#بالا_رفتن_درک_همسر
چیکار کنم شوهرم بصیرتِ زندگیش بالا بره؟مثلا بفهمه که فلان کار بی احترامیه یا دلِ آدمو میشکونه؟؟چون هروقت ازش ناراحت میشم،میدونم از قصد نمیخواست که منو ناراحت کنه ولی ۹۰٪اوقات با این بی بصیرتیش ناراحتم میکنه
زمانهایی که میخوام ازش گله کنم، با تکنیک وارد میشم و اونم وقتی میفهمه که اشتباه کرده ابراز تأسف میکنه،ولی براش درس نمیشه و بازم تکرارش میکنه(میدونم که همینم جای شکر داره ولی میخوام یکم وجدان داشته باشه و بابت کارهاش فکر کنه،ولی متاسفانه نمیکنه،حتی با نامه هم گفتم،ولی بازم...)
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جناب آقای #عبدالله زاده👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
سلام و عرض ادب
از اینکه برای زندگی مشترک خودتان ارزش و اهمیت قائل هستید، سپاسگزارم. این نشانه ی خردمندی و فهم شما خواهر بزرگوار است.
🔻درک نکردن فکر، احساس، هیجان و نیازهای مشترک در بین زوجین، می تواند باعث به وجود آمدن اختلاف در خانواده شود.
برای درک بیشتر از یکدیگر نیازمند آموزش هستید.به حدی تفاوت بین زن و مرد وجود دارد که بعضی از روانشناسان، هر کدام را، ساکن یک سیاره ی دیگر می دانند. اگر هر دو طرف، به این تفاوت ها آگاه باشند و به آن احترام بگذارند، درک از یکدیگر حاصل شده و زندگی بانشاط و صمیمی خواهند داشت.
🔻آگاه کردن یکدیگر از توقعات و حساسیت های شخصی.
لطفی که زوجین می توانند به هم داشته باشند، آگاهی بخشی از نقاط قوت و ضعف هم می باشد.
مثلا خانم با آرامش و در وقت و موقعیت مناسب به همسرش بگوید: اگر برای دعوت کردن مهمان، با من مشورت کنی، من خیلی خوشحال میشوم...
یا شوخی کردن در مقابل فامیل، باعث ناراحتی و آزار من میشود...
همان طور که فرمودید، بسیاری از مواقع، زوجین اطلاع و آگاهی از حساسیت های یکدیگر ندارند و ناخواسته، سبب ناراحتی هم می شوند، لذا خودمان به صورت دوستانه، به هم تذکر دهیم.
نکته : تغییر کردن به صورت تدریجی اتفاق می افتد، نه یک دفعه ای، لذا شاید در بعضی موارد نیاز باشد یک مسئله را چندبار تذکر دهید تا برای همسرتان، ملکه شود و فراموش نکند، لذا ناامید نشوید و در این راه صبور و مهربان باشید.
🔻سطح توقع از یکدیگر...
قطعا غیر از معصومین علیهم السلام، بقیه ی انسان ها دچار اشتباه و خطا می شوند. همسر شما نیز از این قاعده مستثنی نیست. اگر این اصل را همیشه مد نظر داشته باشید، یا از شدت ناراحتی شما کاسته میشود یا خیلی از مواقع اصلا ناراحت نمی شوید.
این قضیه برای شما هم صدق می کند. اگر از همسرتان سوال کنیم که آیا از شما رضایت 100 درصدی دارد؟ احتمالا جواب مثبتی دریافت نخواهیم کرد.
پس کم تر توقع داشته باشیم تا کمتر ناراحت شویم.
🔻روانشناسان معتقدند که بیش از نیمی از رفتار دیگران با خودمان را، شخصیت ماست که معین میکند...
مراقب رفتارهای خودتان باشید.اگر شما به همسرتان استقلال و احترام شایسته نمی گذارید، یا به خاطر رفتارهای اشتباه شما، احساس اقتدار نمی کند، نباید انتظار توجه و محبت یا درک شدن از ایشان داشته باشید.
اگر شما از رابطه خود احساس خوبی ندارید، قطعا خودتان هم در این مشکل یا ناراحتی، سهیم هستید. حال باید بررسی شود که سهم شما کم بوده یا زیاد است،اما چیزی که قطعی است، سهم داشتن شماست.
