هدایت شده از مداحی آنلاین
مداحی آنلاین - صبر حضرت زینب - استاد دانشمند.mp3
4.92M
🏴 #وفات_حضرت_زینب(س)
♨️صبر حضرت زینب(س)
👌 #سخنرانی بسیار شنیدنی
🎤حجت الاسلام #دانشمند
📡حداقل برای☝️نفر ارسال کنید.
🔴بهترین #سخنرانی های روز
♨️ @Maddahionlin 👈
هدایت شده از دوستانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 استاد سیّد محمّدمهدی میرباقری:
⚡️ سازمانهای جهانی بهقدری علم پزشکی را آمیختۀ به سیاستهای آلوده کردهاند که انسان نگران میشود که آبرویی برای این علم باقی نگذارند! دانشمندانِ عزیز و ارجمند ما به آن دستگاهها اعتماد نکنند.
⚡️ جامعۀ پزشکیِ کشور موردِاحترام و موردِاعتمادِ همۀ ما هستند و بهشدت زحمت میکشند؛ خواهش ما از این بزرگواران این است که با سازمان بهداشت جهانی، که علم را آلودۀ به سیاستهای غلط کردهاند و پروندۀ سیاهی در خیانت به ملتها دارند، فاصلهگذاری کنند و با طناب آنها به چاه نروند.
⚡️ اگر توجیهی برای محدویت یا تعطیلی زیارت عتبات مطرح میشود، باید بهصورتِ حرف روشنِ علمی زده شود و قواعد و قوارۀ علمی داشته باشد و ذوقی نباشد. انشاءالله زمینهای فراهم بشود که مردم از فضیلتهای زیارتِ از نزدیک، محروم نشوند. ۱۳۹۹/۱۲/۸
#کروناهراسی #نفوذ
https://eitaa.com/joinchat/3658612752C778c1803ba
═════●⃟ ᪥ ⃟●᪥᪥᪥════
🖼️بهترین الگو
امام خامنه ای:
«در عاشورا، در حادثهی کربلا، خون بر شمشیر پیروز شد - که واقعاً پیروز شد - عامل این پیروزی، حضرت زینب بود. این حادثه نشان داد که زن در حاشیهی تاریخ نیست؛ زن در متن حوادث مهم تاریخی قرار دارد.»
🏴وفات حضرت زینب(س) تسلیت باد🏴
@banooyetamadonsaz
🔴رجبی دوانی: ادلهای برای شهادت حضرت زینب(س)/ بانویی که علم و معرفتش، اکتسابی نبود
♦️پژوهشگر حوزه تاریخ اسلام: واژه شهادت را برای رحلت حضرت زینب (س) بکار بردم برای اینکه معتقدم حضرت، به شهادت رسیده است چراکه ایشان در قیام سیدالشهدا(ع) پا به پای امام معصوم (ع) در نهضت عاشورا بود و مصائبی را دید که برادر بزرگوارش مشاهده نکرد. بنابراین وقتی یک سال و نیم پس از عاشورا رحلت میکند، در حقیقت به شهادت رسیده است و مرگ طبیعی به هیچ وجه برای حضرت متصور نیست.
♦️حضرت زینب(س) توفیق داشت تا محضر 7 معصوم را درک کند. از این جهت شاید میتوان او را شخصیتی بینظیر در تاریخ اسلام معرفی کرد.
