#نحوه_ی_از_شیر_گرفتن
#وابستگی_به_شیر_مادر
سلام و خدا قوت خدمت مشاوران کانال همسران خوب.
من ۲۶ سالمه،،ویه دختر،که دو روز است که ۲ سالش تموم شده،،ومیخواهم که از شیر بگیرمش،،حدود یه ماه پیش به پیشنهاد اطرافیان چسپ به سینه ام زدم که بدش بیاد ودیگه شیر نخوره وقتی دخترم دید خیلی ترسید به قول معروف شوکه شد ورفت تو لک،چون خیلی به سینه و شیر خوردن وابسته است،شب که شد این حالت ترس را داشت و نمیتونست بخوابه شوهرم گفت چسب را بکنم شیرش بدهم ،،بعددخترم شیر را خورد وخوابید ولی چند بار از خواب پرید و ترسیده بود میگفت جی جی اوف شده و گریه میکرد،،دیگه ما از شیر گرفتنش منصرف شدیم با این اتفاق،،،الانم چون هفته ای پیش مریض شده بود وهیچی جز شیرم را نمیخورد دکتر گفت حالا این دو سه هفته را شیر بهش بده تا کم کم اشتهاش برگرده،،،الان بخاطر اینکه روزه میرم دیگه خودم جون ندارم که بهش شیر بدهم،،و خیلی هم وابسته به شیر خوردنه،تو طول روز میتونم به هرنحوی مثل بازی یا خوراکی حواسش را پرت کنم ولی موقعه خواب حتما باید شیربخورد تا بخوابه،وگرنه خیلی گریه و بیتابی میکنه اگه بهش ندم...ببخشید که طولانی شد خواهشا راهنماییم بفرمایید..
🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب،
سرکار خانم #رضوانی
🌷بسماللهالرحمنالرحیم🌷
سلام و خداقوت خدمت شما🌸
✅ یکی از اصول مهم در مسئله ی شیر گرفتن ، تدریجی و مرحله ای انجام دادن آن است ؛
⬅️به این صورت که ابتدا تعداد دفعات شیردهی را در روز کم می شود، اما شب ها به کودک شیر می دهند .
♻️پس از مدتی که تعداد دفعات شیردهی در روز به صفر رسید (تقریبا یک هفته بعد می شود ) آنگاه برای حذف شیر دهی در شب اقدام می شود .
البته شبها هم باید تدریجی از شیر گرفته شود ، مثلا اگر کودک سه بار بیدار می شود ، دوشب اول هر سه بار شیر می خورد ، شب سوم و چهارم دوبار شیر می دهید و دوشب بعد یک بار شیر می دهید و نهایتا شب هفتم به بعد کلا شیر مادر داده نمی شود .
❗️جایگزین شیر مادر در شبها ، دادن مایعات به کودک در لیوان می باشد .
⬅️این کار باعث میشود هم کودک ، کم کم این شیر گرفتن را قبول کند و از لحاظ روحیه آمادگی لازم را پیدا کند ،
و هم باعث تخلیه ی شیرمادر شده و سیستم بدنِ مادر هم آمادگی لازم را پیدا می کند .
❇️در این مرحله حتما دونکته را قبل از خواب کودک ، باید رعایت کنید ؛
1⃣اول اینکه کودک را حسابی خسته کنید : با انجام بازیهای هیجانی و حذف یا کوتاه کردن خواب بعدازظهر کودک
2⃣نکته دوم ، کودک را کاملا از لحاظ تغذیه سیر کنید ؛ تا مدت زمان بیشتری از شب را بدونِ شیر به خواب رود .
⚜⚜ بهتر است قبل از شیر گرفتن و یا حین آن، برای تسهیل در این امر ، توسل و روضه ی شیرخواره ی اباعبدالله الحسین علیه السلام حضرت علی اصغر علیه السلام را فراموش نفرمائید.
