💢 با این وضع قول میدم کمتر از ۱۰ سال دیگه رقاصی زنها رو تو تلویزیون خواهیم دید. رابطه جنسی در ملاءعام رو تو مترو و انظار عمومی شاهد خواهیم بود و اون موقع که اکثر کشورها تحت فشار سازمان ملل همجنسبازی رو قانونی کردن، اصلاحطلبها هم میگن که ما هم باید تصویبش کنیم، مگه ما تافته جدا بافتهایم!
https://twitter.com/rahimi_mr61/status/1119906474677952517?s=19
#جامعه_خوکی
#گناه_همجنس_بازی
✌جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @Halalzadeha
جنبش مردمی حلالزادهها
❓آیا میدانستید جناب پدرام سلطانی از حامیان و پیشقراولان اجرای #سند۲۰۳۰ در ایران هست؟
⭕️ ایشون اجرای این سند رو جزو اهداف اتاق بازرگانی قرار داده. همچنین مؤسس پویش «ایران من» هست؛ طرحی که در سالهای اخیر نسبت به ساخت بیش از صد مدرسه با هدف اجرای این سند اقدام کرده است.
https://twitter.com/AHosseini72/status/1119858482444951553?s=19
✌جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @Halalzadeha
جنبش مردمی حلالزادهها
🌐 چرا با سیاستهای یونسکو مشکل داریم؟!
♨️ متن زیر بخشی از اعتقادات نوشته شدهی جولین هاکسلی، از طراحان اصلی یونسکو و رئیس اسبق آن (و برادر آلدوکس هاکسلی، نظریهپرداز معروف) میباشد:
Religious naturalism❗️
➡️ Huxley wrote that "There is no separate supernatural realm: all phenomena are part of one natural process of evolution. There is no basic cleavage between science and religion;… I believe that [a] drastic reorganization of our pattern of religious thought is now becoming necessary, from a god-centered to an evolutionary-centered pattern". Some believe the appropriate label for these views is religious naturalism.
▪️ Many people assert that this abandonment of the god hypothesis means the abandonment of all religion and all moral sanctions. This is simply not true. But it does mean, once our relief at jettisoning an outdated piece of ideological furniture is over, that we must construct something to take its place.
📸 http://yon.ir/5I0KU
✍ ترجمه:
‼️ طبیعتگرایی دینی
✍ جولین هاکسلی نوشت: هیچ حوزه (عالم ، قلمرو) فراطبیعی وجود ندارد. تمام پدیدهها بخشی از یک روند طبیعی تکامل هستند.
🔻هیچ تقسیمبندی اساسی، بین دین و علم وجود ندارد. من معتقدم در حال حاضر سازماندهی بنیادین (اساسی، پایه) الگوهای ما، از اندیشه دینی ضروری شده است. از یک الگوی خدا محور به الگوی تکاملی محور. برخی بر این باورند که برچسب مناسب برای این دیدگاه طبیعتگرایی دینی است.
🔻بسیاری از مردم ادعا میکنند که این کنار گذاشتن فرضیه خدا، به معنی دست کشیدن از تمام دین و تمام محرّماتِ (قیود) اخلاقی است.
🔻این اصلا درست نیست، اما به این معنی است که یکبار کمک ما (امداد) در کنار گذاشتن یک قطعه قدیمی ( خارج از رده، قراضه) از مبلمان ایدئولوژیک، که باید چیزی را بسازیم که جای آن را بگیرد، به پایان رسیده است!
🌐 منبع:
🏷 Huxley, Julian. 1969. The New Divinity in Essays of a Humanist'. Penguin, London.
Barlow C. 2003.A Tribute to Julian Huxley, and others, page 3, Retrieved 5 August 2009
#سند۲۰۳۰یونسکو
#کاپیتولاسیون_فرهنگی
✌جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @Halalzadeha
هدایت شده از موسسه مصاف
👤 توییت استاد #رائفی_پور در واکنش به استفاده یک شرکت تبلیغاتی در بابل از یک زن به صورت زنده برای بیلبورد تبلیغ سالن زیبایی:
🔺لیبرالهایی که دیوارنگاره «بر دامان بهشت» میدان ولیعصر(عج) را توهین به مقام زن قلمداد کرده و یقه ها دریده و جیغهای بنفش کشیدند
حالا در جریان #بیلبورد_بابل که زن را صرفا موجودی برای بازاریابی بهتر از طریق #رخنمایی و #تن_نمایی معرفی میکند لال شده اند
لعنت بر این استانداردهای دوگانه تان
🌐 http://bit.ly/2DpwPRC
✅ تنها کانال رسمی استاد رائفی پور و جنبش مصاف
@Masaf
جنبش مردمی حلالزادهها
💢 قطعهای از پازل #انقلاب_جنسی در آمریکا
♨️ روند #نرمالیزاسیون تابوهای جنسیتی توسط هالیوود در آمریکای دهه ۱۹۳۰ / حرکت زیرپوستی سینما برای عادیسازی انحرافات جنسی در جامعه
🔻دنیای سینما توانایی تغییر جهت جامعه را دارد. با وجود تلاشهای ابتدایی گروههای مختلف اجتماعی و صنفی در راستای محدود کردن تصاویر نمایش داده شده در فیلمها طی دهههای ۱۹۳۰ و ۱۹۴۰، #هالیوود کماکان به مسیر خود برای عادی کردن تصاویر و روابطی که در جامعهی آن روز آمریکا «تابو» بهشمار میرفت، ادامه داد.
🔻فیلم میتواند تأثیر قابلملاحظهای بر مسئله مقبولیت یا عدم مقبولیت گروههای مطرود و به حاشیه راندهشده بگذارد. ترسِ از همین این «تأثیر» بود که باعث شد چندین گروه مذهبی از آییننامه تولیدِ «ویل هِیز» در سالِ ۱۹۳۰ در هالیوود که با نام «آییننامه هِیز» هم شناخته میشد، پشتیبانی کنند تا نشان دادن و متعاقبِ آن، هنجارسازیِ شخصیتها و رفتارهایی را که از نظر گروههای مذهبی «غیراخلاقی» یا «فاسد» تلقی میشدند، محدود کنند.
🔻اگرچه پس از کنار گذاشتن آییننامه تولید، برهنگی و خشونت خیلی سریع مجدداً به جمع عرفهای فیلمسازی بازگشت.
🔻تا دههها پس از آنکه به شخصیتهای اِلجیبیتی اجازه حضور در فیلمها داده شد، تمایل جنسی و جنسیت آنان در اشارههای تلویحی و بصری زیرپوستی پنهان شده بود.
🔻اگر شخصیتی آشکارا همجنسباز یا دوجنسیتی میبود، بهطرز وحشتناکی کشته یا بهلحاظ اخلاقی فاسد نشان داده میشد.
🔻حتی امروز با گذشت دههها از کنار گذاشتن آییننامه هِیز، شخصیتهای اِلجیبیتی بهندرت موفق میشوند آزادانه در فیلم حضور داشته باشند و پایان خوشی شامل حالشان شود.
🔻با آغاز اولین موج فمینیسم از سوی زنان و به چالش کشیده شدنِ روزافزون ممنوعیت تولید و فروش مشروبات الکلی، فیلمسازان محدودیتهای خود را به عقب راندند و خطوطِ داستانی جنجالیتری را برجسته کردند.
🔻علیرغم تقبیح شدید مردان همجنسباز در جامعه در آن برهه از زمان، به عنوان نمونه فیلم آمریکایی «بالها» به طرز غافلگیر کنندهای به روابط عاطفی میان دو شخصیت اصلی فیلم احترام میگذارد.
💢 دوران همجنسبازی نامحسوس
🔻اولین فیلم با داستان همجنسبازانه زنانه، فیلم «مراکش» بود. جالب اینجاست که «مراکش» [در ظاهر] یک داستان عاشقانه در زمان جنگ در مورد زوجی عادی (غیرهمجنسباز) است و از تصمیمهای کارگردان روشن است که «دیتریک» نقش فردی همجنسباز را بازی نمیکند، بلکه نقش زنی عادی را ایفا میکند که از روابط همجنسبازی زنان برای جلب توجه مردان بهره میبرد.
💢 هیز بهجای آنکه برای سانسور دولتی فشار وارد کند، آییننامه تولید خود را ساخت که از لحاظ تکنیکی برای شرکتهای فیلمسازی اختیاری بود
🔻فیلمسازان بهجای نمایش شخصیتهای اِلجیبیتی بهشکلی واقعگرایانه و سهبعدی، مجبور شدند برای رساندن هویت شخصیتهای خود به مخاطب، به کلیشهها تکیه کنند. برای مثال، شخصیتهای همجنسباز نمیتوانستند خود را «همجنسباز» بنامند یا با شخصیتی همجنس خود رابطهی عاشقانه داشته باشند. در عوض تیپ و گریم آنها را با هویت جنسی ناسازگار با عرف جامعه نمایش میدادند و نقششان معمولاً به نحوی بازی میشد که رفتارهای جنس مخالف در آن برجسته باشد.
💢فقط همجنسبازهای شرور!
🔻رفتهرفته الگوهایی برای شخصیتهای اِلجیبیتی در ژانرها و فیلمهای گوناگون، ایجاد شد. این الگوها آهستهآهسته از درون دنیای فیلم وارد دنیای خارج شدند و در واقعیت جامعه رخنه کردند.
🔻فیلمسازان برای رساندن هویت این شخصیتها به مخاطبین، به علائم و اشارات بصری تکیه کردند.
🔻برای اجتناب از واکنش شدید متعاقب از سوی حامیان آییننامه هِیز، شخصیتها بهوضوح در قالب شخصیت منفی داستان و بهلحاظ اخلاقی تُهی و ویران نمایش داده شد. درنهایت این مسئله نیز به تاکتیکی پرطرفدار در میان فیلمسازان تبدیل شد تا شخصیتهای اِلجیبیتی را بدون تخطّی از آییننامه هِیز به تصویر بکشند. روشن شده بود که حامیان آییننامه تولید، هنگامی که شخصیتهای کلیشهای همجنسباز تصویری شیطانگونه داشتند و محکوم میشدند، بهشکلی ملموس ساکت میماندند.
متن کامل این یادداشت👇
🌐 http://yon.ir/yKQk6
✌جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @Halalzadeha
✡ جمعه ۳۰ فروردین و ۱۹ آوریل مصادف بود با سال #روز مرگ چارلز داروین. به این مناسبت نگاهی داریم به سه مقاله از مقالات سایت اندیشکده مطالعات یهود که در آنها مطالبی در مورد داروین ذکر شده است.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
https://eitaa.com/jscenter/6214