eitaa logo
گریزهای مداحی و گریز های مناجاتی
5.5هزار دنبال‌کننده
1.8هزار عکس
613 ویدیو
835 فایل
گریز زیارت عاشورا ، دعای کمیل و دعای توسل و جوشن کبیر https://eitaa.com/gorizhaayemaddahi
مشاهده در ایتا
دانلود
. ✳️ شب نیمه شعبان، شبی برای خاندان پیامبر(ص) از امام صادق(ع) روایت شده است که پدر بزرگوارش (در پاسخ کسی که از فضیلت شب نیمۀ شعبان پرسیده بود) فرمود: این شب، برترین شب‌ها پس از شب قدر است. خداوند سبحانه و تعالی در این شب، فضلش را بر بندگان جاری می‌سازد و از منت خویش، گناهان آنان را می‌بخشد. پس بکوشید در این شب به خداوند سبحانه و تعالی نزدیک شوید. همانا این شب، شبی است که خداوند سبحانه و تعالی به وجود خود سوگند خورده‌است که در آن، درخواست کننده‌ای را (تا آن‌گاه که درخواست گناه نداشته باشد) از درگاه خود نراند. این شب، شبی است که خداوند سبحانه و تعالی آن‌را برای ما خاندان قرار داده است؛ همچنان‌که شب قدر را برای پیامبر(ص) قرار داده است؛ پس بر دعا و ثنای خداوند تعالی بکوشید، که هرکس در این شب صد بار او را تسبیح گوید، و صد بار حمد الهی را بر زبان جاری سازد و صد بار زبان به تکبیر گشاید و صد بار بگوید: «لا اله الا الله»، خداوند سبحانه و تعالی از سر فضل و احسانی که بر بندگان دارد، همۀ گناهان او را بیامرزد و درخواست‌های دنیایی و آخرتی او را برآورده سازد. چه درخواست‌هایی که بر خداوند سبحانه و تعالی اظهار کرده و چه درخواست‌هایی که اظهار نکرده و خداوند سبحانه و تعالی با علم خود بر آن‌ها آگاه است. 📚منبع بحارالانوار، علامه مجلسی، ،ج ۹۴، ص ۸۵ الدر المنثور فی التفسیر بالماثور، سیوطی، ج۶، ص۲۷ .
. 🌹 ولادت امام زمان(عج) حکیمه خاتون خواهر امام هادی علیه‌السلام گوید: چون حضرت صاحب الامر(عج) متولد شد نوری از او ساطع گردید که به آفاق آسمان پهن شده و مرغان سفید دیدم که از آسمان به زیر می‌آمدند و بال‌های خود را بر سر و روی بدن آن حضرت می‌مالیدند و پرواز می‌کردند. پس حضرت امام حسن(ع) مرا آواز داد که: «ای عمه فرزند مرا برگیر و نزد من بیاور.» چون برگرفتم او را ختنه کرده و ناف بریده و پاک و پاکیزه یافتم و بر ذراع (بازوی) راستش نوشته بود که «جاء الحق و زهق الباطل ان الباطل کان زهوقا؛ یعنی حق آمد و باطل مضمحل شده و محو گردید. پس به درستی که باطل مضمحل شد و ثبات و بقا ندارد.» حکیمه گفت: که چون آن فرزند سعادتمند را به نزد آن حضرت بردم همینکه نظرش بر پدرش افتاد سلام کرد. حضرت او را گرفت و زبان مبارک بر دو دیده‌اش مالید و در دهان و هر دو گوشش زبان گردانید و بر کف دست چپ او را نشانید و دست بر سر او مالید و گفت: «ای فرزند! سخن بگو به قدرت الهی.» صاحب الامر استعاذه فرمود و گفت: «بسم الله الرحمن الرحیم و نریدان نمن علی الذین استضعفوا فی الارض و نجعلهم ائمة و نجعلهم الوارثین. و نمکن لهم فی الارض و نری فرعون و هامان و جنود هما منهم ما کانوا یحذرون.» این آیه کریمه موافق احادیث معتبره در شأن آن حضرت و آیه بزرگوار آن حضرت نازل شده و ترجمه ظاهرش این است که می‌خواهیم منت گذاریم بر جماعتی که ایشان را ستمکاران در زمین ضعیف گردانیده‌اند و بگردانیم ایشان را پیشوایان در دین و بگردانیم ایشان را وارثان زمین و تمکن و استیلا بخشیم ایشان را در زمین و بنماییم فرعون و هامان و لشکرهای ایشان را از آن امامان آنچه را حذر می‌کردند. 📚منبع منتهی الامال، شیخ عباس قمی عج عج .
