#معرفی_کتاب
📚کتاب: #خانه_ای_برای_همه
📝نویسنده: #مرضیه_ذاکری
🔸️درباره کتاب:
در این "خانه ای که برای همه" است؛ مادرجان هنرمندی بود که زندگی را بهواقع، زندگی کرد و به هیچکدام از نقشهایی که خداوند برای او رقم زد، پشت نکرد و با نگاهی باز همه را پذیرفت و چه زیبا نقشآفرینی کرد.
خانم منصوره مقدسیان در ظاهر کار خیلی خاصی نمیکند؛ اما ظرافتهای درک او از دیگران باعث شده ظرفیت آدمها را خوب بشناسد و متناسب با هرکدام جوری دستگیری کند. این آدمها نمونههای خوبی هستند که سردست بگیریمشان و وقتی میخواهیم از سبک زندگی اسلامی بگوییم برای عینی شدن صحبتهایمان و برای نشاندادن شدنی بودن این سبک از زندگی، معرفیشان کنیم.
کتاب "خانه ای برای همه" به قلم مرضیه ذاکری روایتگر زندگینامه خانم منصوره مقدسیان است. مادری که در این خانه مادر همگی ماست...
#آشناشو_و_بخوان
#کتاب_خوب_بخوانیم 🌸
@hamkhaniketab
#ادبیات_جهان #فلسفه
📚کتاب: #دنیای_سوفی
📝نویسنده: #یوستین_گردر
🔸درباره کتاب
باتوجه به جلد روی کتاب، داستانی درباره تاریخ فلسفه کل جهان است، داستان دنیای سوفی گزیده ای از سخنان ارزشمند فیلسوفان مهم دنیا در 3 هزار سال گذشته را روایت می کند.
نویسنده این کتاب با خلاقیت هر چه تمام تر فلسفه و نکات ارزشمندی که هر کس باید در مورد این علم بداند را با زبانی ساده و روان بیان میکند.
🔹خلاصه ای از کتاب دنیای سوفی
داستان از آنجا شروع می شود که دنیای سوفی ،با دریافت نامه ای عجیب زیر و رو می شود. نامه ای که در دو کلمه «تو کیستی» خلاصه میشود! بله درست است متن تمام نامه همین دو کلمه بود و همین کافی بود تا ذهن سوفی را به اندازه چند برابر سؤالهایی که داشت مشغول خود کند.
اما داستان این نامه ها به همین راحتی تمام نشد چرا که مدتی بعد سوفی نامهای طولانی تر از قبلی دریافت کرد با مضمون: جهان چگونه به وجود آمد!
معمای این نامه های مرموز سرانجام با لو رفتن نام ارسال کننده نامه حل شد. آلبرتو کناکس شخصی است که این نامه ها را برای سوفی ارسال می کرد و قصدش از این کار تدریس فلسفه به سوفی 15 ساله بود!
در ادامه داستان، نامه ها کم کم از حالت چند کلمه ای خارج شده و سوفی را برای پیدا کردن جواب مناسب دو سؤالی که از او پرسیده شده کمک میکند. در این بین مخاطب کمکم با نظریههای فیلسوفان مختلف دنیا آشنا میشود. چرا که هدف نویسنده بیان ساده فلسفه در قالب داستانی است که برای مخاطب قابل فهم باشد.
🌻اگر دنبال ترجمه خوب میگردید ترجمه آقای حسن کامشاد و دکتر مهدی سمسار پیشنهاد میشود.
@hamkhaniketab
#ادبیات_جهان #کلاسیک #عاشقانه
📚کتاب: #بلندیهای_بادگیر
📝نویسنده: #امیلی_برونته
🔸امیلی برونته نویسنده رئالیستی است که کتاب بلندی های بادگیر را به زبان ساده روزگار خود نوشته است، اما رگههای رمانتیسم و سنت داستاننویسی گوتیک و فضاهای خیالی و حتی جادویی در کارش نمایان است، به طوری که بعضی از نقادان این اثر را «گوتیک» هم خواندهاند. به هر حال، این رمان درباره عشقی است قدرتمندتر از مرگ، و شور و سودایی خارقالعاده، بیهمتا و مرموز که گذشت زمان از جاذبهاش نمیکاهد. کتاب بلندی های بادگیر اثری است ناآرام به قلم نابغهای آرام که شارلوت برونته دربارهاش گفته است: «نیرومندتر از مردان، سادهتر از کودکان، بیهمتا در میان همتایان.»
🔹بلندیهای بادگیر یا به عنوانی دیگر «عشق هرگز نمیمیرد» بارها به عنوان عاشقانهترین رمان انگلیس برگزیده شده است. این کتاب که شرح دلدادگی کاترین و هتکلیف را بیان میکند، تصویری واضح، دلنشین و در عین حال تلخی از این دلباختگی و سنگهاییست که بر سر راه آن دو افتاده است. رمان روایتی است عاشقانه که با لحنی شاعرانه تعریف شده است و به وضوح اوج تاثیر رفتارهای خوش و رفتارهای بد را در طی زمان به تصویر میکشد.
این کتاب تنها اثر امیلی برونته محسوب میشود و سایر کتاب ها از دیگر خواهران برونته را معرفی خواهیم کرد.
🌻 ترجمه رضا رضایی و فاطمه امینی پیشنهاد میشود.
@hamkhaniketab
📚بسته پیشنهادی نوجوان پسر:
🔸محمدجواد و شمشیر ایلیا
🔹باغ طوطی
🔸گردان قاطر چی ها
🔹جام جهانی در جوادیه
🔸پسری که فیل را بزرگ کرد
🔹ماجرا جویان بزرگ
🔸پسری که صدای خرس ها شد
🔹عمو قاسم
🔸آقا محسن
🔹داداش ابراهیم
🔸آقا معلم
🔹پسریکه با برگ موز فوتبال راه انداخت
🔶 مجموعه قهرمان من
🔹مجموعه چند جلدی ایلیا
#نوجوان #پسر
@hamkhaniketab
seir.pdf
7.55M
📚انواع سیرهای مطالعاتی مجموعه آثار استاد شهید مطهری (ره)
برای 🔻
🔹دانش آموزان
🔹دانشجویان
🔹طلاب
🔹اقشار مختلف
#سیر_مطالعاتی
#شهید_مطهری
@hamkhaniketab
❌این کتابها، آدم نادان رو تبدیل به یک آدم نادان با توهم دانایی میکنه.🙄
به زودی بیشتر در مورد کتابهای زرد باهم گفتگو خواهیم کرد.
#کتاب_زرد
#موفقیت
@hamkhaniketab
🔥توجه توجه
💡در این گروه در حال همخوانی کتب برگزیده حضرت آیت الله خامنه ای مدظلهالعالی هستیم
https://eitaa.com/joinchat/3856073043C0d92cf8a27
🗓از ٣٠ اردیبهشت ماه قراره تاریخ تحلیلی اهل بیت علیهم السلام رو با محور کتب زیر همخوانی کنیم ان شاء الله
١. حلقه دوم انسان 250
٢. همرزمان حسین
٣. ترجمه صلح الحسن
۴. حماسه امام سجاد
⭕️ اگر شما هم مدت هاست دنبال یه فرصت مناسب برای مطالعه کتب مذکور هستید به جمع ما هر چه زودتر بپیوندید که خیلی وقتی نمونده 🌹
#همخوانی_تخصصی
@hamkhaniketab
🔸چند تا توصیه برای خرید از #نمایشگاه_کتاب تهران:
🌻- حتما از قبل لیست کتاب های مد نظر رو همراه با اسم انتشارات و نویسنده یادداشت کنید. دقت کنید بعضا از یک کتاب چندتا نشر یا مترجم هست سعی کنید بهترین وکم غلط ترین رو پیدا کنید.
🌻-برای اینکه فاصله بین انتشارات ها زیاد هست سعی کنید به طور کلی یادتون باشه از کدوم انتشارات کتاب لازم دارید تا وقتی توی غرفه ها میگردین لازم نشه یه مسیر رو برای پیدا کردن کتاب مد نظر چندبار برید و بیاید.
🌻- حتما سعی کنید اول کتاب های مد نظرتون رو بخرید تا اگر توان جسمی داشتین برای گردش و سر زدن به بقیه غرفه ها هم برید.
🌻- برخی از کتاب ها که چاپ قدیمشون توی اینترنت یا بازار موجود هست از قیمت با تخفیف نمایشگاه کتاب هم ارزون تر در میاد. برای همین قیمت بازار کتاب رو اگر توی اینترنت موجود هست دستتون باشه.
🌻_ حتما با خودتون یه غذای ساده و سبک و همراه با آب بردارید ، چون قیمت مواد غذایی و تنقلات خیلی گرون هست اونجا. سعی کنید یه چیز شیرین برای اینکه جلوی ضعفتون رو بگیره هم داشته باشید.
🌻- فریب تبلیغات و بنر های بزرگ انتشارات هارو نخورید سعی کنید صرفا کتاب هایی که با تحقیق برای خریدشون رسیدین رو تهیه کنید.
🌻- حدالامکان ماشین رو جایی پارک کنید که بتونید بعد از چند تا خرید کتاب هاتون رو برگردید و توی ماشین بگذارید. تا بتونید با بار سبک تر بگردین.
🌻- چون نمایشگاه کتاب مهمترین اتفاق فرهنگی کشور هست حتی اگه توان خرید کتاب رو ندارید به نظر من همراه با خونواده به خصوص قشر متدین سعی کنه توی نمایشگاه کتاب حضور داشته باشه، صرف حضور هم برای خود ما مفید هست هم تاثیر گذار توی محیط هست.
🌻- دوروز آخر و دوروز اول به خاطر ناقص بودن غرفه ها و روزای پنج شنبه و جمعه برای خرید و بازدید توصیه نمیشه.
🌻- سعی کنید حتی نزدیک این انتشاراتیای کتابای زرد انگیزشی که اکثرا از بقیه غرفه ها هم شلوغ تر هستن نشید 🙂
- با این قیمت کتابا تونستین کتاب بخرید مارم دعا کنید :)
@hamkhaniketab
🌸 تو آن گلی که همه فصلهای این عالم
بهار میشود از بودنش به تنهایی ◠◠ ..
#امام_مهربانم
#عزیزترینم ❤️
#قرار_عاشقی ☁️
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج 🕊
@hamkhaniketab
📣📣📣
اولین چالش ویژه نمایشگاه کتاب تهران
‼️این چالش نیاز به فکر کردن داره، لذا عجله نکنید و با دقت جواب بدید!!!
با توجه به اینکه با بُن دانشگاهیان و طلاب فقط در حد پنج شش جلد کتاب میشه تهیه کرد، از شما می خواییم که پنج تا کتاب معرفی کنید اما با یک ویژگی خاص....
تصور کنید مجبور هستید تمام کتاب هاتون رو بفروشید (خدا بر سر هیچ کتابخونی چنین بلایی نیاره! بگو الهی آمین!🤲🏻) اما پنج تا کتاب هست که به هیچ عنوان حاضر نیستید اونها رو بفروشید، این پنج تا رو با دلیل انتخاب این کتاب به همراه عکس جلد کتاب برای ما معرفی کنید!!!
‼️ ضمنا یادتون نره که از این دو هشتگ حتما استفاده کنید، شاید بانی خیر پیدا شد و به چند نفری به رسم یادبود هدیه دادیم؛ خدا رو چه دیدید شاید بُن کتاب خودم رو هدیه دادم...
هشتگ های الزامی:
#نمایشگاه_کتاب
#کتاب_ابدی
@hamkhaniketab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅بیست و نهمین کتابی که قرار است با هم بخوانیم را در یک دقیقه بشنوید:
🔸معرفی کتاب «#خاتون_و_قوماندان» در یک دقیقه
از طریق لینک زیر به گروه همخوانی کتاب خاتون و قوماندان بپیوندید:
https://eitaa.com/joinchat/3656188295C21308b94ea
@hamkhaniketab
✳️ چه کتاب هایی را نخریم؟ چه کتابهایی را بخریم؟
قسمت اول
✍️ شاهد عینی
🔷 بارها در گروه دیدم که دوستان عکس هایی از قفسه های پر و در حال انفجار کتابخانه شخصی شان را منتشر کردند. قفسه های پر از کتاب بسیار زیباست اما بعد از مدتی مشکل ساز هم می شود چون دیگر جایی برای کتاب های جدید نیست. بالاخره وقت، مکان و هزینه ما محدود است و نمی شود همه کتاب ها را خرید و یا وقت نمی شود همه کتابها را خواند. پس چه باید کرد؟ باید کتابها را انتخاب کرد.
از طرف دیگر با توجه به این که «بهار کتاب» -نمایشگاه کتاب تهران- را هم در پیش داریم که از 20 اردیبهشت در مصلای تهران آغاز می شود. قطعا همه ما بودجه ای برای خرید کتاب های جدید از نمایشگاه کنار گذاشتیم. با توجه به این دو نکته مهم، بر اساس تجربه چند توصیه برای دوستان می آورم شاید برای خرید کتابها کمک شان کند:
✳️ چه کتابهایی را نخریم؟
1️⃣ کتاب های یکبار مصرف را نخریم. کتابهای یک بار مصرف یعنی کتاب هایی که با یک بار خواندن دیگر نیازی به آنها نیست. دو بار نمی شود آنها را خواند. بسیاری از کتابها واقعا یکبار مصرفند.
2️⃣ کتاب های مد روز را نخریم. برخی کتاب ها هم مانند هر چیز دیگری مد می شود. مد، زودگذر است و بعد از گذشت چند روز یا چند ماه عوض می شود. کتاب های مد روز در همه حوزه وجود دارد. مثلا کتاب های مد در حوزه های مذهبی یا دفاع مقدس و غیره هم داریم. اتفاقا این روزها کتاب های مد روز در این حوزه ها زیاد شده است که البته بسیاری از آنها کتابسازی است. «پدیده زشت کتابسازی» را که یادتان هست.
3️⃣ کتاب های زرد را اصلا نخرید و نخوانید. خواندن کتاب های زرد، ذهن و زبان خواننده را هم زرد می کند. کتاب های زرد، یعنی آثار نازل و مبتذل (سطح پایین). فرقی نمی کند، کتاب های زرد در همه حوزه ها وجود دارد. کم نيستند کتابهایی که در حوزه مذهبی و دفاع مقدس منتشر می شوند و زرد هستند.
4️⃣ کتاب های مقطعي را نخریم، یا اگر خریدیم بعد از پایان دوره آنها را رد کنیم برود. برخی کتابها مربوط به فضا و حال و هوای یک مقطع خاص است مثلا دوره دانشجویی؛ این کتابها برای مطالعه در آن دوره خوب است و مزه می دهد اما بعد از پایان دوره دانشجویی دیگر با آنها حال نمی کنیم چون از آن فضا و حال و هوا خارج شدیم. این کتاب ها را هم نخریم و آنها را از دوستان بگیریم و بخوانیم و یا اگر خریدیم بعد از مطالعه و پایان آن دوره، ردشان کنیم برود.
5️⃣ کتاب های توصیه شده دیگران را حتما نباید خرید. چون ممکن است کسی از کتابی خوشش بیاید و تعریف کند اما ما از آن کتاب خوش مان نیاید و اصلا با آن ارتباط برقرار نکنیم.
6️⃣ هر یکی دو سال حتما کتابخانه شخصی مان را وجین کنیم. کتاب هایی را که خواندیم و یا نمی خواهیم رد کنیم برود؛ یا به دیگران بدهیم و یا به کتابخانه و جایی هدیه کنیم. خانه های 50 - 60 متری ما گنجایش کتاب های اضافی را ندارد. ضمن این که کتاب های اضافی دست و پا گیر هم هستند.
#یادداشت
#نمایشگاه_کتاب
@hamkhaniketab
✳️ چه کتاب هایی را بخریم؟
قسمت دوم
1️⃣ آثار کلاسیک را بخریم و حتما بارها آنها را بخوانیم. مطالعه مستمر آثار کلاسیک هر زبانی، از واجبات است؛ مثل شاهنامه، حافظ، مولانا، سعدی، نظامی، تاریخ بیهقی و غیره. همچنین آثار کلاسیک ادبیات جهان را بخریم و بخوانیم. واقعا نمی دانم بدون مطالعه مستمر تاریخ بیهقی چگونه می شود در حوزه تاریخ شفاهی فعال بود و کتاب خوبی نوشت؟ البته حواس مان باشد که آثار کلاسیک را با تصحیح شخصیت ها و استادان مطرح و صاحب نظر در آن حوزه یا آن اثر بخریم.
2️⃣ کتاب های معيار (اصلی و مرجع) در حوزه کاری و فعالیت خودمان را داشته باشیم. در هر حوزه ای که فعالیت می کنیم، آثار زیادی منتشر می شود اما لازم نیست همه آنها را بخریم بلکه تنها آثار مهم و معيار آن حوزه را که قطعا می شناسیم، بخریم.
3️⃣ برخی «آثار دلی» را بخریم و در کتابخانه شخصی مان داشته باشیم. منظور از آثار دلی، کتابهایی که مورد علاقه شخصی مان است و به اصطلاح با آنها حال می کنیم. مانند آثار شعری یا داستانی یا هنری خاص و از این قبیل. البته معمولا تعداد این آثار دلی زیاد نیست چون هر کسی با برخی از آثار حال می کند.
4️⃣ حتما با کتابخانه مدرسه، دانشگاه، محله، محل کار یا هر کتابخانه دیگری که در دسترس داریم ارتباط داشته باشیم و عضو شویم. چون بسیاری از آثار را می توان به راحتی از این کتابخانه ها امانت گرفت و خواند. نیازی نیست این همه هزینه کنیم و همه کتابها را بخوانیم. بچه ها را هم حتما به کتابخانه ببرید و عضو کنید. رفت و آمد بچه ها به کتابخانه هم یک برنامه فرهنگی سالم و خوب برای بچه هاست و هم چشم و ذهن آنها را با کتاب آشنا می کند و در کتابخوان شدن بچه ها هم بسیار موثر است.
5️⃣ قبل از خرید کتاب حتما با دوستان و بویژه دوستان کتاب خوان و کتاب شناس مشورت و بحث کنیم. با مشورت و بحث و شنیدن نظرات مختلف می توانیم به سطح و محتوا و کیفیت کتاب پی ببریم.
6️⃣ اگر می خواهید کتابی را بخرید حتما قبلش آن را بخوانید و بعد اگر دیدید خوب است و ارزش دارد بخرید. بسیاری از کتابها گول زننده است و خیال می کنید حتما باید ان را داشته باشید اما وقتی آن را می خوانید می بینید، خواندنش خوب است اما چندان ارزش نگهداشتن ندارد.
7️⃣ و بالاخره این که بخوانیم، بخوانیم و بخوانیم. مسئله اصلی، خواندن است. ما در طول روز، وقت های مرده زیادی داریم که معمولا تلف می شود اگر فقط همین وقت های مرده را مطالعه کنیم از افراد کتابخوان خواهیم بود.
✏️علی نورآبادی
#یادداشت
#به_قلم_شما
#نمایشگاه_کتاب
@hamkhaniketab
#معرفی_کتاب #خاطرات_شهدا
📙کتاب :#اشک_را_مهلت_ندادیم
📝نویسنده: #سمیه_جمالی
🔹معرفی کتاب
کتاب «اشک را مهلت ندادیم» خاطرات روزهای زندگی زهرا یوسفیان درکنار شهید ابوالفضل محمدی است.
مرور زندگانی شهید محمدی، پیش از این در کتاب «با تو باران میشوم» به شکل رسمی تر و باز هم براساس خاطرات همسرشان رخ داده است اما اینبار زندگی کوتاه اما شیرین آنان با قلمی روان و لطیف نگاشته میشود و تمرکز بیشتری بر خاطرات همسر ایشان دارد؛ این کتاب علاوه بر معرفی ویژگیهای منحصربهفرد شهید، از یک سبک زندگی در روزهای جنگ مینویسد که شاید این روزها تحمل آن برای کمتر کسی ممکن باشد.
🔸خلاصه کتاب
سخت است هی آلبوم عکس زیرورو کنی، به امید اینکه شاید یکی از این تکه پارهها عزیز تو باشد. یکی از این استخوانهای بیرونزده، گونهای باشد که ریشش را نوازش کردهای! یکی از این پیشانیهای متلاشی، جایی باشد که بارها نوک پا، قد کشیدهای تا ببوسی. یکی از این عضلات به هم پیچیده دستی باشد که اولین بار توی تاکسی حلقه شده دور گردنت.
@hamkhaniketab
#معرفی_کتاب
#تازه_های_نشر
📚نام کتاب: #سیطره
📝نویسنده: #کیانوش_گلزار_راغب
📚«سیطره»؛ روایت نفوذ به کومله به نمایشگاه کتاب میرسد
💢این کتاب خاطرات هفت سال نفوذ «نادر کیانی» از نیروهای انقلابی ایران به اردوگاه حزب دموکرات کردستان ایران و سازمان کومله در اقلیم کردستان عراق است که تا سطوح عالی سازمانی و مسئول کل پذیرش این سازمان رشد کرده و با دسترسی به اطلاعات ارزشمند درون گروهی، گرفتار زندان اقلیم کردستان شده و با تحمل رنج و مرارت زیاد، عاقبت به کشور باز میگردد و ثمره سالها تلاش و مجاهدت خود را در خدمت نظام جمهوری اسلامی ایران قرار میدهد.
💠«سیطره» اطلاعات خوبی از مناسبات داخلی ضد انقلاب، هویت سران احزاب، فساد و فحشا و روابط داخلی و خارجی آنها برملا میسازد.
@hamkhaniketab
کانال همخوانی کتاب
📚کتاب: #مرگ_ایوان_ایلیچ
📝نویسنده: #لئوتولستوی
🔸کتاب مرگ ایوان ایلیچ داستان قاضی صاحب منصب روسی، ایوان ایلیچ است و ماجرای کتاب با مرگ او آغاز می شود.
این کتاب راجع به مرگ و فناپذیری انسان است. چالش اصلی داستان از شروع بیماری لاعلاج ایوان آغاز می شود. بیماری که او را به سمت مرگ سوق می دهد. مرگی که تنها حقیقت موجود در زندگی است و از هیچ بنی بشری دور نیست.
همانطور که ارسطو می گوید: “لایوس انسان است، انسان فانی است. پس لایوس فانی است.” این جمله ی ساده را هم ما میدانیم هم ایوان ایلیچِ داستان. ولی انگار هیچ کس به معنای واقعی باورش ندارد.ایوان در زندگی اش یک قاضی ریاکار و ظاهر طلب بوده، کسی که زندگی و حتی ازدواجش را ماشین وار و با منطق مطلق پیش میبرد، بدون هیچ احساسی. و جوری به زندگی چسبیده بود که انگار هیچ وقت قرار نیست بمیرد.
🔹مانند همه ی اطرافیان ریاکارش که بعد از مرگ ایوان تنها به فکر گرفتن صندلی خالی ایوان بودند و خوشحال از اینکه هنوز زنده اند و این ایوان است که مرده، نه آنها!
درباره کتاب مرگ ایوان ایلیچ
🔸ایوان وقتی به مرگش نزدیک می شود، مراحل انکار، ترس، خشم، انزجار و در آخر پذیرش را پشت سر می گذارد.
ابتدا نمی خواهد مرگش را قبول کند، به زندگی گذشته و لذت های بچگی اش چنگ می زند، مرگ را شبیه چاهی می بیند که انتهایش تاریکی مطلق است،ولی رفته رفته مرگ آینه ای مقابل زندگی پیشین خودش می شود، اشتباهاتش را مثل پتکی به صورتش میکوبد و او را به خودشناسی می رساند.
🔹ایوان در راه رسیدن به مرگ، مراحل معرفت و شناختش را طی می کند. و در آخر، انتهای همان چاه سیاهی که انتظارش را می کشید، روشنایی را میابد.
قطعا جنگ و صلح و آناکارنینا، شاهکارهای تالستوی هستند، ولی این کتاب بخاطر حجم تقریبا کم و نثر روانی که دارد شروع مناسبی برای آشنایی با ادبیات تالستوی است.
🌻ترجمه آقای حمیدرضا آتش بر آب و سروش حبیبی پیشنهاد میشود.
#ادبیات_جهان #روسیه
@hamkhaniketab
📚کتاب: #ریشه_ها
📝نویسنده: #الکس_هیلی
🔹ریشهها، نوشته الکس هیلی، نویسنده معاصر امریکایی داستانی درباره رنج بردگان افریقاییتبار در امریکا و ظلمی است که نسبت به انان روا شده است.
درباره کتاب ریشه ها
🔸هیلی در این داستان، زندگی خانواده و اجداد خود را به تصویر میکشد. پیام این داستان، وضعیت نابسامان امریکاییان افریقاییتبار و بیان رنجها و کاستیهای زندگی آنها در دوران بردهداری و پس از آن است. هیلی به شناساندن مفاهیم تبعیضنژادی، بردگی، بیگاری و تحت استثمار دیگران بودن میپردازد و آنها را محکوم میکند.
🔹این اثر درواقع مستندی است که به شکل رمان نوشته شده و روایتی واقعگرایانه دارد، داستان با تولد قهرمان اصلی «کونتا کینته» در دهکدهای مسلمان در گامبیا آغاز میشود. او با فرهنگ سنتی رشد میکند و زندگی آرام و بیدغدغهای را همراه خانواده و قبیلهاش میگذراند. اما تراژدی از جایی آغاز میشود که بازرگانان برده، او را غافلگیر میکنند و میدزدند. کونتا به همراه عدهای دیگر از سیاهپوستان در بدترین وضع با کشتیهای تجارت برده به امریکا برده میشود....
🔸الکس هیلی میکوشد در کتاب خود یکبار دیگر تاریخ را، اینبار از زبان شکستخوردگان، بنویسد. میکوشد از سیاهان در برابر داستانهایی که از سرشت کودن و تنبل و کمجنبه آنها وارد تاریخ امریکا شده، دفاع کند. میخواهد نشان دهد که در استقلال امریکا و ثروتمند شدن آن سیاهان همنژادش چه نقش عمدهای داشتند و در نتیجه حق دارند از مواهب امروز امریکا سهم خود را طلب کنند.
🔅 خواندن کتاب ریشهها را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
🔹خواندن رمان زیبای ریشهها را به همه علاقهمندان به داستانهای تاریخی، سیاسی و اجتماعی پیشنهاد میکنیم. این کتاب با مضمون ضد تبعیض نژادی میتواند برای کسانی که به این مفهوم اهمیت میدهند، مفید باشد.
🌻 ترجمه علیرضا فرهمند پیشنهاد میشود.
#ادبیات_جهان #آمریکا #بردگی
@hamkhaniketab
📖گپ و گفتی در مورد فلسطین و رژیم صهیونیستی به بهانه همخوانی کتاب سرزمین مقدس
❇️با حضور
🔸 حجت الاسلام شاندیزی
عضو شورای مرکزی مجمع اسلامی حبل الله
🔹محمد نورس حمید
عضو هیئت اتحادیه دانشجویان فلسطین در ایران
دوشنبه ۱۸ اردیبهشت ساعت ۱۶
مشهد ، زیرگذر پارک ملت ،پاتوق کتاب
ضمنا نشست به صورت مجازی هم پخش خواهد شد.
لینک نشست:
https://www.skyroom.online/ch/taalei/roshd
لطفا رسانه باشید ...
@hamkhaniketab