هدایت شده از الهادی
#معرفت_نفس #تشتت #وهم #نفی_خواطر
🔻 آنچه برای همۀ ما محسوس است این است که ما انسانها گمشدهایم و نمیدانیم کجا هستیم. خودمان را پیدا نکردهایم و این خودی که ما پیدا کردیم خیلی کارایی ندارد.
🔸 این مقدار شناخت از خود را کم و بیش همه دارند و دردی از عالم و عامی، رئیس و مرئوس دوا نکرده است. آن مقدار که ما به نگاه اول فکر میکنیم، خودمان را پیدا کردهایم منظور ما نیست، اینمقدار دردی را دوا نکرده و نمیکند.
🔹 ما اگر واقعاً بخواهیم دست روی موانع بگذاریم و از گمگشتگی نجات پیدا کنیم و چند قدم در این راه پیش برویم، آن راه کجاست و چگونه برویم؟
🔸 آنچه که مسلم است (ولو به عنوان علت تامه نمیتوان آن را مطرح کرد، ولی بسیار مؤثر است،) توجه به جلوات و کثراتِ وهمیه در حالات مختلف، به صورت عجیب مانع از توجه به نفس ناطقه است.
🔹 این اشتغال به کثرات وهیمه، پیدا کردن خود را سخت میکند. رفع همین یک مانع، سالهای زیادی طول میکشد.
<کد 812>
┄┅═✧ا﷽ا✧═┅┄
💠 کانال رسمی حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
❁• تلگرام: t.me/nasery_ir
❁• ایتا: eitaa.com/nasery_ir
❁• واتساپ: www.al-hady.ir
🇮🇷 در دهه فجر🇮🇷
بر سر در هر خانه ای
پرچم جمهوری اسلامی بزنید 🇮🇷
« امام خامنه ای ۵۹٫۱۱٫۱۷ »
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرف دزدی میکنه بعدش متوجه دوربین مداربسته میشه... 😂😂
یا عین الله الناظرة
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💓 معلمی در عراق در حالی وارد کلاس می شود که یک کودک یتیم محروم از پدر و مادر را در روز تولدش در مقابل دوستانش غافلگیر می کند.
☘️
✿ گلدان
#بیست_و_دوم_بهمن ، در حکم #عید_غدیر است؛ زیرا در آن روز بود که نعمت ولایت، اتمام نعمت و تکمیل نعمت الهی، برای ملت ایران صورت عملی و تحقق خارجی گرفت.
بیست و دوم بهمن، در حکم #عید_قربان است؛ زیرا در آن مناسبت بود که ملت ما اسماعیلهای خود را قربانی کرد.
بیست و دوم بهمن، برای ملت ما در حکم #عید_فطری است که ملت در آن، از یک دوران روزهی سخت خارج شد؛ دورانی که محرومیت از تغذیهی معنوی و مادّی را بر ملت ما تحمیل کرده بودند.
بیست و دوم بهمن، #عید_حقیقی برای ملت ما است.
۱۳۶۸/۱۱/۴
https://farsi.khamenei.ir/newspart-index?id=2256&nt=2&year=1368#67212
#مطالعه
قسمتی از کتاب : کم عمقها: اینترنت با مغز ما چه می کند؟ نیکلاس کار
طی چند سال اخیر همیشه این حس ناخوشایند را داشته ام که انگار کسی یا چیزی با مغز من ور می رود، نقشه مدارهای عصبی ام را بازسازی و حافظه ام را دوباره برنامه نویسی می کند. البته، ذهنم از دست نمی رود تا جایی که فعلا میدانم - اما در حال تغییر است. دیگر به سیاق گذشته فکر نمی کنم. این حس غریب بیشتر حین مطالعه به من دست می دهد. پیشتر، غرق شدن در کتاب یا مقاله ای بلند برایم آسان بود. ذهنم درگیر پیچش های روایت یا چرخشهای بحث میشد و می توانستم ساعت ها در درازای یک نوشته پرسه بزنم. اما دیگر این طور نیستم. اکنون تمرکزم بعد از دو یا سه صفحه از بین می رود. بی قرار می شوم، سر نخ را گم می کنم و دنبال کار دیگری برای انجام دادن می گردم. مثل این است که باید دایما ذهن خودسرم را سر متن برگردانم. مطالعه عمیقی که قبلا به صورت طبیعی به سراغم می آمد، الان به یک چالش تبدیل شده است.
در ابتدا به نظرم آمد که شاید من گمراه یا منزوی شده باشم. اما گمان نمیکنم این طور باشد، چون وقتی مشکلاتم در مورد مطالعه را با دوستانم در میان می گذارم، می گویند که آنها هم از همین مصیبت رنج می برند. هر چه بیشتر از وب استفاده می کنند، برای متمرکز ماندن روی یک متن بلند، با چالش بیشتری مواجهند. بعضی شان حتی نگرانند که شاید به پریشان فکری مزمن دچار شده باشند! چند نفر از وبلاگ نویس هایی هم که نوشته های شان را می خوانم، به همین پدیده اشاره کرده اند. اسکات کارپ، که پیشتر برای ایک مجله کار می کرد، ولی الان وبلاگی در باب رسانه های برخط دارد، اعتراف می کند که دیگر اصلا کتاب نمی خواند. او در وبلاگش می نویسد «رشته اصلی من در دانشکده ادبیات بود و خوره کتاب خوانی بودم. اما چه شد؟» و خودش در مورد پاسخ سوالش گمانه می زند: «شاید دلیل این که بیشتر مطالعه ام را روی وب انجام می دهم، به این خاطر نباشد که شیوه مطالعه ام عوض شده چون دنبال راحتی در مطالعه هستم بلکه از این جهت باشد که شیوه تفکرم تغییر کرده است.»"
#مطالعه
استاد مطهری :
افراد از نظر هوش ، فهم ، استعداد و حافظه با یکدیگر اختلاف دارند. آدمی که رشید باشد، در بهره برداری از حافظه خود دقت می کند، اولین کاری که انجام می دهد عمل انتخاب است ، یعنی حافظه ی خود را مقدس می شمارد و حاضر نیست هر چه شد در آن سرازیر کند، حساب می کند که دانستن چه چیزهایی برای او مفید است و چه چیزهایی بی فایده است ، مفیدها را درجه بندی می کند و مفیدترها را انتخاب می کند، سپس آن ها را به حافظه خویش می سپارد.
اسلام روش جذبش تنها تبیین است، نه زورگویی یا دغلبازی یا عملیات پنهانی یا حتی هو و جنجال.
#جهادـتبیین
✿ گلدان
اسلام روش جذبش تنها تبیین است، نه زورگویی یا دغلبازی یا عملیات پنهانی یا حتی هو و جنجال. #جهادـتبیی
#تبيین
┄┅•••==✧؛❁؛✧==•••┅┄
«مکتب سیاسی اسلام فکر درست و سخن نوی خود را با تبیین در فضای ذهن بشریت رها میکند و مثل نسیم بهاری و عطر گلها در همه جا میپیچد.»
(مقام معظم رهبری حفظهالله، 83/3/14)
هدایت شده از ریحانه
🔰زینب کبری، نوری شد و درخشید
🔺رهبرانقلاباسلامی: بعد از شهادت حسینبنعلی هم که دنیا ظلمانی شد و دلها و جانها و آفاق عالم تاریک گردید، این زن بزرگ یک نوری شد و درخشید. زینب به جایی رسید که فقط والاترین انسانهای تاریخ بشریت - یعنی پیامبران - میتوانند به آنجا برسند.
🏴 ۱۳۷۰/۰۸/۲۲
🌱 @Khamenei_Reyhaneh
روح توحید نفی عبودیت غیر خدا
┄┅•••==✧؛❁؛✧==•••┅┄
توحید فقط نباید در محدوده ذهن یک مسلمان محصور بماند، بلکه باید امتدادات توحید در عمل فرد و اجتماع بروز و ظهور کند و بر این اساس میتوان جامعه ای توحیدی را بنا کرد.