حامد فلاحتی
سکانس جدیدی از پست فطرت های لعنتی! ایشون حال خوشی نداره؟ چرا! نمی دونم ولی چند ماه پیش صبح می نوشت
ما منتظر حضور سلبریتی های یاغی!
مهران مدیری
احسان کرمی
علی کریمی
کتایون ریاحی
و....
در اعتراضات مردمی!! هستیم.
دیدید اینها را کف خیابان سلام نرسونید فیلم بگیرید بدید به گرداب!
🆔 @h_falahati
#خبر
🔸 پیام آیت الله رشاد خطاب به سیاسیون، روحانیون، اساتید حوزه و دانشگاه، و جوانان انقلابی، در پی حوادث اخیر
🔰 حضرات سیاستمدار! آقایان روحانی! و جوانان انقلابی!
🔻بیشک باید این ماجرا (درگذشت بانوی جوان در پایگاه پلیس) «با دقت و سرعت»، بررسی و حقيقت امر روشن گردد، و در «صورت احراز قصور یا تقصیر»، ضمن اعلام صریح و اعلان سریع، «طبق قانون و شرع» با عامل یا عاملان این حادثه «برخورد قاطع» صورت بپذیرد.
🔻 در شرائطی که طبقاتی از جامعه از مضایق معیشتي «حاصل از تحریمها»، تحولات جهاني «ناشی از جنگ اوکراین»، و احیانا «سوء مدیریت برخي مسؤولان» رنج میبرند، و «نهاد جامعه ملتهب است»، نباید احساسات آحاد آن را تحریک کرد ؟، تا آنکه ان شاء الله کشور عزیزمان از این تنگهها و تنگناهای بسلامت گذر کند؟
⚜️ بیشتر بخوانید:
🌐 rashad.ir/gershad
🆔 @Rashad_ir
✅ مساله حجاب!
حامدفلاحتی
♦️شرعی
به صورت شخصی بر افراد چه زنان و مردان واجب است و الزام دینی است. به صورت اجتماعی و در انظار ضروری است و برخورد با بی حجاب اختلافی است.
برخی فقهاء معتقد به الزام کردن افراد دارند و برخی فقط امر را واجب می دانند و یا نهی را واجب می دانند و در نهایت با وجود این اختلافات در فرض حکم حاکم همه معتقد به الزام هستند.
🔶 قانونی
قانون عمومی مجازات اسلامی رعایت تمام واجبات و محرمات را لازم دانسته و برای مخالفت در اجتماع برای آنها تعزیر قرار داده است. لذا کشف حجاب جرم تلقی شده و در مجلس دوم تصویب شده و در مجلس چهارم بازبینی شده و تایید شده البته هردو مجلس اصلاح طلب بوده اند.
♦️اجرایی
اجرای قانون حجاب در بخش برخورد با جرم با ضابط قضایی و در نهایت دادگاه است لذا نیروی انتظامی موظف به برخورد است.
🔷 فرهنگی
قانون جامع حجاب و عفاف در شورای عالی انقلاب فرهنگی با بندهای متعدد و وظایف دستگاه های متولی نوشته شده و تصویب مجلس شده و دستگاه ها بدان تن نمی دهند و اجرا نمی کنند همه این کم کاری بار بر نیروی انتظامی شده است.
وزارت صمت
صدا و سیما
سازمان تبلیغات
و....
🔶گفتمانی
ترویج و تثبیت حجاب و عفاف نیاز به کار تربیتی و معرفتی دارد و هم در زبان و هم رسانه و هم در هنر مفقود است و دچار کژکارکردی عمده ای هستیم و فراموش کردیم که فرهنگ رقیب داریم و انگاره های غرب همه جا ترویج می شود!؟
♦️سیاسی
احزاب در این زمینه متفاوت می اندیشند:
اصلاحات و جریان متبوع: بخاطر پس زمینه غربگرایانه غیر از معدود متدینینی که در این جریان هست، بقیه در اسلامیت نظام بحث دارند یعنی جریان روشنفکری به سکولاریسم نظری معتقد است و عملا تن به اسلامیت نمی دهد یعنی همانی که در قانون اساسی اصلا قابل بازبینی نیست چون قانون اساسی جمهوری اسلامی است!!
جریان روحانیون اصلاحات به سکولاریسم عملی معتقد هستند و انگاره ولایت فقیه و ساختارهای اسلامی نظام را قبول ندارند!!
لذا لبنانیزه کردن کشور را بلحاظ فرهنگی می پسندند!!
جریان اجرایی اصلاحات یک جریان بی هویت است و با حجاب و زن رای می آورد و هنگام حکمرانی بیت المال را غارت می کند و اصلا شعارها را برای موج سواری استفاده می کند و سپس هنگام کنار رفتن از حاکمیت با حجاب و عفاف به رقیب و اسلامیت نظام حمله می کند و گاه رفتار رادیکالی انجام می دهد!!
جریان اصولگرا: این جریان به حجاب به صورت ایستا نگاه می کند و چون خودش معطوف به قدرت می اندیشد برنامه ای خاص را نه در حجاب و نه هیچ حوزه فرهنگی دیگر دنبال نمی کند بگذریم از اندک فرهیختگان و یا انقلابیون معتقد در میان این جریان، بقیه روزمره و عادی با فرهنگ در تعامل هستند و هرگز به فکر بسط اندیشه انقلاب و تداوم آن نیستند و یا اندیشه مترقی ندارند لذا راه گفتگو و نوآوری را به خود بسته اند. همین مساله است که گاه در برابر مطالبات فرهنگی کاذب از سر بی برنامگی رفتاری بدتر از اصلاحات مانند وضعیت اماکن عمومی و ورزشگاه ها از خود نشان می دهند.
این جریان در عمق باور خود به انقلاب بعنوان یک عنصر متداول و متداوم دچار بحران است و خالی از عناصر گفتمانی عمیق است.
🔶اجتماعی
حجاب الزامی در میان مردم ما یک مطالبه نیست! چرا که عموم مردم درگیر مسائل معیشتی بوده یا خودباختگان فرهنگی جریان رقیب هستند. حاکمیت هم به دلیل بازی های سیاسی خسته کننده و تناقض های بسیار و بی برنامگی در حوزه فرهنگی یک آشفتگی را برای عرصه عمومی فراهم کرده است لذا در این شرایط حجاب و عفاف که ریسمان اصلی نگهداشت غیرت دینی جامعه است دچار کژکارکردی شده و آنرا به یک مساله تبدیل کرده است.
مساله ای که حل آن در شرایط معمول سخت است و وقتی به بحران یا مخالفت در سطحی از جامعه با مزاج متفاوت برسد کار رو به کلنجار قانونی خواهد گذاشت!
در این شرایط بدترین کار بازی های سیاسی و رهایی های ناهم سطح در برخی عرصه های معطوف به قدرت است. عرصه های اقتصادی و اجرایی که دچار تخلفات زیاد می شود و برای سطح عمومی قابل قبول نیست لذاست که در برخی امور فرهنگی سر به طغیان برداشته و یا لجبازی خواهد کرد! این سطح هرچند اندک باشند بخاطر برخی سرخوردگی ها خود را بزرگ نشان می دهد خصوصا که مورد بندبازی بخشی از سطح برخوردار جامعه مانند سلبریتی های، چهره ها و سیاسیون شکست خورده قرار گیرد!
♦️مکتبی
حجاب الزامی در عرصه عمومی میراث امام ره است و این انگاره معرفتی انقلاب یک خط قرمز فرهنگی است. چرا که مانند عمود خیمه فرهنگی نگهدارنده بسیاری از امور تربیتی و تهذیبی جامعه است و با حجاب بسیاری شهداء تربیت شدند و به کربلای شلمچه و سوریه رفتند. این حجاب بود که هنر زن انقلابی را در عرصه ادبیات، مدیریت، تحصیل و معرفت تا حدودی نمایان ساخت. پهلوی زن را کالا کرده بود و در قاب سینما و کاباره ها برای مستی جامعه بکار می گرفت تا در این سُکر او را در سرخوردگی استعمار خفه کند!
حجاب میراث عظیمی بود که نمایش حماسی جنگ را به ما نشان داد. مردانی آسمانی از دامن محجبه ها به ملکوت رفتند.
حجاب یکی از فرایندهای حضور زن در جامعه در انقلاب بود تا نشان دهد در مقابل فرهنگ غربی نسخه مترقی دارد.
#حجاب_الزامی
🆔 @h_falahati
فتنه گران حوزوی!
ده ها نفر از مردم و بسیجیان و حافظان امنیت جان خود را از دست دادند، بخش زیادی از اموال عمومی خسارت دید و حیثیت ایران اسلامی لکه دار شد!
این افراد حوزوی بدون تعمق و تفکر و قبل از بررسی!! اظهار نظر کردند!
پایگاه های اطلاع رسانی جماران! شفقنا! و انتخاب! از جمله آنها هستند.
دستگاه های امنیتی با این بخش ها نمی خواهند برخورد کنند!
خیانت این تارنماها کمتر از اراذل و اوباش کف خیابان نبوده است. ضریبی که به مساله دادند بسیار عجیب بود.
شفقنا منتسب به دفتر آیت الله سیستانی است و شخص آقای محمدجواد شهرستانی باید نسبت به این مساله پاسخگو باشند. ضمن اینکه مشخص نیست آن مرجع از این اعمال باخبر است؟! و بدان رضایت دارد؟
پایگاه جماران بودجه دولتی می گیرد تا اندیشه های امام ره را نشر دهد! فتنه انگیزی چه تناسبی با کار ذاتی آن دارد؟
#شیوخ_فتنه_گر
🆔 @h_falahati
✅ این جریان اهل گفتگو نیست!
حامد فلاحتی
🔶 در قضایای اخیر به بهانه فوت یک خانم از اراذل و اوباش گرفته تا سلطنت طلب و منافقین و کومله همه به دعوت دو طیف کف خیابان آمدند!
چهره های مجازی(سلبریتی ها) و عناصر جریان اصلاحات!
🔹سلبریتی ها نشان داده اند با انقلاب و ادبیات دینی بیگانه هستند و عناصری ارزشی محسوب نمی شوند این جریان اساسا اهل فکر نیست تا گفتگو بطلبد و بخواهد با روش منطقی حرف بزند ضمن اینکه دیکته پذیر است و تمامی عناصر خودباختگی را با خود به یدک می کشند و هویت مشخصی ندارند.
♦️اما اصلاحاتی ها که این ایام از سعیدشریعتی گرفته تا کرباسچی و از شهاب الدین طباطبایی گرفته تا جریان قم نشینِ باقی مانده باند منتظری، از سال ٨٨ به بعد مطالبات خود را با خشونت و رادیکالیسم دنبال می کند.
دائما می گوید حاکمیت باید میدان اعتراض و گفتگو را باز کند ولی هنگامی که به قدرت می رسد چپاول بیت المال برایش مهم تر است و برای دور کردن اذهان ولنگاری را ترویج می کند تا ثروت را بیافزاید.
وقتی که دور از حاکمیت است چون وزن دموکراتیک ندارد و اگر پای مردم برسد مطالبات این طیف فانتزی بوده و عنصر مردمی بودن را از دست داده لذا به کف خیابان می اندیشد و با زور می خواهد خواسته های خود را بدست آورد.
طیف قم نشین آن با خشونت بیانیه می دهد تا ولایت فقیه را بزند و طیف بالانشین تهران اوباش را تحریک می کند و به قانون و نهادهای حاکمیتی حمله می کند!
لذا اصلا اهل گفتگو نیست! نماد این طیف میرحسین موسوی است که چه در زمان مسوولیت در روزنامه جمهوری اسلامی، معتقد بود برخورد با عناصر توده ای یا مارکسیست نباید آناکرونیستیکی باشد! لذا بی منطق جهت روزنامه را منحرف کرد و بعدها همین روحیه را در نخست وزیری دنبال می کرد!
در دوران دوم خرداد هم خاتمی و اطرافیانش همین سویه رفتاری را نشان دادند و با فتنه ٧٨ به خشونت به دنبال مطالبات خود راه افتادند! و حتی ٨٨ جنبه باخت را هم نداشتند و به قواعد دموکراسی پایبند نبودند!
پس از دوران اعتدال که با رنگ و لعاب مذاکره منویات خود را دنبال کردند و تقریبا هیچ عاید کشور و این جریان شد!
این تقریبا هیچ به بدنه حامی هم سرایت کرد و در صندوق هم تقریبا هیچ پاسخ این طیف سیاسی بود!
🔻تاریخ گواه است که جریانات وابسته به عقبه فکری روشنفکر در ایران همیشه بدنبال خشونت بوده تا حرف خود را به کرسی بنشاند!
از ملیون فاتح تهران در جریان مشروطه گرفته که شیخ فضل الله ره را شهید کردند تا علی اکبر داور که خشونت رضاخان را خوب توصیف می کرد؟ همه و همه همین هستند!
حتی طیف قم نشین اصلاحات این روزها در اردوکشی خیابانی شریک جرم گردید!
#فتنه_حجاب
🆔 @h_falahati
بسم الله الرحمن الرحیم
وَاتَّقوا فِتنَةً لا تُصيبَنَّ الَّذينَ ظَلَموا مِنكُم خاصَّةً ۖ وَاعلَموا أَنَّ اللَّهَ شَديدُ العِقابِ
هتک حرمتی که این روزها به خیمه ها و پرچم های عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام شده و آتش زدن آنها و برخی صفحات قرآن مجید از سوی عده ای معلوم الحال به بهانه درگذشت یک شهروند ایرانی، خبری است که دل همه ارادتمندان و عاشقان خاندان عصمت و طهارت را به درد می آورد و مصیبت عظیمی برای مردم متدین و مذهبی ایران اسلامی می باشد و به خداوند تبارک و تعالی از این معصیت بزرگ باید پناه برد.
و هم چنین آتش و تخریب اموال عمومی و ایجاد ناامنی در برخی نقاط شهر و طرح شعارهای ساختارشکنانه نسبت به مقدسات دینی و حجاب و ولایت،گناه نابخشودنی است.
حوزه علمیه خراسان ضمن محکومیت این عمل شنیع و غیر الهی و غیر انسانی از همه اقشار متدین و محبان اهل بیت علیهم السلام می خواهد نسبت به چنین اعمال و رفتار خبیثانۀ شماری اراذل و اوباش و معاندان دین و اهل بیت علیهم السلام و جریان رسانه ای معاند که می کوشند حقیقت را بایکوت کرده و روایت دیگری از آن را ارائه کند، بیش از پیش هوشمندی و حساسیت خود را داشته باشند و از جریان رسانه ای انقلابی و متدین می خواهیم در جهت تبیین این حقیقت گام های عملی و موثر بردارند و نگذارند عده ای از افراد بی ریشه و بی اساس و بی هویت، اعتقادات دینی را به سخره بگیرند؛ فی الحال زمانی است که باید غیرت و حمیت دینی خود را در دفاع از اهل بیت علیهم السلام و دستگاه حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام به کار بست و وارد عمل شد.
حوزه و حوزویان با ابراز تاسف از درگذشت یک شهروند ایرانی و عرض تسلیت به خانواده این مرحومه و آرزوی غفران و رحمت الهی برای ایشان ، از نهاد های امنیتی و انتظامی می خواهد نسبت به امنیت خیمه ها و پرچم ها و نماد های عاشورا در معابر عمومی و شهری، فکر اساسی و اقدام عاجل جدّی داشته باشند و دستگاه قضایی نیز نسبت به قصور و تقصیر در این امر، اقدام کند.
حوزه علمیه خراسان
🌐 اخبار و رویدادهای حوزه خراسان را در کانال خبرگزاری این حوزه دنبال کنید.
🆔 @h_falahati
حامد فلاحتی
بسم الله الرحمن الرحیم وَاتَّقوا فِتنَةً لا تُصيبَنَّ الَّذينَ ظَلَموا مِنكُم خاصَّةً ۖ وَاعلَموا أَ
اقدام حوزه علمیه خراسان جای تقدیر دارد خصوصا که هوشمندی در موضع گیری در آن دیده می شود!
اما منتظریم بدنه علمای ربانی و سنتی حوزه مشهد که همیشه در میان مردم بوده اند موضع رسمی خود را ابراز کنند!
سکوت شما کژروایت ها را رقم خواهد زد!
شما علمای ربانی در همین حوزه و مردمید نمی شود بدون موضع باشید!
توهین به موکب و حسینیه و مسجد... بلوای بی حجابی سکوت بردار نیست اگر نگوییم سکوت خودش موضع گیری است!
فردا دیر است!
🆔 @h_falahati
😁 در قضیهی اخیر، «صهیونیستها» نیز نگران ملت ایران شدهاند!!
بامزه نیست؟!
⭕️ همان صهیونیستهایی که در دوران پهلوی دوم در جنایتی بزرگ در حق نوزادان ایرانی، حجم انبوهی از «شیرخشکهای تاریخ مصرف گذشته» را به کشورمان وارد کردند و وقتی با انتقاد کمرنگ روزنامهی کیهان مواجه شدند، با فشار خود به مدیر کیهان (مصباحزاده)، او را وادار ساختند که سردبیر مقتدر و پُردانش این روزنامه یعنی «عبدالرحمن فرامرزی» را کنار بگذارد.
⬅️ منبع: کتاب «نیم قرن تا ناکامی»، عباس سلیمینمین، انتشارات دفتر مطالعات و تدوین تاریخ ایران، چاپ اول، صص ۲۴ و ۲۵
ابرشاگرد
🆔 @h_falahati
چرا دشمنان و فتنهگران در فتنههای اخیر بر روی حضور «زنان و دختران» در تجمعات اعتراضی سرمایهگذاری ویژهای میکنند؟
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
❇️ پاسخ
دستکم به ۷ دلیل:
⏪ کشاندن زنان به عرصهی اعتراضات، به ظاهر نشانهی خوب و گیرایی برای «اجتماعی» نشان دادن تجمعات علیه نظام به شمار میآید.
⏪ زنان طبیعتا کمتر مورد ظن «خرابکاری» قرار میگیرند و به همین علت میتوانند آسانتر و آسودهتر و مؤثرتر کار خود را پیش ببرند.
⏪ با توجه به قویتر بودن عواطف در زنان نسبت به مردان، آسانتر میتوان آنان را مدیریت نمود.
⏪ در فهرست مجرمان سابقهدار، اسامی زنان بسیار کمتر از مردان است و لذا تعداد زنانِ در اصطلاح «سفید» بیشتر هستند و این، کار ردیابی و شناخت عوامل خرابکار را برای نیروهای اطلاعاتی و امنیتی دشوارتر میکند.
⏪ در صورت برخورد نیروهای انتظامی و امنیتی، زنان سوژههای خوبی و فریبندهای برای مظلومنمایی و تحریک عواطف و احساسات جهت «ظالم» معرفی کردن نظام و به خیابان کشاندن افراد بیشتری از عامهی مردم به شمار میآیند.
⏪ حضور زنان میتواند به حضور «خانوادگی» در عرصهی اعتراضات تبدیل شود که علاوه بر قابلیت افزایش تعداد تجمعکنندگان، وجههی اعتراضات را نیز مشروعتر جلوه میدهد.
⏪ ایجاد جاذبهی «جنسیتی» برای افزایش حضور مردان در تجمعات.
ابرشاگرد
🆔 @h_falahati
⭕️هر دوی این ها این هفته فوت شدن؛ سمت چپی ثابت شده که هیچ نشانه ای از ضربه و جراحت رو نداشته، سمت راستی رسما توسط پلیس آمریکایی کشته شد، اما شما کدومشون رو خبر ها دیدین؟
#حجاب
#گشت_ارشاد
#مهسا_امینی
ایران سیاست
🆔 @h_falahati
گفتگوهای طلبگی 01.05.26.mp3
13.21M
سلسله نشست های هویت طلبگی
جلسه چهاردهم
#ویژه_طلاب
🆔 @h_falahati
حامد فلاحتی
فایل پیوست جلسات هویتی لیست کتب آشنایی با حوزه و روحانیت #ویژه_طلاب 🆔 @h_falahati
💥فایل پیوست جلسات هویت طلبگی💥
حامد فلاحتی
فایل پاور پوینت جلسات هویت طلبگی #ویژه_طلاب 🆔 @h_falahati
💥فایل پاورپوینت جلسات💥
❗️باز هم اظهارات سخیف ضرغامی!!
🔹وزیر میراث فرهنگی در توییتر نوشت:
«بزرگترین منکر، بدبین کردن مردم نسبت به اساس دین است.
نظام بنبست ندارد.
برخلاف تصور برخی دوستان و دشمنان، تجدیدنظر در برخی قوانین و روشهای ناکارآمد اجتماعی، به سقوط دومینووار نظام منجر نمیشود.
تحولات اجتماعی را درک کنیم و برای آن برنامه داشته باشیم.»
✍یکی از مشکلات کشور وجود چنین ادم هایی در پست های حساس نظام است ایشان با ژست های روشنفکرمابانه ای که می گیرد احتمالا در جهت اهداف سیاسی آینده خودش هست .اگر مجلس نسبت به اقدام زشت قبلی اش در کشیدن دست بر سر دختر بی حجاب عکس العمل نشان داده بود امروز در شرایط فتنه گون شاهد این گونه اظهارات از وی نبودیم
روانبخش
🆔@h_falahati
🖼 سندی دیگر از خلافگویی پدر مرحوم مهسا امینی
@Farsna
🖊مسولین عجول و خانواده فتنه گر!
آرام آرام ما مدعی هستیم!
🆔 @h_falahati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👓 برخی سلبریتیها نانجیب هستند ولی برخی نظیر سید شهاب حسینی، عمیقا احساساتی هستند و در فضای سایر بازیگران تحت تاثیر قرار میگیرند؛
❗️ ای کاش فکری شود برای گفتگو با امثال این سلبریتیها که هم موثر هستند، هم نانجیب نیستند و اگر حرف را درست و صحیح به آنها منتقل کنیم، میپذیرند؛
حوزه توییت
🖊البته ای کاش خودشان هم سعی می کردند درست بفهمند!
به اغتشاش گر مردم نمی گویند
اینهایی که امروز مسلمانانه آمدند میان خیابان تا بساط اغتشاش جمع شود هم مردمند ای کاش شما همین تناقض ها را حل کنید.
بسیجیانی که چند شب پیش زنده بودند مردمند!
بیگناهانی که در پروژه کشته سازی از دست رفتند مردمند!
مامور نیروی انتظامی که سوخت و آنی که گلویش غرق خون شد مردمند!
#سلبریتی_احساساتی
🆔 @h_falahati
❇️ الزام به حجاب و توهم تفرقه!
📝 پاسخی به ادعای مهدی نصیری
🖋 صالح رحمتی
🔢 بخش نخست
🔸 آقای نصیری با استناد به روایتی از کافی شریف، مدعی شده است که حضرت امیر المؤمنین(سلام الله علیه) به دلیل پرهیز از تفرق و فروپاشی اجتماعی، از اجرای مواردی از احکام شرعی خودداری کرده و اجازه داد به همان صورت بدعت و غلط پیش از حکومت خود عمل شود، و این موارد از حکم حجاب مهمترند، فلذا نظام نیز نباید اصرار بر اجرای حجاب شرعی نماید که موجب تفرقه و تنش و دوقطبی در جامعه اسلامی نگردد.