🔻اما مهمترین مسئله که تمام متخصصان بر آن اتفاق نظر دارند، صبر، گذشت و ایثار کردن در زندگی مشترک است. به این مثال دقت کنید: روز جمعه و عید خاصی است، شما برای امروز می خواهید به خانواده ی خودتان سر بزنید و همسرتان نیز می خواهد با خانواده ی خودش دیدار کند.
فرض هم بر این است که هر دو قابل جمع نیست مثلا برای خوردن ناهار، حال تکلیف چیست؟
جواب روشن است... یکی از زوجین باید ازخودگذشتگی کند.
ایثار و خودگذشتگی هم از لحاظ عقل و عقلا، مورد تایید و تشویق است و هم از نظر شریعت و دین اسلام دارای اجر و پاداش دنیایی و اخروی است...
در دنیا باعث عزیز شدن فرد ایثارگر و رفیع شدن جایگاه شخص نزد دیگران می شود و در آخرت نیز همنشینی با معصومین علیهم السلام و صالحان نصیبش می گردد.
🔻همسر شما نیاز به آموزش و یادگیری مهارت های زندگی دارند که می توانند به مشاور متعهد رجوع کنند و از راهنمایی ایشان استفاده کنند.
🔻پیشنهاد میکنیم کلاس هنر زن بودن یک و دو استاد پوراحمد را استفاده فرمایید.
موفق و پیروز باشید 🙏
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#ارتباط_با_خانواده_همسر
سلام خدمت شما بزرگواران و تشکر از کانال خوبتون
خانمی هستم ۲۶ ساله و همسرم ۳۰ سال ک الحمدالله رابطه ی خوبی با هم داریم فقط ما نزدیک خانواده همسر زندگی میکنیم و امکان جدا شدن رو نداریم و من کمی استرس دارم ک نزدیکی روی روابط من و همسرم و زندگیمون تاثیر منفی بذاره لطفا راهنمایی کنید که من چ رفتاری باید داشته باشم ک ما به مشکل نخوریم و حریم زندگیمون حفظ بشه
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جناب آقای #عبدالله زاده👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
سلام و عرض ادب
از اینکه به رابطه مشترک خود اهمیت میدهید، نشانه ی درک و خردمندی شما خواهر گرامی است.
🔻این نکته که رابطه ی شما با همسرتان خوب است، بسیار حائز اهمیت بوده و باید مراقبت لازم را انجام دهید تا این روند مثبت ادامه داشته باشد ان شاء الله.
برای ادامه ی این روند لازم است تا مهارت های زندگی را فرابگیرید، از جمله مهارت ارتباط مؤثر(در ارتباط موثر شما میتوانید به سادهترین و بهترین شکل ممکن پیام موجود در مغز خود را به دیگران انتقال دهید؛ بهتر است بدانید که توانایی ارتباط موثر در جامعه تنها به انتقالِ خوبِ پیامها محدود نمیشود و شما با دسترسی به این توانایی میتوانید احساسات طرف مقابل خود را نیز به درستی درک کنید)
با فراگرفتن این مهارت و مهارت های دیگر، در ارتباط خود با خانواده ی همسرتان دچار چالش نمی شوید.
🔻نگرانی شما نسبت به آینده، باید بررسی شود. آیا موردی را مشاهده نموده ایدکه این نزدیک بودن به خانواده ی همسر، باعث بروز مشکل شده یا فقط از دیگران شنیده اید؟ یا این نگرانی به علت مسئله ای در وجود خود شماست ( مثلا حساس بودن شما)، که ممکن است اثر منفی بگذارد؟
در هر صورت این نکته را توجه کنید که این نگرانی شما، بر روی افکار، احساسات و رفتارهای شما اثر می گذارد و خود این فکر، روابط شما و خانواده ی همسرتان را تحت تاثیر قرار میدهد.
پس حتما این مسئله را برای خودتان حل کنید( می توانید به مشاور متعهد رجوع کنید تا علت را بررسی و ریشه یابی و بعد راهنمایی کند)
🔻سیاست های زنانگی را آموخته و عمل کنید...
یکی از این سیاست ها که بسیار مهم هم می تواند باشد، دوستی و صمیمیت با مادر و خواهر شوهر است...
در ضرب المثل اینگونه بیان می کنند: اگر می خواهی روستا را صاحب شوی، اول کدخدا را راضی کن.
اگر شما می خواهید صاحب قلب شوهرتان شوید و برای شما احترام خاصی قائل باشد تا می توانید به خانواده ی ایشان محبت و احترام کنید، قطعا آثار مثبت آن را خواهید دید.
🔻این دوستی و محبت به معنی بدون مرز بودن و نداشتن حریم خصوصی شما و همسرتان نیست.
در کمال احترام و محبت، با شوهرتان توافق کنید که بعضی از امور و مسائل جزء حریم خصوصی زندگی شماست و هیچ کسی غیر از شما، نمی تواند در این موارد، تصمیم گیری کند. این حریم ها و مرزها، هم برای خانواده شما و هم خانواده ی همسرتان باید وجود داشته باشد و در این مورد فرقی نمی کند. مثلا روابط جنسی، امور اقتصادی، مسائل تربیتی و یا تعارضات زندگی شما، فقط و فقط به خود شما مربوط است.
اگر موردی بود که این مرزها رعایت نشد، لازم است با صبر و خونسردی آن را با همسرتان در میان بگذارید و با هم فکری هم، آن مسئله را حل کنید.
🔻در این موارد اگر سوال یا مسئله ای بود، فقط به مشاور خبره رجوع کنید و به هیچ وجه از دیگران یا افراد بدون تخصص مشورت نگیرید و از همه مهمتر، عجولانه تصمیم نگیرید.
🔻پیشنهاد میکنیم کلاس هنر زن بودن یک و دو استاد پوراحمد را استفاده فرمایید.
موفق و پیروز باشید 🙏
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#سردی_روابط_زوجین_بعداز_فرزنددارشدن
سلام خسته نباشید
خانمی ۲۷ ساله هستم و همسرم ۳۱ ساله پنج ساله با هم ازدواج کردیم اوایلش همه چی خوب بود اما کم کم همه چی تغییر کرد و من خیلی عصبی شدم همسرم هم به شدت بد دل هستن الان اصلا نمیتونم کنترل کنم خودمو.زود از کوره در میرم البته همسرم اصلا توجه به من نمیکنه و کارهای خوب منو نمیبینه چند ماهی میشه خدا به ما بچه داده همش از جمع و جور کردن بچه از من ایراد میگیره واقعا دیگه عصبی میشم نمیدونم چی بهش بگم هر راهی و بگین امتحان کردم مثلا میگه پوشکشو خراب بستی که شروع کرد گریه کردن میگم خودت بیا ببند میگه من بلد نیستم و.... .خسته شدم دلم برا بچمون میسوزه و دلمم نمیخواد زندگیمون از هم بپاشه لطفا راهنماییم کنید ممنونم
🌺پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،سرکار خانم #کشاورز
🌾بسم الله الرحمن الرحیم🌾
سلام و عرض ادب خدمت شما خواهر گرامی
عرض تبریک بابت ورود فرزند به زندگیتان و چشیدن طعم شیرین مادری
و خداراشکر که این همه به زندگی خودتان اهمیت میدهید و گامی در جهت گرم شدن کانون زندگی برداشته اید.
باتوجه به اینکه فرمودید اوایل همه چیز خوب بود و الان تغییر کرده،پس اگر صبوری کنید و مدیریت داشته باشید دوباره میتوانید آن کانون گرم را بسازید تا فرزندتان هم در فضایی امن و صمیمی بزرگ شود.
فقط در این راه صبوری زیاد شما را میطلبد.
🔹اول از همه سعی کنید برخودتان مسلط باشید و خشم و عصبانیت خود را کنترل کنید.
در این راستا میتوانید صوت های کنترل خشم استاد پوراحمد را در حین کارهایتان گوش کنید.
🔹همسرتان را همان گونه که هست بپذیرید و سعی کنید ویژگی های مثبت اوراهم به یاد بیاورید و کمی مثبت تر فکر کنید.
