طرفداری برندهای انقلابی از طالبان و نفرت از گفتمان انقلاب اسلامی در افغانستان!
🖋حسین کاظمی، فعال وحدت اسلام، اهل افغانستان
👇👇
https://eitaa.com/hadihoseiniasl/1259
⛔️طرفداری برندهای انقلابی از طالبان و نفرت از گفتمان انقلاب اسلامی در افغانستان!
🖋حسین کاظمی، فعال وحدت اسلام، اهل افغانستان
🔻درحالیکه بیش از دوماه از حملات و تصرفات #طالبان به شهرهای مختلف افغانستان میگذرد، در روزهای اخیر اشخاص و رسانهها و مقامات رسمی ایران مواضعی را راجع به طالبان ابراز کردهاند که موجب نفرت از ایران در انظار عمومی #مردم_افغانستان شده است!
🔻مواضعی که شائبه طرفداری ایران از طالبان را تقویت میکند و مردمی که دارند در جبهات جنگ مقابل طالبان تلفات میدهند، برایشان بسیار ناخوشایند است.
از توییت چهرههای حزباللهی مانند رائفیپور دارای بدنه مردمی، تا تحلیلهای روزنامههای به اصطلاح انقلابی مانند کیهان و خبرگزاری تسنیم و شبکه افق، دائما این گزاره را تکرار میکنند که طالبان با داعش فرق میکند و طالبان تغییر رویه داده و شیعهکشی نمیکند و اهل مذاکره هستند و... که همگی نزد مخاطب کف میدان #افغانستان «طرفداری از طالبان» تلقی میشود!
🔻اما نکته نگران کننده ماجرا تبدیل شدن #ایران به کشوری مثل #پاکستان نزد مردم افغانستان است که بخاطر حمایتهایش از طالبان منفورترین کشور نزد ملت و دولت افغانستان است.
⭕️و از آن نگرانکننده تر که دغدغه اصلی افغانهای دلبسته به #انقلاب_اسلامی میباشد، کاهش بیش از پیش محبوبیت و انزوای #گفتمان_انقلاب_اسلامی در افغانستان است! کسانی که با جامعه افغانستان آشنایی دارند میدانند که به دلیل رفتارهای بعضا نامناسب ایران با #مهاجرین و تبلیغات منفی که از طرف جریانات مخالف و متاثر از آمریکا علیه ایران میشود، آوردن اسم ایران و طرفداری از آن در افغانستان هزینه بالایی دارد و این مواضع اخیر برندهای انقلابی ایران راجع به طالبان این هزینه را افزایش داده!
🔹ای کاش لااقل این مواضع حساسیت برانگیز از طرف این به اصطلاح برندهای انقلابی مطرح نمیشد، تا لااقل بشود توجیهی برای مخاطبی که هنوز اندکی دلبسته انقلاباسلامی است، آورد..
🔻القاء اهمیت دوگانه #شیعه_و_سنی برای ایران هم از دیگر تبعات موضعهای اینها است، چیزی که با گفتمان انقلاب اسلامی و تفکر امامین آن سازگار نیست!
@hadihoseiniasl
جو بایدن در جریان دیدارش با رئوون ریولین رییس رژیم اشغالگر قدس، پس از آنکه اطلاع یافت ریوکا رابیتص رییس دفتر وی #مادر ۱۲ فرزند است به نشانه احترام در مقابل وی زانو می زند.
از توئیتر بن بست خاورمیانه
پ ن: ای کاش متوجه شویم که من نامَ لم ینُم عَنه...
@hadihoseiniasl
پسر ۱۷ سالهی دبیرستانی برای یک دورهی کارآموزی سه ماه رفته ناسا
در روز سوم کارش یه سیاره جدید پیدا کرده!/خبر
+این خبر دوتا نکته قابل توجه داره
اولی اینکه خیلی خوبه دانش آموزان دبیرستانی رو برای کار آموزی داخل ناسا راه میدن! اینجا دانشجوی دکتری هم نمیتونه بره مراکز فضایی ایران رو به راحتی بازدید کنه چه برسه به اینکه کار آموزی بگیره
دومی اینکه نوجوونا رو هیچ وقت دست کم نگیرید. کارای بزرگی میتونن انجام بدن
منبع: کانال تلگرمی حواس پرت
@hadihoseiniasl
هدایت شده از حوزه توییت (توییتر طلاب)🇵🇸
👓 کمترین نتیجه توهین به علما در همین دنیا چیست؟
❗️ آیت الله بهجت:
ائمۀ ما علیهمالسلام به علما و فقها و راویان احادیث احترام میگذاشتند؛ ولی ما بیحرمتی میکنیم، بدگویی میکنیم و…؛ غافل از اینکه کمترین سزای بیاحترامی به آنها، بلاهایی است که در این دنیا بر انسان وارد میشود؛ از قبیل کوتاهی عمر، سوء عاقبت و…
🔹 زمانی، شخصی با صاحب جواهر به مجادله پرداخت؛ صاحبجواهر به او نفرین کرد و خطاب به امیرالمؤمنین علیهالسلام عرض کرد و فرمود: اگر غَرَض این شخص از این مجادله، مطلب دیگری است، از نجف بیرونش کن! و آن آقا مجبور شد پانزده سال در جای دیگر با دربهدری اقامت کند.
شاید بعضی از اهل علم گمان کنند که اگر علما و اهل علم همدیگر را تنقیص کنند، اشکال ندارد، ولی چنین نیست؛ بلکه خطر خردهگرفتن بر اهل علم، بیشتر از ایراد و اعتراض به دیگران است؛ لذا انسان حتی در موارد تشخیص عدم اهلیت علما باید احتیاط کند؛ زیرا تنقیص علما خیلی مشکل است.
📕 کتاب در محضر بهجت، ج۳، ص۲۶۳
#علامه_مصباح
@HozeTwit
هدایت شده از مناهج 🇵🇸🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدایت شده از مسیر طلبه
#گفتگوی_زنده
با موضوع:
فناوری های فرهنگی، افقی جدید برای اشتغال طلاب.
#مهمان_گفتگو: روح الله بروجردی
مدیر مجموعه پناح، پشتیبانی از نوآوران حوزوی
#چهارشنبه
ساعت۲۱
از صفحه اینستاگرام مسیر طلبه
@masirtalabe
خیلی وقتها میخواهیم برای تعظیم شعائر قدمی برداریم ولی ایده های خلاقانه در دسترسمان نیست
این کتاب کمکیست برای بزرگداشت عید الله الاکبر
@hadihoseiniasl
🔺دیدار حجتالاسلاموالمسلمین رئیسی؛ رییسجمهور منتخب با آیتاللهالعظمی شبیری زنجانی (دامت برکاته)
🎤 محورهای مهم بیانات آیت الله شبیری زنجانی در دیدار با رئیسجمهور منتخب
امروز مردم در رنج و سختی هستند و باید با تلاش شبانه روزی و مجاهدانه آرامش و آسایش را به زندگی مردم بازگرداند.
اخلاص و مجاهدت صادقانه در رفع مشکلات مردم حائر اهمیت است و این وعده قطعی الهی است که راههای مختلفی را برای پیشبرد امور، پیش روی تلاشگران مخلص قرار میدهد.
برای شما و دولت سیزدهم دعا میکنیم و آرزوی موفقیت داریم و امیدواریم که دولت بتواند با عنایات حضرت ولیعصر (عجلاللهتعالیفرجهالشریف) مشکلات را به احسن وجه حل و فصل کند.
@hadihoseiniasl
هدایت شده از شرح حال
✍یک خاطره و دریایی از سخن... (قسمت اول)
✅ دکتر سیدحسن عارفی پزشک مخصوص حضرت امام در خاطرهای مربوط به ابتدای مشکل قلبی حضرت امام و انتقال ایشان از قم به تهران نقل میکنند:
👈«در بهمن ۵۸ یکسال از انقلاب شکوهمند اسلامی ایران گذشته بود. و وضع حجاب بخصوص در بیمارستانها بد بود. و نرس(پرستار)ها هنوز همان لباسها و فُرمهای زمان طاغوت را به برداشتند.
حضرت امام وارد بخشی شد که خانمهای نرس بدون حجاب اسلامی و با یونیفرمهای زمان گذشته مشغول فعالیت بودند. ایشان حقیر را صدا کردند و فرمودند: پردهها را بکشم و دستور دادند فقط، شما ببالین من بیایید... قرار شد... امر پرستاری به عهده من باشد. دردآور بود که بحث در داخل CCU آن بود که پرستاران حداقل روسری بسر کنند و حاضر نمیشدند و حاضر هم نشدند و هیچ قدرتی (وزیر بهداری، نصیحت، خواهش) نتوانست به آنها تفهیم کند که مرجع شیعیان جهان و رهبر کبیر انقلاب اسلامی از وضع لباس شما ناراحت میباشند.» [۱]
✅ این امام، همان امامی است که وقتی با ابرقدرتها و ظالمان جهانی مواجه میشود، ذرهای نرمش و عقبنشینی ندارد، محکم و با اقتدار برای اقامه دین خدا و عدالت مقابل آنان میایستد، اما همین امام در مواجه با مردم ولو حکم شرع را زیر پاگذاشته باشند، نوع دیگری برخورد میکند.
✅ این خاطره دریایی از سخن دارد، حرفها و اندیشهها از دلش موج میزند، شاید با آن اقتداری که آن روز از امام سراغ داریم، توقع داشتیم ایشان دستور میدادند از فردا تمام خانمهای پزشک این بیمارستان موظف هستند با حجاب باشند! یا حداقل هیچ کس حق ندارد بدون حجاب وارد اتاق سیسی شود! نه اینکه پرده را بکشند و از دکترشان که آقا هستند بخواهند امور پرستاری را هم ایشان انجام دهند!
✅ ممکن است کسی با نگاه حداقلی و جزئی از این رفتار حضرت امام، آزادی حجاب از منظر ایشان را برداشت کند، اما اگر نگاه جامعی به رفتارها و سخنان حضرت امام داشته باشیم، ایشان همان کسی هستند که مدتی پیش از آن، قبل از برگزاری رفراندوم جمهوری اسلامی(۱۲ فروردن ۵۸)، در ۱۵ اسفند ۵۷ در قم میگویند:
👈«الآن وزارتخانهها- اين را مىگويم كه به دولت برسد، آن طورى كه براى من نقل مىكنند- باز همان صورت زمان طاغوت را دارد. وزارتخانه اسلامى نبايد در آن معصيت بشود. در وزارتخانههاى اسلامى نبايد زنهاى لخت بيايند؛ زنها بروند اما با حجاب باشند. مانعى ندارد بروند؛ اما كار بكنند، لكن با حجاب شرعى باشند، با حفظ جهات شرعى باشند. نبايد در آنجا ظرف طلا و نقره- كه به نص اسلام حرام است- استعمال بشود. [۲]
📌ادامه دارد...
.........
📝 ارجاعات:
[۱] عارفی، سید حسن، طبیب دلها (گزارشهای طول درمان و سیر معالجات بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران)، چاپ اول، تهران، مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(ره)، مؤسسه چاپ و نشر عروج، بهار ۱۳۷۶. ص: ۷۷.
[۲] صحيفه امام ؛ ج ۶؛ ص: ۳۲۸.
....
🔻به شرح حال بپیوندید:👇
https://eitaa.com/joinchat/2649292800C180b1e3e87
هدایت شده از شرح حال
✍یک خاطره و دریایی از سخن... (قسمت دوم)
✅ در قسمت قبل، خاطره حضور حضرت امام(ره) در بیمارستان و بدحجابی پرستاران و واکنش امام را نقل کردم و اینکه ایشان همان کسی هستند که در مقابل ابرقدرتها یک ذره کوتاه نمیآیند اما در مقابل پرستاران حتی مطالبه باحجاب شندنشان را هم نمیکنند.
به این اشاره کردم که برخی شاید از این رفتار امام موافقت ایشان با حجاب آزاد را برداشت کنند اما امام همان کسی هستند که به حضور بیحجاب زنان در ادارات پیش از رفراندوم جمهوری اسلامی اعتراض میکنند.
✅ نمونهای دیگر، اعتراض حضرت امام(ره) به برهنگی زنان در سواحل شمال است و یا حتی سکوت ایشان در مقابل برخی اقدامات مثل الزام حجاب در نهادهای نظامی برای زنان شاغل و... مؤید این است که ایشان موافق حجاب آزاد نیستند.
✅ برای اینکه نکته اصلی رفتار حضرت امام مشخص شود، به خاطره دیگری از یکی از مسئولان حفاظت بیت ایشان اشاره میکنم:
👈«ورودیهای منتهی به حسینیه جماران مثل خیابان جمشیدیه، خیابان یاسر و خیابان جماران مشکلات زیادی برای ما در بر داشت. بعضیها که از این ورودیها عبور میکردند در ماشینهایشان نوار مبتذل میگذاشتند، گاهی اسباب قمار و شراب حمل میکردند. بعضی از زنان یا بدحجاب بودند و یا وضع ظاهری خیلی نامناسبی داشتند. این امر در بازرسیها برادران دژبان را خسته میکرد تا جایی که بعضی از پاسداران، حاضر نبودند در چنین نقاطی پست بدهند.
چندین بار خدمت امام پیغام دادیم و پرسیدیم که با این مشکلات چگونه باید برخورد کنیم و چون بعضی زنها از روی عمد با وضع نامناسبی ظاهر میشوند، ممکن است در مواجهه با این افراد به گناه بیفتیم، بعضی هم اینطور هستند و اهمیتی به موضوع نمیدهند.
امام در پاسخ فرمودند: به پاسداران عزیز بگویید، خسته نباشید، تا دنیا بوده، اینطور بوده است و چنین آدمهایی هم بودهاند و اما اینکه پرسیدهاید تکلیف شما چیست؟ پاسخ این است که شما اجبار ندارید، وقتی رادیو و یا ضبط کسی خاموش است دکمه رادیو و ضبط او را فشار بدهید که ببینید نوار او چه میخواند.
امام فرمودند: شما از کجا میدانید چیزی که در بطریهای داخل ماشین بعضیهاست شراب است شاید
چیز دیگر باشد. اگر مطمئن شدید شراب است میتوانید محتوای آن را در جویی خالی کنید و ظرفش را به او پس بدهید. امام فرمودند: در رابطه با خانمهای بیحجاب و بدحجاب هر کاری که در کل مملکت مسئولین با آنها انجام میدهند، شما هم پیرو قوانین کشور باشید و آن را انجام بدهید. امام میگفتند: مملکت ما که در این یک تکه جا -جماران- خلاصه نمیشود که بخواهید برای آن قانون وضع کنید و یا دور آن را حصار بکشید. [۳]
✅ اولین نکته هر دو خاطره، اینکه امام برای جنبه شخصی خودشان یک خصوصیتی غیر از دیگر افراد قائل نیستند؛
نکته دوم: اینهایی که ناامید میشوند که اوضاع نسبت به اول انقلاب خیلی خراب شده است، چندان هم ناامید نباشند.
نکته سوم: برخلاف برخی که حتی در مبارزات خود با مشکلات اقتصادی و سیاسی هم دنبال رفتارهای فراقانونی و خارج از ساختار هستند، امام حتی در مبارزه خود با مشکلات فرهنگی نیز به دنبال مبارزه ساختاری و قانونی هستند.
برای فرهنگ سازی در جامعه باید گام به گام عمل کرد یکی از ابزارهای آن، قانونگذاری است، یکی از ابزارهایش، امر به واجب و نهی از حرام عمومی است تا رفته رفته واجب، معروف شود، و حرام منکر شود.
✅ قانون حجاب اجباری در سال ۱۳۶۲ش در مجلس شورای اسلامی تصویب میشود و تا پیش از آن برخی خودسرانه ولو دلسوزانه تلاش داشتند با بیحجابی مبارزه عملی کنند که چون در قالبهای تشخیص فردی و بدون ضابطه بود با افراطهایی مواجه میشدند که حتی مورد اعتراض حضرت امام نیز مواجه میشوند:
👈«ممكن است تعرض به زنها در خيابان و كوچه و بازار، از ناحيه منحرفين و مخالفين انقلاب باشد. از اين جهت، كسى حق تعرض ندارد و اين گونه دخالتها براى مسلمانها حرام است، و بايد پليس و كميتهها از اين گونه جريانات جلوگيرى كنند.» [۴]
📌یکی از ارکان سیره حضرت امام برای ایجاد اصلاح اجتماعی، استفاده از ساختارهای کلان و حاکمیتی است، امری که طرح حضرت آقا در ترسیم گامهای انقلاب: انقلاب – نظام – دولت و سپس جامعه اسلامی نیز مشهود است؛ اما متأسفانه برخی هنوز هم متوجه این مسأله نیستند و با اقداماتی از جنس تلاشهای فدائیان اسلام در زمان طاغوت که نتیجه آن دلزدگی مردم و خودشان از نظام اسلامی است؛ به دنبال اصلاحگری هستند.
.........
📝ارجاعات:
[۳] رجائی، غلامعلی، تشنه و دریا (خاطرات یکی از پاسداران بیت امام، محمدتقی رضاییکوپایی)، چ دوم، تهران، مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س)، ۱۳۹۲ش. صص: ۵۱-۵۲.
[۴] (۱۳ تیر ۱۳۵۹) صحيفه امام ؛ ج ۱۲؛ ص: ۵۰۲.
....
🔻به شرح حال بپیوندید:👇
https://eitaa.com/joinchat/2649292800C180b1e3e87
در دیدارهای آیتالله رئیسی با مراجع عظام تقلید در قم چه مباحثی مطرح شد؟
۱۴۰۰/۰۴/۱۸
@hadihoseiniasl
هدایت شده از اوجمان l راهبری استعداد
لزوم پذیرش نظر مشاور و ناصح برای مومن در کلام امام جواد علیه السلام.
شهادت جوادالائمه علیه السلام تسلیت
#شتاب_دهنده_استعداد_اوجمان
@owjeman
هدایت شده از مناهج 🇵🇸🇮🇷
هدایت شده از مسیر طلبه
#اطلاعیه
#کارگاه_آموزشی
#حضوری #مجازی
آکادمی مسیر طلبه برگزار میکند:
مردم برای چه چیزی هزینه می کنند؟
#پوستر مطالعه شود
یک کارگاه #جذاب برای هر فردی که بخواد شروع تازه ای داشته باشه.
#ارائه: سید حمید فتاحی معصوم
#زمان: دوشنبه ۴ مرداد ساعت ۱۵تا۱۹
#تخفیف ویژه عید غدیر ۵۰ درصد
برای #سادات ۶۰ درصد
#ثبت_نام:
@samoosavi
با ما همراه باشید🌹🌹
@masirtalabe
بر خلاف تصور فانتزی برخی دوستان، #تبلیغ_بین_الملل سختی های خاص خود را دارد
@hadihoseiniasl