eitaa logo
گریزهای مداحی و گریز های مناجاتی
5.5هزار دنبال‌کننده
1.8هزار عکس
614 ویدیو
840 فایل
گریز زیارت عاشورا ، دعای کمیل و دعای توسل و جوشن کبیر https://eitaa.com/gorizhaayemaddahi
مشاهده در ایتا
دانلود
. زاهد ظاهری ؟ 💠داستان نقل می‌کنند که مرحوم ملا احمد نراقی کاشانی، نویسنده کتاب اخلاقی«معراج السعادهًْ»، ساکن در کاشان بود. درویشی که کتاب معراج السعادهًْ و بخش زهد و پارسایی آن کتاب را خوانده بود، نزد ملا احمد نراقی آمد و دید ملا احمد زندگی و دستگاه مرتبی دارد (چون ایشان مرجع بود و مردم به خانه ایشان رفت و آمد می‌کردند). درویش، وقتی آن همه بیا و برو و شهرت و دستگاه محقق نراقی را دید، تعجب کرد که این استاد اخلاق ، چرا خودش زاهد و پارسا نیست! (با اینکه در کتاب معراج السعادهًْ آن همه راجع به زهد سخن گفته است) بعد از دو-سه روز که می‌خواست مرخص شود، مرحوم نراقی فهمیده بود که برای آن درویش، معمایی پیش آمده است. به او گفت: کجا می‌خواهی بروی؟ او عرض کرد: می‌خواهم به کربلا بروم. محقق نراقی فرمود: من هم می‌آیم. او گفت: من باید چند روز صبر کنم تا مهیا شوی. مرحوم نراقی فرمود: همین الان حاضرم. به راه افتادند تا به قم رسیدند. در قم، محقق نراقی دید رنگ صورت درویش تغییر کرد. از علت پرسید. او گفت: کشکولم را در کاشان جا گذاشته‌ام. محقق نراقی فرمود: کشکول در جای خودش هست. فعلاً برویم و بعد برمی‌گردیم و کشکول شما را می‌دهم. درویش گفت: من بدون کشکول نمی‌توانم زندگی کنم و علاقه به آن دارم. باید برگردیم وآن را بردارم. مرحوم نراقی همانجا فرصت را به دست آورد؛ به او فهماند که زهد اسلام یعنی چه؟ زاهد آن نیست که در جامعه نباشد؛ شهرت نداشته باشد؛ یا ریاست نداشته باشد. زاهد کسی است که دلبستگی به چیزی یا به کسی جز خدا نداشته باشد و دلبستگی ولو به کشکول باشد، زاهد نیست. .
. إِلَهِي كَيْفَ أَنْقَلِبُ مِنْ عِنْدِكَ بِالْخَيْبَةِ مَحْرُوماً وَ قَدْ كَانَ حُسْنُ ظَنِّي بِجُودِكَ أَنْ تَقْلِبَنِي بِالنَّجَاةِ مَرْحُوما خدایا چگونه از بارگاهت با نومیدى و محرومیت بازگردم، درحالی که خوش گمانی ام به بخشش وجودت این بوده که مرا نجات یافته و بخشیده باز می گردانى شقی رسیده ام اینجا، سعید برگردم عذا رسیده ام امّا چو عید برگردم شبیه ابر سیاهی که شد ز گریه سفید به گریه آمده ام روسفید برگردم به گریه آمده ام آبرو بیابم باز که تا دوباره به رویی جدید برگردم اگر چه دست تهی آمدم ولی ای‌ کاش که دست پُر ز "لَدَینا مَزید" برگردم منی که دل به هوای تو بسته ام یارب چگونه از کرمت نا امید برگردم؟! اگر چه لایق این آرزو نِیَم امّا بگیر جان مرا تا شهید برگردم ۲۷ شعبان ۱۴۴۴ .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
. باز اومدم نجوا کنم وَاسمَع نِدایی سفره ی دل رو واکنم وَاسمَع دُعایی ازمن نداری بنده ای بدتر میدونم جز تو ندارم من کسی رو مهربونم تو پرده پوشی کردی و من بی حیایی چوب خط من پُره دیگه از بی وفایی اون یخ فروشم که رو دستش مونده یخ‌هاش عمرم داره آب میشه می فهمیدم ای کاش عمری دویدم تا رسیدم به سرابی دیر اومدم اَفنیتُ عُمری وَ شَبابی من از خودم از این دل وامونده خستم هر روز توبه کردم و فرداش شکستم دنیا زمینم زد بگیر دستم روپاشم خیلی میترسم از چشت افتاده باشم اُنظُر اِلَیَّ حال زارم رو نگا کن اَقبِل عَلَیَّ اومدم آغوش وا کن توی بساط من نمونده حتی آهی یا سَیِّدی مُولایَ رَبّی وَ اِلهی محشر که زنجیر گناهام بسته پامو من مطمئنم میشناسه مادر صدامو هر چی باشه گریه کن داغ عزاشم گریه کن بغض گلوی مجتبا شم سخته پسرباشه و با چشماش ببینه که مادرش افتاده و نقش زمینه ✍ .
متن_رنگی_مبلغین.pdf
18.01M
🌙pdf فیش منبر ماه رمضان 📜 عنوان: زندگی با آیه‌ها ۳۰جلسه منبر کامل 👥️️مخاطب: ویژه مسجد، هیأت و همه فضاهای تبلیغی
متن_رنگی_طرح_درس_نوجوان.pdf
21.37M
🌙طرح درس ماه رمضان 📜 عنوان: زندگی با آیه‌ها 🔹۳۰جلسه محتوای کلاسداری 👥️️ مخاطب: ویژه نوجوانان و دانش‌آموزان دبیرستان
عایت امام حسینن به شیخ جعفر شوشتریی.mp3
2.1M
🎵 | توسل شیخ جعفر شوشتری به امام حسین (ع) برای اینکه نمی توانست منبر برود.
گریزهای مداحی و گریز های مناجاتی
. . قابل توجه اونایی که میگن گریه غم میاره و ... توجه:🔽 بعد از این همه گریه ،قیامت با ما چه خواهند ک
. چند سالی بود که معنی و تفسیر آیه "وَ سيقَ‏ الَّذينَ‏ اتَّقَوْا رَبَّهُمْ إِلَى الْجَنَّةِ زُمَراً" مؤمنان را به‌سمت بهشت می‌کشند، مرا به خود مشغول کرده بود! از خود پرسیدم در این آیه چرا گفته شده به سمت بهشت می‌کشند "چون واژه کشیدن در جایی به کار می‌رود که شخصی متمایل به آمدن نباشد، پس او را به‌زور ببرند." تمام کتب و تفاسیر مختلف را دیدم و نتیجه‌ای حاصل نشد تا این‌که به روایتی از امام صادق(علیه‌السلام) برخورد کردم که می‌فرمایند: مومنان و دوستان سیدالشهدا(علیه‌السلام) در روز حساب از خدا می‌خواهند قبل از ورود به بهشت مولایشان حسین را ملاقات کنند… در ادامه این روایت آمده است: امام به دیدار محبان می‌آید، این ملاقات بسیار طولانی می‌شود! هر دو طرف غرق تماشا هستند و هیچ‌کدام چشم بر نمی‌دارند، نه امام، محبان خود را رها می‌کند نه دوستان، سیدالشهدا(علیه‌السلام) از مولای خود دل می‌بُرند. در این روایت بود که تفسیرآیه ۷۳ سوره زمر را متوجه شدم! ملاقات میان امام حسین(علیه‌السلام) و محبانش آن‌قدر طولانی می‌شود که خداوند به مأموران بهشت می‌فرماید این مؤمنان و دوستان حسینیم را به طرف بهشت بکشید تا ملاقات پایان یابد. این نشان از زیبایی محبت امام حسین(علیه‌السلام) در قلوب محبان آن حضرت است. ✍🏻 آیت الله شیخ بشیر نجفی از مراجع نجف ................... تصویر قشنگی ست که در صحنه محشر ما دورحسینیم ،بهشت است که مات است صلی الله علیه علیک یا ابا عبدالله ..
4_5994759869645722351.mp3
47.14M
📻 بشنوید | 🎤 🕌 مجمع یاس کبود 🗓 یکشنبه ۱۴۰۲/۱۲/۱۳ آداب نوکری الإمامُ الصّادقُ عليه السلام : عَلَى العاقِلِ أن يَكونَ عارِفا بِزَمانِهِ ، مُقبِلاً عَلى شَأنِهِ ، حافِظا لِلِسانِهِ . امام صادق عليه السلام : بر خردمند است كه زمان خود را بشناسد، به كار خويش بپردازد و زبانش را نگه دارد. شَأنِ نوکر اهلبیت بعضی امور، مشکل شرعی ندارد اما شأن فرد در آن کار حفظ نشده آیا میخواهیم رسانه مان حسینی شود یا؛ امام حسین را رسانه ای کنیم. البته که رسانه باید حسینی باشد. زائر هم شأن دارد(مُقبِلاً عَلى شَأنِهِ) خادم الحسین حضرت عباس بود. پیرغلام حبیب بن مظاهر بود... ما خادمِ گریه کنان امام حسین هستیم میگفت ما هیچ وقت با پسرانمان نمیریم حرم ... حافِظا لِلِسانِهِ ؛ یعنی هر روایت مستندی را هم نخوانی ، نمیشه روضه ی نوامیس اهلبیت که شأن دارد را بخوانی و زنده بمانی ... در تواریخ کربلا و عاشورا آمده است که حضرت سیدالشهدا علیه السلام در خطبه‌ای فرمودند: ألَا وَ إِنَّ الدَّعِی ابْنَ الدَّعِی قَدْ رَکَزَ مِنَّا بَینَ اثْنَتَینِ بَینَ الْمِلَّةِ وَ الذِّلَّةِ وَ هَیهَاتَ مِنَّا الدَّنِیئَةُ یأْبَى اللَّهُ ذَلِکَ وَ رَسُولُهُ وَ الْمُؤْمِنُونَ ... هان، هم‌اکنون این فرد دَعِی ابْنَ الدَّعِی [عبیدالله] ، در انتخاب دو چیز پافشارى مى‌کند: یا عقیده و ایمان و یا پذیرش خوارى و مذلّت؛ درحالى‌که هرگونه پستى از ما به دور است. خداوند و پیامبر و مؤمنان و نیز پاک‌دامنان و افراد باغیرت و شخصیت‌هاى سربلند نمى‌پسندند که طاعت فرومایگان را بر قتلگاه بزرگواران ترجیح دهیم.
4_5994759869645722339.mp3
26.76M
| نکته ۱۳ اسفند ۱۴۰۲ 🎤 🕌 مجمع یاس کبود 🗓 یکشنبه ۱۴۰۲/۱۲/۱۳ حضور در مجالس مداحان مهمان در شهرمان الزامیست انتخاب شعری که سریع الاثر باشد اجزای روضه مهمترین نقطه روضه ، گره مرثیه است، نحوه بیان گره مرثیه خیلی مهم است تا با جانسوز ترین کلمات، روضه تمام شود بعد از تقلید و برای مستقل خوانی چه کار کنیم ... چگونه روایات و ادبیاتِ مقتل را به روضه ای روان تبدیل کنیم ( استفاده از جملاتی که مداحان مطرح استفاده کرده اند) در موالید اهلبیت ، روضه خوانی اصل نیست ،مگر اینکه مستمع، در مدیحه خوانی منقلب شده باشد و در اینجا باید روضه ای عاطفی و مختصر خوانده شود. بیان فضائل ظاهری مخدرات اهلبیت، کاری پسندیده نیست، اما اگر از زبان اهلبیت گفته شود، قابل بیان است