. 📗 نصّ خداى تعالى بر امامت و قیام صاحب الزمان(عج) خدای تعالی در معراج به پیامبر(ص) فرمود: «من پس از تو علمت را به علی ابن ابی طالب دادم و او را وزير و جانشين پس از تو بر اهل و امّتت قرار دادم، به خاطر قصد خود كه هر كه او را دوست بدارد به بهشت درآورم و مبغوض و دشمن و منكر ولايت او را پس از تو به بهشت داخل نمى‌سازم.» «پس كسى كه بغض او را داشته باشد بغض تو را داراست و كسى كه بغض تو را داشته باشد بغض مرا داراست و كسى كه او را دشمن بدارد تو را دشمن داشته‌است و كسى كه با تو دشمنى كند با من دشمنى كرده‌است و كسى كه او را دوست بدارد تو را دوست داشته‌است و كسى كه تو را دوست داشته‌باشد مرا دوست داشته‌است و اين فضيلت را براى او قرار دادم.» «و بر تو نيز عطا كردم كه از صلب او يازده مهدى خارج سازم كه همه آنها از ذرّيّه تو از فرزندان بكر بتول خواهد بود و آخرين ايشان كسى‌است كه عيسى بن مريم پشت سر او نماز مى‌خواند و زمين را از عدل آكنده سازد، همچنان كه از ظلم و جور پر شده‌باشد، به واسطه او نجات مى‌دهم و از هلاكت باز مى‌دارم و هدايت مى‌كنم و از ضلالت جلوگيرى مى‌كنم و به واسطه او كوران را بينا و بيماران را شفا خواهم داد.» پیامبراکرم(ص)گفت: «الهى و سيّدى! آن چه كس خواهد بود؟» خداى تعالى وحى فرمود: «آنگاه كه علم برداشته شود و جهل آشكار گردد، قاريان فراوان شوند و عمل به قرآن اندک شود و كشتار فراوان گردد و فقهاى هادى اندک و فقهاى گمراهى و خائنان و شعراء افزون شوند و امّت تو قبورشان را مسجد كنند، قرآنها زيور و مساجد زينت شود و جور و فساد افزون گردد و منكر آشكار شده و امّتت بدان فرمان دهند و از معروف باز دارند و مردان به مردان اكتفا كنند و زنان با زنان در آميزند و اميران كافر شوند و اولياى آنها فاجر و يارانشان ظالم و انديشمندان آنها فاسق گردند آنگاه یکی از فرزندان حسین بن علی قیام کند.» 📚منبع کمال الدین و تمام النعمه، شیخ صدوق، ص ۴۷۰ . 🟢 روايت پيامبر اكرم(ص) در مورد حضرت مهدی(عج) پیامبر(ص)درباره قائم امتش فرمود: «ايشان را دوست نمى‌دارد مگر كسى كه ولادتش پاكيزه باشد و كينه آنها را به دل نمى‌گيرد مگر كسى كه ولادتش ناپاك باشد، و با ايشان موالات نكند مگر مؤمن و معادات نكند مگر كافر، كسى كه يكى از آنان را انكار كند مرا انكار كرده‌است و كسى كه مرا انكار كند خدا را انكار كرده‌است و هر كس از روى عناد با يكى از ايشان مخالفت ورزد با من مخالفت كرده‌است و كسى كه با من مخالفت كند با خداى تعالى مخالفت ورزيده‌است، زيرا طاعت ايشان، طاعت من و طاعت من، طاعت خداست.» 📚منبع کمال الدین و تمام النعمه، شیخ صدوق، ص٤٩٣ نقل با تلخیص .
. ✳️ اخبار اميرالمؤمنين(ع) از غيبت امام زمان(عج) اصبغ بن نباته گويد: بر اميرالمؤمنين عليه‌السّلام وارد شدم و ديدم در انديشه فرو رفته و با انگشت بر زمين خطّ مى‌كشد، گفتم اى اميرالمؤمنين چرا شما را انديشناك مى‌بينم و چرا بر زمين خط مى‌كشيد؟ آيا به زمين و خلافت در آن رغبتى داريد؟ فرمود:«لا و اللَّه، نه به آن و نه به دنيا هيچ روزى رغبتى نداشته‌ام و ليكن در مولودى انديشه مى‌كنم كه از سلاله من و فرزند من است او مهدىّ است و زمين را پر از عدل و داد مى‌سازد، همان‌گونه كه پر از ظلم و جور شده باشد، او را غيبت و حيرتى‌است كه اقوامى در آن گمراه شده و اقوامى ديگر در آن هدايت يابند.» گفتم: اى اميرالمؤمنين! چنين چيزى واقع خواهد شد؟ فرمود: «آرى، همان‌گونه كه او آفريده شده داراى غيبت نيز خواهد بود، تو از كجا اين امر را مى‌دانى؟ اى اصبغ! آنها بهترين اين امّت به همراه نيكان اين عترت خواهند بود.» گفتم: بعد از آن چه خواهد شد؟ فرمود: «سپس خداوند هر چه بخواهد كند كه او را ارادت و غايات و نهاياتى است.» 📚منبع کمال الدین و تمام النعمه، شیخ صدوق، ص ۵۴۰ .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
. ✅ روایت زراره از امام صادق(ع) در مورد شناخت امام زمان(عج) حضرت صادق علیه السلام فرمودند: «نداكننده‌اى قائم عليه‌السّلام را به نام مى‌خواند.» گفتم: نداى خاصّ است يا نداى عامّ؟ فرمود: «نداى عامّ است و هر ملّتى به زبان خود آن را مى‌شنود.» گفتم: پس چه كسى با او مخالفت مى‌كند در حالى كه او را به نام مى‌خوانند؟ فرمود: «ابليس آنان را رها نمى‌كند و در آخر شب ندا مى‌كند و مردم را به شكّ وا مى‌دارد.» 📚منبع کمال الدین و تمام النعمه، شیخ صدوق، ج۲، ص۵۵۷ . 🟢 سخن امام صادق(ع) درباره یاران امام مهدی(عج) امام صادق علیه‌السلام: «هر کس دوست می‌دارد از یاران حضرت قائم علیه‌السلام باشد باید که منتظر باشد و در این حال به پرهیزکاری و اخلاق نیکو رفتار نماید، در حالی که منتظر است، پس چنانچه بمیرد و پس از مردنش قائم علیه‌السلام به پاخیزد، پاداش او همچون پاداش کسی خواهد بود که آن حضرت را درک کرده‌است، پس کوشش کنید و در انتظار بمانید، گوارا باد بر شما [این اجر] ای گروه مشمول رحمت خداوند!» 📚منبع الغیبه، نعمانی، ص۲۰۰ .
. ❇️ اصحاب مهدی علیه‌السلام همگی جوان هستند حکیم بن سعد از امیرالمؤمنین علیه‌السلام نقل می‌کند که حضرت فرمودند: «اصحاب مهدی علیه‌السلام همگی جوان هستند و پیر در میانشان نیست، مگر به اندازه سرمه چشم و به اندازه نمک زاد و توشه، و کمترین زاد وتوشه سفر، نمک است.» 📚منبع الغیبة، شیخ طوسی، ترجمه مجتبی عزیزی، ص۷۹۳ ‌..... هده بدید هدیه بگیرید برا علی ابن حسین بمیرید
. 🌸 دیدار صاحب الزمان(عج) عبد اللَّه بن جعفر گويد: از محمّد بن عثمان عمرى پرسيدم: آيا صاحب الأمر را ديدى؟ گفت: آرى و آخرين ديدار نزد بيت اللَّه الحرام بود و مى‌گفت: بار الها! آنچه به من وعده فرموده‌اى برآور.» عبد اللَّه بن جعفر گويد: از محمّد بن عثمان عمرى شنيدم كه مى‌گفت: او- صلوات اللَّه عليه- را ديدم كه در مستجار به پرده‌هاى كعبه آويخته بود و مى‌گفت: «بار الها! از دشمنان من انتقام بگیر.» 📚منبع کمال الدین و تمام النعمه، شیخ صدوق، ج۲، ص۱۷۱،۱۷۲ . 🌹 بشارت به مهدی صاحب الزمان(عج) پیامبر خدا(ص) فرمودند: «شما را به مهدی بشارت می‌دهم. میان امّتم برانگیخته می‌شود، هنگامی که اختلاف و زلزله فراوان شود. او زمین را از عدل و داد پر می‌کند، همان گونه که از ظلم و ستم پر شده است. ساکنان آسمان و زمین از او راضی می‌شوند.» 📚منبع الغیبه، شیخ طوسی، ص ۱۷۸، ح ۱۳۶ .......... ✔️ ریشه‌کن کردن فقر شنیدم که امام صادق(ع) فرمودند: «قائم ما، هنگامی‌که قیام کند، زمین به نور پروردگارش روشن می‌شود و زمین، گنج‌هایش را آشکار می‌کند، تا آن جا که مردم، آن گنج‌ها را روی زمین می‌بینند و برخی از شما در پی کسی هستند که با رساندن مالی به او، حق خویشاوندی را ادا کند و زکاتش را از او بپذیرد ولی کسی را نمی‌یابد که از او بپذیرد. مردم با آنچه خداوند از فضل خویش، روزی‌شان کرده‌است، بی‌نیاز از چیزهای دیگر شده‌اند.» 📚منبع الإرشاد، شیخ مفید، ج ۲، ص ۳۸۱ . ♻️ شبیه‌ترینِ مردم به پیامبر خدا(ص) پیامبر خدا(ص) فرمودند: «قائم، از فرزندان من است. نام او نام من، کنیۀ او کنیۀ من، اخلاق او اخلاق من و شیوۀ او شیوۀ من است. مردم را به دین و آیین من وا می‌دارد و آنها را به کتاب خدایم عز و جل فرا می‌خواند.» 📚 منبع کمال الدین و تمام النعمه، شیخ صدوق، ص ۴۱۱، ح ۶ .
. 🔵 اقتدای حضرت عیسی(ع) به حضرت مهدی(عج) روایات متعدد، از برگشت و حضور حضرت عیسی(ع) در جبهه حضرت حجت(عج) خبر داده‌اند. حضرت مسیح(ع)، حامی و مروّج حضرت حجت است که به هدایت مردم به‌ ویژه اهل‌ کتاب می‌پردازد. همچنین هنگام نماز جماعت به حضرت مهدی(عج) اقتدا می‌کند، چنان‌که پیامبر اعظم(صلی الله علیه و اله و سلم) به این موضوع اشاره فرموده است: «فینزل روح‌الله عیسی بن مریم فیصلّی خلفه.» «پس هنگام ظهور حضرت مهدی(عج)، عیسی بن مریم فرود می‌آید و پشت سر او (حضرت مهدی) نماز می‌خواند.» 📚منبع بحارالانوار، علامه مجلسی، ج ۵۱، ص ۷۱ . 🔶 اقامه نماز حضرت عیسی(ع) به امامت حضرت مهدی(ع) یکی از اتفاقات زیبای زمان ظهور، اقتدا کردن حضرت مسیح علیه‌السلام به حضرت مهدی علیه‌السلام است و همین اتفاق، باعث می‌شود تمام کسانی که به حضرت عیسی علیه‌السلام ایمان آورده‌اند، به امام زمان علیه‌السلام نیز ایمان بیاورند و نتیجه آن، فراگیری حکومت حضرت از مشرق تا مغرب خواهد بود. 📚منبع کمال الدین، شیخ صدوق، ج ۱، ص ۲۸۰ .