#ارتباط_با_خانواده_همسر
#زندگی _با_خانواده_همسر
#مدیریت_ارتباط
سلام؛ آقایی هستن که مادرشون در همسایگی اونا تنها زندگی می کنن. رفت و آمد دارن ولی ایشون خیلی نگران مادرشون هستن و دوست دارن که مادرشون کلا بیان خونه اینا زندگی کنن. ولی خب همسرشون با این که رابطه شون بامادرشوهرشون خوبه و احترامشون رو نگه می دارن، راضی به این کار نیستن. این موضوع باعث اختلاف شده و حتی آقا به طلاق هم فکر می کنن.راه حل چیه؟؟
پاسخ #مشاور_امین مشاور کانال تربیتی همسران خوب سرکار خانم #بدیع_زادگان
♦️بسم الله الرحمن الرحیم♦️
با سلام خدمت شما
به طور کلی ایجاد تعادل بین خانواده پدری و همسر بعد از ازدواج از مسائل چالش بر انگیزی است که تدبیر خاصی را می طلبد.
در پاسخ به سوال مطرح شده باید دید با توجه به دستورات شرعی و عرفی وظیفه این آقا در حال حاضر چیست؟
✅اولین نکته این است که ما بعد از ازدواج مسئولیت سنگینی در ایجاد آرامش خانواده داریم و صرفا نبایستی به برآورده کردن خواسته های خود بپردازيم.
پس اینکه صرفا به خاطر وابستگی به مادر حاضر به حتی طلاق و کنار گذاشتن زندگی فعلی خود باشیم راه حل غلطی به نظر می رسد.
✅به طور کلی زندگی در یک مکان و یا حتی همسایگی با خانواده همسر تبعات و سختی های زیادی دارد که بسياري از زوجین قادر به مدیریت آن نیستند وبنابراین پیشنهاد می کنیم حتی الامکان حتی در صورت رضایت خانم هم به نحو دیگری به مادر خود خدمت رسانی بفرمایند.
✅آقای محترم سعی کنند با محبت همسر خود را در راه خدمت و محبت به مادر خود همراه کنند. قطعا با اعمال زور و تهدید نه تنها ارامش همسر بلکه ارامش خود ایشان به خطر می افتد.
✅برداشت بنده این است که به احتمال زیاد مسائل دیگری در زندگی این وجود داشته باشد که با بروز این مساله به طلاق به عنوان راه حل فکر می کنند. پس قویا توصیه می کنم برای حل بهتر مشکل با مشاوران امین کانال ارتباط بگیرند.
موفق باشید 💐
♦️کانال تربیتی همسران خوب♦️
@hamsaranekhoob
#اعتیاد_به_گوشی
#بلوغ_زودرس
#رسانه
#بلوغ
سلام علیکم، برادری ۱۱ساله دارم کلاس پنجم،از زمانیکه مدارس غیرحضوری شد براش گوشی تهیه کردیم تا بتونه به درس هاش برسه. الان به طوری به گوشی معتاد شده که ۲۴ساعته گوشی دستشه وبازی میکنه و۵یا۶بازی توی گوشیش نصب کرده.من یه روزی به طوراتفاقی گوشیشو چک کردم توی قسمت تاریخچه گوگل، یه مطالب ۱۸+ دیدم که سرچ شده متاسفانه هروقت دوستاش پیام میدن پاکشون میکنه. حدود ۳یا۴ماه پیش برادرم رشد خیلی چشمگیری داشتن که همه واقعا تعجب کردن، از نظر جسمی خیلی رشد کرد صورتش پراز جوش شد که هنوزم هست وماهمه فکر کردیم آبله مرغان گرفته وصداش هم تغییر کرده الان نمیدونم چیکار کنم اگه به پدرم بگم دیدش نسبت بهش تغییر میکنه وبه مادرمم اصلا نمیتونم بگم. راهی هست که بشه کنترلش کرد وکلا یادش بره؟
🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جنابآقای #مجدی
🌷بسماللهالرحمنالرحیم🌷
سلام و ادب خدمت شما بزرگوار
🔰دقتداشته باشید که ،امروزه یکی از عوامل مهم و مؤثر در تربیت فرزندان، استفاده از رسانه؛گوشی،اینترنت و... است.
🔻پرخاشگری،لجبازی،ترس،شکستهشدن حریم بین اعضای خانواده،انزوا طلبی،بلوغ زودرس و...تنها بخشی از أثرات منفی استفاده نادرست فرزندان از رسانه است.
✔️البته آشنا نبودن با رسانهها درست نیست و از آنطرف گشت و گذارِ بیبرنامه در فضای این ابزار هم درست نیست.
⬅️در اصل باید در این زمینه فرزندانمان را با نظارت سالم و درست، مدیریت کنیم. و البته از تجسس،پرهیز کنیم، چرا که تجسس،باعثِ بیاعتمادی،اضطراب، پنهانکاری و... میشود.
