رفتاری قرار گرفته است. فرزندپروری فقهی و ابتناء سبکی از فرزندپروری بر احکام فقهی، ایدهای است که نوشتار پیشرو به دنبال تبیین ضرورت و قلمرو آن است و از آن به «فقه فرزندپروری» یاد کرده است. برای این منظور، در ابتدا با رویآوردی آسیبشناسانه، فرزندپروری و سبکهای آن در میان متشرعان و جامعه اسلامی مورد بررسی قرار گرفته و سپس با تحلیل آسیبهای موجود، ضرورت نگاه تخصصی به «تربیت اسلامی» و سپس چرایی پیشقدمی فقه در عرصه تعلیم و تربیت تبیین و در ادامه، ضمن تحدید و تبیین مفهوم «فقه فرزندپروری»، ضرورت آن تشریح شده است. مؤلف برای تبیین قلمرو «فقه فرزندپروری» تلاش کرده با توضیح یک آیه و یک روایت معتبر، ظرفیت متون اسلامی و گستره مسائل «این شاخه فقهی» را بیان نماید.
کلیدواژه ها:
تربیت اسلامی ، فقه تربیتی ، فقه فرزند پروری ، سبک های تربیت فرزند
🧷کانال و سایت سیدنقی موسوی
👉 @seyednaghimousavi
👉http://seyednaghimousavi.ir/
هدایت شده از سیدنقی موسوی
4دلالت شناسی در فقه تربیتی.pdf
464.9K
بازنشر
دلالتشناسی از گزارههای فقه تربیتی. سیدنقی موسوی، دوفصلنامه علمی پژوهشی مطالعات فقه تربیتی، جامعه المصطفی، شماره 5، بهار و تابستان 1395، صص 7-30
چکیده:
«فقه تربیتی» و احکام تربیتی استنباط شده در آن، می تواند موضوع تحلیل های فلسفی و فرافقهی قرار گیرد. نوشتار حاضر درصدد است تا دلالت یابی پسینی از فتاوا و احکام فقه تربیتی را بررسی نماید و استلزامات، اقتضاها و دلالت های آشکار و نهان این احکام را با روش تحقیق نظری و فلسفی، گونه شناسی کند. نوشتار حاضر، سه گونه دلالت شناسی از گزاره های فقه تربیتی را شناسایی و تبیین نموده است که عبارت اند از: دلالت شناسی در قلمرو ملاکات احکام، دلالت شناسی در قلمرو امتثال تکالیف تربیتی و رویکردشناسی. نوشتار پیش رو تلاش می کند با تبیین و تشریح این سه و ذکر مثال هایی برای آن، به اعتبارسنجی منطقی و فلسفی این دلالت ها و نیز سنجش وجه اسلامیت و شرعیت این دلالت ها اقدام نماید.
کلیدواژه ها:
تربیت اسلامی ، دلالت التزامی ، فلسفه فقه تربیتی ، دلالت عقلی
🧷کانال و سایت سیدنقی موسوی
👉 @seyednaghimousavi
👉http://seyednaghimousavi.ir/
هدایت شده از سیدنقی موسوی
3حجیت_سیره_تربیتی_عقلا_در_فقه_تربیتی.pdf
416.7K
بازنشر
حجّیّت سیرههای تربیتی عقلا در فقه تربیتی؛ سیدنقی موسوی، دوفصلنامه علمی پژوهشی مطالعات فقه تربیتی؛ جامعه المصطفی العالمیه ، ش2 پاییز و زمستان 1393، صص 103 – 123
چکیده:
به برکت فناوری های اطلاعات و ارتباطات، امکان گفت وگوی ادیان، فرهنگ ها و ملیت ها بیشتر فراهم شده و توافقات بین المللی و اجماعات جهانی بر مسائل گوناگون؛ به ویژه مسائل تربیتی، رشد فزاینده ای یافته است. نوشتار حاضر بر اساس روش استنادی و تحلیلی در صدد است تا مواجهه فقه تربیتی را در این وضیعت بررسی نماید و به شکل ویژه، میزان حجیت شرعی سیره عقلای مستحدث در تعلیم و تربیت و نیز توافقات و بناهای تربیتی عقلای عصر حاضر را واکاوی نماید. برای این منظور در ابتدا، دیدگاه های موجود در اصول فقه شیعه صورت بندی شد و در ادامه با برگزیدن یک نظریه، به تبیین روی آورد فقه تربیتی در وضعیت جهانی شدن و مواجهه با بناهای تربیتی عقلای عصر حاضر و توافقات و کنوانسیون های بین المللی مربوط به کودکان و نیز مسائل تعلیم و تربیت، پرداخته است و «روش شناسی فقه تربیتی» در این زمینه را تبیین نموده است.
کلیدواژگان:
سیره عقلا ، حجیت شرعی ، بنای تربیتی عقلا ، امضای شارع ، روش شناسی فقه تربیتی
🧷کانال و سایت سیدنقی موسوی
👉 @seyednaghimousavi
👉http://seyednaghimousavi.ir/
هدایت شده از سیدنقی موسوی
دلالتهای تربیتی رساله الحقوق-چاپ-402.pdf
371.5K
انتشار مقاله جدید
تبيين دلالتهاي تربيتي «رسالة الحقوق»
🖋️سيدنقي موسوي
چکيده
مطالعات تربيتي در وجه رايج خود در زمان حاضر با غلبة رويکردهاي سکولار و ليبرال مواجه است و لازم است تربيتپژوهي اسلامي و در دل آن همزمان با رشد قلمروِ مطالعات فقه تربيتي، عرصة حديثپژوهي تربيتي نیز رشد متوازني را تجربه کند؛ همانطورکه لازم است ادبيات «حقوق تربيتي» با هدف ارتقای «تقنين تربيتي» و کمک به حوزة «حکمراني تربيتي» مورد توجه قرار گيرد. برايناساس، نوشتار حاضر درصدد است «رسالة الحقوق» امام سجاد را که نظامي از حقوق و تکاليف را ارائه کرده است، مورد شرح و تفسير و دلالتيابي قرار دهد. روش پژوهش، توصيفي و استنباطي است و مؤلف تلاش کرده است که در ابتدا مضامين و معاني مربوط به تربيت را براساس ضوابط فهم متن کشف کند؛ سپس با گردآوري، تجميع و طبقهبندي مجموعة مداليل و معاني تربيتي استنباطشده، آنها را در چهار محور صورتبندي نمايد. برخي از نتايج مهم به شرح زير است: تربيت بر والدين و حکومت واجب است و مردم در قبال همديگر و بخصوص کودکان وظيفة اصلاحي و تربيتي بهنحو رجحاني بر عهده دارند. ......
کليدواژهها: #تربيت_اعتقادي، #حديث_تربيتي، #آموزش_دين، #تربيت_ديني.
#مقاله
🧷کانال و سایت سیدنقی موسوی
👉 @seyednaghimousavi
👉http://seyednaghimousavi.ir/
هدایت شده از سیدنقی موسوی
مقاله تولی و تبری.pdf
493.7K
انتشار مقاله جدید
نوع مقاله : مقاله پژوهشی
نویسنده: سیدنقی موسوی
چکیده:
تولّی و تبرّی به مثابه یکی از فروعات دین/مذهب شمرده میشود و حسب اطلاع تاکنون بحث فقهی مبسوطی، چه در منابع فقهی و چه در فقههای نوین مانند فقهِ اخلاق و فقهِ سیاست در اینباره انجام نشده است. نوشتار حاضر درصدد است به این سوال پاسخ دهد که تولی و تبری از منظر فقهی چه حکمی دارد؟ آیا حکمی مولوی و تاسیسی است؟ آیا میتواند در قامت یک قاعده در فقه تربیتی عرضه شود؟ در ادامه بر اساس روششناسی اجتهادی تلاش شد به پرسشهای فوق پاسخ داده شود و با بررسی پنج دسته از آیات و روایات این نتایج حاصل شد: 1. امر به تولّی و تبرّی، امری مولوی است، 2. این حکم، حکمی تاسیسی است؛ نه تاکیدی، 3. براساس ادله، تولّی خداوند و تبرّی از غیرخدا، واجب است. همچنین در پاسخ به پرسش دوم این نتیجه به دست آمد که وجوب تولّی و تبرّی ظرفیت مناسبی برای مطرح شدن بعنوان یک قاعده فقهی و بخصوص در فقه تربیتی دارد و بعنوان یک اصل در نظام تربیت اسلامی جلوهگر باشد.
کلیدواژهها
#تربیت_ولایی
#برائت
#ولایت
#تربیت_سیاسی
#محبت
#مقاله
🧷کانال و سایت سیدنقی موسوی
👉 @seyednaghimousavi
👉http://seyednaghimousavi.ir/
هدایت شده از سیدنقی موسوی
مقاله فقه و اخلاق معلمی همنشینی.pdf
1.15M
مقاله : فقه و اخلاق معلمی: همنشینی یا جانشینی
سیدنقی موسوی
چکیده
ادبیات اخلاق حرفهای در حال رشد است و به مرزهای آموزش و تربیت رسیده و مقولاتی چون اخلاق حرفهای معلم را به بار نشانده است که لازم است برای بومیسازی آن تلاش نمود. همچنین فقه تربیتی بهعنوان عرصهای جدید در تربیت−پژوهی در حال تکوین است و میتوان از قلمروی بنام فقه معلمی سخن گفت. نسبتسنجی اخلاق معلمی و فقه معلمی در دو مقام پژوهش (تولید علم) و آموزش (برنامه آموزشی و درسی) ضرورت دارد و مسأله این مقاله است. نوشتار حاضر با روش توصیفی و تحلیلی ضمن تبیین چیستی فقه معلمی و اخلاق معلمی آن دو را نسبتسنجی نموده و به این نتیجه رسیده که این دو حوزه مطالعاتی ضمن تمایز، ترابط زیادی با یکدیگر دارند و در مقام پژوهش، اخلاق معلمی (اسلامی) میتواند به فقه معلمی تکیه کند و تَن به روششناسی اجتهادی وی دهد تا نظام جامعی از احکام، آداب و اخلاق معلمی به صورت روشمند استنباط شود. در پایان سرفصل درس اخلاق معلمی در برنامه درسی تربیت معلم، مورد ارزیابی قرار گرفته و پیشنهاداتی ارائه شده است.
کلیدواژهها
#فقه_تربیتی #مطالعات_معلمی #تربیت_معلم #فقه_اخلاق #فقه_معلمی #اخلاق_حرفه_ای
#مقاله
🧷کانال و سایت سیدنقی موسوی
👉 @seyednaghimousavi
👉http://seyednaghimousavi.ir/
kargah. feqh tarbiyati 3.mp3
24.31M
کارگاه فقه تربیتی. وظایف مراکز آموزشی در تربیت
جلسه سوم: پنجشنبه 1402.12.03
عناوین بحث:
ادله وظیفه مندی مراکز آموزشی در تربیت:
1.اطلاقات باب امر به معروف و نهی از منکر (ایات ....)
kargah. feqh tarbiyati 3.mp3
24.31M
کارگاه فقه تربیتی. وظایف مراکز آموزشی در تربیت
جلسه سوم: پنجشنبه 1402.12.03
عناوین بحث:
ادله وظیفه مندی مراکز آموزشی در تربیت:
1.اطلاقات باب امر به معروف و نهی از منکر (ایات ....)
kargah. feqh tarbiyati 4.mp3
16.59M
کارگاه فقه تربیتی. وظایف مراکز آموزشی در تربیت
جلسه چهارم: پنجشنبه 1402.12.10
عناوین بحث:
ادله وظیفه مندی مراکز آموزشی:
2. اطلاقات باب احیاء
kargah. feqh tarbiyati 5.mp3
24.45M
کارگاه فقه تربیتی. وظایف مراکز آموزشی در تربیت
جلسه پنجم: پنجشنبه 1402.12.17
عناوین بحث:
ادله وظیفه مندی مراکز آموزشی:
3. اطلاقات باب تعلیم هدایت
4. اطلاقات باب تسنین سنن حسنه
5. اطلاقات باب کفالت ایتام آل محمد صلی الله علیه و آله
kargah. feqh tarbiyat 2.mp3
24.33M
کارگاه فقه تربیتی. وظایف مراکز آموزشی در تربیت
جلسه دوم: پنجشنبه 1402.11.27
عنواین بحث:
- مفهوم شناسی نهاد
- بررسی انواع مراکز آموزشی
- تعلق حکم به شخصیت حقوقی
- عناوین ادله قابل استناد برای وظیفه مندی مراکز آموزشی
kargah. feqh tarbiyati 1.mp3
27.71M
کارگاه فقه تربیتی. وظایف مراکز آموزشی در تربیت
جلسه اول: چهارشنبه 1402.11.26
عنواین بحث:
- تبیین جغرافیای فقه تربیتی و تعیین جایگاه بحث این کارگاه
- بررسی تعریف تربیت (در لغت و اصطلاح)
🌀 آتشفشان قهر ملتها و محور مقاومت صهیونیستها را در شعلههای آتش خواهد سوزاند
📝 آفرین بر سپاه قهرمان
👤 استاد اعرافی در تجمع حوزویان
🔸 مدرسه علمیه فیضیه در دفاع از اسلام و ارزشهای اسلامی در طول تاریخ همواره درخشان عمل کرده است؛ ۶۰ سال قبل #امام_راحل، آن قائد عظیمالشأن در همین مدرسه بر کرسی نشستند و جهان اسلام را مخاطب قرار دادند و تأکید کردند که اساس دشمنی آمریکا با اسلام است.
🔺 محور #مقاومت، اسرائیل را در درون اراضی اشغالی محصور کرده است؛ این مایه افتخار امت اسلام است.
🔻 سپاه انقلاب اسلامی و آتشفشان قهر ملتهای مسلمان و محور مقاومت شما را در شعله های آتش خواهد سوزاند.
♨️ باید نیرومند باشیم؛ روزگاری افرادی مدعی بودند چه نیازی به سلاح داریم، غلط میگفتند اشتباه میکردند؛ نیروهای مسلح ما با فرمانده حکیم و شجاع خود وارد این عرصه شدند. مستشاران ما طبق قواعد و قوانین بین المللی در سوریه حضور داشتند و خواهند داشت، کنسولگری طبق همه قواعد بین المللی سرزمین ایران میباشد که مورد تجاوز گرفت و ما حق دفاع داریم، پاسخ ما منطبق بر قوانین بشری و انسانی بود.
⛔️ شما اسرائیلی ها همه مقررات جنگ را زیر پاگذاشتید، کودک، زن، مرد، جوان، پیر و بیمارستان را مورد حمله قرار دادید، جنایات جنگی در فلسطین و غزه هرگز فراموش نمیشود.
📢 امروز فیضیه اعلام میکند در تداوم ۶۰ سال گذشته خود همواره بیدار است، طلاب و اساتید حوزه در صحنه حاضرند، این جامعه علمی در عرصه جهاد تبیین، دفاع از اسلام و انقلاب اسلامی و هرصحنهای که لازم باشد حاضر است.
📌 متن بیانات:
hawzahnews.com/xcN49
#انتقام_پشیمان_کننده
هدایت شده از مدرسه مجازی فقه تربیتی
noormags-بررسی_فقهی_فیلترینگ-1832135_1428448.pdf
1.21M
📚متن یازدهمین جلسه مدرسه بهاره فقه تربیتی
📍موضوع: احکام و ابعاد فیلترینگ از منظر فقه تربیتی
استاد: حجت الاسلام هادی عجمی
📆زمان: پنجشنیه 1401/3/19
💠@feqhe_tarbiati
هدایت شده از فقه فرهنگی
کرسی فیلترینگ.mp3
32.59M
🎙صوت کرسی بررسی فقهی فیلترینگ از منظر فقه تربیتی.
💢بامحوریت بیان مهارتهای پژوهش در عناوین جدید و مسئله یابی در آنها.
🔸ارایه دهنده: حجت الاسلام هادی عجمی
🔸 ناقد: حجت الاسلام حسین ادبی
🔹@feqahat
هدایت شده از مدرسه مجازی فقه تربیتی
🔹 درگاه ارتباط با اساتید مدرسه مجازی فقه تربیتی موسسه اشراق و عرفان
🔸 حجت الاسلام دکتر موسوی:
@seyednaghimousavi
🔸حجت الاسلام دکتر احمد شهامت:
@ahmadshahamat
@ahmad_shahamat
🔸حجت الاسلام دکتر احمد امامی راد:
@dr_emamirad
@dr_emamyrad
🔸حجت الاسلام هادی عجمی:
@hadiajami
@feqahat
🔸حجت الاسلام علی حسین پناه:
@Ali_hpgh
🔸حجت الاسلام حسین مولودی:
@moludi135
🔸حجت الاسلام حسین محمودیان:
@hosein_mahmodian
🔸حجت الاسلام دکتر ابراهیمی:
@javad_ebrahimi56
🔸حجت الاسلام مهدی عزیزی:
@Shmazizi
تسلیت آیت الله اعرافی به ملت ایران
روح جهاد خدمت به مردم و کشور در رئیس جمهور موج می زد
مدیر حوزه های علمیه کشور با تسلیت شهادت رئیس جمهور، تصریح کرد: ایشان از ویژگیهای برجستهای برخوردار و صفا و صداقتشان ممتاز و عشق به مردم و بیتابی در مسیر خدمت به آنان و روح جهاد در راه پیشرفت و تعالی کشور در وجودشان موج میزد و بر سر عهد خود با امام خمینی(ره) و شهیدان سرافراز استوار بود.
به گزارش خبرگزاری حوزه، متن پیام تسلیت آیت الله اعرافی مدیر حوزه های علمیه کشور بدین شرح است:
انا لله و انا الیه راجعون
مِنَ المُؤمِنینَ رِجالٌ صَدَقوا ما عاهَدُوا اللَّهَ عَلَیهِ فَمِنهُم مَن قَضی نَحبَهُ وَمِنهُم مَن یَنتَظِرُ وَما بَدَّلوا تَبدیلًا
خبر شهادت آیت الله رئیسی، رئیس جمهور محبوب و خدوم، بسیار تکان دهنده و جانسوز بود و حوزههای علمیه را در غمی جانکاه فرو برد، شهادت این چهره تابناک و سردار سرافراز خدمت به مردم و همراهان بزرگوارتان را به رهبر عظیم الشأن انقلاب اسلامی، مراجع عظام تقلید، حوزههای علمیه، هیئت محترم دولت، عموم ملت شریف ایران، امت اسلام، محور مقاومت و بویژه به بیت شریف ایشان و بیوت وابسته و همسر ارجمند و فرزندان ایشان و نیز بازماندگان محترم سایر شهیدان این حادثه ناگوار تبریک و تسلیت میگویم.
هشتمین رئیس جمهوری اسلامی ایران و خادم الرضا(ع) در ایام دهه کرامت و میلاد هشتمین خورشید امامت(ع) با پروندهای پاک و افتخارآمیز و در حال خدمت به پیشرفت و آبادانی کشور به لقای الهی شتافت، ایشان از ویژگیهای برجستهای برخوردار و صفا و صداقتشان ممتاز و عشق به مردم و بیتابی در مسیر خدمت به آنان و روح جهاد در راه پیشرفت و تعالی کشور در وجودشان موج میزد و بر سر عهد خود با امام خمینی(قدس سره) و شهیدان سرافراز استوار بود و در این مسیر نورانی به شرف شهادت نائل آمد و افتخاری بزرگ در تاریخ ایران و اسلام وانقلاب رقم زد.
آن خادم بزرگ ملت دارای نگاهی بلند و رویکردی بین المللی و تمدنی بود و با پیروی از رهبری معظم انقلاب اسلامی(مدظله العالی) گامهای بزرگی در مسیر تحول کشور و قوای قضائیه و اجرائیه و پیشرفت گفتمان اسلام ناب و آرمانهای انقلاب اسلامی در ایران و منطقه و جهان برداشت و بر سر این میثاق ایستاد و به قله رفیع شهادت نائل آمد.
ضمن قدردانی از ملت بزرگ ایران و همه کسانی که وحدت و همبستگی ملی و اسلامی خود را در این حادثه غمبار نشان دادند و در غم از دست دادن خادمان ملت ابراز احساسات کردند، بر حفظ وحدت و انسجام و استمرار بخشیدن به راه این شهیدان عزیز و تکریم شهدای این حادثه و تداوم راه آنان تاکید مینمایم و عزت و سرافرازی ملت شریف ایران و تعالی گفتمان انقلاب اسلامی و پیروزی اسلام و مسلمانان را از خداوند مهربان خواستارم و تعطیلی حوزههای علمیه و مراسم تشییع و تکریم شهیدان عزیز خدمت متعاقبا اعلام خواهد شد.
علیرضا اعرافی
مدیر حوزههای علمیه
@feqhe_tarbiati
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎤 حجتالاسلام اعرافی مدیر حوزههای علمیه سراسر کشور در گفتگو با رسانه KHAMENEI.IR:
🖤 شهید رئیسی سبک جدیدی از زمامداری براساس گفتمان انقلاب اسلامی را ارائه داد
👈 در مراسم بزرگداشت رئیسجمهور شهید #رئیسی_عزیز و همراهان ایشان از سوی رهبر انقلاب اسلامی در حرم مطهر حضرت فاطمهی معصومه سلاماللهعلیها
💻 Farsi.Khamenei.ir