✌ رهبر انقلاب: مذاکره با آمریکا هوشمندانه، عاقلانه و شرافتمندانه نیست و هیچ تأثیری در رفع مشکلات کشور ندارد؛ دلیل؟ تجربه! / ما در دهه ۹۰ حدود دو سال با آمریکا و چندکشور مذاکره کردیم، معاهدهای تشکیل شد، اما آمریکاییها به همان معاهده عمل نکردند و هم شخصی که سر کار است آن را پاره کرد و عمل نکرد
🔹️رهبر انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار جمعی از فرماندهان نیروی هوایی و پدافند هوایی ارتش:
✏️اولاً مذاکره با آمریکا هیچ تاثیری در رفع مشکلات کشور ندارد. این را باید ما درست بفهمیم؛ اینجور به ما وانمود نکنند که اگر نشستیم پشت میز مذاکره با آن دولت، فلان مشکل یا فلان مشکل حل میشود. نخیر؛ از مذاکره با آمریکا هیچ مشکلی حل نمیشود.
دلیل؟ تجربه!
✏️ما در دهه ۹۰ نشستیم با آمریکا مذاکره کردیم حدود دو سال یک معاهدهای هم تشکیل شد. البته آمریکا تنها نبود، چند تا کشور دیگر هم بودند، لکن محور آمریکا بود، عمدتاً آمریکا بود. دولت ما نشست مذاکره کرد -دولت آن روز – رفتند، آمدند، نشستند، برخاستند، مذاکره کردند، گفتگو کردند، خندیدند، دست دادند، رفاقت کردند، همه کار کردند، یک معاهدهای تشکیل شد. در این معاهده طرف ایرانی خیلی هم سخاوت به خرج داد، خیلی امتیاز داد به طرف مقابل. اما همان معاهده را آمریکاییها عمل نکردند. همین شخصی که الان سر کار است، معاهده را پاره کرد. گفت پاره میکند و کرد؛ عمل نکردند. قبل از این که او بیاید هم همانهایی که این معاهده با آنها انجام گرفته بود، به معاهده عمل نکردند. معاهده برای این بود که تحریمهای آمریکا برداشته بشود، برداشته نشد تحریمهای آمریکا؛ تحریمهای آمریکا برداشته نشد! در مورد سازمان ملل هم یک استخوانی لای زخم گذاشتند که مثل تهدیدی همیشه بالا سر ایران وجود داشته باشد. این معاهده محصول مذاکرهای بود که دو سال - بیشتر یا کمتر - طول کشید.
✏️خب این تجربه است دیگر؛ از این تجربه استفاده کنیم. امتیاز دادیم، مذاکره کردیم، امتیاز دادیم، کوتاه آمدیم، اما نتیجهای که مقصودمان بود به دست نیاوردیم. همین معاهده را هم با همه این نقصهایی که داشت طرف مقابل خراب کرد، نقض کرد، پاره کرد.
✏️با یک چنین دولتی مذاکره نباید کرد، مذاکره کردن عاقلانه نیست، هوشمندانه نیست، شرافتمندانه نیست. ۱۴۰۳/۱۱/۱۹
🖼 #بسته_خبری
💻 Farsi.khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✌️ رهبر انقلاب: اگر آمریکاییها ما را تهدید کنند، تهدیدشان میکنیم، اگر تهدید خود را در مورد ما عملی کنند ما هم تهدید خود را عملی خواهیم کرد. اگر آمریکاییها به امنیت ملت ایران تعرض کنند ما هم بدون تردید به امنیت آنها تعرض خواهیم کرد
🔹فرمانده کل قوا، صبح امروز در دیدار فرماندهان نیروی هوایی و پدافند هوایی ارتش:
✏️آمریکاییها نشستند، روی کاغذ دارند نقشه جهان را تغییر میدهند. البته فقط روی کاغذ است، هیچگونه واقعیتی ندارد. دربارهی ما هم نظر میدهند، حرف میزنند، اظهار نظر میکنند، تهدید میکنند. ما اگر تهدیدمان بکنند، تهدیدشان میکنیم. اگر این تهدید را عملی کنند، ما هم تهدید را عملی میکنیم. اگر به امنیت ملت ما تعرض کنند، ما هم به امنیت آنها تعرض خواهیم کرد بدون تردید.
