eitaa logo
قرآن‌ومعارف‌مدافعان‌حریم‌‌‌‌‌ولایت
323 دنبال‌کننده
6.2هزار عکس
3.7هزار ویدیو
82 فایل
اهداف 🔷 ترویج قرآن و معارف اهل بیت(ع) 🔷 تفسیر و تجوید 🔷 داستانگویی 🔷 روشنگری و بصیرت افزایی 🔷 تقوا و خوسازی آیدی مدیر @Mohamadjalili1 __________ ادمین پاسخگو @yakhoodaaaa _________________ http://eitaa.com/joinchat /3990290446C9b55326945 _______
مشاهده در ایتا
دانلود
اخفاء: همانطور که بیان شد اخفاء در اصطلاح تجویدی پوشانیدن و پنهان کردن حرف را در هنگام تلفظ گویند، اعم از این‌که در یک یا دو کلمه باشد و حالتی مابین ادغام و اظهار می‌باشد و به گفته جمیع قُرّاء، ترک غنّه در حالت اخفاء جایز نیست. در ارتباط با مراحل اخفاء به نکات ذیل توجه فرمایید:   الف) باید دانست عمل دارای دو مرحله است: 1- کر نمودن و پنهان نمودن «نون» ساکنه و یا «میم» ساکنه. 2- آماده سازی سریع دهان برای اداء حرفی که بعد از «نون» و یا «میم» واقع شده، به طوری که فاصله بین کر شدن نون ساکن و یا میم ساکن و ادای حرف بعد آن، بیش از دو الف ایجاد نشود. به عبارت دیگر چون کر شدن نون و یا میم ساکن و آماده‌سازی حرف مابعد آن، نیاز به زمان بسیار کوتاهی دارد، ممکن است بعضی در این مورد از نظر تأمل و به اصطلاح کشش آن اختلاف نمایند. لکن باید گفت در مجموع، پنهان شدن «نون» و «میم» و آماده ساختن حرف بعد باید به اندازه دو الف باشد.   ب) حالات اخفاء نون ساکن: باید گفت اخفاء نون ساکنه نزد حروف مابقی از نظر چگونگی و کیفیت به دو نوع است: 1- آنکه بعد از نون ساکن، حرف ما بعد آن از حروف مستعلیه باشد. در این صورت اخفاء همراه با تفخیم انجام می‌شود. مانند:فانطلق- من ضل، که به این مورد، اخفاء تفخیمی گوییم. 2- آنکه بعد از نون ساکنه، حرفی از حروف مستفله باشد که در این صورت اخفاء همراه با ترقیق اجرا می‌گردد. مانند: من دافع- من زکیٰها- انتم، که به این اخفاء ترقیقی می‌گوییم.
:  اگر ما قبل ساکن در اخفاء مُرَقَّقْ حرفی مضموم باشد اخفاء ما بین تفخیم و ترقیق انجام می‌گیرد مانند: اُنْثی – یُنْجی – حَکیمٌ ذلِک، که به این اخفاء  بینٌ‌ٌالبین گوییم.   :  در مورد اخفاء«میم» نزد «باء» به طور کلّی لبها باید با یکدیگر فاصله داشته و هر دو اندکی به داخل دهان رفته و پس از ادای میم، کر شده بلافاصله بیرون آمده و حرف «باء» را ادا نمود. کشش و چگونگی آن (بدون تفخیم و ترقیق، بلکه حالتی بین این دو) در این جا نیز صادق است.
:   دهان در حالت اخفاء از مهم‌ترین ارکان آن به شمار می‌رود، به این صورت که در حالت کر شدن نون ساکن و یا میم ساکن نباید دهان را رها کرد بلکه باید بر این پنهان شدن تسلّط داشت و آن را کنترل نمود، و همچنین دقّت در عدم کشش اخفاء بیش از دو الف از مسائل مهم است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔻آغاز طرح بزرگ حفظ قرآن کریم 💠💠برنامه اولین 💠 ✅حفظ آیات 1الی16سوره مبارکه بقره. ⏱زمان پیشنهادی:30 دقیقه ✅مرور روزانه آیات حفظ شده ⏱زمان پیشنهادی:10دقیقه ☸لطفا آیات را از حفظ برای یک شخص دیگر تلاوت نمایید.واز صوت استاد پرهیزگار یا استاد منشاوی استفاده نمایید. با ما همراه باشید
2.mp3
1.09M
🎶فایل صوتی آیات 1_5 سوره بقره با صدای استاد پرهیزگار 🌼🍃🌼🍃🌼🍃
Page.002-Tartil.Menshavi.mp3
252.6K
🎶فایل صوتی آیات 1_5سوره بقره با صدای استاد منشاوی
003 MENSHVI (604)_page(www.rasekhoon.net).mp3
481.3K
🎧فایل صوتی آیات6 -16 سوره بقره با صدای استاد منشاوی 🌼🍃🌼🍃🌼🍃
3_73897.mp3
370.8K
🎧فایل صوتی آیات 6-16 سوره بقره. با صدای استاد پرهیزگار 🍃🌼🍃🌼🍃🌼. @ghoranemodafean
بسم الله الرحمن الرحیم ترجمه : به نام خداوند بخشنده مهربان در تفسیر نمونه آمده وقتی تمام ادیان بخواهند کار بزرگی را شروع کنند از اسم شخص بزرگی استفاده می کنند و کمک می خواهند . اول : چرا می گوییم به اسم الله ، " ب " برای چیست ؟ : در بعضی تفاسیر " ب" به معنای شروع آمده ولی در بعضی دیگر به معنای استعانت است . وقتی می گوییم بسم الله یعنی شروع می کنم و استعانت می طلبم از اسم الله . البته در تفسیر تسنیم آیت الله جوادی آملی جمع هر دو وجود دارد یعنی هم شروع کردن و هم استعانت طلبیدن . دوم : چرا از بین اسماء الهی از اسم الله استفاده شده ؟ " الله " نشانگر تمام قدرت خداوند و دربردارنده همه خصوصیات مثبتی است که در وجود خداوند متعال است که در بسم الله الرحمن الرحیم فقط به دو خصوصیت آن اشاره شده ( رحمن و رحیم ) .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا