اگر این طور شد؛شیطان دیگر در زندگی تو جایگاهی ندارد.
🌹از توصیه های آیت الله بهجت
@hagigatevasel
💢 بخشی از سخنرانی مهم امام خمینی (ره) درباره برداشتهای غلط از انتظار فرج
🔹بعضیها، انتظار فرج را به این میدانند که در مسجد، حسینیه، و در منزل بنشینند و دعا کنند و فرج امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) را از خدا بخواهند... دیگر غیر از این کاری ازشان نمی آمد و فکر این مهم، که یک کاری بکنند، نبودند.
یک دسته دیگری بودند که انتظار فرج را میگفتند: این است که، ما کار نداشته باشیم به اینکه در جهان چه میگذرد، ما تکلیفهای خودمان را عمل میکنیم. برای جلوگیری از این امور هم خود حضرت بیایند ان شاء الله درست میکنند، دیگر ما تکلیفی نداریم.
یک دستهای میگفتند: که باید عالم پر از معصیت بشود تا حضرت بیاید. ما باید نهی از منکر نکنیم، امر به معروف هم نکنیم تا مردم هر کاری میخواهند بکنند، گناهها زیاد بشود که فرج نزدیک بشود.
یک دستهای از این بالاتر بودند. میگفتند: باید دامن زد به گناهها. دعوت کرد مردم را به گناه تا دنیا پر از جور و ظلم بشود و حضرت (عجل الله تعالی فرجه الشریف) تشریف بیاورند.که این دسته اشخاص ساده لوح هم بودند.
یک دسته دیگری بودند که میگفتند: هر حکومتی اگر در زمان غیبت محقق بشود، این حکومت باطل است و برخلاف اسلام است. آنها مغرور بودند ... در صورتی که روایات [اشاره دارد] که هر کس علم بلند کند با علم مهدی، به عنوان «مهدویت» بلند کند، [باطل است.]
📅 ۱۴ فروردین ۱۳۶۷
✅ متن کامل سخنرانی👇
🌐 http://emam.com/posts/view/4004
✅ یکی از دعاهای وارده در شب نیمه شعبان دعای کمیل است.
در دعای کمیل از خدا چه بخواهیم؟
👆پاسخ را در کلام امام خامنه ای ببینید.
@hagigatevasel
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ از جمله اعمال #شب_نیمه_شعبان، زیارت #اباعبدالله_الحسین علیه السلام هست ، از دست ندیم
👌تنها چیزی که در کشور خاکریزها را فتح کرد ، واین جور کشور را حفظ کرد ؛ فقط یا حسین یاحسین بود..
@hagigatevasel
هرکس باید سعی کند یک رابطه شخصی میان خود و میان ولی الله الاعظم ارواحنافداه( #امام_زمان) به وجود آورد
با توجه ؛ با توسل ؛با سخن گفتن با اظهار ارادت کردن خود را آماده نگه دارد.
@hagigatevasel
❓❓رمزجاذبه #علی علیه السلام درچیست؟
🔺علی از آن نظر محبوب است که پیوندالهی دارد.دلهای ما به طورناخودآگاه دراعماق خویش باحق سروپیوستگی دارد؛وچون علی را آیت بزرگ حق ومظهرصفات حق می یابند؛به اوعشق می ورزند؛
🔺درحقیقت پشتوانه عشق علی پیوندجانهاباحضرت حق است که برای همیشه درفطرتهانهاده شده؛وچون فطرتهاجاودانه است مهرعلی نیزجاودان است.
🔺نقطه های روشن دروجودعلی بسیاراست اماآنچه برای همیشه اورا درخشنده وتابان قرار داده است ایمان واخلاص اوست وآن است که به وی جذبه الهی داده است👌
📚منبع:جاذبه ودافعه علی علیه السلام ؛استادمطهری
❤️مولاعلی علیه السلام مصداق بارز انسان کامل
✅استادمطهری: درعلی هم خاصیت فیلسوف است وهم خاصیت رهبرانقلابی وهم خاصیت پیرطریقت وهم خاصیتی ازنوع خاصیت پیامبران.
🔺مکتب او هم مکتب عقل واندیشه است وهم مکتب ثوره وانقلاب وهم مکتب تسلیم وانضباط وهم مکتب حسن وزیبایی و جذبه وحرکت.
🔺هم مفتی بود وهم حکیم؛هم عارف بود وهم رهبراجتماعی؛هم زاهدبودوهم سرباز؛هم قاضی بود وهم کارگر؛هم خطیب بود وهم نویسنده.
🔺بالاخره به تمام معنی یک انسان کامل بودباهمه زیبایی هایش
📚منبع:جاذبه ودافعه علی علیه السلام (استادمطهری )
✅علامه مصباح یزدی:
🌹 «ضربة علی یوم الخندق افضل من عبادة الثقلین»
🔹گاهی یک عمل با یک حجم مشخص از زمان، کار و فعالیت، در مقایسه با کار مشابه دیگر ارزش و اجر متفاوتی را بهدنبال دارد.
🔸 ارزش یک کار بیش از آنکه به حجم و مدت زمان آن بستگی داشته باشد، به نیت_عامل آن برمیگردد.
🔹 مراتب نیت افراد نیز در اجر معنوی کار دخیل است. بر همین اساس هرچند فعالیت شخصی که برای کسب روزی حلال کار و تلاش میکند، درجهای از ارزش را دارد؛ اما کسی که برای تقویت_کشور و خدمت به مظلومان و محرومان فعالیت میکند از اجر و منزلت بالاتری برخوردار است.
🔸 گاهی تقویت نظام به پشتوانه عِرق ملی و میهنپرستی است، گاهی نیز اینکار بهخاطر اینکه کشور، متعلق به امام زمان ـصلواتالله علیهـ است و با هدف_اعتلای_اسلام و خدمت به شیعه انجام میشود. یقیناً با این نیت، اجر و ارزش عمل شخص قابل مقایسه با نیتهای دیگر نیست.
♦️ نکتهای که باعث شد ارزش_یک_ضربه حضرت علی علیهالسلام از عبادت همه_عالمیان بالاتر رود، معرفت و اخلاص آن حضرت بود👌
🔸 هر چه معرفت و اخلاص فرد هنگام انجام عمل بیشتر باشد، ارزش و اجر معنوی آن افزایش مییابد؛ در مقابل، بر اساس آنچه از آیات قرآن استفاده میشود، کاری که اخلاص در آن نباشد «هباءً منثوراً» است.۹۵/۹/۲۰
#امیرالمومنین #علی
#عمل_به_تکلیف
#محاسبات_الهی
#مطهری #مصباح
@hagigatevasel
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠بیانات امام خامنه ای
🎥 #کلیپ_نموداری
🔸وظایف منتظران حقیقی
#امام_زمان(عج)
✅ @nurehedayat_com
@hagigatevasel
✅ بیانات ناب امام خامنه ای در مورد استاد شهید مرتضی مطهری و لزوم توجه نسل جوان به کتابهای پرمغز ایشان:
🌹یاد شهید عزیزمان، معلم برجسته و همیشه زنده و پایدارمان، مرحوم شهیدمطهری را باید گرامی بداریم.
من عرض بکنم؛ اینکه روز معلم را در سالگرد شهادت شهید مطهری قرار دادند، یک معنای نمادین و پرمغز و پرمضمونی دارد؛
👌 چون حقاً و انصافاً مرحوم شهید مطهری یک انسان بزرگ و برجسته بود. زندگی او، تلاش مخلصانه و مؤمنانه و عالمانه، همراه با احساس درد، همراه با یک بصیرت کامل در میدان علم و معرفت و فرهنگ بود.
خدای متعال هم این مرد بزرگ را مأجور کرد، پاداش داد و شهادت را نصیب او کرد؛ در واقع او را زنده نگه داشت؛ «بل احیاء عند ربّهم».
یک متخرّج و تحصیلکردهی حوزهی علمیهی قم، وقتی با کولهبار معرفت و دانشی که به طور عمیق آموخته است، میآید در دل محیط فرهنگ و تعلیم و تربیت عمومی و نسل جوان قرار میگیرد، اینقدر منشأ برکات میشود. ۹۰/۲/۱۴
✅امروز جوانان ما، دانشجویان ما، معلّمان ما و کارگران ما اگر میخواهند در زمینه افکار اسلامی عمق پیدا کنند و پاسخ سؤالات خود را بیابند، باید به #کتابهای #شهید #مطهّری مراجعه کنند؛ که امام درباره کتابهای این بزرگوار، تعبیری قریب به این مضمون دارند که «همه آنها خوب و مفید است».
این تعبیری بسیار مهم از کسی مثل امام است.
اینکه در محیط فکر و اندیشه و فرهنگ، جولان فکری افراد و گشودن راههای تازه باید تشویق شود، حرف درستی است؛ اما این نباید به افسار گسیختگی فکری دشمنان اسلام منتهی گردد.
باید راه را در مقابل افکار جوان، نسل جوان و جویندگان بیغرض قرار داد.
👌برای این کار، یکی از بهترین وسایل، افکار ناب و برجسته و بلند این مردِ مجاهد فیسبیلاللَّه است که جان خودش را هم در این راه داد.
۱۳۷۸/۲/۱۵
🔘 خاطره ناب رهبر معظم انقلاب از علاقهشان به آثار #شهید_مطهری
🔻من به ایشان گفتم که من شاگرد شما هستم. ایشان تعجب کرد، گفت تو هیچوقت پیش من درس نخواندى؛ حقیقت هم این بود که من پیش ایشان درس نخوانده بودم؛ اما یکى از عناصرى که بنیه اصلى فکر اسلامى من را پایهگذارى کرده، سخنرانىهاى آقاى مطهرى است.
🔻بنده، حقیر خودم در طول مدت زندگیم که من کار فکرى داشتم، خیلىهایتان مىدانید، شاید بعضىهایتان بودید توى بحثهاى بنده در مشهد که داشتم، عمده کار بنده با استفادهى از افکار آقاى مطهرى است؛ این یادتان باشد. بنده به خود ایشان هم مىگفتم ، با ایشان ما خیلى رفیق بودیم. - من مىگفتم که من غالب کارهایم با استفاده از حرفهاى شماست، کتابهایى را اسم مىآوردم ایشان تعجب مىکرد، مىگفت عجب این کتابها اینقدر خوب است من نمىدانستم؟
۱۳۶۱/۰۲/۰۸ و ۱۳۶۲/۰۳/۱۲
🔻 از شهید #مطهری چه بیاموزیم؟
#اسلام_حقیقی
✅علامه مصباح یزدی : از جمله چیزهایی که بايد از شهيد مطهری و پيش از او، از امام خميني(رحمه الله) بياموزيم و به کار بنديم احساس #مسئوليت در مورد #جامعه است. پيش از انقلاب دينداری و پرهیزگاری تنها با يک سلسله اعمال فردی شناخته میشد. کسی که نمازش را سر وقت می خواند؛ تجويدش خوب بود؛ مسائل شرعی را درست میدانست و در مراسم مذهبی، عزاداری، دعای توسل و... حضور میيافت، يک آدم مؤمن و باتقوا بود. اما اگر در سراسر عمرش در يک حرکت اجتماعی و تلاش سیاسی دخالتی نمیکرد، نهتنها هيچ عیبی نداشت، #کمال هم حساب ميشد.
👈 برخی از #خشکهمقدسها گرايش به سياست و مسائل جامعه را دنياگرايی تلقی میکردند. وقتی میخواستند يک روحانی را متهم کنند و او را در ميان قشرهای جامعه بیاعتبار کنند، میگفتند اين سیاسی است. همين انگ بس بود تا مردم از اطرافش پراکنده شوند، زيرا اعتقاد داشتند دين به سياست کاری ندارد.
👈آن روزها تقوا با يک سلسله مسائل فردی شناخته میشد، در حالی که اسلام طرحهایی پرشمار برای مشارکت سياسی، احساس وظيفه در برابر جامعه و نظام حاکم بر مردم دارد. اگر مسلمانان وظايف خود را در شرايط گوناگون درک کنند، دست دشمنان از هر گونه توطئه کوتاه میشود.
👈اسلام حقیقی از مسلمانان میخواهد در جامعه #حضور داشته باشند و از مسائل سياسي دوری نکنند. #شرکت_در_انتخابات، راهپيمايیها و تظاهرات در جهت تقويت نظام اسلامی، جزو تکاليف دینی ماست و نبايد نسبت به اين امور بی اعتنا باشيم. اگر در اين زمينه کوتاهی شود، افرادی نااهل و بيلياقت روی کار میآیند و مردم را نسبت به مسائل دینی و مذهبی بدبين ميکنند. حفظ کيان اسلامي و تثبيت ارزشهاي معنوی منوط به همين مشارکتها و حساسيتهاست.
🗓 ۱۲ اردیبهشت ماه سالروز شهادت استاد شهید مرتضی #مطهری و
#روز_معلم
@hagigatevasel
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴توصیف شنیدنی رهبر معظم انقلاب از حالات معنوی #شهید_مطهری؛ شبی که همسر ایشان از گریه های شبانه استاد بیدار شد
✅ «بنیاد شهید مطهری» 👇
@motahari_ir
@hagigatevasel
🌹 #انتظار و #انواع آن در کلام استاد #مطهری:
«باسمه تعالي»
انديشه پيروزي نهايي نيروي حق و صلح و عدالت بر نيروي باطل و ستيز و ظلم، گسترش جهاني ايمان اسلامي، استقرار كامل و همه جانبه ارزشهاي انساني، تشكيل مدينه فاضله و جامعه ايدهآل، و بالاخره اجراي اين ايده عمومي و انساني به وسيله شخصيتي مقدس و عاليقدر كه در روايات متواتر اسلامي از او به
« #مهدي» تعبير شده است،
انديشه اي است كه كم و بيش همه فرق و مذاهب اسلامي- با تفاوتها و اختلاف هايي- بدان مؤمن و معتقدند؛
🚨زيرا اين انديشه به حسب اصل و ريشه، قرآني است؛
اين قرآن مجيد است كه با قاطعيت تمام، پيروزي نهايي ايمان اسلامی(۱) غلبه قطعی صالحان ومتقیان(۲)
کوتاه شدن دست ستمكاران و جباران براي هميشه(۳)
و آينده درخشان و سعادتمندانه بشريت (۴)را نويد داده است.
👈اين انديشه بيش از هر چيز مشتمل بر عنصر خوشبيني نسبت به جريان كلي نظام طبيعت و سير تكاملي تاريخ و اطمينان به آينده و طرد عنصر بدبيني نسبت به پايان كار بشر است كه طبق بسياري از نظريه ها و فرضيه ها فوق العاده تاريك و ابتر است.
✅انتظار فرج
اميد و آرزوي تحقق اين نويد كلي جهاني انساني، در زبان روايات اسلامي «انتظار فرج» خوانده شده و عبادت، بلكه افضل عبادات شمرده شده است.
👈اصل «انتظار فرج» از يك اصل كلي اسلامي و قرآني ديگر استنتاج ميشود و آن اصل «حرمت يأس از رَوح اللَّه» است.
مردم مؤمن به عنايات الهي، هرگز و در هيچ شرايطي اميد خويش را از دست نميدهند و تسليم يأس و نااميدي و بيهوده گرايي نميگردند.
چيزي كه هست اين «انتظار فرج» و اين «عدم يأس از روح اللَّه» در مورد يك عنايت عمومي و بشري است نه شخصي يا گروهي، و بعلاوه توأم است با نويدهاي خاص و مشخص كه به آن قطعيت داده است.
✅دو گونه انتظار
انتظار فرج و آرزو و اميد و دل بستن به آينده دو گونه است: انتظاري كه سازنده و نگهدارنده است، تعهدآور است، نيروآفرين و تحركبخش است، به گونهاي است كه ميتواند نوعي عبادت و حق پرستي شمرده شود؛
و انتظاري كه گناه است، ويرانگر است، اسارت بخش است، فلج كننده است و نوعي «اباحيگري» بايد محسوب گردد.
👈اين دو نوع انتظار فرج، معلول دو نوع برداشت از ظهور عظيم مهدي موعود است؛ و اين دو نوع برداشت به نوبه خود از دو نوع بينش درباره تحولات و انقلابات تاريخي ناشي ميشود. از اين رو لازم است اندكي درباره دگرگونيها و تحولات
تاريخي به بررسي بپردازيم....
🔺پی نوشت:
(۱) هُوَ الَّذي ارْسَلَ رَسولَهُ بِالْهُدي وَ دينِ الْحَقِّ لِيُظْهِرَهُ عَلَي الدّين كُلِّهِ و لَوْ كَرِهَ الْمُشْرِكونَ (توبه/ ۳۳ وصف/ ۹).
(۲) وَلَقَدْ كَتَبْنَا فِي الزَّبُورِ مِن بَعْدِ الذِّكْرِ أَنَّ الْأَرْضَ يَرِثُهَا عِبَادِيَ الصَّالِحُونَ(سوره انبیاء آیه ۱۰۵)
(۳) وَ نُريدُ انْ نَمُنَّ عَلَي الَّذينَ اسْتُضْعِفوا فِي الْارْضِ وَ نَجْعَلَهُمْ ائِمَّةً وَ نَجْعَلَهُمُ الْوارِثينَ. وَ نُمَكِّنَ لَهُمْ فِي الْارْضِ وَ نُرِي فِرْعَوْنَ وَ هامانَ وَ جُنودَهُما مِنْهُمْ ما كانوا يَحْذَرونَ (قصص/ ۵و۶).
(۴) قَالَ مُوسَىٰ لِقَوْمِهِ اسْتَعِينُوا بِاللَّهِ وَاصْبِرُوا إِنَّ الْأَرْضَ لِلَّهِ يُورِثُهَا مَن يَشَاءُ مِنْ عِبَادِهِ وَالْعَاقِبَةُ لِلْمُتَّقِينَ(اعراف آیه ۱۲۸)
📚برای خواندن ادامه مطلب و آگاهی بیشتر درباره انواع انتظار به کتاب "قیام وانقلاب مهدی"استاد مطهری مراجعه کنید.
@hagigatevasel
#انتظار فرج انسان را به صورت سربازی در می آورد که مطمئن است فرضا خودش از میان برود، ایده اش و هدفش قطعا در آینده پیروز است.
📚یادداشت های استاد مطهری، ج ۹، ص ۳۹۵
@hagigatevasel
🚨 تفسیری عافیت طلبانه و نادرست از «انتظار فرج»
🌺استادمطهری«افْضَلُ الْاعْمالِ انْتِظارُ الْفَرَج» یعنی چه؟
☘بعضی خیال می کنند اینکه افضل اعمال، انتظار فرج است، به این معناست که انتظار داشته باشیم که امام زمان (عجّل اللَّه تعالی فرجه) با عده ای که خواص اصحابشان هستند یعنی سیصد و سیزده نفر و عده ای غیرخواص، ظهور کنند، بعد دشمنان اسلام را از روی زمین بردارند، امنیت و رفاه و آزادی کامل را برقرار کنند، آن وقت به ما بگویند بفرمایید! ما انتظار چنین فرجی را داریم و می گوییم افضل اعمال هم انتظار فرج است! یعنی بگیر و ببند، بده به دست من پهلوان!
☘نه، انتظار فرج داشتن یعنی انتظار در رکاب امام بودن و جنگیدن و احیاناً شهید شدن، یعنی آرزوی واقعی و حقیقی مجاهد بودن در راه حق، نه آرزوی اینکه تو برو کارها را انجام بده، بعد که همه کارها انجام شد و نوبت استفاده و بهره گیری شد آن وقت من می آیم!
📙کتاب آزادی معنوی استاد مطهری
🔴 دو عنصر امید و آرزو در انتظار ظهور
🔸در انتظار ظهور دو عنصر وجود دارد: يكى اميد، ديگرى آرزو. اما اميد به معنى اين است كه روحتان در برابر تهاجم سپاه باطل شكست نخورد، پيروزی هاى ظاهرى آنان را به چيزى نشمريد، آنها را امرى موقت بشماريد، تسليم آنها نشويد، زيرا يأس تسليم مى آورد.
🔹اما آرزو به معنى اين است كه ظهور در عين جنبه هاى خارق العاده اى كه دارد، كار خود را انفرادى انجام نمى دهد، با كمک يک عده ياران انجام مى دهد: ياران شايسته و همفكر. لازمه آرزو آمادگى است.
📝 یادداشتهای استاد مطهری، ج۹، ص۳۹۴
🌹استادشهید مطهری : شخصیتها تا آن وقت پیش ما احترام دارند که به حقیقت احترام بگذارند؛ اما آنجا که میبینیم اصول اسلامی به دست همین سابقه دارها پایمال میشود، دیگر احترامی ندارند.
سالگرد شهادت استاد مرتضی مطهری
@hagigatevasel
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 نماهنگ #صبح_امید
🔺️ #نیمهی_شعبان، مظهر امید به آینده است؛ یعنی همهی امیدهایی که ما به چیزی پیدا میکنیم، ممکن است بشود، ممکن است نشود؛ امّا امید به اصلاح نهایی بهوسیلهی ولیّ مطلق حضرت حق، حضرت صاحبالزّمان (عجّلالله تعالی فرجه و ارواحنا فداه) امید غیر قابل تخلّف است. السَّلامُ عَلَیکَ یا وَعدَ اللهِ الَّذی ضَمِنَه؛ وعدهی تضمینشدهی خدا است.. ۱۳۹۷/۰۲/۱۰
@hagigatevasel
🌻اگر میخواهید یک منتظر واقعی برای فرج #امام_زمان عجاللهفرجه باشید، اینطور عمل کنید...👆
@hagigatevasel
☀️ بیت شعری از رهبر انقلاب، خطاب به #امام_زمان(عج)
💓 دلم قرار نمیگیرد از فغانْ بی تو / سپندوار ز کف داده ام عنانْ بی تو
@hagigatevasel
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💓 ما هم #مثل_آقا قدر شناس مخلص معلمان باشیم...
💐 روز معلم مبارکباد
@hagigatevasel
🎨دلیل احترام و تجلیل و تکریم #معلم توسط رهبر انقلاب چیست؟
🚦این كه ما برای معلم احترام قائلیم و بنده به معنای حقیقی كلمه معلم را تجلیل و تكریم میكنم، تعارف نیست؛ این برای خوشایند زید و عمرو نیست؛ این واقعیت است و مبتنی بر این فلسفه است. معلم - چه بخواهند، چه نخواهند - رتبهی بالا و عالیای دارد و در حساسترین نقطه ایستاده است. ۱۳۸۶/۰۲/۱۲
#روز_معلم
@hagigatevasel
️حقیقت واصل
🎨دلیل احترام و تجلیل و تکریم #معلم توسط رهبر انقلاب چیست؟ 🚦این كه ما برای معلم احترام قائلیم و بند
🚨تحلیل سیاسی
✍️به مناسبت رونمایی رئیس جمهور از « #مادر_مذاکرات» / #ساده_لوحی یا #مریض_دلی؟ مسئله این است.
سال گذشته پس از نقض صریح برجام توسط آمریکا، بسیاری از دلواپسانی که این روزها را از قبل پیش بینی می کردند، به انتظار نشسته اند تا خوش باورهایی که به وعده دشمن اعتماد کرده بودند، یکی پس از دیگری از اعتمادشان به دشمن اظهار پشیمانی کنند. اما نه تنها این اتفاق نیفتاد، بلکه رئیس جمهور در مراسم #تحلیف خود، از #مادر_مذاکرات رونمایی کرد و به آمریکایی ها این پیام ذلت بار را داد که در سایر مسائل مورد چالش نیز آماده #مذاکره است. درخواست مذاکره مجدد از دشمنی که نتیجه اعتماد به او جز #خسارت_محض_برجام برای کشور نبود، کمترین تردیدی باقی نمی گذارد که این افراد، نه ساده لوح، بلکه دچار بیماری های روحی متعدد هستند. چراکه تحمیل کنندگان این خسارت بزرگ برجام به کشور از دو حال خارج نیستند:
✅یا کسانی هستند که صرفاً به دلیل مشکل فکری و معرفتی - و نه هوای نفس- به وعده دشمن اعتماد کرده و در #تحمیل_برجام به رهبر انقلاب و مردم نقش داشتند.
✅و یا کسانی هستند که مرض های روحی همچون ترس، راحت طلبی و .... موجب شد تا با محاسبه غلط، به وعده دشمن اعتماد کرده و در نتیجه نقش اساسی در تحمیل این خسارت بزرگ به مردم و رهبر انقلاب داشتند.
🔸گروه اول، به دلیل نداشتن هوای نفس و مریضی روحی، پشیمانی خود را اظهار خواهند کرد و از پیشگاه ملت و رهبری عذرخواهی خواهند کرد.
اما گروه دوم، نه تنها از عملکرد خود پشیمان نیستند، بلکه بازهم خواهان مذاکره با دشمن هستند؛ و آن نیست جز به دلیل هوای نفس و امراض روحی همچون #ترس و #منفعت_طلبی؛ و اصولاً به همین دلیل است که خداوند از کسانیکه از ترس وقوع حادثه ای ناگوار از سوی دشمن، در دوستی با دشمن شتاب می ورزند، با عنوان #مریض_دل یاد می کند:
🔸«فَتَرَى الَّذِينَ فِي قُلُوبِهِمْ مَرَضٌ يُسارِعُونَ فِيهِمْ يَقُولُونَ نَخْشى أَنْ تُصِيبَنا دائِرَةٌ فَعَسَى اللَّهُ أَنْ يَأْتِيَ بِالْفَتْحِ أَوْ أَمْرٍ مِنْ عِنْدِهِ فَيُصْبِحُوا عَلى ما أَسَرُّوا فِي أَنْفُسِهِمْ نادِمِينَ؛ مى بينى كسانى كه در دلهايشان بيمارى است، در [دوستى] با آنان شتاب مى ورزند. مى گويند: «مى ترسيم به ما حادثه ناگوارى برسد.» اميد است خدا از جانب خود فتح [منظور] يا امر ديگرى را پيش آورد، تا [در نتيجه آنان] از آنچه در دل خود نهفته داشته اند پشيمان گردند.» (مائده/52)
👈👈اگر مشکل این افراد صرفاً مشکل «فکری و معرفتی» بود، با تجربه ای که در مسئله برجام حاصل شده است، دیگر به دشمن اعتماد نخواهند کرد؛
👈👈 اما کسانیکه مشکلشان روحی و روانی است و دچار امراض قلبی همچون ترس، منغعت طلبی، راحت طلبی، ضعف نفس، احساس حقارت در برابر دشمن، تکبرّ و ... هستند، با وجود این تجربه و صدها تجربه دیگر، باز هم تا زمانیکه این امراض روحی در آنها باقی باشد، این اعتماد هم تکرار خواهد شد.
🔸منبع :کانال #بصائر
#برجام
🚦یک نکتهی تربیتی رهبر انقلاب خطاب به معلمها: تکریم شاگردها فراموش نشود!
🔻یك نكتهی دیگری در اینجا وجود دارد كه آن هم باز جنبهی ارزشی دارد. این را هم من عرض بكنم - این دیگر خطاب به شما معلمین است - كه از نظر اسلام همانطور كه معلم احترام دارد و باید تكریم شود، متعلم هم باید تكریم شود؛ شاگرد را هم باید تكریم كرد. به شاگرد اهانت نباید كرد. این یك جنبهی پرورشی بسیار عمیقی دارد.
🔸️ اینجا هم یك روایتی است كه اینطور نقل شده: «تواضعوا لمن تعلّمون منه و تواضعوا لمن تعلّمونه»؛ از كسی كه فرامیگیرید، تواضع كنید و كسی هم كه از شما فرا میگیرد، تواضع كنید. «و لا تكونوا جبابرة العلماء». ️جبار دو نوع است: جبار سیاسی، جبار علمی. جبار علمی نباشید؛ جباران عالِم نباشید؛ مثل فرعون.
🔸️بنده اینجور استادی را در یكی از دانشگاههای كشور، سالها پیش، شاید چهل سال، چهل و پنج سال قبل دیده بودم كه جوری با شاگردهایش حرف میزد و تعلیم میداد و برخورد میكرد، كه برخوردش فرعونی بود، نه برخورد پدر با فرزند.
🔸️معلم ممكن است درشتی هم بكند، اما درشتی غیر از تحقیر است؛ غیر از اهانت است. شاگرد را باید تكریم كرد. شما هر كدامی یقیناً تجربههای زیادی دارید از شاگردانی كه شما تكریمشان كردهاید و این كار جواب داده است؛ تربیتِ او را آسانتر كرده است. دشنام دادن، تحقیر كردن، حتی زدن، خوب نیست - كه حالا «الضرب لتأدیب» جزو حرفهائی است كه از قدیم معروف و معمول هم بوده، بعدها نشان دادند كه نه، ضرب خوب نیست - بنده هم عقیدهام همین است.
🔺️باید شاگرد را مثل مومی در دست چرخاند و شكل داد؛ منتها با ملایمت. هنر معلمی این است. این هم یك بخش دیگر از این قضیهی ارزشی در باب معلم.۱۳۸۷/۰۲/۱۲
🏷 #روز_معلم
@hagigatevasel
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨ببینید/ نظر صریح امام خمینی (ره) درباره معلم بزرگ انقلاب یعنی:
امام خامنه ای
🌹در اسناد ساواک هم از جملات شهید مطهری هم آمده که گفته بود: "کمتر نمونه ارزندهای چون [آیتالله] خامنهای داریم.»
#آقامونه
@hagigatevasel
✅ایران، تلگرام و سرزمین نابسامانی ها!!!
◀️ به جد معتقدم که فضای مجازی در ایران ما به این آسانی ها سامان نمی یابد! شاید بپرسید چرا!؟
به چند دلیل اساسی، می شود اثبات کرد که این نظر نتیجه بدبینی نیست:
◀️1- حاکمیت در ایران چندپاره است و چیزی به نام اجماع ملی در موضوعات حتی کلان کشور معنایی ندارد، داستان فضای مجازی و تلگرام هم از همین جنس است. یکی به چپ می رود و دیگری به راست..
◀️2- برای بخشی از حاکمیت در کشور فضای مجازی و مشخصا تلگرام ابزار تخدیر و اسباب سواری بر گرده مردم است. بی شک نفع کسانی در همین آشفتگی و بی سامانی است. اینها هرگز اجازه نخواهند داد تا وسیله سواری بر ملت از دستانشان خارج شود. ایستادگی جناب حسن روحانی روی این موضوع ازین جنس است. تلگرام نبود الان شیخ حسن پرزیدنت نبود و ایضا حکومتش در دریایی از رکود، فساد، بی لیاقتی و ناکارآمدی خود و همکارانش ادامه نمی یافت!
◀️3- برای اکثر ما ایرانی ها منافع شخصی بر منافع ملی اولویت قطعی دارد. اصولا ماها به چیزی به نام منافع ملی اصلا قائل نیستیم. برای بعضی جوانان ایرانی همینکه خیالشان راحت باشد که با رفیق جنس مخالفشان بی مزاحم چت کنند از هر منفعت ملی، از اشتغال و اقتصاد مهم تر است. پس شما هرچه تلاش کنید تا مخاطرات خروج Big Date و احتمال خرابکاری اقتصادی را گوشزد کنید، فایده ای ندارد. چون آنها که می خواهند سوار گرده ملت باشند بهانه بهتری دارند؛ آزادی!!!
◀️4- غالب ایرانی ها سواد رسانه ای پایینی دارند، فرهنگ شایعه سازی و شایعه پذیری و همچنین تحریک شوندگی در عمق لایه های اجتماعی این ملت است، این روحیات زمینه مناسبی برای سوء استفاده از این ملت فراهم می کند. داستان باور شایعات انتخاباتی ستاد دروغ و شایعه روحانی و جهانگیری از همین پنجره ممکن شد.
◀️5- نفوذی ها در جاهای حساسی ازین مملکت لانه کرده اند، بسیاری شان البته با رأی من و شما. اینها قاتل رجایی و باهنر، بهشتی و یارانش، شهدای هسته ای، شهید مظلوم سلولهای جنینی دکتر آشتیانی هستند و داستان اخیرشان هم انتقال اطلاعات سری فعالیت های موشکی کشور توسط همکاران و دوستان خانوادگی خانم ابتکار بود. اینها آنقدر نفوذ دارند که هم کاوه مدنی را فراری دادند و هم برایش مرثیه سرایی کردند. آنها به شدت در کار نسخه های پیامرسان ایرانی اخلال می کنند و تبلیغ سوء، و هم لحظه ای دست از حمایت همه جانبه تلگرام برنمی دارند؛ البته جالب اینجاست که استدلالهایشان هم خیلی ها را خوب قانع می کند!
◀️6- جنگ نرم جنگ اراده هاست، جنگ باورهاست. ملتی در این جنگ پیروز است که اراده استوارتری داشته باشد. قشر انقلابی جامعه محکم ایستاده، هزینه های ایستادگی را هم می دهد، در جنگ، در اقتصاد و مصرف کالای داخلی و.. اما همان جریان قبلی منفعت طلب و اسیر رسانه های آنسوی مرزها کارش شده خنثی سازی این ایستادگی ها.. فضای مجازی هم از همین جنس است.
◀️7- محدودیت های فنی هم جدی است؛ جبهه مقابل ملت ایران از به روزترین تکنولوژی های روز دنیا استفاده می کنند و زیرساخت ارتباطات عالم را در دست دارند. رسانه و به ویژه فضای مجازی هم ابزار سلطه آنهاست و تلگرام هم سرباز فداکار نظام سلطه. زر و زور عالم، پشت صحنه مدیریت تلگرام را در دست دارند و برای ضربه به این ملت لحظه ای درنگ نمی کنند.
◀️نتیجه اینکه به دلایلی که عرض شد امیدی ندارم وضعیت فضای مجازی در کشور سامان بیابد. تا آحاد مردم به رشد و آگاهی لازم نرسند، و تا زمانی که منافع ملی بر منافع فردی و باندی ترجیح نیابد و تا زمانی که بعضی ها در این مملکت عمله و اکله بی اختیار رسانه های مافیای قدرت و ثروت باشند امیدی به اصلاح وضع موجود ندارم!
خداکند که اشتباه کرده باشم؛ اما اطمینان دارم..
#دکتر_صدیقی
@hagigatevasel
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥تذکرمقام معظم رهبری به وزیر کار:
«من اگر جای شما بودم(سر قضیه واردات) در هیئت دولت یقهام رو پاره میکردم!»
اگر مسئولین ومردم اینجوری دغدغه مند باشندبرای اقتصادمملکت؛کشورگلستان میشد..
@hagigatevsel
️حقیقت واصل
✅ایران، تلگرام و سرزمین نابسامانی ها!!! ◀️ به جد معتقدم که فضای مجازی در ایران ما به این آسانی ها س
خبری در راه است!؟
✍در پی فیلتر تلگرام با دستور مقام قضایی، دولت در اطلاعیه مفصلی نسبت به این رخداد واکنش نشان داد.
🔴آیا باید باور کرد که دولت نگران دسترسی آسان و آزادانه مردم به سامانه پیام رسان است!؟ آن هم در شرایطی که برای گرانی دلار و نابود شدن بیش از هفتاد درصد از دارایی مردم یک اطلاعیه یک سطری هم نداد!!
🔴به نظر می رسد اتفاق مهمی در راه بود و اقدام ناگهانی مرجع قضایی، کاسه کوزه بعضی ها را به هم زدن و سبب آشفتگی آنها شده است.
بخوانید:
1⃣دولت در سال 95 محرمانه و بر خلاف دو اصل قانون اساسی با تلگرام قرار داد بست. کاملا خلاف قانون!متعاقبا بالاترین سهم پهنای باند کشور ،اجازه نصب سخت افزار و امتیازات متعدد دیگری در اختیار تلگرام قرار گرفت!
2⃣در همین ایام، چندین جاسوس وچند پرستو زده در قلب دولت دستگیر شدند. ازجمله افرادی در مجموعه ها و دفاتر حسام الدین آشنا (مشاور رئیس جمهور و رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک ریاست جمهوری) علوی وزیر اطلاعات و...!
آیا این افراد در شکل گیری آن قرار داد با زمینه سازی روانی آن نقش داشتند!؟
3⃣در ایام حاکمیت و اعتبار قرار داد محرمانه دولت با تلگرام، صدها کانال مستهجن، ضد دین و ضد امنیت ملی فعالیت می کرد و دولت هیج اقدامی برای بهره برداری از قرار داد توقف آن کانال ها نکرد! چرا!؟
4⃣ یک احتمال این است که مثل همیشه سر دولت کلاه رفته باشد! مثل برجام! یعنی دولت یکطرفه باج داده و طرف به ریشش خندیده!
5⃣ اما این احتمال ضعیف است و به نظر می رسد دولت علیرغم داشتن امتیاز قراردادی، اراده ای برای اینکار نداشت! چرا!؟ جواب را باید در آشوب های دی ماه 96 جستجو کرد. چیزی که به گمان همه کارشناسان، موج دوم و قوی تر آن قرار بود در اردی بهشت 97 رخ دهد! بازهم چرا!؟
6⃣ همانطور که برای روی کار آمدن دولت بازهم، به شوک ارزی و اقتصادی سال های 90 و 91 نیاز بود و دولت موفق شد با بهره گیری از موج آن، برجام را تحمیل کند، شوک دیگری برای تکمیل پروژه و تحمیل برجام موشکی و منطقه ای لازم بود تا بدینوسیله ماموریت تمام شود.
7⃣دی 97و دلار 6 هزار تومانی، گام نخست این شوک بود ولی کامل نشد. با نزدیک شدن به 22 اردی بهشت (روز تصمیمگیری ترامپ درباره برجام)رخداد های جدیدی در حال شکل گیری است. حوادث چند روز اخیر در غرب کشور، بحران های پی در پی با موضع آب،احیا مجدد برخی تجمعات کارگری و... خبر از سازماندهی مجدد می داد. در مقابل، دولت کمترین کاری برای ایجاد رضایت در گروه های معترض نکرد و حتی دلار 4200 در حد حرف باقی ماند!
8⃣ عدم تمدید برجام توسط ترامپ،می توانست شوک اقتصادی و متعاقبا احتمالی مهمی ایجاد کند. دولت برای کنترل این فشار کاری نکرد، یعنی نمی توانست بکند! چون پیش تر همه امتیازات را به آمریکا پیشکش کرده بود! اما برای کنترل اجماعی هم که می توانست کاری کند،دست دست می کرد!آیا منتظر خبری بودند!؟آیا منتظر حادثه ای بودند!؟سازماندهی آشوب ها به جدی ترین شکل خود رسید اما دولت به کارهای نمایشی روی آورد! لغو یکطرفه قرار داد با تلگرام ، وام 5میلیاردی به پیام رسان های داخلی ...!
9⃣دستگاه قضایی بوی خطر را حس کرد ، مماشات را جایز ندید و حکم قانونی به توقف ارائه هرگونه سرویس به تلگرام داد . چند اصل قانون اساسی چنین اختیاری را به قوه قضائیه می دهد و جای خدشه حقوقی وجود ندارد.
این اتفاقات مهم را جدی بگیرید،سخنان روحانی در آشوب های دی 96 بسیار مهم و روشنگر است. یک پیام رسان هیچ اهمیتی برای عصبانی شدن رئیس جمهور و ایجاد ضرورت برای دادن این اطلاعیه ندارد،موضوع خیلی جدی تر از این حرف هاست.
🔴یادمان باشد تنها دو گروه می نشینند و تماشا می کنند که کشورشان با چند نفوذی و یک پیام رسان دستخوش آسیب و بلوا شود؛ هالو ها و خائنن ها
📝حسین شمسیان
@hagigatevasel