🔹در رابطه با امور فرزند سعی کنید تسلط بیشتری بدست بیاورید و آن را به همسرتان هم نشان دهید.مثلا اگر ایشان از نحوه ی بستن پوشک ایراد میگیرند،درحالی که خودشان هم بلد نیستند،شما عصبانی نشوید آرامش خود را حفظ کنید،او را درک کنید که نگران فرزندتان است و بگویید نگران نباش عزیزم من پوشکش رو کاملا خوب بستم این گریه میتونه بدلیل دل درد،گرما،تشنگی یا نیاز به درآغوش گرفته شدن باشه.بچه ها به دلایل زیادی گریه میکنن و اینجوری بلدن ارتباط برقرار کنن.
🔹سعی کنید باهمسرتان به نیکی برخورد کنید و اقتدارش را نشکنید.
در این راستا صوت های هنر زن بودن را استفاده کنید.
🔹سعی کنید به سلامت خود اهمیت ویژه بدهید چه از لحاظ خوراک و چه خواب.
میتوانید آزمایش چکاپ انجام دهید و اگر کمبودی در بدن بوجود آمده آن را تامین کنید.
🔹روزانه شکرگزاری کنید و خداراسپاس بگویید بابت نعمت همسر و فرزند و صوت های هنر رضایت از زندگی هم در این راستا میتواند کمک کننده باشد.
🔹در صورت امکان از همسرتان درخواست کنید که صوت های هنر مرد بودن را گوش کنند.میتواند تغییرات مثبتی در رفتار ایشان ایجاد کند.در شیوه ی درخواست خود رعایت محبت و احترام را داشته باشید.
🔹در صورت نیاز از مشاوران امین بصورت تلفنی کمک بگیرید.
موفق باشید.
🔹کانال تربیتی همسران خوب🔹
@hamsaranekhoob
#مزاج
#صبر_پایین_بی_صبری
#کم_حوصلگی
#کم_خونی
سلام. بسیار ممنونم از استاد و همکاران محترمشون. من یه دختر ۲ ساله دارم که بسیار کم حوصله است و از وقتی خیلی بچه تر بود هم همینطور بود، یعنی کاری رو که نمی تونه انجام بده سریع بهم میریزه و کلافه میشه و من رو صدا میکنه، مثلا جورابش رو معمولا خودش می پوشه ولی به محض اینکه یکی دوبار سعی کنه و نتونه، سریع جوراب رو پرت میکنه و عصبی میشه، لطفا راهنمایی بفرمایید چکار کنم.
ممنونم
🌺 پاسخ #مشاور امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #حاجی
🌺 بسم الله الرحمن الرحیم 🌺
🌸 سلام خدمت شما خواهر بزرگوار
خدا حفظ کنه کوچولو و آن شاالله زیادشون کنه و ان شاالله بزودی خواهر و برادری قسمت خانم کوچولو بشه
دخترمون در سن پسیان پایینی هست و نمیتونیم بگیم اختلال رفتاری و ... داره شما باید در ابتدا خودتون فردی صبور و باحوصله باشید با آرامش باهاش صحبت کنید و همراهیش کنید
مثلا مامان جون فک کنم جوراب کشش سفته شما خیلی خوب تلاش کردی صبر کن بیام کمکت و ...!
آفرین به دختر پرتلاطم خیلی کارت خوبه چقدر خوب حوصله بخرج میدی و کارات انجام میدی ماشاالله که انقدر بزرگ و قوی شدی
چع نقاشی قشنگی چقدر باحوصله و دقت انجامش دادی
دائم از اینجور الفاظ و تشویق ها استفاده کنید تا تاثیراتش رو روی ایشان بگذاره
علاوه بر اون اگر علائم کم خونی و یا ضعف جسمی در ایشان میبینید حتما پیگیری و درمان بفرمایید
در خیلی از مواقع طبع و مزاج بچه ها مانع یکسری اموراتشون یادگیری هاشون فعالیت ها و ... میشه که با فهم درست و تعدیل اون میتونه خیلی کمک کننده باشه!
با آرزوی موفقیت و خوشبختی برای شما خواهر عزیز 🌸
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
#توجه_همسر
#محبت_همسر
#نیاز_به_محبت_توجه_خانمها
سلام،خداقوت
بنده زمان هایی که عادت ماهیانه هستم،خیلی بهانه گیر میشم و بسیار بسیار بسیار زود رنج تر از قبل هم میشم،همسرم خیلی آدم خوبیه،عاشقشم،اون هم منو دوست داره و اینو مطمئنم
ولی توی این زمان های خاص من،براش هنوز جا نیفتاده که باید بیشتر هوای منو داشته باشه
حتی با نامه یا پیامک یا زبانی هم گفتم،اما فقط ابراز پشیمانی و تاسف میکنه
میشه کمکم کنید،همش انگار میخوام امتحانش کنم توی زمان های عادت ماهیانه که ببینم درکم میکنه یا نه!بغلم میکنه یا نه،تحویلم میگیره یا نه!حالم بده😔کلی گریه کردم😢همش دلم میخواست یه بلایی سرخودم بیارم،چی کار کنم اینجوری نشم؟
۱۱ساله که ازدواج کردیم ودوتا بچه داریم
🌺 پاسخ #مشاور امین کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #حاجی
🌺 بسم الله الرحمن الرحیم 🌺
🌸 سلام خدمت شما خواهر بزرگوار
خواهر عزیز چرا ما خانم ها برای رفع نیاز خودمون منتظر هستیم تا همسرمون پیش قدم باشه
شما نیاز به محبت و توجه داری خودت بسمتش برو
در زندگی هیچوقت با توقع کردن و یا در خواست دادن صرف، مسائل رو نمیتونیم به اطرافیانمون یاد بدیم و حل و فصل کنیم هر موضوعی که باشه!
در خیلی از مواقع خودتون باید پیش قدم شوید
چرا انقدر من نیاز خودم رو سرکوب کنم تا یک وسواس فکری تبدیل بشه و من رو آزار بده؟!!!
شما دوست دارید در آغوش کشیده بشید هر زمانی چه در دوران عادت و ... خودتون همسرتون رو بغل کنید و از ایشون بخواید کمرتون رو ماساژ بدن و نوازشتون کنن!
دوست دارید بوسیده بشید خودتون پیش قدم باشید ببوسید تا بوسیده بشید
ببینید خیلی از مواقع این خانم هست که خودش رو باید بچسبونه لوس کنه تمنا نوازش و بوسه داشته باشه
مشکل خیلی از ما خانمها این هست که تصور میکنیم همیشه آقا باید بیاد سمتمون فکر میکنیم مثلا اگر ما در خواست کنیم یا پیش قدم بشیم شخصیتمون تخریب میشه یا سبک شدیم ویا طرف علاقه و توجهی نداره و ...
در صورتی که این اشتباه خانمها تا میتونن در جای خودش و وقت خودش باید بقولی از سر و کول همسرشون بالا برن و اسباب محبت فی ما بینشون رو محیا کنن ان شاالله !
با آرزوی موفقیت و خوشبختی برای شما خواهر عزیز 🌸
💠کانال تربیتی همسران خوب💠
@hamsaranekhoob
هدایت شده از 🌸 همسران خوب 🌸🇵🇸
1.75M
😊 یک نکته مهم و یک خبر خوب🌷
سلام علیکم
صبح عالی شما بخیر
لطفا همه بزرگواران صوت بنده رو گوش کنید و اگر شرایطش رو دارید وارد گروه زیر بشید😊👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2210136722Cebe1656831
#تبعیض_ والدین
سلام آقای پور احمد ..نه ماهه باردار هستم ..مشکلم پدر و مادرم هستش،، خیلی کم محبت و کم توجه هستن به من تا بقیه خونواده ..دنیا عوض شده حتما باید مثل بقیه خواهرا و عروسش بهشون بی احترامی کنم یا بد حرف بزنم تا ازم بترسن و احترام بزارن ...همسرم همیشه تا جایی که بتونه بهشون کمک میکنه اما به جای اینکه احترامشو بیشتر داشته باشن همیشه طلبکار و ایراد گیرن اگه کوچکترین اشتباهی کنه مدام به روش میارن ...چکار کنم که غم نداشتن محبت پدر و مادرم از دلم بره ...دوست دارم برم جایی که دیگه نبینمشون اما موقعیتشو ندارم مخصوصاً الان ...این نه ماه چیزی جز حرف زدن با خدا و گریه کردن نداشتم .. نگران بچم هستم مدام ازش معذرت خواهی میکنم به خاطر گریه هام ...اما نمیتونم جلوشو بگیرم .
🌸بسماللهالرحمنالرحیم 🌸
پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب خانم #نصیری.
سلام دوست عزیز واقعا شرایط ناراحت کننده ای دارید حقیقتا تبعیض روان انسان رو آزرده میکنه انشالله مشکلات حل بشه و حال شما هم بهتر بشه.
دوست عزیز شما سعی کنید یکطرفه وظایفتان رو نسبت به والدین انجام بدید ( احترام بزارید ، بی احترامی نکنید و محبت کنید) اگر به مرور زمان تحت محبت شما قرار گرفتند و رویه ی خودشان رو تغییر دادن که بهتر ولی اگه تغییر نکردن شما خیالتون راحته پیش خدا شرمنده نیستید و شاید خدا این والدین رو وسیله آزمایش قرار داده است پس هرکسی در زندگی مشکلاتی دارد شما هم رفتار والدینتون رو به عنوان یه مشکل بپذیرید.
دوم اینکه بوسیله افرادی که میتونند تحت تاثیر قرارشون بدن از عواقب تبعیض آگاه بشند، ولی سعی کنید شما باهاشون بحث نکنید،مجادله و بحث با پدر و مادر عواقب خوبی نداره...
دوست عزیز شما واقعا در شرایط سختی قراردارید و باید از ائمه کمک بگیرید تا بتوانید این شرایط رو تحمل کنید و از این بزرگواران کمک بخواهید که بتوانید در این شرایط به وظایف خودتون عمل کنید.
کانال تربیتی همسران خوب
http://eitaa.com/joinchat/3451518976C471922bdf6
هدایت شده از 🌸 همسران خوب 🌸🇵🇸
🌷 به زودی برنامه و تاریخ مشاوره های حضوری استاد محسن پوراحمدخمینی در کانال زیر اطلاع رسانی خواهد شد.
👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3381723785Cb1cc9eb295
🌸🍃 کانال تربیتی همسران خوب
💓 eitaa.com/joinchat/3451518976C471922bdf6
#اضطراب_جدایی
#وابستگی
سلام وعرض ادب ،بنده ۳ فرزند دارم فرزند سوم من الان ۵سال ونیم هستند وپیش دبستانی میروندوکلاسهای دخترم بمدت ۲ ساعت میباشد . قبل از این هم ۲ترم کلاس نقاشی وقصه گویی هم رفتند با مربی های مختلف کلاس داشتند مشکلی ک دخترم دارند ب هیچ عنوان حاضر نیستند ب تنهایی توی کلاس باشند من حتما باید در کنارشون باشم وگرنه تا آخر ساعت همینجور گریه میکنه حتی اگر قبول کنم ک کنارش بشینم باز هم گریه میکنند و ۱۰ دقیقه آخر آروم میشه و حرف میزنه در ضمن قبلا حاضر بودند بیرون کلاس منتظرش بشینم اما متاسفانه الان ب هیچ وجه😔
حتی وقتی میخوام ازش علت این کارشا جویا بشم اصلا صحبت نمیکنه یا وانمود میکنه نشنیده
ممنون میشم ک استاد راهنماییم کنید
پاسخ مشاور امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #بهروزبیاتی
عرض سلام و وقت بخیر خدمت شما مادر گرامی🌺
✔️دلیل این استرس را شناسایی کنید .
✔️آیا این استرس ،استرس ناشی از جدایی از شما هست ؟یا ناشی از ترس حضور در جامعه و کلاس و....؟
این دو با هم متفاوت است.
✔️آیا این اضطراب فقط در مواقع حضور در کلاس هست ؟منظور اینکه در مهمانی در خانه ،در پارک که او را برای بازی میبرید هم دیده میشود؟
این وابستگی فقط با مادر است یا به اعضا دیگر خانواده هم وابسته است؟
✔️گاهی ما در ابتدا که یک فرزند داریم ،شیرینی نوزاد و....هم باعث وابستگی مادر به کودک میشود کمی که میگذرد فرزندان دیگر اضافه میشوند و حوصله مادر کم میشود و.....حالا فرزند وابسته و مادر خسته میشود، لذا باید همه این موارد بررسی شود .
✔️ببینید آیا دخترتان از چیز خاصی میترسد؟
✔️گاهی به او بگویید از ترسهایش با شما صحبت کند و فقط شما شنونده باشید ،لزومی ندارد که همان ابتدا تاکید بر عدم ترس کنید .
✔️از معلم او بخواهید همکاری لازم را با شما داشته باشد ،اعتماد فرزندتان را جلب کند .
✔️احتمالا اعتماد به نفس در کودک شما ضعیف است ،آن را تقویت کنید .
✔️از خود دخترتان راهکاری بخواهید .
✔️بازیهایی که حس آرامش را در او بوجود آورند مانند بازی با گِل ،رنگها و....انجام دهید .
✔️با او تماس مانند در آغوش کشیدن ،نوازش و.....را زیاد انجام دهید .
💠کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranehkoob
#جدایی
#شکاک_بددل
سلام وقت بخیر
۳۶ سالمه دو فرزند دختر ۹ و ۱۲ ساله دارم
۳ماهه از همسرم جداشدیم
اما بخاطر مریضیش ک تشنج میکنه باما زندگی میکنه صبح تا شب که سرکاره شب میاد خونه کنار دختراش میخوابه.هیچکس حتی دخترهامون از جدایی ما خبر ندارن.بخاطر آسیبی بهشون وارد نشه.
من ازین وضع خسته شدم و باوجود کلاسهای طلاق عاطفی و هنر زن بودن نتونستم تغییری توی روابطمون بوجود بیارم و مجبور ب جدایی شدیم.الان دلم خیلی میخاد که تغییر کنه و برگرده تا باهم زندگی کنیم ولی خودش نمیخواد
چون بی نهایت بددل و شکاکه😔لطفا کمکم کنید.
پاسخ مشاور امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #بهروزبیاتی
عرض سلام و وقت بخیر خدمت شما🌺
شرایط سخت و تلخی را تحمل میکنید.
✔️عزیز دلم باید ریشه ای بررسی کنید چه انتظارات و توقع هایی توی رابطه دو نفره شما از هم برآورده نمیشده ،؟ زمانیکه به اصطلاح کاری به کار هم ندارید زیر یک سقف هستید .
✔️مهارتهای گفتگو را بیاموزید .
✔️دوره هایی از برخی اساتید هست که به صورت ویژه و برای کسانیکه در مرز جدایی و...هستند برگزار میشود اینها را پیگیری کنید .
✔️شما باید بررسی بیشتری به کمک مشاور انجام بدید ،چه بسا این مدل زندگی آسیب جدی به شما وارد کند .
✔️بررسی شود که آیا از نظر مادی ایشان کمک کننده هستند ؟چرا مستقل زندگی کردن را انتخاب نکردید و....؟
✔️اگر این روش را برگزیدید، آیا شما از موضع ضعف هستید یا سعی میکنید یک مادر قوی باشید ؟
گاهی تک والدی بهتر از شرایط متشنج و...هست .
✔️انسان مسئولیت گریز هست ،باید مخاطب خود را بشناسید ،چه بسا این شرایطی که برای او بوجود آوردید، موجب تنبلی و راحتی ایشان شده باشد .
✔️سعی کنید از هر نظر خود را رشد دهید ،چه مالی ،چه عاطفی و ......
پیشنهاد بنده این هست که حتما ادامه مسیر را با یک مشاوره پیش بروید .
💠کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#از_شیر_گرفتن
سلام. ممنون بابت کانال آموزنده شما.
