eitaa logo
گریزهای مداحی و گریز های مناجاتی
3.7هزار دنبال‌کننده
1.8هزار عکس
564 ویدیو
800 فایل
گریز زیارت عاشورا ، دعای کمیل و دعای توسل و جوشن کبیر https://eitaa.com/gorizhaayemaddahi
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
. شکست ناپذیری در برابر دشمنان به ویژه یهودیان؛ وعده ای از آیه ۱۱۱ سوره آل عمران لَن يَضُرُّوكُمْ إِلَّا أَذًى وَإِن يُقَاتِلُوكُمْ يُوَلُّوكُمُ الْأَدْبَارَ ثُمَّ لَا يُنصَرُونَ دشمنان، به‌ویژه یهودی‌ها، هرگز نمی‌توانند به شما ضربۀ کاری بزنند؛ ولی کمی دردسر برایتان درست می‌کنند. اگر هم با شما بجنگند، فوری پا به فرار می‌گذارند. هیچ وقت هم رنگ پیروزی را نمی‌بینند! .
صبحانه ایرانی 7 آبان.mp3
17.73M
🎧 بحث حدیث مواخات و برادری علیه السلام و صلی الله علیه و آله 📺 سیما 🔸 📆 دوشنبه، ۲۳ مهرماه 🎤
Kashani-14030718-MaziyateTalabegi-Hkashani_Com.mp3
37.95M
🎙 📋 مزیت طلبگی 📆 چهارشنبه ۱۸ مهر ماه ۱۴۰۳ ▪️ مدرسه فقهی امام باقر علیه السلام 🔸 در این جلسه مباحث زیر مطرح شده است: ▫️ نیاز با «الگوی میانی» در طلبگی ▫️ باید به حقیقتِ طلبگی برگردیم ▫️ ائمه علیهم السلام، امیرِ قلوب هستند ▫️ نتیجه ی تضعیفِ عالمِ ربّانی ▫️ امام سجّاد علیه السلام از دشمن «منبری» می سازد! ▫️ «طاووس بن کیسان» از امام سجّاد علیه السلام می گوید ▫️ لطافتِ امام سجّاد علیه السلام ▫️ کمک به فقرا در سیره ی امام سجّاد علیه السلام ▫️ نکته ای از صحیفه سجّادیه ▫️ روضه و توسّل به حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها 🎤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
Fadaeian_Haftegi_14030803_00.mp3
43.43M
📆 چهارشنبه ۳ آبان ماه ۱۴۰۳ 🔊 حجت الاسلام والمسلمین مرتضوی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. علیه السلام دین و دنیام، ذکرِ لبهام ای هستی و همه زندگی ات شده وقفِ بقای اصلِ اسلام در مقتل با، جسمِ عریان کامِ عطشان شده آبروی تو فدای خدا و حفظِ قرآن ای حسین جان، ای حسین جان... گر نبودی بخدا که اثر زِ شریعت و نورِ ایمان نبود جان داده اي چو نبی و علی و چو فاطمه از فتنه ی یهود گریه کنیم همه یادِ دمی که تو نیزه به گودالِ غم خوردی مثل یک گل زِ هجومِ ستم لبِ تشنه و غرقِ خون پژمردی ای وای ای وای ای وای ای وای... آه از حالِ، زارَت آقا روی دستت علی اصغرِ تو شده ذبحِ عظیمِ کرب و بلا جوانت شد، اِرباً اِربا وَ خمیده شده قامت تو به کنار تنش در اوج غمها واغربتا، واغربتا امّا اِی وای زِ اسارتِ اهل و عیالِ تو در کوفه و در شام زینب بود و شور و شادی و هِلهله و غمِ معجر و اِزدحام عالیجناب سرِ تو روی نیزه و گشته رقیه بی صبر و تاب رفته رباب پیِ یاری دینِ خدا به میانِ بزم شراب ای وای ای وای ای وای ای وای... ای استادِ، دانشگاهِ صبر و مَجد و بندگی و عبادت و عشق و شهامت یا ثارَالله در صراطِ، تو می مانیم ثابت قدم تا رسیم به سعادت و فیض شهادت یا ثارلله ان شاءالله، ان شاءالله قسم به عشق همه یاورِ نهضتِ سَیّد علی و روحُ اللهیم مُسلّح و جزوِ لشکریانِ خدا و سپاهِ حزبُ اللهیم ما می جنگیم با قبیله ی کافر و ظالم و کودک کُشِ یَهود تا که شود صَهیونیست حرامی و بی شرف و بی وِجدان نابود خوانمت با ناله و آه اَلعَجَل یا حُجّت الله... ✍ 🎤 .
• 🔴 زيارت معروفه به امين الله است كه در نهايت اعتبار است و در تمام كتب مَزارِيَّة و مصابيح نقل شـده است و علامه مجلسي(رحمه الله) فـرمود كه آن بهترين زيارات است از جهت متن و سند و بايد كه در جميع روضات مقدّسه بر اين مواظبت نمايند و كيفيّت آن چنان است كه به سندهاي معتبر روايت شده از جابر از امام محمد باقر (عليه السلام) كه امام زين العابدين (عليه السلام) به زيارت اميرالمؤمنين(عليه السلام) آمد و نزد قبر آن حضرت ايستاد و گريست و خواند 💠پس حضرت امام محمّد باقر(عليه السلام) فرمود كه هر كه از شيعيان ما اين زيارت و دعا را نزد قبر اميرالمؤمنين عليه السلام يا نزد قبريكي ازائمة(عليهم السلام) بخواندالبته حقّ تعالي اين زيارت و دعاء او را در نامه اي از نور بالا برد و مهر حضرت محمد(صلي الله عليه وآله)را بر آن بزند و چنين محفوظ باشد تا تسليم نمايند به قائم آل محمد علیه السلام پس استقبال نمايد صاحبش را به بشارت و تحيّت و كرامت انشاء الله تعالي 📚مفاتیح الجنان ............ . ♨️توصیه های امام زمان عجل الله فرجه به خواندن زیارت امین الله: در تشرف مرحوم حاج علی بغدادی به محضر امام زمان،او می‌گوید: همراه با امام زمان(علیه السلام) داخل حرم مطهر امام کاظم (علیه السلام) و امام جواد (علیه السلام) شدیم و به ضریح مقدس چسبیدیم و بوسیدیم.بعد به من فرمود: «زیارت بخوان.» گفتم: «سواد ندارم.» فرمود: «برایت زیارت بخوانم؟» عرض کردم: «آری» فرمود: «کدام زیارت را می‌خواهی؟» گفتم: «هر زیارت که افضل است.» فرمود: «زیارت امین الله افضل است.» آنگاه مشغول به خواندن زیارت امین الله شدند. 📚نجم الثاقب ، ص۴۵۵ ............. . ✍️ آیت الله مشکینی (رحمة الله علیه): مبادا روز شهادت یا ولادت امامی بگذرد، و شما آن امام را زیارت نکنید. در هر روزی که شهادت یا ولادت امامی است، به نیّت زیارت آن امام، یک زیارت امین الله که زیارت کوتاهی هم هست بخوانید تا جزء زائران آن امام محسوب شوید، و از برکات زیارت آن امام معصوم بهره‌مند گردید. زیارت یکی از مهم ترین و پربارترین ادعیه ماست که روایات عجیبی در مورد این زیارت وارد شده .
. . اَشْهَدُ اَنَّک جاهَدْتَ فِى اللَّهِ حَقَّ جِهادِهِ، وَعَمِلْتَ بِکتابِهِ، وَاتَّبَعْتَ سُنَنَ نَبِيهِ صَلَّى اللَّهُ عَلَيهِ وَآلِهِ، حَتّى‏ دَعاک اللَّهُ اِلى‏ جِوارِهِ، {*چقدر با اين مردم حرف زدي روز عاشورا،وقتي به همه چيز احتجاج كرد، حُجت آورد به عمامه پيغمبر،به شمشير پيغمبر،وقتي حَسَب و نَسَبش رو گفت،صدا زدن: يابن فاطمه! ما نمي فهميم تو چي ميگي... "و نحن غير تارکيک حتي تذوق الموت عطشا" دست ازت بر نمي داريم تا تشنه جون بدي...} {خدايا در راه عبادت تو خونش رو روي زمين ريختن} {حرمش رو مُباح اعلام كردن، هركي هرچي ميتونه براي زن و بچه اش غنيمت برداره،كوفيا برا خودتون سوغات جمع كنيد...همه اومدن سمت خيمه ها...} {يعني ميشه يه روزي همه با هم بريم كربلا،بين اين همه موكب ما يه جايي بايستيم،من هم براتون زيارت امین الله بخونم،"حسين جان! به خودت قسم دلم برا كربلات تنگ شده"} {مظلوم از اين دنيا رفتي آقاجان! اي غريبِ مادر!حسين....} .
مورخه۲-۸-۱۴۰۳حس-AudioConverter.mp3
38.84M
استاد آذری 🗓۱۴۰۳/۸/۲ شرح ﴿ وَ مُنْتَهَى مُنَايَ وَ غَايَةُ رَجَائِي
امین الله 1403.6.21.mp3
11.05M
قرائت مرثیه خوانی سالروز شهادت علیه‌السلام ۱۴۰۳/۶/۲۱
01.mp3
34.5M
📻 ۶ آبان ۱۴۰۳ 🎤 🕌 مجمع یاس کبود 🗓 یکشنبه ۱۴۰۳/۰۸/۰۶
برنامه سمت خدا. سه‌شنبه ۲۴ مهرماه ۱۴۰۳.mp3
14.98M
👆فایل صوتی برنامه سمت خدا با حضور استاد ماندگاری، سه‌شنبه ۱۴۰۳/۰۷/۲۴
برنامه سمت خدا. سه‌شنبه ۰۱ آبان‌ماه ۱۴۰۳.mp3
14.91M
👆فایل صوتی برنامه سمت خدا با حضور استاد ماندگاری، سه‌شنبه ۱۴۰۳/۰۸/۰۱
برنامه سمت خدا. سه‌شنبه ۰۸ آبان‌ماه ۱۴۰۳.mp3
14.51M
👆فایل صوتی برنامه سمت خدا با حضور استاد ماندگاری، سه‌شنبه ۱۴۰۳/۰۸/۰۸
. صلوات: تنها دعايي هست كه حتما مستجاب مي شود. صلوات : بهترين هديه از طرف خداوند براي انسان است. صلوات : تحفه‌اي از بهشت است. صلوات : روح را جلا مي‌دهد. صلوات : عطري است كه دهان انسان را خوشبو مي‌كند. صلوات : نوري در بهشت است. صلوات : نور پل صراط است. صلوات : شفيع انسان است. صلوات : ذكر الهي است. صلوات : موجب كمال نماز مي‌شود. صلوات : موجب كمال دعا و استجابت آن مي‌شود. صلوات : موجب تقرب انسان است. صلوات : رمز ديدن پيامبر در خواب است. صلوات : سپري در مقابل آتش جهنم است. صلوات : انيس انسان در عالم برزخ و قيامت است. صلوات : جواز عبور انسان به بهشت است. صلوات : انسان را در سه عالم بيمه مي‌كند. صلوات : برترين عمل در روز قيامت است. صلوات : سنگين‌ترين چيزي است كه در قيامت بر ميزان عرضه مي‌شود. صلوات : محبوب‌ترين عمل است. صلوات : آتش جهنم را خاموش مي‌كند. صلوات : فقر و نفاق را از بين مي‌برد. صلوات : زينت نماز است. صلوات : بهترين داروي معنوي است. صلوات : گناهان را از بين مي‌برد الّلهُمَّ‌صَلِّ‌عَلَی‌مُحَمَّدٍوَآلِ‌مُحَمَّدٍوَعَجِّلْ‌فرَجَهُم .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑 بخش اول👆 🎞《ویدیو آموزشی+معرفتی مدّاحی》 ┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄ 💯پالایش روح در مداح، واجبه؟ ✅ سه تا معنیِ پالایش روح؟ ✅ اگر نباشه چه اتفاقی می افته؟ ✅ شامل چه مواردی هست؟ ┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄ 📢 مدرّس: علـی‌حاجیـان‌فر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کی وی ۲۴۹ ریس پر فروش ترین ریس بازار باخدمات نیکران موتور ۱۸ماه گارانتی بیمه رایگان بدنه و ثالث ۲۵درصد پیش پرداخت ۱۲ماهه بدون سود نقدی ۱۲درصد تخفیف جشنواره فروش افسریه و از دست ندین هماهنگی ۰۹۳۹۶۱۱۲۶۰۶یعقوبیان ۰۹۱۹۲۱۱۸۰۳۹خانی https://eitaa.com/afsa112
. هی ببینمت ای بهترین پدیده ،الهی ببینمت خورشید من ،سپیده، الهی ببینمت این وعده ی خداست که روزی تو می رسی موعود برگزیده، الهی ببینمت ای آفتاب صبح تماشایی بهار روشن تر از سپیده، الهی ببینمت یا ایهالعزیز، به سجاده ی نیاز اشکم به ره دویده ، الهی ببینمت این اشک ها امان دلم را بریده اند ازپشت ابر دیده ،الهی ببینمت از بس ندیدمت شب هجران روی تو خواب از سرم پریده، الهی ببینمت موی سفید، زمزمه در گوش می کند عمرم به سر رسیده، الهی ببینمت ای یادگار و منتقم فاطمه بیا بر تربت شهیده، الهی ببینمت چشم انتظار توست «وفایی» و از همه یک زمزمه شنیده ، الهی ببینمت ✍ .
گریزهای مداحی و گریز های مناجاتی
. #هنر_و_ادبیات 💠 مباحثی درباره زبان حال (بخش دوم) 🔹تعریف زبان حال زبان حال، قولی فرضی و خیالی اس
. 💠 مباحثی درباره زبان حال (بخش سوم) 🔹چند نکته مهم درباره زبان حال سرایی 1️⃣ زبان حال به زبان قال، عمق و وسعت می‌بخشد؛ زوایای پنهان آن را که در مقاتل به آن اشاره نشده روشن می‌سازد. بنابراین با تکیه بر نکات مختصر تاریخی، می‌توان هزاران نکته ناگفته از هرنکته تاریخی استخراج کرد و عمق عاطفی و فکری مخاطب را افزایش داد. پس زبان حال، ابزاری تاثیرگذار در واکاوی و بیان ابعاد جریانات تاریخی است.(ص۱۱۵) 2️⃣ برای تحریک عواطف، شاعر از عنصر عاطفه شعری بهره می‌گیرد و از سوی دیگر، بهره‌گیری از مقاتل در شعر جز با زبان احساس معقول نیست. به عبارت دیگر عناصر تاریخی را با تشبیه و تجسّم، بیان مجازی و نیز با شگرد زبان حال باید بازآفرینی کرد، در غیر این صورت، اثرگذار و برانگیزاننده نخواهد بود. با تکیه بر این نکته می‌توان گفت، به‌کارگیری زبان حال، سهم عظیمی در اثرگذاری اتفاقات تاریخی در ذهن مخاطب دارد. 3️⃣ اولین نمونه زبان حال در ادب پارسی در دیوان قوامی رازی، شاعر قرن ششم دیده می‌شود، در قصیده‌ای با مطلع: روز دهم ز ماه محرم به کربلا ظلمی صریح رفت بر اولاد مصطفی در این شعر، زبان حال حضرت زهرا(علیهاالسلام) آمده است: (ص۱۸۱) زهرا و مصطفی و علی، سوخته ز درد ماتم‌سرای ساخته بر سدره منتهی در پیش مصطفی شده زهرای تنگ‌دل گویان که: چیست درد حسین مرا دوا؟ فرزند من- که هست تو را آشنای جان- در خون همی کند به مصاف اندر، آشنا از تشنگی، روانش بی‌‏صبر و بی‌‏شکیب گرمای کربلا شده بی‌‏حدّ و منتها... 4️⃣ مطالب موجود در مقاتل، اکثراً با زبان خشک علمی، به شکل کلّی و البته معقول و ذهنی است. این ویژگی‌ها در حکم ضعف برای مقاتل نیست اما مخاطب عام از آن بهره کافی نمی‌برد و صرفاً خواص- که اهل دانش و معرفتند- از این چشمه سیراب می‌شوند. از این جهت، کاربرد زبان حال فراتر از سطح بیان مقاتل ضرورت می‌یابد. (ص۱۲۰) شاخصه روش زبان حال‌سرایی، جزئی‌نگری است و همین امر، مخاطب ناآشنا با تاریخ را اقناع می‌کند. البته لازم است همواره در مسیر زبان حال‌گویی بر این نکته تاکید شود که گوینده (شاعر یا مداح)، دارد زبان حالی می‌گوید که ریشه در حقیقت دارد اما واقعیت ندارد. 5️⃣ زبان حال، معرفی شخص است با سخنانی که به او نسبت داده می‌شود؛ پس بُعد مدح و ستایش، تکریم عظمت و تجلی حماسه او نیز در کنار مرثیه مطرح می‌شود. برای همراه شدن مخاطب با شخص ممدوح، لازم است عواطف مخاطب تحریک شود و این هدف، جز با بیان حسّی تحقق نمی‌یابد. به فرض در معرفی «حبیب‌بن‌مظاهر» یا «زهیر» لازم است شاعر، سخنانی حسی و شورانگیز به او نسبت دهد تا مخاطب را از احوال درونی و احساسات عاشقانه او نسبت به امام، آگاه سازد. کربلا عشق است شوق کوی جانان می‌شوم جسم را وا می‌نهم، پا تا به سرجان می‌شوم تا ‌بپیوندم به اقیانوس عشقت یاحسین در کویر بی‌کسی رودی خروشان می‌شوم گرچه پیرم موج‌های خفته دارم در دلم بر سراب‌آلودگان دشت، طوفان می‌شوم پیرم اما مرگ در آغاز راهم مانده است زیر شمشیر شهادت رفته، رقصان می‌شوم آیه‌ای از خشم صفین را تلاوت می‌کنم خصم را در زندگی سرخط پایان می‌شوم حالیا در محضر قرآن ناطق بر عدو با زبان تیغ خود تفسیر قرآن می‌شوم جلوۀ نور خدا را در نگاهت دیده‌ام تا همیشه بر تو چون آیینه حیران می‌شوم کربلایت وادی غم‌های ناپیدای توست جلوه‌ای از آن غم پیدای پنهان می‌شوم من حبیبم حاجی از کاروان جامانده‌ات می‌رسم از راه و بر لطف تو مهمان می‌شوم سعی من از کوفه بود و کربلایم شد صفا پای تو ای کعبۀ مقصود، قربان می‌شوم تشنۀ لبیک ماندی در منای قرب دوست جوشش لبیک بر آن کام عطشان می‌شوم سیدمهدی حسینی وقتی مخاطب این سخنان را از زبان راوی اول شخص می‌شنود، احساس می‌کند مستقیماً از او دارد می‌شنود. از این رو، زبان حال در شعر برای او جنبۀ شهودی می‌یابد و تاثیر آن بیش‌تر می‌شود: من مهدی‌ام در دست تیغ انتقامم مادر! به قبر مخفی‌ات بادا سلامم مادر دلم خون است از بندم رها کن دستی برآور بر ظهور من دعا کن مادر شنیدم بارها از پا فتادی دیدی علی تنها بوَد باز ایستادی ای کاش بودم تا علی را یار بودم من جای تو بین در و دیوار بودم... غلامرضا سازگار (نخل میثم، ج۲، ص۵۷۵) .