🔸امام خمینی از سرآمدان تاریخ ما🔸
🌱 کجاست فارابی که ببیند چگونه باطن انقلابی «السیاسة المدنية» در قامت «السیاسة الثوریة» او آشکار شد.
🌱 کجاست شیخ الرئیس ابن سینا که ببیند با قیام و رهبری او از «الاشارات و التنبیهات» به «الابداعات و التحقیقات» رسیده ایم.
🌱 کجاست خواجه طوسی، که ببیند با هدایت و زعامت او از «اساس الاقتباس» به «اساس المقاومة» گام نهاده ایم.
🌱 کجاست ملاصدرا که، تحول آفرینی انقلاب کبیر او و باز شدن دوباره «مفاتیح الغیب» بر روی انسان ایرانی، امت اسلامی و جهان بشری را ببیند و «الشواهد الربوبیه فی مناهج السلوکیه»را با تبیین «الشواهد الربوبیه فی مناهج الثوریة» تکمیل کند.
🌱 کجاست ابن عربی تا درخشش «نگین دانایی انقلابی در نماد آگاهی بخش خمینیه» را شهود کند و «فصوص الحکمة» را با «فص الحکومة و الولایة» استدراک و "فصّ حكمة ثوريّة في كلمة خمينية" را برای ما تأویل و روایت کند.
🔸علی اصغر اسلامی تنها
@hamshenasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📢 ۱۴۰۲٫۳٫۱۴؛ حرم امام خمینی(ره)
📹 رهبر معظم انقلاب: امام بزرگوار ما ابعاد شخصیتش از ابن سینا و شیخ طوسی وسیع تر و متنوعتر است
@hamshenasi
هدایت شده از پایگاه تحلیلی صراط
✅ امام خمینی از سرآمدان تاریخ ما
✍️حجت الاسلام اسلامی تنها
🔸 کجاست #فارابی که ببیند چگونه باطن انقلابی «السیاسة المدنية» در قامت «السیاسة الثوریة» او آشکار شد.
🔸 کجاست #شیخ_الرئیس ابن سینا که ببیند با قیام و رهبری او از «الاشارات و التنبیهات» به «الابداعات و التحقیقات» رسیده ایم.
🔹کجاست #خواجه_طوسی، که ببیند با هدایت و زعامت او از «اساس الاقتباس» به «اساس المقاومة» گام نهاده ایم.
🔹 کجاست #ملاصدرا که، تحول آفرینی انقلاب کبیر او و باز شدن دوباره «مفاتیح الغیب» بر روی انسان ایرانی، امت اسلامی و جهان بشری را ببیند و «الشواهد الربوبیه فی مناهج السلوکیه»را با تبیین «الشواهد الربوبیه فی مناهج الثوریة» تکمیل کند.
🔸کجاست #ابن_عربی تا درخشش «نگین دانایی انقلابی در نماد آگاهی بخش خمینیه» را شهود کند و «فصوص الحکمة» را با «فص الحکومة و الولایة» استدراک و "فصّ حكمة ثوريّة في كلمة خمينية" را برای ما تأویل و روایت کند.
🔻#صراط را دنبال کنید.
┈┄┅═✾ serat ✾═┅┄┈
سه شنبه؛
چه سنگین! چه سرسخت، فرسخ به فرسخ!
سه شنبه؛
خدا کوه را آفرید!*
#قیصر_امین_پور
#فتاح
*خداوند کوه ها را روز سه شنبه آفرید. از این رو کسان سه شنبه را روزی سنگین می دانند.(تاریخ طبری)
@hamshenasi
تنهایی اروپایی
یک گزارش قابل تامل برای آینده نزدیک ایران
یورونیوز
طرح جدید اتحادیه اروپا در زمینه مقابله با تنهایی قرار است بر روند رو به افزایش فقدان «کنشهای متقابل معنادار اجتماعی» افراد نظارت کند.
بنا به گزارش جدیدی که به سفارش کمیسیون اروپا تهیه شده است دستکم یک نفر از هر ۱۰ فرد ساکن در کشورهای عضو اتحادیه اروپا اغلب اوقات خود را در تنهایی سپری میکند.
برای تهیه این گزارش پژوهشی درباره تنهایی با مشارکت ۲۵ هزار نفر صورت گرفت. حدود ۱۳ درصد از ساکنان کشورهای عضو اتحادیه اروپا گفتهاند که خود را اغلب اوقات یا همیشه تنها حس میکنند.
هدف از طرح اتحادیه اروپا و تهیه این گزارش دستیابی به تصویری کلی از «همهگیری تنهایی» در پی قرنطینههای متعدد در جریان شیوع ویروس کرونا بود.
در گزارش کمیسیون اروپا آمده است که حس تنهایی در ایرلند بیشتر از کشورهای اروپایی دیگر رواج دارد. بر همین اساس حدود ۲۰ درصد از ساکنان ایرلند گفتهاند که حس تنهایی میکنند.
در مقابل کمترین میزان حس تنهایی در کشورهای هلند، جمهوری چک، کرواسی و اتریش به ثبت رسیده است. در این کشورها کمتر از ۱۰ درصد پاسخگویان از حس تنهایی خود سخن گفتهاند.
در این گزارش همچنین آمده است افرادی که اغلب اوقات یا همیشه احساس تنهایی میکنند ۲۰ درصد بیشتر از دیگران احتمال دارد تا به علائم افسردگی دچار شوند.
در بخشی از گزارش آمده است: «تنهایی تنها یک موضوع خصوصی و شخصی نیست. تنهایی ممکن است انسجام اجتماعی را مختل کند و باید به عنوان یک معضل اجتماعی در نظر گرفته شود و با آن به همین عنوان برخورد شود.»
راههای جلوگیری از تنهایی چیست؟
در گزارش کمیسیون اروپا آمده است که عوامل فرهنگی علاوه بر رویدادهایی که در زندگی شخصی افراد رخ میدهد نقش مهمی در تنهایی دارند.
در بخشی از این گزارش آمده است: «شرایط مطلوب اقتصادی و کمیت و کیفیت کنشهای متقابل اجتماعی در پیشگیری از تنهایی نقشی کلیدی دارند.»
از سوی دیگر افزایش استفاده از شبکههای اجتماعی با افزایش احساس تنهایی در ارتباط است. ارتباطهای مجازی «نزدیکی و کیفیت» کنشهای متقابل اجتماعی در دنیای واقعی را ندارند.
در بخش دیگری از کمیسیون اروپا تاکید شده که پیامدهای تنهایی براساس سن افراد متفاوت است و احساس تنهایی در سنهای بالاتر را نباید نادیده گرفت.
احساس تنهایی در میان افراد جوان اروپایی بیشتر از افراد سالمند است.
با این حال شماری از پژوهشها در سطح بینالمللی طی سالهای اخیر نشان داده بود که برخی کشورهای اروپایی مانند ایتالیا دارای بیشترین نرخ حس تنهایی در دوران پیری هستند.
یکی از چالشهای پیشرو برای مقابله با معضل تنهایی میتواند فشار اجتماعی و عدم آگاهی باشد. در گزارش کمیسیون اروپا آمده است که ۵۷ درصد پاسخدهندگان از وجود روشها و سیاستهای مقابله با تنهایی آگاهی نداشتند.
🇮🇷 «شهرهای مختلف ایران اگر آدم بودند، این شکلی می شدند.» 🇮🇷
⚡علی میری، تصویرگر و نقاش مشهدی را با نقاشیهای دیجیتالش مشهور است، مبتنی بر تجربه ادراکی و زیسته خود، شهرهای ایران را به شکل آدم بازنمایی کرده است.
⚡این هنرمند در مورد اینکه از تصویری آقایان استفاده کرده در صفحه مجازی خود نوشت: دلیل اول اینکه که من تسلطم روی چهره مردها بیشتر هست و میتوانم حسی که میخواهم را نشون دهم. این تسلطم در چهره خانمها خیلی کمتر میباشد و البته در بانک دیتای تصویری ذهنم، تعداد مردها خیلی خیلی بیشتر از زنهاست و دوم اینکه وقتی چهره مرد کار میکنم، میتوانم هر مفهومی که لازم میباشد در چهرهاش نشان بدهم و نگران چیزی به نام زیبایی نیستم. مثلا میتوانم یه چهره تکیده و خسته نقاشی کنم و بگویم این فلان شهر کویری است ولی در چهره خانمها، مخاطب به صورت ناخودآگاه توقع زیبایی هم دارد. مخصوصا که احتمالا هر کسی دوست دارد شهر خودش زیباترین باشد!
#همشناسی_ایرانیان
#بازنمایی_ایرانیان
@hamshenasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑🎥 صحنهای نادر از افرادی که برای اولین بار دوربین فلیمبرداری را در سال 1901 در منچستر انگلیس مشاهده میکنند
به پوشش کامل زنها توجه کنید
از ظاهر این دو جوان پیداست که زائران مسافری هستند از کشور عراق. نزدیک به یقین؛ حضرت آیتالله العظمی سبحانی را هم نمیشناسند؛ ولی آنچه که آنها را از زمین جهانده و دست ادب را بر روی سینهشان نشانده؛ ادب آنها نسبت به یک عالم دینی است.
رحمت خدا بر پدر و مادر این دو جوان.
۲۱ اردیبهشت
✍متین
➖➖➖➖
🌐 Hamshenasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹
یا رب
این شاخه گل از شش جهتش دار نگاه
این دعا کردم و از شش جهت آمین آمد
🤲
@hamshenasi
🏴 «جوادالشهید»؛ اثر حسن روح الامین
🌷امام جواد علیه السلام میفرمایند:
مَن شَهِدَ اَمراً فَکَرِهَهُ کانَ کَمَن غابَ عَنهُ، وَ مَن غابَ عَن أمرٍ فَرَضِیَهُ کانَ کَمَن شَهِدَهُ(تحف العقول، ص۴۵۶)
«هر کس شاهد کاری خوب یا بد باشد و از آن اکراه داشته باشد، مانند کسی است که از آن کار غایب است(خوبی یا بدی آن کار به او نمیرسد) و هر کس از کاری خوب یا بد غایب باشد، اما به آن راضی باشد، مانند کسی است که نزد آن کار حاضر بوده است.(خوبی یا بدی آن کار به او میرسد)»
🕯صلوات خاصّه جواد الائمّه:
اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدِ بْنِ عَلِيِّ بْنِ مُوسَى عَلَمِ التُّقَى وَ نُورِ الْهُدَى وَ مَعْدِنِ الْوَفَاءِ وَ فَرْعِ الْأَزْكِيَاءِ وَ خَلِيفَةِ الْأَوْصِيَاءِ وَ أَمِينِكَ عَلَى وَحْيِكَ اللَّهُمَّ فَكَمَا هَدَيْتَ بِهِ مِنَ الضَّلاَلَةِ وَ اسْتَنْقَذْتَ بِهِ مِنَ الْحَيْرَةِ وَ أَرْشَدْتَ بِهِ مَنِ اهْتَدَى وَ زَكَّيْتَ بِهِ مَنْ تَزَكَّى فَصَلِّ عَلَيْهِ أَفْضَلَ مَا صَلَّيْتَ عَلَى أَحَدٍ مِنْ أَوْلِيَائِكَ وَ بَقِيَّةِ أَوْصِيَائِكَ إِنَّكَ عَزِيزٌ حَكِيمٌ.
🏴شهادت غریبانه جوادالائمه بر محبان حضرتش تسلیت باد.
