🔻پاسخ به پرسشهای هواداران آقای جلیلی
(پیوستی برای مطلب جلیلی و دومین قمار... )
۶. چطور توقع داشتید قالیباف که با حمایت همهٔ چهرههای مهم انقلاب دور اول رای نیاورد دور دوم رای بیاورد؟
یکم: حمایتها وقتی ارزش بررسی دارد که با تخریبها در یک ترازو گذاشته شود. جدا از زمان احمدینژاد و تخریبهای شدید تیمش، قالیباف فقط یازده سال توسط تیم جلیلی تخریب شد (جدا از تخریب روحانی در انتخابات ۹۲)، در این انتخابات که تیم جلیلی شب و روز گذاشتند برای تخریب قالیباف با حزب پایداری و مصاف رائفیپور و ایتا و اینفلوئنسرها و سلبریتیهای سیاسی حامی جلیلی (اشتری، رسایی، سعیدیم و...) و نوسلبریتیهای صداوسیمای در اختیار برادر جلیلی (شهبازی، براتی و...)، این تخریبها به شدتی بود که اصلا اصلاحطلبان دور اول نه احتیاج به تخریب قالیباف در خود احساس کردند نه احتیاج به بیاخلاقی! دور اول اصلاح طلبان فقط در حال تماشای جنگ ستاد جلیلی با قالیباف بودند! از این طرف سه روز آخر انتخابات تازه گروهی از نخبگان آمدند و از قالیباف حمایت کردند. سه روز حمایت قطعا حریف یازده سال تخریب نمیشود!
دوم: حمایتهای اولیه جمعی از نخبگان (عالی، رفیعی، نظافت و...) هم چنان با لجنپراکنی و حملات سایبریهای حامی جلیلی و رائفیپور مواجه شد که حرف در دهان گویندگان یخ کرد. با محدودیت زمانی و نیز سرکوب حمایتها و نیز قرارگرفتن تیم جلیلی در همۀ سیستمهای توزیعی انقلابی (از ایتا تا صداوسیما تا مصاف) اصلا پیام حمایت نخبگان از قالیباف به بدنۀ رأی انقلابی رسانده نشد. صفحات پرمخاطب ایتا در رفتاری غیراخلاقی بخش حمایت از قالیباف آیتالله جاودان را حذف کرده بودند و بخش دعا را به اسم حمایت ایشان از جریان انقلاب بازنشر میکردند! {تصویر پیوست را ببینید}؛
همچنین تقطیع سخنان امام خمینی توسط اینفلوئنسرهای پرمخاطب جلیلی مثل دارابی (رأیدادن تقلیدی نیست!) و انتشار میلیونی این مطلب توسط سیستم توزیعیشان برای بیاثرکردن حمایت آیتالله جاودان و دیگر نخبگان را باید به این تحلیل افزود {در پیوست متن تقطیعشده و پاسخش را ببینید}.
سوم: حمایتهای ارگانی وسازمانی و تشکیلاتی تاثیر بیشتری از حمایتهای انفرادی دارد. تا الآن اکثریت قاطع ارگانهای تبلیغاتی در خدمت ستاد جلیلی بودند. چه صداوسیما با شهرت دادن به نزدیکان و ستادیهای مهم جلیلی (ثابتی،شهبازی، براتی و...) . چه دولت با تزریق اینترنت رایگانی که فقط در ایتا کار میکرد. چه نهادهایی که شماره مردم را با خیانت در اختیار سامانه بیستکال جلیلی قرادادند. و چه بعضی نهادها و تشکیلات دیگری که همه دیدیم چه کردند و ترجیح میدهم نامشان را نیاورم و...
بنابراین اگر جلیلی در انتخابات شرکت نمیکرد یا اگر ائتلاف میکردند یا اگر جلیلی کنار میرفت یا دستکم به تیمش دستور میداد تخریب نکنند، قالیباف به احتمال قوی به راحتی پیروز میشد. مقایسۀ فرایندی نتایج نظرسنجیها هم همین را نشان میدهد. در نظرسنجیهای اولیه پیش از شروع جنگ تبلیغاتی قالیباف اول است، جلیلی دوم و پزشکیان سوم. در نظرسنجیهای میانه همانطور (که در متن پزشکیان هم هشدار دادیم) روند قالیباف و جلیلی مخصوصا قالیباف نزولی شد و روند پزشکیان صعودی. در نظرسنجیهای آخری طبیعتا در پی انبوه تخریب و بیاخلاقی و تهمتزنی هواداران جلیلی رای قالیباف بسیار کاهش پیدا کرد و رای پزشکیان افزایش. در حقیقت بخش عمدهای از رای قالیباف با هدایت تیم جلیلی به سبد پزشکیان رفت، بخش کمتر به سبد جلیلی و بخش دیگر هم کلا از مشارکت کنار کشید.
▪️پیوستها را در پست پایین ببینید 👇🏽
@FihMaFih
🔻پاسخ به پرسشهای هواداران آقای جلیلی
(پیوستی برای مطلب جلیلی و دومین قمار... )
۷. اگر نظرسنجیها و افکارسنجیها راست میگویند چرا مشارکت را درست پیشبینی نکردند؟
به جز نظرسنجیها، تحلیل تمام تحلیلگران در جناحهای مختلف سیاسی هم این بود که مشارکت خیلی بیش از این باید باشد این دوره. شهادت نابهنگام رئیس جمهور هم انگیزۀ دوستداران دین و وطن را برای حمایت از کشور زیاد کرده بود و هم انگیزۀ فرصتطلبان را برای رسیدن به قدرت. این است که هم در بیانۀ معروف اصلاحطلبان و هم نظرات کارشناسان اصولگرا مطرح میشد که مشارکت بیشتر خواهد بود. و باز به همین دلیل امسال رسانههای بیگانه هم به اندازۀ انتخابات مجلس و انتخابات ۱۴۰۰ بر طبل عدم مشارکت نکوفتند و حتی بعضا از نامزدی حمایت کردند، چون ناامید بودند از کاهش مشارکت. و باز به همین دلیل بود که در میان چهرهها افراد بسیاری برای نامزدی ثبتنام کردند. انبوهی ادامهدهندۀ راه رئیسی که شورای نگهبان بیشترشان را حذف کرد! منطقا هم خون آن شهید بزرگوار دلهای بسیاری را متوجه ایران کرد. اما چه شد که مشارکت هم علیرغم نظرسنجیها و هم تحلیلهای همه پایین آمد؟
رهبر انقلاب دربارۀ این انتخابات دو نکته را تذکر دادند؛ یکم: مسئۀ اصلی افزایش مشارکت است و افزایش مشارکت بر انتخاب اصلح هم اولویت دارد (سخنرانی ۵ تیر) دوم: در انتخابات اخلاق حاکم باشد از بدگوییکردن پرهیز شود (سخنرانی ۱۴خرداد). این دو هشدار رهبری درحقیقت مکمل یکدیگرند. یک اصل منطقی وجود دارد که در انتخاباتهای کشورهای مختلف نیز آزموده شده این است: تبلیغات سلبی و منفی، در اکثر موارد بهمرور مشارکت را کاهش میدهد. شاید در بعضی انتخاباتها که خشم عمومی درمورد یک نامزد وجود دارد، این تبلیغات بتواند با همراه شدن با آن خشم مشارکت را افزایش بدهد، ولی هم در شرایط عادی، هم در استمرار، ماجرا برعکس است. تبلیغات منفی درمورد یک نامزد محبوب باعث نمیشود همۀ هوادارانش به نامزد دیگری بپیوندند، بلکه باعث میشود خیلی از هواداران او اصلا از مشارکت چشم بپوشند، چون فقط همان نامزد بوده که آنها را به مشارکت فراخوانده. جدا از اینکه فضای تبلیغات سلبی مردم را نسبت به راستگویی و سلامت همه نامزدها مردد میکند. این است که هجمۀ تخریبی فوقالعادۀ تیم عظیمِ رسانهای جلیلی و رائفیپور به قالیباف نهتنها رأی قالیباف را کم کرد بلکه کل مشارکت را کاهش داد و ایشان توانستند با یک عملیات هردو راهبرد رهبری در این انتخابات را خنثی کنند! {در اینمورد توضیحات یکی از مراکز افکارسنجی را هم در تصاویر پیوست ببینید 👇🏽}.
@FihMaFih
🔻پاسخ به پرسشهای هواداران آقای جلیلی
(پیوستی برای مطلب جلیلی و دومین قمار... )
۸. اگر ائتلاف مهم است خب چرا قالیباف کنار نرفت به نفع جلیلی؟
یکم: کمترین پاسخ به این سوال -در پایان رقابت- این است که به جز شواهد واضح سیاسی و رسانهای و طبق همه نظرسنجیهایی که وارد مسئلۀ «سبد آراء» شدند، کنار رفتن قالیباف به هر دلیل، آرای او را بیش از جلیلی به سمت پزشکیان میبرد. این بود که اگر قالیباف کنار میکشید در همان دور اول کار تمام و پزشکیان پیروز میشد. به همین دلیل حتی در روزهای آخر هم که رای قالیباف کاهش پیدا کرده بود، شورای ائتلاف و اکثریت کارشناسان از قالیباف خواستند کنار نرود (حتی در توئیت براتی هم که قبلا منتشر کردیم همین تحلیل هست!). اما در ابتدای رقابت به جز مسئله سبدآرا، رای قالیباف هم بیشتر بود. {در تصاویر پستهای قبلی شواهد این ماجرا آمده}.
دوم: اعضای ستاد جلیلی پس از شکست، این سخن قطعی نظرسنجیها و تحلیلها را کتمان میکنند و حتی برعکسش را میگویند که اگر قالیباف کنار رفته بود جلیلی دور اول پیروز بود!! دروغبودن ، وقیحانهبودن و فرارروبهجلوبودن این سخن اصلا نیاز به هوش و اندیشه ندارد، اندکی حافظهٔ تاریخی کافیست! چون این جماعت سال۹۶ درهمین زمینه قالیباف را به علت کنارهگیری مقصر شکست رئیسی جلوه دادند! قالیبافی که در نظرسنجیها رأیش از رئیسی بیشتر بود! رئیسیای که گفتمان و سبد آرایش به نسبت جلیلی به قالیباف نزدیکتر بود و رئیسیای که سرانجام رأی بیشتری از جلیلی آورد! از قدیم گفتهاند: دروغگو کمحافظه است! {سند را در تصاویر پیوست ببینید 👇🏽}.
@FihMaFih
🔻پاسخ به پرسشهای هواداران آقای جلیلی
(پیوستی برای مطلب جلیلی و دومین قمار... )
۹. مگر ما در انتخابات مامور به تکلیف و وظیفهگرایی نبودیم؟ مگر نباید اصلح را انتخاب میکردیم؟
سال۱۳۹۲ که آیتالله مهدوی کنی دعوت کردند انقلابیها و منتقدان غربباوری ائتلاف کنند و فقط یک نفر در صحنه بماند، ستاد جلیلی با استفاده از جملۀ امام خمینی «ما مامور به تکلیف و وظیفهایم نه نتیجه» مفهومپردازی کرد چون جلیلی اصلح است ما نباید به صحنه و نتیجه نگاه کنیم و هر نتیجهای رقم بخورد نباید ائتلاف کنیم (جدا از اینکه میگفتند قطعا پیروزیم و اصلا نیازی به ائتلاف نیست{=در تصاویر پستهای قبلی ادعای کشکبودن نظرسنجی! را ببینید}) و وظیفه رای به جلیلیست (جدا از اینکه به شدت قالیباف را تخریب کردند تا رای نیاورد). اما نتیجه روحانی شد و هشت سال دولت سیاهش و این بدون همین رویکرد ظاهرا وظیفهگرایی ستاد جلیلی محقق نمیشد.
پس از انتخابات هم که یقهشان را میگرفتیم میگفتند خب مامور به وظیفه بودیم! اینش دیگر به ما چه که چی شد!
دوماه از انتخابات نگذشته بود که رهبر انقلاب آیتالله خامنهای در دیدار دانشجویان و ضمن پرسش مکرر ایشان از دوگانهٔ تکلیف و نتیجه برای مقابله با تحریف اندیشۀ امام خمینی به این موضوع پرداختند:
«امام فرمودند: ما دنبال تکلیف هستیم. آیا این معنایش این است که امام دنبال نتیجه نبود؟ چطور میشود چنین چیزی را گفت؟! امام بزرگوار که با آن شدت، با آن حدّت، در سنین کهولت، اینهمه سختیها را دنبال کرد برای اینکه نظام اسلامی را برسرکار بیاورد و موفق هم شد، میشود گفت که ایشان دنبال نتیجه نبود؟... مگر میشود گفت که ما دنبال نتیجه نیستیم؟ یعنی نتیجه هرچه شد شد؟ نه... این که تصور کنیم تکلیفگرایی معنایش این است که ما اصلاً به نتیجه نظر نداشته باشیم، نگاه درستی نیست... تکلیفگرایی هیچ منافاتی ندارد با دنبال نتیجه بودن و انسان نگاه کند ببیند این نتیجه چگونه به دست میآید، چگونه قابل تحقق است؛ برای رسیدن به آن نتیجه، طبق راههای مشروع و میسّر برنامهریزی کند» {ویدئوی کامل سخنان را در تصاویر پیوست ببینید}.
بله ما مامور به وظیفهایم، ولی وظیفه صرفا رأیآوری آنکه که به نظر ما اصلح است نیست، وظیفۀ اصلی آبادانی ایران و موفقیت اسلام است. اگر عدم ائتلاف ما یا رأیمان به کسی که میشود فهمید شانس پیروزی ندارد یا ایجاد دوقطبی منفی میکند، باعث شود کسی بر سرکار آید که دورترین نتیجه از تصور ما برای وظیفۀ اصلیست، یعنی ما به وظیفه عمل نکردهایم. ما خود را گول زدیم که به جلیلی رای میدهیم و با تخریب قالیباف و دیگران جلیلی رای میآورد، ولی در حقیقت مقدمات پیروزی پزشکیان را فراهم کردیم .
@FihMaFih
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻پاسخ به پرسشهای هواداران آقای جلیلی
(پیوستی برای مطلب جلیلی و دومین قمار... )
۱۰. اگر کمپین جلیلی با سواستفاده از شهیدرئیسی غیراخلاقی بود، چرا استفاده ستاد قالیباف از سخنان سردار شهید سلیمانی یا سخنان رهبر انقلاب درباره مصادیق نامزد اصلح سواستفاده نبود؟
یکم: خیلی ساده است. سردار شهید خودش گفته به قالیباف رای میدهد، خودش همهجا از قالیباف تعریف کرده، رهبر انقلاب خودش بارها اسم قالیباف را آورده و به عنوان مدیر جهادی و مدیر اجرایی موفق او را ستایش کرده، خودش ویژگیهای نامزد اصلح را بر شمرده و بیش از همه به مدیریت اجرایی قوی اشاره کرده؛ کسی ادعا نکرده، یا قالیباف به زور خود را به سردار و رهبری الصاق نکرده! اما آقای رئیسی هیچگاه نگفت به جلیلی رای بدهید یا میدهم. هیچگاه نگفت مدل جلیلی برای ریاست جمهوری مناسب است و چهبسا مدل او را در ضمن سخنانش نقد هم کرده.
دوم: ستاد و تبلیغات جلیلی در انتخابات ۱۴۰۰ با هرروش اخلاقی و غیراخلاقی که توانست، همانطور که امسال به قالیباف حمله کرد آنسال به رئیسی حمله کرده بود. با همین استدلالهای مشابه: «چرا وقتی رئیس قوه است کارش را ترک کرده و نامزد شده؟» «چرا برنامه جزئی برای همهچیز ندارد»؟ «او انتخاب پدرخواندههای اصولگراست»، «او انتخاب خواص بیبصیرت است»، «او طرفدار برجام است!» و... {برای این دو مورد در پیوستها ویدئوی رئیسی عزیز را ببینید}
سوم: جدا از اینکه جلیلی دعوت مکرر ش.هید رئیسی برای عضویت در کابینه را رد کرد، تیم جلیلی و همپیمانانش در طی این سه سال به انحای مختلف به کابینه رئیسی به ویژه موتور محرک و نقطه قوت اصلی دولت یعنی وزارت خارجه و ش.هید امیرعبداللهیان حمله کردند و برخلاف توصیۀ رهبری مذاکرهکنندگان را حین مذاکره تضعیف کردند. ثابتی (چه در صفحات شخصی چه با استفاده از تریبونهای صداوسیمای تحت فرمان برادر جلیلی) بازیکن مهاجم این حمله بود و در پیاش دیگر یاران جلیلی (جبرائیلی و...). خود جلیلی هم جدا از خطدادن به یاران رسانهای و همپیمانانش در مجلس (نبویان، خضریان و...) علیغم هوشمندی سیاستمدارانهاش در پرهیز از ورود آشکار و هزینهدار، بیکار ننشسته بود (میشود هم به نامۀ افشاشده در روزنامه شرق نگاه کرد هم به روایت رنجبران از امیرعبداللهیان و...)
در چنین شرایطی و با نگاه به سه موردی که گفته شد، مبنا قراردادن کمپین تبلیغاتی جلیلی بر رئیسیِ دوم یا تداوم رئیسی بودن و شروع این تبلیغاتِ زودهنگام دقیقا هفتروز پس از شهادت رئیسی که هنوز مردم ایران در سوگ بودند، یک نمایش وقیحانه و دورویانۀ غیراخلاقی تبلیغاتی بود برای فریب عموم مردم انقلابی که با داغ رئیسی و متاثر از این سوگ بزرگ دنبال جایگزینی مشابه او بودند.
@FihMaFih
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدایت شده از مجله میدان آزادی
🔹فهرست: ۱۰ تصویرگری از بهترین آثار گرافیک عاشورا
در عالم گرافیک و هنرهای تجسمی، تصویرسازی از آن هنرهاییست که ایرانیان در چند دهه اخیر در آن درخشش و پیشرفت شگفتی داشتند؛ این موفقیت، موفقیتی است که به جز حضور استعدادهای بینظیر هنری در ایران به پیشینهی این هنر در تاریخ هنر ایران برمیگردد. نقاشی روایی تصویری در سنت نقاشی مینیاتور ایران همواره حضوری قدرتمند داشته، ریشههای این نقاشی مربوط به پیش از اسلام است و پس از اسلام اوجگیری و قدرتنمایی این هنر را در ایرانزمین میبینیم، با مکتبهای مهمی مثل شیراز، تبریز، هرات، قزوین و اصفهان. این زمینهی تاریخی و هنری، خمیرمایهی بروز استعدادهای قدرتمند و آثار درخشان هنری در تصویرگری و تصویرپردازی ایران به معنای مدرن کلمه شده است.
اما در هنر آیینی نیز درخشش و خلاقیت تصویرگران ایرانی تماشایی است. در ادامه فهرست ده تصویرگری برتر ایرانی از ده هنرمند توانمند با موضوع محرم را برای شما انتخاب کردیم. با نگاهی به این فهرست مروری خواهیم داشت بر بخشی از گنجینه هنری و آثار درخشان دهههای اخیر هنر تصویرگری با موضوع محرم، واقعه کربلا و سوگ حضرت امام حسین علیه السلام.
این ده تصویرگری عاشورایی را اینجا ببینید.
#فهرست_آثار
#مجله_میدان_آزادی
6️⃣5️⃣6️⃣
@azadisqart