🔴 طالبان یا ایران؟
«وال استریت ژورنال به نقل از چند مقام آمریکایی خبر داد که پنتاگون یک ناو هواپیمابر و چندین بمب افکن B-52 را به عنوان پیامی برای طالبان مبنیبر اینکه واشینگتن خواهان عقبنشینی ایمن است، به خاورمیانه ارسال میکند».
این لشکرکشی صرفا برای ارسال پیام به طالبان یا آمادگی درگیری با ایران؟
@GhadiriNetwork
اندیشه و قلم | احمد قدیری
🚨 هشدار! این مطلب مشاور عملیات روانی روحانی، آشکارا گرای به دشمن برای ترور جواد ظریف است! ورود فوری
🚨 هشدار
این هشدار جدی است:
جناب آقای دکتر ظریف
ترس آن دارم که انتشار صوت انتقادی شما از سردار سلیمانی، مقدمه برنامه ترور جنابعالی و پروژهای برای به تشنج کشیدن فضای کشور و فتنه انتخاباتی جریان نفاق بهواسطه منتسب کردن آن به سپاه باشد.
۱۴۰۰/۲/۶
@GhadiriNetwork
اندیشه و قلم | احمد قدیری
🔴 قمار تا آخرین نفس ظریف در ۹۸/۱۱/۵ به اشپیگل گفت «ایران حتی پس از ترور سردار سلیمانی مذاکره با آم
🔴 تطهیر ترامپ
در شرایطی که آمریکا دست پیش گرفته و با فرار به جلو، رفع برخی تحریمها را منوط به بازگشت(!) ایران به برجام کرده، ادعای ظریف در مقصرنمایی شهید سلیمانی به جای ترامپ در ناکامی توافق، به نفع کشور و جهت امتیازگیری است، یا نمونه دیگری از خیانت، خودزنی و ذبح منافع ملی پای هوسهای انتخاباتی؟
@GhadiriNetwork
اندیشه و قلم | احمد قدیری
🔴 تطهیر ترامپ در شرایطی که آمریکا دست پیش گرفته و با فرار به جلو، رفع برخی تحریمها را منوط به باز
استقبال مایک پمپئو، وزیر سابق خارجه و رئیس اسبق سیا از اظهارات ظریف: اقدام ارزشمند ما در هدف قرار دادن قاسم سلیمانی اثر بزرگی بر ایران و خاورمیانه داشت. لازم نیست حرف مرا قبول کنید. از ظریف بپرسید. بایدن هنوز گمان میکند اقدام ما اشتباه بود.
@GhadiriNetwork
اندیشه و قلم | احمد قدیری
استقبال مایک پمپئو، وزیر سابق خارجه و رئیس اسبق سیا از اظهارات ظریف: اقدام ارزشمند ما در هدف قرار دا
🔴 در لباس دیپلمات
اظهارات ظریف همان منویات دولت، اصلاحات و ضدانقلاب بود که از زبان او بازتولید شد.
همان فتنه و دوقطبیسازی «امنیت-معیشت» و «مقاومت-مذاکره»، اینبار با عبارت پوششی و مضحک «میدان-دیپلماسی».
تفاوت در بیان از زبان متولی مذاکره و در میانه آن بود که البته این خودزنی هم مسبوق به سابقه است!
@GhadiriNetwork
اندیشه و قلم | احمد قدیری
🗳 کاهش مشارکت بیشترین مشارکت در انتخابات ریاستجمهوری: ۸۵٪ با پیروزی احمدینژاد در سال ۸۸ کمترین:
🔴 مصادره کاهش مشارکت
اهداف تاجزاده از ثبتنام در انتخابات، با علم به محتوای پرونده خود و قطعی دانستن ردصلاحیتش، علاوهبر تقلا برای تغییر ماهیت از سلبریتی توییتری به لیدر سیاسی، آن است که میخواهد کاهش مشارکت ناشی از کارنامه سیاه روحانی و وخامت معیشت را مصادره کرده و به حساب ردصلاحیت خود و همقطارانش بگذارد.
۱۴۰۰/۲/۷
@GhadiriNetwork
اندیشه و قلم | احمد قدیری
🔴 رفتارشناسی دشمن رفتارشناسی دشمن میگوید بعد از هر ضربه بزرگ امنیتی به کشور، باید منتظر یک آشوب خ
🚨 خیابانهای ایران
ضربات اسرائیل به توان هستهای کشور با پاسخ ایران به آمریکا، اسرائیل و سعودی و پیشروی در منطقه داده شده و روحانی نیز به آخرخط رسیده است.
دشمن ضربه بزرگ را به مدد فشار معیشتی تحمیلی عوامل خود به مردم، در خیابانهای ایران و کشورهای مقاومت خواهد زد تا مالک را از خیمه معاویه دور سازد.
۱۴۰۰/۲/۷
@GhadiriNetwork
ماجرای فایل صوتی|۱
تکرار تاریخ
همه شکاف میان آیتالله منتظری و امام از ماجرای دستگیری سید مهدی هاشمی برادر داماد منتظری در مهر ۶۵ آغاز شد.
باند «هدفیها» به رهبری سید مهدی متهم به قتلهایی در پیش و پس از انقلاب بود. گروهی خودسر که اقدام به ترور و آدمربایی میکرد؛ با فتواهای سیدمهدی!
حتی کار به قتل آیتالله شمسآبادی روحانی سرشناس اصفهانی هم رسیده بود. سید مهدی به برخی از قتلها اعتراف کرد. اما منتظری بنای دفاع از او برداشت. قهرخانگی کرد و به امام نامه نوشت:
«سیدمهدی هرچه بود و شد بیستسال سنگ اسلام و انقلاب و امام را بسینه زد. او از خیلی از کسانیکه مورد عفو امام قرار گرفتهاند بدتر نیست... او هنوز طرفداران زیادی از حزبالله در جبههبروها و افراد انقلابی دارد و اعدام او در روح آنان اثر بد باقی میگذارد.»
امام میگفت سید مهدی قاتل است و حکمش اعدام. در نهایت هم اعدام شد. منتظری نیز پس از ناکامی از جلوگیری از این اعدام، موضع منتقدانه نسبت به نظام گرفت. بنا به گزارشهای متعدد وزیر اطلاعات به امام، منافقین در دفتر منتظری نفوذ کرده بودند. امام او را توصیه به تصفیه دفتر خود کرد. اما منتظری این گزارشها را دروغ و برساخته مخالفینش عنوان میکرد.
سال ۶۷ شکاف میان منتظری و امام شدیدتر شد. منتظری در اعتراض به اعدامهای منافقین نامهای محرمانه به امام نوشت. اما فرودین ۶۸ نامه سر از رادیو بیبیسی درآورد!
دیگر بر همه عیان شد که آلودگی بیت قائممقامرهبری تا بیبیسی هم کشیده شده!
یکماه پیش ظریف گفت سریال گاندو دروغ است. دولت نیز نفوذ در دولت را کذب خواند.
دیروز فایل گفتگوی محرمانه ظریف از آرشیو «مرکز بررسیهای استراتژیک ریاستجمهوری» منتشر شد که ریاستش بر دوش حسامالدین آشناست.
فارغ از راستآزمایی سخنان ظریف، این فایل حاوی سریترین اطلاعات امنیتی دیپلماسی بود که حال سر از شبکه سعودی اینترنشنال درآورده است! درست مثل فروردین۶۸!
منتظری هم نفوذ در بیتش را انکار میکرد. درست مثل انکار امروزه ظریف. تازه اگر فرض بر عدم اطلاع هر دو از انتشار اسناد بدانیم. فرضی که در هر دو واقعه دور از واقعیت نیست.
منابع: خاطرات منتظری-خاطرات ریشهری-خاطرات هاشمی رفسنجانی سال۶۶و۶۷
#جواد_موگویی
@GhadiriNetwork
اندیشه و قلم | احمد قدیری
✡ شبکه نفوذ اصرار عنصر امنیتی آلوده به استفاده پیدرپی از واژه #کشور برای رژیم اسرائیل، آن هم در
🚨 خط خیانت
مایکل روبین، کارشناس مؤسسه امریکن اینترپرایز افشا کرده نمایندگان روحانی با رئیس سیا در منزل وزیر خارجه عراق مذاکره مخفیانه داشتهاند.
وی همچنین در گزارش خود به احتمال مذاکرات موازی دولت ایران با آمریکا در موضوعات غیرهستهای اشاره کرده است.
19fortyfive.com/2021/04/the-real-iran-nuclear-talks-why-did-bill-burns-go-to-baghdad/
@GhadiriNetwork
اندیشه و قلم | احمد قدیری
🗝 پرسشهای کلیدی ۱. منظور روحانی از «فرمانده» در پیامی که برای او نوشتهاند تا خطاب به ارتش صادر ک
🔴 طرح مشترک
پنج روز پیش از ترور شهید فخریزاده؛ دیدار نتانیاهو، کوهن، پمپئو و بنسلمان در عربستان.
همزمان با انفجار در تأسیسات هستهای نطنز؛ دیدار وزیر دفاع آمریکا با وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در اسرائیل.
و اکنون افشای دیدار نمایندگان روحانی با رئیس سیا در عراق!
چه حوادث ناگواری درپیش داریم؟
@GhadiriNetwork
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌙 سحرهای رمضان را از دست ندهید
🔻سحر ماه رمضان همه پا میشوند؛ نباید این سحر را از دست داد؛ سحر فرصت خیلی خوبی است. مکرّر عرض کردهایم که اگر ماها از سحر استفاده نکنیم، در این دنیای شلوغ، وقت دیگری نداریم برای خلوت با خودمان، با دلمان، با خدای خودمان؛ واقعاً وقتی باقی نمیماند. ما گرفتاریم؛ در این ۲۴ ساعت، چند ساعتش که خوابیم، آن ساعتهایی هم که بیدار هستیم، گرفتاریم؛ هر کسی یک مشغولیّتی دارد یا مشغولیّتهای مختلفی دارد. آن فراغتهایی که وجود داشت، امروز وجود ندارد... امروز پدیدههایی وجود دارد که این پدیدهها در گذشته وجود نداشته؛ [لذا] گرفتاری زیاد است... فرصت ما فقط سحر است؛ اگر چنانچه سحر را از دست بدهیم، دیگر واقعاً فرصتی باقی نمیماند. ۹۸/۰۲/۱۰
⬇️ مطالعه نسخه کامل این شماره خط حزبالله:
farsi.khamenei.ir/news-content?id=47747
اندیشه و قلم | احمد قدیری
🔴 در لباس دیپلمات اظهارات ظریف همان منویات دولت، اصلاحات و ضدانقلاب بود که از زبان او بازتولید شد.
🔴 قطب سیاسی
نباید انتشار صوت ظریف را پایان وی تلقی کرد.
شاید بخش اندکی از حامیان شرافتمندش جدا شده باشند اما تمام ضدانقلاب و اصلاحطلبان محکمتر پشت او خواهند ایستاد.
ظریف از دید طیف اخیر متهم بود به مالهکشی و وسط بازی کردن.
او الان تبدیل به یک قطب در دوقطبی امنیت-معیشت (میدان-دیپلماسی) شده.
@GhadiriNetwork
هدایت شده از موسسه مصاف
استاد_رائفی_پور_صوت_منتشر_شده_ظریف64.mp3
25.74M
🔊 صحبتهای افشاگرانه و بسیار مهم استاد #رائفی_پور در مورد فایل صوتی منتشر شده جناب #ظریف وزیر امور خارجه در رسانههای معاند سعودی
🔴 پاسخی به ابهامات ذهن شما در خصوص این صوت منتشر شده
🔃 بشنوید و جهت روشنگری منتشر کنید.
🎧 کیفیت 64kbps
✅ کانال رسمی استاد رائفیپور و مؤسسه مصاف👇
🆔 @Masaf
در دوران پرالتهاب ماههای مشرف به پیروزی انقلاب (۲۲ بهمن ۱۳۵۷) و در ماههای اولیه پس از پیروزی انقلاب، باید تفاوت قائل شد میان ساواک بعنوان تشکیلات و سازمان دولتی رسمی تابع نخستوزیر با منابع و شبکههای تابع سرتیپ منوچهر هاشمی (مدیرکل هشتم ساواک/ ضد جاسوسی) و پرویز ثابتی (مدیرکل سوم ساواک/ امنیت).
این شبکهها برنامههای خود را، منطبق با وضع جدید انقلابی، مستقل از ساختار رسمی، دنبال میکردند. چنین نبود که مانند سابق به ارتشبد حسین فردوست (رئیس دفتر ویژه اطلاعات) و از اینطریق به شخص شاه یا به سپهبد ناصر مقدم (رئیس ساواک از تیر ۱۳۵۷، پس از ارتشبد نعمتالله نصیری) و نخستوزیران وقت درباره برنامهها و فعالیتهای جدید خود گزارش دهند و تابع سلسله مراتب دولتهای وقت باشند که از زمان برکناری هویدا (۲۵ مرداد ۱۳۵۶) تا ۲۲ بهمن ۵۷ در حال تغییر بودند.
و نیز باید توجه اکید داشت به منابع و شبکههای تابع سپهبد عزیزالله کمال (رئیس اداره دوم ارتش/ سازمان اطلاعات و ضد اطلاعات نظامی ایران، متوفی ۱۳۶۹ در تهران) که ارتباطات تنگاتنگ با شبکههای مخفی داشت که سازمانهای اطلاعاتی بریتانیا و آمریکا از دهه ۱۳۲۰ ش. در ایران پدید آوردند و از دهه ۱۹۵۰ میلادی، در چارچوب عملیات «استی بیهایند» پیمان ناتو، در ایران و ترکیه و یونان و ایتالیا و سایر کشورها، گسترش فراوان یافت.
اینان، بویژه از اواخر سال ۱۳۵۶ و اوائل ۱۳۵۷، در همکاری و با هدایت سرویسهای خارجی، بویژه انگلیسی و اسرائیلی، در چارچوب جدید و منطبق با نیازهای جدید به شدت فعال شدند. مهمترین حوزه این فعالیت جدید ایجاد گروههای شبهانقلابی تندرو و نفوذ دادن عناصر وابسته به خود، بويژه فعالین سیاسی که از زمان دستگیری یا قبل و بعد از دستگیری «منبع» بودند، به درون صفوف انقلابیون بود و تأثیرگذاری بر نظام سیاسی جدیدی که از درون تحولات انقلابی پدید میآمد.
---
پینوشت: بنگرید به یادداشت ۱۸ اوت ۲۰۱۸ زیر بمناسبت سالگرد کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲
#عبدالله_شهبازی
@GhadiriNetwork
هدایت شده از در محضر آیتالله میرباقری
💥 دعای ابوحمزه، وسعتِ اضطرار میآورد.
«اگر #اضطرارِ انسان به نان است، نان به او می دهند! دلیلش این است که اگر بیشتر از نان به او بدهند، هدر می شود. من که از خدا جز نان نمیخواهم، طبیعی است که اگر بیشتر بدهند، این نعمت من را خسته می کند و حوصلهام را سر میبرد و نمیدانم با آن چه کار کنم!
یکی از اساتید ما میگفت: دیدهاید اینهایی که از بالای ماشین هندوانه پرت میکنند؟ در لحظهای که طرف مقابل حواسش پرت است، اگر پرت کنند، هم هندوانه میشکند، هم طرف آلوده میشود! ما هم وقتی چیزی را نمیخواهیم، اگر به ما بدهند، هم خودمان آلوده میشویم و هم نعمت را ضایع میکنیم.
پس به اندازه #فقر و اضطرارمان به ما میدهند و طبیعی است که گسترش و #توسعه_اضطرار ، #توسعه_رحمت میآورد.
وسعت اضطرار به این است که سحرها بلند بشوید دعای ابوحمزه بخوانید! دعای ابوحمزه، کمکم فضای #جمال_الهی و فضای #افتقار_من، فضای بدیهای من و فضای محاسن او، و موانع و مشکلات من را برایم روشن میکند. آنوقت انسان، #زبان_دعا پیدا می کند، زبان دعا که پیدا شد همان میشود که فرمودند: «مَنْ أُعْطِيَ الدُّعَاءَ أُعْطِيَ الْإِجَابَة».
#استاد_میرباقری
☑️ @mirbaqeri_ir
اندیشه و قلم | احمد قدیری
🔴 قطب سیاسی نباید انتشار صوت ظریف را پایان وی تلقی کرد. شاید بخش اندکی از حامیان شرافتمندش جدا شده
🔴 شلیک به تاریخ
آنچه ظریف از اهداف و نتایج دیدار حاج قاسم با پوتین گفته فراتر از حسادت و تحریف، که کذب محض و شلیک به تاریخ است.
از نظر ظریف، روسیه با داعش هممرز بود! و مراکز مقدس روسیه در معرض انهدام قرار داشت! و از این جهت ابتدا روسیه وارد جنگ با داعش شد و سپس ایران را هم وارد معرکه کرد!
#شرم
@GhadiriNetwork
اندیشه و قلم | احمد قدیری
🔴 شلیک به تاریخ آنچه ظریف از اهداف و نتایج دیدار حاج قاسم با پوتین گفته فراتر از حسادت و تحریف، که
🔴 کمانه مکر
از انتشار عمدی صوت ظریف تاکنون، سه ضربه به حیثیت کسی خورد که قصد اعتبار زدایی از مرد میدان را داشت:
۱. خنجری که ظریف در اثبات وجود گاندوهای اطرافش به خویش زد.
۲. ضربهای که از کری در دروغگو نامیدنش متحمل شد.
۳. رودستی که امروز از روحانی در تعلیم بدیهیات دیپلماسی خورد.
@GhadiriNetwork
اقتصاد ايران در اختيار كيست؟
❓بوروكرات هاي دولتي در همه دوره هاي رياست جمهوري دوست دارند وانمود كنند دولت كنترلي بر اقتصاد ندارد و نهادهاي نظامي، موسسات و بنيادها همه اقتصاد ايران را قبضه كرده اند. ان ها مدعي هستند و اين ادعا به شدت با پيوست رسانه اي تقويت مي شود كه دولت هيچ كاره است و همه اشكال سرمايه در انحصار نهادهاي موازي است. آيا اين گزاره صحيح است؟
❗️طبق اعلام معاون محترم وزارت اقتصاد اندازه دارايي هاي دولت حدود١٨.٣ هزار هزار ميليارد تومان است. چنان كه مطلعيد بدهي هاي دولت در نقطه أوج خود حدود ٧٥٠ هزار ميليارد تومان بوده است به بيان ديگر سرمايه در اختيار دولت كمي بي ش از١٧ هزار هزار ميليارد تومان است.
❗️اصلي ترين و مهمترين نهادهاي اقتصادي كه تحت كنترل دولت نيستند و در نحوه تامين درامد هم قيد برون سازماني علني ندارند شامل ستاد اجرايي، بنياد مستضعفان، بنياد تعاون سپاه، بنياد تعاون ناجا، بنياد تعاون ارتش هستند.
اگر چه درباره بنياد مستضعفان عدد دارايي ها در صورت هاي حسابرسي شده اش تا پايان سال ٩٤ مشخص است( ٥٦ هزار ميليارد تومان) اما درباره الباقي اين نهادها صورت مالي اي دو دست نيست. با اين همه رويترز براوردي نسبتا متاخر (٢٠١٣) از كل دارايي هاي ستاد اجرايي فرمان امام ارائه كرده كه حدود ٩٥ ميليارد دلار( حدود ٤٠٠ هزار ميليارد تومان) است. اگر چه به وضوح و به دلائل بسيار سايز سرمايه و نيز سايز دارايي هاي تحت كنترل سه بنياد تعاون نظامي كمتر از ستاد اجرايي است اما براي راحتي خيال بروكرات هاي دولتي فرض مي گيريم اين سه نهاد هم دقيقا هم سايز ستاد اجرايي هستند و باز فرض مي گيريم اصلا بدهي ندارند و دارايي ان ها متناظر با سرمايه ان هاست. واضح است كه اين فرض ها نتايج را شديدا به نفع ادعاي دولتي ها تورش دار مي كند چنان كه مثلا اندازه بدهي هاي بنياد تعاون ناجا به قوامين مشخص و در صورت هاي قوامين مشخص است.
❗️با همه اين فرض ها جمع كل دارايي اين پنج نهاد اصلي برابر است با هزار و ششصد و پنجاه و شش هزار ميليارد تومان.
❗️به بيان ديگر با همه اين تورش ها به نفع دولت، كل سايز همه اين پنج نهاد كمتر از نه درصد دارايي هاي دولت است.
❗️ دارايي هاي اقتصاد ايران در اختيار دولت است، اين با من و شماست كه به بروكرات هاي دولتي- متعلق به هر جناحي كه مي خواهد باشند- فرصت مي دهيم ناكارآمدي خود را پشت چنين ادعاهاي به وضوح غلطي پنهان كنند.
❗️توجه كنيد كه ان چه حساب شد دارايي هاي خود دولت است نه دارايي هاي تحت اختيار ان و بنياد شهيد، صندوق هاي بازنشستگي،... اصلا در دارايي دولت محاسبه نشده!
#مجید_شاکری
t.me/eghtesadsiasi/635
اندیشه و قلم | احمد قدیری
اقتصاد ايران در اختيار كيست؟ ❓بوروكرات هاي دولتي در همه دوره هاي رياست جمهوري دوست دارند وانمود كنن
اقتصاد ايران در اختيار كيست؟(2)
نوشتار "اقتصاد ایران در اختیار کیست" اساسا در چهار مرحله تنظیم شده بود.
بخش دوم این نوشتار برای مقایسه سهم پنج نهاد منتخب از یک طرف و دولت از طرف دیگر از جی دی پی تنطیم شده بود و بخش سوم به بررسی امکانات حکمرانی در حوزه اقتصاد توجه داشت. بخش چهارم هم به قیاس سهم دولت و بخش خصوصی از ثروت نگاهی داشت.
با این وجود مباحث مختلف مطرح شده توسط مخاطبان محترم، نگارنده را بر آن داشت که نکاتی را درباره بخش اول یادآور شود. ذیلا سوالاتی که توسط مخاطبان عزیز مطرح شده است و پاسخ ان را تقدیم میکنم:
❓چرا آستان قدس رضوی در برآورد شما سهمی ندارد؟ این نشان دهنده تلاش مذبوحانه شما برای کوچک نشان دادن اندازه نهادهای موازی است.
❗️براورد دارایی های آستان قدس بسیار سخت تر از نهادهای دیگر است و این قطعا یکی از انتقادات وارد به این نهاد است که چرا علیرغم ارائه اظهارنامه مالیاتی ان را علنی و شفاف نمی کند. اما به استناد جلسه استماع سال 2006 کنگره امریکا دارایی های ملکی ان تقریبا حدود 20 میلیارد دلار برآورد می شود. به عنوان یک اصل پذیرفته شده که بارها و بارها در مصاحبه ها و اظهار نظرهای مختلف مورد بررسی قرار گرفته است بخش اصلی دارایی های ایتان قدس رضوی از جنس مستغلات است. بنابراین برای برآورد عدد مجموع دارایی ها می توان با اطمینان بالایی از 40 میلیارد دلار( حدود یکصد وشصت هزار میلیارد تومان) سخن گفت. چنین عددی تاثیر چندانی در حقیقت بیش از 10 برابر بودن دارایی های غیر منقول دولت نسبت به همه دارایی های منقول و غیر منقول نهادهای معرفی شده نخواهد کرد.
با این وجود نکته ای که باید درباره استان قدس به ان تاکید کرد محدود بودن توان سرمایه گذاری ان به موضوعات مورد اشاره در وقف نامه است که در خوش بینانه ترین صورت ریسک سرمایه گذاری مجدد درامدها را به همراه دارد. این حقیقت باعث شد در نوشتار قبلی اشاره ای به این آستان نکنم هر چند فرض اشاره هم خیلی تغییری در نتیجه ایجاد نمی کرد.
❓مقایسه دارایی دولت با سایر نهادها نمی تواند نشان دهنده ان باشد که دولت صاحب اقتصاد است.
❗️برای مقایسه وزن اقتصادی دولت و سایرین و حتی دولت و بخش خصوصی نشانگر های مختلفی قابل بررسی است. مقایسه اندازه دارایی های صرفا یکی از اشکال این مسئله است . مقایسه سهم از جی دی پی، مقایسه توان تنظیم گری،... شاخص های دیگری هستند که به مرور به ان ها پرداخته خواهد شد.
❓وضعیت دولت با سایر نهادها فرق دارد. دولت امکان استفاده تجاری از اموال خود را ندارد. این مقایسه از اساس غلط و نشان دهنده ذات پلید شماست.(😊)
❗️اولا استفاده از واژه " قابل تخصیص آزادانه" بهتر از " استفاده تجاری" است. عدد 18 هزار هزارمیلیارد تومان صرفا برآورد دارایی های نامنقول دولت است و طبعا با اضافه شدن دارایی های منقول( سهام شرکت نفت، سهام بانک های دولتی، سپرده های بانکی،...) این عدد بسیار بزرگتر خواهد بود. طبعا این سوال برای دارایی های منقول مطرح نیست. اما درباره دارایی های نامنقول دولت راههای بسیاری وجود دارد که ضمن استفاده از این دارایی ها برای خدمت رسانی به مردم همزمان از خود ساختمان برای ایجاد جریان نقدی برای دولت استفاده شود. یعنی دقیقا در همان زمان که وزیر بهداشت در ساختمان خیابان فرحزادی در حال انجام وظیفه است خود ساختمان می تواند پایه دهها ابزار مالی مختلف برای تامین مالی و تخصیص آزادانه دولت باشد. صکوک اجاره، اوراق منفعت، واحد های reit، ... تنها بخش هایی از ان فهرست هستند.
❓ گیرم که اثبات کردید دارایی های دولت بیش از همه رقبای ان است. همه دولتها این چنین بوده اند. چه پیشنهادی دارید؟
❗️بیایید فرض کنیم دولت از همین دارایی نامنقول می خواست برای تولید درامد استفاده کند. با احتساب بازده 5 درصد برای دارایی غیر منقول - که ناشی ترین سرمایه گذار حوزه املاک در وضعیت کنونی ایران به راحتی به ان خواهد رسید- بازده قابل استحصال دولت تنها از این املاک می تواند حدود نهصد هزار میلیارد تومان باشد( حدودا 4 برابر بودجه جاری). این حقیقت مقوم ایده ای است که چند باری هم مطرح شده ولی پیگرفته نشده. تاسیس وزرات خزانه داری که مسئولیت مدیریت سبد دارایی های دولت را داشته باشد و تعریف آن با معاونت خزانه داری فعلی که کمابیش بیشتر در قالب چک خزانه کشیدن تعریف می شود متفاوت باشد.
