#وابستگی_به_مادر_پس_از_ازدواج
سلام خسته نباشید.
من ۲۱ سالم هستش و همسرم ۲۵.
۴ سالی هستش که ازدواج کردیم.
مشکل من خودم هستم😞
خیلی حرف مامانم رو زندگیم تاثیر داره (کلا تو بچگی و مجردیمم ببشتر از مامانم حساب میبردم تا بابام تقریبا) و بیشتر از مامانم انگار حرف شنوی دارم تا شوهرم.
شوهرم ازاین موضوع به شدت ناراحته خودمم از همسرم بدتر.خواهشا راهنماییم کنید.چیکار کنم انقدر حرف مامانم مهم نباشه و همسرم اولویت اولم باشه.
🌹🍃 پاسخ#مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار #خانم_ملکیان👇
🌺بسم الله الرحمن الرحیم🌺
سلام و وقت بخیر خدمت شما.
ممنونم از اعتمادتون به ما.
ازدواج مقدس ترین پیوند بین زن و مرد هست که در اسلام خیلی بدان سفارش شده است.
🔹 یکی از نکات مهمی که در ازدواج از اهمیت زیادی برخوردار است توجه به این مسئله است که زن و مرد باید برای هم دارای اولین اولویت باشند.
🔹🔹🔹یعنی شما در انجام کارها نظر همسرتان در اولویت باشد و همچنین برای همسرتان هم نظر شما.
🔹🔹 در مسیر ازدواج شما می توانید از تجربیات و نظرات بقیه ی افراد استفاده کنید اما تصمیم گیرنده ی نهایی شما و همسرتان هستید.
🔸 یکی از موارد فوق العاده مهمی که باعث افزایش صمیمیت بین زوجین و ارتباط مناسب آن ها با یک دیگر می شود این هست که یک خانم و آقا در ارتباط با یک دیگر دارای مهارت کافی باشند.
🔸 یکی از مهارت های خیلی مهمی که خانم باید آن را بداند این هست که تحت هر شرایطی اقتدار و ابهت همسر خودش را حفظ نماید. یکی از راه های افزایش ابهت و اقتدار در آقایان این هست که همسر شما بداند و برایش اثبات شده باشد که شما به حرف وی توجه کافی نشان می دهید و حرف ایشان برای شما در اولویت است.
🔸 شما باید آرام آرام با اصلاح طرز تفکرتان و کم کردن وابستگی به مادرتان و اینکه در اولویت قرار دادن همسرتان باعث بهبود روابط زناشویی شما می شود، در اولویت بودن ایشان را بهشان ثابت کنید.
🔸 در هر حال حتی زمانی که در جمع با نظر همسرتان موافق نیستید، احترام ایشان را نگه دارید.
🔸 برای زندگی خودتان حریم خصوصی داشته باشید. بسیاری از موارد در زندگی مشترک بین خانم و آقا محرمانه هستند. نیازی نیست که شما هر چیزی را به مادرتان بگویید و نظر ایشان را بخواهید. ما زمانی که خودمان سفره ی دلمان را برای دیگران باز می کنیم به صورت مستقیم و غیر مستقیم به آن ها اجازه ی نفوذ در زندگی مان را می دهیم.
🔸 توصیه ی اکید بنده به شما این هست که کلاس های هنر زن بودن ۱ و ۲ جناب آقای محسن پور احمد خمینی را در ارتباط با همسر فرا بگیرید و آن ها را در زندگی خودتان به کار بگیرید.
🔸 اگر وابستگی شما به مادرتون جوری هست که به هیچ عنوان نمی توانید از ایشان مستقل باشید بهتر هست که در این ارتباط با یک روان شناس امین و با تجربه صحبت بفرمایید.
ان شاءالله در پناه خدا موفق باشید.
🔹کانال تربیتی همسران خوب🔹
@hamsaranekhoob
#عدم_تمایل_به_فرزندآوری
#طلاق_عاطفی
با سلام ببخشید در مورد کسانیکه که میپرسن چرا فرزند نمیارید چه پاسخی باید بدیم ، خانمی ۳۸ ساله هستم و همسرم ۳۹ ساله که پنج ساله ازدواج کردیم و به خاطر بی محبتی و بداخلاقی و خانواده محور نبودن همسرم از همون دوران نامزدی طلاق عاطفی ما وجود داشته و الان هم فقط به خاطر خانواده هاست که داریم زندگی ادامه میدیم البته تا حدودی خانواده ها در جریان طلاق عاطفی ما هستن ، چون سردی رابطه همسرم با من کاملا مشخص هستش
🌺پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،سرکار خانم #کشاورز
سلام و عرض ادب خدمت شما خواهرگرامی
درشرایط سختی به سر میبرید و این سوالات اطرافیان هم شرایط را برای شما دشوارتر کرده است و اگر تغییری در رویه ی خود ندهید روز به روز خسته تر خواهیدشد.
اول از همه این را مد نظر داشته باشید که زن کانون محبت و گرمی عاطفی خانه است و اگرچه به محبت مرد نیاز دارد اما اگر خوب به قدرتی که خدا به او داده توجه کند و ارتباطش را با خدا تقویت کند حتی در صورتی که مردی بی توجه هم داشته باشد انرژی اش را زود به دست می آورد.
🔸پس در قدم اول سعی کنید ارتباطتان را با خدا تقویت کنید به این صورت که با خدا حرف بزنید همان حرفهایی که دوست دارید به یک مشاور بزنید را به خدا بگویید و درد دل کنید.این بسیار در حال روحی شما اثر گذار است.
🔸یک کاغذو قلم بردارید و فکر کنید پنج سال پیش به چه دلایلی این مرد را انتخاب کردید؟چه ویژگی های مثبتی داشتند؟قطعا هر انسانی در کنار ویژگیهای منفی ویژگیهای مثبتی هم دارد.لطفا به نیمه ی پر لیوان هم توجه کنید.
🔸سعی کنید صبر فعال داشته باشید یعنی صبوری کنید و در عین حال تغییر را از خودتان شروع کنید.فکر کنید ببینید همسرتان در این زندگی از چه چیزهایی ناراضی است و قسمتهایی که قابل درست شدن است را اصلاح کنید.
🔸خواهر خوبم عمر به سرعت میگذرد و حیف است که با سردی و ناراحتی این هدیه ی گرانبها را سپری کنیم پس بخاطر خدا از خطاها و ناراحتی ها بگذرید و بخاطر خدا تلاش کنید.(نه به خاطر خانواده ها)
🔸روزانه وقتی را به ورزش اختصاص دهید.
🔸کتابهای خوب بخوانید و در دوره های مفید شرکت کنید.
بعنوان مثال دوره ی رضایت از زندگی،کنترل خشم،هنرزن بودن۱و۲ را در کانال همسران خوب تهیه و گوش کنید.(و البته عمل کنید).
🔸و در رابطه با کسانی که سوال میپرسند لازم نیست که برنامه های زندگی و حتی مشکلاتتان را برای دیگران شرح دهید تا قانع شوند و سوال نپرسند.بهرحال هرکسی ممکن است این سوال خصوصی را از شما بپرسد شما در مرحله ی اول باید اهمیت نظر دیگران را برای خودتان کم کنید.
و در پاسخ بگویید ان شاءالله هرچه خدا بخواهد و بلافاصله بحث را عوض کنید.
وآرامش روحی خودتان را حفظ کنید.
ان شاءالله همه چیز بهتر خواهد شد.
موفق و موید باشید.
🔸🔸🔸اما نکته ی بسیار مهمی که باید به آن توجه شود همین بحث طلاق عاطفی است که باید حتما ریشه یابی شود و ان شاءالله با تلاش و ممارست برطرف شود چرا که با دست روی دست گذاشتن و گذر زمان و فقط صبر چیزی درست نمیشود
حتی اگر دیگران هم سوالی بپرسند یا نپرسند مسئله ی اصلی که باید جدی گرفته شود طلاق عاطفی و سردی روابط شماست که پیشنهاد میکنم با یک مشاور امین در ارتباط باشید.🔸🔸🔸
🔹کانال تربیتی همسران خوب🔹
@hamsaranekhoob
#شغل
سلام وقت بخیر
شوهر بنده زمانیکه ب خواستگاری آمد و ازدواج کردیم تازه در بیمارستان استخدام رسمی شده بود ایشون پرستارن اما شش ماه بعد ک کرونا اومد خیلی شروع کردن ب غر زدن و گفت ک میخاد کنکور بده و شغلش رو دوست ندارن و پزشکی میخاد بخاطر اینکه بهش مرخصی ندادن انصراف داد با وجود مخالفتهای من و خانواده و نشست برای درس خواندن سال اول گفت درست نخوندم و با مخالفت من دوباره یکسال تو خونه موند و من دو سه تومن با پرستاری بچه در میاوردم و خرج میکردیم امسال هم قبول نشدن و رتبش بدتر هم شد اما باز میگه میخام بشینم همه باهاش مخالفت کلی باهاش حرف زدم افسرده شده چاق شده اصلا ب فکر من و اقتصاد نیست ما توی خونه پدرم هستیم و اجاره نمیده فقط یکسال اجاره داد نمیدونم چکار کنم
پاسخ مشاور امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #بهروزبیاتی
عرض سلام خدمت شما 🌺
✔️زندگی کشکولی از خوشیها و ناخوشیهاست،شما همسر و همسفر و همراه شوهر و زندگیتان هستید ،پس در تمام لحظات کنار هم باشید .همان طور که از همسر خود همچنین توقعی دارید .
✔️به همسرتان اقتدار دهید .
✔️غرور او را نادیده نگیرید .
✔️گاهی مسائل زندگی شما خاص زندگی خودتان هست ،نباید راز زندگی را با دیگران مطرح نمایید.
✔️با دیگران مشورت کنید اما اختیار زندگی خود را به دیگران ندهید .
✔️سعی کنید به همسرتان اعتماد کنید .
✔️روابط کلامی خود را تقویت کنید .و مهارتهای کلامی و روش های صحیح انتقاد را فرا بگیرید .
✔️او را تشویق به گرفتن مشاوره تحصیلی بکنید .
برای مشورت بیشتر با مشاورین امین کانال تماس بگیرید .
💠کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#ازدواج
سلام
دختر ۱۶ ساله ای که به طور غیرمستقیم بگه میخوام ازدواج کنم
باید به خواستگار اجازه داد که بیان یا نه؟
پاسخ مشاور امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #بهروزبیاتی
عرض سلام خدمت شما مادر دغدغه مند🌺
✔️خیلی هم خوب و عالی برای داشتن دختر خانمی که الحمدلله کم کم بزرگ شدند و نیازهاشون و ....رشد کرده .پس حس بدی نداشته باشید ،برعکس خوشحال باشید از بزرگ شدن فرزندتان.
✔️این عکس العملها گویای رشد و تکامل دختر شما میباشد اما به منزله عجله و نهایی بودن مطلب نیست .دختر شما قدمهای اولیه را دارند طی میکنند.
سعی کنید به این حس و حال و ....دخترتان جهت و سمت و سوی صحیح بدهید .
✔️ سطح آگاهی های او را با کتاب ،مطالعه و شرکت در دوره های پیش از ازدواج افزايش دهید.
✔️با او برخورد تند و سرزنش آمیز نداشته باشید.
✔️هر کسی با دیگری متفاوت است ،ببینید توانایی ،تحمل و آگاهی های منحصر به فرد دخترتان چگونه است .آیا درک درستی از ازدواج دارد؟
✔️نیازی نیست هر خواستگاری را به منزل راه دهید ،با توجه به شرایط اولیه هر خواستگار همان قدر پیش بروید ،گاهی از همان ابتدا جواب شما منفی است ،و نیازی به ادامه جریان خواستگاری نیست .
✔️اگر شرایط اولیه تا ۴۰ ،۵۰ درصد اوکی بود ،مرحله بعد .....
✔️پیشنهاد بنده این هست که خواستگارهایی که تا چند درصد موافق هستید را به صورت رسمی بپذیرید ،حداقل خوبی این موارد کسب تجربه برای خود و دخترتان خواهد بود .چرا که ترس از برخورد با جنس مخالف کم میشود، کمی جدی تر به موضوع ازدواج نگاه میکند.
✔️در کل همراه فرزندانتان باشید نه روبه روی آنها و خواسته هایشان .
💠کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#وسواس_فکری_عملی
#ترس_از_رابطه
سلام. خانمی مقیدم. ۴ ساله متاهلم و بچه یکساله دارم. همسرم ۲۷ و خودم ۲۲ ساله. شوهرم وسواس فکری عملی داره نه فقط طهارت و نجاست، تو حرف زدن تو نظافت تو انجام کارهای عادی. از اول ازدواج از رابطه گریزان بود.معذرت میخوام کلا زیر ۵بار رابطه داشتیم.با اینکه من به نیازهاش اهمیت میدم (رعایت نظافت و عشوه گری و لباس مناسب و ادب و احترام و خلاصه همه چی. خودشم قبول داره)اما اصلا انگار هیچی. هنر زن بودن و طلاق عاطفی رو گوش کردم اما دیگه تو فکر طلاقم. اونقدری فشار رومه که با اینکه مقیدم میترسم به گناه بیفتم.
🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،
سرکار خانم #رضوانی
🌷بسماللهالرحمنالرحیم🌷
سلام و خداقوت خدمت شما🌸
خواهر عزیزم شما یک فرزند دارید و خدا راشکر مقید و اهل رعایت مهارت های زنانگی هستید .
شما باید با حفظ اقتدار همسرتان و هنر زنانگی کم کم ایشان را ترغیب کنید که پیش مشاور یا پزشک برای درمان وسواس شدیدشان برود. به ایشان بگویید که او و زندگی تان را دوست دارید و این مسئله باعث فاصله افتادن بینشان می شود .
اگر زیر بار مشاور نرفت ، شما پيش طبیب حاذق اسلامی رفته و برای درمان ایشان اقدامات لازمی که دارد را دریافت کنید و برای ایشان اجرا کنید .
ان شاءالله با توکل بر خداوند متعال و توسل بر ائمه معصومین علیهم السلام مشکلتان حل خواهد شد .
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#تشکیل_گروه_نوجوانان_فامیل
سلام
آیا تشکیل گروه برا دختر دایی و پسر عمه و پسر خاله د و دختر خاله ی گروه ده نفره هستن در سن ده تا شانزده سال اشکال داره
تو گروه خنده و پیام و غیره میذارن
🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،
سرکار خانم #رضوانی
🌷بسماللهالرحمنالرحیم🌷
سلام و خداقوت خدمت شما🌸
تشکیل گروه و کانال های خانوادگی فی نفسه اشکالی ندارد ، اما وقتی افراد گروه دختر و پسران نوجوانانی هستند که در دوره ی پر از احساسات و هیجانات قرار دارند ، هرچند پیام های شوخی و طنز بینشان رد و بدل شود ، اما رفته رفته وابستگی و راحتی بیشتر بین اعضا را در فضای حقیقی و یا همان مجازی ایجاد میکند . و حریم حیا و پاکدامنی که باید بین نامحرمان هرچند که فامیل هستند باشد ، از بین می رود .
مثلا دونفری که قبلا خیلی برایشان مشکل بوده در فضای حقیقی باهم صحبت کنند ، فضای مجازی این قابلیت را برایشان فراهم میکند که خیلی راحت باهم ارتباط برقرار کنند .
و نتیجه ی این موارد ، ارتباط راحت تر در فضای حقیق و خدای نکرده گناهان بیشتر را به دنبال خواهد داشت.
بهتر است این ارتباط و ایجاد گروه بین هم جنس ها اتفاق بیفتد .مثلا دخترخاله ها و دختر دایی و عمه ها باهم دیگر یک گروه جداگانه داشته باشند ؛
و گروه پسرها هم جدا باشد .
هرچند نظارت غیرمستقیم شما والدین در چنین گروه هایی را هم می طلبد .
با آرزوی موفقیت و عاقبت بخیری برای شما و فرزندان دلبند شما 🌺
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#تربیت_دینی
سلام خدمت استاد بزرگوار
بنده دختری دارم ۱۰ سالشه و ب سن تکلیف رسیده برای نماز ب مسجد میریم.کلا روضه ی خونگی و مسجد زیاد میبرمش.ولی الکی میگه نماز ظهرم و خوندم وبرای نماز مغرب وضو نمیگیره میگه من ازبعد ظهرکه نماز خوندم وضو دارم
تا الان بهش سخت نگرفتم طوری وانمود میکنم که بهش اعتماد کردم با اینکه میدونم دروغ میگه چه کار کنم نماز خون بشه راه درستش چیه؟ در ضمن پدرش و دختر بزرگم که ۲۰ سالشه نماز نمیخونن لطفا راهنماییم کنین🙏🙏🙏
🌸بسماللهالرحمنالرحیم 🌸
پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب خانم #نصیری.
سلام انشالله خدا در این امر مهم یاریگر شما،بانوی عزیز باشد که در این زمانه به فکر تربیت احسن هستید.
در ابتدا به ائمه توسل پیدا کنید و ازشون کمک بخواهید ما با نگاه این بزرگان ره صدساله رو می پیمائیم انشالله و از شهیدان برای تربیت صحيح غافل نشید.
دوم بر روی انس و تقویت رابطه خودتون با دخترتون تلاش کنید به چه سبک؟؟؟؟ روزانه با هم حرف بزنید و باهاشون شوخی کنیدو بخندید، این کار رو مثل نماز برای خودتون واجب بدونید تا انس شما برقرار بشه.
دوم باهاشون یه وقتایی بازی کنید براشون کتاب بخونید و مخصوصا قهرمانهایی مثل شهدا را براشون برجسته کنید و در مورد این دسته از افراد براشون کتاب بخرید و کتاب بخونید.
سوم در روز بغلشون کنید و بوسشون کنید و نوازششون کنید و یکی از ویژگی های مثبتشون رو برجسته کنید( دروغ نباشه و سعی کنید بیشتر ویژگی های غیر خدادادی باشه).
سرزنش کلامی و غیر کلامی،نق و غر به جان عزیزانتون رو رها کنید و خیلی کم امر ونهی کنید(البته گام به گام این کار رو انجام بدید که خودتون بتونید مدیریت کنید).
سعی کنید حداقل هفته ی یکبار به حرم امامزادگان ، مساجد و گلستان های شهدا در رفت آمد باشید .
دوست عزیز گام های فوق را آرام و به تدریج پیاده کنید با برداشتن لقمه های کوچک از این رفتارها کم کم خودتون رو عادت دهید و رابطه تون رو با فرزندتون تقویت کنید.
کانال تربیتی همسران خوب
http://eitaa.com/joinchat/3451518976C471922bdf6
#خیانت
سلام وقتتون بخیر
ممنون بابت کانال فوق العاده خوبتون و سپاس بیکران از جناب استاد پور احمد خمینی.
من خانمی 49 ساله هستم و همسرم 54 سالشه، توی این دوران زندگی باهم، به فاصله 13 سال، تا حالا دوبار بهم خیانت کرده و هر دوبارش با سند و مدرک بوده و هست ( یکی شون دائم و یکی صیغه ) و دوتا هم بچه آوردن که حدود 20 سالشونه، حالا به ظاهر، هردوتارو طلاق داده ولی بچه هاش هستن دیگه. ولی منو طلاق نمیده و میگه خیلی دوستت دارم.😭😭 مشکلات من خیییییلی زیاده ولی معضل اصلی اینه که شوهرم دااااااااائم سرش توی گوشیه و با زنهای نامحرم چت میکنه و خیلی هم چشم چران و دروغگو و مرموزه و جلوی خودم فیلمهای پورن میبینه، توروخدا راهنماییم کنید چیکار کنم؟ ممنونم. در ضمن من هنر زن بودن 1 رو کامل گوش کردم
🌸بسماللهالرحمنالرحیم 🌸
پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب خانم #نصیری.
حقیقتا از شنیدن زندگیتون دلگیر شدم و خدا رو شکر می کنم در این شرایط به جای رها کردن دنبال ساختن هستید.
دوست عزیز برای تغییر یک نفر، یا باید خود شخص آگاهی پیدا کنه و به معرفت برسه یا در دایره ولایت و محبت شخص دیگر یا خدا قرار بگیره و سوم معجزه ای به نام دعا در حقش او را متحول کنه...حالا شما به عنوان همسر شخص، اول دعا کنید و از خدا بخواهید تا تغییر کنند مثل یک مضطر واقعی بدانید اول باید خدا بخواهد . در گام دوم سعی کنید در خونه کتابخوانی داشته باشید که محتواش مشکل همسرتون باشه با عواقبش، البته با تکرار مکررات و بی سلیقگی باعث زدگی نشده.
سوم رابطه ی خود را در همه ابعاد عاطفی ، جنسی ،جسمی و... ارتقا بدید (از مطالب کارگاه ها و کتاب ها استفاده کنید).
سعی کنید روزانه باهمسرتون صحبت کنید و انس برقرار بشه و برای خانواده برنامه بریزید که وقت شما و همسرتون پر بشه که وقت کمی برای دیدن این فیلم ها وچت ها داشته باشه هر کسی باید خودش برنامه بچینه ولی برای مثال باهم صحبت کنید و چای بخورید یه وقتایی با هم غذا بپزید و ظرف بشورید و خاطره بازی کنید به سبکی که لذت ببره و وقتش پر بشه...
اقتدار و احترام همسرتون رو مخصوصا جلوی فرزندان بالا ببرید.
سعی کنید به ائمه و شهدا توسل پیدا کنید و آرام و به تدریج گامهای فوق را در زندگی پیاده کنید.
کانال تربیتی همسران خوب
http://eitaa.com/joinchat/3451518976C471922bdf6
#ارتباط_با_خانواده_همسر
سلام،۲۲ سال هست که ازدواج کردم شوهرم تک پسر هستندو سه خواهر از همان دوران عقد متوجه وابستگی شوهرم به خانواده اش شدم سن پدر و مادرش هم حدودا۸۵ سال هست اوایل خیلی سخت بود هر جور که شد بالاخره با این قضیه کنار اومدم الان که مادرشان مریض هستند و در بستر توقع دارند که هر روز به خانه ی شأن برود واقعا شوهرم مشغله ی کاری زیادی دارنداگر یک روز نروند پدر شوهر بد برخورد می کنددر طول هفته من حرفی ندارم ولی یه جمعه را دوست دارم شوهرم با ما وقت بگذرونن ایشان هم خودشون خیلی مشتاق به رفتن به تفریح و گردش هستند ولی باید بعد پاسخگوی پدرشان باشند این موضوع من را خیلی اذیت میکند
پاسخ #مشاور_امین مشاور کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #بدیع_زادگان
♦️بسم الله الرحمن الرحیم♦️
سلام خواهر عزیزم
قطعا وابستگی همسر به خانواده مساله آزار دهنده ای است.اما اجازه دهید با توجه به توضیحات ارائه شده شما من بیشتر نام مسئولیت پذیری بر روی این رفتارها بگذارم.
همان طور که اشاره کردید همسر شما تک پسر هستند و به همین واسطه به خصوص با توجه به کهولت سن پدر و مادر ایشان مسئولیت زیادی را احساس می کنند که قطعا این مسئولیت پذیری برکات و آثار مثبت فراوانی به همراه خواهد داشت. پس اگر با این نگرش به قضیه نگاه کتید چه بسا مشوق همسر خود هم خواهید بود.
از سوی دیگر با شما موافقم که هر نوع رفتار افراطی می تواند اثر سوئی به همراه داشته باشد. پس با همفکری همسر خود برنامهریزی بهتری داشته باشید و با توجه به اینکه ایشان هم تمایل دارند زمان بیشتری در کنار شما و فرزندان خود بگذرانند از این پیشنهاد شما استقبال می کنند.
با برنامه ریزی واقع نگرانه می توانید تا حد زیادی متعادل تر رفت و آمد داشته باشید به نحوی که هم رضایت خانواده همسر شما جلب شود و هم شما به خواسته خود برسید.
موفق باشید 💐
♦️کانال تربیتی همسران خوب♦️
@hamsaranekhoob
#تفاوت_سنی_با_همسر
#ارتباط_با_همسر
سلام علیکم وقت بخیر ممنون از کانال خوبتون
همسر بنده ۵سال از خودم بزرگتر هست و من حسرت دخترهای کم سن و سال تر از خودم را میخورم البته به خودش نمیرسه همیشه به خودم میگم شاید ازدواجم اشتباه بوده و اینکه هردوی ما مذهبی هستیم
پاسخ #مشاور_امین مشاور کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #بدیع_زادگان
♦️بسم الله الرحمن الرحیم♦️
سلام خدمت شما
برادر گرامی دقت بفرمایید که علاقه بعد از ازدواج نیاز به مراقبت دارد تا همچنان زنده نگه داشته شود. اگر به قول معروف تلاشی برای حفظ و بهبود رابطه خود با همسرتان نداشته باشید قطعا به مرور زمان دچار فرسودگی در رابطه و ازدواج خود می شوید و دقیقا در چنین موقعیتی که ذکر کردید قرار می گیرید.
توصیه می کنم ابتدا تمام خصیات مثبت همسر خود را یادداشت کنید، از جمله هم مشخصاتی که باعث شد با وجود تفاوت سنی ذکر شده به ازدواج با ایشان اقدام کنید. یادآوری این موارد به آرامش فکری شما کمک می کند.
همچنین دقت کنید هیچ زن و یا شوهری کامل نیست ولی بنا به پیشرفت و کسب هر چه بيشتر رضایت همسر است.چه بسا شما با دختران کم سن و سال تر هم چالشهای مربوط به خودشان را داشتید.
بنابراین طی یک گفتگوی مسالمت آمیز حتما خواسته های خود را از همسرتان بیان کنید. و در مقابل انتقادات احتمالی یا خواسته های ایشان را پذیرا باشید و برای جلب رضایت ایشان اقدام کنید.
نهایتا توصیه می کنم از مشاوره تلفنی همکاران در مجموعه تربیتی همسران خوب و هم چنین فایل صوتی هنر مرد بودن استفاده بفرمایید.
موفق باشید 💐
♦️کانال تربیتی همسران خوب♦️
@hamsaranekhoob
#ناملایمت_های_زندگی
#آسیب_اطرافیان
سلام،من خانمی ۲۲ ساله هستم ۲ساله که ازدواج کردم خداروشکر همسر خوبی دارم،مشکل من بردارم هست که مدام پشت سر شوهرم و خانوادش در حضور پدرومادرم بدگویی میکنه و ناسزا میگه و روی اونها اثر میزاره و اونا همراهیش میکنن،شوهر من از هیچ کمکی به برادرم دریغ نمیکنه ولی برادرم به غریبه کمک میکنه ولی به ما نه برعکس برادرم من با نامزدش بسیار خوب برخورد میکنم بهترین هدیه هارو بهش میدم در صورتی که برادرم برای عروسی من هیچ کادویی نداد(از قصد)،لطفا راهنماییم کنید چجوری مشکلمو با خانوادم بر طرف کنم
🌺 پاسخ #مشاور امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #حاجی
🌺 بسم الله الرحمن الرحیم 🌺
🌸 سلام خدمت شما خواهر بزرگوار
الحمدلله که همسر خوب و همراهی دارید و در زندگی زوجین تفاهم و همراه بودن بسیار ارزشمند و نعمت بزرگی هست
آن شاالله خداوند فرزندان صالح زیادی رو قسمتتون کنه
خواهر عزیز هرکس در زندگی فردی با مسائل و مشکلاتی درگیر هست و در هر صورت باید طوری مدیریت و رفتار کند که با مسائل کنار بیاد و برای ذهن و فکرش اون رو حل کنه
خیلی خوبه که انسان خودش رو هر لحظه در محضر خدای متعال ببینه و هر خیر و محبتی هم که به دیگران داره برای رضای خدا باشه و توقع جبران توسط خلق خدا رو نداشته باشه
اینطور هست که انسان در دنیا احساس آرامش میکنه و برای آخرتش توشه جمع میکنه
تو نیکی میکن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز
در هر صورت اگر توهین ها و یا رفتار ایشان به خانواده تون آسیب وارد میکنه و باعث ناآرامی میشه رفت و آمدتون رو با ایشان محدود بفرمایید، در حد ضرورت ، طوری که ایجاد حساسیت و حاشیه نکنه
با آرزوی موفقیت و خوشبختی برای شما خواهر عزیز 🌸
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#دخالت_اطرافیان
#دیدگاه_به_زندگی
سلام و عرض ادب من خیلی بدبخت هستم، خواهر شوهر ، مادر شوهر، پدر شوهر، همش تو زندگیم دخالت میکنن، دخالتشون هم نامحسوس هست یعنی فقط به شوهرم میگن به من با لبخند و خنده همیشه برخورد میکنن، بعد شوهرم تو خونه از دلم در میاره و اجرا میکنه حرفاشون رو، شوهرم همه چیز رو برا خانواده تعریف میکنه، یعنی اونا هی ازش میپرسن چه خبر، اینم سیر تا پیاز رو میگه احساس میکنم دیگه محرمم نیست خواهرشون خیلی دخالت میکنن و بهش میخواد یاد بده زندگی رو همش هم با انتقاد، من چیکار کنم، دارم روانی میشم .
🌺 پاسخ #مشاور امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #حاجی
🌺 بسم الله الرحمن الرحیم 🌺
🌸 سلام خدمت شما خواهر بزرگوار
مسئله ای که میفرمایید نیاز به بررسی و توضیح بیشتر داره
ولی خواهرعزیز هر چیزی که آدم از شرایطش توصیف کنه اگر واقعیت هم نداشته باشه به وقوع میپیونده
زندگی اون چیزی نیست که وجود داره اون چیزی هست که ما تصور و تفکر میکنیم
نگرشتون و زاویه دید شما هست که زندگیتون رو تعریف میکنه
سعی کنید نگاهتون رو عمیق و بزرگ کنید
اگر به دنیا و آدماش بعنوان یک ابزار وسیله نگاه بفرمایید براتون مسائل سهل میشه خودتون به آرامش میرسید
واقعیت دنیا هم همینه یه مدتی یسری اسباب بازی میریزن جلومون همه اش بازی پس درست نیست کل زندگیمون گریه و ناراحتی کنیم که اسباب بازی مون خرابه هر چی که هست باهاش بازی کنید
اونی موفقه که بهتر بتونه با اسباب بازی هایی که جلوشه کنار بیاد، بازی کنه و اداره اشون کنه
حتما با مشاور امین در ارتباط باشید
با آرزوی موفقیت و خوشبختی برای شما خواهر عزیز 🌸
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#عصبی_بودن
#تعدیل_مزاج
#نماز_خواندن
سلام علیکم
ضمن عرض تشکر وخدا قوت خدمت استاد گرامی اقای پور احمد میخاستم از ایشون خواهش کنم که یک مشاور و روانشناس کار درست ومتدین مثل خودشون در شهر اصفهان بمن معرفی کنند پسرم ۲۴ سالشه تازگیها خیلی عصبی میشه مخصوصا وقتی ازش میپرسیم کجا میری یا مثلا با کی میری شبا دیر میاد خونه خیلی نگرانش هستم حرفم را گوش نمیده میدونم که راهش را دارد اشتباه میره دل بکار کردن نمیده امسال لیسانس روانشناسی گرفته با فامیل هم رفت وامد نمیکنه مدتی پیش چندین جلسه رفتیم پیش یک روانشناس مدتی هم بهتر بود ولی متاسفانه چون با خدا ارتباط نداره دوباره دارد به همون حال برمیگرده از شما ملتمسانه میخواهم که کمکم کنید که فقط دغدغه ام نماز خوندن و خوب شدن پسرم هست
🌺 پاسخ #مشاور امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #حاجی
🌺 بسم الله الرحمن الرحیم 🌺
🌸 سلام خدمت شما خواهر بزرگوار
در ابتدا روی تغذیه ایشون بررسی های لازم رو بفرمایید
مصرف سرخ کردنی ها فست فودها ادویه جات و ... موجبات پرخاشگری افراد رو فراهم میکنه
توصیه میکنم حتما برای تعدیل مزاجشون به اطبا سنتی مراجعه نمایید
یکی از رژیم های غذای که به آرام شدن جسم و روح بسیار تاثیرگذار هست پاکسازی سموم بدن صفرا و بلغم زیادی بدن رژیم خوردن آش جو هست
علاوه بر آن تا والدین ایشان نمازخواندنشان تاثیر در رفتار و سبک زندگی نگذاره شاید تاثیری روی نماز خواندن بچه ها نگذاره
سعی بفرمایید بیش از پیش نسبت به ایشان محبت و توجه کنید به ایشان شخصیت بدید مسئولیت بسپرید
ایشان را تشویق به ورزش و تحرک و کسب درآمد کنید و برایشان بستر مشغولیت داشتن رو فراهم نمایید
سلسه جلسات تربیت جوان استاد پوراحمد رو پیگیری و نکته برداری بفرمایید
با آرزوی موفقیت و خوشبختی برای شما خواهر عزیز 🌸
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#حدود_رابطه_با_دیگران
سلام ببخشید دختر ۱۳ ساله ای دارم متأسفانه خواست خدا نبود و تک فرزند هست(بعلت بیماری خودم)،اشتباها در سن کودکی که میگفت من برادر خواهر میخوام ،بهش گفتیم که بچه های خاله دایی به جای خواهر برادران باشن،الان که بزرگ شدن بهشون به چشم خواهر و برادر نگاه میکنه باهاشون رابطه دوستانه داره،میخواستم بدونم حدود رابطه باید چگونه باشه چطوری بهش بفمونم که حد و حدودا رابطه چقدر باشه؟؟
و روحیه ای حساس و عاطفی داره.
🍃🌹پاسخ#مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار#خانم_ملکیان👇
🌷بسم الله الرحمن الرحیم🌷
سلام خدمت شما.
ممنونم از اعتمادتون به ما.
🔹 شما در ابتدا باید آرام آرام به صورت کلامی برای فرزند خود مفهوم نامحرم و محرم را توضیح دهید.
🔹 خودتان در عمل اهل رعایت کردن باشید و حدود خودتان را با نامحرم مشخص سازید. فرزند شما وقتی در عمل حدود رابطه ی شما رو ببیند خودش از شما الگو برداری می کند.
🔹از پسر دایی ها و پسر خاله ها و سایرین که وی با آنها رابطه ی صمیمانه دارد بخواهید که با وی رابطه ای در حد و حدود شرعی داشته باشند.
🔹زمانی که فرزند شما آرام آرام در حال رعایت کردن هست او را تشویق نمایید؛ زیرا این کار باعث تقویت آن عمل در فرزند شما خواهد شد.
🔹🔹 توجه به ایننکته حائز اهمیت است که ممکن است تا این عمل در کودکشما نهادینه شود، زمان ببرد؛ زیرا که از کودکی در ذهن او جور دیگری جا افتاده است. شما صبور باشید و به رفتار صحیح خودتان ادامه دهید.
🔹🔹🔹 در این میان سعی کنید با فرزند خودتان رابطه ی صمیمانه و بدون سرزنش کردن داشته باشید تا تاثیرگذاری حرف و عمل تان برای وی دو چندان شود.
ان شاءالله در پناه خدا موفق باشید 🌺.
🔸کانال تربیتی همسران خوب🔸
@hamsaranekhoob
#بی_مسئولیتی_همسر
سلام وخسته نباشید خانمی ۲۳ساله و همسرم ۳۴ساله و۲سال رفتیم سر زندگی مون ازهمون ابتدا زندگی مون همسر بی مسوولیت وبیخال بودن بااینکه دخترشهربودم پذیرفتم وبرای زندگی روستااومدم اما ایشون به بهانه کارکشاورزی تا دیروقت بیرون وبادوستان توروستا وتازگی ها که مادرشدم من برده خونه مادرش و به امورات خونه نمیرسه مثل کولر درست کنن که بریم خونه مون آنقدر بی خیال وبی مسولیت هست که همه اطرافیان هم میگن اولش تقصیرمنم بود که میرفتم خونه مامانم چون وقتی خونه بودم کل روز وشب تنهابودم واین باعث شد بدتربشه حال که کمترمیرم خونه مادرم من پیش مادرشوهرم گذاشته با خیال راحت به کاراش میرسه تا حرفی میزنم میگه ازغرزدن خسته نمیشی لطفا راهنمایم کنید.
🍃🌹پاسخ#مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار#خانم_ملکیان 👇
🌷بسم الله الرحمن الرحیم🌷
سلام و وقت شما بخیر.
ممنونم از اعتمادتون به ما.
🔹همسر شما درست هست که از لحاظ مسئولیت پذیری، ایراد دارد اما قاعدتا ویژگی های مثبتی دارد که شما به عنوان همسر نباید تنها بر روی ویژگی های منفی وی تکیه کنید بلکه می توانید با برجسته کردن ویژگی های مثبت وی، ارتباط صمیمانه ای با وی برقرار کرده و راه تاثیر گذاری بیشتر از خودتان را برای همسرتان هموار سازید.
🔹 خودتان اهل مسئولیت باشید و هم در حرف و هم در عمل به همسرتان ثابت کنید که خودتان این عامل برایتان مهم است.
🔹زمانی که همسرتان کار ولو کوچکی را انجام می دهد شما از وی تشکر کرده و او را تشویق نمایید، زیرا که این کار باعث تقویت آن عمل در همسر شما می گردد.
🔹 به هیچ عنوان همسرتان را سرزنش نکرده و او را با دیگران مقایسه نکنید.
🔹 ویس های هنر زن بودن ۱ و ۲ جناب آقای محسن پور احمد خمینی را گوش دهید و با به کار بستن آن ها در زندگی تان، نشاط و شادی را به ارمغان آورید.
🔹با افرادی مراوده و ارتباط داشته باشید که از لحاظ مسئولیت پذیری و ویژگی های مثبت از شما بالاتر باشند و همسرتان از آن ها تأثیرپذیری داشته باشد.
🔹 در این زمینه خودتان صبر فعال داشته باشید؛ یعنی در عین اینکه خودتان صبر می کنید دنبال راهکار هم باشید و به هیچ عنوان نا امید نشوید.
🔹بهتر هست که اگر شرایط جدا زندگی کردن از مادرشوهرتان را دارید به صورت مستقل از ایشان زندگی کنید؛ زیرا در کنار همزندگی کردن خواه ناخواه زمینه ی یک سری دخالت ها را فراهم می آورد.
🔹 در صورت امکان می توانید به صورت مفصل در این زمینه با یک روان شناس امین صحبت نمایید.
ان شاءالله در پناه خدا موفق باشید🌹.
🔸کانال تربیتی همسران خوب🔸
@hamsaranekhoob
#بد بینی
#خیانت_همسر
سلام همسرم قبلاًخیانت کردن اماتغییرکردن وبرای من یقینی هست که بخاطرجوانی و ناپختگی بوده والان کاملاًبرای من وزندگیمون همه چی تمامن.مشکل من با ترس ازدست دادن ایشان هست.عاشق همیم اما ازاینکه خانمی بخواهدبه شوهرم نزدیک شودبه شدت آشفته میشوم ومیترسم اما ایشان همیشه بامهربانی راهنمایی میکند.هرچیزی که محرک این ترس شود حالم را بد میکندمث گرم گرفتن زن شادبدحجاب باهمسرم یاتماس وچت زنی که خیلی حجاب یارفتار درستی ندارد.(خانمها را درذهنم مقصرمیدانم).
پاسخ #مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #لیلاسادات_قربانی
بسم الله الرحمن الرحیم 🌷
سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامی .
بدبینی و نگرانی شما خیلی عجیب نیست و ریشه در اتفاقات گذشته و رد عصبی که خیانت گذشته ی همسرتون بر ذهن شما باقی گذاشته دارد .
پس از اینکه این احساس در شما شما به وجود میاد تعجب نکنید و نخواهید که انکارش کنید اما اینجا مهم مدیریت شما است .
شما به یقین رسیدید که اشتباه همسر شما ازناپختگی بوده و الان شرایط زندگی سما مطلوب است پس برای اینکه مجدد این اتفاق تلخ در زندگی شما تکرار نشود،رابطه ی خوب شما با همسرتون از بین نره و بتونید افکار خودتون رو مدیریت کنید به توصیه های زیر عمل کنید .
۱.هرگز اتفاقات گذشته رو برای خودتون و همسرتون مرور نکنید .
۲.راجع مسئله ی ارتباط و صحبت کردن با نامحرم سخت گیری و کنترل گری زیاد نداشته باشید که این امر موجب به وجود آمدن لجبازی در همسر شما میشود.
۳.برای صمیمیت و گرم تر شدن روابط خودتون و همسر از هیچ اقدامی فرو گذار نکنید .برای این کار صورت های مربوط به هنر زن بودن رو گوش بدید .
۴.حتما برای خودتون سرگرمی داشته باشید .حتما با کارهای مورد علاقه وقت خودتون رو پر کنید تا افکار مزاحم کمتر شما رو اذیت کنه.
۵.زمانی که موردی پیش آمد کرد که این ترس سراغ شما آمد حتما به خودتون یاد آور بشید که قرار نیست یک اتفاق چند بار تکرار بشه و حتما یک فکر خوب مثل یاد آوری لحظات خوبی که با همسرتون دارید رو جایگزین فکر منفی کنید .
حتما مدت زمان طولانی به توصیه های بالا مداومت کنید تا با توکل برخدا مشکل حل شود.
بر ای شما خواهر گرامی آرزوی موفقیت دارم 🌷🌷🌷
کانال تربیتی همسران خوب
@hamsaranekhoob
#خواستگاری
سلام و وقت بخیردختری ۲۵ساله هستم در محل کارباپسری۳۰ساله آشناشدم که درحد حضوری صحبت کردن بوده،آدم پخته ای به نظرمیان و خیلی باشخصیتن اماخیلی درمورد خودم وخانوادم سوال میپرسن،سوال پرسیدن زیادپسرومیشه به حساب این گزاشت که قصدشون خواستگاریه؟حرفاشون و رفتارشون که اینونشون میده،چطورمیشه تشخیص دادکه پسری قصدش ازدواجه؟من اهل عاشق شدن واین صحبتانیستم اماواقعیتش به دلم نشسته وازنظراعتقادی خیلی به هم نزدیکیم وبه نظرم اون کفویته وجودداره چیکارکنم که اگه قصدش خیره بیادجلو؟چون من خواستگارهای دیگه ای هم دارم امادلم بااین آقاس.ومیترسم خواستگارامو ردکنم واونوقت ایشونم اقدامی نکنه وسوال بعدیم اینه که ایشون آدم ایده آلی هست،نشون دادن علاقم به ایشون کاره اشتباهیه.پس باید
چجورازبلاتکلیفی دربیام؟
پاسخ #مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #لیلاسادات_قربانی
بسم الله الرحمن الرحیم 🌷
سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامی
بهطور کلی ما توانایی ذهن خوانی و حدس زدن احساسات دیگران رو نداریم.
شاید گاهی رفتاری رو از یک نفر مشاهده کنیم و اون رو مطابق میل خودمون و بر اساس فیلتر های ذهن خودمون ساخته و پرداخته کنیم اما ممکنه برداشت ما کاملا غلط باشه و گاهی شاید درست.
پس شما با صحبت ها و سوالات آقا نمیتونید به نتیجه گیری برسید .
در مورد اینکه فرمودید چطور میشه فهمید یک آقا قصدش خواستگاری هست هم چون مدل ابراز احساسات، خواسته ها ی افراد با هم تفاوت دارد در این مورد هم نمیشه نظر قطعی داد.گاهی برخی افراد با فاصله گرفتن ،برخی با صحبت کردن ،برخی با واسطه قراردادن دوستان در مورد خواسته هاشون صحبت میکنن .
در مورد اینکه شما ابرازعلاقه بکنید باید بگم خیر این کار درستی نیست چون اگر در مورد احساس ایشون نسبت به خودتون دچار اشتباه شده باشید و با جواب منفی و واکنش منفی از طرف ایشون مواجه بشید میتونه به روحیات شما آسیب وارد کنه.
راهکار اینکه یک مدت در محل کار رفتارتون رو مدیریت کنید و تا جایی که ضرورت کاری محسوب نمیشه به ایشان نزدیک نشید ببینید تغییری در رفتار ایشون حاصل میشود یا خیر .
اگر مجدد ایشون تمایل به رابطه ی کلامی رو داشتن اون وقت میتونید دلیل رو جویا بشید و به تصمیم درست برسید و اگر نه متوجه نادرست بودن احساستون میشید.
برای شما دوست گرامی آرزوی موفقیت دارم 🌷🌷🌷
کانال تربیتی همسران خوب
@hamsaranekhoob
#همسر_بیکار
#همسر_عصبی
باعرض سلام و خسته نباشید خدمت آقای پور احمد و تیم فوق ابعادشان.من ۳۷ ساله و مادر سه فرزند پسر ۷ و۵و۲ ساله هستم.من.قبل از ازدواج خیلی آروم بودم ولی الان با توجه به این که شوهرم کارگر هست و سر هر کاری که میره ۲یا۳ ماه .ول میکنه و خیلی وقتا بیکار هست و قبلا هم مشکل اعتیاد داشتن.خیلی عصبی شدم بچه ها هم پشت سر هم و کوچیک هستن .با هم دعوا میکنن یا گوش به حرفم رو گوش نمیدن .متاسفا من میزنمشون و بد میزنم.بعد ناراحت میشم .خودم خیلی خیلی ناراحتم 😭بچه هام گناهی ندارن من عصبی ام.لطفا کمکم کنید .حتی پسر بزرگمم عصبی شده دادش رو میزنه داد و فریاد میکشه .پدرشون هم خیلی داد وبی داد میکنه در واقع اول اون عصبی بوده من وبعد هم بچه ها رو عصبی کرده.و.همین طور هیچ پولی هم به من نمیده حتی هزار تومن .خیلی بهش میگم حداقل یارانه خودم رو بهم بده ولی نمیده .لطفا راهنماییم کنید
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جناب آقای #عبدالله زاده👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
سلام و ادب خدمت شما خواهر بزرگوار
سلام عرض میکنم خدمت خواهر بزرگوار
واقعا زندگی سختی رو تا الان تجربه کردید این مشکلات واقعا سخت و طاقت فرساست،ولی آفرین بر شما که به دنبال راه صحیح برای حل مشکلات و ساختن زندگی هستید،و به جای صبر منفعل صبر فعال داشته اید.
با توجه به داشتن سه فرزند، راه بهتر ساختن زندگی و تجربه راه های مختلف برای حل مشکلات است.
گام اول مرتب هر صبح به امام زمان سلام بدید و از ایشون کمک بخواید.
گام دوم نوشتن نعمت های زندگی این شکرگزاری باعث افزایش توان و طاقت شما میشود.
گام سوم به هیچ وجه گذشته رو یادآوری نکنید و خودتون رو بابت انتخاب و یا احیانا سهل انگاری موقع انتخاب سرزنش نکنید چون این کار توان شما رو برای مبارزه با مشکلات تحلیل میبرد.
گام چهارم تحلیل موقعیت هاست شما در شرایط تحلیل کنید تمام راه حل ها رو پیدا کنید و با ارزیابی همه راه ها بهترین راه رو انتخاب کنید.
افرادی که مشکل اعصاب و روان دارند نیاز به حامی محکم و قوی دارند به هیچ وجه همسرتان در مقابل دیگران مخصوصا فرزندان سرزنش نکنید و یک حامی بزرگ در هر شرایطی باشید حتی زمانی که کاری که انجام میدهد بر خلاف میل شما باشد.
به تمام نیازهای همسرتان جسمی، عاطفی و جنسی حساس باشید و تامین کنید. این دسته از افراد اگر اعتمادشان جلب شود و مورد حمایت قرار بگیرند،کم کم برای تغییر آماده می شوند.
مرتب خودتون رو قوی کنید و از اهل بیت کمک بگیرید. ولی به این فکر کنید وقتی این مشکلات رو برطرف کردید لذت اصلی شامل حال شما معمار اصلی میشود. و شما با سختی زیاد خانواده تون رو حفظ کردید و فرزندتان رو از آسیب های بعدی در امان نگه داشتید،بعد که همسرتان آمادگی تغییر پیدا کرد به یک متخصص امین و کاربلد بالینی مراجعه کنید.
اگر در صدد حل مشکلاتتان هستید، به کلی از سرزنش ، تحقیر و پند و اندرز دادن به همسرتان پرهیز کنید.
با نرمی و لطافت در کلام و رفتارتان او را به خود جذب کنید.
هیچگاه با غرور مردانه همسرتان بازی نکنید.
تایید و تعریف از همسرتان را سرلوحه رفتارهای خود قرار دهید.
سعی کنید در تمام امور پشتیبان و تکیه گاه او باشید.با او رفیق باشید نه رقیب.
نشاط و شادابی و جذابیت های خدادادی خود را به همسرتان عرضه کنید.
فضای خانه را مالامال از صمیمیت و آرامش کنید.
در مواقع عصبانیت خود و یا همسرتان به هیچ وجه با او به جر و بحث و مشاجره نپردازید و از شیوه های کنترل خشم استفاده نمایید.
در یک فضای آرام و منطقی خواسته و درخواست های خود را بیان کنید. سعی کنید در مورد کار راه حل هایی به ایشان ارائه دهید و هم فکری کنید
پیشنهاد میکنیم دوره های هنر زن بودن ۱ و ۲، دوره تربیت کودک استاد پوراحمد را استفاده نمایید
🌷انشاءالله موفق باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#حضور_همیشگی_مرد_در_خانه
#کلافه_شدن
سلام من یه خانم ۳۶ام و یه فرزند ۱۹ماهه دارم.با همسرم ۱۱سال پیش از طریق محل کار آشنا و ازدواح کردیم. همسرم از ۳سال قبل بخاطر کرونا از کارش استعفا داد و منم دیگه نرفتم. ایشون تو بورسن و درآمد معمولی دارن و زندگیمون معمولی می گذره ولی از صبح تا شب گوشی به دست تو خونه جلو من خوابیده و این واقعا منو کلافه کرده، هررر کاری کردم، التماس، دعوا و... ولی حاضر نیست پاش رو از خونه بیرون بذاره. اصلا درآمدش برام مهم نیست فقط می خوام دیگه جلو چشمم نباشه. ولی فقط تو خونه می خوره و می خوابه و تو گوشیه. لطفا راهنماییم کنید.
🌺پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،سرکارخانم #کشاورز
سلام و عرض ادب خدمت شما خواهر گرامی
کلافگی شما رو از شرایط پیش اومده درک می کنم و ان شاءالله وضعیت بهتر خواهد شد.
لطفا به پاسخ این پرسش ها خوب فکر کنید
چرا همسر شما از کارشون استعفا دادند؟فقط بخاطر بیماری کرونا یا دلیل دیگری هم داشت؟آیا شما بصورت مستقیم یا غیر مستقیم ایشون رو تشویق نکرده بودید که خونه بمونند؟مثلا برای کمک به شما در نگهداری از فرزند یا بخاطر عدم انتقال ویروس از بیرون به خانه؟
اگر چنین بوده لازم هست که دوباره خودتون وارد صحبت بشید و با ظرافت های لازم ایشون رو تشویق کنید که کاری بیرون از خونه پیدا کنند و دوباره مشغول بشوند.
سوال بعد
چرا تمایل ندارند که به بیرون از خانه بروند؟
آیا حتی برای خرید های منزل هم بیرون نمی روند؟ممکنه وسواس داشته باشند؟
🔷فکر میکنم لازم هست که مسئله ی شما با جزئیات بیشتری مطرح بشه و خوب هست که از مشاوران امین کانال تربیتی همسران خوب بصورت تلفنی کمک بگیرید و یا اگر همسرمحترم همراهی میکنند با هم به یک مشاور امین متعهدو متخصص مراجعه کنید.
و همچنین ازایشون بخواید که دوره ی هنر مرد بودن رو گوش کنند.
🔷خودتون هم دوره ی هنر زن بودن ۱و۲ رو گوش کنید و سعی کنید اثرگذاریتون رو از طریق بکارگیری نکات گفته شده در دوره بالا ببرید.
🔷زیاد به اینکه ایشون توخونه هستند فکر نکنید و تمام تمرکزتون رو بر اون نذارید،ویژگی های مثبت ایشون رو هم ببینید و بابتش تشکر کنید.
🔷با زبان نرم و با محبت از ایشون بخواید بروند سرکار یا لااقل بخشی از روز رو برای انجام یک کار مفید بیرون از خونه باشن تا شما با آرامش بیشتری به امور خانه داری بپردازید.
🔷نامه بنویسید.
🔷از یکی از اعضای خانواده و فامیل که معتمد باشند و مورد قبول ایشان کمک بگیرید.
🔷در این راه صبور باشید.
ان شاءالله همه چیز بهترخواهدشد.
🔹کانال تربیتی همسران خوب🔹
@hamsaranekhoob
#خانواده_همسر
#بیان_خواسته
سلام بنده 25 همسر27 دارن4سال ازدواج کردیم زندگی خوبی داریم تنها مشکل برادرشوهری دارم 18ساله که هرسال تابستون یک هفته دوهفته میاد خونه ما میمونه من واقعا اذیت میشم منی که به آسونی اشکم نمیاد اینقدر اذیت میشم که گاهی گریه میکنم چون محجبه هستم وجلوی ایشون باچادر باید همه کارامو بکنم تابستونه واذیت میشم لطفابگید دردمو به کی بگم قبلا به همسرم گفتم عصبانی شد و فایده نداشت وبدیش اینجاست که نمیشه بهش بگیم نیا البته به صورت غیر مستقیم گفتیم ولی متوجه نشد.
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #حمیدی👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸
سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامی
وقت شما بخیر
به شما بابت داشتن زندگی خوب تبریک می گویم.
در ارتباط با نحوه ی برخورد با خانواده ی همسر به چند نکته توجه داشته باشید:
🔸اگر قرار است نکته ایی به خانواده ی هریک از زوجین گفته شود فرزند آن ها باید آن نکته را متذکر شود.
🔸اصولاً زوجین علاقه ایی به شنیدن انتقاد نسبت به خانواده ی خود ولو درست هم ندارند،پس انتقاد و سرزنش و تحقیر خانواده ی همسر فقط روابط شما را با همسرتان خراب می کند.
🔸در ارتباط با خانواده همسر با محبت و دلسوزی برخورد کنید البته با حفظ شخصیت و جایگاه خودتان به طوری که به عنوان وظیفه برای شما تلقی نشود.
و اما در مورد سوال جنابعالی در ابتدا بایددلیل عصبانیت همسر خود را از خواسته ی خود بررسی کنید،
آیا لحن بیان شما اشتباه بوده؟
آیا نقد خود را به طرز صحیح بیان نموده اید؟
آیا احساس محبت و علاقه ی خود را نسبت به خانواده ی همسرتان به ایشان اثبات کرده و در ایشان اعتماد ایجاد کرده اید؟
پس به شما توصیه می شود بعد از بررسی هریک از سوالات بالا در خود تغییراتی را ایجاد نمایید.
👈نسبت به خانواده ی همسر خود رفتار بامحبت و با گذشتی داشته باشید و خود را علاقمند به ارتباط با خانواده همسر نشان دهید.این محبت جایگاه شما را در قلب همسرتان رفیع تر می کند.
بعد از ایجاد اعتماد در شرایط مناسب و با زبان خوب خواسته ی خود را به همسرتان بگویید و از ایشان کمک بگیرید.
👈از همسرتان بخواهید که با صلاح دید خودش با خانواده اش و حتی برادرش به طور کامل و منطقی صحبت کند.
👈اجازه ندهید که شرایط زندگی شما و روابط زناشویی تان تحت تاثیر این اتفاق کمرنگ شود.
👈دلیل اذیت شدن خود را بررسی کنید،آیا فقط بخاطر رعایت حجاب این گونه شرایط روحی شما به هم می ریزد؟
👈آداب و رسوم و فرهنگ همسر خود را هم در نظر بگیرید و شرایط ایشان را هم درک کنید.(در بعضی از فرهنگ ها مهمان نوازی بسیار مورد توجه است.)
👈می توانید خواسته ی خود به وسیله ی نامه به همسر بگویید.
👈برای خود برنامه ی معنوی داشته باشید.
👈افکار منفی خود را کنترل کنید و برای خود برنامه داشته باشید.
👈در انجام کارها از برادر شوهر خود کمک بگیرید و بعضی از مسؤلیت های خانه را به عهده ی ایشان بگذارید.
👈با مشورت همسرتان با برادر شوهرتان صحبت کنید که در زمان حضورشان پیش شما برای اوقات فراغت خود برنامه داشته باشد مانند یادگیری حرفه,ورزش و... .
انشاءالله مسیر زندگیتان مملو از یاد خدا و آرامش باشد.
موفق و مؤید باشید. 🌺
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#رابطه_جنسی_دوران_عقد
سلام وقتتون بخیر
من و همسرم حدود ۱ ساله که عقدیم و هر دو همسن و حدود۲۵سال داریم.
مشکل بنده اینه که من و همسرم تقریبا هر شب رابطه داریم( البته ما هنوز رابطه جنسی کامل نداشتیم)، اما هر زمان که با ایشون تنها می شوم باید این رابطه برقرار شود ، انگار برای ایشون عادت شده نه نیاز. می خواستم بدونم چطور باید مسئله رو با ایشون مطرح کنم که بدون ناراحتی حد و حدود هم رعایت بشه، بعضی وقت ها واقعا خسته و کلافه میشم فقط دوست دارم کنار هم بمونیم کاراهای دیگه مثل صحبت کردم فیلم دیدن و...بدون فضای جنسی داشته باشیم
🌹🍃 پاسخ مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکارخانم #حکیمه_قربانی
🌸 بسم الله الرحمن الرحیم🌸
با سلام و عرض ادب خدمت شما خواهر عزیز نکاتی را خدمتتان عرض میکنم که انشاالله کمک کند:
✅ شما دوست عزیز باید مواردی را در نظر داشته باشید:
🔸 اولویت یک مرد داشتن رابطه ی غریزی یا جنسی هست اگر حساسیت یا سردی نشان دهید باعث می شود او نیز سرد شود و این سردی عواقب خوبی نخواهد داشت.
🔸 همسر شما در سنی می باشد که به این رابطه بسیار نیاز دارد به احتمال خیلی زیاد بعد از مدتی و با افزایش سن او کمتر از شما درخواست خواهد داشت.
🔸 شما توجه داشته باشید که از وظایف شما از نظر شرعی برقراری رابطه ی جنسی می باشد و این کار او هیچ منع شرعی ندارد.
🔸 ترجیحا دوران عقد طولانی نداشته باشید. و اگر امکان تشکیل زندگی مستقل وجود دارد اقدام کنید.
🔸 زمان هایی که کنار هم هستید اوقات شاد و خوبی را برای او و خودتان فراهم کنید تا در زمانی به غیر از داشتن رابطه از کنار با شما احساس لذت و آرامش داشته باشد.
🔸تنها زمانی که از نظر جسمی یا روحی مشکل دارید از او بخواهید که رابطه ای با شما نداشته باشد.
🔸 فایل صوتی هنر زن بودن را گوش دهید.
✅ در پناه آقا امام زمان (عج) زندگی پایدار و موفقی داشته باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
# دعوا_بین_زن_و_شوهر
سلام خسته نباشید من ۲۹ سالم وهمسرم ۳۴سالش هس یه فرزند ۱۵ ماهه دارم متاسفانه هرموقع که من و شوهرم به شهر مادرمون میریم بعد برگشتن از سفر حتما یه دعوایی داریم و سر هیچ وپوچ خیلی راه رفتم هنر زن بودن رو هم گوش دادم ولی اصلا فایده نداره نمیدونم چیکار کنم شوهرم نقطه ضعف من رو پیدا کرده هروقت دعوا میشه بهم میگه هیچی بهت نمیگم منم سختم هس اینجوری یکی هم که خانواده همسرم و خودش به بچه فش میدن میگن که از دوس داشتن هس من هم به همسرم میگم که این کلمات روی بچه تاثیر میذاره میگه تو نمیفهمی
🌹🍃 پاسخ مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب سرکارخانم #حکیمه_قربانی
🌸 بسم الله الرحمن الرحیم🌸
با سلام و عرض ادب خدمت شما دوست عزیز شما متاسفانه واضح بیان نکردید که در مورد چه موضوعاتی با یکدیگر بحث و تنش دارید . شما در این مواقع چه رفتارهایی از خود نشان می دهید؛ ولی به طور کلی مواردی را خدمتتان عرض میکنم که انشاالله کمک کند:
🔸شما دوست عزیز باید معنای عشق ورزی را برای خود در نظر بگیرید؛ عشق ورزی یعنی به خاطر همسر و زندگیمان و نیز آرامش خودمان بعضی چیزها را نبینیم و نشنویم در نتیجه بعد از برگشت از سفر با توجه به این موضوع پس با نادیده انگاشتن مسائلی تنش را شروع نمی کنیم و یا اگر همسرتان شروع کرد ما آنرا ادامه نمی دهیم.
🔸 دلایل خیلی از تنش ها و لجبازی آقایان، عدم توجه خانم به اقتدار آنهاست پس از امروز به این مولفه توجه کنید.
🔸 توجه به نقاط مثبت همسرتان باعث می شود که به راحتی از کوره در نروید و در برابر تنش ها و مشکلات صبورانه رفتار کنید.
🔸کارها و حرف هایی که موجب دعوا و تنش همسرتان می شود انجام ندهید و بیان نکنید.
🔸 کسب مهارت مدیریت حل مشکل: یعنی هم صبوری کنید و هم تلاش کنید مهارت های زندگی را بیاموزید و براساس آن زندگی خود را مدیریت کنید و مشکلات را حل کنید. درست هست که فایل هنر زن بودن را گوش داده اید ولی آیا راهکارها را نیز به صحنه ی عمل آورده اید؟
🔸 با حالت دستوری با او مطرح نکنید که به فرزندتان حرف های زشتی نزند که مطمئن باشید تاثیری نخواهد داشت.
🔸 در زندگی با او همراهی کنید تا همراهی شما را درک کند در نتیجه صحبت های شما بر او تاثیر خواهد داشت.
🔸 خواسته خود را در قالب یک نامه محترمانه و با لحن محبت آمیز برای او بنویسید و در جیب لباسش قرار دهید تا زمانی که تنها هست بدون قضاوت آنرا بخواند.
✅ در پناه آقا امام زمان (عج) زندگی پایدار و موفقی داشته باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#خواستگار
سلام
خسته نباشید
چگونه فرد را تشخیص بدهم بد اخلاق نیست و فرد مناسبی هست به دلیل چند مورد در فامیل از پسر ها ترس دارم که مبادا بداخلاص و کتک زن باشد و حتی با تحقیق هم مشخص نیست میگویند بهترین فرد خواستگار دختر و پسر شما هست ولی بعد بدترین و بداخلاق ترین عروس و داماد هست،سوال دوم آیا درمورد مسائل جنسی باید در جلسات خواستگاری مطرح شود ؟اگر بله جلسه چندم و چگونه؟
🌷 #پاسخ_مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب جناب آقای #سلیمانی_نسب
🍀 بسم الله الرحمن الرحیم 🍀
☘ سلام علیکم ☘
🌷هر چیزی راه و روش خود را دارد و با دیدن چند نفر قرار نیست همه پسرها بد اخلاق باشند و دست بزن داشته باشند ، هر چند خوش اخلاق
بودن کار راحت و ساده ای نیست و نیاز به تمرین و مراقبه خاص دارد.
اما با تمام این احوالات طی جلسات و پرسش های ویژه این مسأله و نشست و برخاست ها و رفت و آمدها و مشاوره و تحقیقات از محل کار ، تحصیل و زندگی فرد می توان تا حدود زیادی طرف مقابل را شناخت.
🌱در مورد سوال دوم هم به این نکته توجه کنید که در جلسه اول و دوم سوالات و مسایل کلی بیان می شود تا مقداری از حساسیت های طرف مقابل شناخته شود .از جلسه سوم چهارم به بعد،مسائل جزئی تر پرسیده می شود و ممکن است بحث و گفتگو هم انجام شود.
دقت دارید که هدف از این جلسات و گفتگوها و تحقیقات و مشاوره ها، روشن شدن و رفع ابهامات است،پس سعی کنید هر مسأله ای که ذهن شما را درگیر می کند را به خوبی و بصورت روشمند حل کرده و روشن نمایید .
می توانید از کتاب ها و صوت هایی که درباره انتخاب همسر است استفاده کنید،و نیز از فکر متخصصین هم بهره ببرید.
موفق باشید.
@hamsaranekhoob
#عیب_پوشی
پسرم ۶ سالشه.امسال کلاس اول میره
من و پدرش خیلی حساسیم و سعی کردیم ک حرف یا کار بدی یاد نگیره.
ولی بعضی وقتا یا کار بد انجام میده یا حرف بد
با اینکه بهشم میگیم ک این کار یا حرف بده .تو خونه ما اصلا نمیگیم.یا تکرار نشه .ولی ب فردا نرسیده .همون همونه
🌷 #پاسخ_مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب جناب آقای #سلیمانی_نسب
🍀بسم الله الرحمن الرحیم 🍀
☘سلام علیکم ☘
💐پدر و مادر هر چه روی موضوعی بیشتر تاکید کنند ، فرزند نسبت به آن موضوع حساس تر می شود.دقیقا همانند ذره ای که وقتی زیر ذره بین و میکروسکوپ می رود بسیار بزرگ و گاهی مهیب و ترسناک و هولناک می شود.
راه مقابله با عیب ها ، پوشاندن و تغافل و عدم توجه و حساسیت نسبت به آنهاست.
هر چه نسبت به آنها بی توجه تر باشید زودتر حل می شود .
در مقابل عیب ها صبور و بردبار باشید و خود را به بی توجهی بزنید ، گویا ((شتر با آن همه بزرگی را دیدی ندیدی.))
همین که شما و همسرتان مراقب خود هستید ، و عملا این امور در خانه توسط شما انجام نمی شود، خیلی زود تمام می شود و جای هیچ گونه نگرانی نیست.
موفق باشید.
@hamsaranekhoob
#ارتباط_باجوان
سلام خسته نباشین ممنون از کانال خوبتون
بنده ۴۵ سالمه دو تا دختر (۲۶ و۲۰) ساله دارم.دختر بزرگم خیلی محجبه نماز خون ورفتاراش منتقی .
ازدواج کرده
دختر دومم نماز نمیخونه از اول هر کار کردم نماز نخوند ولی چادری بود الان چادر سرش نمیکنه ارایش غلیظ میکنه مانتو کوتاه وباشگاه ورزشی میره.رفتار هاش اصلا معقول نیست خیلی لجبازی میکنه.وقتی ب هر مشکل تو ی درس و باشگاهش براش پیش میاد میگه من خودکشی میکنم.هیچ وقت کاری نکرده ولی همیشه میگه
نمیدونم چیکار کنم.خیلی دوست داره دیده بشه.
الانم چون موقعیت خوبی براش پیش اومد برا باشگاه ولی ما موقعیت اقتصادی نداشتیم ناراحت هست .از اتاق بیرون نمیاد در ضمن ازدواجم نکرده لطفا راهنمایی کنین🙏🙏
🌷 #پاسخ_مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب جناب آقای #سلیمانی_نسب
🍀بسم الله الرحمن الرحیم 🍀
☘ سلام علیکم ☘
😔اینکه او تهدید به خودکشی می کند را جدی بگیرید و بابت این مطلب از او مراقبت کنید و در صورت امکان با یک مشاور اعتقادی درمیان بگذارید.
⭐️⭐️از دو چیز نسبت به او به شدت بپرهیزید :
👈۱.مقایسه او با دیگران مخصوصاً خواهرش.مراقب باشید حتی در ذهنتان این مقایسه صورت نگیرد.
👈۲.سرزنش کردن.زیرا هرچه سرزنش بیشتر شود آتش لجاجت شعله ور تر می شود.
⭐️⭐️در عوض دو کار را در اولویت تعامل با او قرار دهید:
👈۱.تایید:برای او گوش باشید و با حوصله به حرف هایش گوش دهیدوتا می توانید او و حرفهای او و تصمیمات و کارهایش را تایید و تشویق کنید.
👈۲.رفاقت:تنها راه نجات و ارتباط با جوان، رفاقت و دوستی و صمیمیت است.ارتباط بالا به پایین جواب نمیدهد بلکه ارتباط دوستانه و همراه گونه نتیجه بخش خواهد بود.
موفق باشید.
@hamsaranekhoob