✅ پاسخ این ادعای ایشان، در چند بند داده میشود:
1⃣ اولاً: حضرت امیرالمؤمنین (سلام الله علیه) در چندین فراز، خوف از تفرقه و تشتت را مطرح میکنند و برای فهم حقیقت این خوف، باید به توصیف حضرت از وضعیت زمانه و انسانهای پیرامونی ایشان توجه نمود:
«... وَ اللَّهِ لَقَدْ أَمَرْتُ النَّاسَ أَنْ لَا يَجْتَمِعُوا فِي شَهْرِ رَمَضَانَ إِلَّا فِيفَرِيضَةٍ وَ أَعْلَمْتُهُمْ أَنَّ اجْتِمَاعَهُمْ فِي النَّوَافِلِ بِدْعَةٌ فَتَنَادَى بَعْضُ أَهْلِ عَسْكَرِي مِمَّنْ يُقَاتِلُ مَعِي يَا أَهْلَ الْإِسْلَامِ غُيِّرَتْ سُنَّةُ عُمَرَ يَنْهَانَا عَنِ الصَّلَاةِ فِي شَهْرِ رَمَضَانَ تَطَوُّعاً وَ لَقَدْ خِفْتُ أَنْ يَثُورُوا فِي نَاحِيَةِ جَانِبِ عَسْكَرِي مَا لَقِيتُ مِنْ هَذِهِ الْأُمَّةِ مِنَ الْفُرْقَةِ وَ طَاعَةِ أَئِمَّةِ الضَّلَالَةِ وَ الدُّعَاةِ إِلَى النَّارِ....»
همانطور که از این فراز مشهود است، محیط پیرامونی حضرت به گونهای بوده که وقتی ایشان نماز تراویح را بدعت دانسته و امر به عدم اجتماع در نوافل میکنند، برخی از افرادی که در لشگر ایشان قرار دارند، ندای یا اهل الاسلام و واعمرا سر میدهند. خب، چنین لشکری که التزام به اوامر امیر و فرمانده خود نداشته و خوف حضرت به این است که، لشکر را از هم پاشیده و تفرقه ایجاد کرده و به طاعت ائمه ضلالت درآیند، معلوم است که در چنین محیط متزلزل و آکنده از انسانهای ضعیف الایمانی که در درون لشکر حضرت جای دارند، نمیتوان بدعتها را انداخته و به سنن نبوی بازگردانید. و خوف آن میرفت که لشکر از هم پاشیده و یاران ایشان متفرق گشته و به طاغوت معاویه بپیوندند. و این، غیر از خوف تفرقه میان مردم است.
ضمن آنکه، مواردی که حضرت برشمردهاند، بدعتهایی است که در طول ۲۵ سال به مناسک رفتاری مردم تبدیل شده بود و آنها به آن اعمال، انس گرفته و عادت کرده بودند. پرواضح است که بازگردانیدن آن مناسک، علاوه بر ارادهی حاکم، نیاز به مردمی همراه و همدل دارد که کوفه، فاقد چنین مردمی بود. اما حجاب، حکم شرعیِ سازگار با طبع انسانهاست و هیچ زمینهی تشتتزایی در آن وجود ندارد. و این مقایسه، قیاس مع الفارق است.
2⃣ ثانیاً: استفادهای که آقای نصیری از این روایت داشته و آن را به عنوان سیره حکومتی حضرت امیرالمؤمنین (سلام الله علیه) برجسته ساخته است، خلاف روش تحقیق علمی است.
دستیابی به سیره حضرت در اجرای احکام الهی و از جمله حجاب شرعی، نیاز به بررسی همهی ادله و نصوص دارد؛ نه تکیه بر یک روایت. و این روش، به نتایج غلط علمی خواهد رسید.
مواردی مانند: عدم تحمل معاویه (لعنه الله) حتی برای یک روز، عدم اعطای منصب به طلحه و زبیر، کورکردن فتنهی خوارج، بازگردانیدن بیت المال حتی از کابین زنان و کوتاهبودن دوران حکمرانی ایشان و وقوع سه جنگ مهم در آن دوران، همه حکایت از عزم حضرت در مقابله با فتنهها و بدعتها دارد، نه آنکه نشان از کوتاهآمدن حضرت داشته باشد. پس، در برداشت از سیرهی حضرت، باید همهی گزارشها را جمع کرده و به نتیجه دست یافت نه آنکه با تکیه بر یک گزارش، چنین القاء نمود که حضرت، از برخی موارد کوتاه آمدند، پس بهتر است که ما هم از حکم حجاب کوتاه بیاییم.
3⃣ ثالثاً: از دلالت فراز فوق مشهود است که، کسانی که ندای «واعمرا» سردادند، صاحبان تریبونی بودند که با برهمزدن فضای ذهنی و روانی دیگران، مانع از اقدام حضرت در دفع بدعت گشتند. و در جامعه امروز، اگر، صاحبان تریبون و کسانی که درس دین خواندهاند، بلندگوی دشمن نباشند و نهادهای تبلیغی در جهت توضیح و تبیین حرکت کنند و اصحاب هنر در راستای ترویج حجاب و الزام آن تحریک احساسات کنند و فضای مجازی هم از این ولنگاری دربیاید زمینهی تزاحم پیش نخواهد آمد.
به راستی اگر امروز را با زمان امیرالمؤمنین (سلام الله علیه) مقایسه کنیم، آیا امثال نوشته آقای نصیری در ردیف کار عمارها جای میگیرد که مجاهدانه به دنبال تبیین اهداف امام بودند یا اینکه در دسته «واعمرگوها» و بلندگوهای تفرقهافکن بین امت قرار میگیرد؟
📌 ادامه دارد...
#حجاب
تنبیه الامة
🆔 @h_falahati
❇️ الزام به حجاب و توهم تفرقه!
📝 پاسخی به ادعای مهدی نصیری
🖋 صالح رحمتی
🔢 بخش دوم
4⃣ رابعا: اصل این کبری که در تزاحم بین واجبات اجتماعی، حاکم اسلامی باید اهم را تعیین و مهم را تا زمان مزاحمت متوقف کند صحیح است. لکن تشخیص این که طبق شرایط مختلف چه چیزی اهم است و اعمال آن، از وظایف حاکم اسلامی است.
لذا وقتی حاکم اسلامی تشخیص داده است که امر حجاب از مواردیست که باید حفظ شود صغرایی برای آن کبری محقق نمی شود.
🔻 در خاتمه سخنی با جناب نصیری:
ایشان اقرار کردند بزرگانی از فقهاء معتقد به ضرورت الزام حکومت به حجاب هستند.
سؤال این است که در برابر این فقهاء، امثال ایشان که سواد حوزوی اندکی در رشته تخصصی فقه دارند، چطور به خود اجازه میدهند در این مسئله که خارج از بضاعت علمی ایشان است نظر دهند؟
آیا این خروج از منهج علمی قابل قبول نیست؟
〰〰〰〰〰〰
#حجاب
تنبیه الامة
🆔 @h_falahati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آتش زدن پرچم عزای اباعبدالله ع!
اینها مردم نیستند آقای شهاب حسینی!
نمی شود از امام حسین ع و شیوه او دم بزنید و روایت یزیدیان را بیان کنید!
🆔 @h_falahati
حامد فلاحتی
آتش زدن پرچم عزای اباعبدالله ع! اینها مردم نیستند آقای شهاب حسینی! نمی شود از امام حسین ع و شیوه ا
درد دلی با مخاطبین!
کانال این حقیر برای نشر برخی تحلیل های اجتماعی، بیان مباحث هویتی و معرفتی است و البته پخش صوت های برگزیده
لکن تکانه های اجتماعی و گردنه های فرهنگی چنان هستند که لحظه ای نمی شود دیگران را به حال خود رها ساخت.
با دوستانی مواجه هستیم که حیرانند!
در این وقایع امر حق بر آنها مشتبه می شود!
حقیقتا وقت گوهری با ارزش است و این حقیر عمرم را کمتر بر بیهودگی گذراندم همین روزها مشغول نوشتن و تحقیق بودم لکن چه سود!!
اگر از نوشته ها و گفته ها تلی از اوراق بی خاصیت و نظریات بی مخاطب درآید!
وضعیت اجتماع مؤمنین وضعیت خوبی نیست!
محور اجتماع ما ایده و فکر ماست که این روزها در تلاطم است!
افسوس و صد افسوس!
اللهم انا نشکوا الیک فقد نبینا و غیبة ولینا و قلة عددنا و شدة الفتن بنا
🆔 @h_falahati
🔴«مدیریت امیال» راهی برای «مدیریت افعال»؛
🔹بحثی بنیادین درباره ضرورت کنترل فضای مجازی
🖊احمدحسین شریفی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
انتخابهای آدمیان به شدت متأثر از «شوقها» و میلها و مطلوبات آنهاست. حتی برخی از فیلسوفان مثل علامه مصباح یزدی(ره) معتقدند علت غایی انتخابها و افعال آدمیان، «میل و علاقه به نتیجه مطلوب» است!
بنابراین کسی که بتواند امیال فرد، گروه یا جامعهای را مدیریت کند، در واقع انتخابها و رفتارهای آنها را نیز مدیریت میکند.
دنیای غرب با ابزارهای رسانهای مدرن، از فیلمهای هالیودی گرفته تا شبکههای ماهوارهای و شبکههای مجازی مثل تلگرام و واتساپ و اینستاگرام و ... به صورتی پیوسته در حال شکلدهی و جهتدهی به «امیال» و «مطلوبات» مخاطبان جهانی خود است.
قدرت شگفتآور این رسانهها در میلسازی را میتوان در تعدادی از جوانان ایرانی به عنوان قربانیان این ابزارها مشاهده کرد. عفت و حیا و غیرت و حجابی که نه تنها «اقتضای فطرت پاک انسانی» است؛ که ریشههایی هزاران ساله در فرهنگ ایرانی و اسلامی ما نیز دارد، در طول سه دهه چنان تغییراتی پیدا کرده است که عدهای علناً میل به «بیغیرتی» و «بیحیایی» و حتی «بیناموسی» پیدا کرده و با افتخار از برهنگی خود یا دختران و همسران و خواهران خود برهنه خود فیلم و کلیپ هم تهیه میکنند و در گسترهای جهانی منتشر میکنند!
راه درست مواجهه با چنین فضایی و احیای فطرت پاک الهی در دلها، «صرفاً» تبلیغ و ترویج عفت و حیا و غیرت و حجاب نیست؛ بلکه عوامل مخرب و انحرافی را هم باید تحت کنترل خود گرفت. بلکه کنترل راههای انحرافی منطقاً و عقلاً مقدم بر تبلیغ و ترویج و ارشاد است. به تعبیر اخلاقیان و عارفان، «تخلیه» مقدم بر «تحلیه» است:
ما در این انبار گندم میکنیم
گندم جمع آمده گم میکنیم
می نیندیشیم آخر ما بهوش
کین خلل در گندمست از مکر موش
موش تا انبار ما حفره زدست
و از فنش انبار ما ویران شدست
اول ای جان دفع شر موش کن
وانگهان در جمع گندم جوش کن
🔻به باور این بنده:
تا مدیریت فضای مجازی کشور ما در اختیار سختافزارها و نرمافزارهای غربی باشد، نه تنها شاهد بهبودی در اخلاق اجتماعی و شهروندی مردم نخواهیم بود که روز به روز با اوضاعی بدتر و آشفتهتر و مدیریتناپذیرتر مواجه خواهیم شد.
🔻مع الاسف علیرغم تأکیدات مکرر رهبر معظم انقلاب، دستگاههای مسؤول تاکنون آنگونه که شایسته است وظیفه خود را در صیانت از حقوق عامه و صیانت از دین و اخلاق و عفت عمومی در #فضای_مجازی انجام ندادهاند؛ اکنون بهترین فرصت برای این کار است. راههای نشر و انتشار بیحیایی و بیغیرتی و بیدینی را یک بار برای همیشه قاطعانه مسدود کنید. دستکم هزینهکرد بیتالمال مسلمین را برای تسهیل فعالیتهای دینستیزانه دشمنان ممنوع کنید.
🔷به جوانان انقلابی و مراکز دانشبنیان میدان دهید، خواهید دید که در کوتاهترین زمان، ابزارهایی به مراتب بهتر و کارآمدتر از واتساپ و اینستاگرام و امثال آن تولید خواهند کرد و مردم ما و بلکه بسیاری از کشورهای دیگر از منافع انسانی این ابزارها بدون مبتلا شدن به اصناف آسیبها، بهرهمند خواهند شد.
#اخلاق
🆔 @h_falahati
💢 هشدار میدهم و اتمام حجت میکنم
شهید علامه #مطهری:
من به عنوان يک فرد مسئول به مسئوليت الهی، به رهبران عظيمالشأن نهضت اسلامی که برای همهشان احترام فراوان قائلم، #هشدار میدهم و بين خود و خدای متعال #اتمام_حجت میکنم که نفوذ و نشر انديشههای بيگانه به نام انديشه اسلامي و با مارک اسلامي اعمّ از آنکه از روی سوء نيت و يا عدم سوء نيت صورت گيرد، خطری است که کيان اسلام را تهديد میکند.
راه مبارزه با اين خطر تحريم و منع نيست.
مگر میشود تشنگانی را که برای جرعهای آب لهله می زنند، از نوشيدن آب موجود به عذر این که آلوده است منع کرد؟!
اين ما هستيم که مسئوليم. ما به قدر کافی در زمينههای مختلف اسلامی کتاب به زبان روز عرضه نکردهايم.
اگر ما به قدر کافی آب زلال و گوارا عرضه کرده بوديم، به سراغ آبهای آلوده نمیرفتند.
گر نه تهی باشدی بيشتر اين جويها
خواجه چرا میدود تشنه در اين کويها
راه مبارزه، عرضه داشتن صحيح اين مکتب در همه زمينهها با زبان روز است.
حوزههای علميه ما که امروز اينچنين شور و هيجان فعاليت اجتماعی يافتهاند بايد به مسئوليت عظيم علمی و فکری خود آگاه گردند، بايد کارهای علمی و فکری خود را ده برابر کنند،
بايد بدانند که اشتغال منحصر به فقه و اصول رسمی جوابگوی مشکلات نسل معاصر نيست.
📚 مجموعه آثار، ج۲۴، ص۸۶
حوزه علمیه تمدن ساز
🆔 @h_falahati
اجتناب ناپذیری جنگ.pdf
2.29M
پیشنهاد#مطالعه
کتاب اجتناب ناپذیری جنگ
اثری قابل تامل در زمینه چگونگی آغاز جنگ تحمیلی با جمع آوری آراء و نظریات داخل و خارج کشور
این اثر تحلیلی_گزارشی است و از اتقان قابل قبولی برخوردار است.
مرور اجمالی و مطالعه دقیق فصل دوم و چهارم را به مخاطبین پیشنهاد می کنم.
#روایت_حماسه
🆔 @h_falahati
آبادان یازده۶٠
فیلم اثری متاخر از آثار نسبتا مطلوب روایت جنگ است و خیالی یا نمادین نیست.
تلاشی است برای نشان دادن فداکاری اهالی آبادان برای حفظ شهر، تمرکز فیلم بروی کارکنان رادیو نفت آبادان است.
پیشنهاد#دیدن فیلم
🆔 @h_falahati