گریزهای مداحی و گریز های مناجاتی
. #امام_زمان 🔵 اقتدای حضرت عیسی(ع) به حضرت مهدی(عج) روایات متعدد، از برگشت و حضور حضرت عیسی(ع) در
. 📣 مسئولیت حضرت مسیح(ع) در دولت حضرت مهدی(ع) حضرت عیسی علیه‌السلام در دوران حکومت مهدوی دارای دو مسئولیت مهم می‌باشند: ۱- مقام وزارت بعد از این که حکومت حضرت برپا شد، حضرت مسیح علیه‌السلام به عنوان وزیر حضرت، برخی از امور را به دست گرفته و هموارکننده حرکت حضرت مهدی علیه‌السلام خواهد بود. (۱) از جمله اقدامات مهم حضرت مسیح علیه‌السلام در آن دوران، کشتن دجال خواهد بود و آن زمانی است که حضرت عیسی علیه‌السلام، با سپاه هفتاد هزار نفری یهود به رهبری دجّال روبرو می‌شود و حضرت عیسی خود را به او رسانده و با ضربتی او را به هلاکت می‌رساند. (۲) هر چند برخی از روایات کشته شدن دجال را به امام زمان علیه‌السلام نسبت داده‌اند، (۳) ولی شاید جمع آن به این است که کشته شدن دجال به دستور حضرت مهدی علیه‌السلام و با دست حضرت مسیح خواهد بود. ۲- مقام قضاوت سرانجام حضرت مسیح مقام قضاوت در بین مردم را به عهده خواهد گرفت و به دست اوست که صلیب‌ها از بین می‌رود. (۴) بنابراین، حضرت مسیح علیه‌السلام در ظهور حضرت مهدی علیه‌السلام جایگاه رفیعی دارد. * مقام خزانه‌داری در بعضی از روایت‌ها حضرت عیسی‌(ع) خزانه‌دار حضرت مهدی‌ معرفی شده است. (۵) در روایاتی از اهل تسنن حضرت مسیح خود را وزیر امام عصر(ع) معرفی می‌کند،(۶) که منصب قضاوت را بر عهده خواهد گرفت. (۷) مطابق روایتی در صحیح بخاری، عیسی‌(ع) پس از نازل شدن، صلیب مسیحیان را شکسته، خوک را می‌کشد (کنایه از حرام کردن خوردن گوشت خوک (۸)) و بر مسیحیان جزیه تعیین می‌کند و با آمدن وی مردم چنان بی‌نیاز می‌شوند که هیچ‌کس مالی را نمی‌پذیرد. (۹) 📚منبع (۱) التشریف بالمنن، ابن طاووس، ص ۱۷۴ (۲) تفسیر قمی، ج ۲، ص ۲۷۱ التفسیر القرآن العظیم، ابن کثیر، ج ۷، ص ۱۳۶ (۳) کمال الدین، شیخ صدوق، ج ۲، ص ۵۲۷ (۴) بشارة المصطفی، طبری عاملی، ص ۲۵۸؛ ینابیع المودة، قندوزی، ج ۳، ص ۳۵۷ (۵) حلیة الابرار، بحرانی، ج۶، ص ۴۲۹ (۶) الفتن، ابن‌حماد، ص۳۸۷ (۷) صحیح مسلم، دار احیاء التراث العربی، ج۱، ص۱۳۵ (۸) فتح الباری، عسقلانی، ج۴، ص۴۱۴ (۹) صحیح البخاری، ج۳، ص۱۳۶ عج .
. 🟫 شفای شخصی که لال شده بود توسط امام زمان(عج) حضرت آیت الله العظمی گلپایگانی در سال ۱۴۱۰ هجری قمری که در مشهد مشرف بودند شخصی به نام آقای بلورساز خادم، کشیک دوم آستان قدس رضوی آمد و معجزه‌ای را از حضرت امام زمان علیه‌السلام برای ایشان نقل کرد و این جریان را افرادی که آن آقا را قبل از لال شدن و در حین لالی و بعد از لالی دیده بودند در محضر آیت الله العظمی گلپایگانی شهادت دادند و نوار سخنان ایشان نیز هم‌اکنون موجود است. آقای بلورساز گفت: من مبتلا به درد دندان شدم، برای کشیدن دندان پیش دکتر رفتم. گفت غده‌ای هم کنار زبان شماست که باید عمل شود. با آن عمل من لال شدم و دیگر هر چه خواستم حرف بزنم نمی‌توانستم و همه چیزها را می‌نوشتم. هر چه پیش دکتر رفتم درمان نشد. خیلی گرفته و ناراحت بودم. چند ماه بعد خانم بنده برای رفع درد دندان، پیش دکتر رفت. وقت کشیدن دندان ترس و وحشتی برایش پیدا شد. دندانپزشک می‌پرسد: چرا می‌ترسی؟ می‌گوید: شوهرم دندانی کشید و جریان را کلاً برای دکتر می‌گوید. دکتر می‌گوید: عجب! آن شوهر شماست؟ می‌گوید: آری. دکتر می‌گوید: در عمل جراحی رگ گویایی صدمه دیده و قطع شده و این باعث لال شدن ایشان است و دیگر فایده ندارد. زن خیلی ناراحت به خانه برمی‌گردد و شب خوابش نمی‌برد. مرد می‌نویسد: چرا ناراحتی؟ می‌گوید: جریان این است که دکتر گفته شما خوب نمی‌شوید. ناراحتی مرد زیادتر شده و به تهران می‌آید خدمت آقای علوی می‌رسد. ایشان می‌فرماید: راهنمایی من این است که چهل شب چهارشنبه به مسجد جمکران بروی، اگر شفایی هست در آنجاست. تصمیم جدی می‌گیرد و لذا از مشهد که بر می‌گردد برای چهل هفته بلیط تهیه می‌کند که شب‌های سه شنبه در تهران و شب‌های چهارشنبه به مسجد جمکران مشرف شود. در هفته ۳۸ که نماز می‌خواند و برای صلوات سر به مهر می‌گذارد؛ یک وقت متوجه می‌شود که همه جا، نورانی شد و یک آقایی وارد و مردم به دنبال او هستند؛ می‌گویند حضرت حجت است. خیلی ناراحت می‌شود که نمی‌تواند سلام بدهد. لذا در کناری قرار می‌گیرد ولی حضرت نزدیک او آمده و می‌فرمایند: «سلام کن.» اشاره به زبان می‌کند که من لالم والا بی ادب نیستم. حضرت بار دوم می‌فرماید: «سلام کن.» بلافاصله زبانش باز می‌شود و سلام می‌گوید. ناگهان خود را در حال سجده می‌بیند. 📚منبع شیفتگان حضرت مهدی(عج)، قاضی زاهدی، ج ۱، ص ۱۲۸ حدیث اهل بیت(ع)، یدالله بهتاش، ص ۳۶۹ .
. 🟧 نظارت حضرت ولی عصر(عج) بر فتاوای شیخ مفید کسی از افراد دهاتی به خدمت شیخ مفید رسید و سوالاتی کردُ از جمله اینکه زنی حامله فوت کرده و حملش زنده است آیا باید شکم آن زن را شکافت و طفل را بیرون آورد یا اینکه آن حمل را با او دفن کنیم؟ شیخ فرمود: «با همان حمل او را دفن کنید.» آن مرد برگشت. در بین راه دید که سواری پشت سر او می‌تازد و می‌آیدُ چون نزدیک رسید گفت: «ای مرد شیخ مفید فرمود که شکم آن زن را بشکافید و طفل را بیرون آورید و زن را دفن کنید.» آن مرد چنین کرد بعد از چندی جریان را برای شیخ نقل کرد. شیخ فرمود: من کسی را نفرستادم و معلوم است که آقا حضرت صاحب‌الزمان علیه السلام بوده است. الحال که در احکام شرعی خبط و خطا می‌کنیم همان بهتر که دیگر فتوا ندهیم. پس در خانه را بست و بیرون نیامدُ ناگهان از حضرت صاحب‌الامر علیه‌السلام توقیعی به دست شیخ رسید که: «بر شماست که فتوا بدهید و بر ماست که شما را نگذاریم در خطا واقع شوید.» پس شیخ بار دیگر بر مسند فتوی نشست. 📚منبع قصص العلما، تنکابنی، صفحه ۳۹۹ حدیث اهل بیت(ع)، یدالله بهتاش، ص ۳۸۸ .