✓ولی نظارتِ درست باعثِ اعتماد، اطمینان و...
✔️بنابراین هم شما و هم والدین،باید حواستان باشد طوری نظارت کنید که ایشان (برادر،خواهر،فرزند)، شما را همراه خود ببیند نه مقابل خود ، و نه اینکه مچگیری کنید.
✅راهکارها :
✔️برای پیشگیری و درمان اعتیاد به گوشی و... راهکار وجود دارد که والدین و بچهها باید با هم انجام دهند و گاهی مشکل این است که بعضی پدرها و مادرها با هم هماهنگ نیستند.
⬅️اشتراکی بودن ؛ یعنی موبایل و تبلت باید اشتراکی باشد. گوشی والدین دست بچهها باشد، استفاده کنند و پس دهند؛ یا مثلاً گوشی و تبلت، اشتراکی بین بچهها وجود داشته باشد.
🔺حس مالکیت روی گوشی و تبلت خطرناک است! چرا که حس مالکیت، خصوصی سازی میآورد. سواد رسانهای میگوید گوشی و تبلت حریم خصوصی نیست! سیم کارت شخصی است. یعنی گوشی والدین، دست دختر است، اما دختر اجازه ندارد با «سیمکارت» پدر در جایی عضو شود و یا به کسی زنگ بزند.
⬅️اعتمادسازی ؛ به این معنا که آن را که حساب پاک است، از محاسبه چه باک است؟ یعنی گوشی بچهها رمز عبور ندارد،در اتاق خواب برده نمیشود، خارج از اتاق راحت و رها در شارژ است.
⬅️نوع استفاده هم باید صحیح باشد؛
با توجه به اینکه ایشان قبلاً اگر خطایی انجام داده، الآن نباید آن خطا را مانند چماقی کنیم و گوشزد کنیم و یادآوری کنیم، ولی با توجه به آن خطا به او بگویید:باید استفادهی صحیح بکند، خودش متوجه میشود.
⬅️والدین،تلفن همراه خودشان را به سمت کدگذاری و فایلهای کد دار و مخفی نبرند.
👈 یعنی ما باید بگذاریم اینها در اختیار باشد و اگر بچههایمان هم خواستند گوشی ما را ببیند ، هیچ دلشوره و نگرانی از اینکه "او میخواهد گوشی من را ببیند" وجود نداشته باشد.
🔸این کار خودش یک الگو میشود؛ یعنی پدر و مادر وقتی روی گوشی کد نگذارند از بچه هم میخواهیم که اینگونه باشد و زمینهی -استفاده صحیح- میشود.
📲 گاهی پدر صلاح میداند در عین صمیمیت با فرزند، به گوشی او نگاهی بکند، خیلی راحت بتواند این کار را بکند.
🔹یعنی وقتی والدین اراده کردند گوشی همراه فرزندشان(دختریاپسر) را ببینند، آنها دو دستی تقدیم کنند و بگویند: "خیالتان راحت! ببینید من از این گوشی استفاده میکنم"
☑️نکته:
✔️اگر رابطه والدین با فرزند ،رابطهی عاطفی، دوستانه،صمیمی و جذاب نباشد، و او نتواند کنار شما و در فضای حقیقی خانه ، احساس آرامش داشته باشد و احساسات و نیازهای او (عاطفی و...) به درستی پاسخ داده نشود، به سمت ارتباط با دوستان و فضای بیرون از خانه یا فضای مجازی رو میآورد، که اگر مدیریت و کنترل نشود، تربیتش هم با همان محیط بیرون و فضای مجازی خواهد بود و قطعا آسیب خواهد دید.
⬇️👇ادامه راهکارها👇⬇️
⬅️کانون خانواده را پر از محبت و عشق و صفا و صمیمیت کنید و از تنش و ناآرامی پرهیز کنید .
⬅️با منطق و استدلال با او نسبتبه آسیبهای فضای مجازی صحبت کنید و از جایگزینهای مناسب در فضای حقیقی(ارتباط با دوستانِ خوب و مسئولیت دادن به او ، شریک کردن او در کارهای خانه و بیرون خانه)و قوانین درست در این زمینه استفاده کنید.
⬅️توافق والدین برای داشتن قانونهای مشترک
⬅️زمان استفاده از تلفن همراه باید محدود و درحد نیاز و ضرورت باشد، یعنی نباید همیشه در دسترس او باشد! هرجا که هست دائم در دست او نباشد؛ در جمع خانواده، مهمانی و..!
⬅️پرهیز سرزنش،تحقیر و توبیخ توسط والدین و افزایش اقتدار والدین درعین افزایش توجه عاطفی به جای کنترلگری.( ترس از توبیخ و تحقیر باعث پنهانکاری میشود.)
⬅️استفاده از واسطههای مؤثر برای گفتگو با نوجوان(مثلا فردی که نوجوان شما او را قبول دارد،از او بخواهید غیرمستقیم با او صحبت کند)
⬅️توجه به علاقههای نوجوان برای جهت دادن به انرژی و زمان او
⬅️کمک به نوجوان برای یافتن اهداف مهم و واقعی در زندگی و حرکت به سمت آن
⬅️تشکیل گروه دوستی سالم، هدفمند و دارای برنامه برای مدیریت محیطی نوجوان
⬅️نقاط مثبت او را بیابید و آنها را در برابر او و جمع بازگو کنید.
🔰اما در رابطه با #بلوغ ؛
🔹دوره #بلوغ یک دوره چند ساله است.
🔹دورهایست که کمکم خصوصیاتی در #نوجوان شکل میگیرد.
برای پسران صدایشان دورگه میشود، ریش در میآورند، به جنس مخالف حساس میشوند.
🔶تربیت یعنی زمین خوردن و بلند شدن، دقیقا مثل دوچرخهسواری است. در دوره بلوغ احتمال اینکه نوجوان خطا برود وجود دارد، اگر چنین نگاهی نداشته باشیم #خانواده و نوجوان دچار استرس میشوند و فشار مضاعفی بر نوجوان وارد میشود و او را از خانواده فراری میدهد. رمز اصلی در دوران بلوغ، مداراست. باید نوجوان را نسبت به مسائل جسمی که برای او رخ میدهد آگاه و با او مدارا کرد.
⬅️مثلا اگر درگیر جوشهای صورتش است به جای تمسخر، با او همراهی کنیم و راه حلهایی را به او ارائه دهیم. یا پسران درگیر مسئله احتلام هستند. ممکن است پدری در ۱۵ سالگی بالغ شده باشد اما پسرش در ۱۳ سالگی. نباید این موضوع را در او انکار کنیم و به جزئیات رفتارهای او مانند زمان حمام رفتنهایش حساس باشیم. یعنی باید با ویژگیهای جدید جسمی او همراهی و مدارا داشته باشیم.
✅البته مسائل مربوط به بلوغ(علائم بلوغ و احکام و...) را باید به فرزند توضیح داد.
✔️در خصوص دخترها، مادر باید به آنها توضیح بدهد.
✔️در خصوص پسر باید بعضی مسائل را پدر بگوید ولی مسائل خاص پسر را یک فرد مطمئن که قابل دسترس هم است به پسر بگوید. این امر باید با وساطت پدر انجام بگیرد.
✓مثلا پدر به پسر بگوید: پسرم آقای فلانی میخواهد یک سری مسائل را به تو توضیح بدهد. که این سبب میشود بچه بداند که والدین او از این مسائل آگاه اند.
⬅️پیشنهاد میکنم مجموعه صوتی (تربیت صحیح نوجوان)استادپوراحمد را از کانال تهیه و گوش بفرمایید.
🌷انشاءالله موفق باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#حجاب
#چادر
سلام من خانمی۳۲ساله هستم وهمسرم۳۸ساله.نزدیک ده ساله ازدواج کردیم ایشون از روز اول منو چادری دیده بودن حتی جلوی مهمون.ما با خواهرشوهرم وهمسرشون راهی مسافرت شدیم ومن چون دختر۳ساله دارم وهمسرم هم گفته بود که تو غذاپختن وظرف شستن به خواهرشون کمک کنم با چادر سختم بود خواهرشون گفتن خوب چادر رو بزار کنار.از اون روز هر جا که میخایم بریم همسرم میگه خوب چادرت رو بزار کنار.منم اصلا دوست ندارم چادر رو بزارم کنار .چه کنم به حرفش گوش کنم؟لطفا کمکم کنید
🌷پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، جنابآقای #مجدی
🌷بسماللهالرحمنالرحیم🌷
سلام و ادب خدمت شما خواهر بزرگوار
🔰دقت داشته باشید که اگر ملاک و شاخص را در بندگی و زندگی خدای متعال قرار دادهاید، که قطعاً هم باید همینطور باشد ، پس بر اساس همین شاخص حرکت کنید و ببینید رضایت خدایمتعال در چه چیزی هست.
✔️مثلاً در رابطه با حجاب ، آیا شما به خاطر راضی نگهداشتن دیگران،حاضرید بیحجاب باشید یانه؟!
✓چون شاخص خداست و رضایت او ،بنابراین شما دست از حجاب و چادر برنمیدارید.و قطعاً خدایمتعال هم کمکتان خواهد کرد.
✅ چند نکته :
⬅️اولویت و هدف شما اول باید رضایت خدایمتعال باشد.
⬅️حفظ اقتدار و احترام همسر، اطاعت از همسر و جلب رضایت ایشان البته تا جایی که گناه نباشد.
⬅️خط قرمز ما چه در ارتباط با همسر و چه در ارتباط با فرزند، حفظ رابطه محترمانه و محبت آمیز است.
✓بهترین ابزار شما برای حفظ این رابطه ، گفتگو میباشد،بنابراین در مهارت کلامی ، خود را تقویت کنید.
✓هر چه این ارتباط( در رفتار و گفتار) بر پایه دو اصل احترام و محبت را خوب پیش ببرید، اثر پذیری و حرفشنوی همسر از شما در امور عبادی بیشتر و در مقابل ، اثرپذیری ایشان،از رفتارها و توصیههای نادرست دیگران کمتر خواهد شد.
⬅️انجام وظایف همسرانه و مادرانه خود به درستی.
⬅️آراستگی،شادابی و جذابیت برای همسر در منزل.(پوشیدن بهترین لباس،تنوع،خلاقیت)
⬅️ایجاد فضای آرام ، شاد و جذاب در منزل.
⬅️صبوری و مدارا در برابر مشکلات و سختیها
⬅️رفت و آمد با خانوادههای مذهبی،معتقد، متعهد،محجبه و البته پرانرژی و شاد.
⬅️اشاره به مطالبی که غیرت مردانه را برمیانگیزد. مثلاً: بیان این نکته که زیباییهای من فقط از آن توست و نمیخواهم غیر از تو مردی زیباییهای مرا ببیند.
⬅️بیان اهمیت و فواید حجاب،و آسیبهای بیحجابی، تهیه و تشویق به مطالعه کتب و گوش دادن صوتهای در این زمینه.( هر دو با هم مطالعه کنید یا سخنرانیهای در این زمینه رو گوش کنید.)
⬅️تقویت فضای معنوی داخل خانه
اهمیت به نماز، انس با قرآن،توسل به اهلبیت (علیهمالسلام)،رفتن به مسجد و مراسمات مذهبی، دعوت دوستان و برگزاری مراسم مذهبی در منزل و...
✓این فضای معنوی، اثرِ خودش را در تقویت ایمان و ارادهی ما خواهد گذاشت.
🌷انشاءالله موفق باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#صداقت_در_خواستگاری
سلام. ۳۳ ساله ام.اگر ازدواج ناموفق( در حد عقد بستگی) داشته باشه خانم. تو کدوم مرحله از خواستگاری باید به طرف مقابل گفته بشه؟ (فقط هم میخام خودش بدونه نه خانواده اش)
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #بیات👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
سلام و عرض ادب خدمت شما خواهر محترم
🍀یکی از اصول مهم در ازدواج بحث صداقت هست. اینکه طرفین هر آنچه که به زندگی مشترکشان مربوط میشود را صادقانه مطرح کنند. تا شناخت خوبی از یکدیگر پیدا کنند و تصمیم نهایی را بگیرند.
اما توصیه میشود برخی مسائل مثل سابقه ازدواج و یا بیماری در همان جلسه اول مطرح نشود. چرا که ممکن است به دلیل عدم شناخت کافی از یکدیگر ذهنیتی ایجاد شود و روی تصمیم گیری اثر بگذارد.
پس بهتر است خواستگار محترم قدری با روحیات شما و شخصیت شما آشنا شود و از جلسه دوم به بعد میتوانید مطرح کنید.
🍀در مورد مطلب دوم اگر عقدبستگی شما به نحوی بوده که علنی و همه اطرافیانِ شما از آن خبر داشته اند اصرار بر ندانستن خانواده همسر به نظر منطقی نیست. به هر حال یک روز ممکن است از طرف اطرافیان شما این قضیه مطرح شود.
پس صادقانه این مطلب را از همان جلسات دوم به بعد با خواستگار محترم مطرح کنید و با در نظر گرفتن و سنجیدن همه ی جوانب در این رابطه تصمیم بگیرید. آنچه مهم است پذیرش طرف مقابل و توافقی است که بین شما صورت میگیرد.
🦋پیشنهاد میکنم مجموعه صوتی "انتخاب صحیح همسر" را از کانال تهیه و گوش کنید. در روند خواستگاری کمک زیادی به شما خواهد کرد. و با پروسه صحیح خواستگاری آشنا میشوید.
موفق و مؤید باشید. 🌺
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#انتخاب_همسر
باعرض سلام و وقت بخیر خدمت استاد گرامی وعزیز
طاعات و عبادات قبول باشه ان شاءالله🤲
بنده ۲۰ساله وشاغل هستم روی حجاب وچادر خیلی حساسم
وهمچنین فعال در گروه های شهدایی وفرهنگی و کار در موسسه خیریه و..... هستم
طی یک سال گذشته خواستگارهای زیادی داشتم اما به دلیل کم وزیاد بودن تفاوت سنی ویا مشکل بنده از خانواده و خود طرف قبول نکردم
(دو مورد که به تازگی آمد و جواب منفی دادم
یکی خیلی حساس بود و حدود بیست روز حیرون کرد که همیشه اسم از مشاوره برای خودش میبرد(مشاوره بعد شخصیتی و...)و خانوادشم به حجاب خیلی اهمیت نمیدادن و دیگری خانواده سه گروهه بودن وپسره و خواهرش یکی از بچهای زن اول رو قبول نداشتن و هیچ صحبتی از آنها نکردن که ما تو تحقیق فهمیدیم واین برای ما یک پنهان کاری بود که بعد خواهرش ناراحت شد گف شما قضاوت کردید )😞
ملاکم برای طرف مقابل اخلاق وایمان وخانواده و کار هسته.
از شما استاد بزرگوار می خواهم که بنده را راهنمایی کنید مسائل قبل از ازدواج و همچنین دانستن چه سوال هایی در هنگام صحبت کردن از طرف مقابل را بدونم.
سپاس فراوان از شما ان شاءالله عاقبت بخیر بشید🙏🏻🌹
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #بیات👇
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
عرض سلام و احترام خدمت شما خواهر گرامی
🍀در بحث انتخاب همسر شناخت پروسه صحیح خواستگاری بسیار مهم است. تا بتوانید بر اساس معیارهای صحیح انتخاب کنید. اینکه بدانید چه سوالاتی بپرسید و جهت راستی آزماییِ آنچه گفته شده چگونه تحقیق کنید.
مسائلی که مطرح کردید ابهام دارد. و نیازمند بررسی است تا کیفیت جواب شما سنجیده شود.
🦋پیشنهاد میکنم مجموعه انتخاب صحیح همسر را از کانال تهیه و گوش کنید. شما را با سوالات خواستگاری و آنچه که اولویت دارد آشنا میکند.
✨همچنین مطالعه کتاب های نیمه دیگرم از استاد عباسی ولدی و مطلع مهر (راهکارهای صحیح انتخاب همسر) از استاد بانکی پور بسیار مفید است.
👌جهت بررسی بهتر نیز میتوانید با مشاوری امین ارتباط بگیرید.
موفق و مؤید باشید. 🌺
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#همبازی
پسر هفت و نیم دارم.و ی پسر دوسال ونیمه.پسر بزرگم با دخترعموش ک یکسال ازش بزرگتره همبازی هست.دخترعموش الان براش جشن تکلیف هم گرفتن اما حجابش رو رعایت نمیکنه و نماز هم نمیخونه.و این روی پسرم هم تاثیر گذاشته چون دختر حرف گوش کنی نیست و پسرم قبلن حرفم رو گوش میداد ولی الان نه.نمیتونم رفت و آمدش رو هم قطع کنم چون بین خانواده ها اختلاف پیش میاد.نمیدونم چکار کنم ک تاثیر رفتارهاش روی فرزندم کمتر شه یا ارتباطش کمتر باشه و رفتارهای منفیش رو دریافت نکنه.
🌷#پاسخ_مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب جناب آقای#سلیمانی_نسب
🌺 بسم الله الرحمن الرحیم🌺
🌺 سلام علیکم🌺
👈اولاً : بعلت اختلاف جنسیتی هر چه ارتباطشان با هم کمتر باشد بهتر است.
👈ثانیاً:اما خود شما سعی کنید بواسطه بازی،هدیه و محبت ،آن دختر بچه را به سمت خود جذب کرده و از نظر حجاب و ...روی او تأثیر گذار باشید
موفق باشید
#ارتباط_باکودک
سلام خسته نباشید.پسر ۴سال و نیم دارم که خیلی وقتا اصلا صبر نداره، وقتی میخواد یه کاری براش انجام بدم میگم صبر کن اصلا گوش نمیده و میخواد که خیلی سریع به خواستش برسه. آیا این طبیعیه تو این سن و اگر نه چاره ی کار چیه؟ و یه مورد دیگه اینکه تو طول روز شاید ۲۰ باری از پنجره و تراس آسمون و ابر و خورشید و ماه رو نگاه میکنه و مدام تو فکرش هست که الان آسمون ابریه یانه، سفیده یا آبی، خورشید کجاست، شبا همش دنبال ماه میگرده و وقتایی که ماه نیست گریه میکنه. یه مدت درمورد خدا هم خیلی سوال می پرسید که خدا زنه یا مرد، چشم داره...؟ خیلی ممنون میشم کمکم کنید که چیکار کنم مدام فکره این چیزا نباشه و از سرش بیفته؟
🌷#پاسخ_مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب جناب آقای #سلیمانی_نسب
🌻جواب سوال اول:طبق فرموده پیامبر مهربانی ها ، بچه ها هفت سال اول پادشاه هستند؛ویکی از ویژگی های بچه ها در این سن کم تحمل بودن و صبر نداشتن است.یک بچه ای در سن فرزند شما نهایت صبری که بتواند داشته باشد و بخواهد منتظر چیزی بماند سه الی چهار دقیقه است ؛ مگر اینکه حواس او به چیز دیگری پرت شود و به آن مشغول شود و گذر زمان را متوجه نشود.
🌻جواب سوال دوم: بچه ها در این سن بسیار اهل تخیل هستند و سوالات عجیب و غریبی می پرسند. خوب به سوالات و حرف های او گوش دهید تا بتوانید به خوبی جوابگوی او باشید.
البته ممکن است این حجم از توجه به آسمان و احوالات آن بخاطر فیلم یا داستان ویا چیز دیگری باشد که در هر صورت به زودی و با عکس العمل مناسب و به جای شما تمام می شود.
موفق باشید
#ارتباط_باهمسر
سلام من همسری دارم که تک پسر خانواده ست طبقه پایین پدرشون با اونا باهم زندگی میکنیم من احساس میکنم وقتی خرجی مارو اونا میدان همسر من مسئولیت پذیری را درک نمیکنه که چه وظایفی داره ومن از این موضوع خیلی ناراحت میشم چون درآمد کمی هم دارن همش اونو بهانه میکنن چه کار کنم که از اونجا در آیم و مستقل بشیم ،و دو ساله همسرم سیگار میکشه ومن تازه متوجه شدم و خانواده ها اطلاعی ندارن و خودشم دوست نداره ولی بعضی وقتااعصابش خورد میشه میکشه بچه دار شدن در این شرایط خوب است
🌷#پاسخ_مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب جناب آقای#سلیمانی_نسب
🌺بسم الله الرحمن الرحیم 🌺
🌺 سلام علیکم🌺
💫هر چه زودتر از خانه پدر همسرتان منتقل شوید بهتر است اما قبل از هر کاری باید ارتباط شما با همسرتان یک ارتباط تنگاتنگ و دوستانه باشد بطوری که بتواند روی شما نه تنها بعنوان همسر بلکه یک رفیق و همراه حساب باز کند؛فقط در این صورت است که می توانید آرام آرام و با ظرافت پیشنهاد انتقال به مکان دیگری را بدهید.
💫هر چه سیگار کشیدن ایشان مخفی تر بماند ، ترک کردن راحت تر است تا اینکه همه متوجه شوند.
💫سعی کنید در مواقع عصبانی شدن ها شما مرهم و آرام بخش او باشید.
💫در باره بچه دار شدن اگر از نظر عاطفی می توانید فرزندتان را پشتیبانی کنید مانعی ندارد.
#ارتباط_بچه_هاباجنس_مخالف
سلام . فرزند پسرم 9 ساله . متاسفانه از کوچکی با دخترخاله ی 8 ساله اش هم بازی بوده و جایی باهم باشن فقط با ایشون بازی میکنه . احساسمه علاقه عاطفی هم داره به دختره . فرهنگ آنها آزاد گشتن و لباس تنگ و ماهواره ببین ولی ما نیستیم . ضمنا مریضی ژنیتیکی در همسرم و برادراش است که اصلا نباید بچه هایمان با هم ازدواج کنند . راه هایی را برای مراقبت رفتاری و اخلاقی انجام میدیم ولی نگرانیم
🌷#پاسخ_مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب جناب آقای_سلیمانی_نسب
🌺بسم الله الرحمن الرحیم🌺
🌺 سلام علیکم🌺
فرزند شما در این سن ، علقه و وابستگی عاطفی عمیقی که بخواهد به ازدواج منتهی شود پیدا نمی کند لذا از این نظر جای هیچ گونه نگرانی و دلواپسی نیست؛ اما اینکه خواهر شما از نظر فرهنگی با شما متفاوتند و اهل ماهواره هستند ، می طلبد که در ارتباطات خود و فرزندتان با آنها تا حدودی دقت و ظرافت به خرج دهید تا خدای ناکرده فرهنگ غلط و فاسد غرب بر شما و فرزندتان تاثیر سوء و منفی نگذارد.
برای این مهم سعی کنید با محبت و مهربانی و خلق و خوی زیبا خواهر خود را به سمت خود جذب کنید و آرام آرام او و خانواده اش را از منجلاب ماهواره نجات بخشید تا هم آنها و هم شما در این سیلاب دچار نشوید.
موفق باشید.
هدایت شده از 🌸 همسران خوب 🌸🇵🇸
💓 #اطلاعیه
🇮🇷 ضمن گرامی داشت فرارسیدن روز جهانی قدس، به اطلاع پدر و مادرهای گرامی میرساند:
🇮🇷 ان شاءالله شما میتوانید جمعه (٩ اردیبهشت) ساعت 10 تا 12 عکس فرزندان تان را در راهپیمایی روز قدس در کانال زیر منتشر نمایید.
👇👇
https://eitaa.com/joinchat/397541377C08a40be0ed
🇮🇷 ابتدا وارد لینک بالا👆شده و سپس در زمان مقرر، عکس های راهپیمایی فرزندانتان را به آی دی مربوطه ارسال نمایید😊
❤️ #روز_قدس #فلسطین #راهپیمایی
🌸🍃 کانال تربیتی همسران خوب
http://eitaa.com/joinchat/3451518976C471922bdf6
🇮🇷 🇮🇷 🇮🇷 نشر حداکثری 🇮🇷 🇮🇷 🇮🇷
❤️ فرزندان انقلابی عزیزمون میتونن برای راهپیمایی #روز_قدس فردا نقاشی، کاریکاتور، عکس نوشته، کاردستی آدمک و... تهیه کنند و تصویر آن را حداکثر تا ساعت 23.00 امشب به ما بفرستند تا در کانال منتشر بشه.
🇮🇷 از همین حالا شروع کنید😊
😃 ان شاءالله فردا هم عکس حضورتون در راهپیمایی رو برامون بفرستید (از ساعت 10 تا 12 روز جمعه)
👇👇
https://eitaa.com/joinchat/397541377C08a40be0ed
🇮🇷 #روز_قدس #فلسطین #راهپیمایی
عکس نقاشی ها و... تون رو به آی دی زیر ارسال کنید تا ان شاءالله منتشر بشه😊👇
@Manamgedayefatemeh7
🌷 میتونید پایین عکستون نام و نام خانوادگی و شهرتون رو هم قید کنید.
😘😘 پیشاپیش #روز_جهانی_قدس گرامی باد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ریحانه خانم روددهقان کلیپ زیبایی طراحی کردن
وعده ی ما فردا
راهپیمایی روز قدس