#مجید_شاکری
t.me/eghtesadsiasi/642
اندیشه و قلم | احمد قدیری
اقتصاد ايران در اختيار كيست؟(2) نوشتار "اقتصاد ایران در اختیار کیست" اساسا در چهار مرحله تنظیم شده
🖋 زبان ریاضی
اموال و املاک ۶ نهاد ستاد اجرایی فرمان امام، بنياد مستضعفان، آستان قدس رضوی و بنیاد تعاونهای سپاه، ارتش و ناجا، در بیشترین برآورد، کمتر از ۱۰٪ داراییهای تحت اختیار دولت است.
مقاله مستند دکتر مجید شاکری را در این رابطه بخوانید:
eitaa.com/ghadirinetwork/3319
eitaa.com/ghadirinetwork/3320
@GhadiriNetwork
اندیشه و قلم | احمد قدیری
🔴 کمانه مکر از انتشار عمدی صوت ظریف تاکنون، سه ضربه به حیثیت کسی خورد که قصد اعتبار زدایی از مرد م
🔴 پشتوانه دیپلماسی
هاشمی رفسنجانی پیش از پایان جنگ و پذیرش قطعنامه ۵۹۸:
«اگر ما بتوانیم پیروزی مهمی بهدست بیاوریم، میتوانیم در جریان پذیرش قطعنامه شورای امنیت، برای صلح ایران و عراق امتیاز فراوانی بگیریم».
شهید سلیمانی بهکنار، حداقل از هاشمی بیاموزید!
@GhadiriNetwork
اندیشه و قلم | احمد قدیری
🔴 مصادره کاهش مشارکت اهداف تاجزاده از ثبتنام در انتخابات، با علم به محتوای پرونده خود و قطعی دانس
🗳 ترک تحصیل
دانشآموزانی درس نخواندند، در امتحان شرکت کردند، مردود شدند. برای سال بعد تصمیم مهمی گرفتند: ترک تحصیل کنند تا مردود نشوند!
این حکایت امروز ماست:
بخشی از مردم دو مرتبه بد رأی داده و بدترین را انتخاب کردهاند؛ چوب انتخابشان را خوردهاند و اکنون تصمیم بدتری گرفتهاند: رأی ندهند!
@GhadiriNetwork
اندیشه و قلم | احمد قدیری
✡ بازی تکراری همکاری دوباره مثلث «شبکه نفوذ، اسرائیل و آمریکا» برای تحمیل خسارتی دیگر و اتهام و بر
✡ مسیر سازی
«غافلگیری» اصل و استراتژی همیشگی اسرائیل در تمام حملات هوایی آن رژیم بوده است.
تهدید علنی ایران به حمله هوایی درصورت عدم توافق، صرفا در چارچوب جنگ روانی و باز کردن راه روحانی برای انجام معامله، قابل ارزیابی است.
@GhadiriNetwork
هدایت شده از کانال سرو
قابل توجه شما علاقهمندان حوزهی سواد رسانه، جنگ نرم و شناختی
دو کتاب منتشر شده به قلم «محمد جوانی»، آماده سفارشگیری اینترنتی و ارسال پستی است.
📖 رسانههای خبری
📖 علوم شناختی در جنگ شناختی
جهت مطالعه رایگان بخشهایی از هر دو کتاب و ثبت سفارش خودتان به لینک زیر مراجعه فرمایید:
Mjavani.ir/sefaresh