✏️این رفتار درس گرفته از قرآن و دستور اسلام است و این وظیفهای است که بر عهده ما است. امیدواریم خدای متعال ما را در انجام وظایفمان موفق بدارد. ۱۴۰۳/۱۱/۱۹
🖼 #بسته_خبری | تهدید نظام اسلامی | تغییر هندسه دنیا
💻 Farsi.khamenei.ir
بیانات رهبر انقلاب در دیدار جمعی از فرماندهان نیروی هوایی و پدافند… - Khamenei.ir.mp3
26.81M
هدایت شده از محسن قنبریان
🎯 کارنامه ای حکومتی از امیرالمومنین(ع)
• شیعه یک "نهضت مقدس"(عاشورا) دارد و یک "#دولت_مقدس"(حکومت علوی). مقدس یعنی خالی از عیب و نقص و دارای همه ارزشهای انسانی و اسلامی.
با این دو #خط_کش می تواند قیامها و نهضت ها، نظامها و حکومت ها را ارزیابی کند.
• در قسمتی از #خطبه_۸۷ حضرت امیر(ع) کارنامه ای از حکومتش ارائه می دهد؛ به گونه ای که جامعه ی دچار فتنه ها و جنگ ها هم علیه او حجتی ندارد:
🔅 اعْذِرُوا مَنْ لَا حُجَّةَ لَكُمْ عَلَيْهِ وَ هُوَ أَنَا
معذور داريد كسى را كه شما را بر او حجت و دليلى نيست؛ و او منم!
این اوج افتخار یک حکمران است که واقعا معذور باشد و علیه او حجت و دعوی قابل اثباتی نباشد!
🔅 أَ لَمْ أَعْمَلْ فِيكُمْ بِالثَّقَلِ الْأَكْبَرِ وَ أَتْرُكْ فِيكُمُ الثَّقَلَ الْأَصْغَرَ؟
آيا من در ميان شما به «ثقل اكبر» [يعنى قرآن] عمل ننموده ام آيا «ثقل اصغر» [يعنى عترت] را در ميان شما نگذاشتم؟
یعنی براساس قرآن حکم کردم و عترت پیامبر(ص) -حسن و حسین- را هم برایتان نگه داشتم. غیر بقای ظاهری عترت از لزوم پیروی از آنها در همین خطبه هم می گوید؛ گرچه خودش این کارنامه حکومتی اش را منهای قبول امامتش از سوی همه امت عرضه می کند!
به تعبیر دیگر در حد خلافتی کنار خلفاء به چنین کارنامه ای رسیده است نه امامتی کامل و پذیرفته شده توسط همه مملکت!
🔅 قَدْ رَكَزْتُ فِيكُمْ رَايَةَ الْإِيمَانِ
پرچم ایمان را در ميان شما برافراشتم.
به زبان امروز، "ایمان" #گفتمان_رایج و سخن غالب جامعه علوی شد.
و این به دستور العمل و آیین نامه نبود چنانچه در فراز آخر خواهد آمد.
🔅 وَ وَقَفْتُكُمْ عَلَى حُدُودِ الْحَلَالِ وَ الْحَرَامِ
و بر حدود حلال و حرام آگاهتان كردم.
حکومت اسلامی در احکام و ارزشها بی طرف نیست و آموزش آنرا وظیفه خود می داند. علی(ع) به آن به خوبی عمل کرده است. معاویه به برخی زنان این جامعه گفت: پسر ابوطالب شما را فقیه پرورانده است!(بلاغات النساء ج۱ص۷۲)
🔅وَ أَلْبَسْتُكُمُ الْعَافِيَةَ مِنْ عَدْلِي
و از عدالت خويش جامه عافيت بر تنتان پوشاندم .
بدون عدالت، عافیت در زندگی نیست و احکام هم برپا نمی شود (العَدلُ حَياةُ الأحكامِ).
کسی از حاضران منکر این مقدار تحقق عدالت از سوی علی(ع) نیست و حجتی علیه ایشان آورده نمی شود.
🔅 وَ فَرَشْتُكُمُ الْمَعْرُوفَ مِنْ قَوْلِي وَ فِعْلِي
و معروف را با گفتار و كردارم، در ميان شما، گسترش دادم.
غیر از آموزش احکام، واجبات باید "معروف" در جامعه شود. یک هنجار شناخته شده و پذیرفته شده در عموم گردد؛ تا "امر به معروف" آسان باشد.
کارنامه حضرت دراینباره هم درخشان است می فرماید: معروف را مثل فرش برایتان گستراندم.
این قطعا با عدالت و عافیت بخشی به معاش هم نسبتی دارد.
🔅 وَ أَرَيْتُكُمْ كَرَائِمَ الْأَخْلَاقِ مِنْ نَفْسِي
و اخلاق كريمه را با رفتار و منش خود به شما نشان دادم.
این فراز در نسبت مستقیم با برافراشتن پرچم ایمان در جامعه است.
رهبر انقلاب اسلامی دربیانیه گام دوم درباره نسبت معنویت امام خمینی -در رأس- با رشد معنویت در متن جامعه سخن حقی دارند که تمثال اعلای آن امیرالمومنین(ع) است:
"[انقلاب اسلامی] عیار معنویّت و اخلاق را در فضای عمومی جامعه بگونهای چشمگیر افزایش داد. این پدیدهی مبارک را رفتار و منش حضرت امام خمینی در طول دوران مبارزه و پس از پیروزی انقلاب، بیش از هر چیز رواج داد؛ آن انسان معنوی و عارف و وارسته از پیرایههای مادّی، در رأس کشوری قرار گرفت که مایههای ایمان مردمش بسی ریشهدار و عمیق بود. هرچند دست تطاول تبلیغات مروّج فساد و بیبندوباری در طول دوران پهلویها به آن ضربههای سخت زده و لجنزاری از آلودگی اخلاقی غربی را به درون زندگی مردم متوسّط و بخصوص جوانان کشانده بود، ولی رویکرد دینی و اخلاقی در جمهوری اسلامی، دلهای مستعد و نورانی بویژه جوانان را مجذوب کرد و فضا به سود دین و اخلاق دگرگون شد. مجاهدتهای جوانان در میدانهای سخت از جمله دفاع مقدّس، با ذکر و دعا و روحیهی برادری و ایثار همراه شد و ماجراهای صدر اسلام را زنده و نمایان در برابر چشم همه نهاد."
📝 محسن قنبریان ۱۹بهمن۱۴۰۳
#دهه_فجر_انقلاب_اسلامی
☑️ @m_ghanbarian
در حال رشد | رضـا مَـلِکی
رهبر انقلاب اسلامی:
✏️چند وقت است میشنوید، در روزنامه، در فضای مجازی در سخنان این و آن، بحث میشود از مذاکره. مذاکرهی دولت. خب؛ آن که مورد این بحث این بحثکنندگان هست چه در داخل چه در خارج مذاکرهی با آمریکاست.
✏️اسم مذاکره میآورند، آقا مذاکره چیز خوبی است. انگار کسی مخالف با خوب بودن مذاکره است. امروز وزارت خارجهی جمهوری اسلامی ایران یکی از پرکارترین وزارت خارجههاست. کارش همین است دیگر. با کشورهای دنیا، شرقی، غربی، همه جور مذاکره میکنند، رفت و آمد میکنند، حرف میزنند، قرارداد میبندند.
✏️استثنایی که وجود دارد آمریکاست. البته رژیم صهیونیستی را اسم نمیآورم، چون دولت نیست. رژیم صهیونیستی یک باند جنایتکاری هستند که آمدند یک سرزمینی را غصب کردند، دارند جنایت میکنند. آن که محل کلام نیست. استثنا آمریکاست. چرا استثناست؟ علت چیست؟
✏️مذاکرهی با آمریکا هیچ تأثیری در رفع مشکلات کشور ندارد. این را باید ما درست بفهمیم. این جور به ما وانمود نکنند که اگر نشستیم پشت میز مذاکره با آن دولت، فلان مشکل یا فلان مشکل حل میشود. نه، نخیر.
✏️با مذاکرهی با آمریکا هیچ مشکلی حل نمیشود. دلیل؟ تجربه. ما در دههی ۹۰ نشستیم با آمریکا مذاکره کردیم حدود دو سال. یک معاهدهای هم تشکیل شد. البته آمریکا تنها نبود. چند کشور دیگر هم بودند. لکن محور آمریکا بود، عمدتاً آمریکا بود.
✏️دولت ما نشست مذاکره کرد، دولت آن روز، رفتند، آمدند، نشستند، برخاستند، مذاکره کردند، گفتگو کردند، خندیدند، دست دادند، رفاقت کردند، همه کار کردند، یک معاهدهای تشکیل شد. در این معاهده طرف ایرانی خیلی هم سخاوت به خرج داد. خیلی امتیاز داد به طرف مقابل. اما همان معاهده را آمریکاییها عمل نکردند.
#عزت_حکمت_مصلحت
#ایران_قوی
🇵🇸@Growing_iir
📢 رهبر انقلاب: یاد شهدای غزه و فرماندهان شهید به ویژه شهید اسماعیل هنیه را گرامی میداریم/ مردم غزه برای همه علاقمندان مقاومت الگو شدند
🔹️رهبر انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار رئیس و اعضای شورای رهبری حماس:
✏️حضرت آیتالله خامنهای نیز در این دیدار با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای غزه و فرماندهان شهید، بهویژه شهید «اسماعیل هنیه»، خطاب به رهبران حماس گفتند: خداوند متعال به شما و مردم غزه عزت و پیروزی عطا کرد و غزه را مصداق آیه شریفهای قرار داد که میگوید «چه بسا گروه کوچکی که بواسطه توفیق و اذن الهی برگروه بسیار و قدرتمند غلبه کنند.»
✏️رهبر انقلاب اسلامی تاکید کردند: شما بر رژیم صهیونیستی و در واقع بر آمریکا غلبه کردید و به لطف خداوند نگذاشتید آنها به هیچیک از اهداف خود برسند. حضرت آیتالله خامنهای با اشاره به رنجهایی که مردم غزه در یک سال و نیم مقاومت متحمل شدند، خاطرنشان کردند: محصول همه این رنجها و هزینهها در نهایت پیروزی حق بر باطل بود و مردم غزه برای همه کسانی که دل در گرو مقاومت دارند، الگو شدند. ۱۴۰۳/۱۱/۲۰
🖼 #بسته_خبری | پیروزی ملت فلسطین | مقاومت اسلامی فلسطین
💻 Farsi.khamenei.ir
⭕️ معضلِ انتقادِ احمقانه!
غالباً حقیقت از هیاهو کردن دور است اما در طرف مقابل؛ چرندیات همیشه درحال جدال، فریاد، حواشی ساختن و داد و بیداد کردن میباشند. در مسئله نقد، برخی از افراد منتقد نیستند بلکه بیشتر بیمارند و اعتیاد به نقد دارند. به عبارتی دیگر نقد برای آنها صرفاً ابزاریست جهت خالی کردن عقدهها و کینههای درونی خود، که اساسا هیچ فرقی برای آنها ندارد نقد آنها معقول و بجا باشد یا نامعقول و نابجا؛ اما این چه ربطی به پر هیاهو بودن چرندیات و کم هیاهو بودن حقیقت دارد؟!
هیاهوی چرندگوها حقیقت را به حاشیه میبرد!
منتقدی را تصور کنید که دلسوزانه و کاملا علمی درحال نقد موضوع یا موضوعاتی از زبان یک فرد است؛ حال در این بین مُشتی چرندگو در قامت نقد مهملاتی را بر علیه فرد نقد شده به اسم نقد منتشر میکنند. مهملاتی جذاب، ساختارشکن، غیرعلمی و اساسا تخریب آمیز. لازم نیست حتی اشاره کنم که کدام نقد در سناریوی فوق بیشتر دیده و شنیده میشود... و اینجاست که نبرد و هیاهو آغاز میشود! طرفدارانِ منتقدانِ چرندگو به جان طرفداران فرد نقد شده میوفتند و بالعکس؛ هرکدام از آنها سعی دارند از این مناقشه به هر قیمتی سالم بیرون بیایند!
❌ اما در همین هنگام...
منتقدِ دلسوز ابتدای قصهی ما
اگر از فرد مورد انتقاد خودش در برابر چرندگوها دفاع کند متهم میشود و اگر به نقدهای علمی خودش بپردازد بازهم متهم میشود. در کل منتقد حقیقتگو از این سر و آن سر هیاهو متهم میشود و اینجاست که حقیقت در هیاهوها گُم میشود و کمتر از دیگر زمانها شنیده خواهد شد!
این است معضل انتقادِ احمقانه...
✍🏻 نویسنده گمنام
🇵🇸@Growing_iir
هدایت شده از سیداحمد غفاری
.
✨﷽✨
انقلاب اسلامی؛ خیزشی اجتماعی بر اساس اسلام ناب و بر ضد اشرافیت و بیعدالتی
✍ سیداحمد غفاری قرهباغی
حضرت امام خمینی ره:
«بحث مبارزه و رفاه و سرمایه، بحث قیام و راحت طلبی، بحث دنیاخواهی و آخرتجویی دو مقولهای است که هرگز با هم جمع نمیشوند. و تنها آنهایی تا آخر خط با ما هستند که درد فقر و محرومیت و استضعاف را چشیده باشند. فقرا و متدینین بیبضاعت، گردانندگان و برپادارندگان واقعی انقلابها هستند.»
پ.ن ۱: اصلیترین کلیدواژه انقلاب اسلامی، #تقابل_اشرافیت_و_محرومیت است. تا زمانی که ملت مستضعف، با مشاهدهی ویترین اشرافیت و با فریب از رنگ و لعاب آن، به #رهبران_سرمایهداری رأی میدهد، نمیتواند با اشرافیت مبارزه کند. طنز تلخ امروز، همین است که در عین اعتراض به وضعیت کنونی اقتصاد و معیشت، باز هم به راهبران اقتصاد سرمایهداری و اشرافیت آری میگوییم و شوربختانه توقع #تغییر داریم!
پ.ن۲: ای مسئول ریاستطلب و بیغیرتی که نمیدانی شب مردم چگونه به صبح میرسد! فرقی نمیکند که به شراب نشستهای یا به نیایش. موقعیت تو به تصریح آیات و روایات، قعر جهنم است!
پ.ن ۳. برشی از خاطرات آقای هاشمی رفسنجانی مربوط به روز یکشنبه ۳۰ تیر ۱۳۷۰ (تاسوعای حسینی):
«با هلیکوپتر به سد لتیان آمدیم. بچهها هم تا ظهر کمکم رسیدند. مهدی و فاطی نیامدند. هوای خوبی دارد. عصر همراه بچهها، خواستم اسکی روی آب یاد بگیرم. کمی دنبال قایق کشیده شدم. بدنم آمادگی برای چنین ورزشی ندارد. گرچه آسان است.» [کتاب خاطرات، سال ۱۳۷۰، سازندگی و شکوفایی، ص ۲۳۶]
عید پیروزی انقلاب اسلامی مبارک ☘🌷
🆔 @ghafari_ir
هدایت شده از حامد کاشانی
5.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا