10.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 آهنگ رپ اغتشاش از وَنگارد و شبزده
به زبان انگلیسی فارسی
این سرزمین توسط خود خدا محافظت میشه
🌍 #انتشار_حداکثری_با_شما
🌐 @fanuss_andishe
«أُوصِیکُمَا بِتَقْوَى اللَّهِ وَ نَظْمِ أَمْرِکُمْ» نامه 27 نهج البلاغه
انگار که نظم خیلی مهمه؛ کنار تقوای الهی اومده؛ نهج البلاغه رو هم که میدونید سخنان چه کسی توش اومده؟
🧗🏻♂️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به خاطر تحریمها ...
@fanuss_andishe
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سخنان دل نشین آیت الله مستجابی از علمای اصفهان درباره اتفاقات اخیر کشور:
🔺دل هایتان را قوی کنید
هیچ قدرتی نمی تواند در برابر مشت هایی که هزاروسیصد سال مادران ما با ذکر یاحسین بر سینه کوبیدند بایستد.
#دلهایتان_را_قوی_کنید
21.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 یه معترض خیابانی رو با یه نیروی ضدشورش رو به رو کردن، اتفاقی افتاد که خودشونم فکرشو نمیکردن ...
باهم حرف بزنیم!
#گفتگو
هدایت شده از شعر انقلاب
حرم
سرو است و به ایستادگی متهم است
از شش جهت آماج هزاران ستم است
شعرم همه ارزانی این یک مصراع:
«جمهوری اسلامی ایران، حرم است»
✍🏻 #میلاد_عرفانپور
🏷 #ایران_اسلامی | #شعر_پایداری
🇮🇷 @Shere_Enghelab
1_1825117226.attheme
94.2K
از تم نارنجی ایتا خسته شدید؟
روی این فایل بزنید و وقتی اجرا شد ، تاییدش کنید!
پس زمینه ایتاتون، تصویر شهید قاسم سلیمانی می شود.
جالبه امتحان کنید.
هدایت شده از حوزه دانشجویی شریف
#یادداشت_استاد
🔴 در حاشیهی تجمع شریف 1/2
🔰 امروز به دانشگاه رفته و با جمع دانشجویان انقلابی به سمت محل اعلام شده برای تجمع اعتراضی (مقابل دانشکدهی کامپیوتر) رفتیم. به محل تجمع دانشجویان معترض که رسیدیم، در حاشیهی دو تجمع گفتوگویی با چند نفر از دانشجویان معترض و غیرمعترض شکل گرفت که بیش از دو ساعت طول کشید و حتی پس از پایان تجمعات و متفرق شدن همگان، هنوز این گفتوگو ادامه داشت. بسیار گفتوگوی جالبی بود که مختصراً گزارش میکنم.
🔸 بعد از اندکی صحبت بهسرعت رسیدیم به نقطهای که گفتم: از دو حال خارج نیست یا شما با اعتراضات و... میخواهید کل سیستم (نظام و حکومت) رو تغییر بدید، یا میخواهید برخی قوانین رو تغییر بدید. اگر حالت اول باشه، اسمش انقلابه و در تمام جهان وقتی عدهای میخوان انقلاب کنن باید بپذیرن که حکومت و طرفدارانش از سیستم دفاع خواهند کرد و در این درگیری اگر واقعاً شما تعدادتون بیشتر باشه، پیروز خواهید شد وگرنه که انقلابی شکل نخواهد گرفت. اما بر فرض که شما دنبال تغییر جمهوری اسلامی باشید، بهنظرتون فردای جمهوری اسلامی چه اتفاقی خواهد افتاد؟ شک دارید که وضعیت از جهت امنیت و اقتصاد و حتی فرهنگ بدتر خواهد شد؟
🔹 بله قبول دارم که ما رهبری نداریم تا حکومتی تشکیل بدیم و جایگزینی برای این حکومت نداریم.
🔸 پس بریم سراغ حالت دوم که تغییر برخی قوانینه. شما به قانون حجاب اعتراض دارید در حالی که تمام کشورها قوانینی مربوط به پوشش دارن. هر کشوری حدی برای پوشش گذاشته. با چه معیاری باید این حد رو تعیین کنیم؟
🔹 مردم خودشون باید پوشششون رو تعیین کنن. مردم باید حق داشته باشن که این حد رو مشخص کنن. وقتی اکثریت نمیخوان حجاب داشته باشن، چرا باید حکومت به مردم اجبار کنه؟
🔸 فرض کن مردم اکثراً بخوان تو خیابون آشغال بریزن. بهنظرت حکومت نباید جلوشونو بگیره؟
🔹 اون فرق میکنه. اونجا داره حق دیگران ضایع میشه.
🔸 فکر میکنی با بیحجابی حق دیگران ضایع نمیشه؟ اولاً من بارها دیدم که کسانی با تیپهای کاملاً غیرمذهبی تو مترو میان سراغ من و ازم میخوان راهنماییشون کنم تا به گناه نیفتن. میگن با این وضعیت جامعه خیلی سخته که خودمونو از گناه نگه داریم ولی از طرفی هم واقعاً نمیخواهیم گناه کنیم. چی کنیم؟
🔹 اتفاقاً تو کشورهایی که حجاب آزاده، آدم کمتر به گناه میفته. وقتی محدود میکنی آدما رو، با یه تیپی میان بیرون که از بیحجابی عادی بدتره. بهعلاوه تو کشورهای دیگه عادی شده براشون اما شما که اینجا محدود کردید آدما رو باعث شدید که آدما اینقدر حساس بشن و با این چیزها به گناه بیفتن.
🔸 آفرین! ثانیاً این احساساتی که خدا تو آدما قرار داده برای اینه که خانواده محکم بشه و روابط زن و شوهر مستحکمتر و جذابتر باشه برای طرفین. وقتی شما حجاب رو آزاد میکنی، به قول خودت برای آدما عادی میشه و وقتی عادی شد، دیگه اون کشش و استحکامی که این احساسات میتونست تو روابط بین زن و شوهر ایجاد کنه رو دیگه ایجاد نخواهد کرد. در نتیجه مرد هم دیگه کمتر پایبند به زنش میمونه و این خودش دقیقاً ظلم به زنان و حقوق زنانه. پس با بیحجابی حق دیگران ضایع میشه.
🔹 اگر اینطوره، پس بگیم زنان تو خونههاشون بمونن و حتی با چادر هم خارج نشن تا حتی دیدن خانمهای چادری هم برای آقایون عادی نشه تا خانواده مستحکمتر بشه.
👇 (ادامهی گفتوگو در پیام بعدی)
#استاد_شعبانجولا
🔻
@Hdsharif
hd.sharif.ir
هدایت شده از حوزه دانشجویی شریف
#یادداشت_استاد
🔴 *در حاشیهی تجمع شریف 2/2*
🔸 آفرین! پس سؤال پیش میاد که دقیقاً حد و مرز این قضیه کجاست؟ با چه ملاکی باید حد و مرز موضوع روشن بشه؟ اصلاً قانون میذارن تا با این قوانین از حقوق جامعه حفاظت بشه و جلوی تعدی برخی به حقوق برخی دیگه گرفته بشه. اما چهجوری میتونیم تشخیص بدیم قانونی که وضع شده بهترین قانونه و بیشترین حفاظت رو از حقوق جامعه داره؟ تو این فضا ما دو تا ابزار بیشتر برای تشخیص نداریم. یکی تجربه است و یکی وحی. تو کشورهای غربی از تجربه استفاده میکنن و با آزمایش و جمعبندی تجربیات به نظریه میرسن و براساسش مقاله میدن و نهایتاً این مقالات و پژوهشها مبنای وضع قانون قرار میگیره. ما که حکومت اسلامی داریم، یعنی در قانونگذاری مبنای تشخیص ما علاوه بر اون تجربه، وحی هم هست. یعنی اگر طی پژوهشی ثابت شد که خدا در قرآن و روایات گفته فلان حد رو باید درنظر بگیرید، میپذیریم و فقط تکیه به پژوهشهای تجربی نداریم. پس اگر میخواهی قانونی رو تغییر بدی، به صرف اینکه مردم این قانون رو نمیخوان یا حس من اینه که این قانون فایده نداره، نمیشه تصمیم گرفت. قانونگذاری باید مبتنی بر یه پژوهش معتبر باشه که در غرب فقط میشه پژوهش تجربی و در اینجا علاوه بر اون، پژوهش در وحی هم هست. اگر میخوای قانون رو تغییر بدی، برو اونجاهایی که پژوهش میکنن روی موضوع و بگو پژوهشتون غلطه یا یه پژوهش معتبر انجام بده یا گیر بیار که خلاف اینو نتیجه بده و اون مراکز رو اقناع کن و بر اساسش دنبال تصمیمسازی و وضع قانون جدید تو کشور باش.
🔹 خب من این مبنای شما رو قبول ندارم که باید برای قانونگذاری وحی و دین و... رو لحاظ کرد.
🔸 پس یعنی حکومت اسلامی رو قبول نداری. چون اصلاً اسلامی بودن حکومت به همینه که وحی رو هم بهعنوان مبنا در وضع قوانین لحاظ کنه.
🔹 بله حکومتی که چهل سال پیش مردم رأی دادن بهش رو امروز دیگه مردم نمیخوان. امروز دیگه ما این حکومت رو قبول نداریم.
🔸 پس برگرد اول گفتوگو. وارد حالت اول شدی که دنبال انقلاب هستی. اون وقت من ازت میپرسم نظرت درمورد فردای جمهوری اسلامی چیه؟ اگر به این سؤال جواب روشنی دادی، اون وقت تلاش کن تا انقلاب کنی. اگر تونستی معلوم میشه که واقعاً اکثریت هستی وگرنه که معلوم میشه اکثریت نبودی.
🔹 اصلاً این کسانی که اومدن اینجا اعتراض کنن و تقریباً همهی معترضین دنبال لخت شدن و... نیستن. مشکل اصلی ما اقتصاده. چرا باید وضعیت اقتصادی جامعه اینطور باشه؟ چرا نباید بتونم ازدواج کنم؟ چرا باید خط فقر 19 میلیون تومن باشه؟
🔶 از اینجا وارد مسائل اقتصادی شده و پس از آن هم وارد گفتوگو پیرامون ولایت فقیه شدیم. بعد از پایان این گفتوگوها شاید بهظاهر هیچ طرفی از عقیدهاش برنگشته بود اما نهایتاً با حس خیلی مثبتی نسبت به یکدیگر از هم خداحافظی کرده و جدا شدیم. قرار شد یکی از معترضین رزومهاش را برای من بفرستد تا از طریق دوستان جویا شوم و شغلی برایش پیدا کنم. یکی دیگر از معترضین نیز با لبخند رضایتی که از این گفتوگو بر لب داشت موقع خداحافظی گفت: «خیلی از آشنایی با شما (جمعی که مشغول گفتوگو بودیم) خوشحال شدم»
#استاد_شعبانجولا
🔻
@hdsharif
hd.sharif.ir
هدایت شده از 🚩 هی هات | جهاندار
🔹 زن زندگی آزادی
اسلام به زن ارزش و امنیّت داد
اسلام به زندگی صمیمیّت داد
اسلام به آزادگی و آزادی
حُر میداند، چقدر حریّت داد
#رباعی
@mehdi_jahandar
حاج آقا قرائتی : آدمیزاد موجود عجیبی است... برای هدایتش ۱۲۴ هزار پیامبر کفایت نکرد ، اما برای گمراہ کردنش یک شیطان کافی بود!!!
💠ایران در هجوم دیمنتورها 2️⃣
شُکر الگوی پیشرفت
من مدتی هست مثال این آقای #سید_علیرضا_عبادی را میزنم. عبادی کیست؟ هیچکدام از شما اسمش را هم نشنیدهاید و هیچ از او نمیدانید. ایشان #امام_جمعه #بیرجند و نماینده ولی فقیه در استان #خراسان_جنوبی است. این بنده خدا از این افرادی است که باید برایش وصف های تذکرهالاولیایی نوشت. چنین زهدی دارد. یک نفرهم اسمش را هم نشنیده است! صدها خاطره در موردش وجود دارد. لااقل سیسال در نظام مسئولیت داشته است از مجلس گرفته تا #ارتش. در همین #تلگرام که ما دغدغه داریم "من باب نهی از منکر باید حضور داشت"! روزانه صدها و سالانه دههاهزار #خبر_منفی را خود ما مخابره میکنیم؛ #یک پست راجع به ایشان وجود ندارد! مشکل ابزار و محتوا و تکنیک نیست، مشکل این است که #دیمنتورها ما را از کار انداختهاند، مبادا یک اتفاق خوب را به اشتراک بگذاریم!
تا میگویند #اقتصاد؛ همه یاد فسادها میافتند! در همین اقتصاد تعداد زیادی آدم بی ادعا دارند شبانه روز تلاش میکنند. سالم، مجاهد، پرکار، باهمت، بیادعا. بعد ما همهی اینها را #بایکوت میکنیم! این خودش فساد است. والله این هم فساد است. این هم یک نوع دزدیدن است، مگر دزد فقط #خاوری است؟ که چند میلیارد تومن را برداشته است و رفته است؟ این دزدی سرمایههای معنوی کشور است، اگر شما سرمایههای مادی یک کشوری را دزدیدی دزدتری یا اگر سرمایههای معنویاش را به سرقت بردی؟
رفیق خود ما رفته فیلم ساخته راجع به صندوق ذخیره ارزی، آمده میگوید آقای جلیلی وضعیت خیلی خراب است، این حرفها را چطور به #مردم بگوییم؟ به او گفتم که برو آن آدمهایی که این پرونده را تشکیل دادهاند پیدا کن و مصاحبه کن، میگوید من سراغ آنها که دیگر نرفتم! خوب تو از کجا این پرونده را مطلع شدی؟ غیر از این بوده است که #قوه_قضاییه این را اعلام کرده؟ غیر از این بوده که یک #بازپرس_شجاع این پرونده را تشکیل داده؟ خیلی شجاعت میخواهد ، قطعا آدمی که 10.000 میلیارد تومان را دزدیده هم آنقدر قدرت دارد و هم آنقدر وقاحت دارد که بتواند به راحتی آدم بکشد. خیلی جیگر میخواهد مقابل چنین دزدی ایستادن. پس مشخص است که در قوه قضاییه ما آدمهای این شکلی هم پیدا میشوند؛ چرا این را نمیبینی؟ تو بیا مبارزه با فساد را روایت کن، تو برو ببین آن بازپرس بیچاره چقدر فشار بهش آمده، چند تا تلفن بهش شده، چقدر خانوادهاش تحت فشار قرار گرفتند، چقدر تطمیع شده و تهدید شده! قوه قضاییه همهاش فاسد است؟
ما باید ژانر #مبارزه_با_فساد را راه بیندازیم و روایت کنیم، نه ژانر فساد را. ما که بیبیسی نیستیم، و تا دلتان بخواهد این ژانر میتواند سوژه داشته باشد. نمیگوییم مشکلات را روایت نکنیم؛ بنده که این جا نشستهام و دارم این حرفها را به شما میزنم آخرین کارم همین مستند #زمستان_یورت است و کار قبلی هم مستند #داد بوده راجع به شلاق خوردن کارگران در جمهوری اسلامی، ما گفتیم چیزی را بایکوت کنید؟ سانسور کنید؟ تلخترین صحنهها را هم آمدیم فاش گفتیم.
من نمیگویم کار شاق عجیب و غریبی بکنید، مثلا در #دانشگاه_شریف یک آدم حسابی پیدا نمیشود؟ مثلا من اسم #دکتر_نایبی را شنیدم، آقا چند تا مثل نایبی داریم در آن دانشگاه؟ چرا من اینها را نمیشناسم؟ بندهای که 20 سال است دارم کار رسانهای میکنم. می گویید مصاحبه نمیکند؟ اصلا لازم نیست بیاید با نشریه شما صحبت کند! همین اطلاعاتی که دارید را جمعکنید ، همین چیزهایی که میدانیم را نشر کنیم، زکاتالعلم نشره... چطور من که هیچ اطلاعی از شریف ندارم، خانم #مریم_میرزاخانی را میشناسم، ولی آدمهای زیادی که در همان دانشگاه شریف دارند برای کشور کار میکنند را نمیشناسم؟
#تنگه_احد الان اینجاست، اینکه ما #داشتههایمان رسانه ندارند، داشتههایمان در حوزه نیروی انسانی و نخبگانی، در حوزه زیرساخت، در حوزه تولیدات فکری و هنری و اندیشهای و ... تیتر نمیشوند، #ضریب نمیگیرند.
اتفاقی که باید در فضای رسانهای بیفتد این است که خط باید شکسته شود. باید یک عده جرأت کنند و حرفهای خوب را بزنند. امر به معروف به مراتب در جامعه ما از نهی از منکر مهجورتر و مظلومتر است. در دانشگاهها کلی اتفاقهای خوب میافتد، کلی اساتید خوب هم هستند؛ خوب اینها رامنتشر کنید! اینها را تیتر کنید! اینها را ضریب بدهید! میگویند این ها کم هستند! خوب حتی اگر این فرض غلط را هم بپذیریم پس قیمتشان بیشتر است و باید بیشتر قدرشان را دانست. بیشتر باید ضریب بگیرند.
هرجا دیدید مسیر #پیشرفت متوقف شده است بدانید #شکر به مشکل خورده است. چون خدا که بخیل نیست و دروغ هم نمیگوید. لَئِن شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ. الگوی پیشرفت؛ شکر است. به آن میزانی که قدر داشتههایمان را بدانیم بیشتر پیشرفت خواهیم کرد.
✍️وحید جلیلی