وقتی صندلی ریاست جمهوری اینطور داغ شده چه کسی جرأت دارد به میدان بیاید...
ما با شهدای خدمت عهد می بندیم به کمتر از آنها راضی نشویم و معیار ارزیابی و ارزش گذاریمان سیره و شیوه آنان باشد...
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
هدایت شده از اندیشکده قصد
اصل ١٣١ قانون اساسی، طرحی هوشمندانه برای شرایط خاص
اصل ١٣١ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران که در مقام بیان نحوۀ اداره قوه مجریه در شرایط فقدان رییسجمهور است، از ابتدای تصویب این قانون در سال ١٣۵٨ تاکنون سه مرتبه به اجرا درآمده است.
🔻 تیر ١٣۶٠ (عزل)
١. ابوالحسن بنیصدر به عنوان اولین رییسجمهور در انتخابات ۵ بهمن ١٣۵٨ انتخاب شد اما در تاریخ ١ تیر ١٣۶٠ با حکم امام خمینی و رأی عدم کفایت سیاسی مجلس عزل شد. پس از عزل وی، طبق اصل ١٣١ سابق، شورای موقت ریاستجمهوری تشکیل و محمدعلی رجایی عهدهدار امور قوه مجریه شد. دومین انتخابات ریاست جمهوری نیز در سیوسومین روز از مهلت ۵٠ روزه، در تاریخ ٢ مرداد ١٣۶٠ برگزار گردید و محمدعلی رجایی به عنوان دومین رییسجمهور انتخاب شد.
🔻 شهریور ١٣۶٠ (فوت)
٢. پس از انفجار دفتر نخستوزیری در تاریخ ٨ شهریور ١٣۶٠ و شهادت رییسجمهور رجایی، دومین شورای موقت ریاست جمهوری طبق اصل ١٣١ سابق تشکیل شد و با توجه به شهادت نخستوزیر باهنر، یک دولت موقت با نخستوزیری محمدرضا مهدویکنی شکل گرفت. سومین انتخابات ریاست جمهوری نیز در سیودومین روز از مهلت ۵٠ روزه، در تاریخ ١٠ مهر ١٣۶٠ برگزار گردید و سیدعلی خامنهای به عنوان سومین رییسجمهور انتخاب شد.
🔻 اردیبهشت ۱۴۰۳ (فوت)
٣. به دنبال سانحۀ سقوط بالگرد و شهادت رییسجمهور رئیسی، طبق اصل ۱۳۱، در تاریخ ٣١ اردیبهشت ۱۴۰۳ معاون اول رییسجمهور، محمد مخبر با موافقت رهبری عهدهدار اختیارات و مسئولیتهای رییسجمهور شد و قرار است ظرف مدت حداکثر ۵۰ روز آینده رییسجمهور جدید نیز برای مدت چهار سال انتخاب شود.
💠 اندیشکده قصد
💡@qasdna_ir
کاش دکتر شاکری درک کنند که در اقتصاد هم کوچک مقیاسهای مردمی میتوانند بایستند...
جهش تولید رسانهای با مشارکت مردم!
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
وقتی دیدی سگها از کشتهشدن کسی میرقصند بدان که او شیری بوده است...
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
اللهم انا لانعلم منک و منه الا خیرا...!
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
⭕️ رسانه تمدنی پیچیدهای که نه صدا محور است نه تصویر محور و نه متن محور...
باید دنیا قالبی جدید از رسانه را به رسمیت بشناسد. رسانهها دیگر به صوتی و تصویری و متنی تقسیمبندی نمیشوند. این رسانه ماهیت و محوریتش چیز دیگریست. چیزی از جنس ایمان... از جنس آگاهی... از جنس وجود...از جنس اشک... از جنس نگاه...
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
هدایت شده از محسن قنبریان
🔆 الهیات مردم ۱
• رهبرانقلاب درباره مرحوم آقای رئیسی:《برای او صلاح و رضایت مردم -که حاکی از رضایت الهی است- برهمه چیز ترجیح داشت》.
• پیش از این امام خمینی هم فرموده بود:《کاری بکنید که #دل_مردم را به دست بیاورید؛ پایگاه پیدا کنید دربین مردم؛ وقتی پایگاه پیدا کردید خدا از شما راضی است》. (۶خرداد۵۸)
• پیش از همه، امیرالمومنین(ع) فرموده بود:
《إنّما يُستَدَلُّ عَلَى الصّالِحينَ بِما يُجري اللّه ُ لَهُم عَلى ألسُنِ عِبادِهِ: تنها راه کشف صالحان چیزی است که خداوند برایشان بر زبان بندگانش جاری می کند》.(نامه۵۳)
آیت الله خامنه ای این "بمایجری الله لهم..." را "قضاوت جمع بندی شده مردم" معنا و فرمود:《این #قضاوت_افکار_عمومی مردم نشان دهنده واقعیت است؛ نه اینکه مردم در همه جا اشتباه نمی کنند! چرا اشتباهاتی هم ممکن است پیش بیاید؛ اما آنچه در مجموع به صورت جمع بندی باقی می ماند، قضاوت درستی است》.(۹۴/۴/۲۳)
به تعبیر امام خمینی:《یک مملکت ۳۰میلیونی نمی شود اشتباه بکند... قهراً اشتباه در ۳۰میلیون جمعیت نخواهد بود》(صحیفه امام ج۵ص۳۲۳-۳۲۵)
• سند قرآنی این مبنای متین آیه۶۱ سوره توبه است:《...أُذُنُ خَيْرٍ لَكُمْ يُؤْمِنُ بِاللَّهِ وَ يُؤْمِنُ لِلْمُؤْمِنِينَ: گوش فرادادن پیامبر برای شما بهتر است؛ خدا و مومنان را تصدیق می کند》
"اُذن خیر" ، اضافه موصوف به صفت است؛ گوش دادنی که خیر است، یعنی "خود استماع" خیر است، نه مسموع خیر باشد و فقط سخنان خوب و خیر را گوش کند.
"للمومنین" هم به تفسیر علامه طباطبایی بعید نیست جامعه اسلامی با درجات مختلف ایمان- نفاق باشد.
🔺 نتیجه ۱:
جامعه حزب اللهی این مبانی را تایید نکند اما سر بزنگاه "مردم" را مفتون رسانه های بیگانه تلقی و آنها را به "متدینان و نماز جمعه و هیات برو ها" #تقلیل دهد!
فراموش نکند که ذهن ها هم اگر مورد فتنه قرار گیرد، "دلها رشوه نمی پذیرد" (سَلُوا القُلوبَ عنِ المَوَدّاتِ ؛ فإنّها شَواهِدُ لا تَقْبَلُ الرُّشا) .
امیرالمومنین(ع) فرمود:《قُلوبُ الرَّعِيَّةِ خَزائِنُ راعيها فَما اَوْدَعَها مِنْ عَدْلٍ اَوْ جَوْرٍ وَجَدَهُ: قلوب مردم خزینه های سرپرستان جامعه است هر عدل یا ظلمی که در آن ودیعه نهند، همان را خواهند یافت》.(غررالحکم)
مسئولین، قضاوت جمع بندی شده مردم -مثل آنچه در خیابان های تشییع برای رئیس جمهور شهید دیدند- را کاشف از رضایت خداوند بدانند؛ به دلهای مردم، عدالت ودیعه بگذارند.
🔺 نتیجه ۲:
قلیلی که بیش از نقد دارند و به مردم نمی پیوندند و اندک تری که بر دشمنی با جمهوری اسلامی، "رشوه از گناه می دهند" (أَعْطَیْتُ عَلَی مَعَاصِی الْجَلِیلِ الرِّشَا) -به تعبیر خودشان نود می دهند (send nudes)!- را توصیه می کنم از همان غربی ها بشنوند که: "vox populi vox dei" (صدای مردم، صدای خداست)!
دل به دریا بزنند و بدانند "سرانجام این رود مرداب نیست"!
📝 محسن قنبریان ۱۴۰۳/۳/۱
☑️ @m_ghanbarian
برای اولین بار هیچ بالگردی به پرواز درنیامد...
گویی بالگردها هم عزاردار بودند و بال و پرشکسته...
عجب درامی خلق کردی...
فیلمهای سینمایی دیگران وهم و روی پرده باید بیفتد...
نمایشهای شیعه روی زمین است و بر دلها میافتد...
#قم
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
سوختی و سوزاندی
سوختیم و سوزاندیم
تو، دل ما را...
ما، دشمنان ایران را...
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar