eitaa logo
گریزهای مداحی و گریز های مناجاتی
5.5هزار دنبال‌کننده
1.8هزار عکس
613 ویدیو
835 فایل
گریز زیارت عاشورا ، دعای کمیل و دعای توسل و جوشن کبیر https://eitaa.com/gorizhaayemaddahi
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
. ✅ روایت زراره از امام صادق(ع) در مورد شناخت امام زمان(عج) حضرت صادق علیه السلام فرمودند: «نداكننده‌اى قائم عليه‌السّلام را به نام مى‌خواند.» گفتم: نداى خاصّ است يا نداى عامّ؟ فرمود: «نداى عامّ است و هر ملّتى به زبان خود آن را مى‌شنود.» گفتم: پس چه كسى با او مخالفت مى‌كند در حالى كه او را به نام مى‌خوانند؟ فرمود: «ابليس آنان را رها نمى‌كند و در آخر شب ندا مى‌كند و مردم را به شكّ وا مى‌دارد.» 📚منبع کمال الدین و تمام النعمه، شیخ صدوق، ج۲، ص۵۵۷ . 🟢 سخن امام صادق(ع) درباره یاران امام مهدی(عج) امام صادق علیه‌السلام: «هر کس دوست می‌دارد از یاران حضرت قائم علیه‌السلام باشد باید که منتظر باشد و در این حال به پرهیزکاری و اخلاق نیکو رفتار نماید، در حالی که منتظر است، پس چنانچه بمیرد و پس از مردنش قائم علیه‌السلام به پاخیزد، پاداش او همچون پاداش کسی خواهد بود که آن حضرت را درک کرده‌است، پس کوشش کنید و در انتظار بمانید، گوارا باد بر شما [این اجر] ای گروه مشمول رحمت خداوند!» 📚منبع الغیبه، نعمانی، ص۲۰۰ .
. ❇️ اصحاب مهدی علیه‌السلام همگی جوان هستند حکیم بن سعد از امیرالمؤمنین علیه‌السلام نقل می‌کند که حضرت فرمودند: «اصحاب مهدی علیه‌السلام همگی جوان هستند و پیر در میانشان نیست، مگر به اندازه سرمه چشم و به اندازه نمک زاد و توشه، و کمترین زاد وتوشه سفر، نمک است.» 📚منبع الغیبة، شیخ طوسی، ترجمه مجتبی عزیزی، ص۷۹۳ ‌..... هده بدید هدیه بگیرید برا علی ابن حسین بمیرید
. 🌸 دیدار صاحب الزمان(عج) عبد اللَّه بن جعفر گويد: از محمّد بن عثمان عمرى پرسيدم: آيا صاحب الأمر را ديدى؟ گفت: آرى و آخرين ديدار نزد بيت اللَّه الحرام بود و مى‌گفت: بار الها! آنچه به من وعده فرموده‌اى برآور.» عبد اللَّه بن جعفر گويد: از محمّد بن عثمان عمرى شنيدم كه مى‌گفت: او- صلوات اللَّه عليه- را ديدم كه در مستجار به پرده‌هاى كعبه آويخته بود و مى‌گفت: «بار الها! از دشمنان من انتقام بگیر.» 📚منبع کمال الدین و تمام النعمه، شیخ صدوق، ج۲، ص۱۷۱،۱۷۲ . 🌹 بشارت به مهدی صاحب الزمان(عج) پیامبر خدا(ص) فرمودند: «شما را به مهدی بشارت می‌دهم. میان امّتم برانگیخته می‌شود، هنگامی که اختلاف و زلزله فراوان شود. او زمین را از عدل و داد پر می‌کند، همان گونه که از ظلم و ستم پر شده است. ساکنان آسمان و زمین از او راضی می‌شوند.» 📚منبع الغیبه، شیخ طوسی، ص ۱۷۸، ح ۱۳۶ .......... ✔️ ریشه‌کن کردن فقر شنیدم که امام صادق(ع) فرمودند: «قائم ما، هنگامی‌که قیام کند، زمین به نور پروردگارش روشن می‌شود و زمین، گنج‌هایش را آشکار می‌کند، تا آن جا که مردم، آن گنج‌ها را روی زمین می‌بینند و برخی از شما در پی کسی هستند که با رساندن مالی به او، حق خویشاوندی را ادا کند و زکاتش را از او بپذیرد ولی کسی را نمی‌یابد که از او بپذیرد. مردم با آنچه خداوند از فضل خویش، روزی‌شان کرده‌است، بی‌نیاز از چیزهای دیگر شده‌اند.» 📚منبع الإرشاد، شیخ مفید، ج ۲، ص ۳۸۱ . ♻️ شبیه‌ترینِ مردم به پیامبر خدا(ص) پیامبر خدا(ص) فرمودند: «قائم، از فرزندان من است. نام او نام من، کنیۀ او کنیۀ من، اخلاق او اخلاق من و شیوۀ او شیوۀ من است. مردم را به دین و آیین من وا می‌دارد و آنها را به کتاب خدایم عز و جل فرا می‌خواند.» 📚 منبع کمال الدین و تمام النعمه، شیخ صدوق، ص ۴۱۱، ح ۶ .
. 🔵 اقتدای حضرت عیسی(ع) به حضرت مهدی(عج) روایات متعدد، از برگشت و حضور حضرت عیسی(ع) در جبهه حضرت حجت(عج) خبر داده‌اند. حضرت مسیح(ع)، حامی و مروّج حضرت حجت است که به هدایت مردم به‌ ویژه اهل‌ کتاب می‌پردازد. همچنین هنگام نماز جماعت به حضرت مهدی(عج) اقتدا می‌کند، چنان‌که پیامبر اعظم(صلی الله علیه و اله و سلم) به این موضوع اشاره فرموده است: «فینزل روح‌الله عیسی بن مریم فیصلّی خلفه.» «پس هنگام ظهور حضرت مهدی(عج)، عیسی بن مریم فرود می‌آید و پشت سر او (حضرت مهدی) نماز می‌خواند.» 📚منبع بحارالانوار، علامه مجلسی، ج ۵۱، ص ۷۱ . 🔶 اقامه نماز حضرت عیسی(ع) به امامت حضرت مهدی(ع) یکی از اتفاقات زیبای زمان ظهور، اقتدا کردن حضرت مسیح علیه‌السلام به حضرت مهدی علیه‌السلام است و همین اتفاق، باعث می‌شود تمام کسانی که به حضرت عیسی علیه‌السلام ایمان آورده‌اند، به امام زمان علیه‌السلام نیز ایمان بیاورند و نتیجه آن، فراگیری حکومت حضرت از مشرق تا مغرب خواهد بود. 📚منبع کمال الدین، شیخ صدوق، ج ۱، ص ۲۸۰ .
گریزهای مداحی و گریز های مناجاتی
. #امام_زمان 🔵 اقتدای حضرت عیسی(ع) به حضرت مهدی(عج) روایات متعدد، از برگشت و حضور حضرت عیسی(ع) در
. 📣 مسئولیت حضرت مسیح(ع) در دولت حضرت مهدی(ع) حضرت عیسی علیه‌السلام در دوران حکومت مهدوی دارای دو مسئولیت مهم می‌باشند: ۱- مقام وزارت بعد از این که حکومت حضرت برپا شد، حضرت مسیح علیه‌السلام به عنوان وزیر حضرت، برخی از امور را به دست گرفته و هموارکننده حرکت حضرت مهدی علیه‌السلام خواهد بود. (۱) از جمله اقدامات مهم حضرت مسیح علیه‌السلام در آن دوران، کشتن دجال خواهد بود و آن زمانی است که حضرت عیسی علیه‌السلام، با سپاه هفتاد هزار نفری یهود به رهبری دجّال روبرو می‌شود و حضرت عیسی خود را به او رسانده و با ضربتی او را به هلاکت می‌رساند. (۲) هر چند برخی از روایات کشته شدن دجال را به امام زمان علیه‌السلام نسبت داده‌اند، (۳) ولی شاید جمع آن به این است که کشته شدن دجال به دستور حضرت مهدی علیه‌السلام و با دست حضرت مسیح خواهد بود. ۲- مقام قضاوت سرانجام حضرت مسیح مقام قضاوت در بین مردم را به عهده خواهد گرفت و به دست اوست که صلیب‌ها از بین می‌رود. (۴) بنابراین، حضرت مسیح علیه‌السلام در ظهور حضرت مهدی علیه‌السلام جایگاه رفیعی دارد. * مقام خزانه‌داری در بعضی از روایت‌ها حضرت عیسی‌(ع) خزانه‌دار حضرت مهدی‌ معرفی شده است. (۵) در روایاتی از اهل تسنن حضرت مسیح خود را وزیر امام عصر(ع) معرفی می‌کند،(۶) که منصب قضاوت را بر عهده خواهد گرفت. (۷) مطابق روایتی در صحیح بخاری، عیسی‌(ع) پس از نازل شدن، صلیب مسیحیان را شکسته، خوک را می‌کشد (کنایه از حرام کردن خوردن گوشت خوک (۸)) و بر مسیحیان جزیه تعیین می‌کند و با آمدن وی مردم چنان بی‌نیاز می‌شوند که هیچ‌کس مالی را نمی‌پذیرد. (۹) 📚منبع (۱) التشریف بالمنن، ابن طاووس، ص ۱۷۴ (۲) تفسیر قمی، ج ۲، ص ۲۷۱ التفسیر القرآن العظیم، ابن کثیر، ج ۷، ص ۱۳۶ (۳) کمال الدین، شیخ صدوق، ج ۲، ص ۵۲۷ (۴) بشارة المصطفی، طبری عاملی، ص ۲۵۸؛ ینابیع المودة، قندوزی، ج ۳، ص ۳۵۷ (۵) حلیة الابرار، بحرانی، ج۶، ص ۴۲۹ (۶) الفتن، ابن‌حماد، ص۳۸۷ (۷) صحیح مسلم، دار احیاء التراث العربی، ج۱، ص۱۳۵ (۸) فتح الباری، عسقلانی، ج۴، ص۴۱۴ (۹) صحیح البخاری، ج۳، ص۱۳۶ عج .
. 🟫 شفای شخصی که لال شده بود توسط امام زمان(عج) حضرت آیت الله العظمی گلپایگانی در سال ۱۴۱۰ هجری قمری که در مشهد مشرف بودند شخصی به نام آقای بلورساز خادم، کشیک دوم آستان قدس رضوی آمد و معجزه‌ای را از حضرت امام زمان علیه‌السلام برای ایشان نقل کرد و این جریان را افرادی که آن آقا را قبل از لال شدن و در حین لالی و بعد از لالی دیده بودند در محضر آیت الله العظمی گلپایگانی شهادت دادند و نوار سخنان ایشان نیز هم‌اکنون موجود است. آقای بلورساز گفت: من مبتلا به درد دندان شدم، برای کشیدن دندان پیش دکتر رفتم. گفت غده‌ای هم کنار زبان شماست که باید عمل شود. با آن عمل من لال شدم و دیگر هر چه خواستم حرف بزنم نمی‌توانستم و همه چیزها را می‌نوشتم. هر چه پیش دکتر رفتم درمان نشد. خیلی گرفته و ناراحت بودم. چند ماه بعد خانم بنده برای رفع درد دندان، پیش دکتر رفت. وقت کشیدن دندان ترس و وحشتی برایش پیدا شد. دندانپزشک می‌پرسد: چرا می‌ترسی؟ می‌گوید: شوهرم دندانی کشید و جریان را کلاً برای دکتر می‌گوید. دکتر می‌گوید: عجب! آن شوهر شماست؟ می‌گوید: آری. دکتر می‌گوید: در عمل جراحی رگ گویایی صدمه دیده و قطع شده و این باعث لال شدن ایشان است و دیگر فایده ندارد. زن خیلی ناراحت به خانه برمی‌گردد و شب خوابش نمی‌برد. مرد می‌نویسد: چرا ناراحتی؟ می‌گوید: جریان این است که دکتر گفته شما خوب نمی‌شوید. ناراحتی مرد زیادتر شده و به تهران می‌آید خدمت آقای علوی می‌رسد. ایشان می‌فرماید: راهنمایی من این است که چهل شب چهارشنبه به مسجد جمکران بروی، اگر شفایی هست در آنجاست. تصمیم جدی می‌گیرد و لذا از مشهد که بر می‌گردد برای چهل هفته بلیط تهیه می‌کند که شب‌های سه شنبه در تهران و شب‌های چهارشنبه به مسجد جمکران مشرف شود. در هفته ۳۸ که نماز می‌خواند و برای صلوات سر به مهر می‌گذارد؛ یک وقت متوجه می‌شود که همه جا، نورانی شد و یک آقایی وارد و مردم به دنبال او هستند؛ می‌گویند حضرت حجت است. خیلی ناراحت می‌شود که نمی‌تواند سلام بدهد. لذا در کناری قرار می‌گیرد ولی حضرت نزدیک او آمده و می‌فرمایند: «سلام کن.» اشاره به زبان می‌کند که من لالم والا بی ادب نیستم. حضرت بار دوم می‌فرماید: «سلام کن.» بلافاصله زبانش باز می‌شود و سلام می‌گوید. ناگهان خود را در حال سجده می‌بیند. 📚منبع شیفتگان حضرت مهدی(عج)، قاضی زاهدی، ج ۱، ص ۱۲۸ حدیث اهل بیت(ع)، یدالله بهتاش، ص ۳۶۹ .
. 🟧 نظارت حضرت ولی عصر(عج) بر فتاوای شیخ مفید کسی از افراد دهاتی به خدمت شیخ مفید رسید و سوالاتی کردُ از جمله اینکه زنی حامله فوت کرده و حملش زنده است آیا باید شکم آن زن را شکافت و طفل را بیرون آورد یا اینکه آن حمل را با او دفن کنیم؟ شیخ فرمود: «با همان حمل او را دفن کنید.» آن مرد برگشت. در بین راه دید که سواری پشت سر او می‌تازد و می‌آیدُ چون نزدیک رسید گفت: «ای مرد شیخ مفید فرمود که شکم آن زن را بشکافید و طفل را بیرون آورید و زن را دفن کنید.» آن مرد چنین کرد بعد از چندی جریان را برای شیخ نقل کرد. شیخ فرمود: من کسی را نفرستادم و معلوم است که آقا حضرت صاحب‌الزمان علیه السلام بوده است. الحال که در احکام شرعی خبط و خطا می‌کنیم همان بهتر که دیگر فتوا ندهیم. پس در خانه را بست و بیرون نیامدُ ناگهان از حضرت صاحب‌الامر علیه‌السلام توقیعی به دست شیخ رسید که: «بر شماست که فتوا بدهید و بر ماست که شما را نگذاریم در خطا واقع شوید.» پس شیخ بار دیگر بر مسند فتوی نشست. 📚منبع قصص العلما، تنکابنی، صفحه ۳۹۹ حدیث اهل بیت(ع)، یدالله بهتاش، ص ۳۸۸ .
. 🔶 دستور صاحب‌الزمان(عج) به شیعیان و دوستان حضرت آیت الله حاج میرزا احمد سیبویه ساکن تهران از آقای شیخ حسین سامرایی که از اتقیای اهل منبر در عراق بود نقل فرمود: در ایامی که در سامرا مشرف بودم روز جمعه طرف عصر در سرداب مقدس رفتمُ دیدم غیر از من احدی نیست و من حالی پیدا کردم و متوجه مقام صاحب‌الامر علیه‌السلام شدم. در آن حال صدایی از پشت سرم شنیدم که به فارسی فرمود: «به شیعیان و دوستان ما بگویید که خدا را قسم دهند به حق عمه‌ام حضرت زینب سلام الله علیها که فرج ظهور مرا نزدیک گرداند.» 📚منبع گنجینه دانشمندان، شریف رازی، جلد ۱، صفحه ۱۹۸ حدیث اهل بیت(ع)، یدالله بهتاش، ص ۳۹۱ .
🔶 سخنان امام باقر(ع) در مورد زمان ظهور صاحب الزمان(عج) عمر بن ثابت، از پدرش و او هم از امام باقر علیه‌السلام حدیث طولانی را نقل می‌کند که حضرت در بخشی از آن حدیث فرمودند: «مهدی علیه‌السلام وارد کوفه می‌شود و این در حالی است که در آنجا سه پرچم برافراشته شده که با هم مخالفند، پس همه آن‌ها مطیع آن حضرت می‌شوند و ایشان پس از ورود به کوفه بالای منبر رفته و خطبه‌ای ایراد می‌فرماید که مردم از شدت گریه نمی‌فهمند که حضرت چه‌ می‌گوید.» این معنای کلام رسول خدا صلی الله علیه و آله است که فرمودند: «گویا حسنی و حسینی را می‌بینم که بیرق بلند کرده‌اند و هرکدام مدعی خلافت هستند. حسنی بیرق را به حسینی تحویل داده و همه با او بیعت می‌کنند.» 📚منبع الغیبه، شیخ طوسی، ترجمه مجتبی عزیزی، ص۷۸۴ . 🔔 نشانه‌های ظهور امام زمان(عج) به روایت امام صادق(ع) محمّد بن مسلم گويد: شنيدم كه امام صادق عليه‌السّلام مى‌فرمود: «پيش از ظهور قائم نشانه‌هايى از جانب خداى تعالى براى مؤمنان خواهد بود.» گفتم: فداى شما شوم آنها كدام است؟ فرمود: «قول خداى تعالى كه مى‌آزمائيم شما را يعنى مؤمنان را پيش از خروج قائم عليه السّلام.» «بِشَيْءٍ مِنَ الْخَوْفِ وَ الْجُوعِ وَ نَقْصٍ مِنَ الْأَمْوالِ وَ الْأَنْفُسِ وَ الثَّمَراتِ وَ بَشِّرِ الصَّابِرِينَ.» (ايشان را مى‌آزمائيم به چيزى از خوف) از پادشاهان بنى فلان در آخر سلطنت آنها و به واسطه گرسنگی، قيمتها (و كاستى در اموال)، كسادى داد و ستد و كمى سود (و كاستى در نفوس) به واسطه مرگ و مير فراوان (و كاستى در ثمرات) ، كمى ريعان زراعت (و صابران را مژده بده) در آن هنگام به تعجيل خروج قائم عليه‌السّلام. سپس فرمود: «اى محمّد! اين تأويل آيه است و خداى تعالى فرموده‌است. و تأويل آن را جز خدا و راسخان در علم نمى‌دانند.» 📚منبع کمال الدین و تمام النعمه، شیخ صدوق، ج۲، ص۵۵۵ . 📢 به دین صاحب‌الامر چنگ بزنید یمان تمّار گفته‌است: در خدمت حضرت صادق(ع) نشسته بودیم که به ما فرمودند: «همانا برای صاحب الامر(عج) غیبتی است که چنگ زننده به دین او در آن زمان همانند کسی‌است که درخت خار را با دستش بتراشد. کدام شما خار درخت را با دستش نگاه می‌دارد؟» سپس مدّتی سر به زیر انداخت. آن گاه فرمود: «برای صاحب‌الامر غیبتی‌ است که بنده باید از خداوند پروا کرده، به دین او چنگ زند.» 📚منبع اصول کافی، شیخ کلینی، ج۲، ص۱۱۹ .
. 🏴 روضه حضرت صاحب الزمان(عج) در هنگام ظهور در روایات است که چون قائم ما ظاهر شود، بایستد در بین رکن و مقام در کعبه و به پنج ندا، ندا کند. ☘️ ندای اول: «الا یا اهل العالم انا الامام القائم. آگاه باشید ای مردم عالم، من همان امام قیام کننده هستم.» ☘️ ندای دوم: «الا یا اهل العالم انا الصمصام المنتقم. آگاه باشید ای مردم عالم،من شمشیر تیز و برانی هستم که از ظالمان انتقام می‌گیرم.» ☘️ ندای سوم: «الا یا اهل العالم ان جدی الحسین (ع) قتلوه عطشانا. آگاه باشید ای مردم عالم، من کسی هستم که جدم حسین(ع) را لب تشنه به شهادت رساندند.» ☘️ ندای چهارم: «الا یا اهل العالم ان جدی الحسین(ع) طرحوه عریانا. آگاه باشید ای مردم عالم، من کسی هستم که بدن جدم حسین(ع ) عریان بر زمین افکندند.» ☘️ ندای پنجم: «الا یا اهل العالم ان جدی الحسین(ع) سحقوه عدوانا. آگاه باشید ای مردم عالم، من کسی هستم که بدن جدم حسین(ع) را عریان زیر سم اسبان نرم و له کردند.» 📚منبع الزام الناصب، یزدی حائری، ص ۲۱۲ عج .
. 🛑 خوب و بد از هم جدا می‌شوید احمد بن محمّد بن ابی نصر گفته است که ابوالحسن امام رضا علیه‌السلام فرمودند: «بدانید به خدا قسم آنچه را که چشم‌هایتان را به سمت آن کشیده‌اید واقع نمی‌شود تا زمانی که تصفیه شده و خوب و بدتان از هم جدا شوند، تا زمانی که فقط عده کمی از شما بر عقیده خودشان ثابت قدم باقی بمانند. بعد این آیه را تلاوت کردند»: «أَمْ حَسِبْتُمْ أَنْ تُتْرَكُوا وَلَمَّا يَعْلَمِ اللَّهُ الَّذِينَ جَاهَدُوا مِنْكُمْ وَلَمْ يَتَّخِذُوا مِنْ دُونِ اللَّهِ وَلَا رَسُولِهِ وَلَا الْمُؤْمِنِينَ وَلِيجَةً ۚ وَاللَّهُ خَبِيرٌ بِمَا تَعْمَلُونَ.»(۱) «آیا چنین می‌پندارید که شما را [بدون آزمایش] به حال خود رها می‌کنند، در صورتی که هنوز خداوند معلوم نگردانیده که از شما چه کسانی اهل مجاهده‌اند و چه کسانی اهل صبرند.» 📚منبع (۱) سوره توبه، آیه ۱۶ الغیبه، شیخ طوسی، ص۵۸۹ . ⏺ ای شیعیان آل‌محمد(ص)، امتحان و آزمایش می‌شوید ابراهیم بن عمر یمانی از مردی نقل کرده و او هم از امام باقر (ع) نقل می‌کند که حضرت فرمودند: «ای جماعت شیعه و ای شیعیان آل‌محمّد! مثل سرمه‌ای که به چشم می‌کشند امتحان و آزمایش می‌شوید، چرا که صاحب سرمه و کسی که به چشمش سرمه می‌کشد، می‌داند کی سرمه وارد چشم می‌شود، امّا نمی‌داند که کی از چشمش خارج می‌شود. «[زمانی می‌آید که] بعضی از شما صبح که می‌شود خودشان را در شریعت و مذهب می‌بینند ولی وقتی که عصر می‌شود از ولایت و شریعت ما خارج شده است و یا این که بعد از ظهر و شب به امر ما معتقدند، ولی صبح که می‌شود از ولایت ما خارج شده است.» 📚منبع الغیبه، شیخ طوسی،‌ ص۵۹۲ . 🟠 هر حقی به صاحبش باز می‌گردد الملاحم و الفتن به نقل از ابو طفیل: پیامبر خدا صلی الله علیه و آله فرمود: «کار، با ما آغاز می‌شود و با ما پایان می‌گیرد، عدالت در آخرالزمان با ما برپا می‌شود و زمین با ما از عدل پر می‌شود، همان‌گونه که از ستم پر شده است و حق به ستم برده هر کسی، به دست مردی هم‌نام من، به صاحب حق باز گردانده می‌شود.» 📚منبع دانشنامه امام مهدی(عج)، ری شهری، ج۳، ص ۳۱ .