♦️به جرات میتوان گفت اگر حضرت زینب(س) در واقعه کربلا نبود،امام زینالعابدین(ع) به شهادت میرسید. اول، زمانی بود که شمر به خیمهها حمله کرد و وقتی حال بیمار امام را دید، تصمیم گرفت تا حضرت به قتل برساند امّا حضرت زینب(س) مانع این اقدام شد.دوم زمانی بود که حضرت در کاخ عمربن سعد به خطبهخوانی پرداخت و خشم عمر را برانگیخت وآنجا دوباره حضرت زینب(س) به کمک امام زمانش آمد و ایشان را از قتل نجات داد. در بحرانهای دیگری نیز حضرت به کمک امامش آمد
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی
http://eitta.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ببینید| جوهر وجود علی (علیهالسلام)
🔺️بیانات حضرت آیت الله مصباح یزدی (قدس سره) در جمع بانوان لبنانی در روز میلاد #امیرالمؤمنین (ع) در مجمع القائم (عج) بیروت
۱۳۹۶/۰۱/۲۱
📽جهت دانلود با کیفیت بالاتر به لینک زیر مراجعه کنید:
🌐 https://aparat.com/v/3gH8Q
💻 @mesbahyazdi_ir
القاب حضرت زینب(س)
۱۳۹۷/۱۲/۱۶ - ۵۵۶۶۰ بازدید
یکی از القاب حضرت زینب(س) حلما است.۱) سند آن کجا آمده؟ ۲)این کلمه به چه صورت نوشته می شود (حلما یا هلما)؟۳)آیا در آخراین کلمه (حلماء/ هلماء) همزه می آید؟؟
در میان اسامی، القاب و کنیه های حضرت زینب (سلام الله علیها) چنین اسمی «حلما» وجود ندارد. در میان اسامی حضرت زهرا (سلام الله علیها) هم چنین لقب یا کنیه یا اسمی وجود ندارد.لازم برای روشن شدن آن، لفظ «حلما» را در لغت و ادبیات عرب بررسی کنیم:ماده «ح ل م» بر «فَعَلَ» «حَلَمَ، یَحلُمُ و حُلماً» ثلاثی مجرد بوده و به معنای دیدن در خواب می باشد مثلا «حلم الشخص» یعنی «رأی فی نومهِ رویاً».(۱)«حُلُم» که جمع آن می شود «أحلام» به معنای خواب و رؤیا است «حُلَماء» جمع مکّسر «حَلیم» به معنای خیلی بردبار و خیلی شکیبا است.«حلما و هلما» هیچ کدام از ریشه «حلم» نیست. «حلما» اگر به معنای بردباری، شکیبایی و صبوری باشد املای صحیح آن «حُلَماء» است که هم نوشتن و هم تلفظ و خواندن آن با آنچه در میان مردم متعارف شده؛ متفاوت می باشد.«هلما» که ظاهرا از واژگان و اسامی انگلیسی است که متأسفانه اخیراً در میان مردم ما مرسوم شده است.
در پایان طبق جستجویی که شد در میان اسامی، القاب و کنیه های حضرت زینب (سلام الله علیها) چنین واژه یی دیده نشده است. هرچند ایشان تجسم عینی صبر، بردباری و شکیبایی در برابر مصائب کربلا بودند و هستند ولی چنین لقبی برای ایشان نام برده نشده است و اساساً طبق املایی که شما در سوال نوشتید این واژه چنین معنایی را هم به ذهن متبادر نمی کند.!
* اسامی و القاب حضرت زینب (سلام الله علیها) جهت یادآوری :
«موثّقه»، «عارفه»، «عالمه»، «فهیمه»، «نائبه الزهراء»، «فاضله»، «کامله»، «عابده»، «محدثه»، «مخبّره»، «عصمت الله»، «زاهده، راضیه، صابره، امینه»، «محبوبة المصطفی، عفیفه، قانته، شریفه و عقیله» و ... (۲)
هدایت شده از 📚📚 کتابخانه 📚📚
#مسابقه
مسابقه کتابخوانی آنلاین
در دو رده بخش:
✅ برگزاری آزمون مجازی از متن کتاب "پدر"
✅ مسابقه ارسال فایل صوتی خلاصه و جکیده کتاب 'ناقوس ها به صدا در میآیند" ویژه کودکان و نوجوانان
⛔همراه با اهدای ۲۰ هدیه یک میلیون ریالی به نفرات برگزیده😍🎉
برای ثبت نام و دریافت کتاب مشخصات را به آی دی @ketab_khj ارسال کنید.
⚠️آخرین مهلت ثبت نام: سه شنبه ۹۹/۱۲/۱۹ ساعت ۲۴⚠️
#ماه_رجب #بدون_محدودیت_مکانی
#کتابخوانی #مسابقه_کتابخوانی
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
سازمان مردم نهاد بشارت نور
🆔@besharat_noor
#احمدینژاد جزو "همج رعاع" است
وَ مِنْ كَلَامٍ لَهُ (عليهالسلام) لِكُمَيْلِ بْنِ زِيَادٍ النَّخَعِيِّ
قَالَ كُمَيْلُ بْنُ زِيَادٍ أَخَذَ بِيَدِي أَمِيرُالْمُؤْمِنِينَ عَلِيُّ.بْنُأَبِيطَالِبٍ (عليهالسلام) فَأَخْرَجَنِي إِلَى الْجَبَّانِ فَلَمَّا أَصْحَرَ تَنَفَّسَ الصُّعَدَاءَ ثُمَّ قَالَ... النَّاسُ ثَلَاثَةٌ فَعَالِمٌ رَبَّانِيٌّ وَ مُتَعَلِّمٌ عَلَى سَبِيلِ نَجَاةٍ وَ هَمَجٌ رَعَاعٌ أَتْبَاعُ كُلِّ نَاعِقٍ يَمِيلُونَ مَعَ كُلِّ رِيحٍ لَمْ يَسْتَضِيئُوا بِنُورِ الْعِلْمِ وَ لَمْ يَلْجَئُوا إِلَى رُكْنٍ وَثِيقٍ
مردم سه گروهند: عالم ربّانى، دانشپژوهی بر راه نجات و رستگاری، و پشههایی (مگسانى) که دستخوش باد و طوفان هستند و همیشه سرگردانند. به دنبال هر سر و صدایی میروند و با وزش هر بادی حرکت میکنند. نه از روشنی دانش نور گرفتهاند و نه به پناهگاه محکمی پناه بردهاند.
نهج، حکمت ۱۴۷
پ.ن: یکی از مهم ترین مصادیق دانش نورانی و پُر ثمر را، منظومه فکری انقلاب اسلامی میدانم و مصداقِ رکن وثیق در عصر غیبت، نائب امام زمان (علیهالسلام) است.
در این تقسیم بندی امیرالمومنین (روحیفداه) که به کمیل تعلیم دادند، آقای احمدینژاد را در میان گروه سوم میبینم که نه نور دانشِ انقلابی دارد و نه به رکنِ انقلاب تکیه کرد. اعتماد به پشهی سرگردان و سر به هوا حماقت محض است.
@fakhrian_ir
هدایت شده از معاونت فرهنگى موسسه آموزشى و پژوهشى امام خمينى ره
آرایش انتخاباتی1400 - دکتر روانبخش 991201.mp3
23.45M
↙️پیشنهاد دانلود
#صوت👆👆👆👆👆
🔰آرايش انتخاباتي 1400
🔸 مسجد علی ابن ابیطالب علیه السلام قم
🔸حجت الاسلام والمسلمین استاد #روانبخش
🔸قم - ۱ اسفند ۹۹
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🆔 @farhangimoasese
@farhangimoaseseAdmin : ارتباط با ادمين
هدایت شده از معاونت فرهنگى موسسه آموزشى و پژوهشى امام خمينى ره
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️آیا علامه مصباح(ره) گفته بودند "مردم چه کاره هستند که کسی را انتخاب کنند"؟
🔸ببینید اصل صحبتهای علامه مصباح(ره) چه بود و رسانههای دشمن چه چیزی در ذهن ها نشانده بودند...
┈┈••••✾•💞🌺💞•✾•••┈┈•
🆔 @farhangimoasese
@farhangimoaseseAdmin
هدایت شده از سفره فرهنگى ريحانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کودک میخواهد برای پدر جانبازش کاری کند که... دیدن این کلیپ را از دست ندهید
هدایت شده از سفره فرهنگى ريحانه
((معرفي کتاب))
📚#اینجا_خط_مقدم_است
از✍️یحیی نیازی
🔶درباره کتاب:
💢دامنه جنگ با تمام سختیهایش هر روز بیشتر وسعت مییافت. #موضوع_جنگ و گسترش آن با نبودن یک سازمان واحد برای حل بحران جنگ و همچنین کشمکشهای سیاسی در سطح جامعه، #مسئولان و #مدیران کشور و جریانهای سیاسی، شرکت کربن را خیلی زود با چند موضوع بسیار جدی و بحرانی روبهرو کرد. توقف ورود ماده اولیه در پی انهدام بخشی از #پالایشگاه_آبادان و از کار افتادن کامیونهای مخصوص حمل ماده اولیه در پالایشگاه آبادان، موجودی ماده اولیه در #مخازن_کارخانه را به صفر نزدیک کرده بود.
✅#یحیی_نیازی که روایت #آقای_زرگر در این کتاب را نوشته است، از رزمندگان دوران جنگ تحمیلی، دانشآموختهٔ #علوم_تربیتی و مدیریت آموزشی و نیز از پژوهشگران مرکز مطالعات و #اسناد دفاع مقدس است. او روایت نگاری جنگ تحمیلی را در انتشارات #روایت_فتح آغاز کرد و نخستین مدیرگروه بررسیهای جامعهمحور مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس بوده است. او مؤلف کتابهای مختلفی در مورد دفاع مقدس بوده است و در تألیف بعضی دیگر از کتابهای این حوزه نقش #سرپرستی و #هدایت را به عهده داشته است.
🏫ناشر:روایت فتح
📖۲۴۰صفحه
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🆔 @SofreFarhangiReyhane
🆔 @farhangimoasese
@farhangimoaseseAdmin : ارتباط با ادمين
هدایت شده از سفره فرهنگى ريحانه
شهداي اسفند ماه ...
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🆔 @SofreFarhangiReyhane
🆔 @farhangimoasese
@farhangimoaseseAdmin : ارتباط با ادمين
هدایت شده از سفره فرهنگى ريحانه
چي رو با چي ست کنيم بهتره؟؟؟ ....😏🧐🤔
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🆔 @SofreFarhangiReyhane
🆔 @farhangimoasese
@farhangimoaseseAdmin : ارتباط با ادمين
هدایت شده از سفره فرهنگى ريحانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #دوربین_مخفی/ #بلوند یا #محجبه؟!🤔(حتما دانلود شود)
#فرهنگی
{بعد میگن چرا چادری شدین😌}
👈 #قضاوت_با_شما
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🆔 @SofreFarhangiReyhane
🆔 @farhangimoasese
@farhangimoaseseAdmin : ارتباط با ادمين
#معرفی_کتاب
#جاودانهی_تاریخ
این کتاب در بیست و شش فصل با توجّه به تبیین ابعاد متعدّد شخصیّت حضرت علی(علیهالسّلام) در بیانات رهبر انقلاب اسلامی تنظیم شده است.
🔹فصل اوّل و دوّم کتاب به نامتناهی بودن شخصیّت حضرت و آوازهی عالمگیر ایشان اختصاص یافته است.
🔸در فصول سوّم، چهارم و پنجم شرح احادیثی که از زبان پیامبراکرم، امام مجتبی و امام صادق(علیهمصلواتالله) در توصیف امام علی(علیهالسّلام) وارد شده، مورد استفاده قرار گرفته است.
🔹در فصول ششم و هفتم با جامعیّت و توازن شخصیّتی حضرت آشنا میشویم.
🔸هر کدام از فصول هشتم تا بیستوسوّم به شرح یکی از ویژگیهای بارز ایشان اختصاص دارد. ویژگیهایی همچون:
ایمان، اخلاص و تقوا، صبر و بصیرت، عبادت، فارغ بودن از خودخواهی، ایثار و انفاق، زهد، تسلیم بودن در برابر پیامبر(صلّیاللهعلیهوآله)، انتخاب سختترینها، جهاد و تلاشگری، عدالت، شجاعت، اصولگرایی و صلابت، قاطعیّت در جنگهای داخلی، مراقبت از بیتالمال، یتیمنوازی و توجّه به فقیران.
🔹عنوان فصل بیستوچهارم کتاب، «امیرالمؤمنین(علیهالسّلام)؛ قدرتمندی مظلوم» است و در آن به مظلومیّتهای ایشان با وجود قدرتمندی و جنگآوری حضرت، اشاره میشود.
🔸«رابطهی عاشقانهی ما با امیرالمؤمنین(علیهالسّلام)» موضوع فصل بیستوپنجم کتاب است که در آن، به دلدادگی ما به ایشان و لوازم این محبّت پرداخته شده.
🔹فصل آخر کتاب به بحث نیاز ما به الگویی همچون امام علی(علیهالسّلام) اختصاص یافته است.
javdaneye_tarikh_k_2149.pdf
5.07M
📚 دانلود فایل کامل کتاب #جاودانهی_تاریخ
🔹کتاب جاودانهی تاریخ (شخصیّت امیرالمؤمنین علی "علیهالسلام" در بیان حضرت آیتالله العظمی خامنهای)
❇️ اداره کل امور فرهنگی
@jz_mft
https://sapp.ir/jz_m.f.t
هدایت شده از صلّیاللّهعلــیكِیافاطــمهالزهــــرا
📸🔺 تصویری از تشرف حضرت آیتالله خامنهای به حرم حضرت زینب (سلاماللهعلیها) در سال ۱۳۶۳
@farizatolhoseyn
هدایت شده از مطالعات اسلامی زنان
🍃 #برگی_از_یک_کتاب
📓 نام کتاب : " خاطر نازکِ گل "
✍ نویسنده : " حسین سیدی "
📑 ناشر : " معارف "
📖 توضیحات :
برای خیلی از ما شیعیان شخصیت حضرت زهرا (س) مانند مزارشان مجهول ماندهاست.
📘 کتاب #خاطر_نازک_گل به قلم #حسین_سیدی با نگاهی نو به زندگی و شخصیت حضرت زهرا (س) #سبک_زندگی آسمانی ایشان را به شیعیان هدیه میدهد و شناخت حقیقی ایشان را میسر میگرداند.
📗 این کتاب در سه فصل به رابطه #حضرت_فاطمه (س) با خود، خدا و دیگران میپردازد. برای نگارش و تدوین این اثر بیش از ۵۰۰ منبع مشاهده شده و از ۲۳۲ اثر استفاده مستقیم شدهاست.
بهرهگیری از آیات و روایات متعدد در کنار منابع موثقی که در انتهای کتاب ذکر شدهاند این اثر را برجسته ساختهاست.
در ضمن ماجرای #فدک و آیاتی که درباره حضرت زهرا (س) هستند، در این کتاب به خوبی بررسی میشوند.
📚 #معرفی_کتاب