یک دختر ۲۲ ماهه دارم. دو ماه دیگه باید ایشون رو از شیر بگیرم.علیرغم اینکه انواع غذاها و میوه ها رو در طول روز به خوبی میل میکنن و شبها هم با شکم سیر میخوابد اما هم در طول روز و هم در شب به دفعات زیاد شیر میخورد. بطوری که اکثر شبها، ۴ الی ۵ مرتبه برای شیر خوردن بیدار میشود.چگونه چنین کودکی را باید از شیر گرفت؟و احتمال دارد چه رفتارهایی از او سر بزند؟وباید بعنوان مادر، چه عکس العملی در قبال رفتارهای احتمالی وی داشته باشم؟
ممنون از پاسخگویی ارزنده شما.
پاسخ #مشاور_امین مشاور کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #بدیع_زادگان
♦️بسم الله الرحمن الرحیم♦️
سلام خدمت شما مادر عزیز
بعد از یکسال شیردهی با هدف پیوند عاطفی بهتر موضوعیت بیشتری پیدا می کند.پس اگر کودک به شما می چسبد بیشتر از روی نیازهای روانی است.
پس در مرحله از شیر گرفتن به این نیاز کودک خیلی توجه کنید، بیشتر از قبل با او بازی کنید و برایش وقت ویژه قرار دهید.
سعی کنید روند از شیر گرفتن شما تدریجی باشد، قاعدتا شیر شب را قطع کنید و در طول روز فواصل شیردهی را بیشتر کنید.
در بازه زمانی از شیر گرفتن سعی کنید محیط خانه و شخص شما به دور از هر نوع تنش و اضطراب باشید،
هم چنين از ابراز محبت کلامی و فیزیکی غافل نشوید.
پیشنهاد می کنم از سایر سوالات با موضوع #از_شیر_گرفتن که توشط همکاران پسخ داده شده استفاده بفرمایید
موفق باشید 💐
♦️کانال تربیتی همسران خوب♦️
@hamsaranekhoob
#ارتباط_با_همسر
#عصبی_بودن_همسر
سلامم استاد وقتتون بخیر بنده خانم ۲۲ساله وهمسرم ۳۴ساله و صاحب یه فرزند دختر شوهرم زود رنج و زود عصبانی میشن حتی وقتایی هم باهم تعریف میکنیم ایشون میگن چقدر غر میزنی
و اگر کاری براشون ضرر داشته باشه من بگم انجام نده انجام میدن ولی اگر خواهرشون یا برادرشون ک مجردن حرف اونا رو بیشتر میخونه تا من حتی بعضی مواقع پیششون بهم بی احترامی میکنه
حالا چن وقت پیش یه مردی طالممن گرفت گفت ک شما طالع هم نیستین باید اسمت رو عوض کنی استاد جاان آیا این حرفا صحت داره چیکار کنم شما چه راهکاری دارین؟؟
پاسخ #مشاور_امین مشاور کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #بدیع_زادگان
♦️بسم الله الرحمن الرحیم♦️
سلام خواهر گلم
صراحتا خدمت شما عرض می کنم برای رفع مشکل خود به جای تمرکز و وقت و انرژی گذاشتن برای مسائلی مثل طالع بینی و کف بینی که اکثر قریب به اتفاق این افراد شیاد هستند سعی کنید به صورت اصولی و علمی مشکل خود را رفع کنید
همانطور که در صورت مساله اشاره کردید انتقاد اصلی همسر شما از شما بابت غر زدن هاست. قطعا شما هم نیازهایی دارید که عدم رفع آنها باعث بروز این رفتار از جانب شما مي شود اما زمانی که می بینید همسر شما عصبی می شود سعی کنید شیوه صحیح بیان خواسته ها و انتظارات خود را جایگزین کنید.
قویا توصیه می کنم از فايل صوتی هنر زن بودن ۱ و ۲ استفاده کنید.
ضمن اینکه به جای تمرکز بر عیوب همسرتان بر دو مسأله بیشتر توجه کنید: نقاط مثبت ایشان و وظایف خود.
زمانی که تمرکز خود را بر این دو مورد قرار دهید خود به خود حال روحی بهتری پیدا می کنید و در نتیجه با رعایت نکات گفته شده رابطه بهتری با همسر خود پیدا می کنید.
در پایان توصیه می کنم حتما از مشاوره تلفنی همکاران در مجموعه تربیتی همسران خوب استفاده کنید
موفق باشید 💐
♦️کانال تربیتی همسران خوب♦️
@hamsaranekhoob