@hamshenasi
⚡️نخستین معلم اسلام سیاسی در ایران، شهید مطهری یا دکتر شریعتی؟
➣ https://eitaa.com/muslimnair مُسْلِمْنا
🔹مناسبات و تأثیرگذاری فیمابین بزرگان اسلام سیاسی و اسلام سنتی از حلقه های مفقوده جریان شناسی در ایران اسلامی است. در اینکه مطهری «معلم انقلاب» است یا شریعتی «نخستین سلسله جنبان اسلام سیاسی» در ایران است اختلاف نظر جدی وجود دارد.
🔸شهید مطهری در ابتدا متکلم، فلسفه ورز و دغدغه های مسائل سنتی کلامی و فلسفی داشت و به جهت روانشناختی نیز درونگرا بود و به همین دلیل، به مباحث انتزاعی و ذهنی روی آورد. وی در مجموعه آثار، ج۱ ،ص۴۴۱ می نویسد: «به یاد دارم از اوان طلبگی که در مشهد مقدمات می خواندم، فلاسفه، متکلمان و عرفا از سایر علما و اندیشوران و مخترعان در نظرم عظیمتر و فخیم تر می نمودند.»
🔹 اما سرانجام و در اثر اختلاط و موجی که شریعتی جوان (سی تا چهل ساله) در ایران به راه انداخت، وی از مباحث فلسفه و کلام سنتی به مباحث اجتماعی و اصلاح اجتماعی و اسلام سیاسی روی آورد و مصلحان اجتماعی را بر سایر طبقات رجحان داد. وی در یادداشت های استاد مطهری، ج۷، ص۹۴ می نویسد: «ما همیشه صالح داشته و الان هم داریم ولی مصلح کمتر داشته ایم. در چند قرن اخیر، یک مصلح اجتماعی نداشته ایم و علتش این است که ما کمتر اجتماعی می اندیشیم. صلاح ما، صلاح تصوف مأبانه است که به خود پرداختن و صلاح پیغمبرمأبانه نیست.»
🔸مطهری در اجتماعیات و اسلام سیاسی تا حدودی از شریعتی اثر پذیرفت. هر چند در تحلیل مباحث با شریعتی اختلاف نظر جدی داشت؛ اما در اصل ورود به مسایل اجتماعی از شریعتی الهام گرفت و حقیقتا باید شریعتی را معلم انقلاب یا «معلم الثوره» نامید.
🔹به طور مختصر، سکه اسلام سیاسی در ایران دو رو دارد. بر روی یک طرف آن سکه نام امام خمینی (ره) به عنوان «رهبر انقلاب» حک شده و روی دیگر آن نام دکتر شریعتی به عنوان «معلم انقلاب» درج شده است. به عنوان نمونه در یک پژوهش، بررسی دیوار نوشته های صدر انقلاب شعارهای مربوط به دکتر شریعتی در رأس شعارهای مربوط به شهدای راه انقلاب بود. (محسنیان راد، مهدی: انقلاب، مطبوعات، ارزشها، ص۱۹۳).
📚 پژوهش محققانه «شعله بی قرار» اثر استاد گرانسنگ محمد اسفندیاری گفته ها و ناگفته های دقیقی را از نقش دکتر شریعتی در تاریخ معاصر به رشته تحریر کشیده است و پیشنهاد مطالعه آن را به همه مخاطبان ارجمند داریم.
🔹۲۹ خرداد یاد و خاطره دکتر علی شریعتی را گرامی می داریم.
🎥 برای مشاهده «معلم الثوره» جدیدترین مستند شبکه تلوزیونی الجزیره قطر لینک پیوست را مشاهده کنید.
https://youtu.be/miFllQfnPXU
🏷 #اسلام_سیاسی #ایران #علی_شریعتی
🌐 آدرس کانالهای علمی - تخصصی مسائل جهان اسلام(مُسْلِمْنا)
➣ تلگرام:
➣ https://t.me/Muslimnair
➣ ایتا:
➣ https://eitaa.com/muslimnair
➣ سروش پلاس:
➣ https://splus.ir/muslimnair
➣ روبیکا:
➣ https://rubika.ir/Muslimnair
➣ بله:
➣ https://ble.ir/muslimnair
➣ واتس اَپ(1):
https://chat.whatsapp.com/H7nizlXGUrP2CtEK6UrE2J
🕊 شهید مصطفی چمران
👌 نخبه علمی و هنری که لباس رزم پوشید
🌠 فکر میکنین چی چمران رو به آسمان رسوند؟
🌷 بهمناسبت سالروز شهادت دکتر مصطفی چمران 🌷
💫 نو+جوان؛ انرژی امید ابتکار
🌱 @Nojavan_Khamenei
خدایا ...
از بد کردن آدمهایت شکایت داشتم به درگاهت
اما شکایتم را پس میگیرم ...
من نفهمیدم!
فراموش کرده بودم که بدی را خلق کردی تا هر زمان که دلم گرفت از آدمهایت،
نگاهم به تو باشد ...
گاهی فراموش میکنم که وقتی کسی کنار من نیست، معنایش این نیست که تنهایم ... معنایش این است که همه را کنار زدی تا خودم باشم و خودت ...
با تو تنهایی معنا ندارد !
مانده ام تو را نداشتم چه میکردم ...!
دوستت دارم ، خدای خوب من
شهید دکتر مصطفی چمران
🌐@hamshenasi
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📣 آئین حج میتواند در خدمت تعالی، سلامت و امنیت جامعه بشری باشد
🕋 رهبر انقلاب اسلامی در پیام به حجّاج بیتاللهالحرام: صلای ابراهیمیِ حج و فراخوان جهانیِ آن، بار دیگر از دل تاریخ، همهی گیتی را مخاطب ساخت و دلهای مستعد و ذاکر را به شور و شوق افکند. ندای دعوتکننده، خطاب به همهی آحاد بشر است: و اَذِّن فِی النّاسِ بِالحَجّ، و کعبه، میزبانِ مبارک و رهنمای همهی انسانها است: اِنَّ اَوَّلَ بَیتٍ وُضِعَ لِلنّاسِ لَلَّذی بِبَکَّةَ مُبارَکاً وَ هُدیً لِلعالَمین. کعبه به عنوان نقطهی مرکزی و محور اصلی توجّهات آحاد مسلمانان، و آئین حج همچون نمونهی کوچک از گسترهی متنوّع دنیای اسلام، میتواند در خدمت تعالیِ جامعهی بشری و سلامت و امنیّت همهی انسانها باشد. ۱۴۰۲/۰۴/۰۴
🖼 #حج۱۴۴۴ | #وحدت_و_معنویت | #الکعبة_تجمعنا
🔍 متن کامل پیام👇
https://khl.ink/f/53212
🔰 عید قربان مبارک
«اللهم إنّی أسألک أَنْ تُدْخِلَنِي فِي كُلِّ خَيْرٍ أَدْخَلْتَ فِيهِ مُحَمَّداً وَ آلَ مُحَمَّدٍ وَ أَنْ تُخْرِجَنِي مِنْ كُلِّ سُوءٍ أَخْرَجْتَ مِنْهُ مُحَمَّداً وَ آلَ مُحَمَّدٍ صَلَوَاتُكَ عَلَيْهِ وَ عَلَيْهِمْ أَجْمَعِينَ»
«بار پروردگارا از تو مسالت دارم تا مرا در هر خيری كه محمّد و خاندان محمّد را وارد نمودي، وارد كنی، و از هر شرّي كه محمّد و خاندان محمّد (درود خدا بر او و خاندانش) را بيرون آوردی مرا بيرون آوری!»
#عید_قربان
#بندگی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 گول زدن مردم با تغییر کلمات !
🌎 غرب از نگاه غرب