هدایت شده از پیش بهسوی ایران ۱۴۴۴
📋 بیانیه جنبش ایران ۱۴۴۴
بسماللهالرحمنالرحیم
📖 انقلاب اسلامی، این #شجره_طیبه ای که امسال #چهلمین_فجر 🌅 خود را جشن میگیرد، در آغاز دهه پنجم خود درختی تنومند 🌳 شده و به حدی از بلوغ و پختگی رسیده است که در راستای ماموریت خود یعنی تشکیل تمدن نوین اسلامی و نیز زمینهسازی برای ظهور حضرت ولیعصر عج و تشکیل حکومت عدل جهانی، «#پروژه_قرن» انقلاب اسلامی را کلید بزند. نظامسازی، دولتسازی، ملتسازی، جامعهسازی مراحلی است که رهبر معظم انقلاب برای نیل به هدف فوق بیان نمودهاند. تمدنسازی و بنای جامعه را میتوان در قالب مثال به یک دار قالی تشبیه نمود که در آن گرهها ملتسازی، تارها نظامسازی و پودها دولتسازی است. البته پروژه مذکور پروژه ای حداقل ۱۰۰ ساله است، تا در ۴ مرحله حدودا ۲۵ ساله این مراحل طی شود. این در حالی است که با گذشت چهل سال از آن، مطابق بیان خود ایشان ما هنوز دولت اسلامی نداریم. لذا ایشان فرمود راه میانبر بروید ⏳ تا زودتر برسید.
🅾 باید توجه داشت که آینده خودبهخود اتفاق نمیافتد. کسانی هستند که ارادههایی دارند و برای شکلدهی به آن آینده فکر میکنند 💭 و برای آن ارادهها تلاش مینمایند. ما هم به آن آینده فکر میکنیم. هرکس #قدرت_تحمیل_اراده بر شرایط آینده را داشت، آینده را هم او میسازد. بنابراین نمیشود دست روی دست گذاشت و منتظر تحقق یک اتفاقاتی بود که در آن صورت محکوم به تقلید و نهایتا شکست خواهیم بود. نسل فعال، کُنشگر و مؤثر مردمی هستند که آینده را بسازند و منتظر شکلدهی آینده توسط دیگران برای خودشان نباشند.
لذا #دهه_پنجم انقلاب، دهه امتحان مومنین است. مسئله اساسی این دهه را میتوان در این پرسش دانست که "آیا اصالت با #الله است یا #هوی؟". از طرفی انگیزه موتور محرک انسان است. موتوری که اراده او را راه میاندازد. بنابراین آنچه مومنین و خصوصا جوانان انقلابی به عنوان تحققبخشندگان الگو ورؤیای ایرانی-اسلامی باید از خود بپرسند و به آن پاسخ دهند این است که عامل انبعاث و به حرکت درآمدنت چیست؟ خدا بر قلب تو حکمرانی میکند یا هوی؟ و همین تفکیک است که پارادایم دهه پنجم، یعنی پارادایم "بعثت و رجعت" را میسازد.
♦️ برنامههای پیشرفت باید در افق مشخص ریخته شود. برنامه ششم پیشرفت نیز که در ادامه برنامههای پنجساله پیشرفت جمهوری اسلامی ایران ریخته شده است و مقطع ۱۳۹۹-۱۳۹۴ را دربر میگیرد یک افق نزدیک دارد که #سند_چشمانداز ۱۴۰۴ است. اما تحولات جهانی 🎇 حکم میکند که این نگاه عمیقتر شود. برای برنامه ششم که اجرای آن از ۱۳۹۴ آغاز شده است، افق ۱۴۱۴ خود یک افق بیستساله است. چشمانداز ۱۴۰۴ افق نزدیک، افق چشمانداز ۱۴۱۴ افق واسط و چشمانداز ۱۴۴۴ افق دور برنامه ششم پیشرفت است. اکنون کشور با گذشت حدود ۱۳ سال از چشمانداز ۱۴۰۴ فقط به مدت ۷ سال چشمانداز دارد. حال آن که افق حداقل ۱۰ ساله نیز، افق نزدیک است و باید افق دور را در جهان و ایران نگریست. از این رو نگرش حداقل ۵۰ ساله در افق دور، سپس هدفگذاری در زیر آن در افقهای نزدیک حکم عقل است. زیرا روند تحولات پرشتاب، فرصت تحلیل وقایع متعدد در یک مقطع زمانی را به #تصمیمسازان نمیدهد و در نتیجه تصمیمسازان مجبورند که افقهای ۵۰ سال و بالاتر را در نظر بگیرند و در افقهای کوتاه و میان مدت تصمیمسازی کنند.
🎯 هدف ما در این جنبش، ارتقاء #سواد_آیندهشناختی، تبیین #رویکرد_عاقبتمدار و مکتب غایتانگار مبتنی بر عاقبتنگری در عالم عقبا به عنوان رویکرد و مکتبی بومی، تصویرسازی جامعه ایران اسلامی 🇮🇷 در افق ۱۴۴۴ مبتنی بر تبیین #ترندگذاری_انقلاب_اسلامی، و آگاهیبخشی و بصیرتافزایی و گفتمانسازی 📢 جهت حرکت پرشتاب و اقتدارآفرین در مسیر پیشرفت جمهوری اسلامی در یک افق پنجاه ساله است. امیدواریم با اتکال به خداوند و توفیقات ربوبی، فعالیت ما گام مؤثری باشد برای جریانسازی و خیزش جمعی جهت ساخت آیندهای نورانی همراه با حاکمیت توحید، انشاءالله.
-----------------------------------
پیش بهسوی ایران ۱۴۴۴
📱 @iran1444_ir
🌐 www.iran1444.ir
هدایت شده از استراتژی برای کودکان و نوجوانان (استان مرکزی)
✅ مطابق آیات قرآن و روایات، مساحت و ابعاد وجودی #روح_انسان (که اصل وجودی انسان محسوب میشود) ۴ لایه دارد:
1⃣ صدر
2⃣ شغاف
3⃣ قلب
4⃣ فؤاد
🔶 این ۴ لایه، ترتیب وجودی دارند؛ پایینترین و پستترین لایه، #صدر است. لایه بعدی که از صدر بالاتر و از قلب و فؤاد پایینتر قرار میگیرد #شغاف میباشد. بعد از شغاف، لایه #قلب و بعد لایه #فؤاد اهمیت دارند.
✅ لایه فؤاد در واقع هسته مرکزی #قلب وجود انسان است.
🌾🌾🌾🌾
اندیشسرای کودک و نوجوان اندیشکده حکمت عهد
@kidsmarkazi
📛 در انگلیس از هر چهار معلم یک نفر از سوی دانش آموزان مورد خشونت قرار میگیرد. بسیاری از کارمندان میگویند به دلیل فقر اخلاقی ممکن است از حرفه خود کناره گیری کنند.
🔰 کانال مطالعات اروپا و بریتانیا
✌جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @Halalzadeha
💢 با این وضع قول میدم کمتر از ۱۰ سال دیگه رقاصی زنها رو تو تلویزیون خواهیم دید. رابطه جنسی در ملاءعام رو تو مترو و انظار عمومی شاهد خواهیم بود و اون موقع که اکثر کشورها تحت فشار سازمان ملل همجنسبازی رو قانونی کردن، اصلاحطلبها هم میگن که ما هم باید تصویبش کنیم، مگه ما تافته جدا بافتهایم!
https://twitter.com/rahimi_mr61/status/1119906474677952517?s=19
#جامعه_خوکی
#گناه_همجنس_بازی
✌جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @Halalzadeha
جنبش مردمی حلالزادهها
❓آیا میدانستید جناب پدرام سلطانی از حامیان و پیشقراولان اجرای #سند۲۰۳۰ در ایران هست؟
⭕️ ایشون اجرای این سند رو جزو اهداف اتاق بازرگانی قرار داده. همچنین مؤسس پویش «ایران من» هست؛ طرحی که در سالهای اخیر نسبت به ساخت بیش از صد مدرسه با هدف اجرای این سند اقدام کرده است.
https://twitter.com/AHosseini72/status/1119858482444951553?s=19
✌جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @Halalzadeha
جنبش مردمی حلالزادهها
🌐 چرا با سیاستهای یونسکو مشکل داریم؟!
♨️ متن زیر بخشی از اعتقادات نوشته شدهی جولین هاکسلی، از طراحان اصلی یونسکو و رئیس اسبق آن (و برادر آلدوکس هاکسلی، نظریهپرداز معروف) میباشد:
Religious naturalism❗️
➡️ Huxley wrote that "There is no separate supernatural realm: all phenomena are part of one natural process of evolution. There is no basic cleavage between science and religion;… I believe that [a] drastic reorganization of our pattern of religious thought is now becoming necessary, from a god-centered to an evolutionary-centered pattern". Some believe the appropriate label for these views is religious naturalism.
▪️ Many people assert that this abandonment of the god hypothesis means the abandonment of all religion and all moral sanctions. This is simply not true. But it does mean, once our relief at jettisoning an outdated piece of ideological furniture is over, that we must construct something to take its place.
📸 http://yon.ir/5I0KU
✍ ترجمه:
‼️ طبیعتگرایی دینی
✍ جولین هاکسلی نوشت: هیچ حوزه (عالم ، قلمرو) فراطبیعی وجود ندارد. تمام پدیدهها بخشی از یک روند طبیعی تکامل هستند.
🔻هیچ تقسیمبندی اساسی، بین دین و علم وجود ندارد. من معتقدم در حال حاضر سازماندهی بنیادین (اساسی، پایه) الگوهای ما، از اندیشه دینی ضروری شده است. از یک الگوی خدا محور به الگوی تکاملی محور. برخی بر این باورند که برچسب مناسب برای این دیدگاه طبیعتگرایی دینی است.
🔻بسیاری از مردم ادعا میکنند که این کنار گذاشتن فرضیه خدا، به معنی دست کشیدن از تمام دین و تمام محرّماتِ (قیود) اخلاقی است.
🔻این اصلا درست نیست، اما به این معنی است که یکبار کمک ما (امداد) در کنار گذاشتن یک قطعه قدیمی ( خارج از رده، قراضه) از مبلمان ایدئولوژیک، که باید چیزی را بسازیم که جای آن را بگیرد، به پایان رسیده است!
🌐 منبع:
🏷 Huxley, Julian. 1969. The New Divinity in Essays of a Humanist'. Penguin, London.
Barlow C. 2003.A Tribute to Julian Huxley, and others, page 3, Retrieved 5 August 2009
#سند۲۰۳۰یونسکو
#کاپیتولاسیون_فرهنگی
✌جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @Halalzadeha
هدایت شده از موسسه مصاف
👤 توییت استاد #رائفی_پور در واکنش به استفاده یک شرکت تبلیغاتی در بابل از یک زن به صورت زنده برای بیلبورد تبلیغ سالن زیبایی:
🔺لیبرالهایی که دیوارنگاره «بر دامان بهشت» میدان ولیعصر(عج) را توهین به مقام زن قلمداد کرده و یقه ها دریده و جیغهای بنفش کشیدند
حالا در جریان #بیلبورد_بابل که زن را صرفا موجودی برای بازاریابی بهتر از طریق #رخنمایی و #تن_نمایی معرفی میکند لال شده اند
لعنت بر این استانداردهای دوگانه تان
🌐 http://bit.ly/2DpwPRC
✅ تنها کانال رسمی استاد رائفی پور و جنبش مصاف
@Masaf
جنبش مردمی حلالزادهها
💢 قطعهای از پازل #انقلاب_جنسی در آمریکا
♨️ روند #نرمالیزاسیون تابوهای جنسیتی توسط هالیوود در آمریکای دهه ۱۹۳۰ / حرکت زیرپوستی سینما برای عادیسازی انحرافات جنسی در جامعه
🔻دنیای سینما توانایی تغییر جهت جامعه را دارد. با وجود تلاشهای ابتدایی گروههای مختلف اجتماعی و صنفی در راستای محدود کردن تصاویر نمایش داده شده در فیلمها طی دهههای ۱۹۳۰ و ۱۹۴۰، #هالیوود کماکان به مسیر خود برای عادی کردن تصاویر و روابطی که در جامعهی آن روز آمریکا «تابو» بهشمار میرفت، ادامه داد.
🔻فیلم میتواند تأثیر قابلملاحظهای بر مسئله مقبولیت یا عدم مقبولیت گروههای مطرود و به حاشیه راندهشده بگذارد. ترسِ از همین این «تأثیر» بود که باعث شد چندین گروه مذهبی از آییننامه تولیدِ «ویل هِیز» در سالِ ۱۹۳۰ در هالیوود که با نام «آییننامه هِیز» هم شناخته میشد، پشتیبانی کنند تا نشان دادن و متعاقبِ آن، هنجارسازیِ شخصیتها و رفتارهایی را که از نظر گروههای مذهبی «غیراخلاقی» یا «فاسد» تلقی میشدند، محدود کنند.
🔻اگرچه پس از کنار گذاشتن آییننامه تولید، برهنگی و خشونت خیلی سریع مجدداً به جمع عرفهای فیلمسازی بازگشت.
🔻تا دههها پس از آنکه به شخصیتهای اِلجیبیتی اجازه حضور در فیلمها داده شد، تمایل جنسی و جنسیت آنان در اشارههای تلویحی و بصری زیرپوستی پنهان شده بود.
🔻اگر شخصیتی آشکارا همجنسباز یا دوجنسیتی میبود، بهطرز وحشتناکی کشته یا بهلحاظ اخلاقی فاسد نشان داده میشد.
🔻حتی امروز با گذشت دههها از کنار گذاشتن آییننامه هِیز، شخصیتهای اِلجیبیتی بهندرت موفق میشوند آزادانه در فیلم حضور داشته باشند و پایان خوشی شامل حالشان شود.
🔻با آغاز اولین موج فمینیسم از سوی زنان و به چالش کشیده شدنِ روزافزون ممنوعیت تولید و فروش مشروبات الکلی، فیلمسازان محدودیتهای خود را به عقب راندند و خطوطِ داستانی جنجالیتری را برجسته کردند.
🔻علیرغم تقبیح شدید مردان همجنسباز در جامعه در آن برهه از زمان، به عنوان نمونه فیلم آمریکایی «بالها» به طرز غافلگیر کنندهای به روابط عاطفی میان دو شخصیت اصلی فیلم احترام میگذارد.
💢 دوران همجنسبازی نامحسوس
🔻اولین فیلم با داستان همجنسبازانه زنانه، فیلم «مراکش» بود. جالب اینجاست که «مراکش» [در ظاهر] یک داستان عاشقانه در زمان جنگ در مورد زوجی عادی (غیرهمجنسباز) است و از تصمیمهای کارگردان روشن است که «دیتریک» نقش فردی همجنسباز را بازی نمیکند، بلکه نقش زنی عادی را ایفا میکند که از روابط همجنسبازی زنان برای جلب توجه مردان بهره میبرد.
💢 هیز بهجای آنکه برای سانسور دولتی فشار وارد کند، آییننامه تولید خود را ساخت که از لحاظ تکنیکی برای شرکتهای فیلمسازی اختیاری بود
🔻فیلمسازان بهجای نمایش شخصیتهای اِلجیبیتی بهشکلی واقعگرایانه و سهبعدی، مجبور شدند برای رساندن هویت شخصیتهای خود به مخاطب، به کلیشهها تکیه کنند. برای مثال، شخصیتهای همجنسباز نمیتوانستند خود را «همجنسباز» بنامند یا با شخصیتی همجنس خود رابطهی عاشقانه داشته باشند. در عوض تیپ و گریم آنها را با هویت جنسی ناسازگار با عرف جامعه نمایش میدادند و نقششان معمولاً به نحوی بازی میشد که رفتارهای جنس مخالف در آن برجسته باشد.
💢فقط همجنسبازهای شرور!
🔻رفتهرفته الگوهایی برای شخصیتهای اِلجیبیتی در ژانرها و فیلمهای گوناگون، ایجاد شد. این الگوها آهستهآهسته از درون دنیای فیلم وارد دنیای خارج شدند و در واقعیت جامعه رخنه کردند.
🔻فیلمسازان برای رساندن هویت این شخصیتها به مخاطبین، به علائم و اشارات بصری تکیه کردند.
🔻برای اجتناب از واکنش شدید متعاقب از سوی حامیان آییننامه هِیز، شخصیتها بهوضوح در قالب شخصیت منفی داستان و بهلحاظ اخلاقی تُهی و ویران نمایش داده شد. درنهایت این مسئله نیز به تاکتیکی پرطرفدار در میان فیلمسازان تبدیل شد تا شخصیتهای اِلجیبیتی را بدون تخطّی از آییننامه هِیز به تصویر بکشند. روشن شده بود که حامیان آییننامه تولید، هنگامی که شخصیتهای کلیشهای همجنسباز تصویری شیطانگونه داشتند و محکوم میشدند، بهشکلی ملموس ساکت میماندند.
متن کامل این یادداشت👇
🌐 http://yon.ir/yKQk6
✌جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @Halalzadeha
✡ جمعه ۳۰ فروردین و ۱۹ آوریل مصادف بود با سال #روز مرگ چارلز داروین. به این مناسبت نگاهی داریم به سه مقاله از مقالات سایت اندیشکده مطالعات یهود که در آنها مطالبی در مورد داروین ذکر شده است.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
https://eitaa.com/jscenter/6214
هدایت شده از اندیشکده مطالعات یهود
✡ پیشینۀ راهبرد #اصلاح_نژاد و #کاهش_جمعیت
1⃣ پیشینه برنامههای جهانی #تحدید_نسل و همچنین برنامه #اصلاحات_ژنتیکی بشر، به سالهای نیمه قرن نوزدهم میلادی باز میگردد.
2⃣ این زمان مقارن با آغاز تحول نگاه انسانشناسانه و عمیق غرب با اتکا بر نظریات #چارلز_داروین (1) است، که بهشدت سیاست، اقتصاد و علوم اجتماعی غرب را دستخوش تحوّل کرد. (2)
3⃣ لزوم تغییر در شرایط ژنتیکی نوع بشر نیز اولین بار توسط پسر عموی ناتنی داروین مطرح شد. وی که #فرانسیس_گالتون (3) نام دارد برای اولین بار در آکادمی علوم انسانی بریتانیا، ویژگیهایی مانند #هوش_برتر را مورد تجزیه و تحلیل قرار داد و نتیجه گرفت که این ویژگیها موروثی هستند؛ و به این ترتیب اینگونه بیان کرد که صفات مطلوب میتواند از روشهای وراثتی منتقل شود.
4⃣ این تئوری تا اینجا مشکلی ایجاد نمیکرد، اما گالتون در سال 1869، یک برنامه پرورش گزینشی برای انسانها را در کتاب خود با نام «نابغه ارثی» (4) مطرح کرد. او نوشت:
✍ امکان خلق یک «نژاد یا ملت بسیار با استعداد» از طریق ازدواجهای پیاپیِ کنترلشده طی چند نسل، کاملاً محتمل است.
🌐 پینوشتها:
[1] Charles Darwin (1809-1882)
نظریات او درباره پیدایش انسان، آغازگر عصری جدید در غرب است؛ با تکیه بر این نظریات، به باقیماندهی مؤلفههای اجتماعیِ متکی به ادیان الهی در تمدن غرب تیر خلاص زده شد.
[2] این نظریه ابتدا «بقای اصلح» در حیات را تئوریزه کرد؛ اما در سالهای بعد، این اصل و صورتِ تغییریافتهی آن (قانون تنازع بقا) در تئوریهای سیاسی و اقتصادی غرب مطرح و تثبیت شد. این نگاه، به انسان غربی اجازه میداد، در حوزههای مختلف و بیمحابا به جدال با همنوعانش بپردازد. چرا که بر این اساس «آنکه در تزاحم یا رقابت باقی میماند، ذاتاً اصلح و شایستهی ماندن است»؛ از اواخر قرن نوزدهم تاکنون، این نگاه، مبنای انسانشناسی تمدن غرب قرار گرفته است.
[3] Francis Galton (1822–1911)
[4] Hereditary Genius
📝 نام مقاله : نظریه اصلاح نژاد بشر
👉 yon.ir/GZkMu
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
هدایت شده از اندیشکده مطالعات یهود
✡ تأثیرپذیری آدولف هیتلر از چارلز داروین
1⃣ نظریات #آدولف_هیتلر (Adolf Hitler) ترکیبی بود از نظریات #چارلز_داروین، گوبینو، چمبرلین و ریشارد واگنر با تعمیم بیچونوچرای این نظریات به تاریخ، جامعهشناسی و علوم سیاسی.
2⃣ به نظر هیتلر #نژاد_آریا خالق هنر، علم و فرهنگ جهانی و نگهدارندهی آن است و گروههای انسانی دیگر (نژادهای پست) یا تحت سلطه و رهبری نژاد آریا پذیرندهی فرهنگاند و تحت این سلطه به دنبالهروی و اکتساب ادامه خواهند داد یا مخرّب فرهنگاند که در این صورت باید نابود شوند!
3⃣ ترکیب نژاد عالی و برتر با نژادهای پست، گناه و مخالفت با ارادهی خداوندی است!
4⃣ #خون_آریایی (خون برتران) (Heern Blut) باید با اقدامات پاکسازی و #بهداشت_نژادی پاک بماند تا تکامل فرهنگ در جهان میسّر شود.
5⃣ هیتلر معتقد بود که تاریخ جهان به جنگ نهایی میان #نژاد_برتر با نژادهای پست منجر خواهد شد و این مبارزه با غلبهی نژاد برتر پایان خواهد یافت.
📝 نام مقاله : نگاهی به نظریهپردازان فرضیههای نژادی
👉 yon.ir/7yyls
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
هدایت شده از اندیشکده مطالعات یهود
✡ فیلم سینمایی فرا ماشین، به دنبال تقویت بنیانهای فرضیه داروین در باور مردم است!
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
هدایت شده از اندیشکده مطالعات یهود
✡ فیلم سینمایی فرا ماشین به دنبال تقویت بنیانهای فرضیه داروین در باور مردم
1⃣ واقعیت آن است که فلسفه دیکتاتوری #صهیونیسم بر پایه ایدئولوژی #داروینیسم قرار دارد.
2⃣ در اینکه #نژاد_برتر میماند و ضعیف باید از بین برود، در اینکه جهان هیچ مبدأ و مقصد هدفمندی ندارد تا انسان تحت حاکمیت #یهود نهایتاً به #تصادف باور پیدا کند.
3⃣ باور به برتر بودن یک نژاد در جمعیت دیگر نژادها باعث میشود بطور ناخودآگاه در برابر آن نژاد سر تعظیم و تسلیم فرود آرند و باور به تصادفی بودن همه چیز، موجب رد برنامهریزیهای بلند مدت استراتژیک از سوی باورمندان به این تفکر منحط است که در نتیجه به موجوداتی کاملاً قابل کنترل تبدیل میشوند.
4⃣ داروینیسم اجتماعی، سیاسی، علمی، فرهنگی و اقتصادی به مراتب از خود نظریه #چارلز_داروین در بیولوژی خطرناکتر هستند و در سطح کلانتری از حیث استراتژیک مورد بحث قرار میگیرند.
5⃣ حاکمیت صهیونیستهای داروینیست در شقوق فوق توسط اشاعه فرهنگ چنین فیلمهایی سهلتر خواهد شد.
📝 نام مقاله : تمثیلی انگلیسی از برپایی تمدن یهود
👉 yon.ir/9HSDb
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
⭕️تناقض طرح «توسعه زیست شبانه تهران» با #سبک_زندگی_اسلامی
🔸طرح «#توسعه_زیست_شبانه» شورای شهر تهران، الگوبرداری از کشورهای غربی است.
🔹اگرچه شاکله و فرهنگ ایران اجازه ایجاد مفاسدی در حد سطح زیست شبانه فعلی در غرب را نمیدهد، اما همین الگوگیری اشتباه است و اسلام تعریف و برنامه متفاوتی برای شبِ یک #جامعه_طراز دارد
✳️مجید کریمی دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی
💠متن کامل مصاحبه در خبرگزاری فارس:
🌐 yon.ir/jadsbu
#سبک_زندگی_لیبرالی
✌جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha
جنبش مردمی حلالزادهها
⭕️تناقض طرح «توسعه زیست شبانه تهران» با #سبک_زندگی_اسلامی 🔸طرح «#توسعه_زیست_شبانه» شورای شهر تهران
📛 اجرای آزمایشی طرح لیبرالیستی زیست شبانه Nightlife، از ابتدای اردیبهشت ماه ۱۳۹۸ در تهران‼️
http://www.irna.ir/tehran/fa/News/83211966
🌙 انسان مؤمن و دیندار در سبک زندگی اسلامی چگونه باید شب را سپری کند؟
🌑 سبک زندگی آمریکایی چه برنامهای برای شب دارد؟
🔸 برای مطالعه بیشتر به جلسه ۳۴۷ کلبه کرامت با عنوان «حال، کرسی حیات» مراجعه فرمایید:
▶️ http://kolbeh-keramat.ir/Sessions/Single/556
✌جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha
🔰 اهل قِسط باشيد نه اهل قَسط
🔹 «قَسط» يعني ظلم و جور كه ﴿أَمَّا الْقَاسِطُونَ فَكَانُوا لِجَهَنَّمَ حَطَباً﴾ كه آن قاسط از «قَسط» است؛ اما اين مُقسِط از «قِسط» است، «مقسط» يعنی كسی كه اهل قسط و عدل است.
🔗 تفسیر تسنیم، آیهی ۲۷۲ سورهی بقره، جلسهی ۵۴۹.
🌐 http://yon.ir/jQoIt
پ.ن: #حلال_زادگی یکی از مصادیق قِسط در جهان است...
✌جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha
📈 این یک آمار مربوط به پربازدیدترین سایت پورن جهانه:
در هر دقیقه ۱۲ویدئو آپلود میشه.
بیش از ۵۷هزار جستجو انجام میشه.
بیش از ۲۰۰هزار ویدئو دیده میشه.
و ...
⭕️ فقط رتبههای بازدید کشورها رو ببینید.
⭕️ هنوزم یه عدهای ادعا میکنن که غربیها چشم و دل سیرند؟
((بفهمن که:چشم و دل هیچوقت سیر نمیشه))
https://twitter.com/eshragh25/status/1120399082101575681?s=19
#چشم_و_دل_سیرهای_هرزه
✌جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha